• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann skal "ta" røykerne

Started by paf, August 26, 2007, 10:59:56 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

paf


Langhår

Pålagt av Bergen Brannvesen? Hehe, er de redd for at setene i hardplast skal ta fyr? Eller kanskje betongen?

Glad jeg la røykingen på hyllen for mange år siden. Det kan ikke være greit å bruke kreftpinner idag....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Det er vel helst de som blir aggresive når de blir tilsnakket som ligger litt tynt an rent med tanke på sesongkortet.

Natan

I artikkelen heter det at "Både Norges Fotballforbund og Bergen brannvesen har pålagt Brann å stoppe røykingen"
Har virkelig NFF pålagt Brann dette?
Såvidt jeg har forstått var dette et tiltak som Brann selv innførte, det er jo lov å røyke på andre stadioner her i landet, hvorfor skal det være forbudt akkurat her i Bergen?

Brannfrelst

Da vet jeg iallefall om en kar på rad 7, felt C på Frydenbø som fort ryker til
2.10.07-Gullet kom hem!

Super Hasund

La Folket Synge

*Feltz*

PelleB

Gi dem 2 år og se hvordan de angiper dette når snittet ligger på 7-9000 pr kamp:) "Kjære publikumer, kom på kamp vi har redusert prisen på Lucky strike og Prince med 40%"
«Verdensmesterskapet er en ordentlig internasjonal begivenhet».
"Gazza"  priceless :)

tr0Ndemann

De kan bare ta de for min del.
What a waste of council tax, we paid for your hats!

pissepåengen

Egen røyke og snusetribune til neste å?
Bergen ut av norge!

klysa

Quote from: "paf"Risikerer å bli fratatt sesongkortet
http://www.nettavisen.no/innenriks/ibergen/article1302540.ece


Herregud. Kun i idrettsveien dette er mulig.

Belfort

Dette er helt utrolig. At Sportklubben skal bruke energi på dette er så amatørmessig at jeg har ikke ord. Jeg er selv en anti røyker som det holder,men dette er jo bare idiotskap.

Henki

Jeg røyker ikke selv, og synes det er veldig behagelig å slippe folk som røyker i nærheten av meg, men dette her er jo i ferd med å bli rene heksejakten. Og ikke kan de gå ut i pausen for å røyke heller for da kommer de jo ikke inn igjen. Latterlig opplegg.
Ballen skal fremover!

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Northside

Quote from: "thesevs"Dette er ingen barnehage



Riktig! Det er ingen barnehage, så hvorfor skal vi ha så sinnsykt mange regler om alt mulig drit?
Røyker ikke selv, men ser virkelig ikke problemet. Om en ved siden av deg røyker og du ikke liker det ordner det seg helt sikkert dersom du gir han en lyd... De fleste nå, ihvertfall på Hansa, går bort på sidene i pausene for å ta seg et blås. Er dette så grusomt farlig? Er ikke som blir plaget av røyken derfra!

Regler ditt og regler datt.... Er lei av alle reglene nå.

Baunebob

Usmakelig at supporterene nærmest skal sorteres ut etter om de røyker eller ikke. Hva har det med Brann og kjærlighet til klubben å gjøre ?

Når man har betalt flere tusen for å se laget sitt gjennom hele sesongen, så skal man kastes ut fordi man røyker. Ikke fordi man lager bråk eller provoserer, men røyker.

thesevs

Det å være på et offentlig sted betyr at man må jenke seg litt i forhold til andre, kanskje svelge en kamel eller to. Skal være enig med deg om at det kan bli mange regler, men dessverre er det sånn at vi trenger disse reglene pga enkelte ikke klarer å oppføre seg uten. Det er en grunn til at vi f.eks trenger politi, rettsvesen osv.

I det gitte eksempelet ditt med personen som røyker synes jeg ikke det er riktig at du som person må be vedkommende respektere røykeforbudet. Det burde vedkommende ha respektert i utgangspunktet.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

thesevs

Quote from: "Baunebob"Usmakelig at supporterene nærmest skal sorteres ut etter om de røyker eller ikke. Hva har det med Brann og kjærlighet til klubben å gjøre ?

Når man har betalt flere tusen for å se laget sitt gjennom hele sesongen, så skal man kastes ut fordi man røyker. Ikke fordi man lager bråk eller provoserer, men røyker.



