• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Og så var Martin skadet igjen og så Bengt selvfølgelig!

Started by Superjack, November 16, 2006, 09:08:28 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Superjack

Hva F er det med Brann og skadde spillere om vinteren?
http://fotball.bt.no/eliteserien/article69359.ece

Ikke rart at Brann røk på smell etter smell i høst om halve laget egentlig ikke var "fit" for å spille!
Brannsupporter.

enavgutta

Er vel velkjent at disse gutta "hviler seg i form" når det blir for mye trening.

cyp

Det er alltid nøkkelspillerne våre som blir skadet..rart med det. Kan ikke huske at f.eks Knudsen, Haugen, Huseklepp, Memelli etc. har hatt noe sykdom/skader..
elt O e snobbete!!

cyp

elt O e snobbete!!

enavgutta

Peddien er tilbake, men skjønner ikke helt hvorfor han skal gi Mjelde ny kontrakt da hovedspekulasjonen til årsaken til hvorfor Peddien nettopp sluttet var denne evinnelige kontrakten.

Corran

Quote from: "cyp"Det er alltid nøkkelspillerne våre som blir skadet..rart med det. Kan ikke huske at f.eks Knudsen, Haugen, Huseklepp, Memelli etc. har hatt noe sykdom/skader..


No har jo Memelli vært en god del skadet i år da :-)

Ellers er vel ikke Martin skadet men han blir ikke kvitt forskjølelsen/influensaen sin
Og en del av disse "gamlingene" trenger litt fri til å pleie sine gamle kropper
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

Knudsen var jo ute i neste ett år etter at han kom til Brann.

Og kan ikke kalle det Sæternes og Andresen har nå for skader. Det er noe forkjølelsesgreier. Fikk det selv på Stadion under Hamkam-kampen. 14 dager med sant helvete, men denne blir man bråfrisk av. Går fra grønn gørr og tørrhoste til 100% på en dag. Om Andresen har spilt kamper med den jævelskapen i kroppen så er det hatten av for min del.

Det er virkelig synd på Misje. Så i gårsdagens BA at legene "lover" at han er frisk innen 2 år. Stor trøst for en unggutt i kanskje de viktigste årene av karrieren.

jako

Quote from: "cyp"Det er alltid nøkkelspillerne våre som blir skadet..rart med det. Kan ikke huske at f.eks Knudsen, Haugen, Huseklepp, Memelli etc. har hatt noe sykdom/skader..


Det er fordi de ikke er savnet;)
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "Xminator"Det er virkelig synd på Misje. Så i gårsdagens BA at legene "lover" at han er frisk innen 2 år. Stor trøst for en unggutt i kanskje de viktigste årene av karrieren.


Er Misje skadet igjen? Den gutten bør legge opp og heller satse på utdanning. Kan umulig tenke meg at han kommer tilbake på et høyt nok nivå.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

dudo

Ikke "skadet" etter min definisjon, men han lider visst av ME, eller kronisk utmattelsessyndrom. Men helt klart, håper han har en plan B.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Go Up