• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Jan Gunnar Solli

Started by tj00m, February 24, 2007, 23:16:58 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

monzilla

Sier jo seg selv at Brann, som selv hevder at kassen er tom, ikke har råd til å hente spillere i hytt og pine. Satser på at Hardball gir oss en toppsignering, resten blir vel polakker, slovenere og albanere.

steinbygger

Quote from: "Brannmus"for dem som sier midtbanen er overfylt, så vil jeg si at det er en liten overdrivelse.


Det er ikke det at midtbanen er overfyllt jeg reagerer på, men det er hvordan man prioriterer. Slik jeg ser det har vi minst 1 god backup på midtbanen, dvs at vi har råd til en skade gjennom helesesongen. I mine øyne skal backup nr 2 være unge talenter som er fornøyd med å få ett innhopp eller tre i løpet av sesongen og ikke tidligere landslagsspillere til 10 mill.

Mr_Soma

Quote from: "Brann_copper"Hva om MIM har tenkt å bruke JGS nettopp som midtstopper da? Jeg tror han kunne passe bra i den rollen. Eller ved at man flytter JGS inn på den sentrale midtbanen frigjør Bakke som midtstopper. Jeg føler meg temelig sikker på at ihvertfall Bakke ville bli en glimrende midtstopper.

Belfort

Virker som om de går i svime om dagen oppe i idrettsveien. Solli som midtstopper ville vært katastrofe. Han har på lik linje med Huseklepp fysikk som en 11 åring.

Strandlien

Quote from: "Belfort"Virker som om de går i svime om dagen oppe i idrettsveien. Solli som midtstopper ville vært katastrofe. Han har på lik linje med Huseklepp fysikk som en 11 åring.


Nå er det vel heldigvis ingen fra Idrettsveien, så lenge de ikke er aktive i dette forumet, som har sagt at de skal bruke Solli som stopper... :)

Katastrofe er vel stikkordet uansett.

Belfort

He he. Mente selvfølgelig at man generellt går i svime om dagen der oppe.
Hadde jo vært toppen på kransekaken hvis Mjelde hadde begynnt med nok en glupp ide om at Solli skulle være kraftsenteret i forsvaret vårt:)

pidre

MIM har nok tenkt seg Solli som høyrekant - og ut i kulden med Huseklepp.

I all sin feighet har jo MIM eit deperat behov for spillere med defensive kvaliteter.
Saludar a los monos!

SKBMiller

10 mill for solli? totalt latterlig av rbk! men hadde vi fått han for 5-6 hadde jeg vært fornøyd. tror han hadde gjort det bra i brann

Chrisstah

Quotemed Gashi og Solli i litt mer tilbaketrukne roller, og Andresen offensivt


nå får du gi deg! gashi er og blir en offensiv spiller, heller andresen bak og gashi foran.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Brannmus

Quote from: "Chrisstah"
Quotemed Gashi og Solli i litt mer tilbaketrukne roller, og Andresen offensivt


nå får du gi deg! gashi er og blir en offensiv spiller, heller andresen bak og gashi foran.

I 4-5-1 er du avhengig av å ha bevegelige spillere med stor arbeidskapasitet om man skal ha noen offensiv styrke. Derfor jeg foreslår den løsningen. Nå sier jeg ikke at Gashi og Solli skal ha defensive roller, så må man se på det litt i forbindelse med arbeidsfordelingen.

De må bidra offensivt, men også jobbe bakover for å stabilisere midtbanen. Mens Andresen vil være mer stasjonær i et bindeledd mellom midtbanen og angrepet.

Tenker noe som ligner dette:

......................................Andresen...................................
Vaagan Moen.....................................................Huseklepp
......................Gashi............................. Solli.....................

Så vil Gashi og Solli ha ansvaret for å komme opp og støtte angriperen, og være pasningslaternativer for Andresen i ballfordeler rollen.

Chrisstah

andresen hadde passet bedre enn gashi nede der du har sotte solli!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Xminator

Om Andresen stikker kan du jo se for deg følgende i 4-2-3-1:

--------- Bakke - Solli
Huseklepp - Gashi - Vaagan Moen

Solli på høyrekant vil gi rom for Dahl offensivt. Huseklepp er flinkere til å nekte rom i angrep enn i forsvar.

