• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

videre i RL?

Started by motherfunker, December 10, 2006, 13:10:28 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

motherfunker

Det blir sagt at vi er videre i Royal League. Er det noe jeg har misforstått? Går ikke de to beste lagene fra hver gruppe videre? Er denne tabellen feil?

http://fotball.bt.no/royal/index.jsp?stats=true&service=default&type=seasontable_hybrid&seasonId=5900&groupId=all

Etter mitt syn så kan både helsingborg og OB gå forbi Brann, hvis Brann taper sine to siste kamper?
quot;Fighting for freedom, is like fucking for virginity" -SAFT-


Brannmus

De to beste fra hver gruppe og det beste tredje laget.. Brann kan bli nummer tre i gruppen, men de vil da være beste tre'er og videre på den måten.

Brann_ruler86

For å arrangere kvartfinaler trengs det åtte lag. Tror det er de to beste lagene i hver gruppe, pluss de to beste treerne som går videre. I gruppe 2 er Viborg og AIK på 3. og 4. plass med 3 poeng og kun en kamp igjen å spille. Brann kan altså ikke bli en dårligere treer en disse to.
GÃ¥ ta banen!

chris_henrik

Gruppespillet i RL er en vits. Så lenge laget ikke havner til sist i gruppen, er det så å si sikret å gå videre. Av 12 lag i gruppespillet går 8 videre. Nesten en større prestasjon å ikke havne i kvartfinale.
<BRANN> ..... DKFM

paf

Quote from: "chris_henrik"Gruppespillet i RL er en vits. Så lenge laget ikke havner til sist i gruppen, er det så å si sikret å gå videre. Av 12 lag i gruppespillet går 8 videre. Nesten en større prestasjon å ikke havne i kvartfinale.

Helt enig! Det er en stor prestasjon av rosenborg å ryke ut. For øvrig hadde det vært greit med et mellomspill med to puljer á 3 lag. Vinnerne til finale. Var det ikke omtrent sånn det var det første året?

Xminator

Det er jo litt som VM i "gamle" dager. Drillo og spekulering i 3. plasser og uavgjort.

Rosenborg tapte vel i dag og står igjen med 1 poeng på 6 kamper. De kunne godt sprukket 6 kamper før! Vi tar 10 sekunder felles latter for akkurat det tenker jeg. Skadeproblemer? Ikke mer enn oss...

Brann, Helsingborg og Viborg er uansett videre.
VIF og Elfsborg er videre fra gruppe 2.
Lillestrøm og Brøndby fra gruppe 3.

AIK endte på 6 poeng og 3. plass i gruppe 2.
Hammarby ligger på 3. i gruppe 3 med 5 poeng. København har 1 poeng, men fortsatt 3 kamper igjen. I teorien kan de få 10 poeng og kvalifisere seg på bekostning av AIK. De trenger 6 poeng på de siste kampene for å kvalifsere seg. Det tror jeg de greier.

Som vinner av gruppe 1 vil vi vel risikere å få FCK i kvartfinalen. Det beste resultatet for vår del er seier til Odense mot Helsingborg. Da er vi minst nr 2 og 3 poeng fra å vinne gruppen.

Prøvde å finne oversikten på hvilke lag som møter hvem, og regler for eventuell seeding i kvartfinalen. Noen som vet?

Corran

Køben har aldri hatt et poeng De har etter i går 3 poeng og tre kamper igjen og kan ende på 12 poeng
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

BRANN - FOR ALLTID

Quote from: "chris_henrik"Gruppespillet i RL er en vits. Så lenge laget ikke havner til sist i gruppen, er det så å si sikret å gå videre. Av 12 lag i gruppespillet går 8 videre. Nesten en større prestasjon å ikke havne i kvartfinale.
RANN - FOR ALLTID

KEA

Det ligger fast, at hjemmebanefordel i kvartfinalen gives til de klubber, der har opnået flest point i gruppespillet. Ligesom sidste år afgøres kvart- og semifinaler i år over én kamp. Sådan kvalificerer klubberne sig til kvart- og semifinaler samt finale: Nr. 1 og 2 fra hver gruppe samt de to bedste 3´ere efter det indledende gruppespil går videre til kvartfinalerne. Hvis to eller flere hold ender på samme pointtal skal rækkefølgen afgøres efter følgende kriterier:Målforskellen, dvs. forskellen mellem scorede mål og tabte mål. Står fortsat to eller flere hold lige, afgøres rækkefølgen af antal scorede mål. Det hold, som har scoret flest mål, går foran. Ved fortsat lighed tæller scorede mål på udebane dobbelt. Hvis rækkefølgen fortsat ikke er afgjort foretages der lodtrækning.

Kvartfinalerne
afvikles som cup-system over 1 kamp. Hvis stillingen er uafgjort ved slutfløjt, spilles der forlænget spilletid i 2x15 minutter. Er stillingen fortsat lige, afgøres kampen ved straffespark - i henhold til FIFAs reglement.
To hold fra samme gruppe eller samme nation skal, så vidt muligt, ikke mødes i en kvartfinale. Et land kan ikke have flere end to kampe på respektive klubbers hjemmebaner. De to sidste kvartfinaler skal spilles - een i hver af de øvrige lande.

Semifinaler
De 4 vindere af kvartfinalerne mødes i 2 semifinaler over 1 kamp. Hvert hold skal således kun spille en semifinalekamp. Den klub, som har spillet på udebane i kvartfinalen, har krav på hjemmebane i semifinalen. Hvis der er flere end to hold, der har vundet på udebane i sin kvartfinalekamp, rangeres klubberne efter måldifference, antal scorede mål, og står to klubber stadig lige foretages lodtrækning. Med mindre alle fire hold kommer fra samme land, skal der ikke spilles to semifinaler i samme land.

Finale


Dansk: no problem! Og om ikke dette er nok finnes enda mer detaljerte turneringsregler på: http://no.royalleague.com/news/newsShow.aspx?id=1151.

Erlend

Quote from: "chris_henrik"Gruppespillet i RL er en vits. Så lenge laget ikke havner til sist i gruppen, er det så å si sikret å gå videre. Av 12 lag i gruppespillet går 8 videre. Nesten en større prestasjon å ikke havne i kvartfinale.


ja tørum fortsetter sine store prestasjoner med RBK, mens mjelde nok en gang feilet med å klare noe stort

Nixon

Brann har såvidt jeg vet bedt om å få spille kvartfinalen og en eventuell semifinale på bortebane. Grunnen var byggingen av den nye tribunen.

Og skal vi tro denne saken kan det uansett ikke være heldig å spille kamper på Stadion i begynnelsen av mars.
http://fotball.bt.no/eliteserien/article70829.ece
Rød makt på Hansa

skb!

Viser jo bare at Royale League burde vært gjennomførst på en annen måte med tanke på baner. Kjipt hvis vi går glipp av sluttspiller i Royale League pga dette.

Go Up