• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Stikker Andresen?!

Started by tolind, December 18, 2006, 12:07:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BRANN - FOR ALLTID

Som nevnt så mange ganger før: hvis det eneste som sto i hodet på MA var å vinne gull - HVORFOR I ALL VERDEN GIKK HAN DA IKKE TIL RBK????? Da han valgte BRANN sto RBK der med åpen lommebok og vidåpne armer klar til å ta i mot MA. At de "hanglet" litt var så sin sak, men hvis MA er så jævla smart i hodet sitt som mange her innne hevder, regner jeg med at han rask hadde regnet ut hvor sannsynligheten for å vinne gull var størst (et hint: siste BRANN gull 1963, mens RBK har vunnet 12 av de 13 siste). Nei, jeg har litt mer tro på at MA er en hore -  han som alle andre, han går der pengene er. "Money talks, bullshit walks."

(Forøvrig håper jeg MA signerer for evig og alltid)
RANN - FOR ALLTID

monzilla

det er på en måte litt juks å gå til RBK hvis du vil vinne noe. Blir det samme som å kjøpe skrapelodd, for å vinne 20 kr hver gang. Moro, men det er mye artigere å vinne i lotto

Langhår

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=159755

Andresen nekter konsekvent å uttale seg om kontrakten og evt forlengelse. Det ser ihvertfall ikke ut til at han har tenkt å signere med det første.

Dermed har han et godt balletak på Brann som åpenbart har valgt å legge seg flat og håpe på det beste. Så får vi se hvordan det går.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

Quote from: "Langhår"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=159755

Andresen nekter konsekvent å uttale seg om kontrakten og evt forlengelse. Det ser ihvertfall ikke ut til at han har tenkt å signere med det første.

Dermed har han et godt balletak på Brann som åpenbart har valgt å legge seg flat og håpe på det beste. Så får vi se hvordan det går.


Helt greit det egentlig. Han spiller i all fall sesongen ut i Brann hvis vi ikke skulle få en helt for jævlig start selvsagt. Så får vi bare håpe at alt fungere rundt laget i motsetning til i fjor.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Botch

Jeg for min del velger å tro at prisen for å beholde Mjelde er betraktelig mindre enn prisen for å kvitte seg med ham.

Investorene har tillit til Dahl og MiM, til og med Mohn har jo hjulpet Brann pga Mim.

Mjelde har også bedre resultater å vise til enn de fleste trenerne de siste 40 årene.

At Andresen ikke vil forlenge pga mim høres snodig ut for meg. Tror det er større sjanse for at dette er noe han har planlagt lenge.
Og hvis han ikke bryr seg om penger fordi han er så rik, hvorfor måtte da brann betale så høy sign on fee?

Investorene har sagt at de gikk inn i Andresen overgangen med store muligheter for tap av investerte penger. Samtidig har signaturen hans fått ringvirkninger som vi nyter godt av idag (Pvm, Bakke, Gashi og muligens Helstad)
Andresen var symbolet på Branns snuoperasjon og nye satsing.
Og dersom han forsvinner etter sesongen har vi nok tjent inn pengene i lengden.

På tide å slutte å spekulere. Andresen blir ut neste sesong med mindre det kommer et knallbud, og sjansen for det er liten.
Og vi har nok ressurser til å hente en dugelig erstatter dersom han ikke signerer ny kontrakt.

monzilla

Nå er ikke dette tråden for å diskutere mjelde, men ser man på de ressursene Mjelde har hatt kontra feks Teitur skulle det bare mangle at Mjelde har levert bedre resultater. Brann er pr i dag en økonomisk stormakt i fotball-norge, noe som klubben aldri tidligere har vært.

megleren

Brann er og har alltid vært en økonomisk stormakt.. Unntagen når vi hev oss på bølgen som folk trodde skulle gjøre klubben enda rikere.. Da vi ble et A.S.. Så å si at ikke Brann fikk de spillerne de ville ha er feil.. Men at mange av de store spillerne ikke ville til Brann er en annen sak.. Dette har jo Mjelde og Hardball pluss diverse andre sponsorer fikset.. Så jeg tror at vi skal takke Mjelde for at de er her i dag.. Martin hadde ikke vært her uten Mjelde.. Og til dere tvilere.. Martin blir her i hvert fall et år til etter denne sesongen.. Muligens to år.. Spørs på det sportslige..
r og blir et sittesvin på Hansa

klysa

Overnevnte skrev

Og til dere tvilere.. Martin blir her i hvert fall et år til etter denne sesongen.. Muligens to år.. Spørs på det sportslige..

