• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger før seriestart 2008

Started by Xminator, September 06, 2007, 05:43:46 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

benny

Quote from: "Henki"Denne Rasmussen tror jeg ville være en bra signering. Man må uansett ha inn en venstreback for der har man jo ikke dekkning for Hanstveit for augneblinken.


Hadde vært gull å fått inn Rasmussen og Strømstad også. Da snakker vi.
Please Hardball :D

sga55

Quote from: "Kjell249"


Veldig enig med Kjell her. Bruke mye penger på en leder i midtforsvaret og midtbanen kan bli viktig. Andresen gone og en Siggurson ute i lang tid eller evt at han ikkje er den samme spilleren etter øyeskaden kan få katastrofale følger. Føler vi har muligheten til å bygge på Branns sukksess i fjor. Interessen er større enn på lenge og vi har mulighet til å komme oss inn i CL. Blir kjent på kontinentet. Dvs. mye mer peng til stadion utbygning og spillerkjøp... spillerkjøp først og fremt for å bli i det selskapet.
ga55

HansaInferno

Solli kan flyttes inn sentral, og Guntveit kan også brukes der. Jeg vil heller bruke penger på backplassene. Til nøds kan både Dahl og Hanstveit brukes som stoppere, det er ikke sentralt problemet ligger. Backer/vinger bør være det viktigste nå om man skal forsterke mer. Spesielt på venstrebacken der vi kun har Hanstveit akkurat nå!
Breiflabben, baby!

sga55

Quote from: thesevs
Quote from: "Nixon"På spørsmål fra en Brannsupporter har Esbjerg-fansen dette å si om vår nye (forhåpentligvis) nye spiss.

Demba er en rigtig rigtig god spiller, når han ellers gider. Han kan til tider virke opgivende, men det er bare fordi han mener han gør alt bedre end de andre. Han er en super stærk spiller, som holder folk godt væk fra sig. Han er drible stærk, og har nogen gange et genialt øje for spillet!
I mine øjne vil han være et perfekt køb for jer hvis i søger en targetman.


En god spiller i henter jer der. Men der er masser af problemer med discipline, og han opfatter sig selv som den ultimative stjerne så der er intet team work over ham.
Men bestemt en god target spiller, med fremragende teknik og et godt hovedspil. Men han laver ikke så mange mål. i 71 kampe har han lavet 23 mål for os.
Men han skal nu nok blive jer et spænende bekendtskab


Sort guld købt for sort guld.....I sandhed en sorgens dag ifald historien holder.Hvis Demba blir fast tror jeg Mjelde kan slippe mange problemer med ham. Det at denne dansken sier at han kan vanskelig for å se Teamwork holdningen og dermed stein på stein holdnignen til Mjelde gjør meg litt bekymret. Ydmykhet i media pluss teamwork i forhold til resten av laget håper jeg kan hjelpe denne spilleren mye. Når det gjelder fotball kvaliteter så ser det ut som han har plenty med det. Håper Mjelde sitter seg ned og rådgir ham både om media (på samme måte som Erik Huseklepp) og  bruker mye tid på dette med teamwork og støtte opp om andre lagkamerater.

Tror heller ikkje det kan være en uting om han finner seg til rette og blir gode venner med Tijan. No skal det jo sis at det er stor alderforskjell der då.

NOEN Som vet om han snakker skikkelig svensk? Noen som har sett et intervju. Regner egentlig med det siden han har vært i Sverige siden han var 8 men...
ga55

Marek

Quote from: "sga55"NOEN Som vet om han snakker skikkelig svensk? Noen som har sett et intervju. Regner egentlig med det siden han har vært i Sverige siden han var 8 men...


Jada han behersker den kunsten.
ons Ivar skal hem...

sga55

Quote from: "HansaInferno"Solli kan flyttes inn sentral, og Guntveit kan også brukes der. Jeg vil heller bruke penger på backplassene. Til nøds kan både Dahl og Hanstveit brukes som stoppere, det er ikke sentralt problemet ligger. Backer/vinger bør være det viktigste nå om man skal forsterke mer. Spesielt på venstrebacken der vi kun har Hanstveit akkurat nå!


Litt uenig med deg der. Mener sentral linjen er det viktigste. Når eg har sagt det så er eg enig med deg i at vi kunne trenge et klar første valg på både høyre og vestre back som er god nok for CL. Men spørs kor mye peng vi har då... Venstre back er mest prekært behov pga av Hanstveit sin fart. Dahl håper eg kan forbedre seg denne sesongen.
ga55

sga55

ga55

Gepard

Spissplassene er dekket meget bra ja, nå gjennstår det å hente en knakende god venstreback, mm det da blir noe salg har man så en stall som skal kunne kjempe om gullet også i år.

