• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Start

Started by anders_flanderz, March 16, 2007, 20:52:38 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

tormi

SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Brannfrelst

Tippet no rett resultat og noelunde rett vær? Var ikke der,og såg ikke kampen på nett. Men etter alt jeg har hørt virker dette lovende. Bare 8 dager igjen til det braker løs nå!
2.10.07-Gullet kom hem!

Kent

ble nesten lynsjestemning når Helstad ble tackla

pidre

Quote from: "Langhår"
Quote from: "ostraume"Ramiro virker som en kongespiller. Godt blikk, villig fremover og herlig teknikk. Tror Hanstveit skal få slite mye benk i år


Ditt synspunkt om Hanstveit som stopper er herved notert! Trur dei fleste har fått det med seg nå ;-)
Saludar a los monos!

naitsirk


krøvel vellevold

Quote from: "naitsirk"


Helt fantastisk! Start var fullstendig talentløse og fikk ikke til noe som helst!
Legg ned hele klubben!

Xminator

Start lærer nok å slå langt igjen en gang før sommerferien. Om ikke tror jeg det er en trygg invistering å sette pengene på Bjørneby som førstemann ut...

Nixon

Valencia fikk vel ikke med seg stort av det som foregikk fra sin arbeidsfrie sone på kanten. Han som virkelig fikk kjenne Brann på kroppen i går, Rune Nilssen, er av en annen oppfatning:
Jeg er glad serien ikke startet i kveld. Vi klarte ikke å skape noen ting i dag, og Brann var rett og slett vanvittig mye bedre enn oss, mener Starts målvakt.
Rød makt på Hansa

steinbygger

Det jeg syntes var mest positivt i går var at MIM har sett det  samme som fler av oss andre, Andresen er for god offensivt og for dårlig defensivt til å spille som bakerste i en diamant på midten og at Gashi er for dårlig offensivt og for god defensivt til å spille som fremste mann i en diamant på midten.

Langhår

Quote from: "pidre"
Quote from: "Langhår"
Quote from: "ostraume"Ramiro virker som en kongespiller. Godt blikk, villig fremover og herlig teknikk. Tror Hanstveit skal få slite mye benk i år


Ditt synspunkt om Hanstveit som stopper er herved notert! Trur dei fleste har fått det med seg nå ;-)


Fint. Til din orientering kan jeg nevne at ditt syn på Mjeldes treneregenskaper også er sirlig notert....mange, mange ganger....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Kruxleiven

Quote from: "steinbygger"Det jeg syntes var mest positivt i går var at MIM har sett det  samme som fler av oss andre, Andresen er for god offensivt og for dårlig defensivt til å spille som bakerste i en diamant på midten og at Gashi er for dårlig offensivt og for god defensivt til å spille som fremste mann i en diamant på midten.


Har ikke alle mast om at Gashi bør spille i en rolle bak spissene? Selv vet jeg ikke hvor han er best, men jeg kan være enig i at Andresen er bedre offensivt enn defensivt. For øvrig skal de vel bytte på å ha offensiv og defensiv rolle i år. Alt etter motstanden, men det ser ut til å være slutt på en flat firer på midtbanen. Har mer sansen for diamant jeg også.

Lurkin

Fordelen med diamant er jo at venstre- og høyrekant dyttes lengre inn sentralt, så backene får mer rom. Nesten som vi spiller 2-5-1-2 offensivt. Bakdelen er at hvis den offensive midtbanespilleren ikke løper nok så blir det mye rom for to gode sentrale midtbanespillere, eventuelt mye rom for 3 stk når vi skal møte RBK og andre 4-3-3 lag.
Berømte Brann fra Bergen

Go Up