Nå er vel Martin en del av det sportslige da? er det slik att en spiller skal begynne å kreve resultat før en skal skrive under kontrakt kan det bare være. Nå har jo ikke Martin nådd pensjonistalderen enda, så 1 års kontarkt blir for dumt.


BRANN - FOR ALLTID

Det står vel egentlig ikke så mye nytt her, men noen god nyhet å begynne tirsdagsmorgenen med var det jo ikke. Det er noe muffins med MA og denne manglende signeringen - og hvis ikke MA skjønner at dette er en uholdbar situasjon for klubben og (i hvert fall) supporterene mangler det litt sirkulasjon i toppen.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=160086
RANN - FOR ALLTID

slang

Tolker dette som at MA vil spille i Brann ut sessongen, men ikke lenger. Han vil mao ikke signere noen ny kontrakt.
ansa 08

monzilla

Synd, fordi at Brann tar gull først når hele anlegget står ferdig. Merk mine ord.

hdaniels

Hvorfor lanseres VIF som et reelt alternativ? Er det noe overhodet som tyder på det, med unntak av Aalbu?

Endre

Det er åpenbart at han sterkt vurderer å skifte klubb, hvis ikke ville det ikke være noe grunn til å nøle så lenge.
Jeg føler meg ganske sikker på at han skifter klubb før seriestart, og Brann vil få en symbolsk sum.

Det bekymrer meg ikke så veldig mye, han er ikke så uunværlig nå som han var da han kom.
Nå har vi fått flere andre kanongode midtbanespillere, og både Gashi og Bakke vil gjøre en god jobb. I tillegg vil nok Brann grave dypt i bankboksen for å erstatte Andresen.

2rB

Dette utspillet til MA er vel eit naturlig svar på Branns uttalelser om at dei kanskje kommer til å selge han før sesongstart.

Brann forsøkte å skremme han til å signere...
MA forsøker å skremme Brann til å gi eit bedre bud...

Han er nok ikkje uunværlig, men han er ein mann som motiverer dei rundt seg. Om han forsvinner bør me begynne å trene opp ein jævel som kan piske folk litt...

pidre

Dette har vel ingenting med penger å gjøre. Slik eg trur, ligger det sportslige årsaker bak MA sin manglende signatur. Kva veit eg ikkje, men har ein magefølelse av at MA går litt i Peddien sine fotspor. Han vil ha vekk Mjelde, eller Steffensen - og han vil sjølv inn i trenarteamet!

Kva Brann skal gjøre? Dahl må være sterk og tøff her. Gi Andresen 3 muligheter;

1) Skriv ny kontrakt innen ein dato. F.eks 15. febr
2) MA kan få gå til ein annan klubb innan 15. febr for 15 mill (eller han kjøpe seg sjølv fri)
3) MA kan sitte på tribunen resten av 2007. MA ha meir enn nok penger, det han magler er tid! Han begynner å dra på åra og ønsker å vinne noe. Trur dette alternativet er noe MA for enhver pris (!) vil unngå!

Slik Brann håndterer saken i dag - framstår dei som vinglete og puslete. Nå må Brann-ledelsen vise autoritet, beslutningsdyktighet og handlekraft!!!!
Saludar a los monos!

Franky

eg tror dog at om vi putter han på tribunen så er det vi som blir svekka mest... og ikkje han...

Xminator

Akkurat nå er Andresen en verkebyll for Brann. Når han spiller på bråket for å oppnå det han vil, om det nå er mer makt, penger eller klubbskifte, så virker det negativt på resten av laget.

Har akkurat nå null respekt for Andresen. Han har ikke vert verd 12 millioner for klubben... Vi er ikke avhengige av Andresen for å vinne. Det eneste vi har vunnet siden 1982 var jo uten nevnte Andresen.

Han må gjerne gå til RBK for å vinne gull. Så kan vi lage tifo i 2008 med "Vant du gull Martin?"

Jeg tror vi hadde kommet styrket ut av det med Hassan på midtbanen istedenfor Andresen.

monzilla

Eller la Gashi få spille der han hører hjemme...

