• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

David Winters

Started by anders_flanderz, June 05, 2007, 12:23:27 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

anders_flanderz

rite Drite Drite Drite på Oslo By

steinbygger

Kunne ikke noe annet enn å le når jeg leste dette. Robbie som synes at MIM er en elendig trener anbefaler broren å begynne i Brann.....

Kan ikke være mye søskenkjærlighet ute å gå i den familien

anders_flanderz

hehe.. men han høres no intresant ut David, men trur ikke han matcher spissene vi har til no..og midtbanen vår e jo ganske så full!
rite Drite Drite Drite på Oslo By

Henki

En spiller fra nivå nummer 2 i Skottland skal vel i utgangspunktet ikke være god nok for et lag som tar mål av seg om å kjempe i toppen av Tippeligaen.
Når det er sagt vet jeg jo ikke noe om denne spilleren annet enn det som sto på nettet nu.
Kjekt for ham å få komme på besøk til Bergen ihvertfall. Og når han i tillegg får lov å sparke ball med de store guttene må jo turen være helt perfekt.
Ballen skal fremover!

Nixon

Han får kose seg i solen og være litt onkel David etter trening. For han kommer aldri til å få kontrakt med Brann. Det er jeg villig til å sette ganske mange penger på!
Rød makt på Hansa

anders_flanderz

rite Drite Drite Drite på Oslo By

Strandlien

Dette er bare et slapt rykte i mangel av andre fra bts side...

Har har visst trent flere ganger med Brann under sine besøk hos bror Robbie, så dette er bare en praktisk løsning uten noe utfall...

Brann er uten spillere pga landskamper og han er på ferie i Bergen.

Xminator

Hvor lang veien er til en kontrakt kommer vel an på om han viser gode holdninger, vilje til å være spiss #5, avslutteregenskaper etc etc. Han er tross alt bare 25 år gammel.

Nå har vel noen av dere vært på treninger denne uken og sett spilleren i aksjon. Søt historie er det uansett, og jeg foretrekker strengt tatt slike vinklinger før den "normal" agurkhistorien om Brann. Dvs storm i vannglass...

Han er jo også uten kontrakt med noen klubber, så å gi en 1-årskontrakt på slavevilkår og utleie til Løv-Ham det neste halve året?

Bergen Sin Gutt

Quote from: "Henki"En spiller fra nivå nummer 2 i Skottland skal vel i utgangspunktet ikke være god nok for et lag som tar mål av seg om å kjempe i toppen av Tippeligaen.


Det er da ikke noe nytt at gode klubber henter spillere fra lavere divisjoner/andre nivåer. Noen slår jo til så det synger, andre selfølgelig ikke...

Marek

Quote from: "anders_flanderz"


Synes vi alle burde fått prøve oss litt i de første rundene av cupen!
ons Ivar skal hem...

vebo

Om han spiller bra er det jo bare å signe og låne til løvham mot at de betaler lønn. Om Robbie ikke får flyttet tilbake til familien kan jo familien komme hit ;)
Tiocfaidh ár lá

Superjack

Kanskje ikke den aller dummeste loesningen. En billig backup. Saa leies TFL ut til Stroemsgodset ut sesongen og spiller seg i form der, og saa hentes han tilbake i januar og David gaar til Lov-Ham eller blir i Brann om han viser at han kan vaere en bra nr 4 spiss paa lav loenn og lite syting.
Brannsupporter.

olebrann3

lærer vell å syte av robbie

Fabregas

Quote from: "olebrann3"lærer vell å syte av robbie


Nå tror jeg du blander to skotter her:
Charlie Miller opptrådte på en forferdelig måte og dro fra klubben før sesongen, Robbie Winters har ikke sagt annet enn at han ville til en større klubb enn Brann, noe som er flott iom at han da først må vise seg fram for Brann. Han har vel og sagt noe om hva Miller syntes om Mjelde.

Nixon

Quote from: "Superjack"Kanskje ikke den aller dummeste loesningen. En billig backup. Saa leies TFL ut til Stroemsgodset ut sesongen og spiller seg i form der, og saa hentes han tilbake i januar og David gaar til Lov-Ham eller blir i Brann om han viser at han kan vaere en bra nr 4 spiss paa lav loenn og lite syting.


