• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Corrales overgang i vasken

Started by Memelli, February 09, 2007, 21:47:08 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Memelli

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2576888.ece

Grunnen til utvisningen er at amerikaneren ikke hadde arbeidstillatelse da han spilte 2006-sesongen i HamKam.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått dette vedtaket fra UDI, og at Corrales i første omgang ikke blir med oss til La Manga, sier sportssjef i Brann Roald Bruun-Hanssen til BA.no.

Trolig kommer hele overgangen for den 29 år gamle spilleren til å gå i vasken på grunn av tabben.

- Det kan bli konsekvensen, ja, innrømmer sportssjefen.

Det er Corrales eget ansvar å sørge for at han har en arbeidstillatelse, men hans tidligere arbeidsgiver, HamKam, er også pliktig til å sørge for at deres utenlandske spillere har tillatelsen på plass.

HamKam ønsker ikke å kommentere saken.

xTaTic

Det er faen ikke mulig!

Tragisk dersom dette går i dass, endelig hadde vi en som kunne pushe hanstveit og pvm på venstresiden.

Nixon

He he, jeg må le. Dette er bare typisk!
Rød makt på Hansa

Speedy

HELVETE for noen amatører!!!
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

SKBMiller

regnet med dette var en spøk jeg? men vi holder jo med Brann..

Memelli

Tviler på at dette er noen spøk, dessverre... Faen også...

SKBMiller

tenkte på at du spøkte da jeg så topicen. regner med at BA ikke spiller oss ett puss :p

Memelli

Quote from: "SKBMiller"tenkte på at du spøkte da jeg så topicen. regner med at BA ikke spiller oss ett puss :p


Hehe, hadde det bare vært så vel...

Roald

Det flaueste er jo at HAMKAM har lurt brann for millioner. Gjett om de nyter dette.
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

paperboy

Har du en fotball, så har du alt!

Luke Skywalker

Ser egentlig ikke problemet. De kan jo bare få en tillatelse for ham.. Om ikke har de krav på å få pengene igjen, evt kan de selge han.. Tror nok dette går i orden.
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

SKBMiller

pengene blir vel ikke noe problem. men kan vel ikke bare få ny tillatelse om man blir utvist?

Nixon

Quote from: "Luke Skywalker"Ser egentlig ikke problemet. De kan jo bare få en tillatelse for ham.. Om ikke har de krav på å få pengene igjen, evt kan de selge han.. Tror nok dette går i orden.


Ikke godt å si hva som blir prosessen nå. Men RBH karakteriserer dette som en meget alvorlig sak og at det er stor sjanse for at overgangen går i vasken. Og han vet nok hva han snakker om.

Men det bør helt klart at Brann ikke har fått den varen de har betalt for. Og de skal få pengene igjen.

Og Brann har heldigvis nok tid til å finne en erstatter.
Rød makt på Hansa

Texas

Tror at det ikke er så lett som bare å søke på nytt igjen. Det å jobbe uten arbeidstilatelse er litt alvorlig, og vi er heldig om han spiller for brann kommende sesong.

Marek

Perfekt!
Skakke værra mulig!

Men hvorfor er vi ikke overrasket?
ons Ivar skal hem...

jako

quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Speedy

Heldigvis har vi en god spiller på den plassen, så jeg vil ikke si at gullsjansene minker av den grunn, men hadde vært kjekt med ordenlig dekning på den plassen iallefall. Håper det løser seg og at UDI ser litt mellom fingrene.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

Erlend

hvordan er det med denne arbeidstillatelsen?? får han ikke lov og spille eller må de bare fyke han fra kontrakten sånn at pengene vi betalte gikk i dass??

weirus

SK BRANN BERGEN - Hasta la victoria siempre

Hansano

Men han får ikke spille selvom han bor på asylmottak vel? Dette e så helt forjævlig!!

Xminator

Begynnte å ane uråd da det kom frem at Hamkam ikke hadde fått papirene i orden enda. At det skulle være så til de grader på trynet var derimot overraskende.

