• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Stallen 2007 - status februar

Started by Xminator, February 05, 2007, 14:10:33 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Chrisstah

Quote from: "Corran"Kanskje ikke dumt å planlegge de neste sesongene uten MA uansett om han skriver ny kontrakt eller ikke


så enig! dette er kommer til å bli et problem, hvis ikke Brann henter en veldi lik spiller.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Lurkin

Rimelig? Er ikke Sapara dyreste spilleren som har kommet til Norge noensinne?
Berømte Brann fra Bergen

Scally

Quote from: "Lurkin"Rimelig? Er ikke Sapara dyreste spilleren som har kommet til Norge noensinne?


Sappara er den dyreste utenlandske spilleren.

monzilla

Jaja, han har vel vært verdt ver eneste krone for trønderne.

dudo

Det var også poenget mitt, til å være så god var han rimelig.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Belfort

Husk at med Sappara gjorde RBK en veldig grundig prosess i forkant. De var mange ganger i slovakia og så han, i tillegg at de hadde omfattende resarch av Sappara.

Med talentspeider Thorbjørnsen har RBK et stort fortrinn i jakten på potensielle storspillere. Brann satser som vanlig etter infallsmetoden,de håper at det samme som skjedde med Olofinjana skal skje i igjen. En spiller som tilfeldigvis kom på prøvespill til Brann siden det var snø i Belgia. Det var alt annet enn grundige overveielser som gjorde at han kom. Det ser ut som Brann håper og vinne to ganger i lotto.

Scally

Vi "vant" vel i Lotto når vi solgte Scharner også.

Xminator

Brann hadde ikke satset på Olofinjana i 2007. Det var ett sjansespill i en situasjon der vi var nødt til å ta sjanser. Nå er vi i en situasjon der vi KAN ta sjanser uten at det får for store sportslige konsekvenser.

Sapara var bra på ett lag i medgang. Selv om de hauser ham opp like mye som de hauset opp Litj-Per for ett par år siden, så kjøper jeg ikke hypen. Vi får se om han klarer å prege RBK når de får noen kamper motgang. Og om talentspeideren har like mye makt i oktober som han fikk karret til seg under revolusjonen sist sommer.

BA: Bakke er ikke aktuell som midtstopper. Brann ser på ham utelukkende som midtbanespiller.

Doffen85

Ser ut som om Solli er på full vei inn nå, så blir vel fort til at Solli og Huseklepp konkurrerer om høyrekanten da. Huseklepp er vel en typisk "hjemmebane-spiller", mens Solli kanskje er lurt å bruke i bortekampene, hvor mye av spillet går ut på å forsvare seg. Hva tror dere om Huseklepp på hjemmebane og Solli på bortebane? Jeg mener at optimalt sett burde man hatt et klart førstevalg for å få en fast første 11'er, men når Solli-kjøpet er i ferd med å bli en realitet, så tror jeg kanskje planen er noe i den duren. Så da blir vel Gashi fast sentralt ved siden av Andresen når sesongen sparkes igang.

Og når det gjelder Andresen, så er det vel nesten et sjansespill av Brann å betale ut store lønninger til han i 3 år til. En Andresen i form er selvfølgelig helt nødvendig i Branns jakt på gull, men hvis gutten nå ikke blir ordentlig bra av den skaden sin, så har han tross alt bare spilt 1,5 sesongen av disse 3 årene han har vært i Brann. Riktignok var han knallgod i fjorårssesongen, men han spilte jo knapt første året, så vi får tro og håpe at han presterer godt i år. Men jeg skjønner ikke helt hvor ellers han skal ta veien, måtte såfall blitt Stabæk eller Lillestrøm. Ser ingen andre aktuelle klubber i østlandsområdet som er aktuelle.

Noen som har oversikt over Corrales-saken, hvordan den ligger an?

monzilla

Ang Corrales så er det bare til å vente, er ganske lang saksbehandlingstid. Siste var vel at Brann i samarbeid med noen advokater anket avgjørelsen. Satser på en avklaring i løpet av året.

dudo

Quote from: "Doffen85"Og når det gjelder Andresen, så er det vel nesten et sjansespill av Brann å betale ut store lønninger til han i 3 år til. En Andresen i form er selvfølgelig helt nødvendig i Branns jakt på gull, men hvis gutten nå ikke blir ordentlig bra av den skaden sin, så har han tross alt bare spilt 1,5 sesongen av disse 3 årene han har vært i Brann.