Hvis billig er det samme som god er det selvsagt ikke dumt. Men jeg tror neppe han holder den standarden vi behøver. En ordinær spiller, midt i tjueårene, på nest høyeste nivå i Skottland er trolig ikke god nok.
Rød makt på Hansa

Langhår

Uten at jeg skal påstå noen voldsom kunnskap om David Winters er det en kjennsgjerning at han spiller i Scotlands svar på adeccoligaen. Kan derfor vanskelig forestille meg at han skulle være en forsterkning.

En spiller som ville vært interessant for Brann i samme periode som vi hentet MacAllister og Ystaas. Altså den perioden når lommeboken var tom og seriegullsjansene minimale. Heldigvis er vi ikke der lenger.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Fabregas

Snakker du om den Kristian Ystaasen jeg så briljere borte mot RBK i RL i høst?Og det var uten særlig kamptrening etter mye skader. I mine øyne ville Ystass vært et bedre valg som 4.spiss i klubben enn Ludvigsen. De var begge etter min mening lure kjøp men de har jo vært sinnsykt mye skadet og har dermed ikke fått muligheten til å spille noe særlig. Brann hadde seks gode spisser tidligere i vinter og en oppryddning var da selvfølgelig på tide. Jeg mener ikke klubben gjorde lurt i å gi fra seg alle rettighetene til Ystaas og Memelli. Jeg tror begge disse kan bli gode arvtakere når Winters og Sæternes gir seg. Disse spillerne skule enten ha vært leid ut eller solgt med avtale om at Brann kan kjøpe de tilbake for en avtalt pris, dette skulle vært gjort til klubber på høyeste nivå der spillerne hadde fått spille fast. Jeg tror det vil vise seg at både Memelli og Ystaas ville gjøre skam på klubbens avgjørelse om å la de gå uten noen klausuler som gjør at Brann kan hente de tilbake. Brann må se på topplag uti Europa driver, de største klubbene(Spesielt England) har haugevis med spillere de enten eier eller kan hente for en billig penge. Se bare på Alex som nå ble hentet til Chelsea etter stor suksess i PSV-trøyen.

Nixon

Quote from: "Fabregas"Jeg mener ikke klubben gjorde lurt i å gi fra seg alle rettighetene til Ystaas og Memelli. Jeg tror begge disse kan bli gode arvtakere når Winters og Sæternes gir seg. Disse spillerne skule enten ha vært leid ut eller solgt med avtale om at Brann kan kjøpe de tilbake for en avtalt pris, dette skulle vært gjort til klubber på høyeste nivå der spillerne hadde fått spille fast. Jeg tror det vil vise seg at både Memelli og Ystaas ville gjøre skam på klubbens avgjørelse om å la de gå uten noen klausuler som gjør at Brann kan hente de tilbake.


Er det virkelig fortsatt noen som mener at disse to spissene ville hatt en fremtid i Brann? Utrolig! Ystaas har spilt 7 kamper uten å skåre for Notodden, og Memelli har 0 mål på 9 kamper for Gais. Så enn så lenge, og trolig for all fremtid, trenger ikke Brann å skamme seg over noe som helst!
Rød makt på Hansa

Corran

Ja Migen har jo vist seg som en glimrende spiller i sverige Han har spilt 8 kamper og fått 2 gule kort, ingen mål og ingen assist. Spillt en cupkamp uten noe å vise til og to treningskamper hvor han har scoret 1 og fått 1 gult kort. Han er virkelig en vi skulle ha sikkret oss rettigheter til :)
Og Ystås spiller på Notodden hvor han på deres sider er satt opp som midtbane men på FXT sine sider er han ført opp i angrep. Han har spilt 5 kamper fra start og 2 som innbytter (men han skal ha at han ikke er byttet ut noen kamper) Har scoret 0 og ellers ikke noe å skrive om ham heller. Også et tap for Brann som kunne blitt noe :-)

Så ja det skulle vært noen avtaler her som tilsa at vi kunne hentet dem tilbake billig. Sannheten er vel at om vi spør så blir de kastet tilbake til oss
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Alzheimer/Silverspurs

Nå skal det seiast at Ystaas er omskolert til midtbane hos Notodden og vore masse skada, men er rekna som av dei aller beste spelarane i klubben slik eg har forstått det. Kjem trulig til å spele resten av kampane, ikkje lenge sidan han var ute i 2-3-4 veker med skade.

Nixon

Quote from: "Alzheimer/Silverspurs"Nå skal det seiast at Ystaas er omskolert til midtbane hos Notodden.