10 millioner er prisen vi betaler for at Monkam og Jaiteh kastes ut av landet, og vi har i tillegg Bakke skadet, og både Bakke og Andresen har skadehistorie ingen misunner oss. Det er slik jeg ser det veldig god plass på midtbanen.

Det er foresten smått utrolig at ikke Hoseth er blitt linket til Brann all den tid han spiller i 1. divisjon og er venstrebent ...

Brannmus

Quote from: "Chrisstah"andresen hadde passet bedre enn gashi nede der du har sotte solli!

Mr_Soma

Quote from: "Xminator"
Det er foresten smått utrolig at ikke Hoseth er blitt linket til Brann all den tid han spiller i 1. divisjon og er venstrebent ...


Faktisk ingen "dum" tanke... det skulle ikke forundre meg om han kommer sprettende opp fra hatten, slik som Gashi gjorde.

Måtte Gud forby.

smaalanda

Quote from: "Xminator"Det er foresten smått utrolig at ikke Hoseth er blitt linket til Brann all den tid han spiller i 1. divisjon og er venstrebent ...



Kanskje til og med Brann skjønner at klyser hører hjemme nedover i ligaene. Det er en del spillere eg ville ha godtatt og unnskyldt vist di kom til Brann som f.eks Solli, men Hoseth er over mitt lik.
KMO!!!

Strandlien

Om både Solli og Hoset ankommer, så kan vi vel selge stadionnavnet til myspace.com? :)

Nytt navn: www.myspace.com/brann eller: Mood Stadion...

For en gjeng! Da hadde det blitt sesongkort på Krohnsminde fremover...

La han få leke seg i Røkkeløkka!

Langhår

Har blitt enig med meg selv om at slik markedet ser ut pr.idag  vil Solli bli en grei forsterkning i en ellers skadeutsatt og tynn stall. Som andre nevner er han bedre enn Knudsen som vi solgte til TIL og bedre enn Guntveit som er et levende spørsmålstegn mht skader. Guntveits alder er også et moment. Solli er 25 år og har enda framtiden foran seg.

En pris på 10 mill for en vraket spiller er imidlertid helt hinsides og bør bare totalt avvises av Brann/Hardball.

Den ekle fisken Bratseth er tydeligvis ikke så opptatt av prisnivået på norske spillere når han selv sitter på selgersiden av bordet.

Intet overraskende der, men jeg tror imidlertid RBK kunne tjent på å vise litt mer velvilje ovenfor spillerne sine. Både Braathen og Skjelbreid har kontrakter som snart går ut, RBKs behandling av Solli er ingen god reklame for arbeidsgiveren Rosenborg.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

Helt enig i alt Langhår skriver, det er klart at han er hakket bedre enn spillere som Knutsen, Guntveit, Monkam og Haugen.
Men å se på Solli som en potet er vel litt farlig, er vel dette som har plaget han i RBK.
Husker at Mjelde for et par-tre sesonger siden uttalte at Solli var den spilleren i TL han helst ville ha til Brann.

Bratseth skulle hatt stokkepryl for å oppføre seg slik han gjør.
ons Ivar skal hem...

jako

Tviler sterkt på at Solli blir billigere enn Gashi. Han gikk vel for syv mill? Om han er verdt det får Mjelde vurdere. At han har stagnert er det liten tvil om. Sånn sett minner han litt om Hanstveit.

At han er bedre enn Knudsen finnes det ikke det minste tvil om. Men det er jo synd hvis dette betyr at Brann ikke vil satse på Huseklepp.
Men per i dag vil han nok styrke oss, selv om jeg heller ville ha ventet til at kanskje Fakiri ble ledig til sommeren.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Mr_Soma

Håper fortsatt at det skjed noe denne uken... men ikke til enhver pris.

2rB

Håper ingen på Stadion har planer om å betale 10 mill for mannen.
Me fikk jo kjeft så det holdt av RBK for å presse prisene oppover etter å ha brukt LITT MEIR enn det på landslagskapteinen.

