• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Hamburger SV

Started by Ricky, October 09, 2007, 21:50:29 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

SKB e BEST!!!

Quote from: "benny"
Quote from: "SKB e BEST!!!"Bare for å poengtere noe alle vet:

Litt ``ironisk`` å se hvordan Rosenborg tilpasser seg nivået på motspillerne når de møter europeiske lag. Ta Valencia kampen igår, at RBK holder koken oppe i 90 minutter og skaper muligheter som gir utelling, mens Brann spiller junior-fotball mot et solid Hamburg irriterer meg og sier at Rosenborg faktisk er Norges fremste lag, selvom vi er på tippeligatoppen. Nå skal jeg holde kjeft.


En solid kamp mot et puslete Valencia gjør dem ikke til Norges fremste lag, men de torte stå høyt og presse ballsikre spanjoler til å gjøre feil i går. Mens Mjelde og Brann sto med luen i hånden i kveld uten å engang prøve. Vi har rett og slett for stor respekt for motstanderne i Europa og tørr ikke spille vårt eget spill. Ikke ofte vi feks så backene komme frem på siden i kveld. Det gjelder å legge respekten fra seg i garderoben.


Hvem er Norges fremste lag da? Brann som feiler totalt mot et Hamburg, som joda, er gode, men absolutt ikke uovervinnelige. Vi har vært best i tippeligaem i år, men vi er faen ikke norges fremste lag
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

Breiflabben

Quote from: "Baunebob"Rævva kamp. Stemningen var laber. Tyskerene var som å høre en forsterket versjon av kanarifuglene og kjernen. Kunne sprengt den trommen og den grammofonen til H******.

Vi glemmer denne. På søndag fester vi !


Vi glemmer ikke denne!

Denne skal vi huske på slik at vi ikke går rundt og tror målet nå er nådd. Nå må det forsterkes noe inn i h.... i vinter slik at vi kan ta steget videre og ikke bli pisset på i europa neste år også. Med unntak av Brugge kampen(i belgia) så har det faen meg vært tragisk.
faen.. vi så jo ut som noen guttevalper i sterkt undertall i dag.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of sigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses. HIT IT!.

Kruxleiven

Ikke måte på hvor dårlig folk mener vi var. Hadde Hamburg så mye da? Vi tapte 1-0, ikke 5-0. Vi gjør en helt okay kamp ut i fra den erfaringen vi har mot et godt tysk lag som har spilt masse europacupkamper før. Vi hadde nok sjanser til å score, men det er vel fortjent at vi taper. Jeg tror ikke det hadde hjulpet noe som helst med Martin på banen i dag En ok dag er ikke nok for å ta poeng i Europa. Da må man spille på topp hele tiden. Noe som ikke er mulig.

Hva hadde vi egentlig forventet oss? Jeg trodde i hvertfall ikke på sier før kampen. Jeg tror i hvetfall dette er nyttig læring for Mjelde og laget. 4-4-1-1 så ikke ut som noen suksess og den ensidige satsingen på at Helstad skulle gjøre det var en fiasko. I andre omgang prøvde vi på en annen måte da. En ting er sikkert. Dette tyske laget ligger flere klasser over de lagene vi møter i den norske ligaen på Brann stadion.

Super Hasund

Det ble lagt te 3 min på slutten. Det e en skandale. 3 min? Hæ?
Tragisk. Det ble jo stopp i spillet etter blussingen te tysker apekattene.
Dette bør klages på. Forferdelig
La Folket Synge

*Feltz*

hocey

Halv trist Uefa cup kamp selv om det var to ting som virkelig imponerte: Hamburg! og to Hamburg fansen! Begge leverte overraskende bra! Brann var tilbake til gamle synder og som nevnt før i tråden: kampen var en tro kopi av Brugge kampen og nok engang er Brann elendig mot høyt press på hjemmebane. Uansett var det klasse forskjell og eneste som nok en gang presterer i Europa var Huseklepp og Oppdal.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Toa

Nå er det ikke så lenge siden Schalke, et annet tysk lag, pisset på RBK. Tyske lag er ekstremt vanskelige å spille mot, rett og slett.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

JanBanan

De som mener at Brann spillte en dårlig kamp og klager fordi Brann ikkje presset er totalt inkompetent når det kommer til fotball og bør holde godt kjeft på forum som dette. Vi møtte i dag trolig det beste laget som har vært på stadion siden Liverpool i 97 og taper 1-0. Vi hadde endel sjanser og.

