• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger før seriestart 2008

Started by Xminator, September 06, 2007, 05:43:46 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Falkman

..joda, den tanken slo meg. .og Kalven e en hyggelig fyr.. men vi  trenger noe bedre enn det han kan tilby.

fortune

Ham-Kams Rise må vel være et bra alternativ. Er ung, videresalgspotensiale (Hardball anyone) og kan bekle begge posisjonene på venstresiden.
First is first, second is nothing

Ricky

Christian Kalvenes er et helt greit alternativ som Corrales-erstatter. Lojalt og lønnseffektivt, frem til vi en dag forhåpentligvis har råd til å ha folk på benken som drar over halvannen million i lønn.

Har visst klart seg veldig greit i den skotske premier league, og mener selv at han har blitt en bedre forsvarsspiller pga treneren, som skal være spesielt grundig på det defensive. Han kan vi jo forresten også prøve å hente :p


Chrisstah

Hvor er det blitt av pah modu kah som spilte i vålerenga, han kunne spille back stopper kant og sentral midtbane. var ganske god og.
skulle tatt en titt.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

KNUDSEN

han spiller for Roda JC i nerderland
jøss meg i ræven
Ja no e vi der
Eg skuer utover den store røde hær
Som marsjerer opp te Ullevaal
Vi ska opp å ta finalen

Xminator

Quote from: "Nixon"http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3206184.ece

Apropos Kalvenes...


Kalvenes i retur betyr at Brann kan gjøre en byttehandel mot en mer offensiv spiller når vi skal gi ifra oss Corrales. Ett par år i skotsk fotball har garantert gjort Kalvenes til en mer moden spiller.

Nixon

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Nixon"http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3206184.ece

Apropos Kalvenes...


Kalvenes i retur betyr at Brann kan gjøre en byttehandel mot en mer offensiv spiller når vi skal gi ifra oss Corrales. Ett par år i skotsk fotball har garantert gjort Kalvenes til en mer moden spiller.


Hvis han vil bytte ut fast spill i sekkepipelandet med benken i Brann vi det kanskje være en grei løsning. For jeg tror ikke at han vil danke ut Hanstveit.
Rød makt på Hansa

Innlandsmax

Quote from: "fortune"Ham-Kams Rise må vel være et bra alternativ. Er ung, videresalgspotensiale (Hardball anyone) og kan bekle begge posisjonene på venstresiden.
Ambisiøs og hardtarbeidende. Løpsmaskin. En mann for fremtiden forutsatt god utvikling. Syns imidlertid han ikke er "klar" pr. dato. Kan virke litt overtent, "selger seg" av og til, og virker da litt "keitete", litt vel ivrig framover (i forhold til å være back), og kan komme på etterskudd i de defensive oppgavene. Men som sagt arbeidsvillig, ambisiøs og hardtarbeidende.

Xminator

Så til den delen av Rise som gjør ham så godt som uaktuell. Hamkam har akkurat rykket opp. Det vil være en prestasjon for noen å rykke ned i 2008, så de er omtrent sikret plass i 2009. De priser ham glatt til langt over 10 millioner.

Innlandsmax

All mulig fare for det. Regnes nok som en av "juvelene" i stallen, eller i alle fall en som det satses på.

naitsirk

og sannsynligvis vil han ikkje til brann for å sitta på benken.
då vil jo utviklinga hans stoppe litt opp.

olebrann3


Langhår

Kalvenes kan være det alternativet på venstrebacken vi ser etter. Ganske sikkert en bedre spiller nå etter å ha fått tillitt i Skotland enn han var når han dro. Brann kan helt sikkert overgå lønningene han får der borte, men spilletid vil det kanskje bli mindre av. Så er det vel opp til Kalven selv....

Vi blir ikke styrket av Kalvenes, men vi blir ikke så utsatt for skader på venstrebacken. Ideelt sett burde vi selvsagt hentet en yngre mann som kunne utfordret hanstveit, eksempelvis Rise. Slik som markedet er nå er vel det en rimelig håpløs oppgave.

Jeg synes Kalven bør vurderes seriøst. En grundig legesjekk er imidlertid påkrevet, han var vel mest skadet da han var her sist.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mico

Guntveit kom jo tilbake fra Skottland som en helt annen spiller, så det samme har forhåpentligvis skjedd Kalvenes.

