• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Ukas legende: Geir Hasund

Started by Veggen, June 19, 2007, 11:01:09 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down


paf

Quote from: "gladiporno"

Det er også verdt å være ganske komplett når det gjelder Europa-karrieren. Hvem glemmer vel Hasunds to viktige mål borte mot Neftochimik Burgas sommeren 1997, som sendte oss videre til kamper mot Grasshoppers (som vi riktignok tapte selv om Paldan scorte to hjemme)?

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Følgte en av linkene som kom opp i youtube videoen og så  de siste 3 målene mellom Brann og Lsk i den andre semifinalen i 95 For en kamp og stemning det var Er fremdeles på topplisten min over mest minnerike kamper Helt utrolig Fikk gåsehud her av tanken
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

aleksanderhjelleseth

Det var gøy og se, og for en stemning! Eg likte gamle storestå, blir spennende å se om vi klarer å bygge den opp til gamle høyder. Håper det kan bli "kult" å gå på stadion igjen. Brann burde kjørt en kampanje forran første hjemmekamp, fyllt opp stadion til randen, det er viktig å begynne positivt, på alle måter. Barmen tror at Rikard aleine skal fylle opp stadion- lit naivt.

Go Up