• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Jan Gunnar Solli

Started by tj00m, February 24, 2007, 23:16:58 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KenFeltZ

Quote from: "Christian"Går ikkje med på at Solli i utgangspunktet lukter stort mer gull enn komboen Huseklepp/Guntveit. Det er klart det er mykje fotball i karen, men òg mykje rart. Horrible tversoverpasninger f.eks. Dessuten vil han glatt koste flere millioner å hente, om bare fordi han er norsk og det er RBK som selger.

Bjørn Dahl kom som del av Soma-handelen og vi der hadde vi bra klaff. Det er ikkje stort mer som taler for Solli enn det gjorde for Dahl og tror vi virkelig vi skal være like heldige en gang til?

Etter å ha tenkt meg om er eg litt mindre skeptisk til Solli enn når saken først kom opp, men er redd vi kommer til å betale dyrt for en spiller som ikkje nødvendigvis slår til. I verste fall fører han bare til uro i troppen, mer sutring om spilletid og fylleturer med Helstad på Metro.



Flere gode poenger her:
- Solli blir dyr
- Solli og Helstad blir nok som knoll og tott i Brann og blir evt. å se på byen etter smårips 3-4 dager i uken
- Dahl var faktisk en stabil helt ok back da han kom til Brann. Solli er mye mer ustabil og kurven går helt feil vei.

Huseklepp har vært vår beste spiller siden sesongslutt. Det vil vil være idiotisk å kvitte oss med han enten frivilling eller ufrivillig (han går til annen klubb pga lite spilletid). Huseklepp er ett av de mest spennende unge spillerene i Norge pr. idag og flere og flere selvutnevnte eksperter har fortalt om sin beundring for han. Det ligger i kortene at han får ett gjennombrudd i 2007 sesongen. Ja, han er noe svak defensivt men på den andre siden er han minst klassen bedre enn Solli offensivt. Med tanke på at Moen har sin største styrke i arbeidskapasitet og da spesielt defensivt så trenger vi en uforutsigbar og sprudlende offensiv høyrekant. Det får vi av Huseklepp. Nå må vi ikke kvitte oss med den spilleren i Brann med lokal forankring som faktisk har ett stort(størst?) potensiale.

I våre hjemmekamper der vi dominerer eller skal dominere i utgangspunktet så får vi en "killer" kombinasjon på høyrekanten med Huseklepp og Dahl. Fart, teknikk og angrepsvilje opp langs høyrekanten. Akkurat slik vi ønsker å se fotball vel? Med Solli blir det 2 frem og en tilbake og i noen tilfeller 1 frem og 2 tilbake. Vi får med Solli en mye mer statisk midtbane som blir lettere å kontrollere for motstanderene. Spesielt i kamper der motstander ligger bak å venter på kontringer...og da kanskje etter enda en ny passningsfeil av Solli?

Mye før Huseklepp enn Solli...

TrulsVikane

Husker ikke hvor jeg hørte det, men ivertafll hørte jeg at Solli var klar for Brann, alt var fikset, men det offentlig gjøres ikke før ette Brøndby kampen...
kte lidenskap har et navn: BRANN

Brannmus

Quote from: "TrulsVikane"Husker ikke hvor jeg hørte det, men ivertafll hørte jeg at Solli var klar for Brann, alt var fikset, men det offentlig gjøres ikke før ette Brøndby kampen...

Dagbladet skrev vel i en overskrift at Solli var "klar for Brann", uten å skrive i saken at han var klar. Så det kan jo være noe i det.

Begynner i hvert fall å bli en del spillere som er klar nå, uten å være det.
Solli er klar - men ikke før etter Brøndbykampen
El Fakiri er klar - men ikke før etter den tyske sesongen er over
Jaiteh er klar - men ikke før UDI har bestemt seg for å slippe han inn i landet.

Brann kommer jo til å få et bra lag de, etter hvert.. :0P

Xminator

Det er jo ikke slik at Brann IKKE prøver å få tak i stoppere. I dagens BA skriver de om stopperjakten. Det er selgers marked i Skandinavia. Man har prøvd seg på en dansk stopper fra Midtjylland (Bak-Nilsen), men fikk en prislapp på 15 millioner i trynet. Man har også prøvd seg på en 17-åring fra FK-Haugesund, men der har ManU vert og sett på spilleren, og ledere med £ i øynene ler rått av Branns interesse. Prisen skal vistnok være høyere enn for dansken.

