• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

HANSA 2007

Started by Pondan, August 26, 2006, 10:49:59 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Pondan

Jeg lurer på en ting, Dette T feltet, vil det vere noe aldersgrense der? BBB kan jo ikke vite hvem som kjøper der? kan like godt vere unge folk som ikke synger mer enn de burde..

EvenSteven

Hva er det du spør om egentlig ?
sitat: "Partoutkortprisen vil ca doble seg i forhold til dagens prisnivå på Store Stå. Dette vil nok gjøre at vi blir "kvitt" endel "prisjegere" som kun ønsker billige billetter. Derfor har vi til neste sesong blitt enig med Brann om at T-feltet som er ståfeltet foran Hovedtribunen, vil bli et "billigfelt", og et tilbud til de som kun er ute etter pris og et billig sted å stå. Dette har vært et problem på Store Stå som har vist seg å være stemningshemmende".

Poenget er at de som nå står på Storestå bare fordi det er billig, vil få et alternativ på felt T.. (ståfelt foran gamle sitte)
Det har forøvrig ellers ingenting med BBB eller "Storestå" å gjøre...

Pondan

om det er "kult" og stå med gjengen, så tror jeg ikke folk snur seg vekk om det koster litt mer, blir bare mer mas på foreldre rundtom!

Brannfrelst

Virker helt rart dette med det T-feltet. Men blir vel sikkert bra kan eg tenke meg. 2000 kroner er vel litt i drøyeste laget for partoutkort for kjerne supporterene,men så lenge det fører til at wannabe pakket forsvinner så gjør det meg ikke noe som helst! Tror forresten heller ikke at de 2 midterste feltene kommer til å bli fyllt opp av BBB-medlemmer. Håper bare at de syngende som nå er på Hansa ikke flytter vekk fra denne tribunen,men at alle flytter seg på øvre del.
2.10.07-Gullet kom hem!

Bataljonen

Quote from: "Pondan"Jeg lurer på en ting, Dette T feltet, vil det vere noe aldersgrense der? BBB kan jo ikke vite hvem som kjøper der? kan like godt vere unge folk som ikke synger mer enn de burde..


T-feltet som er foran hovedtribunen vil ikke ha noen aldersgrense. Vet ikke om du misforstår for på dette feltet skal vi ikke samle supportere som synger. Dette feltet vil være et tilbud til de som kun er ute etter billige billetter. Det har jo vært et problem på SS at der er det samlet alt mulig, de som ønsker å synge, de som ønsker billige billetter og de som ser på SS som en "nødløsning" eller et sistealternativ om de ikke får billetter andre steder.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Bataljonen

Quote from: "Brannfrelst"Virker helt rart dette med det T-feltet. Men blir vel sikkert bra kan eg tenke meg. 2000 kroner er vel litt i drøyeste laget for partoutkort for kjerne supporterene,men så lenge det fører til at wannabe pakket forsvinner så gjør det meg ikke noe som helst! Tror forresten heller ikke at de 2 midterste feltene kommer til å bli fyllt opp av BBB-medlemmer. Håper bare at de syngende som nå er på Hansa ikke flytter vekk fra denne tribunen,men at alle flytter seg på øvre del.



Vi har ordnet en pris på partoutkort til våre medlemmer i Bataljonen som blir en av de billigste på Stadion. Er dette "drøyt", og ikke godt nok ?

Om noen trodde at det ble samme pris på Hansa som det har vært på Store Stå så har man vill fantasi. Fasilitetene kan ikke sammenlignes og med den pris vi lander på så skal vi være godt fornøyd med den.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Nixon

Quote from: "Brannfrelst"2000 kroner er vel litt i drøyeste laget for partoutkort for kjerne supporterene,men så lenge det fører til at wannabe pakket forsvinner så gjør det meg ikke noe som helst!


Lurer litt på hvem du tenker på som kjernesupporter her?
En kjernesupporter burde vel per definisjon være villig til å betale såpass...

Ellers er det vel ikke vanskelig å forutse at debatten kommer til å blusse opp om noen måneder når folk innser at de må betale inn disse tusenlappene i førjulstiden for å sikre seg de beste plassene og å være sikret cupfinalebillett.
Rød makt på Hansa

Pondan

Blande pris og kjernesupporter blir helt feil... Er mann kjernesupporter, så er mann det.. Prisen har ikke noe med og bestemme det.

Nixon

Quote from: "Pondan"Blande pris og kjernesupporter blir helt feil... Er mann kjernesupporter, så er mann det.. Prisen har ikke noe med og bestemme det.


Så hvis man synes det blir for dyrt og slutter å gå, så kan man fortsatt kalle seg kjernesupporter?
Rød makt på Hansa

Bataljonen

Uansett pris som vi hadde forhandlet frem ville gitt noen en grunn for å stille spørsmålstegn. En pris tilsvarende Store Stå er umulig og dette tror jeg 99% skjønner.
Det at prisen omtrent dobler seg har lagt i kortene lenge men en endelig pris vil vi komme tilbake til, men kan si at rundt 2000 kr vil den ligge på.

Vi vet at det har vært mange "prisjegere" på Store Stå og at dette har innvirket på stemningen. Dette vil vi prøve å gjøre noe med ved å tilby disse billige billetter på T-feltet som er stå feltet foran hovedtribunen. Dette feltet vil etter planen jevnes med jorden når ny tribune (forhåpentligvis) blir påbegynt etter 2007 sesongen. da må vi se på annen løsning for disse som kun ønsker billig billetter.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

KennethS

ka med oss som synger i 90 minutter men som e veldig skeptisk til sang felt som garantert kommer til og bestå av 14 åringer som mener de synger bedre en alle andre? kor skal vi stå? vi som har stått på ss før de fleste i sangfeltet ble født?

eller e kravet om å være med i sangfeltet at du skal være ferdig med stemmeskiftet ihvertfall?

ser jo "sangfeltet" på ss idag, mest mulig fjortisser presset inn på en liten plass bak et skilt.
tå på Brann

Brannfrelst

Var ikke meningen å formidle det slik. Men se f.eks på Klanen. De står på langsidene,mye bedre enn Store Stå,men de betaler vel ikke 2.000 for et partoutkort? Samme med Kjernen på lerkendal,Vikinghordene i stavanger osv(mener jeg å ha lest). Men samme for meg igrunn hva det koster. Jeg skal nok ikke stå med "gjengen" neste år.
2.10.07-Gullet kom hem!

Pondan

Brannfrelst, sikkert ingen her som bryr seg hvor du skal stå neste år.. Blir det faste plasser? eller blir det løse plasser?? Betaler mann 2000 bør det vere valgfri ståplass..

Bataljonen

Quote from: "Brannfrelst"Var ikke meningen å formidle det slik. Men se f.eks på Klanen. De står på langsidene,mye bedre enn Store Stå,men de betaler vel ikke 2.000 for et partoutkort? Samme med Kjernen på lerkendal,Vikinghordene i stavanger osv(mener jeg å ha lest). Men samme for meg igrunn hva det koster. Jeg skal nok ikke stå med "gjengen" neste år.


Man kan diskutere priser og sammenligne med andre stadioner til man blir grønn i trynet. Prisen på våre partoutkort på stadion står i forhold til hvordan resten av stadion er priset, og jeg vil tro at resten av klubbene har samme prosedyre og retningslinjer på dette området.

Som jeg skrev over er det alltid noen som har innvendinger på det som blir gjort, og ikke gjort for den saks skyld. Slik er det bare og det må vi bare forholde oss til.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Nixon

Quote from: "Pondan"Blir det faste plasser? eller blir det løse plasser?? Betaler mann 2000 bør det vere valgfri ståplass..


Blir ikke det helt bakvendt? En fast plass er jo et gode som i alle fall jeg ser på som mer verdifullt enn valgfrie seter.
Rød makt på Hansa

Bataljonen

Vi vil at folk skal stå på feltene men vi kan ikke gå ut å selge plassene som "ståbilletter med sete".
Det kommer til å bli solgt partoutkort med fast sete men vi ønsker at man står under kampene. Om man er en gjeng som sitter/står samlet er det ingen problem å bytte sete innbyrdes.
Men det vil ikke bli førstemann-til-møllen prinsipp hvor man kan stå/sitte hvor man vil.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Pondan

Tragisk.. Kommer til og bli like sløvt som alle andre på stadion, de vet de har en fast bra plass, dermed trenger de ikke komme tidligst mulig for og få seg en bra plass.. Er jo greit om en gjeng på puben har lyst og stå samlet, men de har forskjellige seter..

Nixon

Dårlig stemning før kampen kan helt klart bli en bivirkning med faste seter. Men det trenger ikke å bli slik hvis folk er bevisste på det. Og jeg for min del har aldri skjønt vitsen med å komme fem minutter før kampen starter. Litt av sjarmen er jo å være der 30-45 minutter før kampstart for å se på oppvarmingen, diskutere lagoppstillingen, se på folkelivet og ikke minst bygge opp spenningen til kampstart.

