• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Neppe medalje på Brann i 2008 ?

Started by Hanscen, February 22, 2008, 15:00:30 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gubrask

Du kan ikke sammenligne kampen i går, i forhold til hva som kommer til å skje i serien i år. I går møtte vi mye bedre motstand enn noen andre tippeligalag kan klare å mobilisere. I tillegg må du huske på at vi fremdeles er i oppkjøringsfasen, serien begynner ikke før om 37 dager.
Synes Brann ser sterk ut spillemessig, men de har en del å gå på når det gjelder utholdenhet (basert på hjemmekampen). Etter everton i går fikk 1-0 og hvertfall etter 2-0 så forsvant mye av motivasjonen til spillerne og gjorde at de ikke ofret seg like mye som de hadde gjort om det var en annen situasjon.

At vif blir farlig tviler jeg på, men kan selvfølgelig ikke avskrive dem. Men at de skal få suksess første året med en helt ny modell, virker veldig ulogisk.
Og rosenborg er på ca. samme nivå som i fjor, tror jeg. Hvem styrker de? Demidov og Jarstein? Demidov er en lovende og god spiller, men de har fremdeles treige kvarme og basma/strand i forsvaret. Hirschfeld (?) var en god keeper han også, så på keeperplassen tror jeg de er like sterk/ svak som de var i fjor.

Om viking beholder Ijeh, tror jeg de kan bli de farligste konkurentene, for jeg tviler på at lsk klarer å ta det siste lille steget helt opp.
Men jeg frykter fremdeles Tromsø og FFK, tror de kan bli farlige.

Uansett, så har jeg sterk tro på at Brann kan gjenta suksessen fra i fjor og vinne i år og. Prioritere cupen fremfor serien? Håper ikke du mener det seriøst..

peteE

Vel, formen til folk som var litt opp og ned i hele fjor, er jo god i år. Jeg nevner, Vaagan Moen, Bakke og Dahl f.eks.

Greit nok at vi ble rævpult mtp. på resultatet i går, men tviler på at andresen-exiten har svekket oss så mye som noen kanskje tror. Vi har andre kvaliteter i laget nå.

Rune felt F

Tapte no 0-6 for Lyn i fjor med han der Andresen, og Everton er vel hakket bedre skal man tro.

Jay Tee

tror det blir mye tøffere i år enn i fjor.. men har og tro på at brann også iår vil være helt der oppe og kjempe, kanjse til og med ta gull.... men blir tøft..
Oppdal
Dahl(guntveit) krissy  bjarnason(karadas) hanstveit(han nye)
Soli(huseklepp) bakke( titjan) el fakiri( einarson) vaagan moen(huseklepp)
helstad(winters)     Djemba(karadas)

syns dette laget e sterkt nok til gull eg. har en god og sterk benk.. men med skader på Oppdal, helstad eller krissy blir vi veldig svekket..
eia brann

Red Rabitt

ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Gepard

Brannstallen er nå etter de siste innkjøpene blitt meget solid, synes dog vi kunne hatt mer komplette backer, Dahl og Hanstveit er gode offensivt, men begge kunne vært sterkere defensivt. Nå skal det sies at å hente inn særlig mye bedre backer enn de vi har er vanskelig, og i forhold til andre tl-lag er det heller ikke noe å si på å ha Hanstveit og Dahl. Thwaite skal også bli spennende å følge, australsk landslagsplass bør tyde på kvalitet.

Men en ting som bekymrer litt, er formen til spillere som Azar og Fakiri, synes begge har ganske mye å gå på i forhold til hva de har prestert tildligere i sin kariere. Det sniker seg inn en følelse av de nesten er litt i en nedtrappingsfase rent fotballmessig.. Håper det ikke gi litt luft ut av ballongen hos endel spillere når Gullet ble sikret, for 2008 seosngen blir mye tøffere en fjoråret om vi skal kjempe om det edleste nok engang. Men med spillere som Vaagan Moen og Solli bør hvertfall treningsiveren holdes oppe.

Den neste måneden blir sinnsykt viktig, etter "oppholdet" med Everton må man nå bygge seg opp fysisk til å stå en hel sesong. Håper også at Mjelde\Steffensen kan få jobbet litt med mentaliteten til spillerne, spesielt defensivt er det til tider usedvanlig svakt press, midtbanefireren senker seg ned mot sekstenmeteren uten å opprettholde et skikkelig press. Bør vel slutte å "stå" forsvar ?