Da er det ikke langt igjen til prisnivået på Pelle Nilsson... Så noen kvalitetsstopper tror jeg vi kan se langt etter. Hvordan står det til med Karadas for tiden? Kanskje vi kan få ham "hjem"?

Husklepp er oppskrytt og lever fortsatt på noen treningskamper og en scoring mot FFK. Om ikke Huseklepp kan ta konkurransen like bra som de to på motsatt kant, så er han ikke noe tap for klubben.

Corran

Med all den pepperen Huseklepp har fått så kan en vel ikke kalle ham for oppskrytt :-)
Men at gutten har potensiale er det ingen tvil om. Spørsmålet er bare om han kan utvikle seg videre og bli stabil
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

morten_61

Quote from: "Xminator"Det er jo ikke slik at Brann IKKE prøver å få tak i stoppere. I dagens BA skriver de om stopperjakten. Det er selgers marked i Skandinavia. Man har prøvd seg på en dansk stopper fra Midtjylland (Bak-Nilsen), men fikk en prislapp på 15 millioner i trynet. Man har også prøvd seg på en 17-åring fra FK-Haugesund, men der har ManU vert og sett på spilleren, og ledere med £ i øynene ler rått av Branns interesse. Prisen skal vistnok være høyere enn for dansken.

Da er det ikke langt igjen til prisnivået på Pelle Nilsson... Så noen kvalitetsstopper tror jeg vi kan se langt etter. Hvordan står det til med Karadas for tiden? Kanskje vi kan få ham "hjem"?

Husklepp er oppskrytt og lever fortsatt på noen treningskamper og en scoring mot FFK. Om ikke Huseklepp kan ta konkurransen like bra som de to på motsatt kant, så er han ikke noe tap for klubben.


Odd vil jo gjerne ha Huseklepp og de jakter en spiss, hvorfor ikke bytte Migen og Huseklepp mot Pelle :)

Langhår

[quote="morten_61]

Odd vil jo gjerne ha Huseklepp og de jakter en spiss, hvorfor ikke bytte Migen og Huseklepp mot Pelle :)[/quote]

Greit for meg. Men da må vi ha enda flere forsterkninger, om Migen og Huseklepp forsvinner begynner ikke jeg å gråte av den grunn. De kan erstattes.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

AtroZ

Verken jeg eller noen andre her inne kan spå hvordan JGS kommer til å løse rollen som høyrekant. De fleste er likevel enig om at han har et stort talent. At han ikke slo til i rbk er ikke noe vi kan legge særlig vekt på. Han er langt fra det første talentet som ikke har fått ut potensialet i rbk. Hassan slet også benken i rbk, og det var etter at han hadde storspillt på stadion.

Jeg er rimelig sikker på at Hassan hadde løst rollen som høyrekant godt. Samme med høyreback. Hvis valget står mellom Hassan og jgs så mener jeg at Hassan er et mye tryggere valg. Nå er det ikke sikkert brann kan velge. Mange "eksperter" har uttalt at jgs må satses på i en posisjon over tid. Det tror jeg de har rett i. Jeg tror han kan bli god på høyrekant, men jeg er mye mer skeptisk til han som backalternativ.

Det kan hende mjelde har konkludert med at guntveit er et greit alternativ som back, og at han skal fungere som dekning der. Personlig har jeg lenge ment at guntveit selger seg for lett som back og at han er en alt for stor risiko å ha der. Jeg er med på tankegangen med offensive backer, men ikke når det til den grad går ut over de defensive egenskapene. Det er mulig guntveit ikke er trent nok (arbeidskapasitet) til å ha en midtbaneposisjon, og at det er derfor han heller vurderes som back. Da trenger plutselig brann en spiller til høyrekanten i 442. Guntveit er uansett et usikkertkort til neste sesong.