Ellers regner jeg med at Bataljonen vil prøve å la kameratgjenger få bestille samlet. Hvis ikke ser jeg for meg det reneste anarki neste år. Litt naivt å tro at det ikke vil være problem hvis mange skal begynne å bytte uhemmet.
Rød makt på Hansa

DJ_ADG

QuoteVi vil at folk skal stå på feltene men vi kan ikke gå ut å selge plassene som "ståbilletter med sete".


På Lillestrøm blir felt C og D solgt som stå plasser selv omdet é seter der;
fra http://gammel.kfl.no/kflno/index.php?option=com_content&task=view&id=364&Itemid=2
Quote-         To rader pÃ¥ felt C blir skillesone mellom den sittende og st?ende delen av KFL
-         Resten av felt C og det nÃ¥værende Kanarifeltet blir stÃ¥plasser.
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

abe78

Quote from: "Bataljonen"Vi vil at folk skal stå på feltene men vi kan ikke gå ut å selge plassene som "ståbilletter med sete".
Det kommer til å bli solgt partoutkort med fast sete men vi ønsker at man står under kampene. Om man er en gjeng som sitter/står samlet er det ingen problem å bytte sete innbyrdes.
Men det vil ikke bli førstemann-til-møllen prinsipp hvor man kan stå/sitte hvor man vil.


Støttes 100 %. Dette er den eneste fornuftige løsningen. Noen ønsker å stå/stitte sammen og da kan man ikke ha fult kaos med at det blir et først til mølla prinsipp. Det er også deilig å sette seg ned i pausen.

2000 kroner virker helt greit. Glad det ikke er rimeligere, da kommer bare en haug med folk som kun er ute etter rimelige plasser. 2000 / 13 = 154 kr. Jeg klager ikke på underholdning pr krone! :-)
.og husk!

abe78

Quote from: "DJ_ADG"

På Lillestrøm blir felt C og D solgt som stå plasser selv omdet é seter der;
fra http://gammel.kfl.no/kflno/index.php?option=com_content&task=view&id=364&Itemid=2
Quote-         To rader pÃ¥ felt C blir skillesone mellom den sittende og st?ende delen av KFL
-         Resten av felt C og det nÃ¥værende Kanarifeltet blir stÃ¥plasser.
.og husk!

Desperado


Tifo-gruppen

Hele tribune-konseptet som er på nedre hansa i år blir flyttet til klokkesvingen neste år, der det vil dannes en nye familie/student tribune.
Mvh Morten
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Pondan

Hele nedre del av Hansa bør vere "stå" tribune, dvs at det er seter der, men alle skal stå..

Bataljonen

Quote from: "Pondan"Hele nedre del av Hansa bør vere "stå" tribune, dvs at det er seter der, men alle skal stå..


Det er dette vi jobber mot. De midterste feltene blir solgt som "ståtribune med sete" og de som bestiller på de to ytterste feltene skal gjøres oppmerksom på nettopp dette og da vil nok de som bestiller her også stå. Forhåpentligvis.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Pondan

Hvorfor ikke gå ut og selge alle 4 nede som "ståtribune med sete"??

DJ_ADG

Quote from: "abe78"


Når eg skal argumentere med at andre i norge gjør dette. Personelig vil eg ha samme seter som eks Werder Bremen har på sinn stadion;
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stadien/templates/stadionguides/deutschland/werder_bremen/images/ost_05.jpg

Bølgebrytere med setter inni, så en stå tribunne som é godsjent som sitte tribunne, Hannover og Stugard har også slike seter og de ble brukt under VM så då må de vel være god nok for NFF stander
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Bataljonen

Quote from: "Pondan"Hvorfor ikke gå ut og selge alle 4 nede som "ståtribune med sete"??


Indirekte gjør vi det ved å presisere at om man skal se noe fra sidefeltene så bør/må man stå siden midtfeltene blir solgt som ståfelt med sete.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

`Nisse

Er det ikke litt lite med bare 300 plasser for folk som vil synge? Eller er det så lite folk som synger på stadion? Hva med å samle de som nå er på hansa og de som kommer fra store stå neste sesong? Eller er det det som er planen? Synes forøvrig at 2000 kr er en helt grei pris for partoutkort!

krøvel vellevold

Quote from: "`Nisse"Er det ikke litt lite med bare 300 plasser for folk som vil synge? Eller er det så lite folk som synger på stadion? Hva med å samle de som nå er på hansa og de som kommer fra store stå neste sesong? Eller er det det som er planen? Synes forøvrig at 2000 kr er en helt grei pris for partoutkort!


300 plasser? Hvor har du det tallet fra? De to midterste feltene på Nedre Hansa har jo plass til 1112 tilsammen...
Legg ned hele klubben!

`Nisse

For de fleste er det kjent at Bataljonen vil få tilholdssted på nedre del av Hansa (Frydenbøtribunen) fra og med sesongen 2007.
Vi har hatt møte med Brann hvor vi diskuterte endel punkter omkring dette. Vi ønsker å starte med de 2 midterste feltene og samle de som virkelig vil synge og gjøre en innsats for at Hansa skal bli en beryktet tribune, stemningsmessig.
På disse 2 feltene ønsker vi å samle "sanggruppen" som vil formes som en "T" på tribunen. Denne sanggruppen skal bestå av personer som ønsker å bruke stemmen sin og får vi en slagkraftig gjeng vil det bli lettere å dra med seg resten av tribunen og stadion. Sanggruppen vil bla. jobbe med nye sanger og få innført disse på tribunen.
Dette "T" feltet vil bestå av ca 300 stykker


Var dette jeg mente!

krøvel vellevold

Quote from: "`Nisse"For de fleste er det kjent at Bataljonen vil få tilholdssted på nedre del av Hansa (Frydenbøtribunen) fra og med sesongen 2007.
Vi har hatt møte med Brann hvor vi diskuterte endel punkter omkring dette. Vi ønsker å starte med de 2 midterste feltene og samle de som virkelig vil synge og gjøre en innsats for at Hansa skal bli en beryktet tribune, stemningsmessig.
På disse 2 feltene ønsker vi å samle "sanggruppen" som vil formes som en "T" på tribunen. Denne sanggruppen skal bestå av personer som ønsker å bruke stemmen sin og får vi en slagkraftig gjeng vil det bli lettere å dra med seg resten av tribunen og stadion. Sanggruppen vil bla. jobbe med nye sanger og få innført disse på tribunen.
Dette "T" feltet vil bestå av ca 300 stykker


Var dette jeg mente!


Jammen dette er jo bare selve forsangergruppen. De som liksom skal dra igang syngingen.
Legg ned hele klubben!

Bataljonen

Til Nisse: T feltet er ståfeltet som er foran hovedtribunen. Når jeg snakker om "T'en" på Hansa er ikke dette et felt men at vi skal plassere rundt 300 stykker som vil forme en "T" på de to midterste feltene.

Håper du nå skjønte hva vi mener med "T'en" på Hansa.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Klaus_Brann

Kommer hele nedre hansa til å bli partoukort?eller noen vanlige billetter og?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

EvenSteven


Bataljonen

Quote from: "Klaus_Brann"Kommer hele nedre hansa til å bli partoukort?eller noen vanlige billetter og?


Det avhenger helt av interessen og det får vi en pekepinn på når salget starter, men det kan være at deler av ytterfeltene blir solgt som enkeltbilletter.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

mbs

Vi har ordnet en pris på partoutkort til våre medlemmer i Bataljonen som blir en av de billigste på Stadion. Er dette "drøyt", og ikke godt nok ?

Om noen trodde at det ble samme pris på Hansa som det har vært på Store Stå så har man vill fantasi. Fasilitetene kan ikke sammenlignes og med den pris vi lander på så skal vi være godt fornøyd med den.[/quote]

Ikke for å kritisere men dere klarer faktisk å forhandle frem en avtale som er dyrest i supporter norge.
MFK har 500,- kr for sine fans på kortsiden i fjor, hva de betaler i år er 1320 for nede på langsiden (sitte tribune)
Kjernen betaler fra 900,- kroner for sesongkortene tilsvarende plassering som vi får.
Klanen betaler 1300 på langsiden.
Slik kan vi fortsette.
Jeg synest ikke styret i bataljonen har gjort en kjempe innsats, heller motsatt.

Pondan

Jeg er enig. 2000 var en smule dyrt.. Bruke en høy sum for å skremme vekk mindreårige er bare idioti!

Bataljonen

Som jeg skrev så kan vi ikke blidgjøre alle. Det er opp til hver enkelt om man ønsker å benytte seg av Bataljonens partoutkort. Er dere mer opptatt av pris er det bare å bestille på T-feltet som blir et enda billigere alternativ.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Pondan

blidgjøre alle?? tror du virkelig at du blidgjør noen i det hele tatt med Norges dyreste supporterpartourkort??

gazi

Ja, meg, jeg er glad over at vi nå slipper alle prisjegerene og ungene vi har på SS.