Nå kan vi jo håpe UDI kommer frem til at Corrales er uskyldigheten selv i saken og gir arbeids og oppholdstillatelse. Mer sannsynlig er det vel at han er bannlyst fra å sette sine ben i Schengen de neste 10 årene.

Hamkam? 2. divisjon. Kjenner vi NFF riktig får de klapp på ryggen for en flott hestehandel med Brann. Løvhams tabbe i fjor er jo bare piss i forhold til dette.

Da er vi tilbake til start, og trenger fortsatt en venstrebent spiller og har ett fotball-lag som ikke vil skrive nye kontrakter....


Bruiser

Korleis har det seg at det alltid er oss som skal lide? Skal det skje noke ufattelig feil, skal ein overgang gå i vasken, gjer det som regel kun når Brann er i bildet. Det skjedde med Lago og Eguren, og no skjer det forsyne meg igjen med Corrales.

No skal vi riktignok ikkje ta sorgane på forskudd, ingenting er skrevet i stein. Vi fekk jo omsider henta Monkam sjølv om det til tross såg ganske mørkt ut i ei periode når NFF satte seg på bakbeina. Men eg skal glatt innrømme at situasjonen til Corrales er ein smule meir vrien, vi snakker om ulovleg oppholdstillatelse her og vi veit at UDI er i sitt ess når det er snakk om å kaste ut utlendinger som faktisk gjer ein innsats.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Marek

Quote from: "Hansano"Men han får ikke spille selvom han bor på asylmottak vel? Dette e så helt forjævlig!!


Da må man gjøre som i bedriftserien der fengsel er med. De får bare hjemmekamper. Ergo; vi gjør stadion om til asylmottak og får bare hjemmekamper i årets sesong.
ons Ivar skal hem...

mks

Ham Kam er kun ansvarlig for arbeidstillatelsen første gangen. Etter det er det spillerne selv som er ansvarlig. Dette står i reglene til NFF og i kontrakten med spilleren. Det er Corrales som har bæsja på leggen og ingen annen. Hvis det er noen andre som skal ha skyld så er det Brann som ikke har sjekket godt nok.

Marek

Quote from: "mks"Ham Kam er kun ansvarlig for arbeidstillatelsen første gangen. Etter det er det spillerne selv som er ansvarlig. Dette står i reglene til NFF og i kontrakten med spilleren. Det er Corrales som har bæsja på leggen og ingen annen. Hvis det er noen andre som skal ha skyld så er det Brann som ikke har sjekket godt nok.


Så du klarerer HamKam for all skyld, men samtidig gir Brann skylden for nøyaktig det samme?
Begge har skyld i dette og bør ha det som en selvfølge å sjekke slike ting med utenlanske spillere.
ons Ivar skal hem...


dudo

Synes overhodet ikke Brann kan klandres for noe. Pengene er ikke betalt ennå, og det var - til en forandring - VI som fant ut det var ugler i mosen. Brann anno 95 ville aldri tenkt på dette, brukt spilleren hele sesongen før VIF klaget og vi ble fratatt 20 poeng og rykket ned.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Marek

Quote from: "dudo"Synes overhodet ikke Brann kan klandres for noe. Pengene er ikke betalt ennå, og det var - til en forandring - VI som fant ut det var ugler i mosen. Brann anno 95 ville aldri tenkt på dette, brukt spilleren hele sesongen før VIF klaget og vi ble fratatt 20 poeng og rykket ned.


Vi som fant ut at det var ugler i mosen? Var vel UDI som fant ut at det var ugler i mosen. Med mindre det var Brann som sendte denne søknaden for tosken i denne omgang.
Men at HamKam bør starte neste sesong med minus 20 poeng neste sesong ser jeg på som en selvfølge.
ons Ivar skal hem...

dudo

Det var vi når vi sendte søknaden.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

smaalanda

Vi går for Kirkeasyl i Mariakirken!
KMO!!!

naitsirk

ring brynjar meling, bruun hansen!

Lurkin

Quote from: "Xminator"Det gjør jo heller ikke noe at Corrales har ett godt dødball-ben... Liker denne overgangen bedre og bedre. Eneste ulempe er passet ...