Dette er standarden i Europa, men Hamburg er trolig det beste laget i gruppen vår så alt er mulig!

SKB e BEST!!!

Quote from: "JanBanan"De som mener at Brann spillte en dårlig kamp og klager fordi Brann ikkje presset er totalt inkompetent når det kommer til fotball og bør holde godt kjeft på forum som dette. Vi møtte i dag trolig det beste laget som har vært på stadion siden Liverpool i 97 og taper 1-0. Vi hadde endel sjanser og.

Dette er standarden i Europa, men Hamburg er trolig det beste laget i gruppen vår så alt er mulig!


Folk er jo generelt skuffet, jeg er minst like skuffet over publikum som jeg er over kampen. Tingen er, at til tider var det tendenser i Brann leiren som kunne uartet seg til en jevn kamp(spillmessig, ikke resultat) Det viser at vi kan, men bare av og til
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

Eivind

Quote from: "JanBanan"De som mener at Brann spillte en dårlig kamp og klager fordi Brann ikkje presset er totalt inkompetent når det kommer til fotball og bør holde godt kjeft på forum som dette.


I ett forum som dette så er vel meningen at alle skal få si sin mening?

kabelmann

Terningkast 6 til Opdal og hun blonde damen som stod et par rader nedenfor til venstre. Resten var godt under pari. Brann ble rundspilt og Andresen ser ut til å være viktigere enn man kan få inntrykk av når han spiller.

PS! Kjære Hardball: Vennligst kjøp nr. 10 på HSV, Nannskog og Ijeh.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Ultra - forever

Cred til hamburgerfansen for blussingen. Unødvending å kaste det utpå banen, men men. Noen som vet hvilken gruppe som sto bak?
Uansett var det en ræva kamp av Brann, som vanlig i europacup-kamper på hjemmebane...
LTRAS LIBERI

JanBanan

Såklart e det greit å si sin mening, men når man ikkje har peiling på fotball så kan man vurdere å tilegne seg kunnskap før man debatterer kvalitet på kamper!

Man kan ikkje, UANSETT kreve at Brann skal presse et lag som Hamburg i senk. Eg driter i ka Rosenborg gjorde i går!

Breiflabben

Quote from: "JanBanan"De som mener at Brann spillte en dårlig kamp og klager fordi Brann ikkje presset er totalt inkompetent når det kommer til fotball og bør holde godt kjeft på forum som dette. Vi møtte i dag trolig det beste laget som har vært på stadion siden Liverpool i 97 og taper 1-0. Vi hadde endel sjanser og.

Dette er standarden i Europa, men Hamburg er trolig det beste laget i gruppen vår så alt er mulig!


Hadde vi en del sjanser ??? Vi hadde 2 stykker og dett var dett ellers ble vi rundspilt.
Hvis du synes dette er greit og at vi ikke kan forvente mer hva faen er da vitsen med å stille i det heletatt.  Vi kaller en spade en spade og stikker ikke hode i sanden og sier at dette var gode greier.
Inkompetent my ass.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of sigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses. HIT IT!.

Kruxleiven

Lurer på om de som mener Hamburgfansen var klasser bedre en oss bedømmer det ut i fra TV-skjermen. På "Vi Brann Bergens stolthet...." var BT og Hansa oppe i et lydnivå Hamburgfansen ikke hadde i hele kampen, men de sang gjerne oftere og mer variert. Jeg satt på gamle sitte og slet med å høre HSV fansen så godt. På AOL Arena derimot hadde de nok valset over oss. For øvrig synes jeg publikummet vårt var for kritisk. Slang ut med "neeei" og buing for den minste ting. Det virker som om det gikk inn på spillerne våre. Vi må huske på at de ikke er vant med dette nivået.