Langhår

Prisjegere? Har vi så mange av dem egentlig? I så fall har jakten vært uhyre dårlig de siste 40 år....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "Pondan"blidgjøre alle?? tror du virkelig at du blidgjør noen i det hele tatt med Norges dyreste supporterpartourkort??


Hva er et supporterpartoutkort? Er ikke alle på Stadion supportere?

Og når disse "supporterne" også er de som på den ene siden oftest forlanger både det ene og det andre av resultater og innkjøp, virker det litt rart at de på den andre siden ikke vil bidra økonomisk på lik linje med de andre som går på Stadion.

Hva og hvem er det dere tror at dere er?

Satt på spissen burde de som betalte mest ha størst rett til å uttale seg...
Rød makt på Hansa

paf

Quote from: "Nixon"Satt på spissen burde de som betalte mest ha størst rett til å uttale seg...

Altså sponsorene? Historisk sett har klubbene sett en verdi av å "belønne" supporterklubbene med lavere priser siden de stående, syngende supporterne ofte er medlem av supporterklubben. Stående, syngende supportere er ofte en viktig del av produktet klubbene selger, og det har vært viktig for klubbene å støtte opp om dette. Samtidig har det vært viktig for en supporterklubb å fronte sine medlemmers interesser, blant annet gjennom å påpeke dette overfor klubbene og be om lavere priser på grunnlag av det.
I dette tilfellet har enten ikke Brann hørt på Bataljonen - eller Bataljonen er lite opptatt av å jobbe for medlemmenes interesser.
Hva andre grupper på stadion gjør eller ikke gjør bør være Bataljonen helt uvedkommende. Det er ingen som hindrer deg i å gå i dialog med Brann på vegne av alle gretne gubber på Felt Z og be om moderasjon - eller for den saks skyld høyere priser dersom du gjerne vil støtte klubben ytterligere.
Nå ser det ut til at vi ender på priser på ca 160 kroner pr kamp for å stå i svingen. Jeg synes faktisk det er ganske drøyt. Det er grenser for hvor mye man skal loppes for med unnskyldningen at "det er til klubbens beste", eller at man ønsker å bli kvitt alle de mange man "vet" går på supporterfeltet for prisens skyld.

paf

Quote from: "Bataljonen"Som jeg skrev så kan vi ikke blidgjøre alle. Det er opp til hver enkelt om man ønsker å benytte seg av Bataljonens partoutkort. Er dere mer opptatt av pris er det bare å bestille på T-feltet som blir et enda billigere alternativ.

Pondan

paf, det er jo en grunn at ingen vil vere medlemmer i BBB.. Merker jo det på hvor mangen medlemmer de har.. Eneste bonusen for å vere medlem i BBB er bussturene..

Nixon

Jeg synes fortsatt at det er en anakronisme at de som liker å tro at de er de beste supporterne og kanskje roper høyest på flere forsterkninger (tenker ikke spesielt på paf som svarte meg, men en generell oppfatning av gjengen på SS skal vi tro mange her på forumet) skal forlange å betale minst til klubben.

Det kan jo føre til at andre må betale mer, Brann skal jo få budsjetter til å gå opp. Er det rettferdig?

Og når det gjelder at det er ståplass trodde jeg at folk ville stå fordi de liker det. Ikke fordi det kan gi de billigere billetter.
Rød makt på Hansa

paf

Quote from: "Nixon"
Og når det gjelder at det er ståplass trodde jeg at folk ville stå fordi de liker det. Ikke fordi det kan gi de billigere billetter.

Det er helt korrekt - i hvert fall for mitt vedkommende. Men jeg synes likevel det skal være et visst samsvar mellom det man tilbys og det som betales. Det synes jeg ikke det er her.

Bataljonen

Det ble gjerne litt dårlig formulert, det tar jeg på min kappe og beklager.

Innledningsvis vil jeg si til deg Paf at selvfølgelig jobber Bataljonen for sine medlemmer. Noe annet hadde vært rart ? At du i det hele tatt insinuerer noe annet og stiller spørsmÃ¥lstegn ved dette blir helt feil i mine øyne. Og det er min personlige mening.  

Men nok om det.

Det jeg ville frem til er at det også vil bli et tilbud til de som ønsker "billige billetter" og disse kan da få nettopp dette på Felt T.

Prisen pÃ¥ partoutkort er ikke endelig bestemt enda, vi har hatt et møte med Brann om Hansa 07 men ingenting er fastsatt enda, verken pris pÃ¥ Hansa eller pÃ¥ stÃ¥feltet.  

Hva som er "riktig" pris kan sikkert diskuteres til langt på natt. Vi har sagt at prisen kan ligge på rundt 2000 kr, men vi vil selvfølgelig jobbe for at den vil havne under 2000,- og vel så det. Det som er sikkert er at en pris på over 2000,- er uakseptabelt i våres øyne.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

monzilla

Her er det vel Brann som har siste ordet, så jeg tror folk bør få alle fakta på bordet før de retter tung skyts mot BBB, eller hva Pondan?

mbs

Quote from: "Bataljonen"Som jeg skrev så kan vi ikke blidgjøre alle. Det er opp til hver enkelt om man ønsker å benytte seg av Bataljonens partoutkort. Er dere mer opptatt av pris er det bare å bestille på T-feltet som blir et enda billigere alternativ.

Xminator

Om supporterfeltet skal bli de billigste billettene så er det en liten krise for den syngende supportergruppen. Prisen bør være den samme som resten av Hansa. Noen form for bekvemmelighetsrabatt og du drar til deg de som kun ser på pris. Og har i praksis laget en fjortisstribune.

Ja til høy pris på supporterfeltet!

mbs

Quote from: "Xminator"Om supporterfeltet skal bli de billigste billettene så er det en liten krise for den syngende supportergruppen. Prisen bør være den samme som resten av Hansa. Noen form for bekvemmelighetsrabatt og du drar til deg de som kun ser på pris. Og har i praksis laget en fjortisstribune.

Ja til høy pris på supporterfeltet!


Jeg er uenig der, den bør iallafall være kontigenten billigere enn andre tilsvarende felt. Når vi snakker om sesongkort, enkelt billetter trenger ikke være sponset.
Ved hjelp av sesongkort og plass nummering vil dette fungere fint slik en i løpet av få år får de med mest ansinitet i mot midten.

For de fleste er medlemskapet i bataljonen på vei til å bli en veldedig 200 lapp i året. Særlig dersom fordelene er små. Omtrent som giroen en får fra det lokale idrettslaget du ikke har deltatt på siden du var 16, men som du betaler av gammel vane, og takk for sist.
Har bataljonen råd til å være en slik organisasjon.

Jeg tror ikke det. En skikkelig rabatt på stadion for medlemmene av bataljonene hadde vært en klar beskjed fra brann om at de ønsker en supporter organisasjon.

Christian

Quote from: "Xminator"Om supporterfeltet skal bli de billigste billettene så er det en liten krise for den syngende supportergruppen. Prisen bør være den samme som resten av Hansa. Noen form for bekvemmelighetsrabatt og du drar til deg de som kun ser på pris. Og har i praksis laget en fjortisstribune.

Ja til høy pris på supporterfeltet!

Helt enig i dette.

Lavest mulig pris resulterer i uengasjerte folk på supporterfeltet. Om eg ikkje tar veldig feil har blant annet Kjernen tatt konsekvensen av dette og sørget for at deres plasser ikkje lenger er de billigste på Lerkendal. Kanskje det går an å få til en avtale med Brann der Bataljonen-medlemmer heller får bedre vilkår i andre sammenhenger. Større rabatter i Brann-butikken eller større rabatter på Cup-kamper...

Northside

en av fordelene med Bataljonen er jo at billettene skal være litt billigere, slik var det ihvertfall før og slik burde det være.

men, samtidig skulle vi hatt et annet sted som var endå billigere, samt at BBB medlemmer fikk en ekstra billig billett på det stedet (ikke hansa).
Då ville alle de unge i BBB og supportermiljøet generelt stått på det billigste stedet, mens de som vil synge, ville stått på Hansa, som ikke er billigst, men billigere enn resten av Hansa.

Speedy

Ser ikke problemet med å innføre 18 års grense på nedre hansa neste år jeg. Det luker bort fjortizene. Og så kan man ha litt høyere priser på hansa, men får rabatt på alle slags former for cupkamper. Er ikke det en løsning da?
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

Tullpip

Quote from: "Tifo-gruppen"Hele tribune-konseptet som er på nedre hansa i år blir flyttet til klokkesvingen neste år, der det vil dannes en nye familie/student tribune.
Mvh Morten

Nixon

Quote from: "NorthsideFCDH"en av fordelene med Bataljonen er jo at billettene skal være litt billigere, slik var det ihvertfall før og slik burde det være.


