• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Trond Fredrik Ludvigsen

Started by Brannmus, June 08, 2007, 13:31:13 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Langhår

Hvorfor ikke? Synes TFL har vær forbilledlig i sin adferd til tross for at tiden i Brann må ha vært et karrieremessig mareritt for ham. Seks måneder til under ny trener bør han absolutt få....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Rød makt på Hansa!

dudo

Han storspiller sikkert i første halvdel av sesongen, putter 15 mål og lover gull og grønne skoger før han stikker til Red Bull Salzburg som bossmann.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: Nixon on November 04, 2008, 14:48:00 PM


Joda, forsåvidt enig i det. Jeg mener ikke at han skal få bli bare fordi han har vært grei gutt. Forutsetningen må selvfølgelig være at den nye trenere og staben forøvrig ser muligheter og tendenser som tilsier at han er på vei tilbake dit han engang var spillemessig. Om de ikke gjør det er det selvsagt helt meningsløst å la ham bli. En annen viktig ting er at han nå stiller i en helt annen situasjon enn da han kom, og det sier seg selv at lønningen de siste seks månedene må kuttes kraftig i forhold til den han har hatt. Såvidt meg bekjent tjener han over 100 000 pr måned.

Brann kan imidlertid godt legge litt godvilje til i forhold til Ludvigsen, han har vært uheldig og han har potensiale. Så om nevnte forutsetninger er tilstede; hvorfor ikke?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mobben

Og vi har vel ikkje akkurat for mange spisser i stallen heller, spesielt av typen som kan true bakrom.

krakra

Ludde bør få muligheten til å vise seg fram for den nye treneren, men en avgjørelse om kontraktforlengelser, salg og kjøp bør uansett ikke gjøres før denne treneren er på plass.

Hvis den nye treneren allerede mener at Ludde ikke har noen framtid i Brann er det null poeng i å gi ham en ny kontrakt,

Xminator

Om han vil spille gratis så gjerne for meg. Om han skal binde opp tilsvarende lønn som han har nå i 6 månder til så er det ingen grunn til å la ham bli.

Klaus_Brann

Etter min mening er han stallfyll, og ikke med i fremtidens Brann, så takk, men nei takk Ludde.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krøvel vellevold

Quote from: Nixon on November 04, 2008, 14:48:00 PMSpørsmålet må jo bli om han noengang kommer til å få spilletid i et Brannlag som skal kjempe i toppen av TL.

Feil! Spørsmålet er om Brann skal kjempe i toppen av TL. Det skal vi ikke, så da er TFL god nok. Med Winters og Helstad ferdig, Azar som midtstopper, Demba på vei til Esbjerg, og en tiltaksløs RBH til å skaffe nye spillere: Vi har ikke noe valg. Det blir Smari og Huseklepp på topp, med TFL som tredjevalg. 
Legg ned hele klubben!

^2-Mas^

Så lite som TFL har fått spilt i år, så nekter jeg å tro at det er noen her inne som kan slå fast med sikkerhet at den mannen ikke er god nok for Brann. At Mjelde ikke har funnet han god nok, gjør det for meg nesten mer sannsynlig at han kan overraske. De han har gitt tillitt i kamp ut og kamp inn, men som ikke har prestert er det mye enklere å avskrive. Bjørnsson er f.eks en av dem som bør spille for Løv Ham neste år.

Om han tjener 50000 eller 100000 i måneden bør spille liten rolle, all den tid det vil være en dråpe i havet i forhold til hva det vil koste å hente inn en ny spiss/ving. I tillegg vil han nok akseptere en lavere lønn i denne perioden uansett. TFL er en spiller som tidligere har vist at han holder en klasse som ligger i det øvre sjiktet i Norge, og da får det bli opp til en ny trener å eventuelt avskrive han. Han er fortsatt relativt ung og han spiller i en posisjon hvor vi har få spillere og hvor det er dyrt å hente inn nye. Det eneste ankepunktet jeg kan se mot han, er at han nok fungerer best som ving i 4-3-3, men ingen vet jo hva en ny trener vil bringe. Det eneste som er sikkert er at om RBH lar han gå gratis før en ny trener er på plass, så kan vi banne på at han leker seg for sitt nye lag neste sesong. Forhåpentligvis kan han heller leke seg i Brann, for han er definitivt den mest bortglemte spilleren vi har hatt i stallen i år. At han ikke har fått flere sjanser på topp når man se hva vi har stilt med og hvordan disse har prestert, er intet mindre enn en skandale.  Jeg står på mitt og er ganske sikker på at Brann hadde vært topp 4 med TFL som spiss etter at Helstad forsvant.