Stolpeinn

Det kommer nok til å bli tøft denne sesongen, ja, men jeg er helt uenig i at "lite tyder på at Brann skal gjenta fjorårets suksess". Brann har en av Tippeligaens aller beste staller, de har et sterkt lag. Jeg tror det er fullt mulig for Brann å ta gull igjen, og ihvertfall medalje.

Xminator

Quote from: "Hanscen"


Velkommen tilbake Stråmyhr, måtte oppholdet blir kort.

tintin

tror det blir en fantastisk sesong, hvertfall hvis mine spådommer slår til.
Midtbanen blir knall, bakke kommer til å storspille, og å gå andresen en høy gang ang prestasjoner på banen, hassan og jaiteh evt solli kommer til å utfylle han godt. vaagan moen får sitt endelige gjennombrudd med stabilt høye prestasjoner, solli fortsetter som i fjor, det holder i massevis, og huseklepp kommer i storform fra og med 16 mai:)
forsvarsrekka blir bra, men er i mine øyne vårt "svakeste" ledd. Hanstveit holder mål, sammen med ørnene, håper og tror azar blir krissy`s makker på vårparten. Dahl og guntveit holder bra tl nivå, og det holder i år. spent på twaithe, håper han kan bidra til konkurranse på plassene i det minste. Helstad og demba tror eg blir et farlig spisspar utover sesongen, men trenger nok litt tid til å finne hverandre godt. winters blir bra backup, og azar kan bidra til tider og.
Klarer vi 10 poeng på de første 5 kampene tar vi gull:)

Snublefot

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Hanscen"


Velkommen tilbake Stråmyhr, måtte oppholdet blir kort.


I second that...      min første tanke umiddelbart.

skal ikke mer en et større tap før stråmyhr kan kose seg med sine negative tanker igjen.

klysa

Quote from: "Hanscen"

Forsvaret har mer bredde, men ingen forsterkninger, kun flere å ta av.
Midtbanen er nok svekket ved at landslagskapteinen er borte.
Angrepet er vel status quo, men alle er altså ett år eldre, litt trægere.

.


Skrevet dette i nøktern tilstand?

ostraume

Quote from: "Xminator"

Velkommen tilbake Stråmyhr, måtte oppholdet blir kort.


Skriver under på den.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Langhår

Quote from: "ostraume"
Quote from: "Xminator"

Velkommen tilbake Stråmyhr, måtte oppholdet blir kort.


Skriver under på den.


Dermed var det intet i ryktene om at Straamyhr tok repet fatt etter at Brann ble seriemester.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Ricky

Vokt eder! Han er tilbake, og mer bitter enn noensinne.

dudo

Jeg er overtroisk som fy når det gjelder fotball, og ønsker Stråmyhr hjertlig velkommen tilbake! ;-)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

benny

Vi har det beste laget på papiret men det er tøft å forsvare et gull. Motstanderne er gjerne litt ekstra motivert når de møter regjerende seriemester. Tror hvertfall det holder til medalje og håper på ny gullfest.

Breiflabben

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Hanscen"


Velkommen tilbake Stråmyhr, måtte oppholdet blir kort.


He he. Det første jeg tenkte også. Fint å få bekreftet at det ikke bare var jeg som fikk ett kraftig flashback.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of sigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses. HIT IT!.

Shine

Venter til vi har spillt et par kamper før jeg tør å tippe engang :)

Fredrikstad er heldigvis en fin motstander å begynne med, ikke for vanskelig, men langt fra enkel.
Her i Brann har vi det veldig kjekt, og det må han forholde seg til.

BL

Nei, klarte ikke ta dette helt seriøst.. Merkelig nok.
Hansa-
Felt Z

monzilla

Men tenk om det faktisk ikke er Stråmyhr. Jeg skal tilbake i tid og sjekke dødsannonser rundt tiden brann tok gull, se om jeg finner en match.

Brann_copper

en av TLs beste staller, men den aller beste. Nevn en annen klubb som spiller for spiller har så mye kvalitet i laget som oss, og som i tillegg har en benk som ikke svekker laget, nærmest uavhengig av hvem som går ut og hvem som kommer inn. Til og med utenfor benken har Brann god kvalitet.

