• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brannsupportere i slåsskamp

Started by fortune, February 25, 2007, 22:56:37 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Klaus_Brann

Quote from: "glass-mannen"en missforstårelse!på t-bane stajonen....ikke inne på banen!


Okei, skrev bare det jeg leste. Men det pleier vel å være en del vanlige folk der og?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Corran

Quote from: "blahblah"
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "blahblah"
Quote from: "Langhår"Det er nemlig stikkordet organisert som får Dahl og ordensmakten til å steile.

Jeg syntes det er bra det skjer organisert der de som vil dette får gjort det vekke fra sivile og andre Brann supportere.

Det var mer bråk før i Norsk fotball, og da skjedde ting på tribunen også, uorganisert og med flasker og steiner. Folk tenker ikke på at hadde ikke Casuals vært der så er det andre drittafulle supportere som lager bråk med alt av motstander folk de finner.

Se på episoden i 1995 foreksempel, der Vif stormer Store Stå og slår ned alt i sin vei.


Det gjør jo ikke alltid det, og da er det ikke greit lenger!
Hentet fra www.iskoboys.com

• Oslo 2004. Brann spiller cupfinale og ønsker et oppgjør med EC. På en annen pub på Grønland smeller det som det aldri før har smelt, samtidig som store deler av puben blir rasert

• Oslo 2005. Slett oppførsel og mangel på respekt resulterer i at ca 15 pent kledde fra Hamar får en oppstrammer på t-banen på vei til kamp.

Så de "andre dritafulle supporterne" er ikke der pga at casualsene tar seg av bråket?
fin den.

For det første er dette Enga Casuals, mest feigest i boken.

For det andre, hvorfor nevner du Hamar episoden som ett argument? Det står klart og tydelig pent kledde, det vil si Casuals.

Og ja, oppmerksomhet og bråk kulturen av fotball trekkes over til Casualsene. Slik jeg ser det ihvertfall.

Bråk innen fotball forsvinner nok ikke om det ikke lenger er casuals..


Kjempe kul logikk Hadde ikke Casuals sloss så hadde andre det. hvordan kan du i det hele tatt rettferdiggjøre den logikken.
Før Casuals fantes var det mange som sloss JA, men disse er det som  dag er del av casualsene. Og hadde ikke de som er casuals vært casuals så hadde de sikkert like fult sloss. Men om casuals ikke fantes hadde det ikke vært andre som sloss for det.
Så om en kaller seg casuals eller aper eller nerder eller hva faen så vil vi ikke ha disse menneskene i forbindelse med Brann sine kamper. Dvs de kan gjerne være på kampene men ikke bruke Brann som unskyldning til å reise rundt å sloss.
Start fightklubber eller møt hverandre i helt andre settinger en når Brann spiller kamp. Sloss mot vif casuals på hardangervidden en helg. Spleis på en hytte sloss fra dere ute og gå inn på kvelden og drikk noen øl og snakk om kor utrolig kule dokker e og hvem som har kulest klær
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

Quote from: "Langhår"


Lagde de bråk på fløybanen?
ons Ivar skal hem...

Mr_Soma

Quote from: "Langhår"


Dagens...

blahblah

Ser mange slenger mye drit her, ok og være uenig, men faen heller.. Oppfordrer Xminator og andre usaklige sjeler å oppsøke Guttene på puben eller på bussen mot Stadion og si det samme og hva dere mener, så står dere ihvertfall for det dere sier. Tåpelig og flaut og lese slik drittslenging.

Men som jeg skrev tidligere jeg er enig i at det er dumt og utrolig synd det går utover Brann. Men jeg har ingeting med, og driter i hva noen gjør på en parkeringsplass i Odense.

Stod forresten i papirutgaven til BA i går at det var guttene som ble angrepet på vei til kamp. Det er grunnen til de kom for sent, så ikke bruk slikt til grunnlag til at de ikke heier på Brann eller noe.

Truls

Det hele er jo latterlig! Greit at det heter "å blø for drakten", men det er ikke bokstavelig talt.  Kan dere ikke gå over til håndball og sloss for Tertnes eller noe slikt? Det er ikke vits i å ødelegge den eneste tingen som faktisk engasjerer nesten hele byens befolkning (når de gjør det bra).

Kanskje man skal begynne å selge dop i forbindelse med Brannkamper og lage et lite pr-stunt ut av det. "Branndopet", men man selger det 1 km vekke fra Idrettsveien, så kan det jo ikke assosierers med Brann. Ville vel aldri skaffet negativ pr for klubben det vel?
kal de aldri slutte å plage oss om Søndagen ?