Av de nåværende sentrale midtbanespillerne våre kommer Gashi og Andresen til å prestere fra sesongstart, med haugen som hjelp i sluttminuttene. Jaiteh, som nok får arbeidstillatelse, tar del i samme jobb som haugen. Bakke trenger tid og kommer ikke skikkelig før høstsesongen. Andresen kan ikke forsvinne før bakke er tilbake i form, eller vi har fått inn Hassan (eller tilsvarende). Jeg tror ikke Gashi/Haugen(Jaiteh) er en god kombinasjon sentralt, så hvis Andresen er ute med karantene eller skade før bakke er tilbake, trenger vi helt klart en ny sentral midtbanespiller. Jeg har derimot tro på at Bakke og Gashi er en god kombinasjon.

Jeg sier gladelig takk til Hassan, JGS og Strømstad. Ikke nødvendigvis alle tre, men to av dem har vi nå plass til. Alle er aktuelle til en jobb på høyrekant, men kan også spille sentralt. For posisjonen på høyrekant rangerer jeg dem slik: Hassan, jgs, strømstad.

Huseklepp bør ikke la seg påvirke nevneverdig om brann signerer en høyrekant som er mer defensiv en ham selv. Så lenge det ikke er en ny høyrekant som har sin styrke i det offensive og som er like svak på det defensive, så bør det ikke ha noe å si. Huseklepp kommer uansett ikke til å få spille heletiden når brann trenger å være trygge bakover. Det er ikke huseklepp som hovedsakelig mister spilleminutter til en høyrekant som beskrevet over. Det er heller guntveit, og eventuelt gashi.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Christian

Quote from: "Xminator"Om ikke Huseklepp kan ta konkurransen like bra som de to på motsatt kant, så er han ikke noe tap for klubben.

Hvem to på motsatt kant? Så vidt meg bekjent er PVM den eneste utpregede venstrekanten vi har. Eller sikter du til Winters? Syns i så fall ikkje det er noen god sammenligning. Skotten skal sannelig heve seg mange hakk før han tar venstreflanken fra Moen.

Xminator

Hintet selvsagt til hvordan Hanstveit og Vaagan Moen tok signeringen av Corrales. Huseklepp har jo mer eller mindre lagt inn offentlig søknad på klippekort.

Christian

Ah, greit. Den kjøper eg gjerne til fullpris.

Luke Skywalker

Kan ikke heller Brann kosentrere seg om spillere de har brukt for. Face it, JGS er ikke en av de. Grindheim ønsker jeg ikke hit, den type spillere bør Brann være foruten. Brann burde heller kjøpt Brænne, men nå er det toget gått. Odd har en god høyreback, husker ikke navnet i farten, kan også spille venstre, han kunne vært bra. Men kansje Brann bør kosentrere seg om gresset som er her, og ikke det som skal være så mye grønnere på den andre siden. Gjør det beste med den stallen de har.
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Xminator

Ja for all del, ignorer etthvert annet hull enn midtforsvaret, selv om det er en spiller tilgjengelig til redusert pris som dekker ett annet hull i troppen. Huseklepp kan jo til nøden spille venstre når Vaagan Moen er ute.

AtroZ

Jeg synes ikke det er så veldig mye nød over huseklepp på venstre. Ikke med det han har vist tidligere. Men da må guntveit komme i form, eller så må det hentes noen nye til høyrekant.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

weghard

Quote from: "Haugen2"

Vi tar gjerne Andresen i bytte for Solli.


Vi tar gjerne Andresen ja. Personlig er jeg fornøyd om vi får et fotballnett i retur for Solli. Får vi Andresen tror jeg gullet er i boks allerede.

Chrisstah

Quote from: "weghard"
Quote from: "Haugen2"

Vi tar gjerne Andresen i bytte for Solli.


Vi tar gjerne Andresen ja. Personlig er jeg fornøyd om vi får et fotballnett i retur for Solli. Får vi Andresen tror jeg gullet er i boks allerede.


om det hadde skjedd hadde vi hentet zavrl tilbake for å sette en knehøyde takling;)
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Haugen2

Quote from: "weghard"
Quote from: "Haugen2"

Vi tar gjerne Andresen i bytte for Solli.


Vi tar gjerne Andresen ja. Personlig er jeg fornøyd om vi får et fotballnett i retur for Solli. Får vi Andresen tror jeg gullet er i boks allerede.


Var en spiller på sørlandet som gikk for 75 kg reker nå nettopp, er vel noe sånt vi kan forvente oss for Solli.