Men om det er nok til å vinne serien er ikke sikkert. For i tillegg til å være gode må man ha flaks og flyt for å klare det. Heldigvis er det slik, for ellers kunne man regnet seg frem til seriemesteren hvert år. Men om alt går som det skal og vi har den nødvendige flyten, ja da skal de andre lagene ha forbedret seg kraftig for å henge følge. For i fjor havnet de andre "medlajekandidatene" til dels meget langt bak oss poengmessig.
Fadesen mot Everton endrer ikke dette, tvert imot.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

monzilla

Etter nøye research har jeg kommet frem til at Langeland i BT og Stråmyhr er en og samme person. Det forklarer veldig mye.

thesevs

Papirutgaven av Dagbladet slo fast at Viking var vinneren i årets oppkjøring. De fikk terningkast 5. RBK og LSK fikk 4, mens Brann fikk 3. Dagbladet var ikke særlig overbevist over dagens Brannlag.

Skal sjekke om jeg får tak i utgaven, så kan jeg notere begrunnelsen....
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

krøvel vellevold

Quote from: "thesevs"Papirutgaven av Dagbladet slo fast at Viking var vinneren i årets oppkjøring. De fikk terningkast 5. RBK og LSK fikk 4, mens Brann fikk 3. Dagbladet var ikke særlig overbevist over dagens Brannlag.

Skal sjekke om jeg får tak i utgaven, så kan jeg notere begrunnelsen....


Vinneren i årets oppkjøring? Har Viking så strålende resultater da? Og 3 til Brann, mens RBK får 4?
Legg ned hele klubben!

BBB-Tony

Forsår heller ikke så mye av disse terningskastene. Har sett en god del treningskamper i år, og ingen av de som ligger forran Brann har imponert noe særlig. Viking har imponert defensivt til tider. That's it!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Ricky

At Dagbladet ikke er noe særlig imponerte over Brann har vel lenge vært et av våre sikreste vårtegn. Går aldri en forsesong uten at Brann havner kunstig langt nede på en eller annen Dagblad-liste. Er vel en slags gimmick de har hatt gående så lenge jeg kan huske; en gang skrev de vel rett ut at Brann kommer til å rykke ned og Tippeligaen blir mer attraktiv.

Og til glede for eventuelt nye lesere; fra Dagbladets "lupe" foran sesongstarten i 2004:

Sannsynlig lagoppstilling (4-5-1):

Keeper: Ivar Rønningen

Høyreback: Roy Wassberg
Midtstopper: Cato Guntveit
Midtstopper: Egil Ulfstein
Venstreback: Dylan Macallister

Høyrekant: Robbie Winters
Sentral Midtbane: Kristian Ystaas
Sentral Midtbane: Ragnvald Soma
Sentral Midtbane: Tommy Knarvik
Venstrekant: Raymond Kvisvik

Spiss: Seyi Olofinjana

gitarbroiler

Merkelig at ingen nevner Stabæk som utfordrer i 2008. Jeg tror de blir veldig god i år, også spiller de god fotball. Jeg tror følgende lag vil kjempe om topp 4:

Brann
LSK
VIF
RBK
Stabæk
Viking

Og blir heller ikke så veldig overrasket om Molde klarer å blande seg inn i toppen. De har på papiret et godt lag, men er nyopprykket.

BBB-Tony

Quote from: "gitarbroiler"Merkelig at ingen nevner Stabæk som utfordrer i 2008. Jeg tror de blir veldig god i år, også spiller de god fotball. Jeg tror følgende lag vil kjempe om topp 4:

Brann
LSK
VIF
RBK
Stabæk
Viking

Og blir heller ikke så veldig overrasket om Molde klarer å blande seg inn i toppen. De har på papiret et godt lag, men er nyopprykket.


Molde?? Nei, da har jeg heller mye større tro på Fredrikstad eller Tromsø.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

thesevs

Branns utfordrere i år blir:

* Viking - styrket stall, kontinuitet, sterk hjemmestatistikk, kan ved å ta bortepoeng mot LSK, RBK, Brann eller Stabæk ta et langt skritt.

* RBK - mye Adecco-nytt i laget. De har gode spillere og kan vinne frem på entusiasme i laget. De har fortsatt kompetanse der oppe til å kunne klare å gjøre det bra i tippeligaen.

Ikke direkte utfordrere:

* LSK - neppe. De har kjøpt stallfyll (eller bredde som de kaller det). Start 2.

