• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Gashi og Miller sloss på trening

Started by 2rB, October 18, 2006, 12:12:43 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

2rB

Link: FXT

Litt motstridende opplysninger dog...
QuoteUnder firkantsøvelsen taklet Gashi konkurrenten om en plass på høyrekanten hardt, og Miller svarte med å fyke på Gashi.

Quote- Det starter med at Charlie takler Gashi, og så er det vel snakk om en hevn eller noe.



Edit:
Går sjølvsagt ut frå at det er blåst litt opp... Som med alt anna som har med Brann å gjera...

rødesk

Regner med Miller skal ut etter sesongen, så det er nok ikke noe fare uansett. Og som du sier. det hele er nok godt oppblåst.
oen må gå...!

Superjack

Hvorfor skal det lages nummer av at to hissigpropper som Miller og Gashi braker litt sammen på trening?

Er jo ikke noe sensasjon at det kunne skje.
Og røddesk: Hvorfor skal Miller ut? Håper Miller hjelper til så vi får CL kvalliken, da tror jeg begge skottene blir :D
Brannsupporter.

rødesk

oen må gå...!

Texas

gashi er en god spiller, men dog som sentral midtbane. Jeg tror ikke han blir en god erstatter for miller på kanten.

Brannmus

Man skal ikke ta alt så alvorlig. FXT gjør dette veldig dramtisk. BT skriver at begge skværet opp og tok hverandre i hånden og gav hverandre en klem. Virker ikke som noe annet enn det alle som har spilt fotball har vært med på.

Det blir tøft på treningen, sånn skal det også være, også blir det litt knuffing og dytting. Man mister besinnelsen i noen sekunder, men så roer det seg og alt er greit. Sånn skjer og sånn kommer alltid til å skje.

De fleste er jo smarte nok til å skjønne at det ikke blir noe sånn Strømsgodset episode der man slår knock out på sine medspillere. De fleste gangene det er slike episoder, så er spillerne såpass oppgående at om de først slåss, så går de ikke inn for å skade den andre.

Boys will be boys. Jeg liker dette. Viser i hvert fall at noen er fokusert på at oppkjøringen til kampen mot Rosenborg skal være skikkelig.

Jay Tee

dette tar eg med kunsende ro, litt knufing på trenig må til!
eia brann

2rB

Nå må det ikkje tolkes dit hen at eg var svært opprørt av dette...

Med tenningsnivået til spillerene i Lyn-kampen er vel dette noe av det bedre som kan skje... Trenger at spillerene blir litt fandenivolsk før rbk-kampen.

Brannmus

Gjør meg ingenting om Miller resten av denne uken jobber som bestatt for å vise at han er en mye bedre spiller en Gashi og omvendt. Man er venner og konkurrenter og da er kanskje akkurat dette det man trenger for å pushe seg selv til å bevise hva man er god for.

Slabbedaskovic


Langhår

Quote from: "Slabbedaskovic"Noen som vet om det ble filmet ?


Tviler på det. Ser at VG søker etter folk med bilder eller film fra episoden. Så dersom noen var i nærheten med telefonen sin i formiddag kan det være noen kroner å tjene på å sende det til VG....

Hadde TV2 vært der hadde det vel ligget på FXTV, hvis ikke de sparer på konfekten til sportssendingene ikveld da.....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Brann_ruler86

Fra www.brann.no :

Quote
Det var tidlig under dagens trening at det oppstod en krangel mellom Ardian Gashi og Charlie Miller. Det så dramatisk ut først, men etter treningen avdramatiserer alle parter hendelsen.

Både Gashi og Miller hadde lagt episoden bak seg når de gikk av treningsfeltet og trener Mons Ivar Mjelde forklarer at det er slik det skal være. Selv om spillerne ikke skal krangle, så legger man det bak seg i det man går i garderoben.

Charlie Miller og Ardian Gashi viste begge frem smilet etter treningen og dermed er hele episoden nå glemt. Begge spillerne er også enig om en ting. Kampen mot Rosenborg er det som må fokuseres på nå.
Gå ta banen!

SKBMiller

http://www.dagbladet.no/sport/2006/10/18/480147.html


"- Charlie Miller har nettopp sluttet med snus, og da blir han visst litt gretten, sier trener Mons Ivar Mjelde til BA."

paperboy

"Det var like før han traff Bengt (Sæternes, red.anm.), og da hadde det blitt et helvete" sier gashi

Hehe ser for meg Bengt med drap i blikket.... Hvis det var meg hadde jeg løpt fort.
Har du en fotball, så har du alt!

Langhår

Må innrømme at jeg liker dette. Full tenning og bånn spiker på treningene. Take no prisoners!

Foreslår at Miller og Gashi sperres inne i et rømningstett bur og fores med rått kjøtt og okseblod frem til søndag. Så slipper vi dem løs på Frk Riseth og Silje Skjelbreid eller hva hun heter søndag kveld....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

AG33

Glad vi blei kvitt den sinte dvergen. Lykke til og gratulerer med sølvet.