Hvis han ikke får spille spiss der så er vel det nok et argument mot Ystaas som Brannspiss...
Rød makt på Hansa


Xminator

Hvorfor håpe det er tull? Gutten er 25 år. Han har fortsatt minst 8 år fotball i kroppen. Om det er tilfelle er det neppe dyrt for Brann. Fungerer det ikke så har man ikke tapt noe på det.

Winters åpner for å forlenge med enda ett år i Bergen, dette i følge BT.

davew_uk

Fordi Hamilton og Ross County er ikke noe bedre enn Løv-Ham.  Ville vi bli interessert i en 25 år gammel spiss fra Tromsdalen eller Hønefoss som laget 7 mål i Adeccoligen i fjor??   Det tviler jeg på.

xTaTic

http://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/tm_method=full%26objectid=19251876%26siteid=66633-name_page.html

Noen som vet noe om dette? (Ikke at dette er en avis kjent for å legge mye vekt på sannheten, men man vet jo aldri)

anders_flanderz

hadde vert gøyt å sett han i aksjon..!
rite Drite Drite Drite på Oslo By


Fabregas

Quote from: "Corran"Ja Migen har jo vist seg som en glimrende spiller i sverige Han har spilt 8 kamper og fått 2 gule kort, ingen mål og ingen assist. Spillt en cupkamp uten noe å vise til og to treningskamper hvor han har scoret 1 og fått 1 gult kort. Han er virkelig en vi skulle ha sikkret oss rettigheter til :)
Og Ystås spiller på Notodden hvor han på deres sider er satt opp som midtbane men på FXT sine sider er han ført opp i angrep. Han har spilt 5 kamper fra start og 2 som innbytter (men han skal ha at han ikke er byttet ut noen kamper) Har scoret 0 og ellers ikke noe å skrive om ham heller. Også et tap for Brann som kunne blitt noe :-)

Så ja det skulle vært noen avtaler her som tilsa at vi kunne hentet dem tilbake billig. Sannheten er vel at om vi spør så blir de kastet tilbake til oss


Ja, nå har jeg heller aldri sagt at Memelli og Ystaas kunne vært glimrende bidragsytere månedene etter at Brann slapp de. Men når de får litt tid med førstelagsfotball, så skal du se at de begge to kanskje ikke er så dårlige som du mener. Både Winters og Sæternes vil mest sannsynlig bli i klubben ut sesongen så vi er godt forspent ut sesongen. Men Brann-ledelsen må være smarte, fordi det også kommer kamper etter serieavslutningen som krever fire gode spisser. Og Ystaas og Memelli kan da være gode alternativer, i likhet med andre spillere som aldri har vært i klubben og vi må ut med flere millioner for å hente. Det ville ikke kostet oss langt nær å halvgradere disse litt for å se deres utvikling de to neste årene for så å beslutte enten å selge eller hente tilbake. Jeg tviler veldig på om prisen for disse to etter to år med førstelagsfotball ville vært lavere enn det de var når de tuslet ut Brann-porten. Da var ingen av de i noe særlig søkelys av klubber fordi de ikke hadde split fast. Riktignok ville bl.a. Odd ha Memelli men de hadde nok gitt mer for han etter at han hadde spilt litt fast.

Winters2

Noen som har sett han?

Corran

Quote from: "Fabregas"
Quote from: "Corran"Ja Migen har jo vist seg som en glimrende spiller i sverige Han har spilt 8 kamper og fått 2 gule kort, ingen mål og ingen assist. Spillt en cupkamp uten noe å vise til og to treningskamper hvor han har scoret 1 og fått 1 gult kort. Han er virkelig en vi skulle ha sikkret oss rettigheter til :)
Og Ystås spiller på Notodden hvor han på deres sider er satt opp som midtbane men på FXT sine sider er han ført opp i angrep. Han har spilt 5 kamper fra start og 2 som innbytter (men han skal ha at han ikke er byttet ut noen kamper) Har scoret 0 og ellers ikke noe å skrive om ham heller. Også et tap for Brann som kunne blitt noe :-)

Så ja det skulle vært noen avtaler her som tilsa at vi kunne hentet dem tilbake billig. Sannheten er vel at om vi spør så blir de kastet tilbake til oss