I aller høyeste grad en sannhet med modifikasjoner. Han spilte 17 kamper første sesong og 24 i fjor. At han ikke har spilt noen kamper i 2007-sesongen synes jeg liksom ikke vi skal holde imot han helt ennå...
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

BA fersket Espen Steffensen og Robert Hauge etter en tur til Bulgaria i går. Ingen av dem ville svare på hvilke spillere de hadde sett på, Espen Steffensen bortforklarte seg med at de var ute i Europa og så på spillere hver uke. Mjelde ville ikke en gang si sikkert om de hadde vert i Bulgaria eller ikke.

Joda, vi får nok snart en ny øst-europeer på laget. Bulgaria og Romania ble vel medlemmer av EU nå nettopp og spillere derfra går vel utenfor kvoten.

Christian

Den neste Berbatov kanskje? Hadde ikkje vært meg i mot, sjøl om vi først og fremst trenger forsvarsspillere  :wink:

Nixon



En ny Ivanov hadde blitt en kultfigur på dagen...:)
Rød makt på Hansa

Xminator

http://fotball.bt.no/eliteserien/article76896.ece

Mjelde uttaler seg om troppen. Man vil ha to spillere på plass så snart som mulig. Solli og en midtstopper.

Nixon

Rød makt på Hansa

Xminator

De er ikke like sikre på Jiteh. Hadde vert bedre for Brann om Jiteh fikk komme og Monkam fikk sjansen til å spille i fransk serie sammen med Helegbe :p

Nixon

Du sier noe. Flere som har sett Jaiteh på trening sier at han er bedre enn Monkam. Men jeg har desverre i så helt stor tro på at han får komme. Han oppfyller vel knapt et eneste NFF-kriterium.
Rød makt på Hansa

Xminator

Nei, men tror ikke Monkam får spilletid denne sesongen. Han og Helge Haugen blir fort benkekameratene i år. Hadde jeg vert Monkam ville jeg fått uleiepapirer til Løvham i samme sekund som arbeidstillatelsen er på plass.

Jiteh kunne fått en del spilletid, men tviler på det. Slik det er blitt nå vil han komme for sent til å spille seg inn på laget. Mjelde kommer ikke til å gamble med laget i serien. Til det er prestasjonskravet til laget for høyt.

Nixon

Monkam til LøvHam er ingen dum ide.
Større sjanse for å få spille der, selv om Storesund og Chhadeh er en bra sentral midtbane. Men Monkam kan selvsagt bekle flere posisjoner.
Rød makt på Hansa


Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

OmOssSjølOgHansaøl

En glimrende oppsummering av Langhår!
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Xminator

Opdal/Udjus
Dahl/Guntveit - Bjarnason/? - Sigurdsson/Bjørnsson - Hanstveit/Corrales
Huseklepp/Solli - Andresen/Bakke - Gashi/Haugen - Vaagan Moen/?
Sæternes/Memelli - Helstad/Winters/Ludvigsen

Dobbeldekning på de fleste posisjoner nå. Og 2. valgene er ikke lenger bås. Har ikke en gang tatt med afrikanerene våre.

Akkurat nå tror jeg ny kontrakt med Andresen er mye viktigere enn en ny midtstopper.
Viktigste grunn til ny midtstopper er skadene, at Bjarnason er inne i sin siste sesong og at Sigurdsson nok selges i sommer om han fortsetter der han slapp før skaden i fjor.

monzilla

Er ikke så sikker på om Brann selger en av sine antatt beste spillere i sommer, husk det er andre tider nå enn det var på begynnelsen av årtusenet. Nå bekymrer de seg ikke lenger for om de har penger til spillerlønninger neste måned.

Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

Thorbjørnsen blir i Brann, ihvertfall frem til sommeren. Brann tør ikke ta sjansen på en Opdalskade så lenge Udjus er skadet (BA).

pidre

Quote from: "Nixon"

En ny Ivanov hadde blitt en kultfigur på dagen...:)


Ivanov ja - Herregud for ein type! Var vel med på Bulgaria sitt VM-lag i 94 som slo ut Tyskland i kvarten. Soleklart blant dei med høgast kultfaktor.
Saludar a los monos!

Langhår

Quote from: "Xminator"Thorbjørnsen blir i Brann, ihvertfall frem til sommeren. Brann tør ikke ta sjansen på en Opdalskade så lenge Udjus er skadet (BA).


Dette liker jeg!  Vi kan ikke leke butikk. Laget settes her foran enkeltspillere og det er slik det må være. Jeg har sympati med
Thorbjørnsen men han står på lønningslistene til Brann og må akseptere dette.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Brann_copper

We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Marek

ons Ivar skal hem...

fettnok

nå er det jo faktisk litt forskjell på brann i serie å brann i uefacup marek. det vet vel alle som har ett fnugg av hjerneceller...
ette går aaaaaldri bra!

