• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Trekk deg Mons Ivar Mjelde!

Started by Red Rabitt, November 05, 2006, 20:44:33 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

enavgutta

Er på mange måter enig med deg Rickyen. Men tror det kan være risikabelt å skifte helt på trenerkabalen nå likevel. POL gikk på et dårlig tidspunkt. Frykter at et regimeskifte kan medføre at spillere forsvinner...

Mr_Soma

Det kunne vært værre... tenk om det stod om gullet - å vi hadde blitt ydmyket såpass samtidig som trønderpakket snek seg forran, selv med 1-1 i plankebyen.

Ricky

Quote from: "enavgutta"Er på mange måter enig med deg Rickyen. Men tror det kan være risikabelt å skifte helt på trenerkabalen nå likevel. POL gikk på et dårlig tidspunkt. Frykter at et regimeskifte kan medføre at spillere forsvinner...



Nå er jo det minst risikable av alle tidspunkt å skifte på trenerkabalen. Det er fem måneder til neste seriekamp, store klubber kan nesten velge og vrake i trenere, og spillerne kan tas med på råd.
Tror faktisk spillere vil forsvinne dersom det ikke skjer noe, for det kan jo umulig være noen spesielt bra stemning i troppen nå etter nok en totalkollaps med påfølgende skyllebøtte fra treneren.  Miller, Winters og Peddien har den siste uken banet vei for offentlig kritikk av Mjelde, så dette kan fort bli en ganske nasty uke for ivrige lesere av BA/BT.. Tror spesielt Martin Andresen er ganske misfornøyd med hvordan tingene har blitt gjort i det siste, når han ser hvordan Stabæk går offensivt til verks overfor bunnlagene som spiller med høye skuldre og nervene utenpå drakten nå i serieinnspurten. Brann skulle (som vanlig) ligge lavt og satse på kontringsmuligheter (ref. Mjelde til Nettavisen), en strategi som for sikkert 9.gang på rad ikke fungerte.

Skrev ikke han en treneravhandling om hvordan Brann skulle angripe mot etablert forsvar, forresten? Hvorfor ikke prøve dette en gang iblant?

enavgutta

Ja, enig i det du sier angående det Mjelde sier. Det hører ikke hjemme noe sted at vi som "topplag" skal komme på en bortebane med "ligge lavt og satse på kontringer".

Er jo helt sprøtt at et lag som ikke her noe å spille før knuser Ham Kam som hadde ALT å spille for. Noe er alvorlig galt.

Xminator

QuoteDere hadde en under middels sesong i fjor. Dere solgte Soma og Scharner, som har vært to av de viktigste enkeltspillerne deres de siste par årene. Den eneste forsterkningen å snakke om før sesongen var Vaagan Moen.


Her har faktisk bartemannen ett poeng. Vi solgte og erstattet ikke før sesongen. Mjelde fikk maksimalt ut av Sigurdsson og ett forsvar SAMTLIGE dømte nord og ned før sesongstart.

Bytter vi trener nå så forbereder jeg meg på en sesong i Vikingklasse. Nedrykk og rot. Med Mjelde får vi en ny sesong i toppen av tippeligaen.

TERD

Gratulerer, X. Her har du toppet deg selv. Det trodde jeg faktisk ikke var mulig.

Quote from: "Xminator"Bytter vi trener nå så forbereder jeg meg på en sesong i Vikingklasse. Nedrykk og rot. Med Mjelde får vi en ny sesong i toppen av tippeligaen.

Dette er jo bare et utsagn, helt meningsløst sådan. Hadde Hocey skrevet noe lignende hadde du bedt han om å dokumentere, evt grave seg ned i et hull

Quote from: "Xminator"

One for the year-book. Jeg trodde du var mer kjent med Brann enn dette. Skuffende.

Quote from: "Xminator"Bytter vi trener nå kan folket lete etter ord som rimer på 2004.

Igjen. Helt meningsløst. Ref min kommentar over om Hocey

Forøvrig skyter du litt både her og der. Dersom man ser mer overordnet på det, har du noen kommentar til at Brann har vært en middelmådighet siden det famøse 0-4 tapet på Hamer i slutten av juni?
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

ostraume

QuoteDersom man ser mer overordnet på det, har du noen kommentar til at Brann har vært en middelmådighet siden det famøse 0-4 tapet på Hamer i slutten av juni?


Dersom man ser mer overordnet på det, har du noen kommentart til at Brann tok sølv i tippeligaen 2006?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

TERD

Quote from: "ostraume"
QuoteDersom man ser mer overordnet på det, har du noen kommentar til at Brann har vært en middelmådighet siden det famøse 0-4 tapet på Hamer i slutten av juni?


Dersom man ser mer overordnet på det, har du noen kommentart til at Brann tok sølv i tippeligaen 2006?

Ja. Isolert sett en meget respektabel plassering.

