• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Eirik Bakke

Started by lekestuee, July 02, 2007, 03:38:32 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

vebo

Quote from: mot on May 30, 2008, 13:28:34 PM
Helt Fantastisk!!  ;D

Og kanskje like bra; Betyr dette at det blir naturgress på stadion?

Ikke nødvendigvis:
QuoteBakke får imidlertid en kunstgressklausul i kontrakten. Som kjent skal det snart avgjøres om det nye banedekket på Stadion blir naturgress eller kunstgress.

Skulle avgjørelsen falle på kunstgress, kan Bakke altså diskutere kontrakten på ny med klubben, men uten at han per i dag vil si mer om hva en slik avgjørelse vil bety.

- Eirik har en trygghet i dette. Samtidig slipper vi å vente på ham og en forlengelse i påvente av avgjørelsen fra styret, forteller Bruun-Hanssen.


Kilde: brann.no
Tiocfaidh ár lá

Klaus_Brann

Wohooo!
Dette redda dagen og litt til. Selv om han er skada annenhver uke er dette en kjempenyhet!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

kabelmann

Fantasisk deilig å få på plass. Nå mangler bare Helstad. Kjør på, RBH.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

BBB-Tony

Meget viktig signering! Betyr dette at vi også kan rope hurra for at vi får naturgres?
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

Doffen85

Hva blir lønna hans? Vil dette være forløperen til at vi ser Helstad og Hans Tveit i rødt i noen år til?

Frøken Solli

En god nyhet! Selv om han er skadet ofte er dette absolutt verdt det. Han er en kriger som er villig til å blø for drakten.
( Er faktisk ikke litt bekymret for at Helstad ikke skal signere. Han kommer til å gjøre det. Sanne mine ord.)

Klaus_Brann

Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

BBB-mod

Quote from: vebo on May 30, 2008, 13:24:18 PM
Skrevet i lykkerus, slett gjerne posten:)


Det er forståelig!:)
Men vi bruker den andre.

peteE

Yes!!

Good shit! Gooood Shit!

olebrann3

tipper lønnen kommer på iallefall 2.5 mill... Nok en gang ny kontrakt i en periode der Roald Bruun Hansen ikke skulle signere nye... Men seffølgelig bra

Gubrask

Super nyhet!:) En veldig viktig signering for Brann.

Brann_copper

May 30, 2008, 17:11:01 PM #261 Last Edit: May 30, 2008, 17:12:41 PM by Brann_copper
Tenkte jeg måtte ta med dette sitatet fra Nettavisen:

...Med Tijan Jaiteh i landslagsbataljer for Gambia er det skrint på den sentrale midtbanen. Skulle Bakke stå over på grunn av ankelskaden han fikk mot Viking er det Hassan El Fakiri på midten sammen med Gylfi Einarsson (tilbake etter karantene), ikke Jan Gunnar Solli og eventuelt Erik Huseklepp på kanten...

Du verden så skrint det er på  midtbanen når Brann i verste fall kan komme til å stille med Hassan El Fakiri og Gylfi Einarsson!
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Macavoy

ja, du verden. Vi burde sende inn søknad om utsettelse av kamp isåffall :D
"fører i nesten 25 meter og hvilken avslutning, hvilken avslutning!"

Langhår

Fantastiske nyheter fra Stadion idag! Klausulen er grei nok og kan dessuten bidra til økt press mot et styre som jeg frykter vil gå for plastikk.

Prosessen frem mot kontraktinngåelsen har både jeg og andre sagt mye om. Det ligger fast. Det endte bra tilslutt og det er viktig å fokusere på det. Samtidig håper og tror jeg at BruunH vil få gjort unna kontraktene litt tidligere enn en måned før spillerne kan forhandle med andre. Samtidig skal han selvsagt ha honnør for å ha fått en viktig brikke i laget på plass.

Dette var en god dag for Sportsklubben.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Innlandsmax

Næmen Jøøøøøøsssss!!!!! Noen som kjenner betingelsene (lønn). Som tidenes største Bakke-skeptiker, er jeg fornøyd med det jeg har sett i det siste, og ønsker denne signeringen velkommen.