* VIF - vel, det kan svinge begge veier. Tipper en grei 5-6 plass hvorpå Andresen vil kalle det hele "en innkjøringsfase, men at han har sett mye positivt".

Overraskelsen i år:

* Tromsø - de har klart å stable en grei stall på beina. De har heller ikke mistet noen kvalitetsspillere i dette vinduet. Tror "gutan" kan klare alt fra 4.plass til 6.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama


Gepard

Har egentlig liten tro på Lsk i år, de vinner kampene når innsatsen er 110 %, men har ikke klart å utvikle sitt spill særlig i andre retninger. Dette blir mellom oss, Viking, Rbk og Vif.

Viking blir vår aller hardeste motstander. Rbk kan selvsagt blande seg opp i toppen, men med en treningslat Iversen som først kommer i form langt ut i sesongen, samt merkelige adecco-kjøp tviler jeg sterkt på at de blir gull-stabile. Vif har mye bra spillere, men det skal innkjøres og tror de kan få en litt svak vår hvertfall.

Ellers uttalte visst Mjelde Brann sine mål på årsmøtet i går ; Seriegull, NM.gull og CL gruppespill. Ingenting å si på ambisjonene hvertfall...

osoerli

Joda, Brann kjem til å ligga der oppe også i år.  Men føler meg ikkje heilt sikker på gull.
Trur dei 3 øverste plassane vil bli fordelt mellom Viking, Brann og Rosenborg, (kanskje i den rekkefølgen?)
Dei 3 neste plassane tar Stabæk, VIF og Lillestrøm.  Så får vi alltid eit lag som overraskar og vil blanda seg inn blandt dei 6 øverste.  I år kan det vera Tromsø eller kanskje eit nyopprykka?

Brann føler eg har styrka stallen, sjølv etter tapet av Andresen.  Breidast og best stall av alle laga.
Viking har også styrka stallen med eit par spanande spelarar, og Ijeh ser ut til å ha slått seg til ro?  Røsler har fått eit år til.
Rosenborg har nok heller svekka stallen enn styrka han.  Skjelbred forsvinn nok i vinduet til sommaren.  Men ny spanande trenar i juni, og revansjesugne.
Stabæk har vel stort sett same stall, god midtbane og angrep, blir farlege, men ikkje så bra som i fjor.
Lillestrøm er ikkje styrka nevneverdig og har same klovn til trenar som i fjor, skal nok få slita for medalje.
VIF kan bli veldig bra eller veldig dårleg.  Mange kokkar og mykje søl.  Byrjar dei først å tapa eit par kampar på rad vil pressa hamra på Andresen og teamet hans.  Men får dei ein god start kan dei bli farlege.

Blir nok uansett den mest spanande og jevnaste sesongen på veldig veldig lenge.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

peteE

Seriegull, NM-gull og CL-gruppespill, og jeg er i himmelen :D

BRANN - FOR ALLTID

Quote from: "peteE"Seriegull, NM-gull og CL-gruppespill, og jeg er i himmelen :D


Ja - noe i den retningen :-)
RANN - FOR ALLTID

Markmus

Quote from: "Hanscen"Vi kan ikke forvente "champagneseire" på rekke og rad iår igjen dermed blir det viktig å ta seire også på grå middelmådige dager, knipe seiere på vilje, innsats og effektivitet også.

Vi hadde da en del seire på meget gråe dager.
Ka du ve?

Xminator

Målet bør være 26 champagne-seire på rad i serien :) Alt annet enn 3-0 er en skandale, og selv da finner nok Langeland noe å klage på...

Nixon

Det skal bli spennende å se om gullet har gitt Mjelde litt å gå på når det gjelder supporternes tålmodighet. Eller om anti-Mjelde-ropene kommer ved første feilpasning. Ja, hvis det ikke er Hanstveit da som roter litt. For da ropes det på han...
Rød makt på Hansa

ostraume

Quote from: "Nixon"Det skal bli spennende å se om gullet har gitt Mjelde litt å gå på når det gjelder supporternes tålmodighet. Eller om anti-Mjelde-ropene kommer ved første feilpasning. Ja, hvis det ikke er Hanstveit da som roter litt. For da ropes det på han...


Noe å gå på? Det tviler jeg på. jeg spår følgende gjentagende mantra: "Mjelde har ikke det lille ekstra som gjør at Brann kan kvalle seg til CL. Ja, han tok gull, med det hadde alle gjort med den stallen. Det er nå som gullet skal forsvares at den svake taktikeren Mjelde virkelig settes på prøve. Klart bonden må gå!"