Her bør dei få beina på jorda!
Satser (håper) på at det er ein sum som er tatt ut av lause lufta.


Legger merke til at RBH er ganske åpen i VG vedr. overgangen til Solli. Er dette pga at den allerede er belyst, eller kan me vente oss mindre hemeligheter rundt overganger framover?

Xminator

Siden vi kjøpte Andresen er TV-avtalen inne i bildet. Den gjør det nærmest umulig å hente spillere fra norske klubber. 100% fotball skriver i dag at kun 7 spillere har gått mellom eliteserieklubber. Av 123 overganger i tippeligaen. Bare 3 av dem ble løst fra kontrakt, mellom dem vår egen Martin Knudsen.

De mindre klubbene kan betale mer for stjernene. De utelandske spillerene hever listen for hva som kan kalles stjerne. De fleste klubbene har en form for ekstern finansiering av spillere/kjøp.

Sverige fikk tilsvarende fotball-avtale, og det har til en viss grad låst det markedet. Danmark virker å ha rikere klubber, og har dessuten meget gunstige skattevilkår for fotballspillere. At norsk fotball ikke er populært der hjelper ikke Brann.

Bruiser

Quote from: "Xminator"Danmark virker å ha rikere klubber, og har dessuten meget gunstige skattevilkår for fotballspillere. At norsk fotball ikke er populært der hjelper ikke Brann.

Det er nok ikkje heilt sant. Den generelle holdninga i diverse danske fora er at dei norske klubbane har så mykje penger det tyter ut av ørene på oss sammenlikna med dei danske, noke det faktum at stadig fleire danske spelera reiser til Norge for å spele fotball er med på å bevise.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Truls

Det er vel heller det at det er to rike klubber i Danmark, der en av de er den klubben i Europa (det vil si verden) som driver best butikk (FC København)

Men tilbake til tema, 10 millioner for Jan Gunnar Solli, er som å kaste tusenlapper ut vinduet. En pris på 3 - 4 millioner, kunne man kanskje levd med.
kal de aldri slutte å plage oss om Søndagen ?

Xminator

Du får ikke Helge Haugen for 4 millioner slik fotballen er blitt i 2007.

enavgutta

Nå blir det nok overgang skal dere se folkens. Fyren è jo ikkje bikkjedårlig heller ... også får Helstad en ny lekekamerat på Syfeliz i helgene :-D, og øl og hønsejakt 2 dager før kamp... (klassikeren til disse proffe staute karene fra tiden i bartebyen)

Nixon

http://fotball.bt.no/eliteserien/article76470.ece

Det står på prisen.
For min del synes jeg at alt over 5 mill er for mye. Men kanskje vi ikke har noe valg når alt kommer til alt. Forsterkninger trenger vi uansett.
Rød makt på Hansa

Brannmus

På en måte, så bryr prisen meg ikke veldig. Bare fordi at det er ikke Brann som kjøper Solli - det er Hardball. Så selv om Brann skulle mene prisen er for høy, så er det fortsatt opp til Hardball-gutta å gjøre en vurdering om de mener det vil være en god investering.

Brann må bare gjøre det de kan for å få prisen nedover og samtidig jobbe med å holde Solli lysten på Brann. Sett det før i forballen at en klubb forhandler ned prisen, så kommer en annen på banen, matcher budet og lover gull og grønne skoger til spilleren.

Personlig, så tror jeg en spiller som Solli, med det han har visst til tidligere, det han har prestert i det siste og prisnivået i markedet vil ligge på rundt 7-8 millioner. Får vi han for 7 mill, så tror jeg vi skal være fornøyd. Folk må gjerne mene det er for dyrt fortsatt, men realistisk, så tror jeg ikke du får en 25 år gammel norsk midtbanespiller med landslagspotensiale for mindre.

steinbygger

Quote from: "Brannmus"På en måte, så bryr prisen meg ikke veldig. Bare fordi at det er ikke Brann som kjøper Solli - det er Hardball. Så selv om Brann skulle mene prisen er for høy, så er det fortsatt opp til Hardball-gutta å gjøre en vurdering om de mener det vil være en god investering.

