• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger før seriestart 2008

Started by Xminator, September 06, 2007, 05:43:46 AM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Klaus_Brann

Quote from: "Snublefot"
Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Fabregas"
Var jo lignende tilstander i Engalnd i sommer, mens Tottenham har gjort (foreløpig) tidenes floppkjøp med Bent har Torres imonert veldig for Liverpool. Det er ikke alltid like lett å holde seg kald når pengene går veggimellom og det får vår deø ligger CL og  lyser i enden av tunnelen.


Torres imponert? 6 mål på 14 kamper i PL, og det er først de siste kampene han har begynt å levere varene. Tror aldri jeg har sett en dårligere avslutter, enn det Torres leverte mot Newcastle borte. Hadde sinnsykt med sjanser, men brente alle. 300 mill kostet han, 300 mill. Veldig nærmt en stor flopp.

Kan jo sammenligne med Ronaldo på Man U, har scoret 9 mål, fra sin plass på midtbanen. Det er en imponerende spiller.


Helt utrolig... Torres har imponert i LFC drakta med kraftige rykk, god teknikk.. hurtighet og i tillegg en målfarlig spiller.  De jeg kjenner som ser hver jævla lfc kamp skryter veldig av han. At han ikke scoret mot newcastle var både noe udyktighet og noe uflaks, men han viste veldig mye bare ved å komme til sjansene..  Når laget allikevel vinner 3-0 så skal man ikke gråte over at man selv bommet noen sjanser. Jeg er selv united fan, men torres er en spiller jeg absolut har respekt for,


Det er vel få, med vettet i behold som benekter at han er god, men at han har imponert er å ta hardt i.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Superjack

Nja, hvorfor ikke. Om Corrales, grinegutten forsvinner så er det ikke akkurat flust med backer på stadion. En mann for fremtiden, som allerede nå kan gi B.Dahl og C. Guntveit kamp om plassen.
Brannsupporter.

naitsirk

QuoteHelt utrolig... Torres har imponert i LFC drakta med kraftige rykk, god teknikk.. hurtighet og i tillegg en målfarlig spiller. De jeg kjenner som ser hver jævla lfc kamp skryter veldig av han. At han ikke scoret mot newcastle var både noe udyktighet og noe uflaks, men han viste veldig mye bare ved å komme til sjansene.. Når laget allikevel vinner 3-0 så skal man ikke gråte over at man selv bommet noen sjanser. Jeg er selv united fan, men torres er en spiller jeg absolut har respekt for,


torres er god, men ingen drogba,ronaldo,henry,van nistelrooy etc. scorer for lite mål for å vera den type spiss han er.

men god nok for brann:)

dudo

http://www.siste.no/fotball/eliteserien/article3167025.ece

Brann bød mellom 2 og 3 mill for Rush før helgen, og det er åpning fra begge klubber om videre samtaler. Rush virker fortsatt å være interessert, og nå har også VIF kastet seg inn i kampen.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Baunebob

Syns ikke den summen skal gå noe voldsomt mye lengre.

dudo

Opp til 4 er greit i mine øyne. Gjerne Hardball-finansiert. ;-)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Etter hva jeg hører er Rushfeldt mer enn litt interessert i en overgang til Brann. Han har få år igjen og ønsker selvsagt å avslutte karrieren i en toppklubb om han kan.

Det vi ser i media nå er rein skjær taktikk fra TIL. Det handler kun om penger. Spørsmålet er hvor langt Brann er villige til å gå. Hadde Rushfeldt ikke vært til salgs hadde nok TIL-ledelsen uttalt seg anerledes. Etter at førstevelgeren i Engen har meldt seg på ser selvsagt TIL en utmerket mulighet for en budrunde.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "dudo"Opp til 4 er greit i mine øyne. Gjerne Hardball-finansiert. ;-)


Spørsmålet må jo bli hva han kan tilføre laget neste år. Det kan fort vise seg å være mye mer verdt enn 4 millioner. Synes i alle fall at Brann kan strekke seg så langt.
Rød makt på Hansa

Innlandsmax

Quote from: "brann.avd.molde"Når vi like gjerne er ute og tipper lag tipper jeg ham-kam er vel dit hen han har blitt linket til de siste ukene. Har vel også mottatt et kontraksforslag fra dem også. Leste det vel en plass på internetten her


Det stemmer, i alle fall iflg. HA (Hamar Arbeiderblad). I en overskrift påstår de at "Kamma er nr. 1 for Førsund i Norge". Det eneste han sier nede i teksten er imidlertid "Det er et fint tilbud" når han blir spurt om hva han syns om tilbudet fra HamKam, at "HamKam er like aktuelt som noe annet", samt at Førsund "gjør lite for å avkrefte at det blir HamKam-spill".