Uansett er Brann bare på jakt etter et backup, så med mindre de kan finne et talent der, er Kalvenes nok et ypperlig valg. Han er jo uansett betraktelig bedre enn Corrales.

fortune

Quote from: "olebrann3"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=191597

vi kan vel ordne opp i krisen med å hente Henke


Valget mellom Brann og United ville nok blitt vanskelig..
First is first, second is nothing

Bolsen

Kalven har jo hatt 3 år og spilt de aller fleste kampene for United og har fått masse skrytt der nede..

Yngve

Quote from: "Bolsen"Kalven har jo hatt 3 år og spilt de aller fleste kampene for United og har fått masse skrytt der nede..


No for han vel over i fjor vår.. Men etter det ein har høyrd har det jo gått bra for mannen der borte. Men med mindre han har fått noko meir fart i kroppen, fryktar eg han aldri vil verte noko meir enn ein back up. Ikkje same utfordraren som Corrales har vore i år.

Laksevåg

Corrales var skrekkelig tilvekst denne sesongen. Han var stor i hamkam men i Brann e han og blir aldri noe suksess. Kampen mot Basel var skrekkelig

Laksevåg

Quote from: "naitsirk"og sannsynligvis vil han ikkje til brann for å sitta på benken.
då vil jo utviklinga hans stoppe litt opp.


Sån som Walder har gjort.

tovatle

Quote from: "Laksevåg"Corrales var skrekkelig tilvekst denne sesongen. Han var stor i hamkam men i Brann e han og blir aldri noe suksess. Kampen mot Basel var skrekkelig


Blir helt feil å bedømme corrales ut i fra en kamp! han har garantert ikkje holdt den standarden eg håpet han skulle holde, men skal ikkje skyves under en stol at han har hatt et par gode kamper denne sesongen, og har på lik linje med alle andre bidratt til at gullet kom hem! (kampene mot ffk,lsk, aafk og viking)

hvis han legger hollywood-nykkene fra seg kan han så absolutt kjempe om venstrebacken og vi "slipper" å bruke 5 millioner på kalvenes.

Mick

Her er en liste med Spisser som BT mener er aktuelle for Brann:

http://fotball.bt.no/eliteserien/article96951.ece


Cesar Santin (26), Kalmar FF

Johan Oremo (21), Gefle

Razak Omotoyossi (22), Helsingborg

Marcus Allbäck (34), FCK

Jeppe Curth (23), AaB

Rade Prica (27), AaB

Frank Kristensen (30), FC Midtjylland

Peter Graulund (31), AGF

Tommy Bechmann (27), Bochum

Niki Zimling (22), Esbjerg.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

Xminator

Legger til Wikipedia-link på de aktuelle spillerene.

Quote from: "Mick"Her er en liste med Spisser som BT mener er aktuelle for Brann:

http://fotball.bt.no/eliteserien/article96951.ece


Cesar Santin (26), Kalmar FF
Johan Oremo (21), Gefle
Razak Omotoyossi (22), Helsingborg
Marcus Allbäck (34), FCK (her tror jeg Rushfeldt hadde vert bedre ...)
Jeppe Curth (23), AaB
Rade Prica (27), AaB
Frank Kristensen (30), FC Midtjylland
Peter Graulund (31), AGF
Tommy Bechmann (27), Bochum
Niki Zimling (22), Esbjerg.


For meg er det Rade Prica som peker seg ut som målgarantist. 28 på 38 kamper tilsvarer 19 på 26. Der en Brannspiss må ligge for at vi skal nå CL-gruppespillet og følge opp med ett nytt seriegull.

Mick

Jeg er enig Rade Prica er en spiller jeg absolutt skulle sett i Brann, han har vel blitt tatt opp før som aktuell, men jeg har aldri sett på det som helt sannsynlig. Men hvis han selv sier at han er klar for nye utfordringer så synes jeg Brann skal forte seg å finne frem penger, helst før EM så ingen store klubber får øynene opp for han. .
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

Baunebob

Mye interessant.

Men hvor realistisk er det at Brann i det hele tatt har sett på disse ?

Stolpeinn

Er Marcus Allbäck aktuell? Han kunne jeg tenkt meg, men ser på det som svært lite sannsynlig =/

Mick

Quote from: "Baunebob"Mye interessant.

Men hvor realistisk er det at Brann i det hele tatt har sett på disse ?