Kruxleiven

Quote from: "Ultra - forever"Cred til hamburgerfansen for blussingen. Unødvending å kaste det utpå banen, men men. Noen som vet hvilken gruppe som sto bak?


Det var mange bannere der borte som det stod RGF på. Det står vel for Rautengeil. Om det var de som stod bak skal jeg ikke si for sikkert da. Voldsomt sinne bare for at banen ble røyklagt. Selv om jeg er enig i at de kunne spart seg å kaste blussene ut på banen.

enavgutta

Vi e godt vant til at det blir piping og skandalerop når ting ikke fungerer, slik har det alltid vært på stadion. Uansett skampinlig at av de 13000 som var der så var 600 fra harmburg og de ville til og med ha flere billetter !!

kabelmann

Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

lmjt

Dette ble som mot Brügge. Det tok motstanderne 20-30 min å finne ut av hva Brann gjør for å skape sjanser, og så stengte de sjappen. Frustrerende når det, spesielt i andre omgang, ser ut som de spiller med minst to mann mer. Hver gang en Brannspiller takler pakker ballen i feil retning og i et HSV-ben. Overmakt. Taktiske variasjoner er ikke Branns beste side, og i dag led vi litt. Mjelde sa før kamp at vi skulle spille rundt og med Bakke som senket spiss, så spiller Bakke spiss og vi måker Flo-pasninger mot ham. Da måtte det vel vært bedre med Björnsson fra start, og til mitt forsvar tenkte eg også dette før start. Med Bakke som spiss ble vi som ti mann i første.

Når vi så forsøkte komme rundt på kantene ble vi tatt ut så det ljomet etter, litt vår egen feil og mye HSVs. I rommene vi vanligvis får i TL stod det her heller to-tre spillere i veien. Da blir det vanskelig - det er klart, og eg ser ikke helt hvordan Brann skulle klart bryter igjennom uansett. Det var nivåforskjellen, først og fremst fysisk og taktisk og på erfaring.

Brann kunne spilt bedre ja, men med dette spillet ville vi slått AaFK. Denne erfaringen vil vi nyte godt av, og med tanke på de tåpelige resultatene vi har hatt i Europa de siste ni årene er det jo faktisk en relativt stor opptur å bare tape 0-1 hjemme for CB og HSV. Det som blir spennende er om Brann allerede denne høsten vil vokse på disse erfaringene og tar poeng i gruppespillet. Stort pluss isåfall. Gullet kom hem!

Langhår

Litt skuffende var det jo, selvsagt, men jeg mister ikke nattesøvnen. Opdal gjør en meget god kamp, mens Helstad virker helt ute av form. Jaiteh kan forøvrig være stolt av innsatsen, han var den beste på Branns midtbane.

Forøvrig mistenker jeg nok endel av spillernen for å ha fyrt VEL mye etter seriegullet ble sikret...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Chris*

Quote from: "kabelmann"


Huseklepp skapte hvertfall mer på de minuttene han spilte enn Solli og pvm gjorde. Han utfordrer, noe som er HELT fraværende i dagens brannstall. Da får man heller tåle at han ikke lykkes hver gang.
en som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

thesevs

Hambugerene var mange og laget lyd ja - det gikk i tromming og megafon, mest førstnevnte. Etterhvert oppdaget vi at vi hadde 2-3 like melodier, men ellers var det Kanari- og Kjernen-sanger. Litt (og bare litt) bedre tromming enn Kanari-fansen.

Blussingen var ok nok den hadde det ikke vært for at de på død og liv skulle kaste de ut på banen. Et tredje bluss endte under en oransje boks (sikringer?) på ene enden til gamle sitte. Satt og tenkte at her kan det bli liv om noen sikringer skulle ryke :-D

Det som irriterte meg mest var nivået spillerene presterte på. Altfor mye feilpasninger og for lite jobbing på ballene. Virker som de var tunge i beina, men at en natts feiring skal gå utover "jobben" 3 dager senere kjøper jeg ikke. De er tross alt profesjonelle idrettsutøvere. Tenk bare på skiløperene - eller syklistene i Tour de France. Det er mulig å prestere bra gjennom et tett kampprogram.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

kabelmann

Quote from: "Chris*"Huseklepp skapte hvertfall mer på de minuttene han spilte enn Solli og pvm gjorde. Han utfordrer, noe som er HELT fraværende i dagens brannstall. Da får man heller tåle at han ikke lykkes hver gang.

