• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Gullet blir heme - 2008

Started by HansaInferno, January 26, 2008, 02:08:07 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

HansaInferno

Breiflabben, baby!

krakra

Kommer hem? Det er jo heme!!

Gullet _blir_ heme, tror jeg vi sier. Ikke noe flere fjortissopprørsturer til barteland

HansaInferno

Du har rett. Det blir heme og koser seg i Bergen.
Breiflabben, baby!

tovatle

kan ikke se noen grunn til at det skal forlate hjemmet sitt!?

AtroZ

I Brann har vi det kjekt, og det må Gullet forholde seg til
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

HansaInferno

Quote from: "AtroZ"I Brann har vi det kjekt, og det må Gullet forholde seg til


Som om jeg skulle sagt det selv.

Men fra spøk til revolver. Vi har jo absolutt Norges beste stall og vi er ikke minst samspilt.
Det laget jeg frykter mest i år er selvfølgelig RBK, og kanskje Viking om de beholder Ijeh. Men se på de andre lagene, VIF er alt for nytt i alle ledd inkludert ledersiden og de trenger mye mer tid før de klarer å stabilisere seg med et lag, og til og med da tror jeg ikke at de er noen gullfavoritter. LSK er så halvveis at de ikke når opp i år heller, og da står vi igjen med Stabæk som etter hvert mister sin lille brasse og ikke er allverden i utgangspunktet. De har en tynn stall og kommer til å slite i år.

Brann er med andre ord suverent best og ganske store favoritter. Jeg er overbevist om at vi tar gullet i år også, men innser jo at det er en brøkdels mulighet for at vi ikke skal klare det, men den drøkdelen velger jeg å overse.

Dessuten vil vi kunne forsterke i sommer, noe jeg tror vi kommer til å gjøre, og noe vi også har fått for vane å gjøre de siste årene. Altså å forsterke i sommerpausen med relativt store navn.
Breiflabben, baby!

Nixon

Quote from: "HansaInferno"Brann er med andre ord suverent best og ganske store favoritter. Jeg er overbevist om at vi tar gullet i år også, men innser jo at det er en brøkdels mulighet for at vi ikke skal klare det, men den drøkdelen velger jeg å overse.


Er du seriøs nå? Eller forbereder du bare vi-er/ble-nummer-to-og-Mjelde-må-gå-tråder gjennom sesongen som kommer?
Rød makt på Hansa

HansaInferno

Quote from: "Nixon"
Quote from: "HansaInferno"Brann er med andre ord suverent best og ganske store favoritter. Jeg er overbevist om at vi tar gullet i år også, men innser jo at det er en brøkdels mulighet for at vi ikke skal klare det, men den drøkdelen velger jeg å overse.


Er du seriøs nå? Eller forbereder du bare vi-er/ble-nummer-to-og-Mjelde-må-gå-tråder gjennom sesongen som kommer?


Nei, nå er jeg faktisk seriøs. Jeg tror også at Mjelde har blitt en god del flinkere, og at den kurven stiger. Håper jo av hele mitt hjerte at jeg har rett, og jeg mener virkelig at Brann har TLs klart beste stall. Det har også noe med at laget er smaspilt, det er godt samhold og klubben flyter på en medgangsbølge. Alt dette spiller inn. Ta for eksempel Azar som skal spille stopper for oss i år; jeg er sikker på at han kommer til å bli meget god for oss, og så har vi Bjarnasson i bakhån, en spiller som hadde sklidd rett inn i førsteelleveren til de fleste lagene i TL.
Det samme gjelder egentlig alle lagdelene, men backup på midtbanen er kanskje litt tynt, og selvsagt på backplass også. Om Udjus er en verdig reservekeeper er jeg også usikker på, men han har i det minste spilt kamper kontinuerlig de siste sesongene i motsetning til Thorbjørnsen, så jeg er ikke direkte bekymret.
Breiflabben, baby!

Langhår

For første gang tippet jeg Brann som serievinner ifjor. Det slo heldigvis til.
Jeg tipper ikke Brann som gullvinner i år. Grunnene til det er flere, men for det første er det vanskeligere å gjenta en suksess enn å vinne første gang. Det blir en enorm utfordring for klubben å motivere spillerne godt nok for denne oppgaven. Mjelde selv innrømte jo at han følte seg helt tom og var ute av stand til å ordentlig ta innover seg at han hadde ledet Brann til gull.

Andresen i form var et stort pluss for Brann. At han er borte kan virke negativt. Samtidig kan det slå andre veien siden vi vet at det var et blandet syn på ham både i spillergruppen og blant apparatet. Det KAN også virke positivt at en såpass kontroversiell type er borte. Dermed kan andre tre fram. Hvordan Andresens exit vil virke får først se når vi er igang. Kanskje vil det ikke få betydning noen vei.

Nyrèn er en forsterkning. Jeg kan ikke skjønne annet. Einarsson er også det om han finner tilbake til den formen han hadde for LSK for en god del år siden. Gjør han ikke det er han stallfyll, intet annet. Et usikkert kort som jeg ikke vil kalle forsterkning enda. Foruten venstrebacken er vi godt skodd på resten av plassene. Skulle gjerne sett en venstrefotet spiller inn før vinduet stenger.

Jeg er i utgangspunktet fornøyd med en medalje i år. Det vil sementere vår posisjon som et absolutt topplag. Så lenge det ikke er 15 poeng opp til nr. 1. Det vil ikke være bra. Samtidig går det jo fint an å havne på fjerde og være like bak vinneren poengmessig. Da blir det også vanskelig å være forbannet. At vi bør kjempe om gullet helt inn er imidlertid sikkert, men å forlange gull i år også blir jeg ikke med på.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

HansaInferno

Flott at tråden ble åpnet igjen, jeg ble litt fortvilet et lite sekund her.

Synes at du er litt pessimistisk her Langhår. Klart at medalje er godt og vel, jeg hadde nok ikke blitt lei meg om vi tok bronse eller sølv i år, men det er jo kanskje litt gitt ut i fra hvordan sesongen utvikler seg. Men sånn på forhånd ser jeg veldig optimistisk på sesongen. Jeg kan ikke se at vi har blitt svekket. Det neste jeg kan sette fingeren på må jo være Andresen, men jeg er usikker på om vi har blitt svekket allikevel. Som jeg nevnte i åpningsinnlegget er jo Bakke tilbake uten at han strter sesongen med skader. Dette vil nok slå positivt ut for oss. Han er en like god fotballspiller som Andresen når han er i form, kanskje enda bedre.

I tillegg er jeg meget spent på Demba, og om han viser seg å være et kanonkjøp så er jeg overbevist om at vi er styrket i forhold til i fjor. ikke glem at vi hadde to nøkkelspillere ute av form med oss i fjor høst, nemlig Azar og El Fakiri. Om disse to blir enda bedre i år må jeg si at jeg finner det vanskelig å se på Brann som et svekket lag. Det går jo i tillegg på dette med å bli samspilt med resten av gruppen, noe som krever litt tid, ikke bare fysisk form.

Gylfi har jeg ikke nevnt enda, mest fordi jeg er usikker på han. Han vil jo vise seg å være en veldig god backup om han finner formen han hadde i LSK, men han har vekke fra norsk fotball en stund og han har spilt lite i England pluss skader. Men jeg er ikke bekymret.
Breiflabben, baby!

OmOssSjølOgHansaøl

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

tj00m

kor bruker dåkke å tippe? eg bruker vanligvis centrebet, ser de gir 4.0 i odds på Brann nå.. Noen som vet noen plasser de gir bedre?
Brann Bergens Stolthet!

Ricky


Go Up