HA hevder også at flere norske klubber har vist interesse for Førsund, men at HamKam er den eneste som har lagt fram noe konkret. De siterer også VG på at både Feyenoord og spanske Getafe har vist interesse for han, men at han ikke vil til utlandet for å benkes. Han vil riktignok helst til utlandet, men ikke riktig enda. Han vil utvikle seg, og vil til en klubb hvor han nærmest er lovet spilletid.

Ellers gjør HA (selvfølgelig) et poeng ut av at gutten har sagt at han "hater HamKam". Dette ler han av, og sier det ble sagt i kampens hete etter at Kongsvinger (utleid til KIL fra VIF) særdeles urettferdig tapte 0-1 (forøvrig i samme kamp hvor Ivar Rønningen holdt HamKam inne i kampen, og til "takk" ble utropt til å holde verdensklasse (!), 10 poeng på HAs spillerbørs)

Innlandsmax

Quote from: "Langhår"Etter hva jeg hører er Rushfeldt mer enn litt interessert i en overgang til Brann. Han har få år igjen og ønsker selvsagt å avslutte karrieren i en toppklubb om han kan.

Det vi ser i media nå er rein skjær taktikk fra TIL. Det handler kun om penger. Spørsmålet er hvor langt Brann er villige til å gå. Hadde Rushfeldt ikke vært til salgs hadde nok TIL-ledelsen uttalt seg anerledes. Etter at førstevelgeren i Engen har meldt seg på ser selvsagt TIL en utmerket mulighet for en budrunde.


Dette er vel, som du sier, "the Name of the Game" - og sånn får det vel bare være. Tror på Rush, og at han kan blomstre med våre gode gutter rundt seg. Tror at han kan gjøre susen i minst ett år til, med treffsikkerhet og pondus, ikke minst fordi han ikke kan skjule at han er Brann-motivert.

Men så er det prisen da... Aksepterer 5.

Gepard

I følge en debbatant på VPN skal Fredheim Holm være på vei vekk fra Vif, dersom man får betalt "den riktige summen".

Det skal selvsagt taes med en neve salt, men håpet må jo være at muligheten for en byttehandel som innvolvere Corrales + penger fortsatt er tilstede.
Men samtidig er det i såfall litt besynderlig at det er Vif som kommer med budene, burde vel gått andre veien i forhold til at Holm er verdt mye mer en amexikaneren....? Kanskje man først skal bli enige om verdien til Corrales dog..

http://forum.klanen.no//showthread.php?t=16349&page=11

Shine

Håper han kommer hit, denne mannen kan bli bra med rett trener og riktige folk rundt seg.
http://fotball.bt.no/eliteserien/article78369.ece

Jeg mener fortsatt at vi skal selge corrales til Amexica.
Her i Brann har vi det veldig kjekt, og det må han forholde seg til.

dudo

DFH og Rush inn til neste sesong og vi er på nippet til å være storfavoritter neste år. Alt for godt til å være sant.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Gepard

Og jeg som hadde gitt opp at det skulle komme noen forsterkninger...
Trengte ikke mer enn et mikroskopisk halmstrå å ta tak i;)

Men ja, Rushfeldt og Fredheim Holm inn - ser veldig flott ut. To helt andre spillertyper enn Helstad, vi vil da ha en meget komplett spissrekke.

At Fredheim Holm er på vei ut av Engen tror jeg er ganske sikkert, flere ting som taler for det. Han trenger defintivt et klubb\miljøskifte, broren har dratt til Molde og tror heller ikke Holm ser på Myhres avgang som spesielt bra, tipper han var viktig for han.

Så spørs det jo  om ikke flere klubber har agnet ute etter han, Herenveen var visst aktuelt før sesongstart bla.

Doffen85

Rushfeldt og Fredheim Holm inn hadde ikke vært dumt nei. Fredheim Holm kan vel også utfordre Vaagan Moen om venstrekantplassen.

gitarbroiler

Til de som har VIF som hatelag:

Er det greit med en overgang fra VIF, men ikke til VIF???

Dobbeltmoral så det holder!