olebrann3

når vi har funnet treneren kan vi selvsakt be han på prøvespill om den nye treneren ønsker det, man lønner ikke en spiller i 6 mnd fordi han skal få muligheten til å vise at han er god nok. Her er det ludde så må vise at han er god nok, vil han være her gratis er det greit

Texas

Jeg mener bestemt at ludvigsen er god nok for et brann lag. En liten skandale at han ikke fikk mer tid enn det han fikk. Dessverre var det løgn fra mjelde sin side da han uttalte at ludde stilte på like vilkår som de andre i troppen, for alle vet at det ikke stemte. 

Tobey

Kan være enig i at vi ikke kan være sikre på hvilke kvaliteter TFL besitter, men dersom han skal få en slik ordning er det jo klart at han ikke kan ligge på samme lønnsnivå som han gjør nå (vet ikke nøyaktig hvor mye, men et stykke over 1 mill i året). Det ville etter min mening være ren idioti.
"Snart vet hele Europa kem vi é" Rennes 07.

krakra

I følge skattelistene er Luddes årslønn på rundt 600k mener jeg å huske...

Tobey

Quote from: krakra on November 04, 2008, 23:22:42 PM
I følge skattelistene er Luddes årslønn på rundt 600k mener jeg å huske...


Han ble vel slått opp i avisen som en av de 13 (?) spillerne som tjente over 1 mill i året i brann?
"Snart vet hele Europa kem vi é" Rennes 07.

krakra


Xminator

300 000 er fortsatt mye penger å bruke på en spiller som i flere år har vist seg som bedre til å være skadet enn å spille fotball. Da er det bedre vi bruker tiden på ANDRE prøvespillere - gratis - i kortere tidsrom. Om Ludvigsen vil på ett 14 dagers treningsopphold med Brann så får nyetreneren vurdere det.

Nixon

TFL er en typisk forumspiller som bare blir bedre og bedre jo lengre tid han sitter på benken. Fenomenet hadde sin storhetstid på dette forumet da Memelli slet benken...
Rød makt på Hansa!

Texas

Quote from: Nixon on November 05, 2008, 08:33:56 AM
TFL er en typisk forumspiller som bare blir bedre og bedre jo lengre tid han sitter på benken. Fenomenet hadde sin storhetstid på dette forumet da Memelli slet benken...


TFL har vel bevist igjennom sin karriere at han har noe å fare med på fotballbanen. Man skal ikke se bort i fra at han kan vise gammel storhet med en ny trener. Det med memelli var jo og mye med at supportere liker å se en spiller som blør for drakten enn å se spillere som er helt uengasjert jogge lett ute på gressmatten.

ostraume

TFL har ikke bevist en dritt de siste par år. Minner om at mannen floppet i Godset så sent som i fjor. Selv i drømmesystemet 4-3-3. Få han ut!
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

olebrann3

han må bevise at han skal fortjene å få mer penger, dette må han da gjøre gratis som alle andre prøvespillere

tintin

tfl har vel strengt tatt bare vært skikkelig god for glimt for maaange år siden, ingen suksess i hertha berlin, benkesliter når han var utlånt til rbk, benkesliter, skadet, b-lag hos oss, spilte ikkje i godset, sjøl om det skulle være en spillestil som passer han utmerket. For all del, hyggelig og jordnær fyr, og om han en eller annen gang skulle blomstre i en annen klubb, ka så? hyggelig for han det, han blir ikkje en spiller som dominerer tl uansett, det er eg rimelig sikker på. landslagsaktuell? neppe. Tror heller ingen trenere, mim inkludert lar han sitte på benken om han er mer enn god nok for førsteelleveren... så dum er de rett og slett ikkje, sjøl om vi liker å tro det:)

Aspmyra

Vi tar gjerne imot Ludde. Men pga. den skyhøye lønnen Brann gir han er det lite sannsynlig.
odø/Glimt førr evig!