Huseklepp kom seg forbi rett etter at han ble byttet inn, etter det hadde venstrebacken fullstendig kontroll på han, før han mot slutten klarte ett innlegg til. I mellomtiden løftet han ikke en finger for å hjelpe Dahl bakover og for å sette i gang noe selv. PVM på sin side fikk ikke mye hjelp av Hanstveit. Ikke en eneste gang kom de frem på venstresiden i første omgnag såvidt jeg kan huske. Det ble vel ikke så mye bedre i andre.

Men OK, ble mye negativt dette. Jeg hadde selvsagt forventet at HSV skulle være et sterkere lag enn Brann, men synes likevel innsatsen til Brann var skuffende.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

benny

Quote from: "JanBanan"De som mener at Brann spillte en dårlig kamp og klager fordi Brann ikkje presset er totalt inkompetent når det kommer til fotball og bør holde godt kjeft på forum som dette. Vi møtte i dag trolig det beste laget som har vært på stadion siden Liverpool i 97 og taper 1-0. Vi hadde endel sjanser og.

Dette er standarden i Europa, men Hamburg er trolig det beste laget i gruppen vår så alt er mulig!


Vi har slått både PSV, Werder Bremen og spilt uavgjort mot Liverpool med et dårligere Brannlag. Forskjellen er at dengang torde vi stå høyt og presse motstanderen til å gjøre feil. Tror ikke du skal snakke høyt om inkompetanse. det handler om å tørre å prøve for å bli bedre det så vi på Rbk i går.

Brannfrelst

Når blussene kom hadde eg håpet kampen ble avlyst og vi vant 2-0;) Hehe.
Men det er bare en ting som irriterer meg idag,og det er at hadde vi giddet,så hadde vi kjørt over pakket. Alt var helt slapt idag. Virket som spillerene manglet sprut over spillet.
Nå er allerede sjansen for videre spill minsket..
2.10.07-Gullet kom hem!

kabelmann

Quote from: "Brannfrelst"Når blussene kom hadde eg håpet kampen ble avlyst og vi vant 2-0;) Hehe.

Istedenfor får nok Brann en fet bot.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

benny

Quote from: "JanBanan"Eg driter i ka Rosenborg gjorde i går!


Der beviser du hvem som ikke har kompetanse.

SKB e BEST!!!

Quote from: "benny"
Quote from: "JanBanan"Eg driter i ka Rosenborg gjorde i går!


Der beviser du hvem som ikke har kompetanse.


on point!

Kanskje vi eier Rennes borte og så blir brann hyllet med kommentarer som: Nå kan ingen stoppe oss. Nå tar vi over Europa osv.
Håper det.
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

Super Hasund

Fy faen Muhammed Zidan imponerte meg. Husker han då han spilte i danmark. Va det AGF Aarhus? Då skårte han 6 mål i en kamp og eg følgte litt med denne spilleren og fant ut at han sku brann hatt. Angrer på at eg isje sendte mail te bjørn dahl
La Folket Synge

*Feltz*

lindviko

Quote from: "Ultra - forever"Cred til hamburgerfansen for blussingen. Unødvending å kaste det utpå banen, men men. Noen som vet hvilken gruppe som sto bak?
Uansett var det en ræva kamp av Brann, som vanlig i europacup-kamper på hjemmebane...




haha.. syntes folk dette var gale, vent til Zagreb!!!!!!
når de kommer på besøk så må vi faen meg være s inni det helvete mer klar på tribunen enn i dag! skal faen ikkje bli sunget ut av våres egen arena!!!

Kruxleiven

Zidan spilte for FC Midtjylland.