Men med tanke på stillingen midtveis, den svake høstsesongen, samt ressurser og spillerstall, for dårlig.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

runarnormann

Quote from: Xminator
QuoteDere hadde en under middels sesong i fjor. Dere solgte Soma og Scharner, som har vært to av de viktigste enkeltspillerne deres de siste par årene. Den eneste forsterkningen å snakke om før sesongen var Vaagan Moen.


Her har faktisk bartemannen ett poeng. Vi solgte og erstattet ikke før sesongen. Mjelde fikk maksimalt ut av Sigurdsson og ett forsvar SAMTLIGE dømte nord og ned før sesongstart.

Quote

Gratulerer x!  Tror du naa har levert tidenes daarligste innlegg.  Selv en elendig trener ville ikke trengt de utroligste erstatningene, naar han allerede hadde spillere som Opdal, Andresen, Miller, Hanstvedt og Winters i rekkene.  At han attpaatil takket vaere POL faar Helstad, Gashi og Bakke sier jo ogsaa sitt om hvor evneveik han har vaert.  

Dere Mjelde tilhengere gjorde narr av oss andre under hele vaarsesongen, og det kan argumenteres for at dere var berettiget.  La oss naa ta en titt paa andre del av sesongen:

Ut av cupen mot Start.  En legendarisk daarlig taktikk mot et svensk andre divisjonslag i UEFA kvalikk.  Nok en hoest kollaps, som tronet seg med at vi sloeste bort muligheten til aa bli kvitt en medalje rival neste sesong.

Jeg er klar over at ingenting noen sier vil forandre ditt syn paa Mjelde og det er jo paa mange maater litt sjarmerende.  Men selv du maa jo innse at mannen ikke har baller nok til aa ta Brann til gull?
egenden Alf Dahl

krøvel vellevold

Jeg tror vi kan konkludere med at uansett hvilke fantastiske spillere vi har på banen, og uansett hvilken supertrener Brann måtte ha, så vinner vi aldri serien, vi presterer aldri en hel god sesong, og vi unngår aldri skandaletap slik som det i går og det mot Hamkam borte.

Gi oss hvilken som helst trener som erstatter for Mjelde, og jeg kan garantere at det ikke blir noe bedre av den grunn.

Brann er og blir en klovneklubb!
Legg ned hele klubben!

Xminator

QuoteJeg er klar over at ingenting noen sier vil forandre ditt syn paa Mjelde og det er jo paa mange maater litt sjarmerende. Men selv du maa jo innse at mannen ikke har baller nok til aa ta Brann til gull?


Vi er 6 poeng fra gullet etter å ha spilt en nærmest historisk dårlig bortehøst, og etter at RBK har spilt sin beste sesongavslutning de siste 10 årene.

Klart Mjelde har baller nok til å ta gull. Selv om Krøvel nok er nærmest sannheten. Jeg vil ha Semb som sportslig leder. Han har jo i hele år vært klokkeklar på hvordan Brann burde spille defensivt, Mjelde ønsket tidligere i år å benytte samme Semb til nettopp den defensive organiseringen, så --- kanskje ligger løsningen der? Så lenge Semb holdes borte fra treneransvaret selvsagt...

Northside

Få Mjelde vekk NO!

Etter så mye spillerkjøp skal det ikke gå an å sløse vekk 17 poeng etter sommeren! Når så mange fans resier land å strand en hel sesong, svir av mange tusen kroner, reise mange timer hver vei, då skal LAGET og Mjelde vise litt respekt å spille fotball! Noe de ikke har gjort etter sommeren.

Få han vekk, driter i hvem han blir erstattet med. Men når fyren knuser UEFA drømmen, kuker til Cup drømmen og faen meg ikke klarer å ro i land en 10 poengs ledelse, så har han ingenting her å gjøre.

Og hvor var byttet som skulle kommer etter 30min dersom laget spilte elendig? Oja, tok bare 2*30min før det kom. Taktisk å prøve å snu ting når vi ligger under 4-0....

krøvel vellevold

Jeg kan også garantere at Brann og Mjelde kan ha så mange oppvaskmøter de bare vil, men det hjelper bare i en kort periode og så må det oppvaskmøtes igjen! Hvor mange oppvaskmøter har det ikke vært i denne klubben opp gjennom tidene? Har det hjulpet noe særlig? Har det fått en effekt der tabbene som blir gjort aldri skjer igjen? Nå er jeg møkk lei av Mjelde som tar et oppgjør mot ditt og datt og raser i øst og vest. Jeg er møkk lei av fjas om at "vi har mye å gå på". Og det er ikke bare Mjelde. Det vil være akkurat det samme uansett hvem vi har som trener. Hvem som helst ville blitt en fiaskotrener i Brann!
Legg ned hele klubben!