Xminator

Nå gir ikke Brann han en krone i lønn om noen uker, så da er nok Aspmyra aktuelt igjen. Det nærmer seg vel neste konkurskrise der oppe nå? Begynner å bli en stund siden sist, så det er vel på tide nå...

Hansi72

Lykke til videre, Ludde! Jeg er oppgitt over hvor lite spilletid du fikk under Mjelde sitt regime, og hadde håpet på en ny sjanse under SN. Men den gang ei... SKB kommer til å angre på dette, bare vent og se.
Train hard, fight easy!
Up the reds!

Xminator

Ludvigsen har allerede hatt en sjanse under Nilsen og ble vraket. Pussig hvordan enkelte spillere blir bedre av å sitte på benken og tribunen.

Klaus_Brann

Quote from: Hansi72 on November 28, 2008, 15:34:38 PM
Lykke til videre, Ludde! Jeg er oppgitt over hvor lite spilletid du fikk under Mjelde sitt regime, og hadde håpet på en ny sjanse under SN. Men den gang ei... SKB kommer til å angre på dette, bare vent og se.


Akkurat. Han kommer til å bli stor! Han hadde også regjert i Godset, om det bare ikke var for at alle han spilte med var bås. Nei, han har en stor fremtid foran seg, dette vil vi få svi for om et par år når han spiller i en større liga, og herjer!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Ricky

Greit at vi slipper han ut ifra lønn og prestasjoner, men... Nå har vi solgt/sluppet Helstad, Winters, Sjöhage og Ludvigsen på kort tid, og nå sitter vi igjen med Demba (som visstnok er sånn halvveis til salgs for en rimelig penge han også), Huseklepp og to midtstoppere som må vikariere i angrepet på en kamp-til-kamp-basis.
Om ikke situasjonen var uholdbar før, så er den iallefall det nå.

Xminator

Kan ikke se at situasjonen er endret uten Ludvigsen. At vi trenger ett par spisser er jo en dårlig bevart hemmelighet.laksevåg

Quote from: Ewen on November 29, 2008, 19:21:26 PM
Forstår at du fortsatt har litt tro på samen, men ebaker brun har gjort en hel haug med ting som e dommere en det..
Noen tror at fotball gjelder liv eller død. Jeg liker ikkje den innstillingen. Det er langt mer alvorlig enn som så. 

-Bill Shankly

mads1..

Ludde har gjort sitt på stadioen...helt greit vi ikke gir han en ny kontrakt.
La han få prøve seg i en ny klubb.
Regner no m at S nilsen har hatt et ord m i laget på hvem som skal få fornyet kontrakt neste år..
Ser lyst på året..

vebo

Quote from: Ewen on November 29, 2008, 19:21:26 PM
...
Huseklepp (som SKAL spille venstre kant)
...Og ha skal spille venstrekant fordi?? Fordi han er høyrebent?
Tiocfaidh ár lá

Spelaren

Quote from: vebo on November 30, 2008, 08:22:26 AM
Quote from: Ewen on November 29, 2008, 19:21:26 PM
...
Huseklepp (som SKAL spille venstre kant)
...Og ha skal spille venstrekant fordi?? Fordi han er høyrebent?


Ja, det er fordi han skal skjære inn og mose ballen i motsatt kryss á la Flos avskjedsmål mot godset.  ;D
Om att og om att...
Gå av.

Henrik8

Helt naturlig at Ludvigsen måtte gå nå. Skjønner ikke at folk er voldsomt overrasket, dette har da ligget i luften lenge. At dette skal være den latterligste avgjørelsen til Bruun Hansen viser relativt liten innsikt fra de som mener dette.
Kjør over pakket 09`

nero

November 30, 2008, 13:38:52 PM #286 Last Edit: December 03, 2008, 12:41:38 PM by nero
Synes nå Ludde viste mer kreativitet og vilje på de 27 minuttene han fikk spille enn det Armann viste i alle kampene han fikk starte på topp....
Lions led by donkeys.

laksevåg

Quote from: nero on November 30, 2008, 13:38:52 PM
Synes nå Ludde viste mer kreativitet og vilje på de 27 minuttene han fikk spille enn det Armann viste i alle kampen han fikk starte på topp....
Men du blir ikkje noe god spiss for det.. Kan godt hende ludde blomstrer i en ann klubb og kommer han tilbake i den formen han hadde i glimt så holder han absulutt tippeliga klasse..