Speedy

Quote from: "Haugen2"
Quote from: "weghard"
Quote from: "Haugen2"

Vi tar gjerne Andresen i bytte for Solli.


Vi tar gjerne Andresen ja. Personlig er jeg fornøyd om vi får et fotballnett i retur for Solli. Får vi Andresen tror jeg gullet er i boks allerede.


Var en spiller på sørlandet som gikk for 75 kg reker nå nettopp, er vel noe sånt vi kan forvente oss for Solli.


Bare dere får "fersk" fisk fra Fisketorget
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

olebrann3

du som sa noe om en høyre back i odd er det Espen ruud du mener?

Og fredheim holm er en jævli god spiller, dessuten så går braathen sin kontrakt snart ut, han og hadde vært noe. Han kan spille høyrekant og spiss

Luke Skywalker

Ja det stemmer. En meget god spiller, og en fremtidens mann som høyreback. Hadde vært en god signering. Men ODD spillere har jo en tendens til å gå til Rbk, så han skal vel der...
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Xminator

Om valget stod mellom Christoffer Anderson og Espen Ruud, så vet jeg hva jeg ville valgt.

Kjell249

Det vet jeg også, og han er ikke svensk for å si det sånn...
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Xminator

Hardball og Brann diskuterer i følge BA penger med tanke på Solli-overgang.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2624919.ece

Brann_copper

Da er ihvertfall katten utav sekken, men det vil iallefall gå en tid før denne overgangen er i boks da ser det ut til.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Christian

Noen som tør spekulere i hva RBK vil kreve for Solli? Og evt hva Brann vil være villig til å betale?

Mannen er jo fremdeles forholdsvis ung, noe som garantert vil gjøre han dyrere. Samtidig er han ute av laget, lysten på å forlate bartebyen og heller ikkje spesielt god. Ser for meg at RBK vil fokusere på alder og at de selger til en konkurrent og går høyt ut.

nummer9

De vil sikkert bruke summen vi betalte for Gashi som standard, selv om jeg mener Solli er mindre verdt.

Superjack

Det jeg lurer litt på er hvorfor Monsamjelden har vært så interresert i Solli så lenge.

Noe må grunnen være. :)
Brannsupporter.

Strandlien

Alt over 5 mill er en skandale for den mannen. 2-3 mill så kan vi være sånn passe fornøyd...

Corran

Alle norske spillere er overpriset for tiden så eg tror ikkje at han blir solgt for under 5 mill.
Denne overprisingen er det jo også som fører til at de fleste klubbene handler masse ukjente afrikanere med språkproblemer. Da takker eg heller ja til en polakk som er god i engelsk og ikkje må sendes så langt når han flopper og som ikke trenger å stresse så mye med oppholdstilatelse. Men dette var jo en kraftig avsporing :-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

2rB

RBK-folka snakker jo alltid om at Brann presser prisene oppover...

Her har dei ein mulighet til å vise at dei ikkje gjer det...

kop

atred - The anger of the weak.
-Alphonse Daulet

dudo

Quote from: "kop"


Nuvel, her møter du nok en del uenighet! Spør du RBK-fansen får du høre at det er nettopp i pasningsspillet og ballfordelingen JGS' svakheter er. Mr. Tversoverpasning/Feilpasning er hyppig brukte karateristikker.

Pt 2: Mjelde/Brann har allerede sagt at han er tiltenkt en plass på høyrekanten, så Andresen-erstatterteorien kan du legge fra deg.

I mine øyne ligger styrkene til JGS i hurtigheten og løpsstyrken. Han finnes ikke målfarlig, og har vel heller knapt assists. Men jeg tror han er et trygt valg på høyrekanten når vi ikke skal ha Husky til å løpe ringer rundt folk.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

kop

Quote from: "dudo"
Quote from: "kop"


Nuvel, her møter du nok en del uenighet! Spør du RBK-fansen får du høre at det er nettopp i pasningsspillet og ballfordelingen JGS' svakheter er. Mr. Tversoverpasning/Feilpasning er hyppig brukte karateristikker.

Pt 2: Mjelde/Brann har allerede sagt at han er tiltenkt en plass på høyrekanten, så Andresen-erstatterteorien kan du legge fra deg.