Falkman

Quote from: "krøvel vellevold"Jeg kan også garantere at Brann og Mjelde kan ha så mange oppvaskmøter de bare vil, men det hjelper bare i en kort periode og så må det oppvaskmøtes igjen! Hvor mange oppvaskmøter har det ikke vært i denne klubben opp gjennom tidene? Har det hjulpet noe særlig? Har det fått en effekt der tabbene som blir gjort aldri skjer igjen? Nå er jeg møkk lei av Mjelde som tar et oppgjør mot ditt og datt og raser i øst og vest. Jeg er møkk lei av fjas om at "vi har mye å gå på". Og det er ikke bare Mjelde. Det vil være akkurat det samme uansett hvem vi har som trener. Hvem som helst ville blitt en fiaskotrener i Brann!


.. muligenes en smule pessimistisk  ( ..for ikkje å si deterministisk..) syns på saken dette.. men eg tror jaggu ikkje  det e langt fra sannheten!!


LandåsKongen

cupgull og sølv i år spiller ingen rolle....Jeg har null tro på Mjelde som trener. Han mangler alt jeg vil en brann trener skal ha.
Trekk deg mjelde!!!!!!!!!!!!

Langhår

Ricky skrev:
QuoteEr det overraskende at folk fokuserer på et 5-0-tap mot et jumbolag, et tap som meget vel kunne ha blitt styggere?
I dag må Mjelde ta 100% skyld, for dette her var en taktisk katastrofe fra ende til annen. Terningkast 1. Kanskje det aller verste jeg har sett noensinne hva angår taktiske blemmer. Og når han etter kampen går ut i media og skylder på spillerne, blir jeg rett og slett forbannet.


Taktisk katastrofe? Så du kampen? Man kan ikke disponere seg bort fra personlige feil. Katastofen idag var spillerprestasjonene på banen, taktikken hadde fint lite med det å gjøre. Siden Mjelde skal ta 100% av skylden mener du vel at selvmålet og Bakkes katastrofale pasning var hans skyld også.

"Faen så dårrrlig av Mjelde asså, han hakkje sagt til Bakke at han ikkje skal sentre til motspillerne!".

Når det gjelder Mjelde kan han kritiseres for å ikke ha maktet å mane spillerne til kamp. Viking hadde en motivasjonsgrad som var "trough the roof". Brann hadde det ikke. Som forventet møtte vi et Vikinglag som kastet seg inn i duellene med dødsforrakt, det gjorde ikke Brann.[/quote]
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

KenFeltZ

QuoteVi er 6 poeng fra gullet etter å ha spilt en nærmest historisk dårlig bortehøst, og etter at RBK har spilt sin beste sesongavslutning de siste 10 årene.



Men Rosenborg gjorde nesten en rekordelendig vår. Hva skjedde så? Jo, Høgmo stakk og ny trener kom inn og fikk skikk på tingene. Stallen ble blant annet slankere. Klubben gjorde grep og ting ble forandret. Mjelde har ikke gjort noe som helst for å prøve å forandre høstens formtrend men bare megget videre om sine fotball teorier som tydeligvis ikke er verdens beste.

Det sier det meste når jeg ser vi leder med 10 poeng til sommeren og likevel ikke føler meg noenlunde trygg og komfortabel. Og at jeg i ettertid kan se mine mistanker slo til er bare leit. Tenk også på at Lillestrøm har hatt flere kamper der de har hatt mega uflaks og sluppet inn utligningsmål på overtid. Normalt skjer ikke dette med ett lag så mange ganger iløpet av en sesong. Hadde de hatt noenlunde normal flaks/tur her hadde Brann mistet sølvet også.

Det eneste som har skjedd sålangt for Brann er at vi har mistet en dyktig mann i Per Ove Ludvigsen.

Falkman

Quote from: "LandåsKongen"cupgull og sølv i år spiller ingen rolle....Jeg har null tro på Mjelde som trener. Han mangler alt jeg vil en brann trener skal ha.
Trekk deg mjelde!!!!!!!!!!!!


ka e det en som trener Brann skal  ha?

Xminator

Quote from: "krøvel vellevold"Jeg kan også garantere at Brann og Mjelde kan ha så mange oppvaskmøter de bare vil, men det hjelper bare i en kort periode og så må det oppvaskmøtes igjen! Hvor mange oppvaskmøter har det ikke vært i denne klubben opp gjennom tidene? Har det hjulpet noe særlig? Har det fått en effekt der tabbene som blir gjort aldri skjer igjen? Nå er jeg møkk lei av Mjelde som tar et oppgjør mot ditt og datt og raser i øst og vest. Jeg er møkk lei av fjas om at "vi har mye å gå på". Og det er ikke bare Mjelde. Det vil være akkurat det samme uansett hvem vi har som trener. Hvem som helst ville blitt en fiaskotrener i Brann!


Har du endelig fått nok? Blir setet ditt tomt og borteturen til Tromsø uten Krøvel?