Markmus

Herlig klausul han fikk med i kontrakten. Bakke er et fantastisk forbilde :)
Ka du ve?

Xminator

En utrolig positiv nyhet. Og hatten av for RBH. Så får vi håpe styret ikke torpederer hele kontrakten med grønn remaplastikk...

crm

Tipper Bruun er ganske så fornøyd med denne klausulen selv. Smart trekk fra den sportslige ledelsen for å skape seg makt på et område de egentlig ikke har så mye med.
"Quantify your love for me!"
K. Jæger

Doffen85

Bakke tjente tidligere 3,5 mill i året. Tjener han nå enda litt mer kanskje? Vet ikke om 3,5 mill i året var med eller uten de 5 mill han fikk for å signere.

Innlandsmax

I så fall betyr det at Huseklepp aldri har vært lønnstoppen i Brann.

dudo

3,5 skal være inkludert SOF.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Bakke har uansett vist sin viktighet i rikt mon allerede. Forblir han skadefri kommer han ennå til å bli mye bedre. Bakke har et maksnivå som etter mitt syn er i europaklasse og han er langt bedre enn eksempelvis Andresen på sitt beste. Skadene har ødelagt mesteparten av karrieren hans, men han har ennå noen år igjen. Så får vi håpe det blir hos Brann han bruker disse.

Når han sitt gamle nivå tror jeg vi har ham på lånt tid. Han vil jo som kjent ut igjen, men jeg er usikker på hvilket nivå han ser på som interessant i utlandet. Vil middelmådige klubber som Wigan, Bolton og Everton være interessante så kan han nok  forsvinne rimelig kjapt. Sikter han inn på klubber noen hakk høyere kan det godt tenkes at han blir her for godt. Jeg har inntrykk av at Bakke trives her og at kun en storklubb kan lokke ham ut, men det er bare noe jeg tror.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

monzilla

Enig med korthår her. Bakke på sitt beste er i en annen divisjon i forhold til Andresen. Bakke som kaptein et etter min mening en bedre kaptein enn Andresen. Det er fordi at Bakke hver eneste kamp er blant de beste på banen. Han går fram med innsats, innsats og innsats, framfor å kjefte spillerne opp.  Husker jo bortekampen mot Everton, Bakke løpte og presset keeper (!) mens resten av Brannlaget dasset rundt på banen alene.

Måten han spiller på så vil han alltid være skadeutsatt. Får vi bakke i 20+ av 26 kamper i en sesong er det noe som direkte vil påvirke vår tabellsituasjon positivt. Etter min mening er Bakke den desidert beste spilleren vi har i klubben, og hver kamp han er på banen er en bonus. Beste signeringen vi har gjort på 2000-tallet.

KEA

Gledelig nyhet at Eirik har forlenget kontrakten. Ekstra gledelig er det at vår kaptein går foran med en egen kunstgressklausul. Et eksempel til etterfølgelse. Måtte det gå et lys opp for styret slik at de gir oss the real thing når saken skal opp i august.

nummer9

Har lest Langelands siste oppgulp. Utrolig hva den mannen lirer av seg. At en arbeidstaker ikke skal kunne ha noen innsigelser og forbehold på hva arbeidsgiver velger som underlag? Fantastisk. Skulle jo tro at denne mannen skulle kunne se litt forbi det økonomiske siden han selv har en fortid på banen.

Følgende uttalelse er jo langt over grensen til tragikomisk:
«For klubben er det en viktig avgjørelse der beslutningen helt og holdent bør tas inne på styrerommet.»
Hva med de spillerne som faktisk skal prestere på dette underlaget? Hva med arbeidstakerne som hver dag skal løpe rundt på det?

Enhver som har litt kjennskap til HMS-regler kan jo få kaffen i vrangstrupen av mindre.

