• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Heter det bare "Bataljonen" nå?

Started by Torvanger, December 14, 2006, 13:17:18 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Torvanger

I så tilfelle er det en soleklar forbedring fra Brann Bataljonen Bergen, som er så grammatisk feil som man kan få det, med tanke på orddeling.

Det er aldri for sent å snu og særdeles hyggelig om det stemmer at man har foretatt en "trimming" av navnet. Gir automatisk mer kredibilitet både internt og utad. Skal ikke se bort fra at et så enkelt grep kan være med på å få litt dreis på medlemstallen igjen.

For en uten peiling: Hvor mange medlemmer teller Bataljonen nå?

Xminator

Se forsiden ;) Ikke alltid stor rød skrift er like synlig, men stor og rød er den.

Northside

Quote from: "Torvanger"

For en uten peiling: Hvor mange medlemmer teller Bataljonen nå?


Står helt nederst på menyen til venstre, 2290 medlemmer :wink:

Bataljonen

Quote from: "Torvanger"I så tilfelle er det en soleklar forbedring fra Brann Bataljonen Bergen, som er så grammatisk feil som man kan få det, med tanke på orddeling.

Det er aldri for sent å snu og særdeles hyggelig om det stemmer at man har foretatt en "trimming" av navnet. Gir automatisk mer kredibilitet både internt og utad. Skal ikke se bort fra at et så enkelt grep kan være med på å få litt dreis på medlemstallen igjen.

For en uten peiling: Hvor mange medlemmer teller Bataljonen nå?


Organisasjonen er stiftet som Brann Bataljonen Bergen men "utad" brukes kun Bataljonen. Diskusjonen om stifltelsesnavnet er forlengst debbatert ihjel.

Når det gjelder å "få dreis" på medlemstallet ved å endre på noe navn ser jeg ikke helt hensikten med. Tvert imot vil vi inneværende år øke medlemstallet med mellom 30 og 40% så noe må vi da gjøre riktig.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

S. Smith

En organisasjon som vil bli tatt seriøst mÃ¥ utelukke slike skrivefeil.  Bataljonen gjør nok mye riktig, men den type skrivefeil gir et unødvendig useriøst preg.

Straffe!!!

...og en internett-diskusjon i denne saken har absolutt INGENTING å si. Dessverre Hr. Smith, men det er utelukkende Bataljonens generalforsamling som kan gjøre noe med denne saken / dette navnet.

Inntil noen sender inn saken i riktig tid til årsmøtet, slik at den kan bli debattert der og avstemming foretas vil det ikke skje noen verdens ting med ord-delings-supporterne.

Saken har versert på nettet flere ganger, og har vært diskutert om ikke votert på årsmøtet én gang allerede.

Oppfordrer deg herved, Hr. Smith, til sporenstreks å sende inn et forslag om navneendring, med forslag til nytt navn. Saken vil på den måten på ny bli tatt opp ved førstkommende årsmøte, forhåpentligvis med riktig utfall.

DJ_ADG

Quote from: "Bataljonen"
Organisasjonen er stiftet som Brann Bataljonen Bergen men "utad" brukes kun Bataljonen. Diskusjonen om stifltelsesnavnet er forlengst debbatert ihjel.


eg fåreslår navne endring te bare Bataljonen på årsmøtet.
Brann Bataljonen Bergen e et bra navn, men som det står utad brukes Bataljonen, men skal det endres e det en stor sak som kun årsmøtet kan gjør.

Det finnes grunner te å holde helle navnet som eks de nye konfeluttene med nye logoen og trykkt Brann Bataljonen Bergen i adresen, noe som sikker ikkje e billig så dete jo klart et økonomisk side ved saken men som sakt, en mulig sak for årsmøtet
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

krøvel vellevold

Pussig at det har blitt et slikt "folkeopprør" mot denne orddelingen i "Brann Bataljonen Bergen". Jeg for min del er nemlig overbevist om det er langt flere personer i Norge som ville skrevet "orddelings feil" (eller "ord delings feil"), enn "orddelingsfeil". Så når ble folk plutselig så bevisste på å skrive med riktig orddeling?
Legg ned hele klubben!

Bataljonen

Quote from: "DJ_ADG"
Det finnes grunner te å holde helle navnet som eks de nye konfeluttene med nye logoen og trykkt Brann Bataljonen Bergen i adresen, noe som sikker ikkje e billig så dete jo klart et økonomisk side ved saken men som sakt, en mulig sak for årsmøtet


Konvolutter er en forbruksvare så ved en eventuell navneendring bestilles det bare nye konvolutter med nytt navn når de gamle er brukt opp.

Som Straffe påpeker over så kreves det forslag til navneendring som sendes styret i god tid før årsmøtet. Da vil saken bli tatt opp der og diskutert for så stemme over innkommen navneendring.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

dudo

Mange av oss som har vært det bevisst lenge. At det er skrivefeil i et organisasjonsnavn er pinlig, bedre blir det ikke når det gjelder en såpass "sårbar" organisasjonstype som en supporterklubb. (Tenker da på fordommer eller hva en skal kalle det. Ihvertfall ikke for dommer ;-p)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Dette ble latterliggjort og diskutert både her (eller rettere sagt på det gamle bst.no) og på andre diskusjonsfora da navnet ble kjent sommeren 2003. Men da var navnet allerede registrert og ble ikke endret av gründertrioen.