Blir oppgitt av alt det negative. Vi tapte bare 1-0 og det for et lag som samtlige norske lag skulle slitt med. Det er da ingen katastrofe. Jeg ser ingen grunn til at vi skal grave oss ned. Basel leder bare 1-0 over Rennes. Burde noen av de lagene gi opp(slik det virker som om vi har gjort)? Det har også vært mast om at 4-4-1-1 taktikken til Mjelde var idiotisk. Folk har visst glemt at han forklarte det med at Hamburg hadde for mange høye spillere til at vi kunne vunnet en luftkrig med to mann på topp.

SKB e BEST!!!

Quote from: "lindviko"
Quote from: "Ultra - forever"Cred til hamburgerfansen for blussingen. Unødvending å kaste det utpå banen, men men. Noen som vet hvilken gruppe som sto bak?
Uansett var det en ræva kamp av Brann, som vanlig i europacup-kamper på hjemmebane...




haha.. syntes folk dette var gale, vent til Zagreb!!!!!!
når de kommer på besøk så må vi faen meg være s inni det helvete mer klar på tribunen enn i dag! skal faen ikkje bli sunget ut av våres egen arena!!!


Du kan få låne bluss,trommer og megafon av meg hvis du vil leke ``Forza Brann``.:)

Men joda, må helt klart ha mer trykk i de kommende kampene. Men sånn er det med Brann, går ikke kampen Brann sin vei, går det ned med stemningen også..
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

benny

Quote from: "lindviko"
haha.. syntes folk dette var gale, vent til Zagreb!!!!!!
når de kommer på besøk så må vi faen meg være s inni det helvete mer klar på tribunen enn i dag! skal faen ikkje bli sunget ut av våres egen arena!!!


Tipper Zagreb kommer med 10% av folkene tyskerne kom med. Kanskje de de blusser mye men det blir langtfra like mye lyd.

Lurkin

Tror nok ikke Zagreb vil være noe mer aktraktiv når vi betaler 300-350 kr for å se den labre innsatsen i dag.

Men det skal sies, vi taper for et bedre lag. Det hadde vært bedre med to spisser fra start i dag, samt Andresen. Men så manglet HSV playmaker van der Vaart og de Jong.
Dessuten er nr 10 Kompany en av de bedre spillerene jeg noensinne har sett. En defensiv midtbane / stopper som vinner ALT av dueller, er lynkjapp, fantastisk teknikk og pasninger, og som skyter like bra med begge beina. Azar ga jo til slutt opp duellene mot han.
Berømte Brann fra Bergen

lindviko

Quote from: "SKB e BEST!!!"
Quote from: "lindviko"
Quote from: "Ultra - forever"Cred til hamburgerfansen for blussingen. Unødvending å kaste det utpå banen, men men. Noen som vet hvilken gruppe som sto bak?
Uansett var det en ræva kamp av Brann, som vanlig i europacup-kamper på hjemmebane...




haha.. syntes folk dette var gale, vent til Zagreb!!!!!!
når de kommer på besøk så må vi faen meg være s inni det helvete mer klar på tribunen enn i dag! skal faen ikkje bli sunget ut av våres egen arena!!!


Du kan få låne bluss,trommer og megafon av meg hvis du vil leke ``Forza Brann``.:)

Men joda, må helt klart ha mer trykk i de kommende kampene. Men sånn er det med Brann, går ikke kampen Brann sin vei, går det ned med stemningen også..


trommer og megafon til helvete! men BBB kommer til å holde på for fullt selvom de lgger under 4-0.. misunner galskapen de har der nede.. og då mener eg på tribunen, banke spillerne og treneren, og sende drapstrusler til direktøren skal eg heller holde meg una ;)

SHOVE YOUR DRUMBSTICK UP YOUR ARSE!!

SKB e BEST!!!

Quote from: "lindviko"
Quote from: "SKB e BEST!!!"
Quote from: "lindviko"
Quote from: "Ultra - forever"Cred til hamburgerfansen for blussingen. Unødvending å kaste det utpå banen, men men. Noen som vet hvilken gruppe som sto bak?
Uansett var det en ræva kamp av Brann, som vanlig i europacup-kamper på hjemmebane...




haha.. syntes folk dette var gale, vent til Zagreb!!!!!!
når de kommer på besøk så må vi faen meg være s inni det helvete mer klar på tribunen enn i dag! skal faen ikkje bli sunget ut av våres egen arena!!!