Brann må bare gjøre det de kan for å få prisen nedover og samtidig jobbe med å holde Solli lysten på Brann. Sett det før i forballen at en klubb forhandler ned prisen, så kommer en annen på banen, matcher budet og lover gull og grønne skoger til spilleren.

Personlig, så tror jeg en spiller som Solli, med det han har visst til tidligere, det han har prestert i det siste og prisnivået i markedet vil ligge på rundt 7-8 millioner. Får vi han for 7 mill, så tror jeg vi skal være fornøyd. Folk må gjerne mene det er for dyrt fortsatt, men realistisk, så tror jeg ikke du får en 25 år gammel norsk midtbanespiller med landslagspotensiale for mindre.


Selvfølgelig spiller prisen en rolle. Hvis Hardball f.eks har en ramme på hvor mye de kan og vil bruke på Brann. La oss si denne rammen er 20 mill, så har jo det stor betydning på hvor mye man evt kan bruke på en midtstopper hvis man betaler 5 mill kontra 10 mill for JGS

stormde

Quote from: "enavgutta"Nå blir det nok overgang skal dere se folkens. Fyren è jo ikkje bikkjedårlig heller ... også får Helstad en ny lekekamerat på Syfeliz i helgene :-D, og øl og hønsejakt 2 dager før kamp... (klassikeren til disse proffe staute karene fra tiden i bartebyen)


enig om akkurat det. men en god ting er at Sollid ikke drikker..
eg drakk den skål,som Ulrikken meg skjenkte

jako

Quote from: "Nixon"http://fotball.bt.no/eliteserien/article76470.ece

Det står på prisen.
For min del synes jeg at alt over 5 mill er for mye. Men kanskje vi ikke har noe valg når alt kommer til alt. Forsterkninger trenger vi uansett.


Blir veldig overrasket om han koster mindre enn Gashi. Synes de to spillerne befinner seg i samme kategori. Gode spillere, men ute i kulden i sine respektive klubber.

Tipper syv-åtte mill.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "Xminator"Siden vi kjøpte Andresen er TV-avtalen inne i bildet. Den gjør det nærmest umulig å hente spillere fra norske klubber. 100% fotball skriver i dag at kun 7 spillere har gått mellom eliteserieklubber. Av 123 overganger i tippeligaen. Bare 3 av dem ble løst fra kontrakt, mellom dem vår egen Martin Knudsen.

De mindre klubbene kan betale mer for stjernene. De utelandske spillerene hever listen for hva som kan kalles stjerne. De fleste klubbene har en form for ekstern finansiering av spillere/kjøp.

Sverige fikk tilsvarende fotball-avtale, og det har til en viss grad låst det markedet. Danmark virker å ha rikere klubber, og har dessuten meget gunstige skattevilkår for fotballspillere. At norsk fotball ikke er populært der hjelper ikke Brann.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Nixon

Quote from: "jako"Blir veldig overrasket om han koster mindre enn Gashi. Synes de to spillerne befinner seg i samme kategori. Gode spillere, men ute i kulden i sine respektive klubber.


Jeg vil ikke si at Gashi og Solli er helt i samme kategori.
Gashi var ikke ute i kulden slik som Solli er.
Det var Brann som ville ha Gashi, og måtte betale deretter.
Med Solli er det RBK som først og fremst vil selge. Noe som bør gjenspeiles i prisen. Om det gjør det er en annen sak.
Rød makt på Hansa

Xminator

Nå ble det jo snakket om hvor ute i kulden han var i fjor også, men fikk jo 24 av 26 kamper. Ikke umulig det blir noe av det samme i år om han blir i RBK. De har jo ett par afrikanere og unggutter som skal slå til.

Ikke helt umulig at 10 mill er det RBK "må" ha for å slippe en nyttig spiller. Da venter vi ett år til, verre er det ikke. Noen Andresen-erstatter er han ikke. En slik spiller tror jeg ærlig talt ikke vi klarer å finne de neste 10 årene.

steinbygger

Synes dette er grunn nok ikke til å kjøpe han
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=106262219

Ellers så synes jeg at Brann nå burde gå ut og offentliggjøre at grunnen til at de vil ha JGS er at MA har sagt at han ikke vil signere ny avtale. De har "lovet" Huseklepp mer spilletid så JGS blir ikke kjøpt som ving. I tillegg så stod det vel i dagens BT at RBH sine arb.oppgaver nå er å forsterke laget. Dvs at de har lagt kontraktsforhandlingene med MA på is.