Og bare så det er sagt; Jeg er ikke VIF hater, og for min del spiller det INGEN rolle til hvilken klubb en spiller går til. Han er en brikke i spillet, og går der pengene og utfordringen er. Så lenge han kan holde sin sti ren, og være åpen og ærlig om sine ting så er jeg fornøyd.

naitsirk

no fekk jo ikkje figo pepper i real når han gjekk frå barca. men for laget som mister spelaren er det ekstra surt

gashi

Quote from: "gitarbroiler"Til de som har VIF som hatelag:

Er det greit med en overgang fra VIF, men ikke til VIF???

Dobbeltmoral så det holder!

Og bare så det er sagt; Jeg er ikke VIF hater, og for min del spiller det INGEN rolle til hvilken klubb en spiller går til. Han er en brikke i spillet, og går der pengene og utfordringen er. Så lenge han kan holde sin sti ren, og være åpen og ærlig om sine ting så er jeg fornøyd.


Jeg snakket med en VIF-supporter angående den kontroversielle overgangen   Jan Derek Sørensen fra Lyn til VIF. Han sa følgende: "Hva ville du føle om din verste fiende lå med kona di?" Intens hat vil de fleste si. "Tenk deg at du ligger med kona til din verste fiende, hva vil du føle da?" ....

Dobbeltmoral, javisst. Hva så?

Gepard

http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Int.fodbold/2007/11/27/162707.htm

Hva med denne karen som erstatter for Corrales ? Beskrives som en meget godt offensiv back. Er et meget hett navn i danske klubber etter at han nå ikke har tillitt i Vitesse lenger.

dudo

Tja, høres da ut til at han ihvertfall matcher Ramiro mtp sutringen.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Innlandsmax

Og ellers påstår HA (Hamar Arbeiderblad) i dag, 5. desember, at Arnar Førsund kommer til å skrive under for HamKam i dag.

Xminator

BT: Brann forbereder bud på Rushfeldt om ett par dager.
BT: Rumensk klubb snuser på Opdal.

Kommentar til sistnevnte rykte bør være at det er ett av tidenes dårligste karrierevalg for en førstekeeper på det norske landslaget...

xTaTic

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=187867

"....og Bruun-Hanssen sier at det nå kun er Sigurd Rushfeldt klubben satser på å knytte til seg. "

Bare jeg som synes den setningen er lite forenelig med tidligere utsagn om at Brann skal handle spillere fra øverste hylle før neste sesong!?

naitsirk

legg til setninga:

"Akkurat disse dagene er det ham vi satser på. Så får vi se. Lykkes vi ikke, vil vi gå videre, sier han."

pidre

Quote from: "xTaTic"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=187867

"....og Bruun-Hanssen sier at det nå kun er Sigurd Rushfeldt klubben satser på å knytte til seg. "

Bare jeg som synes den setningen er lite forenelig med tidligere utsagn om at Brann skal handle spillere fra øverste hylle før neste sesong!?


Ja, for du hadde vel ventet deg Drogba, Torres og/eller Van Nistelroi...
Saludar a los monos!

Snublefot

Quote from: "gashi"
Quote from: "gitarbroiler"Til de som har VIF som hatelag:

Er det greit med en overgang fra VIF, men ikke til VIF???

Dobbeltmoral så det holder!

Og bare så det er sagt; Jeg er ikke VIF hater, og for min del spiller det INGEN rolle til hvilken klubb en spiller går til. Han er en brikke i spillet, og går der pengene og utfordringen er. Så lenge han kan holde sin sti ren, og være åpen og ærlig om sine ting så er jeg fornøyd.


Jeg snakket med en VIF-supporter angående den kontroversielle overgangen   Jan Derek Sørensen fra Lyn til VIF. Han sa følgende: "Hva ville du føle om din verste fiende lå med kona di?" Intens hat vil de fleste si. "Tenk deg at du ligger med kona til din verste fiende, hva vil du føle da?" ....

Dobbeltmoral, javisst. Hva så?


!!!! RIKTIG!!!!!  =)

xTaTic

Quote from: "pidre"
Quote from: "xTaTic"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=187867

"....og Bruun-Hanssen sier at det nå kun er Sigurd Rushfeldt klubben satser på å knytte til seg. "

Bare jeg som synes den setningen er lite forenelig med tidligere utsagn om at Brann skal handle spillere fra øverste hylle før neste sesong!?