Nixon

Quote from: "Xminator"Har du endelig fått nok? Blir setet ditt tomt og borteturen til Tromsø uten Krøvel?


Krøvel er vel den eneste av oss som stiller på Flesland på torsdag.
Den saken er veldig grei!

Ellers er jeg skeptisk. Veldig skeptisk.
Jeg har støttet Mjelde siden starten og har hatt veldig tro på mannen.
Men i de siste ukene har tvilen sakte men sikkert kommet. Med POL sin avgang og gårsdagens fadese som negative høydepunkter. Jeg er rett og slett splittet. Noe i meg vil fortsette med Mjelde fordi kontuinitet er veien til suksess på lang sikt. På den andre siden har vi gått i den samme høst-fellen to år på rad. Og i høst kan vi ikke skylde på annet enn formsvikt.

Jeg tror dog mye vil avhenge av hvilken sportssjef som kommer. En sterk og tydelig person kan "stramme" opp hele det sportslige apparatet i Brann. Det blir på mange måter som å få en ekstra person inn i trenerteamet.

Når det er sagt er jeg likevel mest skuffet over spillerne i høst. Uavhengig av treneren skal det i alle fall være innsats og tilstedeværelse. Det har det ikke vært, og her kan ikke all skyld legges på Mjelde.
Rød makt på Hansa

kabelmann

Quote from: "Wilson"

Han spør ikke om enkeltepisoder. Han spør hvorfor Brann har vært en middelmådighet siden sommeren.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Sogningen

Ser at denne hekse jakten er i gang. Mons Ivar har vært hoved trener i 4 sesonger med 2 serie medealjer og 1 cup-gull som resultat. Vis meg andre med samme resultat.
Det er og blir større grunn til å tro at sure og grinete spillere uten å nevne navn står for mye av den dårlige høst sesongen. Så mye fotball har jeg spilt selv at jeg vet det virker inn.
At POL trekker seg fordi han ikke fikk viljen sin er smålig. Når jeg tenker etter selv burde jeg selv sagt meg opp flere ganger i året.

Min oppfordring er å stå sammen og støtte laget fremover. Det hjelper så jævlig lite å skrike på folk som må gå.

TERD

Quote from: "Sogningen"Ser at denne hekse jakten er i gang. Mons Ivar har vært hoved trener i 4 sesonger med 2 serie medealjer og 1 cup-gull som resultat. Vis meg andre med samme resultat.
Det er og blir større grunn til å tro at sure og grinete spillere uten å nevne navn står for mye av den dårlige høst sesongen. Så mye fotball har jeg spilt selv at jeg vet det virker inn.
At POL trekker seg fordi han ikke fikk viljen sin er smålig. Når jeg tenker etter selv burde jeg selv sagt meg opp flere ganger i året.

Jeg forstår ikke hva du argumenterer mot. Svært få er uenig med at 2 medaljer og køpp-gull er bra. Det er ikke poenget.

"Vis meg andre med samme resultat" har bare mening når det sees i relasjon til spillerstall og ressurser. Og da er vi ved kjernen. Noen, feks POL, mener at resultatene ikke står i samsvar med ressursene som er brukt. Disse ønsker enn annen trener enn Mjelde. I tillegg finnes det en rekke andre argumenter, feks de som Nixon nevner.

Nå vet ikke jeg hvilken jobb du har, men jeg antar du ikke har en sentral lederstilling. I så fall ville du forstått at man ikke kan være øverste leder når man ikke får viljen sin. Den dagen det skjer er autoriteten borte, og løpet er kjørt. Det er alt annet enn smålig, det er slik det er og må være.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.


runarnormann

Quote from: "Sogningen"At POL trekker seg fordi han ikke fikk viljen sin er smålig. Når jeg tenker etter selv burde jeg selv sagt meg opp flere ganger i året.



Hvis POL var smaalig, kunne han gitt blanke og blitt i en klubb hvor han ikke gjorde det han fikk betalt for, nemlig aa styre det sportslige.  His ryktene er sanne, har POL skjoent det flere av oss har hevdet en stund at Mjelde ikke duger.  

Det ville vaert umulig for enhver sterk leder aa fortsette i en rolle hvor han ikke blir lyttet til.  At han ikke har slengt med drit om Brann og Mjelde etter dette, beviser vel nettop at mannen ikke er 'smaalig'.  

Mjelde ut!
egenden Alf Dahl

Xminator

Quote from: "TERD"Nå vet ikke jeg hvilken jobb du har, men jeg antar du ikke har en sentral lederstilling. I så fall ville du forstått at man ikke kan være øverste leder når man ikke får viljen sin. Den dagen det skjer er autoriteten borte, og løpet er kjørt. Det er alt annet enn smålig, det er slik det er og må være.


Det hadde virkelig vert en intressant hverdag om alle gikk på dagen når de ikke fikk viljen sin i møter med Sjefen (i dette tilfellet Bjørn Dahl) og Styret. Slik fungerer ikke arbeidslivet og du vet det TERD.