Nixon

Dette må få en avklaring før serien starter. Det er mye bedre at vi vet at Andresen forsvinner gratis etter sesongen, enn at det blir nye spekulasjoner i sommervinduet.
Rød makt på Hansa

Gullhår

Quote from: "Nixon"Dette må få en avklaring før serien starter. Det er mye bedre at vi vet at Andresen forsvinner gratis etter sesongen, enn at det blir nye spekulasjoner i sommervinduet.


Det var sånn MA drev på i Stabæk også, og da forsvant han til Brann.
Jeg tror ikke MA stikker til utlandet eller RBK. Håper han skriver ny kontrakt med Brann da jeg ikke ønsker han tilbake til Stabæk.
:twisted:

Clish

Hele denne saken begynner å bli en eneste stor verkebyll for både klubben og supporterne. Media presset på MA kommer nok bare til å bli større jo lengre tiden går og da spørs det hvor lenge han kan holde på med dette spillet.

Jeg blir bare mer og mer stresset jo lengre dette drar ut, og det stadig kommer nye spekulkasjoner.
Hvorfor kan han ikke bare si: "jeg vil ta gull, og det skal jeg ta med BRANN".
Slutt å sutre MA, brett opp ermene og ta et tak for Brann!!!
 Predict a RIOT!!!

Rune felt F

Mannen signerte en 3-års kontrakt. La han no få fred til å fullføre den kontrakten og forhåpentligvis føre Brann til gull i 2007. Brann får neppe mer enn 5-6 millioner for han om han går før utgangen av mars. Da er det viktigere å la han være i Brann og hjelpe klubben i 07-sesongen. Brann bør absolutt jobbe med å få MA til å signere, men det bør ikke være noe ultimatum for å la han få spille. Og skriver han ikke under, kan Brann heller jobbe med ny mann sentralt til sommeren eller vinteren igjen. MA har tross alt en tredel av kontrakten sin igjen.

vebo

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article888794.ece


Monsen avviser at Martin drar. Har denne Bruun-Hansen startet opp i jobben enda? Det er i så fall på tide at han drar ut fingerern.
Tiocfaidh ár lá

Nixon

Quote from: "vebo"Har denne Bruun-Hansen startet opp i jobben enda? Det er i så fall på tide at han drar ut fingerern.


Han startet denne uken. Og det første han vil konsentrere seg om er kontrakter ifølge BT.
Rød makt på Hansa

vebo

Quote from: "Nixon"
Quote from: "vebo"Har denne Bruun-Hansen startet opp i jobben enda? Det er i så fall på tide at han drar ut fingerern.


Han startet denne uken. Og det første han vil konsentrere seg om er kontrakter ifølge BT.


Ja, noe annet hadde vært en skandale ;)
Tiocfaidh ár lá


Knasen

ja, den mannen geier det med å lage ting spennende :)  først sier han at han er veeeldig glad for å være i brann og at han trives og ikke skal noe sted, og så leser du litt til, og da står det at man vet aldri. Nei, liker ikke dette altså :)

eivhelle

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2569918.ece

Andresen er først og fremst opptatt av å vinne gull og vil ikke satse på Brann hvis ikke de satser nok til å ha en rimelig mulighet til å oppnå dette.

Dette er vel i grunnen en ærlig sak og absolutt på linje med
supporterenes ønsker.

Hvis Brann får et gull lag er det liten grunn for MA å skifte beite siden
han da neppe vil få oppfylt ønsket om å vinne noe andre steder.

Chrisstah

Brann har en stall som er god nok for å vinne gull? så ka faen e det han venter på? signer!!!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Brannmus

Spørsmål er hvor lenge MA skal vente for å se om Brann blir og er en gullkandidat?

Siden forrige sesong, så har Brann ikke mistet noen sentrale spillere. Klubben har styrket stallen på en av sine svake punkter og er fortsatt ute etter forsterkninger i følge Mjelde.

Når MA nå vil vente å se, så begynner jeg å lure på hva han venter på. Skal han vente til kontraktene med alle spillerne er ferdig forhandlet? Skal han vente til seriestart og så spille til sommeren og ta en avgjørelse etter hvor Brann ligger på tabellen?

Syntes det er svakt av MA og ikke gi en forklaring på hva han venter på, utenom det difuse svaret: Jeg vil vente og se om Brann er en gullkandidat..

Kan egentlig ikke se hvordan MA skal kunne bedømme om Brann er en gullkandidat ut karrieren hans. Klubben har i hvert fall ikke gjort noe for å svekke gullkandidaturet sitt foran denne sesongen slik jeg ser det. Skjønner da ikke hva MA nå vil ha..