Ja, for du hadde vel ventet deg Drogba, Torres og/eller Van Nistelroi...

millermania

Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Snublefot"
Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Fabregas"
Var jo lignende tilstander i Engalnd i sommer, mens Tottenham har gjort (foreløpig) tidenes floppkjøp med Bent har Torres imonert veldig for Liverpool. Det er ikke alltid like lett å holde seg kald når pengene går veggimellom og det får vår deø ligger CL og  lyser i enden av tunnelen.


Torres imponert? 6 mål på 14 kamper i PL, og det er først de siste kampene han har begynt å levere varene. Tror aldri jeg har sett en dårligere avslutter, enn det Torres leverte mot Newcastle borte. Hadde sinnsykt med sjanser, men brente alle. 300 mill kostet han, 300 mill. Veldig nærmt en stor flopp.

Kan jo sammenligne med Ronaldo på Man U, har scoret 9 mål, fra sin
plass på midtbanen. Det er en imponerende spiller.


Helt utrolig... Torres har imponert i LFC drakta med kraftige rykk, god teknikk.. hurtighet og i tillegg en målfarlig spiller.  De jeg kjenner som ser hver jævla lfc kamp skryter veldig av han. At han ikke scoret mot newcastle var både noe udyktighet og noe uflaks, men han viste veldig mye bare ved å komme til sjansene..  Når laget allikevel vinner 3-0 så skal man ikke gråte over at man selv bommet noen sjanser. Jeg er selv united fan, men torres er en spiller jeg absolut har respekt for,


Det er vel få, med vettet i behold som benekter at han er god, men at han har imponert er å ta hardt i.


Torres gar 6mål på 9 starter i Premier Leauge, og to mål på tre starter i Champions Leauge. Greit det for en nykommer... Bedre enn hva for eksempel Henry åpnet med i Arsenal

benny

Quote from: "pidre"
Quote from: "xTaTic"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=187867

"....og Bruun-Hanssen sier at det nå kun er Sigurd Rushfeldt klubben satser på å knytte til seg. "

Bare jeg som synes den setningen er lite forenelig med tidligere utsagn om at Brann skal handle spillere fra øverste hylle før neste sesong!?


Ja, for du hadde vel ventet deg Drogba, Torres og/eller Van Nistelroi...


Ser Ronaldinho kan være på vei bort fra Barca og at Chelsea skal ha tilbudt 80 mill i årslønn. Kan vi matche det? Vi kunne jo tjent gress på draktsalg og vintertour i Asia;-)

Kjell249

Quote from: "millermania"
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Snublefot"
Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Fabregas"
Var jo lignende tilstander i Engalnd i sommer, mens Tottenham har gjort (foreløpig) tidenes floppkjøp med Bent har Torres imonert veldig for Liverpool. Det er ikke alltid like lett å holde seg kald når pengene går veggimellom og det får vår deø ligger CL og  lyser i enden av tunnelen.


Torres imponert? 6 mål på 14 kamper i PL, og det er først de siste kampene han har begynt å levere varene. Tror aldri jeg har sett en dårligere avslutter, enn det Torres leverte mot Newcastle borte. Hadde sinnsykt med sjanser, men brente alle. 300 mill kostet han, 300 mill. Veldig nærmt en stor flopp.

Kan jo sammenligne med Ronaldo på Man U, har scoret 9 mål, fra sin
plass på midtbanen. Det er en imponerende spiller.


Helt utrolig... Torres har imponert i LFC drakta med kraftige rykk, god teknikk.. hurtighet og i tillegg en målfarlig spiller.  De jeg kjenner som ser hver jævla lfc kamp skryter veldig av han. At han ikke scoret mot newcastle var både noe udyktighet og noe uflaks, men han viste veldig mye bare ved å komme til sjansene..  Når laget allikevel vinner 3-0 så skal man ikke gråte over at man selv bommet noen sjanser. Jeg er selv united fan, men torres er en spiller jeg absolut har respekt for,


Det er vel få, med vettet i behold som benekter at han er god, men at han har imponert er å ta hardt i.