Regner med det kun er spørsmål om kort tid før tråden Mjelde må gå 2008 er et faktum.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Snublefot

Quote from: "ostraume"
Quote from: "Nixon"Det skal bli spennende å se om gullet har gitt Mjelde litt å gå på når det gjelder supporternes tålmodighet. Eller om anti-Mjelde-ropene kommer ved første feilpasning. Ja, hvis det ikke er Hanstveit da som roter litt. For da ropes det på han...


Noe å gå på? Det tviler jeg på. jeg spår følgende gjentagende mantra: "Mjelde har ikke det lille ekstra som gjør at Brann kan kvalle seg til CL. Ja, han tok gull, med det hadde alle gjort med den stallen. Det er nå som gullet skal forsvares at den svake taktikeren Mjelde virkelig settes på prøve. Klart bonden må gå!"

Regner med det kun er spørsmål om kort tid før tråden Mjelde må gå 2008 er et faktum.


Bonden? trodde det var tjokken han ble kalt jeg.. ihvertfall trives enavgutta veldig med å kalle han det.. er vel en skinny jævel selv=) hehe

runarnormann

Med mindre brann rykker ned eller sliter i bunnen, kommer nok Mjelde til aa sitte trygt.  Det er imidlertid slik at enhver klubb med ambisjoner boer vurdere treneren hele tiden.  Mjelde maa ikke fredes for evig slik noxon mener.
egenden Alf Dahl

Nixon

Quote from: "runarnormann"Mjelde maa ikke fredes for evig slik noxon mener.


En hundrings til deg hvis du finner hvor jeg har skrevet det!:)
Rød makt på Hansa

Innlandsmax

Quote from: "Nixon"
Quote from: "runarnormann"Mjelde maa ikke fredes for evig slik noxon mener.


En hundrings til deg hvis du finner hvor jeg har skrevet det!:)
Han snakker ikke om deg, han snakker om noxon ;-)

Langhår

Quote from: "ostraume"
Quote from: "Nixon"Det skal bli spennende å se om gullet har gitt Mjelde litt å gå på når det gjelder supporternes tålmodighet. Eller om anti-Mjelde-ropene kommer ved første feilpasning. Ja, hvis det ikke er Hanstveit da som roter litt. For da ropes det på han...


Noe å gå på? Det tviler jeg på. jeg spår følgende gjentagende mantra: "Mjelde har ikke det lille ekstra som gjør at Brann kan kvalle seg til CL. Ja, han tok gull, med det hadde alle gjort med den stallen. Det er nå som gullet skal forsvares at den svake taktikeren Mjelde virkelig settes på prøve. Klart bonden må gå!"

Regner med det kun er spørsmål om kort tid før tråden Mjelde må gå 2008 er et faktum.


Du har nok rett i det. Seriegullet var enda varmt mens noen begynte å fable om at "den store testen blir til neste år".  Mange av Mjelde-haterne har enda ikke gitt opp å få rett til slutt, så knivene slipes nok før sesongen 2008 også.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

http://fotball.bt.no/eliteserien/article102260.ece

Hele laget, inkludert Mjelde, tror på nytt gull.
Selv er jeg ike like sikker...
Rød makt på Hansa


krøvel vellevold

Brann har den beste stallen, men Viking blir farlige. Typisk at de skal få revansj for ydmykelsen i 25.serierunde i 2007. Ikke bare fordi vi vant 5-2, men fordi det ble gullfeiring midt oppi trynet på dem som hater oss mest. Snakk om å gni det inn... Jeg tror faktisk Viking-fansen er tilbøyelige til å heller ta bronse hvis vi kommer på 4.plass, enn å ta sølv hvis vi tar gull. Objektivt mener jeg Brann bør være favoritt til gullet, men jeg tipper likevel at diverse Oslo-aviser ikke kommer til å ha Brann som gullfavoritt. De kommer til å vektlegge Andresens avgang, som om han skulle være Maradonna anno 1986 eller noe sånt. Det blir nok Viking ("Vigingtiå e tilbage") , RBK ("RBK slår tilbake"), VIF ("Bedre enn i 2005") som blir Oslo-avisenes gullfavoritter (med noen tenkte avisoverskrifter når de presenterer sin gullfavoritt).
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: "Xminator"Joda Nixon, du tror på gull. Derfra til å KREVE gull eller allerede å innkasere ett gull er ett ganske godt stykke.