Quote from: "Nixon"Jeg tror dog mye vil avhenge av hvilken sportssjef som kommer. En sterk og tydelig person kan "stramme" opp hele det sportslige apparatet i Brann. Det blir på mange måter som å få en ekstra person inn i trenerteamet.

Når det er sagt er jeg likevel mest skuffet over spillerne i høst. Uavhengig av treneren skal det i alle fall være innsats og tilstedeværelse. Det har det ikke vært, og her kan ikke all skyld legges på Mjelde.


Amen. Vi trenger en sportslig leder med fotballbakgrunn. En "fotballagent" hadde sikkert vært en god døråpner mot spilleroverganger, en "lokal fotballkonge" er sikkert en god døråpner mpt de lokale klubbene, men jeg tror det vi virkelig trenger er en type som Semb. Faren da ligger i at det blir for mye detaljinnvolvering i det sportslige. Den andre som kunne tatt rollen er Hareide. Han er nok desverre låst i sin stilling.

Det vi ikke trenger er en palassrevolusjon. Med trenere, styre og ledere spredd for alle vinder med påfølgende totalomvelting i spillergruppen. De hadde to slike i Viking, det holdt på å gå til helvete. Nå går de mot enda en utskifting av spillere for å takle nytt spillesystem. Jeg misunner dem ikke akkurat det i det hele tatt.

Og nixon, jeg vet at Krøvel nok stiller som eneste på Lerkendal. Det står det respekt av. Vi gjør det jo egentlig alle sammen. Jeg gleder og gruer meg allerede til kampen på torsdag :)

Marek

Quote from: "Nixon"Når det er sagt er jeg likevel mest skuffet over spillerne i høst. Uavhengig av treneren skal det i alle fall være innsats og tilstedeværelse. Det har det ikke vært, og her kan ikke all skyld legges på Mjelde.
ANSVARET for det som skjer ute på banen. Det er hans jobb å få spillerne til å prestere. Om spillerne så ikke gjør så er det hans jobb å ikke bruke de eller få de til å prestere.
Igjen etter gårsdagens kamp så har han valgt å ikke påta seg noe ansvar.
ons Ivar skal hem...

Stoffi

Quote from: "Langhår"
Quote from: "Stoffi"Dette er talentløst. Mjelde bør ta sin hatt snart, og gå. Halve sesongen har vært katastrofe, resten har vært mye flaks.


Der har du den igjen! Enhver positiv ting er flaks og enhver nedtur er ene og alene Mjelde sin skyld.

Herlig. Kan ikke si jeg misunner ham jobben....


Så du ikke vårsesongen? Vi hadde bøtter av marginer på vår side. Var mye flaks som gjorde at vi fikk så mange poeng, det kunne fort snudd andre veien, høstsesongveien.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Xminator

Quote from: "klysa"


Når scoret Viking første målet? Brann var ikke dårlige før det. De ble tvert imot berømmet av Semb/Alsaker for å virkelig trå til og ikke gi noe gratis.

Marek

Quote from: "Xminator"
Quote from: "klysa"


Når scoret Viking første målet? Brann var ikke dårlige før det. De ble tvert imot berømmet av Semb/Alsaker for å virkelig trå til og ikke gi noe gratis.


Brann hengte godt med de, Helstad hadde noen nesten sjanser og Klumpfot hadde en svær sjanse. Men akk så stakkarslig å når de fikk en i trynet...
ons Ivar skal hem...

Nixon

Quote from: "Marek"
Quote from: "Nixon"Når det er sagt er jeg likevel mest skuffet over spillerne i høst. Uavhengig av treneren skal det i alle fall være innsats og tilstedeværelse. Det har det ikke vært, og her kan ikke all skyld legges på Mjelde.


Skal vi virkelig begynne med dette igjen?
At alt enten er svart eller hvitt. Det er så utrolig ensporet!
Hvor leser du amnesti? Og hvor leser du ene og alene?
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"
Quote from: "krøvel vellevold"Jeg kan også garantere at Brann og Mjelde kan ha så mange oppvaskmøter de bare vil, men det hjelper bare i en kort periode og så må det oppvaskmøtes igjen! Hvor mange oppvaskmøter har det ikke vært i denne klubben opp gjennom tidene? Har det hjulpet noe særlig? Har det fått en effekt der tabbene som blir gjort aldri skjer igjen? Nå er jeg møkk lei av Mjelde som tar et oppgjør mot ditt og datt og raser i øst og vest. Jeg er møkk lei av fjas om at "vi har mye å gå på". Og det er ikke bare Mjelde. Det vil være akkurat det samme uansett hvem vi har som trener. Hvem som helst ville blitt en fiaskotrener i Brann!


Har du endelig fått nok? Blir setet ditt tomt og borteturen til Tromsø uten Krøvel?