Du kan få låne bluss,trommer og megafon av meg hvis du vil leke ``Forza Brann``.:)

Men joda, må helt klart ha mer trykk i de kommende kampene. Men sånn er det med Brann, går ikke kampen Brann sin vei, går det ned med stemningen også..


trommer og megafon til helvete! men BBB kommer til å holde på for fullt selvom de lgger under 4-0.. misunner galskapen de har der nede.. og då mener eg på tribunen, banke spillerne og treneren, og sende drapstrusler til direktøren skal eg heller holde meg una ;)

SHOVE YOUR DRUMBSTICK UP YOUR ARSE!!


Jeg var ironisk, er helt enig med å trykke trommene opp i bakenden, bare ikke min
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

viks

Du var kanskje blant de mange som stod og filmet, pekte på og beundret bobilturistene i dag du da?

På vårt beste er vi internasjonal standard både på og utenfor banen, dessverre har vi et utrolig dårlig bunnivå på begge områder også.
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Vestkanten

Mandag, Brann seriemester, torsdag første kamp som seriemester, 13000 tilskuere, skandale!
Brann bør ta sin del av skylden av dette med slike billettpriser, men jeg hadde ærlig talt trodd med det billetthysteriet som har vært i det siste at det skulle bli utsolgt.
Uefa cupen er ikke CL, men kvaliteten på de lagene som er i gruppespillet holder svært høyt nivå, skjønner ikke helt hva folk forventer.
Ellers var det bra med engasjement på spv tribunen, enkelte fikk overtenning og kastet en kaffekopp mot HSV benken. Han ble utpekt og geleidet ut.
Heia Brann!

Lurkin

Quote from: "kabelmann"PS! Kjære Hardball: Vennligst kjøp nr. 10 på HSV, Nannskog og Ijeh.


Han er forøvrig ønsket av Juventus for en sum Hardball neppe har råd til, og var ønsket av Man Utd, Real Madrid, Juventus, Inter, Milan, Arsenal og en del tyske lag før han endte opp i HSV. Rett og slett en latterlig god spiller.

Og noen som vet hvorfor Jaiteh ble tatt ut? El Fakiri er jo den mest passive spilleren jeg har sett på lenge.. Har jo giret i revers hele tiden.
Berømte Brann fra Bergen

millermania

Alltid skuffet over å tape, men Brann møter et meget godt lag i dag. Et bedre lag, det må vi inrømme.




Enig med at det er det beste siden Liverpool `97. Spiller Brann 10 ganger mot Hamburg vinner vi kanskje en eller to. De hadde et par spillere som var meeeget høy klasse, blandt annet midtstopperen(nr. 4).

Langt fra katastrofe dette her, men en veldig fin erfaring på hvor høyt nivået er i topp europeisk fotball.

Synest forøvrig MIM skal ha ros for å satse på Husikken og Azar fra pause( tar forbehold mot at TJ og EB var skadet).

Skulle ønske at Brann kunne gå ut å feie over Hamburg ja. Liker ikke å snakke om Rosenborg, men gjør det litt nå alikevel. Selv om vi har et bedre lag enn trønderene har de erfaring fra mange europeiske kamper. Spillerene har vert der før. På Lerkendal. Erfaring skal man ikke undervurdere. Det har slått bedre lag der oppe gang på gang. De vet de kan, for de har gjort det før. Jeg tror det er vanskelig for Brann å bare gå ut å "ta europa med storm". Dette er noe vi må bygge opp. Spillerene må få gode erfaringer. Det vil komme etterhvert, blandt annet gjennom gruppespill i UEFA-cupen(vårt første). Tror dette er gull verdt når vi skal ut i CL-kvalikk neste år. Det er uansett fortsatt gode muligheter på å gå vider fra gruppespillet i år.

Selv om enkeltspillere har den erfaringen fra andre klubber, tror jeg vi trenger den som ett Brannlag. Som f. eks i Brugge. Men husk på at Hamburg er mange hakk over Brugge.

Den største skuffelsen i dag var 13000 betalende. Samme faen hva prisen er.