HeiaBrann!

Quote from: "Marek"
Quote from: "sga55"NOEN Som vet om han snakker skikkelig svensk? Noen som har sett et intervju. Regner egentlig med det siden han har vært i Sverige siden han var 8 men...


Jada han behersker den kunsten.

Han snakker ganske bra svensk og litt norsk tror jeg... Hørtes ivertfall slik ut på repotasjen på Brann.no...

dudo

Snakker svensk? Han ER svensk. Ihvertfall like svensk som Gashi er norsk.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: "dudo"Snakker svensk? Han ER svensk. Ihvertfall like svensk som Gashi er norsk.


Svenskgambisk kan vi vel si. Han er Gambisk statsborger også og har vel landskamper for Gambia. Dessuten driver han en egen fotballskole i hjemlandet. Men han har vel bodd i Sverige mesteparten av livet og snakker flytende svensk. Så når det gjelder akklimatisering er gutten fra Afrika ferdig med det for lenge siden.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

vebo

Quote from: "Gepard"Spissplassene er dekket meget bra ja, nå gjennstår det å hente en knakende god venstreback, mm det da blir noe salg har man så en stall som skal kunne kjempe om gullet også i år.


For min del kan de godt handle inn en klasseback til høyresiden også.
Tiocfaidh ár lá

BBB-Tony

Quote from: "Langhår"
Quote from: "dudo"Snakker svensk? Han ER svensk. Ihvertfall like svensk som Gashi er norsk.


Svenskgambisk kan vi vel si. Han er Gambisk statsborger også og har vel landskamper for Gambia. Dessuten driver han en egen fotballskole i hjemlandet. Men han har vel bodd i Sverige mesteparten av livet og snakker flytende svensk. Så når det gjelder akklimatisering er gutten fra Afrika ferdig med det for lenge siden.


Han har bodd i Sverige/Skandinavia siden han var 8 år.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

naitsirk

QuoteFor min del kan de godt handle inn en klasseback til høyresiden også.


kjenner eg byrjar å bli lei ordet klasse:)

dudo

Joda, han kan godt være gambisk òg, men svensk er han.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

tintin

ok, kanskje på tide å komme tilbake til topic; hvis det stemmer at brann er ute etter en ny midtbanespiller, kan d være denne dansken som er aktuell for rbk, og som spiller i rekdals kaiserslautern?!

Super Hasund

Quote from: "tintin"ok, kanskje på tide å komme tilbake til topic; hvis det stemmer at brann er ute etter en ny midtbanespiller, kan d være denne dansken som er aktuell for rbk, og som spiller i rekdals kaiserslautern?!


He? HAr eg gått glipp av nokke? E brann på jakt etter en ny midtbanespiller? Dumme overtiden på jobb. Så vidt eg har fått med meg nyheter denne uken
La Folket Synge

*Feltz*

tintin

Marek skrev:
Laksevåg skrev:
Marek skrev:
Laksevåg skrev:
Mjelde ska vist hente en ny midtbane og


Jaha?


mhm, sa no det igår, siden Jaiteh e skadet og bakke for jo en del karantener


Spennende! Hvor sa han dette?
Vi har mange anvendelige spillere nå, men backer, kanter og sentral midtbane klarer vi å takle et storkjøp på!

Skoleintervju

Marek

Hva for et skoleintervju snakker vi om her?
ons Ivar skal hem...

tintin

aner ikkje, loddefjord barneskole avd sfo kanskje?:) tidenes dårligste sitering, men ryktet var der no uansett.... eller kanskje mannen mim leter etter er strømstad.

Marek

Strømstad sier vi ikke nei takk til, men ikke et prekært behov for han.
ons Ivar skal hem...

Super Hasund

Quote from: "Kararay"saksespark kan han hvertfall

Snakker vi Samba Demba?

http://www.youtube.com/watch?v=9qIy-N0do5Y&feature=related


Dæven. Der va det en del syke mål
La Folket Synge

*Feltz*

Fabregas

Quote from: "Marek"Strømstad sier vi ikke nei takk til, men ikke et prekært behov for han.