Marek

Quote from: "fettnok"nå er det jo faktisk litt forskjell på brann i serie å brann i uefacup marek. det vet vel alle som har ett fnugg av hjerneceller...


Og hva er forskjellen?
Hvor mange hjerneceller trenger man for å bruke riktig bruk av å/og?
ons Ivar skal hem...

tintin

med solli på plass ser stallen etterhvert sterk ut, ønskelig med midtstopper på plass snart. Men; med navn som solli, andresen, gashi og bakke (når han er tilbake) får mjelde et (luksus) problem med å holde alle spillerne fornøyd. Ikkje det at det er det viktigste, for kun resultatene teller. Men alle de overnevnte blir vanskelig å benke. Sånn det ser ut idag, er andresen soleklart førstevalg. Ved siden av han blir det vel gashi eller solli, og en av de to må bekle høyrekanten. De er nok best alle 4 sentralt, men kun 2 av de kan spille der samtidig. Med Bakke tilbake igjen for fullt, vil nok han "kreve" sin plass på midten og... blir spennende og se. Haugen, Monkam og evt Huseklepp får nok minimalt med spilletid i år. Sjøl om Haugen har tatt en utfordring før og kjempet seg tilbake, ser det langt vanskeligere ut no...

Mr_Soma

Jeg tror ikke vi skal ha de største forhåpningene om en ny spiller nå... Brannkassen er tømt og Hardball har gjort sitt i denne omgang.

Willy Wonka

Men Auto 23 har vel fremdeles vilje og kapital til å tre hjelpende til.....

fettnok

fordi brann spiller alltid på sitt dårligste i uefacup, hvis man ser på de siste års resultater that is.
ette går aaaaaldri bra!

Marek

Spiller på sitt dårligste? Skal det være unskyldning? Siden dette har pågått i flere år så må jo vi kanskje stikke fingeren i jorden og innse at laget kanskje ikke er bedre.
ons Ivar skal hem...

dudo

Auto23 har nok vilje, men neppe kapital nok til å finansiere en stopper for oss. Uansett har Brann sagt at de er ute etter en, og har nok for lengst budsjettert med Solli-kjøpet i tillegg. Tror ikke de pengene gikk av noen stopper-pott.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Ifølge VG dominerer Winters på treningene nede i Nederland. Han har flere ganger blitt kåret til dagens spiller på treningene. Skulle ikke forundre meg om han får en god siste sesong for Brann.
Rød makt på Hansa

dudo

En Winters i 2005-form er et langt skritt mot gull! Jeg finner ikke artikkelen på nett, sto det noe mer interessant?

dudo
-sulteforet
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Quote from: "dudo"En Winters i 2005-form er et langt skritt mot gull! Jeg finner ikke artikkelen på nett, sto det noe mer interessant?
Rød makt på Hansa

Superjack

Hva kan man si?

Thorbjørnsen blir = vi har dobbel dekning på keeperplassen.
Corrales, Titten tei, og Solli er kommet til
TFL og Guntveit er vel også å regne som nye fra i fjor, sammen med Helstad som har fått trent bra.
Winters virker på hugget etter raportene fra Nederland
Monkam har fått spille seg varm i RL og treningskamper.

Vi stiller EKSTREMT sterkt til seriestart.

Bare 3 uker igjen.
Brannsupporter.

Roald

Quote from: "Superjack"Vi stiller EKSTREMT sterkt til seriestart.


Du kan ikke si at vi stiller ekstremt sterkt til seriestart før vi har fått inn en midtstopper.
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

smaalanda

Quote from: "Roald"
Quote from: "Superjack"Vi stiller EKSTREMT sterkt til seriestart.


Du kan ikke si at vi stiller ekstremt sterkt til seriestart før vi har fått inn en midtstopper.


Vel vi stiller vertfall mye sterkere  enn i fjor, det kan ingen nekte for.
KMO!!!


Roald

Quote from: "smaalanda"
Quote from: "Roald"
Quote from: "Superjack"Vi stiller EKSTREMT sterkt til seriestart.


Du kan ikke si at vi stiller ekstremt sterkt til seriestart før vi har fått inn en midtstopper.


Vel vi stiller vertfall mye sterkere  enn i fjor, det kan ingen nekte for.

Jada, det er det liten tvil om. Men å si at vi stiller EKSTREMT sterkt er å dra det vel langt.
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

Nixon

Ikke bare er vi forsterket rent spillermessig. En del av våre viktigste spillere har også hatt en bedre sesongoppkjøring enn i fjor. Som Andresen og Sæternes. Viktigheten av dette får vi forhåpentligvis se på slutten av sesongen.
Rød makt på Hansa

paperboy

Har du en fotball, så har du alt!

Go Up