• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tifo bilder fra resten av verden

Started by Northside, November 20, 2006, 19:16:11 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Northside

Tenkte det kunne være greit å ha en liten tråd hvor vi kan komme med flotte tifo bilder som dukker opp litt rundt om i verden vår...
Kanskje vi lærer litt av det vi ser og kommer på ideer? Isåfall, send en mail til tifo-gruppen, pm til "tifo" eller pm til "tifo-gruppen" dersom du kommer på noe artig :)

Starter med PSG sin tifo mot Bordeaux hvor gruppen Supras fylte 15år:

http://img66.imageshack.us/img66/6017/vatifo15anssaop6.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/5724/sa19912006uo9.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/378/15anscrakageru1.jpg

Legg merke til detaljene på mosaikken her, de kjører 3 forskjellige bilder:
http://img295.imageshack.us/img295/5678/bordeaux16111694sx8.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/3354/bordeaux16111696xy7.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/3082/bordeaux16111698yr2.jpg


Rett og slett sykt!

Klaus_Brann

Det spørsmålet som dukker opp hos meg er hvor mange år det vil ta før vi er i nærheten av noe sånt?og hva slik morro koster?
Tror de stiller litt fler enn oss på dugnader:-)
Men for all del, sinnsykt fett!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

paf

Quote from: "NorthsideFCDH"Tenkte det kunne være greit å ha en liten tråd hvor vi kan komme med flotte tifo bilder som dukker opp litt rundt om i verden vår...

Et veldig godt eksempel på hvor skjeivt ut man kan komme som Tifo-gruppe. Skal vi tro tusenvis av timer og masse arbeid for å hylle seg selv... Trodde tifo var for å skape en hyllest til laget, jeg.

Northside

Snakker du om tifoen PSG hadde no eller?

Er enig i at det å hylle seg selv blir feil, er jo ikke oss selv vi støtter. Men, tifoen trenger ikke å være en hyllest til selve laget. Tifoen kan handle om billetterpriser, slenge drit om motstanderen osv...

paf

Quote from: "NorthsideFCDH"Snakker du om tifoen PSG hadde no eller?

Det gjør jeg. Jeg synes egne tifoer primært skal være en hyllest til eget lag/by. Unntaksvis kan man gjøre som Klanen gjorde (...men en ting er vi enige om: Bergen ut av Norge), mens for eksempel Kjernens tifo mot oss bare blir patetisk og latterlig i mine øyne.
Poenget mitt er imidlertid at man er skikkelig på ville veier når man bruker tifoer som hyllest til seg selv som tifo-gruppe.

Corran

Er enig med deg paf men det finnes unntak som når man feirer et jubileum og i linken over var det vel for å markere sitt eget 15 års jubileum
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Northside

Tja, er enig med paf jeg.

Greit nok at gruppen din fyller 15år, men å kjøre en av tidenes beste tifoer for gruppen din blir feil.
Men samtidig er litt av meningen med tifoen å sette farge på tribunen, noe PSG garantert gjorde her. Når spillerne kommer ut av tunellen å se et slikt show, hvordan tenker de då tror du?
Man skal også tenke på at dette laget har tifo hver eneste kamp, opp til flere show per kamp, blir sikkert litt vanskelig å bare lage tifo for laget då :wink:

Vil ikke si det var helt feil av Supras (gruppen som mekket denne tifoen) å ha et så stort show for seg selv, men, jeg ville ikke brukt en av våre største tifoer på støtte til Bataljonen (f.eks).

Men, så kan vi også ta med at de hadde eifeltårnet og mange andre kjente bygg i tifoen, de satte helt klart farge på tribunen og spillerne likte sikkert det de så. Om det er riktig eller galt det de gjorde er vanskelig å si, min konklusjon er at jeg ikke har noe imot den tifoen, den så fet ut osv. Men, som sagt, jeg ville ikke kjørt noe så stort for å hylle f.eks Bataljonen...

hvor mye penger de brukte vet jeg ikke, kommer an på type banner, maling, størrelse, avtaler de har ved kjøp og alt det, men 40 000 vil jeg tippe er realistisk.

For de med god tid kan dere se hele tifoen på denne filmen:
http://jerzi2.free.fr/supras/supras.wmv

BL

Quote from: "Klaus_Brann"Det spørsmålet som dukker opp hos meg er hvor mange år det vil ta før vi er i nærheten av noe sånt?og hva slik morro koster?
Tror de stiller litt fler enn oss på dugnader:-)
Men for all del, sinnsykt fett!


ehm...aldri?
Hansa-
Felt Z

C@Bøe_79

Quote from: "BL"
Quote from: "Klaus_Brann"Det spørsmålet som dukker opp hos meg er hvor mange år det vil ta før vi er i nærheten av noe sånt?og hva slik morro koster?
Tror de stiller litt fler enn oss på dugnader:-)
Men for all del, sinnsykt fett!


ehm...aldri?