Chrisstah

Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Brannmus

Et interessant spørsmål er hvilke regler som MA mener gjelder for seg selv.

Han vil absolutt være sikker på at han velger rett, det er greit. Men om MA ikke var kaptein på dette laget; hvordan hadde han vurdert gullsjansene om lagets kaptein og mest sentrale spiller gikk å vippet frem og tilbake og nektet å bestemme seg?

MA hadde garantert ikke funnet seg i det. Hadde noen annen holdt på slik som han gjør, så vedder jeg på at MA hadde ment det svekket laget sine sjanser. MA kan medvirke til roen i laget med å gi et tegn. Det kan det også være han har gjort innad i spillergruppen, men syntes snart han skal ta et standpunkt utover at han skal ta et standpunkt en gang..

Mr_Soma

Må si at jeg ikke helt skjønner meg på han... men sett fra en annen vinkel, så kan han være med på å effektivisere Brann, sånn at de får fingen ut med kontraktene til de mest sentrale spillerne.

Tidligere så har de jo klart å rote ting til med masse usikkerhet, så om Andresen kan bidra til å stramme de litt opp med kravene sine så er det utelukkende positivt.

Brann skal ikke gå for annet enn gull.

Langhår

Jeg er ikke happy med den linjen Brann er begynt å legge seg på. Greit nok at Mjelde har tatt Winters til nåde igjen, men den linjen de fører ovenfor Andresen er intet mindre enn pinlig.

Nå bør Brann leite fram motet og sett klare krav til hva som kreves for å være kaptein på Brann. De nytter ikke å gå til seriestart med en kaptein som vurderer faneflukt fortløpende. Det vi nå ser av mediastyr rundt Andresen er bare forsmaken på hva som vil skje når serien kommer igang.

Et annet poeng er jo hvilken signaler dette sender inn i spillergruppen. Kapteinen skal være et eksempel for resten, hvordan kan vi ha en kaptein som ikke vet om han i det hele tatt vil spille for klubben?

Jeg begynner å bli lei av hele Andresen. Nå får han bestemme seg eller så bør Brann bestemme for ham. Dette blir for dumt, og det er pinlig at ledelsen legger seg så flat for ham. Slik som situasjonen nå er blitt, er det naivt og tro noe annet enn at Andresen på det nåværende tidspunkt ser seg om etter en annen klubb, antagelig fra og med neste sesong. Denne etterlysningen av sportslig satsing skjønner jeg ingenting av, satser ikke Brann sportslig? Visst faen gjør de det, vi har stall god nok til å kjempe om gullet, samtidig som Brann er krystallklar på at de ser etter forsterkninger. Hva mer forventer Andresen? Denne visen om sportslig satsing virker mer og mer som et skalkeskjul. For meg blir det klarere og klarere at Andresen vurderer å dra, også til andre norske klubber om et tilbud skulle komme.

Det er på tide at Andresen forteller hva han mener, såpass skylder han supporterne og klubben som hadde ham på behandlingsbenken i 1 år før de fikk skikk på lyskene hans. Jeg er lei av tåkeleggingen. Om han vil gå til neste år synes jeg han bør selges nå, så får vi hente inn en erstatning.  

Jeg synes hele denne situasjonen begynner å bli patetisk fra Branns side. Fra å sette frister, til å true med salg er vi nå havnet i en situasjon der Andresen sitter med alle kortene på hånden. I stedet for å sette foten ned og forlange en avgjørelse oppfører Brann seg som en pisket hund. Jeg blir trist av å se klubben min i en slik situasjon.

Kompromissløsningen burde være klar; Andresen signerer for ett år til nå og tar en ny vurdering etter kommende sesong. Om han vil dra da får han dra for en rimelig pengesum.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Chrisstah

server kaptein båndet til Opdal, hvis vi ikke andresen signerer
forresten veldig enig med deg langhår.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

eivhelle

Brann ledelsen har ikke lenger panikk i forhold til kontrakten
til MA. Og jeg tror grunnen er ganske enkel.

MA regner med at den neste kontrakten hans kan være den siste og han
vil derfor at klubben han skal spille for har ambisjoner.

Brann har ambisjoner om å vinne gull og vil derfor være blandt de klart
mest attraktive kandidatene å spille for.