I mine øyne ligger styrkene til JGS i hurtigheten og løpsstyrken. Han finnes ikke målfarlig, og har vel heller knapt assists. Men jeg tror han er et trygt valg på høyrekanten når vi ikke skal ha Husky til å løpe ringer rundt folk.


Det med tversoverpassninger er jeg med på. Som jeg sa selv så er han for glad i ballen, og for sen til å spille den i lengderetning. Det ender ofte med støttepasning. Det er, slik jeg forstår, det største problemet når han spiller på RBK/landslaget. At han har mange feilpasninger visste jeg ikke, det er i hvert fall ikke mitt inntrykk (men der kan jeg selvfølgelig ta feil).

Jeg har forstått at vi ønsker ham som høyrekant. Det jeg sier er at han, etter min mening ikke er noe god der, og at han passer bedre sentralt.
atred - The anger of the weak.
-Alphonse Daulet


Xminator

QuoteHan finnes ikke målfarlig, og har vel heller knapt assists.


2 mål og 2 assist i 2006
0 mål og 5 assist i 2005

Så helt ufarlig er det ikke.

kop

Quote from: "Mr_Soma"


Det er et godt poeng. Jeg må si jeg ikke husker ham så godt fra den tiden, heller ikke hvordan Odd spilte, men det er fremdeles et godt poeng. Jeg mener likevel at Solli passer bedre på et lag som har ballen i laget fremfor et lag som spiller veldig direkte/langpassning. Brann er heller ikke svart/hvit når det gjelder dette, men spesielt på hjemmebane bruker vi ballen mer enn mange andre norske lag.
atred - The anger of the weak.
-Alphonse Daulet

dudo

Quote from: "Xminator"
QuoteHan finnes ikke målfarlig, og har vel heller knapt assists.


2 mål og 2 assist i 2006
0 mål og 5 assist i 2005

Så helt ufarlig er det ikke.


Hvor mange av disse var mot Odd? Begge målene, ihvertfall... ;-p
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

P-K

Det forespeiles en overgangssum på ti millioner kroner for vrakgodset. Ikke engang de mest positive til denne overgangen kan finne på å synes at han er et godt kjøp for den prisen! En million eller to, mer er han ikke verdt. Og da tenker jeg på ham som stallfyll og lekekamerat til Tossaen.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

KenFeltZ


Brann_copper

Hva om MIM har tenkt å bruke JGS nettopp som midtstopper da? Jeg tror han kunne passe bra i den rollen. Eller ved at man flytter JGS inn på den sentrale midtbanen frigjør Bakke som midtstopper. Jeg føler meg temelig sikker på at ihvertfall Bakke ville bli en glimrende midtstopper.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Brannmus

Quote-Prisene jeg har hørt synes jeg høres vanvittig høye ut

Tydelig at det ikke bare er supportere som reagerer på Rosenborg sin prislapp. Solli selv mener han ikke er verdt det.

Men skal ikke glemme at RBK gjerne kan spille høyt nå i starten. Problemet er at det er ingen klubber med så mye økonomiske muskler som Brann som har vist sin interesse.

Solli er tilbudt til Strømsgodet for seks millioner. De hadde ikke råd. LSK var tilbudt Solli for en sum som nok er i nærheten av det Brann har blitt forespeilet.

Jeg tror likevel denne prislappen vil kunne forhandles ned, for RBK har nå brent ganske mange broer i forhold til Solli, så ser ikke helt at de kan ønske å ha han i stallen etter overgangsvinduet stenger.

Hva er RBK mest tjent med? Selge Solli til en ikke-konkurrent  som Godset (som Solli også kan si nei til å gå til) for 4 millioner, eller selge han til Brann for en redusert pris, 7-8 millioner f.eks. Er mange millioner som skiller her, så jeg er optimist med tanke på at vi kan få denne prisen redusert i løpet av de neste ukene. Her må vi bare ha is i magen.

KenFeltZ

Quote from: "Brann_copper"Hva om MIM har tenkt å bruke JGS nettopp som midtstopper da? Jeg tror han kunne passe bra i den rollen. Eller ved at man flytter JGS inn på den sentrale midtbanen frigjør Bakke som midtstopper. Jeg føler meg temelig sikker på at ihvertfall Bakke ville bli en glimrende midtstopper.


