• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Steffensen på vei ut?

Started by monzilla, November 09, 2006, 11:59:48 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

monzilla

I følge BT http://fotball.bt.no/eliteserien/article68890.ece er det ting som tyder på at ting bør omorganiseres i trenerapparatet. Er det ting som tyder på at Steffensen er på vei ut, og at brann sin nye sportslige leder vil få en slags manager-rolle?
Tror dette kunne passe Brann bra. Hva sier dere?

Henki

Det virker ihvertfall som en soleklar mistillit til Mjelde og Steffensen. Menmen, som Dahl sier, "Klubben går forran enkeltpersoner".

P.S. Hadde ikke Per Högmo suksess i Tromsø i den rollen som Dahl skisserer?
Ballen skal fremover!

nyhammeroivind

Dette er på mange måter betryggende for meg.
Slik jeg tolker det, er utsagnet til Bjørn Dahl et tydelig tegn på at administrasjonen innser Mons Ivars begrensninger på treningsfeltet.
Klarer Brann å ansette en fotballfaglig dyktig sportslig leder, er mye av jobben gjort.
Mons Ivar vil utvikle seg videre, og SKB vil ha funnet den absolutt beste kombinasjonen i forhold til dagens situasjon.
Når det gjelder Espen Steffensen så tror jeg han fortsetter, og vil være med i teamet pga arbeidsmengden og de tette båndene med MIM.

pidre

Dette er knallhard mistillit til Mjelde - ei degradering! Korleis klarer han - mannen uten evne til sjølvkritikk - å leve med seg sjølv?
Saludar a los monos!

tormi

Dere er helt utrolig. Hvordan er dette KNALLHARD kritikk mot Mjelde?

Knallhard kritikk ville være å unnlate å gi ham ny kontrakt. Han har enda ikke signert den.

Skjerp dere og ikke hiv dere på ethvert utsagn i media. Alt B. Dahl egentlig sier er at alle skal evalueres. Dette er helt naturlig. Om det kommer en sporstleder som skal ha noe på treningsfeltet å gjøre er jo helt i det blå.

Det er bare nevnt som en mulighet. Først må jo de finne denne personen, så må de ansette ham og så må han til og med ha alle disse egenskapene.

Folk hiver seg jo blint på alle utsagn som kommer... Skremmende.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Xminator

Nå ville jo Mjelde tidligere i år ha inn Semb som ekspert på det det defensive arbeidet.

pidre

Semb og Mjelde har jo mye til felles - spesielt den defensive tankegangen - så det forundrer meg ikkje.
Saludar a los monos!

jako

Quote from: "pidre"Dette er knallhard mistillit til Mjelde - ei degradering! Korleis klarer han - mannen uten evne til sjølvkritikk - å leve med seg sjølv?


Han er jo nesten aldri på treningsfeltet. Så hvordan er det kritikk av Mjelde?
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Langhår

Quote from: "pidre"Dette er knallhard mistillit til Mjelde - ei degradering! Korleis klarer han - mannen uten evne til sjølvkritikk - å leve med seg sjølv?


Sludder og pølsevev! Dahl sier i samme intervju at Mjelde er hovedtrener videre. Det prates om en omorganisering i hele apparatet. Noe som i så fall vil skje i tett dialog med Mjelde. Når Peddien er ute skulle det bare mangle at organiseringen ble evaluert.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

nyhammeroivind

Quote from: "pidre"Semb og Mjelde har jo mye til felles - spesielt den defensive tankegangen - så det forundrer meg ikkje.


Her tar du nok feil amigo!

Her snakker vi om to personer med en fotballfilosofi som er totalt forskjellig.
Mons er mye mer offensivt anlagt enn Semb.
Det har bevist seg gang på gang at når du ansetter en tidligere fotballspiller som trener, vil laget alltid bære preg av trenerens posisjon på banen som spiller.

Et glimrende eksempel Grodås, som prioriterte et kompakt forsvar, dødball og kontringer framfor offensiv samhandlng.
Mons tenker som en spiss , og trener laget deretter.  
Semb slo igjennom som assistenten til Drillo, og vi vet jo alle hva han sto for.

Derfor drister jeg meg til mene at Mons og Semb er totalt ulike som trenere.
Som kandidat til jobben som sportslig leder, tror jeg derfor Semb ville gjort en glimrende jobb for Brann.
Det viktigste for Brann nå, blir nettopp å finne en trener som kan gjøre en god jobb i administrasjonen og samtidig utfylle Mjelde som trener.