Innlandsmax

Som kjent er en ny type "kunst-tastatur"-pc på vei. Tastene er pyramideformet, slik at man får et lite stikk for hver gang man trykker på en tast. BT vurderer disse nye pc-ene til sine ansatte. Beslutningen bør i alle fall helt og holdent tas inne på styrerrommet. De som daglig skal bruke dem skal i alle fall ikke komme her og mene noe.

nummer9

Ved nærmere ettersyn er det selvfølgelig Tore Strand som har skrevet kommentaren, ble bare så blendet av den negative vinklingen at jeg antok det var Langelands makkverk.

kilde: http://fotball.bt.no/kommentar/article109217.ece

**redigert: skrivefeil
**kommentar: utrolig teit at en ikke kan redigere innleggene etter en kort tidsperiode (10 min?)

crm

Her er jeg langt på vei enig med Tore Strand. Det er et stort problem om spillere - som i utgangspunktet bare har seg selv å tenke på - skal ha for stor innflytelse på de avgjørelsene som tas i klubben. Ingen avgjørelser tas i et vakuum og alle må selvsagt få si sin mening, men det er på alle måter grunnleggende at det er noen med ansvar for helheten som har siste ord i slike saker.

Men når det er sagt, er jeg av mer pragmatiske årsaker svært positiv til denne klausulen siden det nå faktisk blir veldig vanskelig å legge plast på banen. Så prinsippløs kan man bli av den moderne fotballen.
"Quantify your love for me!"
K. Jæger

Yngve

Så lenge dei i styreromma har ein tendens til å overkøyra arbeidstakarane, skjønar eg godt at arbeidstakarane sikrar seg klausular der det er mogleg.

For sjølv om ei avgjersla vert tatt inne på styrerommet, betyr det ikkje nødvendigvis at det er rett. Ofte langt der i frå.

I kunstgrasdebatten kan ting tyda på at dei på styrerommet berre ser for seg det økonomiske (moglegheiten for å arrangera konsertar o.a. inntektsbringande, i staden for å tenkja kva som kan dra til seg gode fotballspelarar. Dei ser heller på kortsiktig gevinst, enn langsiktig.

crm

Quote from: Yngve on June 02, 2008, 09:46:11 AM
Så lenge dei i styreromma har ein tendens til å overkøyra arbeidstakarane, skjønar eg godt at arbeidstakarane sikrar seg klausular der det er mogleg.

For sjølv om ei avgjersla vert tatt inne på styrerommet, betyr det ikkje nødvendigvis at det er rett. Ofte langt der i frå.

I kunstgrasdebatten kan ting tyda på at dei på styrerommet berre ser for seg det økonomiske (moglegheiten for å arrangera konsertar o.a. inntektsbringande, i staden for å tenkja kva som kan dra til seg gode fotballspelarar. Dei ser heller på kortsiktig gevinst, enn langsiktig.


Alt dette er helt riktig. Problemet er bare at ofte har spillere motstridende interesser av klubben og supporterne, bare ikke i akkurat dette tilfellet. Dersom styret bare har det økonomiske i fokus må det imidlertid gjerne et regimeskifte til, siden det faktisk ikke er økonomi men fotball Brann driver på med.

Jeg har for øvrig litt vanskelig å se den direkte overføringen av forholdet arbeidsgiver/arbeidstaker til klubb/spiller. Fotball er en bransje litt på siden av resten av samfunnet, og selv om jeg normalt sett støtter alle arbeidstakere ellers, mener jeg Klubben bør være mer å betrakte som et stort fellesskap en enn lusen arbeidsgiver.
"Quantify your love for me!"
K. Jæger

Langhår

Det er denne idiotiske "flerbrukstankegangen" som ligger bak ønsket om kunstgress. Intet annet.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Henki

Ballen skal fremover!

nummer9


Mick

http://fotball.bt.no/kvinner/article110724.ece

Satte hjertet litt i halsen når jeg leste "Bakke ute med kyssesyken" på "20 siste" menyen. Men for å spare andre for det samme sjokket så gjelder det Marie og ikke Eirik. Lurer på om BT bruker den overskriften for å få fler til å klikke seg inn på siden...hmmm.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

monzilla


Michael-B

Noen som kan teksten på det storestå sang om Eirik Bakke under kampen mot Glimt?  :)

Laksevåg

du finnar teksten på "godkjente sangforslag"

Klaus_Brann

Det hadde ikke skada å gi beskjed om ny sang, for den var utrolig fet, og har potensiale til å runge fra Hansa.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

abe78

Sykt Kanaris piss.. flaut!
.og husk!