Jeg er ganske sikker på at du ikke har mareritt om nedrykk og 7. plasser før sesongstart i år. Man skal være ganske Stråmyhr for å ikke tro at Brann KAN gjenta bedriften. Selv Langeland kommer til å uttale seg positivt før seriestart i år.


Nei, jeg tror faktisk ikke på gull. Det KAN jo selvsagt skje, alle KAN jo vinne gull. Men jeg ser på det som ganske usannsynlig skal jeg være helt ærlig. Ikke det at jeg tror på nedrykk, og en 7. plass er definitivt i underkant. Men gull to år på rad? Neppe!
Rød makt på Hansa

BBB-Tony

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Xminator"Joda Nixon, du tror på gull. Derfra til å KREVE gull eller allerede å innkasere ett gull er ett ganske godt stykke.

Jeg er ganske sikker på at du ikke har mareritt om nedrykk og 7. plasser før sesongstart i år. Man skal være ganske Stråmyhr for å ikke tro at Brann KAN gjenta bedriften. Selv Langeland kommer til å uttale seg positivt før seriestart i år.


Nei, jeg tror faktisk ikke på gull. Det KAN jo selvsagt skje, alle KAN jo vinne gull. Men jeg ser på det som ganske usannsynlig skal jeg være helt ærlig. Ikke det at jeg tror på nedrykk, og en 7. plass er definitivt i underkant. Men gull to år på rad? Neppe!


Hvorfor skal det ikke skje oss? Fordi vi er Brann liksom? Typisk at bergensere å støtte seg på den, men det gjør ikke jeg!!:) Tror vi har gode sjanser til å forsvare gullet!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Xminator

Quote from: "krøvel vellevold"Brann har den beste stallen, men Viking blir farlige. Typisk at de skal få revansj for ydmykelsen i 25.serierunde i 2007. Ikke bare fordi vi vant 5-2, men fordi det ble gullfeiring midt oppi trynet på dem som hater oss mest. Snakk om å gni det inn... Jeg tror faktisk Viking-fansen er tilbøyelige til å heller ta bronse hvis vi kommer på 4.plass, enn å ta sølv hvis vi tar gull. Objektivt mener jeg Brann bør være favoritt til gullet, men jeg tipper likevel at diverse Oslo-aviser ikke kommer til å ha Brann som gullfavoritt. De kommer til å vektlegge Andresens avgang, som om han skulle være Maradonna anno 1986 eller noe sånt. Det blir nok Viking ("Vigingtiå e tilbage") , RBK ("RBK slår tilbake"), VIF ("Bedre enn i 2005") som blir Oslo-avisenes gullfavoritter (med noen tenkte avisoverskrifter når de presenterer sin gullfavoritt).


Du har ett Vikingkompleks. Hadde ærlig talt glemt at vi slo dem 5-2 :) Sier vel litt om at for meg så var motstander totalt underordnet i den store sammenhengen...

Så gjennom kamptråden på vikingforumet nå, og joda, de koste seg godt over at vi trynet mot Aalesund, det skulle bare mangle, vi hadde kost oss litt selv... Ellers så det ut som de ville vinne mot Stabæk enn å utsette festen enda noen dager, så de er ikke helt Lyn. Deretter vart de litt skuffet over eget lags prestasjon. Har sett det verre på dette forumet.

Jeg kan med hånden på hjertet si at om noen andre lag enn Brann tar gullet så driter jeg en virkelig lang i det. Forskjellen i hvilket av de andre lagene som er å "foretrekke" er så ørsmå at det egentlig er underordnet. VIF? Viking? RBK? Pest, Ebola eller HIV? Det hadde jo selvsagt vert greit om vi slapp å overvære gullmedaljeutdelingen til VIF i siste serierunde.

Ser ellers at vi som eneste klubb går noe kjepphøyt ut før sesongen, så det ligger helt klart til rette for ett skikkelig mageplask.

Når det gjelder sesongen så blir det jevnt mellom Brann, Viking, RBK, Stabæk, LSK og VIF. Jeg tipper styrkeforholdet mellom lagene er omtrent som listet opp også. Og som alltid, minst 2 av lagene kommer til å underprestere, og vi får ett par overraskelser som henger i toppen frem mot sommerferien.

Go Up