PS
Lyn-forbannelsen har han overført til dere også :lol:

Brannmus

Quote from: "AG33"Glad vi blei kvitt den sinte dvergen. Lykke til og gratulerer med sølvet.

PS
Lyn-forbannelsen har han overført til dere også :lol:

Takk for at du tok deg tiden til å registrere deg på dette forumet, kun for å skrive denne meldingen. Det sier meg at du mest sannsynlig brydde det ganske mye om denne "sinte dvergen".

Radney

Tydligvis en enga supporter som er skikkelig sjalu!
aja då flytter vi til Drammen og blir bønder alle sammen!

Falkman

tv2 gjør alt de kan for å lage et stort nummer ut av det..sitat" hadde det ikke kommet lagkamerater i mellom, kunne  det endt i et skikkelig blodbad"..latterlig tabloid vinkling.. etter å  ha vært  vitne til den patetiske forestillingen på  ullevaal,e eg glad for å høre at det smeller litt skikkelig på trening.

Corran

Skulle akkurat skrive helt likt innnleg Falkmann
Tv2 hauser det opp noe jæ*** mens nrk ikke nevner det med et ord
Tviler sterkt på at det var i nærheten av et skikkelig blodbad.Hva er et skikkelig blodbad forresten og hva skiller det fra et uskikkelig blodbad?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Brannmus

Bra jeg ikke var eneste som ristet på hodet når jeg hørte dette. Et skikkelig, eller uskikkelig, blodbad er vel et begrep man meget sjeldent kan benytte seg av. Og spesielt ikke i fordindelse med at to personer har vært i en liten slåsskamp. Tviler på at om medspillerne hadde tatt et skritt tilbake og lat Gashi og Miller gjøre seg ferdig, så hadde det hele endt med at Nymarks gresset ble farget rødt av blod.

Men vi ser jo meget godt hvem som er tabloid og ikke er. NRK nevnte det ikke var det noen som sa, BT tok ikke av og fikk med seg at man faktisk gjorde opp. Så har vi BA, FXT/TV2, VG som tar helt av. Dagbladet var faktisk overraskende velinformert, og kanskje unntaket fra tabloid-regelen, selv om de ikke generelt er like gale som mange andre.

Det hele er flaut og bare et ledd i opptrappingen til RBK-kampen. Som om vi ikke var engasjert nok fra før, så virker det som om alle er interessert i å melke dette oppgjøret tomt for hver eneste nyhet.

Candyman

Ble sjokkert over at ikke BT tok fullstendig av her. Har de tatt til seg noe av kritikken? Eller er den overført til BA og TV2? Forvirret...
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

AG33

Quote from: "Brannmus"
Quote from: "AG33"Glad vi blei kvitt den sinte dvergen. Lykke til og gratulerer med sølvet.

PS
Lyn-forbannelsen har han overført til dere også :lol:

Takk for at du tok deg tiden til å registrere deg på dette forumet, kun for å skrive denne meldingen. Det sier meg at du mest sannsynlig brydde det ganske mye om denne "sinte dvergen".


Bare hyggelig. Joa, jeg blei litt irritert og ikke minst forundra over det plutselige forsvinningsnummeret. Det har imidlertid gått over nå. Savner'n ikke i det hele tatt faktisk. Nå ser jeg bare fram til serieinnspurten. Tips: 1. RBK 2. Brann 3. Vålerenga

Takk for oppmerksomheten

Xminator

Det var vist Sæternes som gav Miller ett kutt i leppa mens nevnte Miller fremdeles måtte roes ned. Gashi er helt uskyldig ;)

Miller selv skylder på at han sluttet med snus og derfor har noe kort lunte. Vet ikke hvor smart det er å kutte nikotinet en liten uke før sesongens viktigste kamp...

Tom C

Quote from: "Xminator"Det var vist Sæternes som gav Miller ett kutt i leppa mens nevnte Miller fremdeles måtte roes ned. Gashi er helt uskyldig ;)

Miller selv skylder på at han sluttet med snus og derfor har noe kort lunte. Vet ikke hvor smart det er å kutte nikotinet en liten uke før sesongens viktigste kamp...


Tror det er veldig lurt, så lenge han holder seg innenfor rødt-kort-grensen. Er det noe jeg savner på Brann i store perioder, så er det den fandenivoldske innstillingen som Brann har når de spiller på sitt beste. Alt for mange ganger ser det tafatt og litt halv-interessert ut, og det ender som regel ikke godt. Når Martin får gale-mattias-blikket sitt og resten av laget følger med, så blir det som regel bra. Tror vi trenger psyko-instilling i RBK kampen, pluss fullt trøkk fra tribunen, så klarer vi dette....
Aldri mer Obos....

Go Up