Men for både hans egen og brann sin del tror eg dette var det beste for begge.
Noen tror at fotball gjelder liv eller død. Jeg liker ikkje den innstillingen. Det er langt mer alvorlig enn som så. 

-Bill Shankly

Ferguson

Quote from: nero on November 30, 2008, 13:38:52 PM
Synes nå Ludde viste mer kreativitet og vilje på de 27 minuttene han fikk spille enn det Armann viste i alle kampen han fikk starte på topp....


Hjelper ikke når det ikke blir mål. Ludde har ikke scoret i Tippeligaen for Brann. Det har Armann.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

nero

December 03, 2008, 12:38:08 PM #289 Last Edit: December 17, 2008, 22:16:31 PM by nero
Han fikk jo litt flere sjanser enn Ludde, da. Og hvor mange ble det totalt på den godeste Armanndo? 2? 3? På hvor mange kamper? Er det virkelig noen som ser for seg Armann som en permanent løsning som spiss på Brann???
Lions led by donkeys.

dudo

Ingen av dem er gode nok, verre er det da ikke?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

La oss bli ferdig med TFL! Det var dengang en etterlengtet spiller som ikke har slått til. Mye pga skader, men også fordi han nok rett og slett ikke har levd opp til det potensiale og talentet som han engang hadde.
Rød makt på Hansa!

Henrik8

Er enig med Dudo, verre er det ikke. Må gå an å mene at Ludvigsen ikke er god nok for Brann uten at det medfører at man mener Bjørnsson er superspiss og skal spille fast. Har man to som ikke er gode nok, er det uansett positivt at en forsvinner. I tillegg kan Bjørnsson oppfylle en annen funksjon også, som stopper, det kan ikke Ludvigsen. Da er det naturlig at man kvitter seg med Ludvigsen først.
Kjør over pakket 09`

Ferguson

Quote from: nero on December 03, 2008, 12:38:08 PM
Han fikk jo litt flere sjanser enn Ludde, da. Og hvor mange ble det totalt? 2? 3? På hvor mange kamper? Er det virkelig noen som ser for seg Armann som en permanent løsning som spiss på Brann???


Armann er ikke god nok for Brann på spissplass. Det jeg reagerer på er den hypingen av Ludvigsen. Armann har spilt endel flere kamper en Ludde men han har nok spilt stopper endel av kampene. Hvis man ser på statistikken til Ludde så er han ingen notorisk målskårer før han kom til Brann. At han hadde vært løsningen på våre spissproblemer er helt feil.  Dessuten har han mistet farten han hadde. Det har Mjelde sagt
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

nero

Quote from: Ferguson on December 03, 2008, 15:06:21 PM

Armann er ikke god nok for Brann på spissplass. Det jeg reagerer på er den hypingen av Ludvigsen. Armann har spilt endel flere kamper en Ludde men han har nok spilt stopper endel av kampene. Hvis man ser på statistikken til Ludde så er han ingen notorisk målskårer før han kom til Brann. At han hadde vært løsningen på våre spissproblemer er helt feil.  Dessuten har han mistet farten han hadde. Det har Mjelde sagt


Skal ikke krangle på det.

Det som bekymrer meg nå er at vi ikke har en eneste notorisk målscorer i stallen. Demba har aldri vært noen målmaskin, sesongen der han scorte 23 i Danmark var et unntak. Poenget mitt er kanskje heller at vi aldri mer må havne i en situasjon hvor vi må bruke stoppere som spisser i mangel av andre alternativer. Vi var ALT for avhengige av Helstad, det er ihvertfall VELDIG klart i etterkant. Det blir for risikabelt å bygge hele spilleopplegget rundt en mann, det viste sesongen 2008 tydelig.
Lions led by donkeys.

Nixon

Rød makt på Hansa!

Yngve

Slo vel ikkje akkurat ned som ei bombe det..

Spelaren

Han scorer hattrick mot oss på Stadion...
Gå av.

Nixon

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3998848.ece

TFL er klar for Glimt.
Og det er bare å takke for det lille som han bidro med...
Rød makt på Hansa!

vebo

Ja, til å nesten rykke opp med andrelaget.. ..takk for alt.
Tiocfaidh ár lá

Go Up