På den ene siden er det silly season og BT er på jakt etter noe skrive, siden det ikke akkurat er mye som har skjedd på overgangsfronten så langt i idrettsveien. Men på den annen side så ser jeg ikke det som usansynlig at Brann er ute etter en spiss i denne katogorien her, de har nok oversikt over det skandinaviske markedet og hvis man skal finne klassespillere som er kjent med spilllestilen og ikke alt for dyre tror jeg nok det kan være lurt å gå igjennom Svergie og Danmark.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

AtroZ

Jeg ble litt overrasket nå jeg leste artikkelen, utvalget virket plutselig stort. Nå er neppe alle på listen realistiske, men likevel. Flere å velge blant enn jeg hadde trodd. Prisene som presenteres ser for meg ut til å være ganske rimelig, hvertfall sett i forhold til de norske nivået. Skal vi svi av inntil 15 mill på en spiss, så er dette tidspunktet å gjøre det på. Kvalifiserer vi oss til CL vil de ha vært en VELDIG GOD investering. Uansett ser flere av dem ut som gode kjøp. Bør forsterke med minst en i den klassen i løpet av vinteren. Helst en til i løpet av sommeren, ikke nødvendigvis en spiss.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Laksevåg

E det en liten mulighet for å hente Rade Prica syns eg Brann ska prøve.

Langhår

Enig i at Prica fremstår som det beste alternativet. Hvor realistisk det er i praksis er jeg imidlertid usikker på. Når han sier han er klar for å forlate klubben for et bedre alterntativ er det neppe Norge og Brann han tenker på, men snarere klubber i Tyskland, England, Italia eller lignende. Og hva vil prisen ligge på 15-20 mill?

Da har jeg større tro på realismen i et tilbud på Allbâck. 34-åringen er neppe aktuell for storklubber lengre og ha som det sies i artikkelen enda ikke blitt enig med FCK. Med et halvt år igjen av kontrakten er han nok meget rimelig. På sitt beste er han av internasjonal klasse med hauger av rutine. Jeg er imidlertid usikker på hvilket nivå han holder nå. Virker likevel på meg som et realistisk alternativ. Nøkkelen om man ønsker hans tjenester blir nok høy lønn og en kontrakt på minst to år.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mick

Quote from: "Langhår"Enig i at Prica fremstår som det beste alternativet. Hvor realistisk det er i praksis er jeg imidlertid usikker på. Når han sier han er klar for å forlate klubben for et bedre alterntativ er det neppe Norge og Brann han tenker på, men snarere klubber i Tyskland, England, Italia eller lignende. Og hva vil prisen ligge på 15-20 mill?


Ja jeg er forsåvidt enig, men mulighetene er der. Prica har et år igjen av kontrakten(hvis han ikke har fornyet den nylig) og skulle det ikke komme noen bud fra en stor klubb så kan det hende han foretrekker å gå til "springbrettet" Brann som har CL å friste med.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson


Mick

Quote from: "Straffe!!!"


Ja desverre kan vi ikke helt konkurere med FCK ennå, ihvertfall ikke økonomisk. Synes at Brann skal prøve seg uansett, Allback hadde vært bra, men det er på kort sikt, ihvertfall med tanke på uefa og CL spill. Tror ikke han holder topp nivå mer en to sesonger til.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

peteE

I Danmark har du noe shit som gjør at du må begynne å betale sykt mye cash av kontrakten i skatt etter du har bodd der noen år. Og hvis Allbäck skal gidde det, trenger han en ekstra stor kontrakt for å kunne kompensere.

Men det vil ikke FCK gi ham, så derfor vil de mest sannsynlig la ham gå som bosman eller selge i januar. Og jeg vil føler at å gi ham en 1 årskontrakt er veien å gå! Er bedre enn Rushfeldt, og er en mann for de store anledningene.  Scoret mange viktige mål i siste liten for FCK gjennom tidene. Som blant annet mot Man U.

Gå for Allbäck hvis vi skal ha en korttidsløsning. Han er en skikkelig sympatisk og fet type som vil passe godt i Brann!

Chrisstah

Quote from: "Mick"
Quote from: "Straffe!!!"


Ja desverre kan vi ikke helt konkurere med FCK ennå, ihvertfall ikke økonomisk. Synes at Brann skal prøve seg uansett, Allback hadde vært bra, men det er på kort sikt, ihvertfall med tanke på uefa og CL spill. Tror ikke han holder topp nivå mer en to sesonger til.


han er jo unggutt forhold til rush=)
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Laksevåg

Allback kan vi få gratis vist han avslår kontrakts tilbude til fck. Personlig syns eg det hadde vært bedre å få han gratis en å bruke mye penger på rush.