Virker som at noen tror at 2000 kroner er fullpris. Billettene blir litt billigere når det er snakk om partoutkort til 2000 kroner nedre på de to midterste feltene. De beste plassene i Hansasvingen basert på priskartet. Vet ikke helt hva de koster i dag, men det er vel nærmere 3000 kroner vil jeg tro. En akseptabel rabatt i mine øyner.

Men for all del. Ta 1989 kroner. Det ser jo litt bedre ut...
Rød makt på Hansa

ostraume

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

chris_henrik

Bare for å illustrere hvilke summer som vi her snakker om, da flere argumenterer med at gode supportere bør bidra i størst mulig grad økonomisk.

Dersom vi tar kraftig i og antar at 4000 stk (det er vel nesten HELE Hansa) vil benytte seg av et Bataljonen tilbud, får vi følgende regnestykke:

Pris 2000 x 4000 = 8 mill, og 154 pr kamp
Pris 1500 x 4000 = 6 mill, og 115 pr kamp
Pris 1000 x 4000 = 4 mill, og 77 pr kamp

Til sammenligning betaler:
Klanen 1250 for billetter i svingen og 1450 på langsiden
Kanarifansen 1360
Kjernen 1170
Vikinghordene 1150

Sett i forhold til disse klubbene, har Bataljonen og Brann et latterlig dårlig tilbud. Bataljonen kan fritt få bruke prisene jeg har funnet i sitt neste møte med Brann. :)
<BRANN> ..... DKFM

Candyman

Quote from: "Nixon"Ta 1989 kroner. Det ser jo litt bedre ut...

Hva med kr 1963,- Eller eventuellt kr 2006,- (drømme)! Tror alle i såfall ville vært positiv til de ekstra kronene...
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

krøvel vellevold

Quote from: "Candyman"
Quote from: "Nixon"Ta 1989 kroner. Det ser jo litt bedre ut...

Hva med kr 1963,- Eller eventuellt kr 2006,- (drømme)! Tror alle i såfall ville vært positiv til de ekstra kronene...


Og 1911, - kr. hvis du bestiller på SMS. Men da blir det 0,79 for SMS'en også, da!
Legg ned hele klubben!

Xminator

Quote from: "Speedy"Ser ikke problemet med å innføre 18 års grense på nedre hansa neste år jeg. Det luker bort fjortizene. Og så kan man ha litt høyere priser på hansa, men får rabatt på alle slags former for cupkamper. Er ikke det en løsning da?


Min mening er at mange av de såkalte "14tissene" er godt over 18 år. Så å få luket bort prishorene som tilfeldigvis er over 18 er neppe negativt det heller.

abe78

Helt enig med X, få vekk disse prishorene. Det er noen av de i denne tråden også. Kun med i Bataljonen for å spare noen hundrelapper! Bye bye! - sier no jeg.

Bataljonen er talerøret vårt i forhold til først og fremst Brann. Jeg er ikke medlem for å spare penger. Vi er ikke Smart-club heller...

Storestå er i dag nærmest helt ødelagt. Totalt. Mange står her fordi det er kult og billig. Jeg ønsker ikke at sangfeltet til Bataljonen skal være kjent for at det er rimelig, heller for de fanatiske supporterne som sitter der.

Samtidig tror jeg det er viktig at Bataljonen fokuserer på de som sitter på andre tribuner også. Det er ikke helt tilfeldig at Bataljonen hele tiden sammenlignes med storestå.
.og husk!

Kruxleiven

Quote from: "abe78"
Storestå er i dag nærmest helt ødelagt. Totalt. Mange står her fordi det er kult og billig.

Nixon

http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=659

1500 kroner inkludert medlemsskap er vel så billig at hele klientellet kommer til å følge med over fra SS. Så det var den sjansen til å heve nivået på stemningen...

Lurte også på en ting. Utfra saken virker det som at BBB regner med å fylle de to feltene med partoutkortinnehavere. Er det realistisk?
Rød makt på Hansa

BL

Hansa-
Felt Z

C@Bøe_79

BT-tribunen blir familie-tribune..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Straffe!!!

Utfra det som står i nyheten på forsiden må jeg gi skryt til Bataljon-ledelsen.

Ser ut som dere har gjort en god figur i forhandlingene med Brann, og kommet frem til et resultat de fleste bør være riktig fornøyd med.

Slik jeg forstår det vil Bataljonen ha en viss kontroll med hvem som sitter/står hvor i det nye feltet, så tror ikke det vil bli noe problem at vi drar med oss "gratispassasjerer" over fra SS.

Pondan

Blir det ikke unummerrerte plasser? Syns de 2 BBB feltene burde vert fri for nr, sånn at første mann som kommer får beste plass..

C@Bøe_79

Quote from: "Pondan"Blir det ikke unummerrerte plasser? Syns de 2 BBB feltene burde vert fri for nr, sånn at første mann som kommer får beste plass..


Og dermed få SS problemet opp igjen?
Smart du!
Det må selvsagt være nummererte plasser, sånn at de som kommer fra puben får gode seter også. Og Tifo-gruppen som har mye med sang-gruppen neste år å gjøre også, skal de få dårlige plasser fordi at de er opptatt frem til kampstart? Samme med Styret?
Man betaler ikke 1500kr for et unummerert partourkort.
Nytt nick, samme merkelig ideer..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Pondan

Nytt nick med 400 poster? smart du!

Nixon

Quote from: "C@Bøe_79"
Smart du!
.....
Samme med Styret?


Vet ikke hvem som er smart her. Og du sitter vel ikke i styret lenger.
Men når styret skal argumentere for faste plasser bør de ikke nevne seg selv. Det er kanskje ikke akkurat taktisk smart...
Rød makt på Hansa

C@Bøe_79

Quote from: "Nixon"
Quote from: "C@Bøe_79"
Smart du!
.....
Samme med Styret?


Vet ikke hvem som er smart her. Og du sitter vel ikke i styret lenger.
Men når styret skal argumentere for faste plasser bør de ikke nevne seg selv. Det er kanskje ikke akkurat taktisk smart...


Nevner jeg at jeg sitter i STYRET???????
De som er opptatt frem til avspark med jobb/verv for Bataljonen/Brann skal altså ikke ha mulighet til gode plasser?
Og det skal i tillegg oppretttes en sang-gruppe, og den mener du/dere at skal da være på plass 1,5t før kampstart for å få "bra" plass??
Jeg med på at folk kanskje vil komme tidligere hvis det er unummererte plasser, men samtidig vil folk tenke at "jeg var der ikke 1t før kamp, så da kan jeg komme litt senere"..


Og Pondan? Har ikke du hatt et annet nick de siste 1,5 år?
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Nixon

Quote from: "C@Bøe_79"Nevner jeg at jeg sitter i STYRET???????
De som er opptatt frem til avspark med jobb/verv for Bataljonen/Brann skal altså ikke ha mulighet til gode plasser?
Og det skal i tillegg oppretttes en sang-gruppe, og den mener du/dere at skal da være på plass 1,5t før kampstart for å få "bra" plass??


For det første er jeg for faste plasser, og støtter BBB der. Så innlegget var bare en observasjon om at styret ikke bør argumentere for sin "egen vinning" når de skal overbevise de som er for unummererte plasser. Det er, som jeg skrev, kanskje ikke særlig taktisk smart.

Jeg vet at du ikke nevnte at du sitter i styret, og ser at jeg burde hengt de to setningene bedre sammen med et komma: Du sitter vel ikke i styret lenger, men når styret skal argumentere for faste plasser...
BEDRE???????

Men du har nettopp sittet i styret. Så innlegget kan lett tolkes som å "be for sin syke mor". BBB har allerede et rykte som en intern kompisgjeng. Man trenger kanskje ikke å gjøre det verre.

Når det gjelder sanggruppen bør det vel være et kriterium at flest mulig av de kommer så tidlig som mulig? Eller skal de og tifo-gruppen bli en elite som har de beste plassene, men kommer rett før kampstart?
Rød makt på Hansa

C@Bøe_79

Det tviler jeg på, men sang-gruppen og Tifo-gruppen vil ha likehetstrekk neste sesong. Uten at det blir noe fare ved det.
Tifo-gruppen er 3-5 mann, og sang-gruppen blir forhåpentligvis veldig mye større enn det. (Uten at jeg har sittet meg helt inn i hvordan sang-gruppen blir organisert).
Stemningen må taes tak i uansett.

Misforstod vel deg litt der,ja..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Bataljonen

Quote from: "Pondan"Blir det ikke unummerrerte plasser? Syns de 2 BBB feltene burde vert fri for nr, sånn at første mann som kommer får beste plass..


Partoutkortene vil ikke bli solgt som unummererte plasser.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Bataljonen

Quote from: "BL"


BT tribunen vil fra neste år være familietribune.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Brannmann rob

Partoutkortene vil ikke bli solgt som unummererte plasser.[/quote]

Konge!! Det er sinnsykt irreterendes å måtte komme nesten 1,5 time før kampen for å få en "bra" plass.
Men er det sånn at de som har parturkort på SS nå, får først tilbud om å kjøpe pk på hansa? Og kan man da kjøpe mer enn ett? tenker da på å få plasser sammen med venner...