Xminator

Konspirasjonsteorier og surmaget misunnelse. Arven fra Barten?

paf

Quote from: "steinbygger"Synes dette er grunn nok ikke til å kjøpe han
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=106262219

Nå er det heldigvis ikke snakk om å ha ham som designansvarlig for Branns publikasjoner, og godt er det...

Brann_copper

Jeg tipper JGS er tiltenkt samme rolle som Haugen har hatt ved siden av MA på midten, og det ville være en glimrende løsning. Gashi utvikles i kantrollen med PVM på motsatt. Tror det bilr en glimrende midtbane med både fart, gjennombrudsstyrke, teknikk og defensive kvaliteter.

Hva så med Bakke? Jo, han er kanskje den beste fotbalspilleren av hele gjengen. Frisk og opplagt er han ikke til å komme utenom i startelveren. Men tror ikke han først og fremst bør spille på midten, men heller utvikles som forsvarssjef både for Brann og landslaget. Mange defensive midtbanespillere har hatt tilsvarende karriæreutvikling før ham.

Da mangler vi bare et alternativ på venstre kant, og Ramiro kommer etterhvert.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Scally

Quote from: "paf"
Quote from: "steinbygger"Synes dette er grunn nok ikke til å kjøpe han
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=106262219

Nå er det heldigvis ikke snakk om å ha ham som designansvarlig for Branns publikasjoner, og godt er det...


Mener han burde blitt satt til å utvikle Bataljonen sin nye nettsiden :)

Corran

Må være den værste og styggeste design på en webside noen sinne
I alle fall det værste eg har sett
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

Nå har ikke Myspace verdens største verktøykasse å jobbe med.

paf

Quote from: "Xminator"Nå har ikke Myspace verdens største verktøykasse å jobbe med.

Problemet er når sånne idioter skal prøve å lage det kult, så blir det så innmari ille. Jeg er helt, helt sikker på at basisdesignet er mye bedre.

Mr_Soma

Quote from: "paf"
Quote from: "steinbygger"Synes dette er grunn nok ikke til å kjøpe han
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=106262219

Nå er det heldigvis ikke snakk om å ha ham som designansvarlig for Branns publikasjoner, og godt er det...


Blir uansett pinlig berørt på hans vegne... er det mulig. Hadde han brukt like mye tid på å trene seg god så hadde han vært på Barcelona innen mai.

Xminator

Nå må fyren få kle seg i blondetruser og synge sputnik så lenge han kan spille ball.

Xminator

http://fotball.bt.no/eliteserien/article76525.ece

Auto 23 ser for seg Solli med trøye 23. Samtalene med RBK tas opp mandag.

Mjelde hadde i gårsdagens BA ett innlegg der han kommenterte supporterenes bekymring for at dette går på bekostning av forsterkninger i forsvaret. Til BA sier han at de har flere baller i luften, og at Solli ikke går på bekostning av andre spillere.

dudo

For å presisere var det i retning av "Det er vanskelig for en følelsesladet supporter å hele tiden være objektiv. Slapp av, og tro på at vi har kontroll. Det er mulig å ri flere hester på en gang, og det må vi også gjøre" etc, etc. Uansett godt å lese... :p
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

monzilla

stod i BA en liten notis om at supporterene var misfornøyd med arbeidet med å signere JGS, og at supporterne heller ønsket en forsvarsspiller. Da svarte mjelde at de red flere hester samtidig,og vi måtte bare stole på de. Beroligende.

kabelmann

Håper de er flere om å ri de hestene, ellers så blir det en sinnsyk spagat på RBH.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Scally

http://www.fxt.no/tippeligaen/article928167.ece

Blir spennende å se hva Bruun flesker til med her. 10 mill som bartepakket krever er hinsides, de må jo virkelig tro på julenissen der oppe!

Et sted mellom 2-5 mill høres mer fornuftig ut syntes no jeg.

Go Up