Northside

Quote from: "Ultra - forever"Cred til hamburgerfansen for blussingen. Unødvending å kaste det utpå banen, men men. Noen som vet hvilken gruppe som sto bak?
Uansett var det en ræva kamp av Brann, som vanlig i europacup-kamper på hjemmebane...



Var nok Chosen Few Hamburg som stod bak blussingen. Snakket med en del av guttene fra gruppen i går, de hadde visst noen planer.

Som vanlig alt for dårlig stemning fra vår side når vi ikke rundspiller motstanderen. Alt for mange klovner på Hansa som kun er der for å oppleve stemningen fremfor å bidra!
Eneste positive var vekselsangen som trykket bra til i dag.

Kruxleiven

Quote from: "viks"
På vårt beste er vi internasjonal standard både på og utenfor banen, dessverre har vi et utrolig dårlig bunnivå på begge områder også.


Skjønner ikke hvordan folk kan mene det. Internasjonal standard? Hva har vi å vise til internasjonalt siden PSV-kampen i 96? Hamburg var gode, vi hadde ingen topp dag (vi detter ned til hverdagen før eller siden uansett) og det var kanskje ikke helt heldig for dagns kamp at vi vant gull på mandag. En ting var dårlig i dag da. Og det er verken Mjelde eller taktikkens feil. Det må være mulig å få ned antall feilpasninger i løpet av en kamp. Sett i lys av at vi får mange kontringsmuligheter, som er en måte vi har lagt opp spillet på i hele år, synes jeg så absolutt vi er på sporet. Kunne vi møtt HSV om 3-4 måneder med samme lag og samme taktikk tror jeg faktisk vi skulle tatt dem. Men i dag var det ikke vår dag og det virket ikke som om spillerne trivdes når de ikke fikk det rommet de vanligvis får på hjemmebane. Husk også på at Hamburg ikke er et lag med allverdens respekt for oss som lar seg knekke slik FFK og LSK gjorde tidligere i høst.

tsf

HSV hadde med seg support utstyr som selges i campen side av bortefelt, genialt opplegg av dem!
Hater NøFF -Bergen ut av Norge -Bergen = Egen stat og Republikk vært godt

benny

Eller kan vi nevne at Basel slo Rennes 1-0

krøvel vellevold

Quote from: "Kruxleiven"[ . Internasjonal standard? Hva har vi å vise til internasjonalt siden PSV-kampen i 96?  .


Brann - Werder Bremen 2-0
Brann - Liverpool 1-1
Club Brugge - Brann 1-2
Legg ned hele klubben!

Nightfox

Jaiteh gikk ut pga kjenning i lysken, eller en eller annen fin muskel...

Bolsen

Venstre backen deres va god! Han fikk nesten Kleppen te å gå i bakken ved flere annledninger

Fotballjent'n=)

Quote from: "Bolsen"Venstre backen deres va god! Han fikk nesten Kleppen te å gå i bakken ved flere annledninger


Skal vel ikke så mye til?;)
ølv betyr ikke en skitt!:)

Bolsen

Uten å være anni kroppen vel og merke.. Ellers hadde eg ikkje skrevet det, for alle som kommar fra sandsli og har spilt me kleppen (meg) vet at han ikkje e så sterk i kroppen :P

lmjt

Kanskje er det tilstedeværelsen av ex-Tottenhambenkevarmere som jinxer disse hjemmekampene for vårs? Blondel og Atouba. Finnes vel ingen på Zagreb, med mindre det var dit han stopperkaren fra et par sesonger siden dro. Buj/Boj-ettelerannet-vic eller noe. Nok om det.

Forresten trist å konstatere at knapt halve Hansa kan "Vi e' de Beste".

Brann_ruler86

Quote from: "lmjt"Forresten trist å konstatere at knapt halve Hansa kan "Vi e' de Beste".


For ikkje å snakke om 'lalalala' delen på "Byen e Bergen". Hørte kun min og kompisen min sin stemme. Hørte nesten ingen andre fra min plass litt til venstre på felt C til tider. Var nesten umulig å 'treffe' andreverset samtidig som resten av folket.
Gå ta banen!

Go Up