Christian


Pondan

Salget er åpnet, men om det er en gjeng på 5-10 stk, får vi et kart av nedre hansa der mann kan velge sted og stå? Som å kjøpe bill på kino via nett liksom.

Bataljonen

Quote from: "Pondan"Salget er åpnet, men om det er en gjeng på 5-10 stk, får vi et kart av nedre hansa der mann kan velge sted og stå? Som å kjøpe bill på kino via nett liksom.


Det vil ikke bli lagt ut et slikt "kart". Men om man er en gjeng som ønsker å sitte samlet spesifiserer man dette i mailen og gjerne kom med ønske om rad så gjør vi så godt vi kan i forhold til dette.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Christian

Quote from: "Christian"

Prøver igjen sjøl om eg no ser det kan bli trøblete: Kan vi beholde plassene våre?

Bataljonen

Quote from: "Christian"
Quote from: "Christian"

Prøver igjen sjøl om eg no ser det kan bli trøblete: Kan vi beholde plassene våre?


Som det ble skrevet i annen link oppfordrer vi de som ønsker å sitte på et spesielt sete eller felt om å spesifisere dette i mailen ved bestilling, vi vil så langt det lar seg gjør etterkomme dette.
Jo tidligere man bestiller desto større er sjansen for at ønsket blir innfridd.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Straffe!!!

Dette er pokker meg genialt av Bataljonen!

All honnør til styret som har fått frem en særdeles god avtale til medlemmene. Fornuftige priser til alle, og med betingelser som bør gjøre det svært attraktivt å bli medlem i Bataljonen.

Godt jobbet, folkens!

C@Bøe_79

Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

krøvel vellevold

Herregud som jeg gleder meg til å få mitt eget sete neste år! Jeg er så møkk lei av Store Stå. Kommer du 50 minutter før kampstart så er alle de beste plassene allerede okkupert av hundrevis av fjortisjenter. Og så er det jo slik på Store Stå at man gjerne må stå to på samme trinn. Dette har ikke disse fjortisjentene skjønt. For er du så frekk at du stiller deg fremst på et trinn der de har stilt seg bakerst (fordi de sitter med ræven på trinnet bak), så begynner de å surmule om at det er frekt å stille seg foran dem, at de holder plasser, osv. Altså; hallo? "Holde plasser" på en ståtribune som er i ferd med å fylles? Uansett slipper vi dette problemet når vi får nummererte seter.

Og så går det jo an å håpe på at flere voksne/menn stiller seg med supportergjengen på Hansa. Slik det er nå er det jo faen meg 50% jenter, og det blir ikke bra trøkk da! Greit nok at det finnes en del fotballinteresserte jenter. Men hvorfor i helvete må de drasse med seg en hel haug fotball-u
Legg ned hele klubben!

Mr_Soma

Quote from: "krøvel vellevold"Og for ordens skyld (for å være litt politisk korrekt): Det er selvsagt ikke ALLE jenter på SS som passer til karakteristikken over.


Men de aller ALLER fleste.
Presist innlegg Krøvel!

Snublefot

Quote from: "krøvel vellevold"Herregud som jeg gleder meg til å få mitt eget sete neste år! Jeg er så møkk lei av Store Stå. Kommer du 50 minutter før kampstart så er alle de beste plassene allerede okkupert av hundrevis av fjortisjenter. Og så er det jo slik på Store Stå at man gjerne må stå to på samme trinn. Dette har ikke disse fjortisjentene skjønt. For er du så frekk at du stiller deg fremst på et trinn der de har stilt seg bakerst (fordi de sitter med ræven på trinnet bak), så begynner de å surmule om at det er frekt å stille seg foran dem, at de holder plasser, osv. Altså; hallo? "Holde plasser" på en ståtribune som er i ferd med å fylles? Uansett slipper vi dette problemet når vi får nummererte seter.

Og så går det jo an å håpe på at flere voksne/menn stiller seg med supportergjengen på Hansa. Slik det er nå er det jo faen meg 50% jenter, og det blir ikke bra trøkk da! Greit nok at det finnes en del fotballinteresserte jenter. Men hvorfor i helvete må de drasse med seg en hel haug fotball-u


pluss at de som står der uten å se på kampen faktisk gir brann penger for noe de absolut ikke er interesert i å se på=)

sÃ¥ sÃ¥nn sett er det jo ganske greit ogsÃ¥...  en liten inntektskilde dette ogsÃ¥..

Brannfrelst

Nei det er ikke greit,hvorfor kunne de ikke heller gått på felt T? Mange ledige plasser der. Da hadde de ikke trengt å drepe stemningen. Frykter at foreldre må bla opp mer lommepenger for at ungene skal stå på Hansa neste år. Om ikke,så blir dette kanon!
2.10.07-Gullet kom hem!

Noddi

Quote from: "Brannfrelst"Var ikke meningen å formidle det slik. Men se f.eks på Klanen. De står på langsidene,mye bedre enn Store Stå,men de betaler vel ikke 2.000 for et partoutkort? Samme med Kjernen på lerkendal,Vikinghordene i stavanger osv(mener jeg å ha lest). Men samme for meg igrunn hva det koster. Jeg skal nok ikke stå
med "gjengen" neste år.

Ja dette viser jo at du ikke er kjernesupporter mener nå jeg!
Mitt hjerte står i brann <3

Pondan

Helt enig.. Bort og sitt med medgangssupporterene i BT svingen.... Men jeg fatter ikke at alle skal klage så jævlig når det er 1-2 kamper igjen. skulle tro SS var helt nytt... Pust ut og la det renne ut no.. :D

mao

Med tanke på de siste kampers kasting og blussing, hvordan vil bataljonen stille seg til slike episoder på deres felt til neste år? vil de hjelpe brann med eventuell identifisering og utestengelse?

Pondan

Det er jo en selvfølge at BBB skulle gjort det.. BBB burde jo ha stengt de ute i en lengre tid sammen med Brann..

Morriss

Les hva Klanen velger å gjøre på VB:

"Alle som vil kjøpe sesongkort på Vestbreddens midterste felter må underskrive en såkalt "sangkontrakt".
Dette medfører at folk som griner seg til en plass på et sangfelt faktisk kan bli kasta ut av dette feltet hvis de ikke leverer varene."


Noe for BBB? Mener ikke at folk skal kastes ut om de ikke synger, men en slik kontrakt hadde ikke vært så dumt. Da er ihvertfall folk bevisst på at det er et fel der det skal SYNGES!

Link til hele greien her: http://www.klanen.no/vestbredden_2007

Corran

Quote from: "Morriss"Les hva Klanen velger å gjøre på VB:

"Alle som vil kjøpe sesongkort på Vestbreddens midterste felter må underskrive en såkalt "sangkontrakt".
Dette medfører at folk som griner seg til en plass på et sangfelt faktisk kan bli kasta ut av dette feltet hvis de ikke leverer varene."


Noe for BBB? Mener ikke at folk skal kastes ut om de ikke synger, men en slik kontrakt hadde ikke vært så dumt. Da er ihvertfall folk bevisst på at det er et fel der det skal SYNGES!

Link til hele greien her: http://www.klanen.no/vestbredden_2007


Hvis de ikke skal kastes ut hva er da vitsen med en kontrakt?
"Skriv under her på at du skal synge men om du ikke synger er det helt greit"
Bare lurer litt på logikken der
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Morriss

Fordi det ikke går an å synge i 90 minutter i strekk uansett.. Kast gjerne ut de som ikke synger i det heletatt, det var ikke det jeg mente.

Synes at det er en god idé, som vi gjerne kunne benyttet oss av. Send rundt kontraktene sammen med sesonkortene. For de som kjøper billett så bør det også være en form for opplysning om at du skal synge på nedre Hansa.

slang

Synes også dette virket interessant. Men ville ventet ett år eller to og se hvordan det går først. Beste hadde vært om vi ikke hadde trengt det!
ansa 08

Erlend

jeg antar at gode gamle vi e brann bergens stolthet-Skbrann bergens stolthet som var vekselropet mellom z og SS går ut nå? i så fall er det synd for den likte jeg

Speedy

Quote from: "Erlend"jeg antar at gode gamle vi e brann bergens stolthet-Skbrann bergens stolthet som var vekselropet mellom z og SS går ut nå? i så fall er det synd for den likte jeg


Sangen består regner jeg med (hvis du mente at den kom til å forsvinne helt). På storestå før feltz ble så populært (ca 5-6 år siden), sang man jo denne sangen. Bare å dele sånn halvparten på hver del av sangen det, etter gehør.
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

smaalanda

Quote from: "Erlend"jeg antar at gode gamle vi e brann bergens stolthet-Skbrann bergens stolthet som var vekselropet mellom z og SS går ut nå? i så fall er det synd for den likte jeg


Denne bør ikke bli noe problem å veksle mellom Felt B og Felt C i 2007.
KMO!!!