Argumentet ditt om at du har betalt for å se Brann spille er for dårlig. Hvis vi snur på det: hadde du godtatt reglene om du fikk sesongkortet gratis?
Samfunnet fungerer ikke sånn at hvis man har betalt for noe så kan man ta seg til rette etterpå. Da du kjøpte sesongkort på Stadion så har du og godtatt reglene Brann har innført. Vi snakker her om røyking, ikke noen dyptgripende endringer i rettighetene dine som person.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

jkippers

Quote from: "Baunebob"Usmakelig at supporterene nærmest skal sorteres ut etter om de røyker eller ikke.


Det er vel ikke det det er snakk om? Det er vel snakk om å sortere etter om de røyker ulovlig eller ikke?
Gull 09

Xminator

QuoteNår man har betalt flere tusen for å se laget sitt gjennom hele sesongen, så skal man kastes ut fordi man røyker. Ikke fordi man lager bråk eller provoserer, men røyker.


Nei, fordi man lager bråk og provoserer når man blir bedt om å ikke bryte ett godt kjent forbud. Det er ikke en kjeft som mister sesongkortet om man stumper røyken uten å kverulere.

Brannmus

Det er en menneskerett å røyke. Det er det vel ingen som sier noe på. Om du vil tenne en røyk og drepe deg selv, så er det ditt valg. MEN så lenge det er restriksjoner på hvor du kan gjøre dette, så ser jeg ingen verdens grunn til å klage.

Om jeg skulle ønske å tasse rundt i stuen naken hele dagen, så er det ingenting som hindrer meg i det. Men, skal jeg ut blant folk må jeg akseptere de regler som er her i verden, og i det minste ta på meg noe som dekker til utstyret.

Røykerne vet godt hvilke konsekvenser det kan få om de fyrer opp under en kamp. Brann har vært ute og varslet dette to-tre ganger denne sesongen allerede. Om folk er nødt til å se at forbudet blir håndhevet med jernhånd, før de klarer å gi seg, så må det vel være sånn. Men ikke begynn å klag for at ting er urettferdig da.

Natan

Altså, nå var ikke poenget mitt om det er riktig å slå ned på røyking eller ei, poenget var at dette ifølge artikkelen er et pålegg fra NFF. På mange andre arenaer i landet er det lov å røyke, enten på tribunen eller på "dertil egnede områder" så jeg kan ikke helt forstå dette. Piggene mine stakk ut når jeg så NFF og forbud i samme setning liksom....

Pondan

Flott, få driten til helvete ut.. De som ikke klarer å la vær kan sitte hjemme å se kamp! irriterer no jævlig når de står feks nedenfor noen som ikke røyker og de får det rett opp i tryne.. Håper alt og alle som driter i forbudet går på ræv ut..

Ricky


LandåsKongen

jeg røyker ikke selv, men dette regel-helvete er jo vanvidd!!

Jeg skal hvertfall snuse dobbelt så mye som jeg bruker, bare for å bryte regelen.

tommy kolseth

helt latterlig, det neste blir vel at man må ha plettfri vandel for å kunne besøke stadion. øl, røyk og fotball hører sammen. foreslår at alle som røyker fyrer opp siggs jevnt og trutt på neste kamp. vi er brann, ikke idiotene i styre og stell som vil gjøre det å gå på stadion til tamt tidsfordriv. faen heller, hvem gidder å bry seg om noen røyker i kampens hete? å tenne seg en røyk kan være noe å klamre seg fast til under nervepirrende nitti minutter. og er du allergiker som holder på å krepere om du er i nærheten av røyk, er det sikkert mulig å forklare dem som røyker i nærheten av deg om dette. folk har røykt på brann-kamper i 99 år.
aster langt

Nixon

Quote from: "tommy kolseth"å tenne seg en røyk kan være noe å klamre seg fast til under nervepirrende nitti minutter.


Helt enig. Og neste gang du er på kino og det blir spennende og nervepirrende er det bare på sin plass å tenne seg en røyk. Skulle bare mangle!
Rød makt på Hansa

tommy kolseth

nixon,
hvis du leser hva jeg skriver er det jo dette jeg mener er det mest skremmende over det hele, at du og flere andre stadiongjengere tilsynelatende kan sammeligne det å gå på brann-kamp med noe sånt som å gå på kino. nei, du får klage på at de ikke selger popcorn på stadion, så blir det komplett og de manipulerende kommerse kreftene i styre og stell får det som de vil.
aster langt

Nixon

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
hvis du leser hva jeg skriver er det jo dette jeg mener er det mest skremmende over det hele, at du og flere andre stadiongjengere tilsynelatende sammenligner det å gå på brann-kamp med å gå på kino. nei, du får klage på at de ikke selger popcorn på stadion, så blir det komplett for deg og de manipulerende kommerse kreftene i styre og stell får det som de vil.