En annen kandidat som jeg tror ville gjort det bra i Brann, er Jørn Andersen.

pidre

Jørn Andersen kan eg støtte!!! Godt forslag! Tøff, kynisk, hard, gode kontakter, taktisk, kunnskapsrik...og kanskje klar for å innta Norge. Ein ...Al Swearengen type....kanskje akkurat det vi trenger.

Semb og Mjelde vil nok fort kunne finne tonen saman i den defensive spiralen. Som landslagstrener viste Semb dessutan at han er ein mester i feildisponeringer, kanskje bare overgått av vår egen champion - the one and only - Mons Ivar Mjelde.
Saludar a los monos!

nyhammeroivind

Quote from: "pidre"Jørn Andersen kan eg støtte!!! Godt forslag! Tøff, kynisk, hard, gode kontakter, taktisk, kunnskapsrik...og kanskje klar for å innta Norge. Ein ...Al Swearengen type....kanskje akkurat det vi trenger.

Semb og Mjelde vil nok fort kunne finne tonen saman i den defensive spiralen. Som landslagstrener viste Semb dessutan at han er ein mester i feildisponeringer, kanskje bare overgått av vår egen champion - the one and only - Mons Ivar Mjelde.


Hehe.
Tar poenget ditt. Da får vi bare håpe at det stemmer at "tiden leger alle sår."

pidre

Mistillit - klar det er mistillit! Skal likssom sportslig leder være kjeglebærer for Mjelde på treningsfeltet? HA! Er sportslig leder på treningsfeltet, er Mjelde såklart underlagt han.

Omorgisering seier Dahl - ja, det er ein fin måte å seie det på!
Saludar a los monos!

Langhår

Quote from: "pidre"Mistillit - klar det er mistillit! Skal likssom sportslig leder være kjeglebærer for Mjelde på treningsfeltet? HA! Er sportslig leder på treningsfeltet, er Mjelde såklart underlagt han.

Omorgisering seier Dahl - ja, det er ein fin måte å seie det på!


Nei det er ikke "såklart". Det handler om å definere oppgaver.

Skal jeg prøve meg på en dristig tolkning av det Dahl sier, kan det høres ut som om de har pekt seg ut en person som kan være behjelpelig med enkelte deler av den taktiske biten. Mjelde er jo som kjent ikke redd for å hente bistand når han føler det er nødvendig.

Det er jo en kjent sak at Mjelde tidligere har ønsket Semb inn i teamet for å hjelpe til med den defensive organiseringen. Kan det være det Dahl sikter til?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Torvanger

Man kan mistenke Mjelde for å heve 5 mill i lønn, for det er ikke måte på hvor hellbent han er på å beholde trenerjobben. Så sent som ifjor og i forfjor var det såvidt han hadde interesse av å trene Brann, mens nå klorer han seg fast og nekter å slippe taket.

Chrisstah

nå er det vel på tide at de snart ansetter en sportslig leder?
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Corran

Quote from: "Torvanger"Man kan mistenke Mjelde for å heve 5 mill i lønn, for det er ikke måte på hvor hellbent han er på å beholde trenerjobben. Så sent som ifjor og i forfjor var det såvidt han hadde interesse av å trene Brann, mens nå klorer han seg fast og nekter å slippe taket.


Ja siden Brann som klubb tilbød han fornyet kontrakt og han drøyde med å signere så er jo det klare indikasjoner på at han klorer seg fast i jobben. Alt tilsier jo at Brann ikke vil ha ham og at han gjør hva han kan for å beholde jobben. Han har sikkert noe informasjon eller andre press midler mot de som bestemmer om han skal få ny kontrakt eller ikke slik at de ikke har noe valg
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

enavgutta

Tror det er et godt tegn hvis Steffensen er på vei ut, han virker sliten og ferdig. Jeg ønsker meg Semb som sportsdirektør, men assistrentrener hadde selvsagt ikke vært å forakte selvom det kanskje blir en ren utopi.

Brodtkorb

Quote from: "monzilla"I følge BT http://fotball.bt.no/eliteserien/article68890.ece er det ting som tyder på at ting bør omorganiseres i trenerapparatet. Er det ting som tyder på at Steffensen er på vei ut, og at brann sin nye sportslige leder vil få en slags manager-rolle?
Tror dette kunne passe Brann bra. Hva sier dere?


