• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hva er det med Mjelde???

Started by sambaen, April 29, 2007, 19:58:28 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

sambaen

Dette er grunnen til at Brann bør se seg om etter en ny trener til neste sesong. Vi kan for fanken ikke spille et system som vi ikke mestrer mot RBK på Lerkendal. Latterlig taktikk av Mjelde. Det ryker sikkert i år som i fjor. Selv om det bare er 4 kamper så langt så virker det rimelig latterlig med kynismen som han har messet om i år. Mot Stabæk hadde vi griseflaks som klarte 3 poeng og nå ligger vi under med 2.
Håper på to raske Brann scoringer i 2 omgang.  men snakk om å drite seg fullstendig ut i all offentlighet. Andresen kan de bare selge så fort som mulig. Mannen har jo vært pisse dårlig i år. Han gidder jo faen meg ikke løpe, er alt for treig med pasninger, alt for feit og skaper kun uro i egne rekker med å være så dårlig som han er pr. nå. Gleder meg til Bakke er friskemeldt og kan overta kapteinsbindet.

tintin

idiot, brann har prestert meget bra sålangt, minus i dag... slakt mjelde ved sesongslutt om vi kommer utenfor "pallen"... enig i at andresen har vært dårlig, men mjelde har så langt i åpr gjort en storveis jobb... skjerpings folkens

Tifo

Dette kan diskuteres i andre tråder og i allefall ikke i kamp-forumet. Tråden stenges.

Mvh
Stian
.:Tifo-gruppen:.

Go Up