Jeg synes for min egen del at folk her legger for mye i dette. Noen mener i fullt alvor at denne lille kuriositeten har hindret BBB i å vokse seg større. Bare tull selvsagt.
Rød makt på Hansa

Alexåsane

Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Luke Skywalker

Bataljonen er altfor useriøs til å bli noe suksess. Det trengs mye forandringer. Navnet er bra nå, enkelt og riktig, men alt annet er bare rot og tilfeldig. Slik som denne nettsiden som oppdateres en gang annet hver skuddår. Og den er forferdelig rotete. Det eneste som skjer på denne siden av er forumet. Det at ikke noen kan registrere seg som medlem uten å merke av giro nr, og masse styr gjør at de som ikke er spesielt engasjerte, ikke gidder. Faktisk som fremstår Bataljonen som en hobby bedrift ledet på et gutterom etter man kommer hjem fra skolen. Det er trist. For en supporter klubb for Brann har potensiale til å ha minst 4000 medlemmer, og kan gjøre store ting.
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Scally

Quote from: "Luke Skywalker"Faktisk som fremstår Bataljonen som en hobby bedrift ledet på et gutterom etter man kommer hjem fra skolen. Det er trist. For en supporter klubb for Brann har potensiale til å ha minst 4000 medlemmer, og kan gjøre store ting.


Er ikke dette nettopp det man gjør? Driver Bataljonen på sin fritid etter jobb/skole?

Ta å meld dine tjenester på årsmøtet så kan du hjelpe til i arbeidet med å gjøre Bataljonen bedre du.

Bataljonen

Quote from: "Luke Skywalker"Bataljonen er altfor useriøs til å bli noe suksess. Det trengs mye forandringer. Navnet er bra nå, enkelt og riktig, men alt annet er bare rot og tilfeldig. Slik som denne nettsiden som oppdateres en gang annet hver skuddår. Og den er forferdelig rotete. Det eneste som skjer på denne siden av er forumet. Det at ikke noen kan registrere seg som medlem uten å merke av giro nr, og masse styr gjør at de som ikke er spesielt engasjerte, ikke gidder. Faktisk som fremstår Bataljonen som en hobby bedrift ledet på et gutterom etter man kommer hjem fra skolen. Det er trist. For en supporter klubb for Brann har potensiale til å ha minst 4000 medlemmer, og kan gjøre store ting.


Nettsiden har vi ønsket å gjøre noe med en god stund, vi har "søkt" etter folk som ønsker å gjøre en innsats men omtrent 0 respons. Nåværende webred skulle egentlig gitt seg for lenge siden pga jobb/tid. Vi vil på ny forsøke å stable en skikkelig webredaksjon på nyåret. Arbeidet med ny leverandør til siden vår er også en prioritet pga alle problemene vi har hatt. Bataljonen.no er en infoside/nyhetsside om hva som skjer i Bataljonen så veldig mange "andre" nyheter postes ikke. Det er ønske om at siden blir litt mer "levende" ift til å oppdatere med nyheter, leserbrev fra medlemmer, gjerne et "spillerhjørnet" med kapteinens ord etc etc. Men dette krever ressurser. Vi har søkt etter hjelp til dette før men igjen, meget liten respons for hjelp til denne type arbeid.

Når det gjelder innmelding så har vi flere muligheter: medlemskap inkludert i partoutkortet, giro, kontantbetaling i Brannbutikken. Snart kommer også webbutikk hvor man kan kjøpe medlemskap med bankkort. Er det noen andre supporterklubber som har noe lettere system enn disse nevnte?

Når man skal registrere seg i Bataljonen(og dette gjelder i enhver organisasjon/klubb) så trenger man informasjon om en person og det mest nærliggende er da navn, adresse, tlf etc. Er umulig å ikke oppgi dette om man ønsker å bli medlem. Ved fornying av medlemskap oppgir man bare medlemsnummeret sitt. Kan ikke helt skjønne hva som er problemet her.

Du kan godt kalle Bataljonen som er "hobbybedrift". For i realiteten er den nettopp nesten det, for organisasjonen har ingen ansatt, drives kun på frivillig basis, ulønnet. Vi som sitter i styret driver Bataljonen på vår fritid, etter skole og jobb. Og mange av oss forsømmer nettopp vårt daglige virke til fordel for Bataljonsarbeid. Kanskje med tiden burde man vurdert å ansatt en person for å heve nivået enda mer, men den diskusjonen får man ta på et seinere tidspunkt.

Til slutt for å kommentere medlemstallet så strømmer det til med nye medlemmer. Inneværende sesong kommer vi til å øke massen med mellom 30-40% så noe gjøres da riktig ??

Alle vi som er involvert i Bataljonen ønsker å gjøre en best mulig jobb ut i fra de forutsetningene som ligger til grunn og det brukes enormt med tid og ressurser på dette, hver dag. Det vi savner er litt mer engasjement blant våre medlemmer når vi spør etter hjelp, feks til tilstelninger, webrelaterte ting eller annet det trengs hjelp til. Det har skjedd mye og mye mer vil bli gjennomført og det trengs hjelp.

Litt avsporing me oppfordrer å ta diskusjonen på Bataljonen.no forumet videre.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Truls

Kan ikke Doddo få sin egen blogg her også? Det er så spennende lesning!
kal de aldri slutte å plage oss om Søndagen ?

Go Up