Klaus_Brann

Quote from: "smaalanda"
Quote from: "Erlend"jeg antar at gode gamle vi e brann bergens stolthet-Skbrann bergens stolthet som var vekselropet mellom z og SS går ut nå? i så fall er det synd for den likte jeg


Denne bør ikke bli noe problem å veksle mellom Felt B og Felt C i 2007.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Northside

Vekselsangen skal no resten av stadion få svare på.

Vi tar ene ropet (Hansa) så kan stadion fikse "SK Brann Bergens stolthet" :wink:

Romani3

Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "krøvel vellevold"Og for ordens skyld (for å være litt politisk korrekt): Det er selvsagt ikke ALLE jenter på SS som passer til karakteristikken over.


Men de aller ALLER fleste.
Presist innlegg Krøvel!


Men det finnes unntak..
color=red]Vi e Brann, seriemester![/color]

vebo

Kunne godt tenkt meg litt mer info fra Bataljonen ang antall solgte kort så langt. Fyller vi B og C? Ekspandrer vi til A og D?

Lurer også hva som skjer med T-feltet? Frykter invasjon av fjortiser til Hansa:(
Tiocfaidh ár lá

slang

I den andre hansa-tråden opplyste bataljonen om at det var solgt ca 900 partourkort. Dette e vel 1-2 uker siden. Når det gjelder fjortissinvasjon er eg og bekymret for dette. Bataljonen kunne vel ikke fortalt hvor mange % av de som har fått partourkort på hansa som e jenter?

Vil selvfølgelig være endel jenter der som er supportere og som bryr seg om Brann, men hvis andelen er jenter er som det var på SS i år 60-70% så kan vi bare glemme drømmen om en fryktet hansatribune..
ansa 08

Erlend

Har et forslag: Alle fjortiser som ikke synger, slenges bort pÃ¥ t og fÃ¥r 600 tilbake.  Tror det var en liten tabbe av bataljonen Ã¥ gjøre hansa til det billigste partoukortet etter T.

Stoffi

Quote from: "slang"I den andre hansa-tråden opplyste bataljonen om at det var solgt ca 900 partourkort. Dette e vel 1-2 uker siden. Når det gjelder fjortissinvasjon er eg og bekymret for dette. Bataljonen kunne vel ikke fortalt hvor mange % av de som har fått partourkort på hansa som e jenter?

Vil selvfølgelig være endel jenter der som er supportere og som bryr seg om Brann, men hvis andelen er jenter er som det var på SS i år 60-70% så kan vi bare glemme drømmen om en fryktet hansatribune..


Der jeg står på bataljonsfeltet, vet jeg at det er 90% menn over 22-23, 60 i tallet.
Du trenger ikke bekymre deg, mange som kommer tilbake til kjernen og vi blir kvitt fjortisene.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Pondan

Kanskje BBB kan skrive hvor mangen % aldersgrupper det er og kjønn.. feks 16-18 19-25 og 25-+++

Erlend

Det går folk der under 16

Mr_Soma

Quote from: "Romani3"
Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "krøvel vellevold"Og for ordens skyld (for å være litt politisk korrekt): Det er selvsagt ikke ALLE jenter på SS som passer til karakteristikken over.


Men de aller ALLER fleste.
Presist innlegg Krøvel!


Men det finnes unntak..


Du sikter til deg selv kanskje?

Corran

Er det 100% sikkert at bataljonen sine felt på Hansa blir ståfelt?
I følge de som kjøper partoutkort på de tilstøtende feltene så sier de på stadion at det ikke blir lov å stå for bataljonen og at de som gjør det får bøter. Og ikke nok med det De påstår også at ledelsen i Bataljonen er fult klar over dette.
Hvis ikke er det jo rimelig frekt av Brann å ta full pris fra de som kommer fra Umbro og får plasser på disse feltene.
Og før dokker skyter budbringeren. Eg har ikke noe i mot at bataljonen står
Bare ser at det kan oppstå en konflikt situasjon her.
Brann sier til de som får billetter at bataljonen ikke står og da blir det en del som tar disse partoutkortene og så kommer de på de første kampene og oppdager at de må stå for å se.

Skal bli spennende å se hva som skjer her
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

paf

Quote from: "Corran"I følge de som kjøper partoutkort på de tilstøtende feltene så sier de på stadion at det ikke blir lov å stå for bataljonen og at de som gjør det får bøter. Og ikke nok med det De påstår også at ledelsen i Bataljonen er fult klar over dette.
Hvis ikke er det jo rimelig frekt av Brann å ta full pris fra de som kommer fra Umbro og får plasser på disse feltene.

Her lyver jo noen. Bataljonen hevder å ha fått klarsignal til å stå. Brann markedsfører feltene ved siden av som ordinære sittefelter, og svarer ikke på henvendelser om det problematiske i dette. Det hadde vært veldig greit om styret i Bataljonen kan bekrefte at det ikke er de som lyver (noe jeg ikke tror), og at det foreligger skriftlig avtale med Brann om dette (noe jeg håper)

Bataljonen

Vi har gjort avtale med Brann at vi skal få disponere felt B og C på nedre Frydenbø fra og med neste sesong og at partoutkortene på disse to feltene vil bli solgt som "ståplass med sete", noe som vi har spesifisert i vår artikkel om partoutkortsalget som har lagt ute på vår nettside i lengre tid. Dette nettopp for å "advare" og gjøre de som kjøper partoutkort på felt A og D oppmerksomme på dette. Brann kan ikke offisielt gå ut og skrive dette men jeg har nettopp nå vært i kontakt med Jæger og de som nå etterhvert kjøper partoutkort på disse sidefeltene vil bli gjort oppmerksom på at på denne tribunen vil den syngende kjerne stå.

Hadde vi solgt ut hele nedre feltet ville ikke dette vært noe "problem" og det er nettopp derfor vi har sikret oss en "opsjon" på sidefeltene ved at det ikke blir solgt sete på disse feltene med fornybar rett slik at Bataljonen kan utvide med tiden.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

paf

Dette høres jo betryggende ut. Samtidig er det åpenbart at Brann bruker minst to tunger i kommunikasjonen her. De tingene Corran kommer med i forhold til sidefeltene har jeg også hørt såvidt, og kommunikasjonen til Brann er bare tydelig på at det her blir sitteplasser. Vel og bra hva som står hos Bataljonen, men risikerer vi å komme i en situasjon der masse folk blir sure og sinte fordi de er forespeilet sitteplasser og så må de stå for å se kampen? Jeg tror det er viktig at Brann kommuniserer dette riktig ut, og det er det åpenbart at de ikke gjør. Til syvende og sist går dette bare ut over oss...

Bataljonen

Quote from: "paf"Dette høres jo betryggende ut. Samtidig er det åpenbart at Brann bruker minst to tunger i kommunikasjonen her. De tingene Corran kommer med i forhold til sidefeltene har jeg også hørt såvidt, og kommunikasjonen til Brann er bare tydelig på at det her blir sitteplasser. Vel og bra hva som står hos Bataljonen, men risikerer vi å komme i en situasjon der masse folk blir sure og sinte fordi de er forespeilet sitteplasser og så må de stå for å se kampen? Jeg tror det er viktig at Brann kommuniserer dette riktig ut, og det er det åpenbart at de ikke gjør. Til syvende og sist går dette bare ut over oss...


Derfor jeg har bedt Brann presisere dette enda bedre til de som kjøper seter på disse to sidefeltene.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

krøvel vellevold

Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "paf"Dette høres jo betryggende ut. Samtidig er det åpenbart at Brann bruker minst to tunger i kommunikasjonen her. De tingene Corran kommer med i forhold til sidefeltene har jeg også hørt såvidt, og kommunikasjonen til Brann er bare tydelig på at det her blir sitteplasser. Vel og bra hva som står hos Bataljonen, men risikerer vi å komme i en situasjon der masse folk blir sure og sinte fordi de er forespeilet sitteplasser og så må de stå for å se kampen? Jeg tror det er viktig at Brann kommuniserer dette riktig ut, og det er det åpenbart at de ikke gjør. Til syvende og sist går dette bare ut over oss...


Derfor jeg har bedt Brann presisere dette enda bedre til de som kjøper seter på disse to sidefeltene.
Legg ned hele klubben!