Man går da ikke på Stadion bare fordi det en eller annen gang i fremtiden KAN bli gull... Hva skal de si de som holder med lag som aldri kan vinne serien? Sogndal og sånt? Tror du det er håp om gull som gjør at de går på Fosshaugane?
Legg ned hele klubben!

Xminator

Quote from: "Nixon"Skal vi virkelig begynne med dette igjen?
At alt enten er svart eller hvitt. Det er så utrolig ensporet!
Hvor leser du amnesti? Og hvor leser du ene og alene?


Nå er du utrolig lite konstruktiv Nixon! Det blir jo bare mer og mer aggresivt og usaklig for hver gang...

Quote from: "krøvel vellevold"Man går da ikke på Stadion bare fordi det en eller annen gang i fremtiden KAN bli gull... Hva skal de si de som holder med lag som aldri kan vinne serien? Sogndal og sånt? Tror du det er håp om gull som gjør at de går på Fosshaugane?


Nettopp. Og akkurat det perspektivet er det altfor mange som har mistet.

Marek

Quote from: "Nixon"Skal vi virkelig begynne med dette igjen?
At alt enten er svart eller hvitt. Det er så utrolig ensporet!
Hvor leser du amnesti? Og hvor leser du ene og alene?


Det tar jeg ut av løse luften, jeg ønsker rett og slett av vi kaller en spade for en spade, Mons Ivar Mjelde har ansvaret for ALLE resultater, gode som dårlige.
Han har ansvaret for enkeltkamper og hele sesongen sett under ett.
At spillerne opptrer som idioter mot Viking det er også hans ansvar.
Hvis han ikke er voksen nok til å ta dette ansvaret så får han heller gå av.
ons Ivar skal hem...

Marek

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Nixon"Skal vi virkelig begynne med dette igjen?
At alt enten er svart eller hvitt. Det er så utrolig ensporet!
Hvor leser du amnesti? Og hvor leser du ene og alene?


Nå er du utrolig lite konstruktiv Nixon! Det blir jo bare mer og mer aggresivt og usaklig for hver gang...


Nei, Nixon er ikke lite konstruktiv, det er det du som er igjen. Aggresiv er han heller ikke om noen prøver å stille han til veggs. Du burde kanskje ta deg tid til å svare for deg i "Bør Mjelde byttes ut?" tråden, men dette har jo du selvsagt valgt å "overse".
ons Ivar skal hem...

KenFeltZ

http://fotball.bt.no/eliteserien/article68601.ece

Her står det blant annet om at Tom Prahl var for demokratisk, Jeg ser klare paraleller med vår situasjon i Brann. Mjelde burde lagt seg på en klarere linje enn det han har gjort i Brann. Etter min mening SKAL en leder være en leder med alt som det innebærer. Man skal ha en viss frykt for sin leder for ellers vil man miste litt av respekten for han. Hvis arbeiderene(spillerene i dette tilfellet) ikke føler de har noe å tape uansett hva de gjør så går det fort utover kvaliteten på arbeidsoppgavene da faktisk mange i hver gruppe av forskjellige slag ikke har den nødvendige selvdisiplinen til å utøve maks selv. Blir lederen for likestillt og kompisaktig med sine "arbeidere" så går dette ut over gjennomslagskraften. Her ligger mye av problemet i Brann idag. Og dette er en linje Mjelde har valgt å ligge på og det ser ikke ut til å fungere nevneverdig bra.

Xminator

Da bør du lese om koseklubben til norsk fotballs nye Wonderboy. Dårlige resultater søker bortforklaringer. Det er ikke lenge siden Nordli selv ble offer for en slik en.

DrMeland

Quote from: "runarnormann"Mjelde ut!

Hvem inn?

Enhver idiot kan hyle om ny trener, men hvem skal vi ansette?

Jeg er personlig for MonsaMjeld'n. Ikke nødvendigvis fordi jeg er kjempefornøyd med alt, men fordi han har gjort en god jobb og resultatene har vært jevnt over bra. Det hadde vært mye enklere å fjernet Mjelde hvis det fantes gode erstattere, men det finnes ikke. Det finnes knapt en Tippeligaklubb som har hatt samme trener over to sesonger de siste årene (det er vel kun oss og Odd).

Så hvis noen kommer opp med noen glimrende kandidater er jeg for...

PS! Ikke kom trekkende med Knut Thorbjørn Eggen eller Tom Nordlie. Det er en grunn til at de aldri har oppnådd noe...
rMeland

Marek

Quote from: "Xminator"Da bør du lese om koseklubben til norsk fotballs nye Wonderboy. Dårlige resultater søker bortforklaringer. Det er ikke lenge siden Nordli selv ble offer for en slik en.