Hvis Brann lykkes i å fornye kontraktene til nøkkelspillerene kommer
sannsynligvis MA til å følge etter.

MA har ikke noen stor salgsverdi for Brann nå og det er derfor et fett
om han signerer nå eller etter sesongen. Hva MA bestemmer seg for er
først og fremst viktig i forhold til planleggingen av 2008 sesongen.

Det er nesten 100% sikkert at MA spiller for Brann ut 2007 sesongen
med mindre det skulle komme et fett tilbud fra utlandet. Jeg tror ikke
at MA er god nok som spiller til at det blir aktuelt.

Chrisstah

QuoteMA har ikke noen stor salgsverdi for Brann nå og det er derfor et fett
om han signerer nå eller etter sesongen


feil, han må gjennomgå mye unødvendig media press.
og dette kommer til å bli stort om han ikke signerer snart!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

eivhelle

Quote from: "Chrisstah"
QuoteMA har ikke noen stor salgsverdi for Brann nå og det er derfor et fett
om han signerer nå eller etter sesongen


feil, han må gjennomgå mye unødvendig media press.
og dette kommer til å bli stort om han ikke signerer snart!


Jeg tror ærlig talt at MA driter i media og når dette overgangsvinduet er
over kommer ingen til å bry seg på noen måneder.

I grunnen synes jeg at denne saken har fått mye mer oppmerksomhet enn
det den fortjener. MA er en god fotballspiller, men langt fra uerstattelig.

MA har kontrakt ut sesongen med Brann og må forholde seg til den.
Derfor vil det ikke skje noe endringer denne sesongen.

Hva som skjer til neste sesong er ikke interessant før i november.

bulldog

synes det er streit at martin vil vinne gull med klubben han skal spille for resten av karrieren. med rotet rundt pov og manglende kontraktskriving med ørn 2, opdal, sæternes og martin og usikkerhet om hvordan bruun hansen ville ta fatt på jobben er det forståelig at han ville vente og se. nå bør han skjønne at brann satser og at ingen plass i landet vil være bedre å vinne gull enn i bergen. og så må vi selvfølgelig også komme oss videre i europa.
bulldog

BRANN gutten fra Os!

hørte på nyhetene at vålerengen var aktuell som neste klubb, kom det fra luften eller? han kan fint gå tilbake til stabæk hvis han først skal dra, ikkje engen eller rbk!
RANN<3

Hoppetuss

Blir i Brann ut året minst sier rådgiver eller agent eller hva man kaller seg.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2569918.ece


Nixon

Noen mener at Brann bør sette hardt mot hardt. Andre det motsatte. Davy skriver i sin blogg m.a. dette:



Jeg ser at han har et poeng. Men jeg vil gjerne ha ting avklart før seriestart. Om det blir til at han bare blir ut sesongen får det heller være. Alt er bedre enn en hel sesong med spekulasjoner.
Rød makt på Hansa

monzilla

Hva med at Haugen, Monkam og Gashi står på ekstra hardt i vinter for å kapre en plassen som eventuelt blir ledig ved siden av Bakke dersom Andresen forsvinner. Er ikke svart/hvitt slik som den selutnevnte besserwisseren Wathne liker å fremstille det som.

Speedy

Grunnen til at VIF er aktuell er visst fordi han har hatt de som favorittklubb siden han var liten. Han har også hus i Oslo. Martin er lur og ser an hva som dukker opp før vinduet stenger. Får Stabæk en noen klassespillere + det nye stadionet deres på plass, tviler jeg ikke på at han drar østover. Samtidig så ser jeg ikke vekk ifra at han tar 3år i Brann før han tar et siste år i Stabæk eller noe sånt.
Umulig å tenke hva han kommer til å gjøre, han er tross alt bridgespiller :)
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

BlackJack

Har ikke Brøndby vært inne i bildet. Kan ikke se hvilken norsk klubb som skulle være mer interessant enn Brann ut fra et objektivt ståsted. Eller kanskje han er ute etter ferske, svake trenere, og at denne gang har turen kommet til Myhre i Vålerengen..?

SKBMiller

Brann skal alltids klare å dekke tapet av MA økonomisk og sportslig. er mer bekymret for usikkerheten og spekulasjonene vi ikke trenger i sommer

Xminator

Han må gjerne ta turen til VIF. Blir bare enda bedre å spørre "Vant du gull Martin?"

kabelmann

Ikke hvis svaret blir "Ja, endelig".
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Go Up