Hva er egentlig forskjellen? Begge er arrangementer med mange folk tett samlet. Og du velger selv å oppsøke stedene og må følge de reglene som er på stedet.
Rød makt på Hansa

tormi

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
hvis du leser hva jeg skriver er det jo dette jeg mener er det mest skremmende over det hele, at du og flere andre stadiongjengere tilsynelatende sammenligner det å gå på brann-kamp med å gå på kino. nei, du får klage på at de ikke selger popcorn på stadion, så blir det komplett og de manipulerende kommerse kreftene i styre og stell får det som de vil.


At du vil påføre giften din andre kan du mene så mye du vil. Vi andre som ikke forpester ditt miljø ønsker ikke finne oss i det.

Det er ca 30 prosent røykere i Norge og de fleste (heldigvis) har forståelse for ikke røykere.

Hvorfor skal flertallet bli påført ubehageligheter pga DIN uvane?
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

tommy kolseth

forskjellen er vel at fotball er heftig mye viktigere (for mange av oss) enn pisset de viser på kino. kino er underholdning, brann er identitet og kultur. men snart er jo alle fotballarenaer rene og fine som moderne kjøpesentere, og supporterkulturen som en gang var, der man ikke stilte spørsmål om noe sånt som røyking, borte.
aster langt

Speedy

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
hvis du leser hva jeg skriver er det jo dette jeg mener er det mest skremmende over det hele, at du og flere andre stadiongjengere tilsynelatende kan sammeligne det å gå på brann-kamp med noe sånt som å gå på kino. nei, du får klage på at de ikke selger popcorn på stadion, så blir det komplett og de manipulerende kommerse kreftene i styre og stell får det som de vil.


Hvorfor kan du ikke bare begynne å snuse? Blir du ikke oppdaget av kameraer og vaktene ser det ikke spesielt godt heller.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

tormi

Quote from: "tommy kolseth"forskjellen er vel at fotball er heftig mye viktigere (for mange av oss) enn pisset de viser på kino. kino er underholdning, brann er identitet og kultur. men snart er jo alle fotballarenaer rene og fine som moderne kjøpesentere, og supporterkulturen som en gang var, der man ikke stilte spørsmål om noe sånt som røyking, borte.


Etter hvert som det blir færre og færre røykere så tror jeg ikke at akkurat røyking er en del av fotball/supporter kulturen som vil bli savnet...
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Nixon

Quote from: "tommy kolseth"forskjellen er vel at fotball er heftig mye viktigere (for mange av oss) enn pisset de viser på kino.


Tåpelig argument! Så da kan en filmelsker bruke det samme argumentet på kinoen? Han kan ha like sterke følelser for en film som du har til fotball.
Rød makt på Hansa

tommy kolseth

nixon,
sorry, men du er helt på trynet. når du fortsetter å sammenligne det å gå på kino med det å gå på fotballkamp viser du at du har misforstått hele mitt innlegg. nemlig at vi som supportere er de som er klubbene og at vi ikke bør tillate hva som helst - forbud mot ditt og datt, dyre billetter, dyre drakter (preget av store sponsor-logoer), hele denne retningen fotballen tar mot å bli ren underholdning ala hollywood.
aster langt

anders_flanderz

Quote from: "Brannfrelst"Da vet jeg iallefall om en kar på rad 7, felt C på Frydenbø som fort ryker til


ja.. han slite!
rite Drite Drite Drite på Oslo By

C@Bøe_79

Røyk på tribunen NEI..
Røyk vekke fra tribunen JA..

Personlig tar jeg ikke dette så tungt, jeg vet hva det fører til......
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

HansaInferno

Regner med at det fortsatt er mulig å ta seg en røyk oppe i hjørnet på hansa? Ellers må jeg si at dere ikke-røykere er en gjeng med hypokondere. Tror dere virkelig at dere får kreft om det svever litt røyk forbi dere? Jeg har røykt i 10 år, og jeg kan love dere at jeg løper fortere og lengre enn 95 % av dere.

JA til røyk!
Breiflabben, baby!

HansaInferno

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
sorry, men du er helt på trynet. når du fortsetter å sammenligne det å gå på kino med det å gå på fotballkamp viser du at du har misforstått hele mitt innlegg. nemlig at vi som supportere er de som er klubbene og at vi ikke bør tillate hva som helst - forbud mot ditt og datt, dyre billetter, dyre drakter (preget av store sponsor-logoer), hele denne retningen fotballen tar mot å bli ren underholdning ala hollywood.


