• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hva har egentlig skjedd? Og hva vil skje i fremtiden?

Started by Snublefot, September 01, 2006, 09:57:53 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Snublefot

Quote


Dette har jeg hentet fra VPN forumet..

Noe av det jeg legger merke til er jo den frustrasjonen som blant annet denne karen forteller om, og jeg kjenner meg godt igjen..  Det er ikke lenge siden brann måtte selge for å overleve, ikke lenge siden spillere stakk i tide og utide pga "personlige problemer"...

Hva har skjedd?  Hvorfor er brann plutselig gått fra å være et lag uten en krone i kassa og med spillere som ikke vil spille for klubben, til å bli et lag som veldig mange spillere ønsker å spille for, og som har råd til å plukke på øverste hylle i norsk Tippeliga?

Såklart hardball og vollvik etc har bidratt på sin måte økonomisk... men jeg tror det sitter noen herrer i idrettsveien som fortjener en skikkelig honnør.. som virkelig har gjort jobben sin og mer en det..

Siem var veldig viktig for VIF..  vi ser jo alle hva som skjedde når han dro (selv om alt ikke er pga det da)

Er det virkelig slik? at POL, Dahl (med magen) og MIM har forandret klubben fra å være i søla til å være i toppen av norsk fotball?  er det andre omstendigheter som jeg ikke ser/vet om?   Og er veien tilbake enda kortere?  Se bare på VIF? seriegull i fjor, halvparten av spillerne fra da spiller i andre norske klubber, treneren har gått og både spillere, supportere og ledelse er sure, lei seg, deppa og går en mørk fremtid i møte..  

Er dette noe som også kan skje med Brann? ser vi at Dahl tar hatten og går til våren, POL setter seg på travbanen og takker for seg i brann, og MIM går frivilig etter at han ikke gidder å reise rundt i norges land og bli pissa på av blant annet fredrikstad?  samtidig som at spillerne stikker en etter en?  Er dette en mulighet med Brann på lik linje med VIF?


Jeg er i  ekstase om dagen... jeg er kjempefornøyd med overgangene, jeg har nesten lyst til å gråte av glede over hvor utrolig bra POL og gjengen i idrettsveien har jobbet i denne overgangsperioden.. Hvor høyt brann satser fremover, og hvilken stall vi har nå og vil ha i 2008..
Jeg er strålende fornøyd.. og kun et tap mot stabæk kan få meg litt ned på jorda igjen..  Men samtidig må jeg jo spørre...  kan vi forvente dette i god tid fremover?  blir vi en ny RBK pga de siste dagenes forandringer? Slik VIF håpet de skulle bli etter gullet i fjor.  

Er veien ned like rask som veien opp? eller raskere?

Vet ikke om dette er noe å kjøre debatt på, men om det er.. så kjør debatt! =)

Nixon

En ting er sikkert. Det blir mye surere å ikke vinne serien nå...
Rød makt på Hansa

chris_henrik

Jeg har litt mixed feelings når det gjelder de to siste overgangene. Flere har kopiert inn innlegg fra andre forum hvor Bakke og Gashi signeringene høster eder og galle. Dette er med på å forsterke vår tro på at det denne gangen endelig skal gå vår vei. Men hva vet vi egentlig om formen til Bakke? Har klanen rett når de hevder at Gashi ikke har prestert i det siste?

Jeg vil gjerne se Bakke og Gashi i aksjon for Brann før jeg velger å ta helt av. Når det er sagt så holder det med et lite innhopp mot Stabæk, tre gode passninger og en takling, så er jeg også der.

Mest sannsynlig må vi flytte ut på landet og bli bønder alle sammen.....
<BRANN> ..... DKFM

rødesk

Om Bakke og Gashi ikke skulle være i tipptopp form, så vet vi jo at vi har Helge og Martin som alltid gir alt. Vi har jo klart oss fint med de to sentralt så langt i sesongen.. Og jeg tror ikke de vil gjøre det noe dårligere nå som Gashi og Bakke er klar. Da vil de nok gi enda mer, for å bevise at de er gode nok for å starte. Deilig!!

Gullet kommer hjem!
oen må gå...!

monzilla

Det har aldri vært gøyere å hate enga enn det det er nå :D

Xminator

http://fotball.bt.no/kommentar/article63987.ece

Langeland klargjør slaktebenken, og har samtidig fått unnskyldningen sin om vi faktisk skulle vinne gull...

Snublefot

hmm..  noen svar her, men ingen som svarer på det jeg egentlig lurer litt på.. eller.. lurer og lurer.. tenker litt på..

er veien tilbake i gjørma like kort som det har vært for f.eks VIF?  og hva er egentlig hovedgrunnene til at brann har gått fra "konkurs" og bånn, til rik og topp..  fra en klubb med spillere som vil vekk pga personlige problemer , til en klubb hvor spillere ønsker å komme til..  hva har egentlig skjedd? og kan vi forvente at dette fortsetter positivt i fremtiden?