Helt enig. Skal vi bruke våre egne penger er han etter mitt syn langt bak i rekken. Skulle Hardball kjøpe han for oss vi han absolutt et bra tilskudd til stallen. Er ikke så mange gode midtbanespillere som en kunne ønsket men det står verre til på venstrebacken foreløpig. I tillegg er det ikke helt usannsynlig at Helstad, Opdal erstattes. Da vil det bli et paradoks å sitte der med en mann til 13-14mill på benken.

Noen flere som er realistiske at vi kan kjøpe på midten? Hadde ikke satt nei-takk til et lovende talent som ikke blir sur av å være 4/5mann sentralt.
Skulle gjerne hørt litt mer hvis det var en som snakket med MIM i dag.

Helsiken så Strømstad lekte seg nå! Skulle Hardball ha lyst hadde det vært en finfin tilvekst. Virker grei, mer teknikk og spilleforståelse enn bare løpingen Doffen skal gjøre for VIF. Frykter ikke om han drar til RBK, midtbanen deres sterkes vel strengt kun i bredden av det.

kabelmann

Nå kunne jeg faktisk etterhvert tenkt meg å droppe flere norske spillere. Skal vi kunne hevde oss litt bedre mot lag i Europa, må vi ha spillere på et høyere nivå ,og de tror jeg ikke vi finner i Norge. Ikke til noenlunde skapelig pris ihvertfall.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

naitsirk

strømstad har uttalt at han skal til utlandet og at start er einaste klubben i norge.

HeiaBrann!

Quote from: "naitsirk"strømstad har uttalt at han skal til utlandet og at start er einaste klubben i norge.

Sier de alle... Var det ikke en nordlending som sa det og? Og han spiller kamp på tv akkurat no...

Langhår

Quote from: "naitsirk"strømstad har uttalt at han skal til utlandet og at start er einaste klubben i norge.


Det samme sa vel vår venn hr. Sæternes også. Bare at da var det Brann som var eneste norske alternativ. Nå spiller han i VIF sammen med den andre svikeren.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

naitsirk

mange som har sagt det, men har ikkje strømstad aviste eit tilbud frå rbk pga av at han vil til utlandet?

dudo

Jeg har oppfattet det mer som at det er på vent til overgangssvinduene stenger på kontinentet.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Quote from: "naitsirk"mange som har sagt det, men har ikkje strømstad aviste eit tilbud frå rbk pga av at han vil til utlandet?


Kanskje vi er litt mer fargerike og spennende enn RBK?

Marek

Quote from: "dudo"Jeg har oppfattet det mer som at det er på vent til overgangssvinduene stenger på kontinentet.


Jada, han har sagt at norske klubber må vente til etter 31. januar da han helst vil utlandet.
ons Ivar skal hem...

AndreasNV

Quote from: vebo
Quote from: "Gepard"Spissplassene er dekket meget bra ja, nå gjennstår det å hente en knakende god venstreback, mm det da blir noe salg har man så en stall som skal kunne kjempe om gullet også i år.
Fotball er vårt medium. Vi representerer Bergen! VI E' BRANN!

Klaus_Brann

Vet ikke om denne har vært oppe enda, men Stavanger Aftenblad har en sak på vår "midtbanekrise":

"-Brann utelukker ikke midtbanekjøp"

http://fotball.aftenbladet.no/eliteserien/article98526.ece
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Doffen85

Quote from: AndreasNV
Quote from: "vebo"
Quote from: "Gepard"Spissplassene er dekket meget bra ja, nå gjennstår det å hente en knakende god venstreback, mm det da blir noe salg har man så en stall som skal kunne kjempe om gullet også i år.


Jeg er Newcastlesupporter og vil aldri ha Babayaro hit, selv om han veldig gjerne ville kommet til Bergen. Han er skadet i gjennomsnitt 10 mnd i året!

Langhår

Ser ingen grunn til at vi nødvendigvis må hente inne en spiller som er dårligere enn dem vi allerede har bare fordi noen i stallen kan bli sure. Så konfliktskye kan vi da ikke være. Man bør alltid prøve å kjøpe noe som kan heve laget som helhet.

Før sesongen 2007 hadde vi både Haugen og Gahsi i stallen. Begge ble solgt i sommer grunnet misnøye med spilletiden. Senere samme høst vant vi serien. Så de konfliktene dette skapte hadde ihvertfall ingen innvirkning (andre enn positive?) på sluttresultatet.