Den holdningen hjelper hvertfall ikke:-)
Vi har alle tiders mulighet til å forbedre oss når de nye tribunene står klar, det er litt av det som har holdt oss tilbake.
Om vi kommer nær tifo av slik kvalitet? Ja, det vil jeg tro..
Med tid å stund håper jeg flere vil hjelpe på dugnad, og da vil vi kunne utvide arbeidet vårt..
Men ser ikke at dette skjer imorgen for å si det slik..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

xTaTic

Måtte grave litt for å finne en tråd for tifo bilder, men dette kan jo være inspirasjon til Tifo gruppen! Utrolig flotte bilder fra kveldens kamp på Ibrox mellom Rangers og Barcelona.

http://i38.photobucket.com/albums/e136/jimbo197922/DSC00178.jpg
http://i38.photobucket.com/albums/e136/jimbo197922/DSC00179.jpg

Lennono8

Det første bildet er jo fantastisk!

Om jeg ikke tar veldig feil spiller det på teksten på setene på Camp Nou (Més Que Un Club)
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mes_que_un_club-FC_Barcelona.JPG

vebo

Tja, si det, står da vitterlig det samme!
Tiocfaidh ár lá

Sticken

Quote from: "paf"
Quote from: "NorthsideFCDH"Tenkte det kunne være greit å ha en liten tråd hvor vi kan komme med flotte tifo bilder som dukker opp litt rundt om i verden vår...

Et veldig godt eksempel på hvor skjeivt ut man kan komme som Tifo-gruppe. Skal vi tro tusenvis av timer og masse arbeid for å hylle seg selv... Trodde tifo var for å skape en hyllest til laget, jeg.


HA, HA noen som er misunnelig fordi vi ikke får til noe her i Bergen ? Hvordan er det mulig å vinkle tifo inne på en stadion før/under kampen som noe annet enn støtte til klubben ? At man ville markere at man har 15 års jubileum og derfor "nevnte" det i tifoen gjør vel ingenting.

Når Lazio fansen har ett gigantisk banner med en romersk soldat til hest så er vel ikke dette direkte støtte til klubben heller, eller ?

Alt av sanger, banner, grupperinger etc må ikke ha navnet til klubben (slik som i Bergen) for at man skal støtte laget. Ta "10 Men" sangen til Chelsea for eks. der nevnes ikke London eller Chelsea med ett ord. Samme med supporter klubber, det er bare den offisielle supporter klubben som heter Paris Saint Germain Suporter Club (= BBB) men i denne klubben, så er det jo bare de ukule nerdene som gidder å være med. De ekte supporterene er med i Supras, Lutese Falco og Boulogne Boys. Men se de har ikke PSG i navnet, da kan de ikke støtte klubben eller hva herr paf ?

Jeg har selv vært og sett nevnte PSG i Paris og hvis vi klarer å få 10% av den tifoen og syngingen de har der så skal vi være veldig fornøyde.

Men det er klart herr paf, Europas tifo grupper setter sikkert pris på hva en grønnskolling fra Bergen måtte mene...

grei

Tilsvarende bryr vel det vel oss her oppe midt i ræven hva dissse tifo-gruppene nede i Europa måtte mene. Litt bannere og blussing er fett nok, men stort sett er det jo snakk om nøye koreografert karnevalsklovneri. Takk og lov for at vi har et publikum som er mer opptatt av å synge og å se på laget framfor å runke til sine egne gigantbilder.

Sticken

Quote from: "grei"Tilsvarende bryr vel det vel oss her oppe midt i ræven hva dissse tifo-gruppene nede i Europa måtte mene. Litt bannere og blussing er fett nok, men stort sett er det jo snakk om nøye koreografert karnevalsklovneri. Takk og lov for at vi har et publikum som er mer opptatt av å synge og å se på laget framfor å runke til sine egne gigantbilder.


Desverre så er de bedre enn oss på synging også. HSV supporterene var jo sjef i går, sang bedre enn oss...

Hvis du tror det er noe liv på Brann stadion så får du ta deg en tur utenlands. Samme hvor egentlig, de er bedre overalt i Europa.

crm

Quote from: "Sticken"Når Lazio fansen har ett gigantisk banner med en romersk soldat til hest så er vel ikke dette direkte støtte til klubben heller, eller ?


Er ikke 100% sikker på hva du mener her, men akkurat dette er mest av alt en hyllest til den "stolte" italienske imperialist-/fascistfortiden. Boulogne Boys er heller ikke kjent for å bare være opptatt av å støtte laget, for å si det sånn.

Ser man bort fra det noe småfascistiske her, er jeg imidlertid enig i mye...
"Quantify your love for me!"
K. Jæger

Northside

Quote from: "grei"Takk og lov for at vi har et publikum som er mer opptatt av å synge og å se på laget framfor å runke til sine egne gigantbilder.


Desverre der vi svikter totalt.

Alt for mange klovner som er mer opptatt av å se kampen og oppleve stemningen fremfor å se kampen og ta del i stemningen!

grei

Quote from: "Sticken"
Desverre så er de bedre enn oss på synging også. HSV supporterene var jo sjef i går, sang bedre enn oss...

Hvis du tror det er noe liv på Brann stadion så får du ta deg en tur utenlands. Samme hvor egentlig, de er bedre overalt i Europa.