Corran

At det går an å skrive så mye svada som Langeland gjør er for meg ubegripelig.
Det værste er at han får betalt for det og det i en avis som prøver å framstå som seriøs.

Den artikkelen det er lenket til over her er i beste fall helt tom for innhold.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Langhår

Quote from: "Xminator"http://fotball.bt.no/kommentar/article63987.ece

Langeland klargjør slaktebenken, og har samtidig fått unnskyldningen sin om vi faktisk skulle vinne gull...


Denne Langeland har mistet all troverdighet. Siste rest forsvant så tidlig som ifjor når han brukte sin spalte til å forsøke å skrive "svigersønnen" inn på laget.

Når det så gjelder VIF er det som har skjedd der helt utrolig. Dersom vi mot formodning skulle vinne serien bør Brannledelsen ta seg tid til et nøye feltarbeid i Oslo. Bedre oppskrift på hvordan man ikke skal takle suksess er neppe å oppdrive. Fra seriegull til full oppløsning på under ett år.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "Langhår"Når det så gjelder VIF er det som har skjedd der helt utrolig. Dersom vi mot formodning skulle vinne serien bør Brannledelsen ta seg tid til et nøye feltarbeid i Oslo. Bedre oppskrift på hvordan man ikke skal takle suksess er neppe å oppdrive. Fra seriegull til full oppløsning på under ett år.


Pluss at de kan snakke med noen gamle Brannspillere om det som skjedde i 1964...
Rød makt på Hansa

Ricky

Quote from: "Nixon"En ting er sikkert. Det blir mye surere å ikke vinne serien nå...



Kan hende, men like sikkert er det at vi begynner å få på plass nok brikker til å bli åpenbar gullkandidat også i 2007, 2008, 2009...
I motsetning til f.eks LSK, og ikke minst VIF.

Tom C

Dette med personlige problemer er vel strngt tatt ikke noe vi kan si ligger bak oss. Er jo ikke så lenge siden Soma dro, og Miller er jo midt oppe i et eller annet. Samtidig har jeg en sterk mistanke om at Winters kommer til å ryke på et eller annet problem ganske raskt etter at Miller forsvinner.

Men det er jo hyggelig å konstatere at Brann tydeligvis er en attraktiv klubb for gode spillere. Og det er vel ledelsen som skal ha mye av æren for dette. Potensialet har jo lagt her i alle år, men nå virker det som folk har fått troen på at dagene med mediaskandaler og klønete økonomiske disposisjoner er over for godt.

Jeg tror imidlertid at tålmodigheten i denne byen er like liten som den alltid har vært, og det skal ikke veldig lange perioder med dårlige resultater til før det blir ramaskrik og dårlig stemning. Og hvis det etterfølges av sparking av trenere skal det ikke mye til før vi er tilbake i den gamle onde sirkelen. Forventningene blir jo om mulig skrudd enda høyere med så mange landslagsaktuelle spillere som Brann har i tropppen pr dags dato.

Men jeg håper selsagt at man har lært en gang for alle og at man ikke tyr til utskiftning av ledelsen selv om vi skulle møte perioder der det går dårligere. Men det gjenstår jo å se. Og hvem vet, kanskje vi ikke kommer til å ha spesielt dårlige perioder de neste ti årene uansett..? Det hadde jo vært det beste...
Aldri mer Obos....

Falkman

syns kanskje et par påstandene  i dagens Langeland-artikkel e litt vel bombastiske, ( at vi har den desidert beste troppen, og  at vi har spilt fallitt dersom vi ikkje tar gullet).. men han har jo helt rett i at fallhøyden e blitt mye høyere.. og de som ikkje unnet oss et gull fra før, gjør det i allefall ikkje no!

ein71

Tror  Dahl (med magen) skal tilskrives mye av æren, han overtok en klubb på konkursens rand. Han har møysomelig (eller stein på stein som MIM vil sagt det) fått økonomien på rett kjøl, han har hentet inn personer som er mest optatt over Brann sitt beste og ikke over sitt eget ego og hvor mange ganger de er på forsiden i avisene. Han og etterhvert POL og Mjelde har skapt troverdighet nok rundt klubben til at ivestorer tør å putte penger inn igjen i Brann, hvem hadde trodd det etter de slo ASAet konkurs. Dette er gutter med beina godt plantet på jorden, derfor tror jeg ikke at vi vil lide samme skjebnen som engen.

BRANN gutten fra Os!

Quote from: "chris_henrik"Jeg vil gjerne se Bakke og Gashi i aksjon for Brann før jeg velger å ta helt av. Når det er sagt så holder det med et lite innhopp mot Stabæk, tre gode passninger og en takling, så er jeg også der.  


Kunne ikkje vert mer enig med deg:P
RANN<3

Go Up