Kor tar du det fra  .... snakker om å lage bølger

Er det ting som tyder på at Steffensen er på vei ut, og at brann sin nye sportslige leder vil få en slags manager-rolle?

Kan ikkje lese steffensen sitt navn ett sted der i den linken .... slutt å syns kom med fakta

monzilla

I artikkelen sier Dahl at Mjelde sin rolle som hovedtrener er sikret. De vil ha en sportslig sjef som tar del på treningsfeltet. Ting skal omorganiseres, og arbeidsoppgaver skal byttes på.

Og leser du innlegget sier jeg ikke noe konkret, jeg spekulerer. Og med god grunn.

Brannmus

Jeg leser meg frem til dette:
Januar: Ny Sportslig leder som tar manager rollen og degraderer Mjelde til kjegleflytter i realiteten.
Februar: Steffensen tar hatten og går i raseri over måten han er blitt skjøvet ut i kulden. Kjetil Knutsen kommer inn og tar over som assistent trener.
Mars: Mjelde savner Steffensen, treningskampene går fryktelig, han blir sparket og inn kommer Per Ove som ny hovedtrener.
November: Brann er seriemester 2007

Alzheimer/Silverspurs

Du gløymte å ta med at vi ryke mot Lisburn Distillery frå Nord-Irland i første runde av UEFA-cupen etter uavgjort 0-0 borte og 0-3 heime.

Corran

Quote from: "monzilla"I artikkelen sier Dahl at Mjelde sin rolle som hovedtrener er sikret. De vil ha en sportslig sjef som tar del på treningsfeltet. Ting skal omorganiseres, og arbeidsoppgaver skal byttes på.

Og leser du innlegget sier jeg ikke noe konkret, jeg spekulerer. Og med god grunn.

De sier ingenting om at de skal ha en sportssjef som tar del i treningsarbeidet De sier det ikke er umuligt at det skjer og han sier senere i artikkelen atr han ikke utelukker det.
Og sier videre at det IKKE er aktuelt å kaste noen ut men enkelte kan få nye arbeidsoppgaver og ikke som du skriver at noen arbeidsoppgaver skal byttes på
Så han sier heller ikke at ting skal omorganiseres, men at det kan skje Alt skal evalueres. Så det er ikke sikkert det skjer noen særlige endringer
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Red Rabitt

Quote from: "nyhammeroivind"
Quote from: "pidre"Semb og Mjelde har jo mye til felles - spesielt den defensive tankegangen - så det forundrer meg ikkje.


Her tar du nok feil amigo!

Her snakker vi om to personer med en fotballfilosofi som er totalt forskjellig.
Mons er mye mer offensivt anlagt enn Semb.
Det har bevist seg gang på gang at når du ansetter en tidligere fotballspiller som trener, vil laget alltid bære preg av trenerens posisjon på banen som spiller.

Et glimrende eksempel Grodås, som prioriterte et kompakt forsvar, dødball og kontringer framfor offensiv samhandlng.
Mons tenker som en spiss , og trener laget deretter.  
Semb slo igjennom som assistenten til Drillo, og vi vet jo alle hva han sto for.

Derfor drister jeg meg til mene at Mons og Semb er totalt ulike som trenere.
Som kandidat til jobben som sportslig leder, tror jeg derfor Semb ville gjort en glimrende jobb for Brann.
Det viktigste for Brann nå, blir nettopp å finne en trener som kan gjøre en god jobb i administrasjonen og samtidig utfylle Mjelde som trener.

En annen kandidat som jeg tror ville gjort det bra i Brann, er Jørn Andersen.


Assistenten til Drillo? Her bygger du nok innlegget ditt helt feil, han var ikke assistenten til drillo , men kom som trener fra u 21 landslaget.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

C@Bøe_79

Quote from: "Brodtkorb"
Quote from: "monzilla"I følge BT http://fotball.bt.no/eliteserien/article68890.ece er det ting som tyder på at ting bør omorganiseres i trenerapparatet. Er det ting som tyder på at Steffensen er på vei ut, og at brann sin nye sportslige leder vil få en slags manager-rolle?
Tror dette kunne passe Brann bra. Hva sier dere?