Brannesen

Vi er en gjeng som satt på nedre Z (rad 6) ifjor som fikk brev om at vi måtte flytte på oss. Da fikk vi beskjed om at vi ble flyttet på øvre felt. Så fikk jeg mail om at det ikke var mulig å plassere oss samlet på noen av de øvre feltene på frydenbø siden vi var så mange (9stk). Da ble vi plassert på øverste rad på nedre felt (vet ikke hvilket)! Blir dette sammen med store stå eller har dere "bare" de midterste feltene?
Bjørn Dahl...respektløst! Se på dette! Nydelig til Huseklepp...Brann har mye folk inne foran måååål åååhåhåå...ja det er 2-1. Det er 2-1...det er Eirik Bakke! Alsaker kommenterer Brann mot Zagreb

Corran

Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "paf"Dette høres jo betryggende ut. Samtidig er det åpenbart at Brann bruker minst to tunger i kommunikasjonen her. De tingene Corran kommer med i forhold til sidefeltene har jeg også hørt såvidt, og kommunikasjonen til Brann er bare tydelig på at det her blir sitteplasser. Vel og bra hva som står hos Bataljonen, men risikerer vi å komme i en situasjon der masse folk blir sure og sinte fordi de er forespeilet sitteplasser og så må de stå for å se kampen? Jeg tror det er viktig at Brann kommuniserer dette riktig ut, og det er det åpenbart at de ikke gjør. Til syvende og sist går dette bare ut over oss...


Derfor jeg har bedt Brann presisere dette enda bedre til de som kjøper seter på disse to sidefeltene.


Litt seint å presisere det etter at billettene er fordelt. Disse møtene var mandag, tirsdag og onsdag. Feltene var ikke utsolgte men det var solgt en god del. Etter at jeg var der måtte en ned under rad 12 for å få flere plasser ved siden av hverandre
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

slang

Quote from: "Brannesen"Vi er en gjeng som satt på nedre Z (rad 6) ifjor som fikk brev om at vi måtte flytte på oss. Da fikk vi beskjed om at vi ble flyttet på øvre felt. Så fikk jeg mail om at det ikke var mulig å plassere oss samlet på noen av de øvre feltene på frydenbø siden vi var så mange (9stk). Da ble vi plassert på øverste rad på nedre felt (vet ikke hvilket)! Blir dette sammen med store stå eller har dere "bare" de midterste feltene?


BATALJONEN(ikke store stå) har de 2 midterste feltene. Altså felt B og C.
ansa 08

Brannesen

Ja sorry! Bataljonen...store stå er jo revet :)
Bjørn Dahl...respektløst! Se på dette! Nydelig til Huseklepp...Brann har mye folk inne foran måååål åååhåhåå...ja det er 2-1. Det er 2-1...det er Eirik Bakke! Alsaker kommenterer Brann mot Zagreb

Brann_ruler86

Når blir regningen sendt ut? Det står bare midten av november på hovedsiden...
GÃ¥ ta banen!

Bataljonen

Quote from: "Brann_ruler86"Når blir regningen sendt ut? Det står bare midten av november på hovedsiden...


Vi har fått beskjed at ila november skal det sendes ut regning. Vi vet at det har vært litt forsinkelser pga stor arbeidsmengde der oppe.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

skb!

Hvordan er muligheten som bataljonsmedlem til å få en eventuell cupfinalebillet til neste år?

gkh

Quote from: "skb!"Hvordan er muligheten som bataljonsmedlem til å få en eventuell cupfinalebillet til neste år?

Tror du skal se langt etter cupfinale og seriegull når det er mjelde som styrer skuten

Bataljonen

Quote from: "gkh"
Quote from: "skb!"Hvordan er muligheten som bataljonsmedlem til å få en eventuell cupfinalebillet til neste år?

Tror du skal se langt etter cupfinale og seriegull når det er mjelde som styrer skuten


Mjelde debatten kan taes i en av de mange trådene som er startet om dette emnet.
Når det gjelder muligheten for å få cupfinalebillett så kan jeg si det slik at den er større om man er medlem av Bataljonen. Vi er såpass "mange" medlemmer at vi ikke kan garantere samtlige billett. Men når vi kommer til cupfinalen neste år skal vi gjøre det vi kan for å skaffe våre medlemmer mest mulig billetter.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Morriss

Dette med nummererte plasser, hvordan vil det fungere i praksis egentlig? Har snakket med flere som har kjøpt sesongkort som mest sannsynlig kommer til å drite i det. Det bør jo bare være første mann til mølla, regner med at hele tribunen skal synge uansett :)

Denne sanggruppen kan jo bare møte opp tidlig, eller det kan bli allmennkjent at de skal ha faste plasser, så blåser vi litt i resten. Er ikke det den beste måte å gjøre det på til neste år?

Bataljonen

Quote from: "Morriss"Dette med nummererte plasser, hvordan vil det fungere i praksis egentlig? Har snakket med flere som har kjøpt sesongkort som mest sannsynlig kommer til å drite i det. Det bør jo bare være første mann til mølla, regner med at hele tribunen skal synge uansett :)

Denne sanggruppen kan jo bare møte opp tidlig, eller det kan bli allmennkjent at de skal ha faste plasser, så blåser vi litt i resten. Er ikke det den beste måte å gjøre det på til neste år?


For å si det enkelt hvordan det blir til neste år: Nummererte plasser fungerer slik at man har et sete og der er plassen man skal stå.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

bernu

Quote from: "Morriss"Dette med nummererte plasser, hvordan vil det fungere i praksis egentlig? Har snakket med flere som har kjøpt sesongkort som mest sannsynlig kommer til å drite i det. Det bør jo bare være første mann til mølla, regner med at hele tribunen skal synge uansett :)


De kan jo gjerne drite i det, men da må de regne med å bli kastet vekk av den som eier det setet når vedkommende kommer.
Nummererte plasser er ikke så vanskelig når man først lærer det ;)
HANSA - Z

This Charming Man

En får håpe at disse som har blitt omplassert fra Umbro til nedre Hansa A eller D ikke syter for mye. Det bør da være klart for de fleste partoutkortinnehavere at Hansa (både øvre og nedre) konsoliderer seg mer og mer som en "supportertribune".

Men det er klart det er jo fett å syte, den saken er grei.
Bruun-Hansen, Jæger, Algerøy, Reistad, J. T. Guntveit og Nystemten må gå!

Corran

Eg ska syte  Den saken er klar :-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Stoffi

Quote from: "Morriss"Dette med nummererte plasser, hvordan vil det fungere i praksis egentlig? Har snakket med flere som har kjøpt sesongkort som mest sannsynlig kommer til å drite i det. Det bør jo bare være første mann til mølla, regner med at hele tribunen skal synge uansett :)

Denne sanggruppen kan jo bare møte opp tidlig, eller det kan bli allmennkjent at de skal ha faste plasser, så blåser vi litt i resten. Er ikke det den beste måte å gjøre det på til neste år?


Lykke til. Spesielt på midten er det store grupper av kompiser som sitter sammen, blir spennende å se hvordan det utarter seg hvis noen driter i plasseringen.
Nei du, dette er nok kun preik.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

vebo

Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Morriss"Dette med nummererte plasser, hvordan vil det fungere i praksis egentlig? Har snakket med flere som har kjøpt sesongkort som mest sannsynlig kommer til å drite i det. Det bør jo bare være første mann til mølla, regner med at hele tribunen skal synge uansett :)

Denne sanggruppen kan jo bare møte opp tidlig, eller det kan bli allmennkjent at de skal ha faste plasser, så blåser vi litt i resten. Er ikke det den beste måte å gjøre det på til neste år?


Lykke til. Spesielt på midten er det store grupper av kompiser som sitter sammen, blir spennende å se hvordan det utarter seg hvis noen driter i plasseringen.
Nei du, dette er nok kun preik.


Håper virkelig det, jag var selv tidelig ute for å bestille netopp for å sikre meg en god plass. Etter mange år på Storestå er jeg litt lei av å møte opp 1-1/5 time før kamp for å stå bra til. Klart jeg er der for å synge å lage liv, men jeg vil da også få med meg kampen.

Tror dette er sagt av de som har vært seine ute og har dårligere plasseringer. Min plass er min!
Tiocfaidh ár lá

Eikeland

Når jeg kommer ruslende inn ca samtidig som spillerne entrer banen skal min plass være ledig. Den saken er grei.

Vi er en kompisgjeng på 12 stk så internt kommer vi nok til å drite i plasseringen, men utover det hadde det bare blitt baluba.

Eikeland!
eir Hasund

Northside

Quote from: "Eikeland"Når jeg kommer ruslende inn ca samtidig som spillerne entrer banen skal min plass være ledig. Den saken er grei.



håper du mener når spillerne kommer på banen for å varme opp!

Er redd mange vil komme veldig seint no pga de har plass uansett, men håper jeg tar feil så vi kan lage litt stemning før kampen også...

Morriss

Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Morriss"Dette med nummererte plasser, hvordan vil det fungere i praksis egentlig? Har snakket med flere som har kjøpt sesongkort som mest sannsynlig kommer til å drite i det. Det bør jo bare være første mann til mølla, regner med at hele tribunen skal synge uansett :)

Denne sanggruppen kan jo bare møte opp tidlig, eller det kan bli allmennkjent at de skal ha faste plasser, så blåser vi litt i resten. Er ikke det den beste måte å gjøre det på til neste år?