Ja, det du sier er meget viktig. Det er ikke selve røykeforbudet som er problemet, men det faktum at norske tribuner sakte men sikkert har blitt en arena for branefamilier, som vi se fotball pga. underholdningen, men som ikke bryr seg stort om laget. Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært. Fordi disse er i klart flertall, og disse sitter med pengene.
Breiflabben, baby!

Silje Karina

Quote from: "tommy kolseth"
Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært.


Det er fasktisk ikkje bare disse som må skånes for alkohol, røyking osv.
Det er faktisk andre også. De som røyker, kan kanskje ta hensyn til di som ikkje tåler røyk. Og ikkje si at dette e dies problem,som ikkje tåler røyk. For det er det ikkje, og folk burde tatt litt hensyn!
2.10.07 - ny nasjonaldag
.:Vi svikter ALDRI:.

Nixon

Quote from: "tommy kolseth"nixon,
sorry, men du er helt på trynet. når du fortsetter å sammenligne det å gå på kino med det å gå på fotballkamp viser du at du har misforstått hele mitt innlegg. nemlig at vi som supportere er de som er klubbene og at vi ikke bør tillate hva som helst - forbud mot ditt og datt, dyre billetter, dyre drakter (preget av store sponsor-logoer), hele denne retningen fotballen tar mot å bli ren underholdning ala hollywood.


Jeg kan ikke se at fotballsupporttere skal stå i en særstilling når det gjelder å få lov til å blåse røyk i ansiktet på sidemannen. Og jeg ville heller tatt helt andre kamper når det gjelder å opprettholde supporterkulturen på Stadion.
Rød makt på Hansa

HansaInferno

Quote from: "Silje Karina"
Quote from: "tommy kolseth"
Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært.


Det er fasktisk ikkje bare disse som må skånes for alkohol, røyking osv.
Det er faktisk andre også. De som røyker, kan kanskje ta hensyn til di som ikkje tåler røyk. Og ikkje si at dette e dies problem,som ikkje tåler røyk. For det er det ikkje, og folk burde tatt litt hensyn!


Jeg røyker aldri i nærheten av barn, det er en grei regel som jeg har ovenfor meg selv. Jeg går alltid ut når jeg tar meg en røyk her hjemme, og røyking i bil er noe av det værste jeg vet. Men når vi står på Stadda, under åpen himmel, ja det regner kanskje til og med. Da ser jeg ikke problemet med å ta seg en røyk. Jeg blåsr aldri røyken opp i trynet på folk, og om noen ber meg stumpe røyken fordi sidemannen gjerne ikke tåler røyk, så gjør jeg det. Men det irriterer meg om det kun er fordi de ikke liker luken av røyk, eller hva det måtte være. Som om jeg spør deg om du kan flytte deg fordi du stinker svette liksom...
Breiflabben, baby!

paf

Quote from: "Nixon"
Hva er egentlig forskjellen? Begge er arrangementer med mange folk tett samlet. Og du velger selv å oppsøke stedene og må følge de reglene som er på stedet.

Så vidt jeg vet er vel den største forskjellen at det ene er utendørs, og det andre innendørs. Et ikke helt uvesentlig faktum.
Nå skal det sies at dette ikke hadde vært noe som helst problem dersom folk kunne gått ut i pausen. Et lite sikkerhetsgjerde for å sikre at folk ikke tar med seg bluss inn etter pausen, så hadde det hele gått greit. Når de klarer det i Kristiansand (hvor de hverken klarer å sette opp skilt eller slå på lys og PCer), burde det være mulig for oss også...

Nixon

Quote from: "paf"Så vidt jeg vet er vel den største forskjellen at det ene er utendørs, og det andre innendørs. Et ikke helt uvesentlig faktum...


Du kunne jo spurt de som har sittet helt øverst på tribunen under taket om forskjellen er så stor. Røyk har jo en tendens til å gå oppover.
Men helt enig i at man skulle lagt tilrette for en pauserøyk.
Rød makt på Hansa

Snublefot

Quote from: "HansaInferno"
Quote from: "Silje Karina"
Quote from: "tommy kolseth"
Det er disse som må skåens for røyk, alkohol, banning og skriking og alt annet som kan oppfattes som vulgært.


Det er fasktisk ikkje bare disse som må skånes for alkohol, røyking osv.
Det er faktisk andre også. De som røyker, kan kanskje ta hensyn til di som ikkje tåler røyk. Og ikkje si at dette e dies problem,som ikkje tåler røyk. For det er det ikkje, og folk burde tatt litt hensyn!