Kor tar du det fra  .... snakker om å lage bølger

Er det ting som tyder på at Steffensen er på vei ut, og at brann sin nye sportslige leder vil få en slags manager-rolle?

Kan ikkje lese steffensen sitt navn ett sted der i den linken .... slutt å syns kom med fakta



Skal Brann bli bedre, så bør Steffensen gå...
Også Steffen Haraldsen er på vei ut, han er definitivt for latterlig å beholde..
Eneste han har vært god nok til, er å trene underutviklete keepere...
Vi får mer ut av å kvitte oss med Steffensen enn Mjelde, Steffensen er mer inkompitent enn Mjelde i mine øyne..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

The Boss

Quote from: "C@Bøe_79"[Også Steffen Haraldsen er på vei ut, han er definitivt for latterlig å beholde..
Eneste han har vært god nok til, er å trene underutviklete keepere..


Hva i ALLE dager har keeper Steffen Haraldsen med denne saken å gjøre?

å trene underutviklete keepere? QUE??

Brannmus

Enten er det innlegget skrevet i fylla, ellers er det komplett mangel på innsikt i keepersiden.

Om Steffen Haraldsen (ung tredjekeeper) bør gå, eller om Dan Riisnes (keepertrener) bør gå er vel litt avgjørende å vite før man tar denne diskusjonen videre.

Superjack

Synest denne diskusjonen er litt tom for andre tanker enn at det misstillit/ikke mistillit mot Mjelde om det kommer inn en sportslig leder som skal delta mer på treningsfeltet. Tenk på følgende:

Mjelde er en mann som tydelig har sagt at han skal ha tid til familien utenom fotballen, dvs at på dager med tilstelninger på skolen, skoleferier, foreldremøter, juleverksteder, syke barn osv, så vil han være der for og med barna i stedet for på treningsfeltet. Pr i dag er det da Steffensen som styrer treningene. Er Steffensen kompetent til å styre karer som Martin Andresen, Sæternes og de andre profilene i trening?
Kanskje det er ett krav fra f.eks MA at det kommer inn en mer kompetent kar til å ta den biten? Kanskje også Mjelde ønsker en fotballfaglig senior å diskutere taktikk med?

Er ikke noen dum ide å fortsette med MA som hovedtrener men komme inn med en dyktig sportslig leder som kan avlaste Mjelde noe.
Om det er det som er planen kan Steffensen godt fortsette som assistent/kjegleflytter.

Ha troen!
Brannsupporter.

Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Quote from: "Corran"Er MA blitt hovedtrener no


Har han ikke vært det hele tiden? Han instruerer Monsen hele tiden jo :D

Var en skrivefeil, skulle stått MIM.
Brannsupporter.

Brannmus

Quote from: "Superjack"Er Steffensen kompetent til å styre karer som Martin Andresen, Sæternes og de andre profilene i trening?
Kanskje det er ett krav fra f.eks MA at det kommer inn en mer kompetent kar til å ta den biten? Kanskje også Mjelde ønsker en fotballfaglig senior å diskutere taktikk med?

Om det er noen i trenerteamet som har fotballfaglig kompetanse, så er det vel Steffensen om jeg ikke tar helt feil. Mener å huske at utdannelsen hans er vel blant de beste i landet (selv om ikke alltid utdannelse borger for kvalitet alltid). Så om vi ønsker mer kompetanse, så er det ikke Steffensen som bør være første mann som går. MIM har vel mer enn nok med å diskutere sine ideer med Steffensen. Eller rettere sagt, han har vel mer enn nok med å høre på Steffensen sine ideer angående taktikk og trening.

nyhammeroivind

Quote from: "Red Rabitt"
Quote from: "nyhammeroivind"
Quote from: "pidre"Semb og Mjelde har jo mye til felles - spesielt den defensive tankegangen - så det forundrer meg ikkje.


Her tar du nok feil amigo!

Her snakker vi om to personer med en fotballfilosofi som er totalt forskjellig.
Mons er mye mer offensivt anlagt enn Semb.
Det har bevist seg gang på gang at når du ansetter en tidligere fotballspiller som trener, vil laget alltid bære preg av trenerens posisjon på banen som spiller.

Et glimrende eksempel Grodås, som prioriterte et kompakt forsvar, dødball og kontringer framfor offensiv samhandlng.
Mons tenker som en spiss , og trener laget deretter.  
Semb slo igjennom som assistenten til Drillo, og vi vet jo alle hva han sto for.