Dette er riktig, Tørum har jo fått ros i bøtter og spann for å gjøre nettopp det Mjelde også prøver på. Han nye fyren til VIF har vel også samme trenerstilen? Så spørs det om det kanskje fungerer bedre i noen miljøer enn andre, eller om det er måten det gjøres på.
ons Ivar skal hem...

KenFeltZ

QuoteEnhver idiot kan hyle om ny trener, men hvem skal vi ansette?


Brann har brukt vanvittige summer på spillere de siste årene så det burde vært mulig å kjøpt fri en trener også. Beste kandidaten er for meg Stabæks sin trener, Jan Jønsson. Kan være minst like fornuftig å brenne av noen millioner på å kjøpe han fri enn det å kjøpe en ny spiller til tilsvarende sum.

KenFeltZ

Quote from: "Marek"
Quote from: "Xminator"Da bør du lese om koseklubben til norsk fotballs nye Wonderboy. Dårlige resultater søker bortforklaringer. Det er ikke lenge siden Nordli selv ble offer for en slik en.


Dette er riktig, Tørum har jo fått ros i bøtter og spann for å gjøre nettopp det Mjelde også prøver på. Han nye fyren til VIF har vel også samme trenerstilen? Så spørs det om det kanskje fungerer bedre i noen miljøer enn andre, eller om det er måten det gjøres på.



Tørum er faktisk ikke det samme som Mjelde. Tørum er en mer autoritær og bestemt trener. Han er mye mer reflektert og handligsrettet. Det var han som tok tak i klubben og kvittet seg med endel spillere. Dette fikk tydeligvis endel spillere til å våkne og prestere på sitt beste jevnlig igjen. Tom Nordlie er ytterpunktet til Mjelde og jeg sier ikke at Mjelde må bli slik men han må bli tydeligere i sine valg og konsekvenser og ikke bli for mye kompis med spillerene sine. Noe midt imellom Mjelde pr. idag og Tom Nordlie skulle kunne funket greit vil jeg tro. Men jeg er redd for at Mjelde her har brent for mange broer til å få opp igjen tilstrekkelig tillitt innad og utad.

Marek

Quote from: "DrMeland"
Quote from: "runarnormann"Mjelde ut!

Hvem inn?

Enhver idiot kan hyle om ny trener, men hvem skal vi ansette?

Jeg er personlig for MonsaMjeld'n. Ikke nødvendigvis fordi jeg er kjempefornøyd med alt, men fordi han har gjort en god jobb og resultatene har vært jevnt over bra. Det hadde vært mye enklere å fjernet Mjelde hvis det fantes gode erstattere, men det finnes ikke. Det finnes knapt en Tippeligaklubb som har hatt samme trener over to sesonger de siste årene (det er vel kun oss og Odd).

Så hvis noen kommer opp med noen glimrende kandidater er jeg for...

PS! Ikke kom trekkende med Knut Thorbjørn Eggen eller Tom Nordlie. Det er en grunn til at de aldri har oppnådd noe...


Kan vi velge og vrake som vi vil eller må vi forholde oss til folk som står uten kontrakt?
ons Ivar skal hem...

Langhår

I fjor var det Røssler, Rekdal, Nordlie, som var i skuddet blant dem som ønsker Mjelde bort. Status er vel at Mjelde har satt alle disse ettertrykkelig til veggs hva angår sluttresultat.

Nå er det altså Jønsson som er den nye vinen. Fint det, så får vi se hvordan det går med Stabæk til neste år.

Det er ihvertfall klinkende klart at Mjelde må bort- gjengen er rimelig forutsigbare i sine kandidatvalg. Den som til enhver tid gjør det bra bør bli Branns nye trener. Hadde styret i Brann tenkt slik hadde vi satt ny verdensrekord i antall trenere.

Forresten et konsept Brann har hatt stor suksess med tidligere. Tar jeg ikke feil er vel premiskapet i Idrettsveien stappfullt av Seriegull-pokaler!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Marek

Quote from: "KenFeltZ"Tørum er faktisk ikke det samme som Mjelde. Tørum er en mer autoritær og bestemt trener. Han er mye mer reflektert og handligsrettet. Men jeg er redd for at Mjelde her har brent for mange broer til å få opp igjen tilstrekkelig tillitt innad og utad.


Jaha? Og dette vet du?
Men det siste punktet ditt er jeg veldig enig i, mistenker Mjelde for å mangle tillitt og autoritet innad nå.
ons Ivar skal hem...

klysa

Quote from: "Xminator"
Quote from: "klysa"


Når scoret Viking første målet? Brann var ikke dårlige før det. De ble tvert imot berømmet av Semb/Alsaker for å virkelig trå til og ikke gi noe gratis.


Når Viking scoret har da ingenting med saken å gjøre, heller ikke hva Semb/Alsaker mener.

Botch

Jeg sa før sesongen at det laget som kom i flytsonen og klarte å holde på flyten ville vinne.

Så jevn som den norske tippeligaen er det utrolig mange små marginer som tilsammen får store konsekvenser.