Nixon

Quote from: "blahblah"Stod forresten i papirutgaven til BA i går at det var guttene som ble angrepet på vei til kamp. Det er grunnen til de kom for sent, så ikke bruk slikt til grunnlag til at de ikke heier på Brann eller noe.


Nå har jeg hørt at grunnen til dette var at det avtalte møtet før kampen ikke ble noe av. At Guttene opprinnelig hadde planer om å få med seg hele fotballkampen etter slåsskampen er egentlig et dårlig argument i denne saken.
Rød makt på Hansa

Laxevaag

Quote from: blahblah
Quote from: Nixon
Quote from: "blahblah"Det var mer bråk før i Norsk fotball, og da skjedde ting på tribunen også, uorganisert og med flasker og steiner. Folk tenker ikke på at hadde ikke Casuals vært der så er det andre drittafulle supportere som lager bråk med alt av motstander folk de finner.

Tror ikke casualsguttene kan ta æren for dette. Og hvor stort problem har tribunebråk egentlig vært i Norge?

Jeg føler bråket kjølnet da Casualkulturen kom til Bergen, var jo mange episoder i hele nittitallet, Og da var det lett bråk mot lag som Viking, Haugesund og Strømsgodset.


For noen bønder dere er. Fatter dere ikke at casualsmiljøet i Bergen består av de samme som laget bråk den gangen? Og at det er mindre bråk idag nettopp fordi de lar "uskyldige" være ifred?
Gir Brann et dårlig rykte? Casualsene har da ingenting med Brann å gjøre. Gode, flotte trær som Spytteren og Draktholderen derimot...
Herlige folk! Mer av slikt.

Liker synet av alle trærne som ramler av bussene fra Sotra, Knarvik, Lindås og Austevoll. Feite kjerringer med hundre Brannskjerf og klovnebukser, så drita at de har tisseflekker i skrittet. Og sjarmerende gutter med lavt intellekt og dunhår under nesen. Selvsagt med skjerf rundt håndleddet eller noe annet stilig. Takke meg til.

Nixon

Quote from: "Laxevaag"Casualsene har da ingenting med Brann å gjøre.


Jeg skal tro på deg dersom du kan svare på et enkelt spørsmål:
Hva gjorde de i Odense på søndag hvis de ikke har noe med Brann å gjøre?
Rød makt på Hansa

Klaus_Brann

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Laxevaag"Casualsene har da ingenting med Brann å gjøre.


Jeg skal tro på deg dersom du kan svare på et enkelt spørsmål:
Hva gjorde de i Odense på søndag hvis de ikke har noe med Brann å gjøre?


De var vel bare på GUTTEtur og skulle sloss, brått så var Brann helt tilfeldig i byen, og siden det allikevell ikke ble noe dansing med danske gutter så tenkte de seg en tur på kampen.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Marek

Quote from: "blahblah"Ser mange slenger mye drit her, ok og være uenig, men faen heller.. Oppfordrer Xminator og andre usaklige sjeler å oppsøke Guttene på puben eller på bussen mot Stadion og si det samme og hva dere mener, så står dere ihvertfall for det dere sier. Tåpelig og flaut og lese slik drittslenging.

Men som jeg skrev tidligere jeg er enig i at det er dumt og utrolig synd det går utover Brann. Men jeg har ingeting med, og driter i hva noen gjør på en parkeringsplass i Odense.

Stod forresten i papirutgaven til BA i går at det var guttene som ble angrepet på vei til kamp. Det er grunnen til de kom for sent, så ikke bruk slikt til grunnlag til at de ikke heier på Brann eller noe.


Litt selvmotsigelser igjen her, du er enig i at det er dumt og utrolig synd at går ut over Brann, men samtidig så driter det som er årsaken til hvorfor det går ut over Brann. Velvel.

Hva er det man skal møte opp på puben eller bussen for å si?
ons Ivar skal hem...

Tifo-gruppen

Denne diskusjonen har vi hatt før og slik den utvikler seg nå er den totalt utdebatert, og av den grunn stenger jeg tråden. Er det insigelser på dette kan dere ta kontakt på pm.
Mvh Morten
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Chrisstah

herregud ka blir det neste? rein vandel for partoutkort??
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Nixon

Vi har hatt de fleste diskusjoner før, og jeg kan ikke se at denne utmerker seg i negativ retning i så måte.
Dette er ikke minst en mye viktigere sak enn mye annet her på forumet.
Rød makt på Hansa

Go Up