Ja, nå har jeg heller aldri sagt at Memelli og Ystaas kunne vært glimrende bidragsytere månedene etter at Brann slapp de. Men når de får litt tid med førstelagsfotball, så skal du se at de begge to kanskje ikke er så dårlige som du mener. Både Winters og Sæternes vil mest sannsynlig bli i klubben ut sesongen så vi er godt forspent ut sesongen. Men Brann-ledelsen må være smarte, fordi det også kommer kamper etter serieavslutningen som krever fire gode spisser. Og Ystaas og Memelli kan da være gode alternativer, i likhet med andre spillere som aldri har vært i klubben og vi må ut med flere millioner for å hente. Det ville ikke kostet oss langt nær å halvgradere disse litt for å se deres utvikling de to neste årene for så å beslutte enten å selge eller hente tilbake. Jeg tviler veldig på om prisen for disse to etter to år med førstelagsfotball ville vært lavere enn det de var når de tuslet ut Brann-porten. Da var ingen av de i noe særlig søkelys av klubber fordi de ikke hadde split fast. Riktignok ville bl.a. Odd ha Memelli men de hadde nok gitt mer for han etter at han hadde spilt litt fast.


De har begge fått prøve seg og funnet for dårlige. De har hatt en dårlig utvikling og ingen av de er unge og lovende lengre. Skal vi ha stallfyll så får vi ha et par unge spillere som har tålmodighet og håp om utvikling.
Den dagen Ystås og Migen spiller fast på Brann er klubben vår blakk og i bunnstriden
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

http://fotball.bt.no/tv/article82959.ece

Om ikke annet kunne det vært intressant å høre Arne Scheie prøve å komentere de to på samme lag :)

Xminator

Og å holde alderen mot D. Winters blir feil. Dette har med holdninger og vilje å gjøre. Mjelde kom for eksempel til klubben som 22 åring, og scoret vel 19(?) for LSK som 26-åring. For Brann scoret han 14 på to sesonger, og har ikke anelse hvordan han gjorde det i Bryne.

Med bedre medspillere, bedre trening og mer profesjonelt støtteappart, så hvem vet hva det hadde holdt til?

Langhår

Quote from: "Xminator"Og å holde alderen mot D. Winters blir feil. Dette har med holdninger og vilje å gjøre. Mjelde kom for eksempel til klubben som 22 åring, og scoret vel 19(?) for LSK som 26-åring. For Brann scoret han 14 på to sesonger, og har ikke anelse hvordan han gjorde det i Bryne.

Med bedre medspillere, bedre trening og mer profesjonelt støtteappart, så hvem vet hva det hadde holdt til?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

naitsirk

spelarar som slår igjennom i ung alder, holder ikkje så lenge høg kvalitet.
owen og raul er gode eksempel. sjølv om raul fortsatt er brukbar, er han langt frå nivået for eit par år sidan.

Henki

Quote from: "naitsirk"spelarar som slår igjennom i ung alder, holder ikkje så lenge høg kvalitet.
owen og raul er gode eksempel. sjølv om raul fortsatt er brukbar, er han langt frå nivået for eit par år sidan.


Og hvilken logikk ligger bak dette resonementet?
Ballen skal fremover!

naitsirk

at spelarar som slår igjennom i ung alder, starter nedturen i slutten av 20 årene og ikkje i 30 årene.

berre sjekk med dei som slo igjennom som 16-18 åringer. fowler er nok eit godt eksempel.

jako

De aller fleste er jo på topp når de er ca 28 så jeg ser ikke helt logikken. Når det gjelder Raul og Owen er de fortsatt spillere av meget høy klasse. Hvem mener du er mye bedre når de er i tredveårene enn da de var i tyveårene da? Men det er klart at kanskje ikke alle har samme motivasjonen hvis de har vunnet CL tre ganger før de er 25 som Raul.

Personlig mener jeg fotballspillere generelt er på topp når de er mellom 28 og 32. Så fremt de ikke blir alvorlig plaget med skader selvsagt.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Nixon

Selvsagt har det vært spillere som har stått opp fra de døde i voksen alder. Og 25 år er sikkert ingen alder i så måte. Men hvor mange skjer det egentlig med? Hvor mange "avdankede" spillere i norsk 1. divisjon tar steget opp igjen og blir en profil i Tippeligaen? Og er det noe vi bør ta sjansen på akkurat nå?
Rød makt på Hansa

Fabregas

Quote from: "Corran"De har begge fått prøve seg og funnet for dårlige. De har hatt en dårlig utvikling og ingen av de er unge og lovende lengre. Skal vi ha stallfyll så får vi ha et par unge spillere som har tålmodighet og håp om utvikling.
Den dagen Ystås og Migen spiller fast på Brann er klubben vår blakk og i bunnstriden


Det er påfallende og irriterende og nok en gang se deg svare mine godt formulerte innlegg med one-liners. Jeg skal ikke leke mod og skal dermed la dette ligge. I tillegg må jeg si at du svarer på noe jeg ikke har sagt!? Jeg har ikke på noe sted sagt at vi skal ha Memelli og Ystaas i klubben som stallfyll. Jeg hevder at det ville være smart med tanke på fremtiden(Den kommer enten vi vinner eller taper) å sikre oss retten til disse spillerne slik vi nå har beholdt retten til Ludvigsen selv om han fra 1juli skal spille for en annen klubb en Brann.