Brann spilte bra fotball i mange av kampene vi ikke vant på høsten. At vi ikke slo start på hjemmebane med det trykket vi la ned er jo helt utrolig.
Hadde vi slått start kunne det ført til at rbk ikke hadde trodd så mye på at gull var mulig og ikke hadde fått GO'en de fikk.

Vi har hatt spisser ute av form hele sesongen. Folk (meg selv inkludert) har kritisert spes Sæternes. Men faktum er at Winters ikke scorer nok til å forsvare en spissplass. Han er en god spiller som binner opp forsvarere, men vi trenger to goalgettere. Syntes Helstad /Sæternes har fungert mye bedre. Winters har vært over the top hele sesongen.

Det var når brann begynte å tape at Miller for alvor begynte å syte. Jeg tror dette har skapt en forpurring av miljøet i spillerstallen som antagelig har vært den største årsaken til kollapsen.

Der marginene gikk med oss før sommeren har de gått mot oss etter ferien.

Og angående viking kampen kunne like godt brann ledet 2-0 til pause. Vi skapte flere sjanser enn viking i første, men uttellingen uteble (som den har gjort hele høsten).

Jeg har hele tiden forsvart Mjelde, og ment at vi heller fikk svelge noen små taktiske kameler for å ha ro og kontinuitet i klubben. Jeg så for meg at vi bygget opp et trenerapparat rundt mjelde med folk som skulle styrke hans svakheter.

Når harmonien er brutt med POLs avgang er jeg ikke lenger like sikker.

Det første vi bør gjøre nå er uansett å bli kvitt Miller, winters, og evt andre spillere som setter seg selv foran laget. Vi må få opp humøret i gruppen.

Dersom spillerne fortsatt har troen på Mjelde, som Hanstveit hevder, ser jeg ikke noen grunn til å kappe hodet av ham.

Kanskje er løsningen å få en ny assistent trener. Min kandidat her er Ola By.

Noen nevnte at Tom Prahl var for demokratisk. Men Prahl har da flere trofeer å vise til enn samtlige trenere i TL har.

Få inn høgmo eller semb i POL sin stilling, ny assisten til Mjelde, så kan Hardeide overta om 2 år når Mjeldes kontrakt går ut og Hardeide er ferdig med landslaget.

Så lenge spillerne har tillit til Mjelde bør han fortsette, men dersom den tilliten forsvinner bør han gå på dagen.

Marek

Quote from: "Botch"Kanskje er løsningen å få en ny assistent trener. Min kandidat her er Ola By.

Få inn høgmo eller semb i POL sin stilling, ny assisten til Mjelde, så kan Hardeide overta om 2 år når Mjeldes kontrakt går ut og Hardeide er ferdig med landslaget.


Ola By? Høgmo? HAREIDE!?!?!?
Hva har du tenkt å gjøre med klubben vår???

Om dette er alternativene så vil jeg heller beholde Mjelde. Nå ble jeg rett og slett dårlig...og redd...veldig redd!
ons Ivar skal hem...

erik1

er helt enig trekk deg moins ivar mjelde!!!!! hvoffer bytter han eks så sent i går? ikke noe bra!!! trekk deg!
i e fra bergen-og vi e stolt over det!!!!! :D

DrMeland

Quote from: "KenFeltZ"Brann har brukt vanvittige summer på spillere de siste årene så det burde vært mulig å kjøpt fri en trener også. Beste kandidaten er for meg Stabæks sin trener, Jan Jønsson. Kan være minst like fornuftig å brenne av noen millioner på å kjøpe han fri enn det å kjøpe en ny spiller til tilsvarende sum.

Greit nok det, men hva er det som tyder på at Jan Jønsson skulle oppnå noe mer enn Mjelde?

Til tross for to spisser som har scoret nærmere 40 mål aleine, har aldri Stabæk vært i nærheten av medalje denne sesongen.

Når det gjelder Tørum og RBK så burde alle gullmedaljene samles inn og støpes om til en stor medalje som bør gis til Steffen Iversen. Han alene har ført RBK til gull i år (godt hjulpet av vår egen elendige høstsesong), ikke Tørum. Historisk sett er Tørum ute av RBK innen 2007 er omme...

Det finnes ingen trenere som gir en garanti på suksess og samtidig er villig til å trene et lag i Norge. De eneste norske som kunne gitt det er Sollied, Solbakken og N. A. Eggen. Ingen av dem vil trene Brann.

Da står vi igjen med en haug med trenernomader som bytter klubb hvert annet år (Normark, Eggen jr. Nordlie, V. Davidsen, P. J. Hansen, etc) eller ex-proffer (Berg, Bjørnebye m.m.) som alle har null å vise til.

Beste alternativet er ironisk nok Rekdal, men han spiller en type fotball som jeg ihvertfall ikke vil ha på Stadion.
rMeland

Go Up