Torres gar 6mål på 9 starter i Premier Leauge, og to mål på tre starter i Champions Leauge. Greit det for en nykommer... Bedre enn hva for eksempel Henry åpnet med i Arsenal


Betale Arsenal 300 mill for Henry?
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

fortune

Om Torres er en flopp er vel omtrent den dummeste diskusjonen som finnes.. Man kan aldri vurdere toppkjøp/flopp etter 4 måneder, slik Real gjorde med Eto'o.. Etter min mening har Torres gjort det høvelig bra de første månedene etter overgangen til en ny spillestil, iallefall like bra som Henry har gjort det i Barca. Ellers liker jeg unitedsupporterens sammenligning oppi her mellom Torres og Ronaldo. Så vidt jeg husker brukte Ronaldo de første 2 (eller 3) sesongene til å drible på egenhånd, miste ballen unødvendig og alltid dra en ekstra finte slik at løpene var stoppet opp...
First is first, second is nothing

monzilla

Det er her moderatorer skal komme og slette innlegg som ikke har en dritt med overganger 2008 å gjøre...

Manx

Torres scorer i snitt 0,65 mål per kamp hittil i år, det er ett bra snitt, han kommer til å spille ca 50 kamper for Liverpool i år og fortsetter han med det snittet kommer han til å score 33 mål denne sesongen, dette gjelder serie cup og CL. Det vil være ganske bra vil eg si.

Men nå er det ganske mye avsporing her..

Har ikke brems noen nye rykter å komme med slik at vi kan diskutere Brann igjen??
n by, ett lag, ett mål: Gull!!

Doffen85

Quote from: "xTaTic"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=187867

"....og Bruun-Hanssen sier at det nå kun er Sigurd Rushfeldt klubben satser på å knytte til seg. "

Bare jeg som synes den setningen er lite forenelig med tidligere utsagn om at Brann skal handle spillere fra øverste hylle før neste sesong!?


Dette er enten et triks i meida fra RBH sin side, ellers er det jo en skandale. Med mindre de håper på at Winters blir frisk og gir han ny kontrakt... Hvem vet.

Ser i samme artikkel at spillerbytte kan være aktuelt. Må såfall være snakk om en midtstopper? Walde kanskje? Men vil ikke tro at Tromsø er veldig interessert i en slik handel. De har jo allerede Reginiussen og Koppinen.

kabelmann

Kan vi vennligst drite i engelsk, spansk, italiensk, tysk, usbekistansk o.l. fotball her inne?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

fortune

Eh... beklager avsporingen.

Hva gjelder dagens brannrykte er vi visstnok igjen etter Rush. På langt nær det jeg håpte på nå vi "skulle hente spillere fra en høyere hylle en tidligere". I Norge er han blant de bedre ja, men det må da være andre land i RBH's verden? Ja, vi skal ut i Cl-kvalik og forsvare et seriegull, men etter min mening burde man tenke noe mer fremtidsrettet. Er jo uansett svært usannsynlig at vi kommer med i den gjeveste cupen, og da synes jeg 3-4 mill + lønninger er for mye for ett år.. Unntaket er Henke, men han er jo også av en helt annen klasse enn finnmarkingen..
First is first, second is nothing

Belfort

Quote from: "fortune"Eh... beklager avsporingen.

Hva gjelder dagens brannrykte er vi visstnok igjen etter Rush. På langt nær det jeg håpte på nå vi "skulle hente spillere fra en høyere hylle en tidligere". I Norge er han blant de bedre ja, men det må da være andre land i RBH's verden? Ja, vi skal ut i Cl-kvalik og forsvare et seriegull, men etter min mening burde man tenke noe mer fremtidsrettet. Er jo uansett svært usannsynlig at vi kommer med i den gjeveste cupen, og da synes jeg 3-4 mill + lønninger er for mye for ett år.. Unntaket er Henke, men han er jo også av en helt annen klasse enn finnmarkingen..


Er ikke sikkert at Rbh har den samme internasjonale oversikten som Pol hadde?

nummer9

Er vel uansett et sjansespill å satse på utlendinger som kanskje bruker over 1 sesong på å "komme i gang" i norsk TL. Dette selv om de er fra en "høyere hylle". Er til neste sesong vi skal forsvare seriegull og komme med i CL.

naitsirk

QuoteEr ikke sikkert at Rbh har den samme internasjonale oversikten som Pol hadde?


og kva internasjonal oversikt hadde POL?

Innlandsmax

Quote from: "Innlandsmax"Og ellers påstår HA (Hamar Arbeiderblad) i dag, 5. desember, at Arnar Førsund kommer til å skrive under for HamKam i dag.
Og dermed var det bekreftet:

http://fotball.bt.no/eliteserien/article95874.ece

En slags parentes for oss, som vel ikke har vært på utkikk etter midtstoppere.