Det som er rimelig opplagt her er at Bakke ikke vil være fornøyd med en midtstopper plass. Han kom til Brann for å restarte karrieren sin og ønsker ett nytt proffopphold basert på gode prestasjoner sentralt på midtbanen til Brann. Da tviler jeg sterkt på at han vil si seg fornøyd med å spille midtstopper bare fordi Brann evt. måtte trenge hans tjenester mest der. Bakke er og forblir en midtbane spiller og skulle vi sitte han på midtstopperplass så vil det neppe fungere. For det første vil han det neppe selv og for det andre har han en alt for arrogant spillestil til at det ville fungert.

pidre

Solli er ein spiller heilt etter MIM sitt hjerte - naiv, lojal, løpsvillig og med liten kreativitet. Kor MIM evnt vil bruke han er uvisst, men det er klart at Solli ikkje er nokon kantspiller eller back. Han er sentral midtbanespiller. Den antyda prisen på 10 mill er sjølvsagt hinsides!

Som så ofte kan eg kan ikkje forstå MIM sine vurderinger. Det er vel rimelig åpenbart at det er ein sjef i forsvaret eller ein goalgetter vi trenger!
Saludar a los monos!

Nixon

Quote from: "pidre"Som så ofte kan eg kan ikkje forstå MIM sine vurderinger. Det er vel rimelig åpenbart at det er ein sjef i forsvaret eller ein goalgetter vi trenger!


Har noen sagt at Brann avslutter midtstopperjakten dersom de kjøper Solli?

Ellers er jeg enig i at prisen er for høy.
Jeg er positiv til Solli dersom prisen er akseptabel.
10 mill er ikke akseptabelt!
Rød makt på Hansa

steinbygger

Mener å ha lest i BA at Brann mente at 15-17 mill var for mye for en midtstopper, hvis de mener alvor av å betale 8-10 mill for JGS burde de heller vurdert hva de får med å betale differansen mellom JGS og en klassemidtstopper. Det burde være enkelt å finne ut at man burde slenge på 7 mill å få det man trenger enn å kaste vekk 10 mill på noe man ikke trenger. Men i og med at MIM og co er så interessert i JGS, hva vet de som vi ikke vet om Andresen?

Tom C

Quote from: "Brannmus"
Quote-Prisene jeg har hørt synes jeg høres vanvittig høye ut

Tydelig at det ikke bare er supportere som reagerer på Rosenborg sin prislapp. Solli selv mener han ikke er verdt det.

Men skal ikke glemme at RBK gjerne kan spille høyt nå i starten. Problemet er at det er ingen klubber med så mye økonomiske muskler som Brann som har vist sin interesse.

Solli er tilbudt til Strømsgodet for seks millioner. De hadde ikke råd. LSK var tilbudt Solli for en sum som nok er i nærheten av det Brann har blitt forespeilet.

Jeg tror likevel denne prislappen vil kunne forhandles ned, for RBK har nå brent ganske mange broer i forhold til Solli, så ser ikke helt at de kan ønske å ha han i stallen etter overgangsvinduet stenger.

Hva er RBK mest tjent med? Selge Solli til en ikke-konkurrent  som Godset (som Solli også kan si nei til å gå til) for 4 millioner, eller selge han til Brann for en redusert pris, 7-8 millioner f.eks. Er mange millioner som skiller her, så jeg er optimist med tanke på at vi kan få denne prisen redusert i løpet av de neste ukene. Her må vi bare ha is i magen.


Bare så det er klart; Solli er ikke tilbudt til godset for 6 millioner. Han ble tilbudt for ti millioner, mens godset svarte at de ikke kunne gå høyere enn 6. Dermed hørte de aldri noe mer fra RBK...
Aldri mer Obos....

Nixon

Quote from: "Tom C"Bare så det er klart; Solli er ikke tilbudt til godset for 6 millioner. Han ble tilbudt for ti millioner, mens godset svarte at de ikke kunne gå høyere enn 6. Dermed hørte de aldri noe mer fra RBK...