La oss hente Strømstad, en utmerket og anvennelig midtbanespiller. Om midtbanen vår (mot formodning)skulle få en skadefri vår får vi kanskje et problem med enkelte i sommer. Da kan vi vurdere salg av en av dem som ikke har klart å spille seg inn. Ikke før. Nå handler det om å hente stille med sterkest mulig stall til seriestart. Slik det ser ut idag kan vi få et midtbaneproblem. Da bør vi handle, og midt forslag er som sagt Strømstad.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Gepard

En back som er tilgjengelig :

http://www.bold.dk/nyt/?vis=78745

Blir nok ikke dyr, og han har et sterkt ønske om å spille i europa, da bør vi kunne være aktuelle. Rask og offensiv.

dudo

http://fotball.bt.no/eliteserien/article98589.ece

Dette er vel rimelig klar tale. Vi må ha inn en midtbanespiller, og Mjelde vil da ha en som er god nok til å gå rett inn på laget.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Marek

En merkelig holdning som har sneket seg inn blant mange her nå at vi IKKE kan hente flere spillere på midtbanen i fare for at noen skal begynne å surmule. Om man kan få tak i bedre spillere enn de vi har så må vi alltid hente de!
ons Ivar skal hem...

dudo

Jeg er litt avventende i så måte. Når det gjelder midtbanen mener jeg den er ganske jevngod, og det å hente inn én til som bare er marginalt bedre blir tull. Er han derimot markant bedre er det bare å løpe og kjøpe.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

dudo

http://www.stabak.no/content/view/2539/2/

Stabæk uttaler at de har strukket seg så langt som de kunne i fht Alanzinho. Det var ikke langt nok, og man skal nå ta en avgjørelse på om man skal la han gå kontrakten ut, eller prøve å selge han.

Om personligheten passer er dette et soleklart kjøp! Fungerer både på venstrekant, sentralt og som potensiell Winters-erstatter. En klassespiller som kan komme relativt billig.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Kjell249

Veldig i mot et kjøp her. Da kan vi like gjerne selge Huseklepp. Kan ikke ha begge på banen samtidig, for da blir det slakt.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

dudo

Av det andre laget? Alanzinho er en av de absolutt beste spillerene vi kan få tak i, uavhengig av lagdel.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Marek

Alanzinho og Huseklepp på hver sin kant?
Stiller litt store krav til backene og de to andre stakkarne på midtbanen.
Foreslår at vi da kjøper Mascherano og Makelele.
ons Ivar skal hem...

dudo

Alanzinho viste i fjor at han har tatt store steg defensivt. Jeg ville selvsagt ikke stilt med begge to borte mot Everton, men det er nå en gang TL som er hovedturneringen vi er med i, og der kunne de to spilt samtidig mot de fleste lag. Hvordan pokker skulle man forsvart seg mot disse to og Helstad?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Kjell249

:) Mjelde har hatt betenkeligheter med å ha en spiller på midtbanen med så få defensive fibre som Huseklepp, tror du da han er keen på å ha 2 stykker?

Tror du glemmer litt hva som er viktig når man kjøper spillere. Er ikke bare å gå nedover VG børsen å kjøpe de 11 beste spillerne. Vinner ikke serien av den grunnen og vi er ikke Chelsea, kanskje når du spiller FM. I et lag er det viktig å ha komplimentære ferdigheter, som det så fint heter. Og det får du ikke med 2 spillere som lunter tilbake i forsvar, når motstander bryter.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Marek

Ville blitt en herlig venstreside defensivt om vi beholdt Corrales også...
ons Ivar skal hem...

dudo

Heheh, argumentet med Mjeldes skespis til Huseklepp kjøper jeg.

Når det gjelder komplementære ferdigheter: Vi har 6 midtbanespillere (regenr ikkemed Misje i år). Vi har én - 1 - spiller som har sitt soleklare fortrinn i det offensive. Skal vi utvide til 7 midtbanespillere ser jeg ingen som helst grunn til at den syvende ikke skal være offensiv av legning. Det er jo selvsagt heller ikke snakk om at de skal spille hver eneste kamp. Da hadde vi jo klart oss med 4 midtbanespillere. Stikkordet her er dobbel dekning - hvor er dekningen for Huseklepp? Hvor er spilleren som kan komme inn og endevende kampen om Huseklepp ikke har dagen eller er skadet?

Ellers synes jeg også du dømmer Alanzinho i overkant mye på bakgrunn av 06-sesongen. Jeg sier ikke at han er et funn defensivt, men det var mange som i fjor fremhevet hans defensive fremskritt som grunnen til at Alanzinho var blitt en definitiv klassespiller i TL.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

HeiaBrann!

Alanzinho er en spiller som IKKE passer inn i Brann...

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Go Up