Det er en vedtatt sannhet at fotballspillere oppnår størst suksess i alderen 26-29år. Dette er funnet ut ved utallige intervjuer og analyser. Memelli fylte 27 i April mens Ystaas blir 25 i November. de har da henholdsvis 2 og 4ogethalvt år igjen til de er godt over middagshøyden. Men så har da også disse to spillerne vært litt frem og tilbake med skader og dritt og har dermed ikke vært i situasjoner der de ikke har kunnet utvikle seg med fast 1lagspill. Ystaas er nok den spilleren jeg er mest skuffet over dro, og det "uten tau" så vi kan hente han tilbake igjen for en billig penge gjør han suksess. Han har 24u-21 kamper med seks scoringer, det og minner fra hans herjinger i Sogndal-trøyen burde holdt i bøtter og spann for å sikre seg rettighetene til han videre. Se bare på Huseklepp som har opplevd stor fremgang, lenge etter at han ankom klubben. Jeg må bare innrømme at jeg var på nippet til å si at vi skulle kvitte oss med han på et tidspunkt. Unge spillere varierer i prestasjonene, slik Opdal gjorde, slik Huseklepp gjorde og slik Jaiteh vil gjøre.

Fabregas

Quote from: "Nixon"Selvsagt har det vært spillere som har stått opp fra de døde i voksen alder. Og 25 år er sikkert ingen alder i så måte. Men hvor mange skjer det egentlig med? Hvor mange "avdankede" spillere i norsk 1. divisjon tar steget opp igjen og blir en profil i Tippeligaen? Og er det noe vi bør ta sjansen på akkurat nå?


Er det å ta en særlig sjanse å beholde retten til en spiller istedet for å selge den for mynter til en klubb som i neste omgang kan selge han for 10-15 mill. De 200 000 vi fikk fra Notodden er til sammenligning en tredevftedel av det Solli kostet når vi hentet han. Tross, Sollis(Enda et eksempel på suksess senere enn som tenåring) suksess ville jeg mye heller hatt 30 lovende spillere som Ystaas ute i norsk fotball som vi lett kunne hente for en billig penge. Det er langsiktig tenkning det, noe vi bør drive mer med etter min mening.

Xminator

QuoteHvor mange "avdankede" spillere i norsk 1. divisjon tar steget opp igjen og blir en profil i Tippeligaen?


Nannskog.
Gunnarson.
Sundgot var jo også godt voksen før han begynte å score mål.

Corran

Quote from: "Fabregas"

Det er påfallende og irriterende og nok en gang se deg svare mine godt formulerte innlegg med one-liners. Jeg skal ikke leke mod og skal dermed la dette ligge. I tillegg må jeg si at du svarer på noe jeg ikke har sagt!? Jeg har ikke på noe sted sagt at vi skal ha Memelli og Ystaas i klubben som stallfyll. Jeg hevder at det ville være smart med tanke på fremtiden(Den kommer enten vi vinner eller taper) å sikre oss retten til disse spillerne slik vi nå har beholdt retten til Ludvigsen selv om han fra 1juli skal spille for en annen klubb en Brann.



Kos å se at du irriterer deg over at dine innlegg blir besvart med one-liners. For andre kan det være irriterende å se lange innlegg hvor det skrives masse svada og innholdet er meningsløst.
men eg skal gi deg det at det var herligt å se deg beskrie dine egne innlegg som godt formulerte. Herlig selvforherligelse :-)

Ellers bare registrerer eg at vi har total ulik oppfattning på potensialet til Ystås og Migen.
Håper ikke dette svaret var altfor kort for deg
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Quote from: "Corran"Ellers bare registrerer eg at vi har total ulik oppfattning på potensialet til Ystås og Migen.
Håper ikke dette svaret var altfor kort for deg


Ystaas og Memelli = boss!
Kortere kan man ikke få det!:)
Rød makt på Hansa

Go Up