Quote from: "Nixon"]
Quote from: "Xminator"Jeg håper da virkelig Brann snakket med Corrales agent ;) Om setter jeg meg rolig tilbake og venter til han har fått på seg Branndrakt. Med Eguren/Lago-saken friskt i minne...


Det er ikke alltid det hjelper at en spiller får på seg Branndrakten.
Med Eguren/Lago-saken friskt i minne...



Jeg kan sitere mye klokt fra "Ramiro Corrales er klar"-tråden..
Berømte Brann fra Bergen

Christian

Brann har jo faktisk ikkje gjort noe galt. Selvfølgelig kjipt at dette skjer, men det var jo på mange måter ikkje til å unngå. Hadde de sjekket tidligere hadde Corrales bare blitt sendt hjem tidligere. Det er Ham-Kam som har et juridisk problem her: De spilte hele fjordårssesongen med en spiller uten arbeids og oppholdstillatelse.

Så lenge Brann slipper å betale noe til Ham-Kam har dette lite å si for Brann. Selvfølgelig kjipt om overgangen går i vasken, men der er ingenting Brann kunne gjort annerledes for å beholde Corrales. Det eneste er at om de hadde funnet feilen før kunne de brukt mer tid på å finne en annen spiller.

Spent på hva NFF gjør i forhold til Ham-Kam. Kan det forøvrig også bli en sak for arbeidstilsynet el?

Langhår

Man kan jo velge om man skal gråte eller le av slikt, bedre blir det ikke uansett. At det er Brann som blir offer for dette tullet burde ikke overraske noen.

Det er ihvertfall bra oppe i det hele at overgangssummen enda ikke er overført. Håper virkelig Brann låser de pengene til dette er avklart.

Man kan jo selvsagt håpe på en positiv løsning, men jeg tror dessverre Corrales bare kan glemme spill i Norge de neste fem årene. Ettersom han har jobbet i ni måneder uten arbeidstillatelse har han dermed gjort seg skyldig i lovbrudd. Det tar seg ikke akkurat så pent ut i søknaden om ny arbeidtillatelse.

På den annen side vil det jo være juridiske vurderinger som vil ligge til grunn og dersom Corrales/Brann klarer å legge mest mulig skyld på HamKam så kan selvsagt alt skje.

Forøvrig kan jeg i likhet med andre ikke helt se hva Brann kunne gjort annerledes. De burde kanskje sjekket ut dette tidligere, men resultatet ville jo blitt det samme. Det er nok HamKam som sliter mest i denne saken.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

naitsirk

det er vel heller ikkje normalt at brann skulle ha sjekka opphaldstillatelsen, når han spelte i fjorårssesongen.

Langhår

Bruun Hansen bekrefter at dette blir en meget vanskelig sak å finne en positiv løsning på. Han virker ikke særlig optimistisk.

Brann vil prøve å erstatte Corrales med en annen venstrebeint spiller dersom det skulle gå i vasken med overgangen. Noe som dessverre ser ut til å bli resultatet. Forøvrig er vi fremdeles på midtstopperjakt.

Så oppe i all elendigheten bekreftes det ihvertfall at Brann ikke ser på troppen som komplett, men jakter forsterkninger. Det er jo positivt.

Link:
http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article894358.ece
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-


Langhår

Quote from: "Mr_Soma"Hørte jeg Bertelsen?


Hmm, merkelig...Jeg syntes så tydelig jeg hørte Bertelsen selv.....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "Langhår"Forøvrig er vi fremdeles på midtstopperjakt.


Hva med Vidar Martinsen? Hvor god eller dårlig er han?
To millioner er i alle fall noe vi kan betale.

http://www.fxt.no/tippeligaen/fredrikstad/article894201.ece
Rød makt på Hansa

Klaus_Brann

Quote from: "Bruiser"Korleis har det seg at det alltid er oss som skal lide? Skal det skje noke ufattelig feil, skal ein overgang gå i vasken, gjer det som regel kun når Brann er i bildet. Det skjedde med Lago og Eguren, og no skjer det forsyne meg igjen med Corrales.