Er du sikker? BT skriver dette om den saken:
Bergens Tidende vet at Lillestrøm skal ha fått tilbud om den tidligere landslagsspilleren for ti millioner kroner. Til Strømsgodset, som ikke er en reell konkurrent, skal prisen ha vært noe lavere. Flere kilder hevder overfor BT at Strømsgodset svarte med å legge inn et bud på seks millioner kroner.
Rød makt på Hansa

Kjell249

Brannmus skrev:
QuoteSolli er tilbudt til Strømsgodet for seks millioner. De hadde ikke råd. LSK var tilbudt Solli for en sum som nok er i nærheten av det Brann har blitt forespeilet.


BT skrev:
QuoteBergens Tidende vet at Lillestrøm skal ha fått tilbud om den tidligere landslagsspilleren for ti millioner kroner. Til Strømsgodset, som ikke er en reell konkurrent, skal prisen ha vært noe lavere. Flere kilder hevder overfor BT at Strømsgodset svarte med å legge inn et bud på seks millioner kroner.


Godset la inn et bud på 6 Mill som ikke engang ble svart på av RBK. Det sier vel litt om hva de forventer. Godset har kjøpt forsterkninger, og er ikke lengre på markedet, derfor er det mulig at Brann kan presse pris, men sikkert ikke veldig mye.

Har faktisk litt tro på JGS, men til denne prislappen, burde vi kanskje heller vurdere å hente HEF. Kan spille på de samme stedene som JGS. Er best på midten,  men kan også spille back og kant.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Brannmus

Hvor skal Solli spille er det mange som spør seg om, meg inkludert, så har tenkt litt over dette.

I 4-4-2, mener jeg Solli vil være en kandidat sentralt sammen med Andresen, som Bakke, Gashi og Haugen allerede er. I tillegg har vi UDI-duoen Monkam og Jaiteh.

Nå kan det være dette er planlegging for en fremtid uten Andresen, eller en sesong uten Monkam og Jaiteh, uansett tror jeg Solli vil gå inn i en særdeles vanskelig konkurransesituasjon.

Når det er sagt, så vil jeg si at vi har mange folk, men Monkam og Jaiteh har ikke bevist de holder Tippeligastandard. Bakke er og blir en risikabel satsing med sin skadehistorikk. Andresen kan også fort slite med skader, da bør vi kanskje ha en spiller som er litt mer kreativ på midten enn Gashi og Haugen vil være.

Solli kan være tiltenkt en rolle som konkurrent til Huseklepp på høyrekanten også. Slik jeg ser det, så har vi ingen som kan ta opp konkurransen med Huseklepp akkurat nå. Så om Solli kan vise seg som en god kandidat som kantspiller, så kan jeg skjønne interessen.

Den andre mulige løsningen, kan være å bruke Solli i Branns varslede borteformasjon. I 4-5-1, så kan Solli både være aktuell i den offensive midtbanerollen, som så langt Gashi har vært god i. Eller han kan være tiltenkt en plass som sentral midtbane innenfor Huseklepp på kanten.
Vaagan Moen - Gashi - Andresen - Solli - Huseklepp, med Gashi og Solli i litt mer tilbaketrukne roller, og Andresen offensivt på midtbanen tror jeg ikke hadde vært en dum ide. Du frir opp Andresen, du har løpsstyrken til både Gashi og Solli, samtidig som de er begge bedre ballspillere enn det Haugen er. Bakke er naturligvis et alternativ for begge to, men igjen, det er ikke så fryktelig stor oppdekning egentlig da.

Solli har en plass i Brann, om han er god nok til å fylle den, er en annen diskusjon, men for dem som sier midtbanen er overfylt, så vil jeg si at det er en liten overdrivelse.

pidre

Quote from: "Nixon"
Quote from: "pidre"Som så ofte kan eg kan ikkje forstå MIM sine vurderinger. Det er vel rimelig åpenbart at det er ein sjef i forsvaret eller ein goalgetter vi trenger!


Har noen sagt at Brann avslutter midtstopperjakten dersom de kjøper Solli?



Heldigvis klarer dei fleste forumistane å lese det som implisitt framgår i ein tekst.

Eg har ikkje hørt noen som har sagt at Brann avslutter midtstopperjakten dersom dei kjøper Solli!

Likevel,  det er sannynlig at dersom Brann kjøper Solli, vil dette få konsekvenser ved finansiering av ny forsvarsspiller.
Saludar a los monos!

Go Up