Jeg røyker aldri i nærheten av barn, det er en grei regel som jeg har ovenfor meg selv. Jeg går alltid ut når jeg tar meg en røyk her hjemme, og røyking i bil er noe av det værste jeg vet. Men når vi står på Stadda, under åpen himmel, ja det regner kanskje til og med. Da ser jeg ikke problemet med å ta seg en røyk. Jeg blåsr aldri røyken opp i trynet på folk, og om noen ber meg stumpe røyken fordi sidemannen gjerne ikke tåler røyk, så gjør jeg det. Men det irriterer meg om det kun er fordi de ikke liker luken av røyk, eller hva det måtte være. Som om jeg spør deg om du kan flytte deg fordi du stinker svette liksom...


Forbud mot urenslige personer burde også komme.. er faen meg værre å stå ved siden av en illeluktende kar som ikke har dusjet på et par uker en noen som tar seg en røyk.

Forbud mot syke mennesker bør også komme. Tenk å dra på kamp, stå ved siden av noen som hoster og harker..  som smitter oss andre med streptokokker, influensavirus og andre baskelusker..

Så lenge folk viser respekt for de rundt seg, ved å slukke røyken eller gå ett annet sted å røyke om det er noen rundt en som virkelig plages med at man røyker, det være seg at man er allergisk, eller at røyken pga vinden går rett i trynet på sidemannen eller personen bak, så er det ikke noe problem å ta seg en røyk i mine øyne. Jeg røyker fortsatt på staddaen og vil fortsette med det. Selv om jeg røyker betraktelig mindre nå en før forbudet. blir ca 2 i hver omgang... men er det noen rundt meg som kommenterer det, så dropper jeg å røyke resten av kampen eller går ett annet sted.

Atlet Orvanger

Det finnes egne seksjoner på tribunene for VIP'er, familier, handikappede, unger osv. men røykere er det ikke plass til. Selv om 25% av Norges befolkning røyker daglig.

thesevs

Det er jo veldig enkelt: Brann ønsker ikke at du skal røyke/snuse på Stadion og ber deg respektere det. Hvorfor skal det forbudet være vanskelig å følge? Brann ber jo deg og om å ikke kaste ting inn på banen, men det klarer jo 99 % å holde. At man kaster ting inn på banen plager jo ingen av de andre rundt deg. Og om noen blir plaget av det, så er jo det bare å be vedkommende å slutte og kaste ting inn på banen...
At 25% av Norges befolkning røyker betyr jo bare at en brøkdel sitter på Brann Stadion - altså meget i undertall. Det eneste jeg skal være enig i er at Brann burde ha ordnet en røykeseksjon, men så lenge dette ikke er tilfellet bør jo folk klare å følge forbudet i 90 minutter.. 90 minutter av døgnets 24 timer..
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Snublefot

Quote from: "thesevs"Det er jo veldig enkelt: Brann ønsker ikke at du skal røyke/snuse på Stadion og ber deg respektere det. Hvorfor skal det forbudet være vanskelig å følge? Brann ber jo deg og om å ikke kaste ting inn på banen, men det klarer jo 99 % å holde. At man kaster ting inn på banen plager jo ingen av de andre rundt deg. Og om noen blir plaget av det, så er jo det bare å slutte å kaste ting inn på banen...
At 25% av Norges befolkning røyker betyr jo bare at en brøkdel sitter på Brann Stadion - altså meget i undertall. Det eneste jeg skal være enig i er at Brann burde ha ordnet en røykeseksjon, men så lenge dette ikke er tilfellet bør jo folk klare å følge forbudet i 90 minutter.. 90 minutter av døgnets 24 timer..


herregud...  det er et forbud mot å kaste ting på banen og det klarer 99% å følge....  toppers kommentar.

Pleier 25 % av Norges befolkning å kaste ting på folk eller ut i veibaner eller andre steder 5-6 ganger i timen? og hvis de ikke gjør det så får de ett jævlig sug etter å gjøre det? Er 25 % av Norges befolkning avhengig av å kaste ting på banen, men klarer å holde seg akkurat 1,5 time hver gang de skal på kamp?
I såfall forstår jeg poenget ditt, og er da helt enig i at folk bør klare å holde seg unna røyken når de er på kamp... de klarer jo trossalt å se bort i fra suget etter å kaste mobilen ut på banen..

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Stoffi

Jeg kan forstå hvorfor anti-røykerne gjør dette til en fanesak på stadion, men hva i alle dager er argumentet for snusforbudet?
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

thesevs

Tror det har noe med at folk kaster snusen på bakken og "griser til" området. Dette er bare en antagelse fra min side....

Skal være enig i at snusing ikke plager noen.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Go Up