HSV var da ikke mye å skryte av.  700 mann med bart og skinnvest lagde ikke stort mer liv enn tilsvarende gjeng fra Trøndelag gjorde her på høstparten fjor. Med unntak at et friskt pyro-innslag etter scoringen der var det jo ikke stort mer enn det vanlige showet til Kanarifansen de hadde å by på. 8-10 intenst viftende flagg (alle sammen klemt nede ved reklameskiltene) og drodling på tidenes mest bondete supportersang (Pippi Langstrømpe) imponerer ikke meg. Klanen lager som regel mer lyd enn dette når de er her.

Ellers bør du huske at klubbene du forsøker å sammenligne oss med er storklubber med mye mer fans og en annen kultur enn hva Brann har. Etter forholdene klarer vi oss meget bra, og de er overhodet ikke bedre "overalt" i Europa.

Grunnen til at du syns julgransansamlingen til Hamburg var så bra var sikkert at resten av Stadion var usedvanlig tafatt i går. Vi er og blir et "synger når vi vinner"-publikum. Men tyskerne selv var visstnok fornøyd med stemningen: http://www.abendblatt.de/daten/2007/10/26/809145.html

Langhår

Quote from: "Sticken"
Hvis du tror det er noe liv på Brann stadion så får du ta deg en tur utenlands. Samme hvor egentlig, de er bedre overalt i Europa.


For noe gigantisk vås. Har du vært utenlands? Stadion på sitt beste kan kan stemningsmessig måle seg med de fleste. På sitt verste er Stadion ikke mye å skryte av, men det er det vel ingen andre som er heller....

Men du måler gjerne stemning i antall trommer, og evighetssanger? Det er ikke stemning i min bok, det er korsamling
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Ultra - forever

Quote from: "Langhår"
Quote from: "Sticken"
Hvis du tror det er noe liv på Brann stadion så får du ta deg en tur utenlands. Samme hvor egentlig, de er bedre overalt i Europa.


For noe gigantisk vås. Har du vært utenlands? Stadion på sitt beste kan kan stemningsmessig måle seg med de fleste. På sitt verste er Stadion ikke mye å skryte av, men det er det vel ingen andre som er heller....

Men så er det også i motgang spillerne trenger mest støtte.
LTRAS LIBERI

revert

Quote from: "Ultra - forever"
Quote from: "Langhår"
Quote from: "Sticken"
Hvis du tror det er noe liv på Brann stadion så får du ta deg en tur utenlands. Samme hvor egentlig, de er bedre overalt i Europa.


For noe gigantisk vås. Har du vært utenlands? Stadion på sitt beste kan kan stemningsmessig måle seg med de fleste. På sitt verste er Stadion ikke mye å skryte av, men det er det vel ingen andre som er heller....

Men så er det også i motgang spillerne trenger mest støtte.


Det er greit at lag trenger støtte i motgang, men støtten er ikke noe bedre så veldig mange andre steder i Europa i motgang. Vil hevde den er ganske lik den vi opplever på stadion. Du har selvsagt disse supporterne som skrur på auto-piloten og synger om igjen og om igjen uten å bry seg veldig om kampforløpet. Når det er sagt opplever man kanskje den beste atmosfæren når Brann feks jakter et sent utligningsmål eller seiersmål. Dette at alt er så mye bedre ut i Europa har jeg liten tro på.

thesevs

Riktig nok ikke bilde, men en litt artig tifo fra de danske drenger i Brøndby

Denne viser tifoen fra en litt feil vinkel, men er best på kvalitet og lyd

... mens denne viser effekten av tifoen sett i riktig vinkel
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Henriki

Den der var ikke dum nei...

Noe av det tøffeste eg har sett :)

Baunebob

Ikke domt ikke domt.

Her bør det hentes inspirasjon til neste år =D

Brann_ruler86

Kanskje vi skal lære oss å hive kasteruller samtidig og til riktig tidspunkt først......??
Gå ta banen!


tr0Ndemann

What a waste of council tax, we paid for your hats!

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Brannmann rob

Fantastisk kult.. Men tviler på at noe lignende noen gang kommer til å skje her.

Janki

Syntes det hadde vært rått om vi prøvde....
Vi vet aldri før vi prøver... Skulle hatt en kanon TIFO til seriestart 2008... Brann er 100år og vi er Seriemestre fra 2007.
Har god tid til å planlegge noe slikt...
For et syn det hadde bitt...
:D

Christoball

Quote from: "Janki"Syntes det hadde vært rått om vi prøvde....
Vi vet aldri før vi prøver... Skulle hatt en kanon TIFO til seriestart 2008... Brann er 100år og vi er Seriemestre fra 2007.
Har god tid til å planlegge noe slikt...
For et syn det hadde bitt...
:D

og hvis vi kutter bakgrunnsmusikken, så kunne dette blitt skikkelig bra

storB

"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

olebrann3

Hadde ikke skadet å få til noe lignende

storB

hehe..er faen syke greier...borte mot Djurgården i løvens hule..står respekt av det, tenk dere oss på lerkendal m like utholdende tifo...
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Go Up