Falkman

http://www.fxt.no/tippeligaen/stabaek/article1510421.ece

vet ingenting om han her.. men det virker jo som han har målteften i  orden.. ellers er det jo litt fornøyelig at han har POL som agent.

Baunebob

At han er toppscorer i andredivisjon gir vel ingen mål-garanti, men kan jo være et ukjent talent.

viks

Quote from: "Falkman"http://www.fxt.no/tippeligaen/stabaek/article1510421.ece

vet ingenting om han her.. men det virker jo som han har målteften i  orden.. ellers er det jo litt fornøyelig at han har POL som agent.


Helt klart en mann som kan skyte oss til Sjæmpions liig.

Dog hadde det kanskje også vært fint og komplementert med en annen litt mindre profilert mann i backup for han her kanskje..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Falkman

Quote from: "viks"
Quote from: "Falkman"http://www.fxt.no/tippeligaen/stabaek/article1510421.ece

vet ingenting om han her.. men det virker jo som han har målteften i  orden.. ellers er det jo litt fornøyelig at han har POL som agent.


Helt klart en mann som kan skyte oss til Sjæmpions liig.

Dog hadde det kanskje også vært fint og komplementert med en annen litt mindre profilert mann i backup for han her kanskje..


Funny!.. har ingen illusjoner om at dette er en mann som banker inn mål i eliteserien neste år..men dersom han virkelig er et  talent utenom det vanlige, skader det jo ikke å ta en nærmere kikk på ham.

Belfort

Håper virkelig ikke at dette er konsekvensen av at det er lite penger i Brann nå. En spiller fra 2 divisjon er ikke den som får oss til CL. Hvor blir det av en nordisk toppspiss?

dudo

Hallo? Det er da soleklart at en 20-åring som blir toppscorer med 26 mål i 2. div er interessant fos oss! Like soleklart som at han ikke bør være den eneste forsterkningen på spissplassen.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Ricky

Hvis han er ung, rask og målfarlig, og har imponert på Stabæk-treningene, så send ham over.. Om bare én av femten slike ender opp på førstelaget til slutt, så vil det jo fortsatt være verdt det.

Kjell249

Quote from: "Ricky"Hvis han er ung, rask og målfarlig, og har imponert på Stabæk-treningene, så send ham over.. Om bare én av femten slike ender opp på førstelaget til slutt, så vil det jo fortsatt være verdt det.

Er vel relativt avhengig av hvor mye Asker krever. Og med lønnsnivået som er for norske spillere for tiden, så nærmer det seg fort 2 mill. En annen ting er antall spillere i troppen. Hvis vi skal ha 4 spisser i troppen, er dette den riktige 4. mann?
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

The Boss

Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Ricky"Hvis han er ung, rask og målfarlig, og har imponert på Stabæk-treningene, så send ham over.. Om bare én av femten slike ender opp på førstelaget til slutt, så vil det jo fortsatt være verdt det.

Er vel relativt avhengig av hvor mye Asker krever. Og med lønnsnivået som er for norske spillere for tiden, så nærmer det seg fort 2 mill. En annen ting er antall spillere i troppen. Hvis vi skal ha 4 spisser i troppen, er dette den riktige 4. mann?


Ja, om sjøhage blir 5.mann..

Xminator

Eventuelt hentes det ikke noen flere spisser og man gjør som i år - ingen fast spissmakker for Helstad. Slår man sammen Helstads spissmakker for 2007 har Winters-Sæternes-Bjørnsson-Karadas scoret 16 mål. 2 av dem kom uten Helstad på banen (Sæternes og Bjørnsson ett hver), så 14 mål på spissmakkeren med Helstad på banen. Ingen umulig oppgave å gjenta i 2008...

viks

Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Gepard

Vi trenger ikke han mm vi har tenkt å dumpe Sjøhage. I det hele tatt er det liten vits å hente spillere fra 2.div Adecco etc etc, slikt kan man overlate til Rbk.

Belfort

Rbh har gått ut og sagt at det kun skal hentes spillere som er like god eller bedre enn dem vi har. Hvis man kjøper denne Tømmernes og ikke henter en dokumentert klassespiller så er det et klart løftebrudd.

kabelmann

Quote from: "Gepard"I det hele tatt er det liten vits å hente spillere fra 2.div Adecco etc etc, slikt kan man overlate til Rbk.

Vi hentet da vitterlig Huseklepp, PFO, Kjetil Løvik o.l. fra andre divisjon, så det er da mulig å gjøre et varp der også.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Go Up