BBB-Tony

Quote from: abe78 on July 06, 2008, 11:05:39 AM
Sykt Kanaris piss.. flaut!


Når den er skikkelig innført, så vil den ikke bli sunget så mange ganger i løpet av en kamp. Da blir det en meget god sang på Hansa!
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.


Markmus

Hvorfor har enkelte fått det for seg at denne sangen er "kanari"? Da er vel "iaiaiaiaoh" og "Byen e' Bergen" (lalalalala mellom versene) også kanaris...
Ka du ve?

sepådet

Quote from: Michael-B on July 05, 2008, 23:44:09 PM
Noen som kan teksten på det storestå sang om Eirik Bakke under kampen mot Glimt?  :)


Det var vel ikke storestå som sang, det var vel heller de på felt z

feltf

Det som gjør at mange føler den er kanari aktig er vel fordi den går på en melodi som kanarifansen bruker/kunne ha brukt og at den ble sunget mange ganger. Men som det påpekes her, vi har en hel tekst til melodien og ikke bare lalalal oleole hei hå forza sjalala og alt det der. I tillegg synges den nok ikke like lenge når den er blitt innført.

Det som overrasker meg er at det kommer så mange på forumet og spør, "hva var teksten?" eller synes sangen var teit fordi den minnet om kanaris. Denne sangen har jo lagt på forumet i lang tid. Er klar over at det er et fåtall av de 18000 som er på kampene som leser fast på forumet, men de færreste av disse kommer inn her og spør etter kampen. Folk med mange innlegg på forumet her har ikke hørt teksten før eller kritiserer den, leser man aldri på tifo-sang forumet? Hvis man er så lite interessert i å lese i tifo-sang forumet så bør vel man ikke komme med kritikk når først noen prøver å få innført en sang.

Synes det ligger mange bra forslag under "Godkjente sangfoslag" her inne. Skal disse innføres må noen tørre å starte og holde på til teksten sitter. Ros til felt z og andre på Hansa som langt på vei innførte Eirik Bakke sangen i går, eller i det minste gjorde slik at folk ble obs på melodi og tekst.

28966mustang

Fin sang, teksten pugges litt, så er den inne.
Hvil i fred- 1963!

tippetuppen

men har vi blitt klapperepublikken nå?? koffor må det klappes te Eirik Bakke sangen.. ødelegger alt...........
E det så nøye då

thesevs

Quote from: tippetuppen on July 06, 2008, 12:39:27 PM
men har vi blitt klapperepublikken nå?? koffor må det klappes te Eirik Bakke sangen.. ødelegger alt...........


Dette er jo noe som kan lukes ut nå i begynnerfasen
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Stoffi

Quote from: Laksevåg on July 05, 2008, 23:48:30 PM
du finnar teksten på "godkjente sangforslag"


Godkjente sangforslag? Hvem er det som bestemmer om det er godkjent? Friele? Nissen?
Hvorfor samle alt mulig rart i så få tråder? Det er en grunn til at dette forumet er ekstremt tunglest...
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

crm

Håper dette blir en sang som kan synges lenge og klappes i god, dynamisk takt til. Og det mener jeg. Så lenge alle gidder å synge - og ikke bare ser tomt ut i luften - er klapping bare herlig.

Klaus_Brann: Hvem skulle egentlig gitt beskjed om at sangen kom? Styret i Bataljonen? Sanger synges jo bare, i alle fall så lenge det ikke eksisterer noen sanggruppe.
"Quantify your love for me!"
K. Jæger

Go Up