Derfor drister jeg meg til mene at Mons og Semb er totalt ulike som trenere.
Som kandidat til jobben som sportslig leder, tror jeg derfor Semb ville gjort en glimrende jobb for Brann.
Det viktigste for Brann nå, blir nettopp å finne en trener som kan gjøre en god jobb i administrasjonen og samtidig utfylle Mjelde som trener.

En annen kandidat som jeg tror ville gjort det bra i Brann, er Jørn Andersen.


Assistenten til Drillo? Her bygger du nok innlegget ditt helt feil, han var ikke assistenten til drillo , men kom som trener fra u 21 landslaget.


Nil Johan Semb VAR assistenten til Drillo under VM blant annet.
Det er godt mulig han ble hentet fra jobben som U21 trener, men poenget med innlegget mitt var vel strengt talt at Semb praktiserer den samme trenerfilosofien som Drillo brukte.
Dette så vi vel  også klare tegn på, etter han overtok jobben som landslagssjef.
Det kan være lurt å lese hele innlegget før du kommenterer!

Haldor

Det er vel ikke så mange år siden Steffensen skulle gå til sak mot Brann fordi han hadde fått sparken som assistent-vannflaske-fyller for juniorlaget (eller en eller annen stilling som innebærer tykk adidas-jakke og null peiling). Men nå er han altså kompetansemannen som skal dekke opp for all inkompetanse hos Mjelde. Har en mistanke om at vurderingen av Steffensen er en av de få tingene som var bedre under det gamle regimet enn nå.

Sesongen i år er nok et eksempel på at gode spillere kan klare seg en halv sesong uten trener. Men ikke en hel.

monzilla

Her har BT snappet fatt i noe

http://fotball.bt.no/eliteserien/article69484.ece

Kanskje jeg ikke var så langt på viddene alike vel

jinxter

BT har vel snappet det opp fra denne tråden

Kalinkasvingen

Haldor, kan du nevne andre eksempler på at gode spillere kan klare seg en halv sesong uten trener?

Haldor

Quote from: "Timmen"Haldor, kan du nevne andre eksempler på at gode spillere kan klare seg en halv sesong uten trener?



Ja, Brann anno 2005

Nixon

http://www.ba.no/sport/fotball/article2424327.ece

Steffensen er kanskje på vei til Løv-Ham.

Betyr dette opprykk for Kjetil Knutsen?
Eller bør Brann hente inn en mer erfaren trener?
Hvem?
Rød makt på Hansa

monzilla

Nå har Brann sjangs til å få et sterkt apprarat rundt spillergruppen. Hent inn en trener og sidestill vedkommende med MIM. Gjerne en som har peiling på det defensive, sånn helt ut av det blå, Nils Johan Semb.

enavgutta

Tror det kan være friskt med en ny assistent. Semb er nok ikke den typiske assistent. Jeg og flere har lansert ham som den ideelle sportsdirektør, men ser ikke ut til at vi blir hørt i denne saken. .. Uansett, positivt!

Corran

Quote from: "monzilla"Nå har Brann sjangs til å få et sterkt apprarat rundt spillergruppen. Hent inn en trener og sidestill vedkommende med MIM. Gjerne en som har peiling på det defensive, sånn helt ut av det blå, Nils Johan Semb.

Sidestilling av trenere funker aldri og Semb vil vel ikke mange ha som trener?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Langhår

Tony Knapp er jo tilbake i manesjen som trener for Lillesand i fjerde divisjon. Kunne det vært noe? Han er jo engelsk og greier!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Corran

Ja for engelske trenere har jo mye bra å vise til.
rart at alle trenere for toppklubber er utlendinger i england (Ferguson er skotsk og dermed ikke engelsk)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Langhår

Quote from: "Corran"Ja for engelske trenere har jo mye bra å vise til.
rart at alle trenere for toppklubber er utlendinger i england (Ferguson er skotsk og dermed ikke engelsk)


Regner med at du skjønte at det var en spøk?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Corran

Ja men kunne ikk dy meg å svare på den :-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

vebo

I følge dagens BA skal Steffensen være høyaktuell for Løv-Ham. Kanskje det hadde vært en idé, siden Løvene allerede er litt farmer-klubb for oss. Så henter vi han tilbake om et par år:)
Tiocfaidh ár lá

Go Up