Manx

n by, ett lag, ett mål: Gull!!

ostraume

Jo mer jeg tenker på Rushfeld i Brann desto mer positiv blir jeg. Håper denne går gjennom.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Gepard

Når Til-ledelsen ved denne Kræmer går så beinhardt ut nå å sier det er uaktuelt å selge Rushfeldt, så er det vel nesten slik at en må tro han. Herregud så patetisk om dette er "forhandlingsutspill".

Synd i så fall, for det er få spillere med samme kvaliteter som Rushfeldt som er realistiske å kunne hente. Da blir det nok Azar som spiss neste sesong, liker det egentlig ikke, selv om Bjarnason har vært god i det siste tror jeg vi kunne fått mer utbytte av å ha Azar der bak.

Mulig gjengen i Idrettsveien da heller går for Winters-type spillere, feks Daniel Fredheim Holm. Han er hvertfall til salgs, men blir nok mye dyrere enn Rushfeldt. Ble spekulert på +10 mill i en artikkel...

Belfort

Herregud som rbh har hengt seg opp i førtidspensjonisten Rushfeldt. Det er da for helvete andre gode spisser på mellomeuropeisk nivå der ute som Brann kan ha mulighet for og hente. Dette utvikler jo seg til en parodi

naitsirk

på kva måte utvikler dette seg til ein parodi?
at tromsø blir forbanna pga av at media skriv om det, mens rbh er i sveits!

HeiaBrann!

Quote from: "naitsirk"på kva måte utvikler dette seg til ein parodi?
at tromsø blir forbanna pga av at media skriv om det, mens rbh er i sveits!

At RBH er i Sveits gjør ingen ting... Har sikkert faks/telefon der og..

naitsirk

QuoteAt RBH er i Sveits gjør ingen ting... Har sikkert faks/telefon der og..


som han fakser til BT?

Langhår

Quote from: "Gepard"
Mulig gjengen i Idrettsveien da heller går for Winters-type spillere, feks Daniel Fredheim Holm. Han er hvertfall til salgs, men blir nok mye dyrere enn Rushfeldt. Ble spekulert på +10 mill i en artikkel...


Rushfeldt er et langt sikrere kort en Daniel Fredheim Holm. BruunH konsentrerer alt om å få bygge et slagkraftig lag, breddfult av rutine som kan være istand til å tåle og møte sesongen 2008 som regjerende seriemestre. Rushfeldt er åpenbart en kortsiktig løsning og vil vel maks kunne prestere på topp i to sesonger til. DFH er en mann for framtiden som har skuffet stort i 2007.

Det er jo en avveining hva man velger å satse på; rutine og scoringsgaranti, eller et talent som strengt tatt kan ende opp hvor som helst på suksess-skalaen. Brann har åpenbart valgt det første foran neste sesong. Dersom Winters rister av seg skaden regner jeg det som rimelig sikkert at han vil bli tilbudt ny kontrakt. Dersom det er håp om at han vil være villig til å signere da.

Personlig håper jeg på Rushfeldt, fordi jeg vet hva vi får. Jeg ser imidlertid mer enn gjerne DFH i Brann også, en talentfull spiller, men en uslipt diamant. Som du sier er han rimelig lik Winters i stilen, dermed en utmerket erstatter for skotten.

Tørr vi håpe på både Rush og DFH?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Falkman

Quote from: "Belfort"
Quote from: "fortune"Eh... beklager avsporingen.

Hva gjelder dagens brannrykte er vi visstnok igjen etter Rush. På langt nær det jeg håpte på nå vi "skulle hente spillere fra en høyere hylle en tidligere". I Norge er han blant de bedre ja, men det må da være andre land i RBH's verden? Ja, vi skal ut i Cl-kvalik og forsvare et seriegull, men etter min mening burde man tenke noe mer fremtidsrettet. Er jo uansett svært usannsynlig at vi kommer med i den gjeveste cupen, og da synes jeg 3-4 mill + lønninger er for mye for ett år.. Unntaket er Henke, men han er jo også av en helt annen klasse enn finnmarkingen..


Er ikke sikkert at Rbh har den samme internasjonale oversikten som Pol hadde?


det argumentet der er oppbrukt for lenge siden. hvis du på død og liv skal kritisere, for du komme opp med noe annet.

HeiaBrann!

Quote from: "naitsirk"
QuoteAt RBH er i Sveits gjør ingen ting... Har sikkert faks/telefon der og..


som han fakser til BT?

Tenkte mer på Brann - Tromsø komunikasjonen da... Er også sikker på at BT har noen folk der nede..

Go Up