No skal vi riktignok ikkje ta sorgane på forskudd, ingenting er skrevet i stein. Vi fekk jo omsider henta Monkam sjølv om det til tross såg ganske mørkt ut i ei periode når NFF satte seg på bakbeina. Men eg skal glatt innrømme at situasjonen til Corrales er ein smule meir vrien, vi snakker om ulovleg oppholdstillatelse her og vi veit at UDI er i sitt ess når det er snakk om å kaste ut utlendinger som faktisk gjer ein innsats.


Det er sikkert ikke alltid oss som skal lide, det er vel heller at det føles slik fordi det er vår klubb. Det skjer nok mye dritt på denne fronten i andre tl klubber som vi ikke ser/bryr oss om...
Jeg vet ikke helt, men kan jo nevne nigerianere-Lyn osv...de har vel hatt sin omgang med drit de og...Sikkert flere klubber og, uten at vi tenker over det på samme måten.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Xminator

QuoteAmerikaneren er utestengt fra Schengen-området i fem år, etter å ha oppholdt seg i landet uten tillatelse fra myndighetene.


Og Hamkam svarer ikke på telefonen når Bruun-Hansen ringer.

Xminator

Brann riskerer straff.
http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article74762.ece
Står ikke hvem som kan straffe Brann, eller hvordan, men forstår det nesten som vi kommer til å bli straffet like hardt som hamkam. Det ville jo strengt tatt være typisk om vi ryker på poengstraff for noe vi ikke kan noe for...

http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article74760.ece
Hamkam prøver å kvitte seg med etthvert ansvar for fadesen...

Langhår

Herregud hvor mye rør det er oppe i Idrettsveien for tiden. Dette bringer jo lite hyggelige assosiasjoner til en tid man i sin naivitet håpte var forbi.

- Ulovlig innvandrer kjøpt for to millioner
- kapteinen samt flere av våre nøkkelspillere vegrer seg åpenbart for å forplikte seg til Brann.

Jeg vil ikke skylde for mye på Bruun Hansen i denne saken, hvem skulle tro at Corrales hadde vært ulovlig i Norge de siste ni månedene? Likevel er det til syvende og sist hans ansvar både når det gjelder å sjekke Corrales sine papirer, samt forlenge kontraktene til våre beste menn.

Når det gjelder kontraktsforlengelsene burde jo dette strengt tatt blitt ordnet av hans forgjenger og Corrales ble kjøpt før han startet i jobben, men likefullt er det nå hans ansvar. Slik sett kan man vel si at han har fått en marerittstart på jobben. Kontrasten til en beskyttet tilværelse i NFF må være enorm.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

Slik jeg ser det så er jo ingen av partene uten ansvar i dette.
Det jeg lurer på er hvordan det nå kom fram at tosken ikke hadde arbeidtillatelse.
ons Ivar skal hem...

Langhår

Quote from: "Marek"Slik jeg ser det så er jo ingen av partene uten ansvar i dette.
Det jeg lurer på er hvordan det nå kom fram at tosken ikke hadde arbeidtillatelse.


Slik jeg har skjønt det var det UDI som informerte om dette. Ifølge Bruun Hansen kom det frem i løpet av forrige "Sydentur". Det kuliminerte med et utvisningsvedtak fra UDI.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

Det har jeg også fått med meg, men hvordan fant de det ut? Plutselig en i UDI som gjorde jobben sin? Eller var det Brann som sendte søknad om fornyet arbeidstillatelse?
Om det er det siste som har skjedd så har jo Brann gjort alt som står i sin makt.
HamKam derimot skal ned enda en divisjon!
ons Ivar skal hem...

dudo

Uten at jeg finner igjen linken, så har Bruun-Hanssen uttalt at de fant dette ut i forbindelse med søknad om ny arbeidstillatelse, så Brann kan ikke lastes. Om NFF reagerer overfor Brann tror jeg vi (om ikke annet) får massiv støtte fra fotball-Norge.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krøvel vellevold

Corrales er kriminell og må ut,
Mullah Krekar er snill og får bli.
Legg ned hele klubben!


Go Up