Lykke til. Spesielt på midten er det store grupper av kompiser som sitter sammen, blir spennende å se hvordan det utarter seg hvis noen driter i plasseringen.
Nei du, dette er nok kun preik.


Greit, det er kun preik. Egentlig var det vel et spørsmål...

Stoffi

Quote from: "NorthsideFCDH"
Quote from: "Eikeland"Når jeg kommer ruslende inn ca samtidig som spillerne entrer banen skal min plass være ledig. Den saken er grei.



håper du mener når spillerne kommer på banen for å varme opp!

Er redd mange vil komme veldig seint no pga de har plass uansett, men håper jeg tar feil så vi kan lage litt stemning før kampen også...



Hvis det blir ølservering på stadion, da kommer nok mange flere tidlig. Men inntil griser kan fly og det snør i helvete, så blir det nok slik at ganske mange kommer rett før lagoppstillingen og nystemten.
Vi er 9(13) kompiser(4 damer), og de fleste av oss liker å få litt stemning på puben før kampen, hvis vi kan. Det er nok uaktuelt for alle mann å dra fra puben halvannen time før kampstart.
Pleier å ta buss nummer 2 fra puben.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

xTaTic

Hvem tar feil?

http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=668
"Partoutkort på Nedre Hansa til kr 1500,-(inkluderer medlemskap)"

Selvfølgelig ikke noen stor "SKANDALE", men på min faktura som kom i dag står det 1575,- og ingenting om et evt. fakturagebyr på 75kroner som forklarer differansen.

Noen som har foklaring på dette?

skip

Quote from: xTaTicHvem tar feil?

http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=668
"Partoutkort på Nedre Hansa til kr 1500,-(inkluderer medlemskap)"

Selvfølgelig ikke noen stor "SKANDALE", men på min faktura som kom i dag står det 1575,- og ingenting om et evt. fakturagebyr på 75kroner som forklarer differansen.

Noen som har foklaring på dette?


Ja. Du betaler for et elektronisk kort. Alle seriekampene ligger innpå dette kortet

xTaTic

Quote from: "skip"
Quote from: "xTaTic"Hvem tar feil?

http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=668
"Partoutkort på Nedre Hansa til kr 1500,-(inkluderer medlemskap)"

Selvfølgelig ikke noen stor "SKANDALE", men på min faktura som kom i dag står det 1575,- og ingenting om et evt. fakturagebyr på 75kroner som forklarer differansen.

Noen som har foklaring på dette?


Ja. Du betaler for et elektronisk kort. Alle seriekampene ligger innpå dette kortet


Det burde jo uansett være spesifisert på fakturaen, men jeg ser at på brann.no står prisen oppført til 1575,- så er nok bare bataljonen som feilinformerer på sidene!

Brannmann rob

Quote from: "skip"
Quote from: "xTaTic"Hvem tar feil?

http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=668
"Partoutkort på Nedre Hansa til kr 1500,-(inkluderer medlemskap)"

Selvfølgelig ikke noen stor "SKANDALE", men på min faktura som kom i dag står det 1575,- og ingenting om et evt. fakturagebyr på 75kroner som forklarer differansen.

Noen som har foklaring på dette?


Ja. Du betaler for et elektronisk kort. Alle seriekampene ligger innpå dette kortet


Noen som vet hvordan dette kortet funker? Har ikke fått det med meg. Er det sånn at vi må ha det med hver gang vi skal på stadion? Da er det rimelig kjipt å miste et kort der alle kampene ligger.. Men det er vel en grei løsning på det.

slang

Alle kampene legges inn på korten og man må ha kortet med på alle kampene. Mister man det får man sikkert nytt for en billig penge.
ansa 08

Stoffi

Quote from: "Brannmann rob"
Quote from: "skip"
Quote from: "xTaTic"Hvem tar feil?

http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=668
"Partoutkort på Nedre Hansa til kr 1500,-(inkluderer medlemskap)"

Selvfølgelig ikke noen stor "SKANDALE", men på min faktura som kom i dag står det 1575,- og ingenting om et evt. fakturagebyr på 75kroner som forklarer differansen.

Noen som har foklaring på dette?


Ja. Du betaler for et elektronisk kort. Alle seriekampene ligger innpå dette kortet


Noen som vet hvordan dette kortet funker? Har ikke fått det med meg. Er det sånn at vi må ha det med hver gang vi skal på stadion? Da er det rimelig kjipt å miste et kort der alle kampene ligger.. Men det er vel en grei løsning på det.


Man holder det foran et apparat som registrerer hvem du er. Var i bruk på Store Stå for noen år siden, funket som en kule det.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

klysa

Nå som de to feltene er utsolgt, hva er snittalderen på folket som kommer til å stå der?

slang

Dette er noe jeg og synes hadde vært interessant å vite. Kom gjerne også med tall om kjønnsfordelingen. Har ingenting imot jenter som supportere, men er ingen hemmelighet at det er mer trøkk i en mansstemme enn i en kvinnestemme.
ansa 08

mortenaa

Quote from: "klysa"Nå som de to feltene er utsolgt, hva er snittalderen på folket som kommer til å stå der?


Så vidt jeg vet er det ikke utsolgt enda. Jeg sikret meg partoutkort på felt C for et par dager siden.

gkh

Tipper det er en gjennomsnitt-alder på 16 år. 70% jenter - 30% gutter

Erlend

Quote from: "gkh"Tipper det er en gjennomsnitt-alder på 16 år. 70% jenter - 30% gutter


Tviler pÃ¥ at den er sÃ¥ lav.  Det vil si sÃ¥nn 80-90% 12-13 Ã¥ringer og resten ikke over 40.  Uansett gjør ikke meg noe hvis det kommer smÃ¥ folk der.  Er 14 Ã¥r (ikke noen "fjortis", har bestilt partoukort aleiene og skal synge det jeg er god for!!) og i tillegg lav for alderen.  Hadde vært veldig greit hvis de foran meg hadde vært lav.  Men jeg hÃ¥per noen tar et tak og fÃ¥r de som ikke vil til Ã¥ synge, og sier fra til de som klapper til berømte brann fra bergen og sÃ¥ videre.  Gjør dere det (Er ikke den typen som snakker med fremmede sÃ¥nn uten videre, sÃ¥ kommer ikke til Ã¥ gjøre det selv) skal det bli flott stemning der i Ã¥r

Marek

Hva er dette for en holdning? Skal det være negativt at 14-16 åringer går på Brann kamp?
Fortsatt samme tralten med de o'så tøffe felt Z folkene? Noe som har vært komisk lenge, og minner meg bare om disse to gamle gretne karene på balkongen i muppet show.
ons Ivar skal hem...

Chrisstah

Quote from: "Marek"Hva er dette for en holdning? Skal det være negativt at 14-16 åringer går på Brann kamp?
Fortsatt samme tralten med de o'så tøffe felt Z folkene? Noe som har vært komisk lenge, og minner meg bare om disse to gamle gretne karene på balkongen i muppet show.


fullt så enig med deg! de fleste kampene eg har vært på i år så skal "fjortisser" og ha en stor del av ære av stemning.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

slang

Selvfølgelig skal 14-16 åringer få gå på brannkamp! Men de fleste må vel være enige i at 500 menn i midten av 20-årene lager litt mer trøkk en 500 i begynnelsen av tenårene. Hvis vi skal gjøre Hansa til en fryktet og respektert supportertribune er vi avhengige av en majoritet av menn i alderen 20 ++.

Ser for meg at man etterhvert får, som det har vært snakket om tidligere, en Bataljonen ung på beina. Disse burde få sitt eget sted på stadion og mulighet for billigere billetter/partoukort. De yngste hadde samlet seg her og når de ble gamle nok kunne de kommet bort til de store og da hadde de ikke turd annet enn å synge til stemmen brister for å bli godtatt.

Slik håper i allefall jeg det blir! Om det er realistisk er en annen sak...
ansa 08

Klaus_Brann

Quote from: "slang"Selvfølgelig skal 14-16 åringer få gå på brannkamp! Men de fleste må vel være enige i at 500 menn i midten av 20-årene lager litt mer trøkk en 500 i begynnelsen av tenårene. Hvis vi skal gjøre Hansa til en fryktet og respektert supportertribune er vi avhengige av en majoritet av menn i alderen 20 ++.

Ser for meg at man etterhvert får, som det har vært snakket om tidligere, en Bataljonen ung på beina. Disse burde få sitt eget sted på stadion og mulighet for billigere billetter/partoukort. De yngste hadde samlet seg her og når de ble gamle nok kunne de kommet bort til de store og da hadde de ikke turd annet enn å synge til stemmen brister for å bli godtatt.

Slik håper i allefall jeg det blir! Om det er realistisk er en annen sak...


VIF har vel en slik ordning, hvor unge enga står bak det ene målet, mens Klanen står på langsiden. Men dette er vel fjortiser og nedover virker det som. Man kunne prøvd å få til noe lignende, da hadde vi fått stemning enda fler steder på stadion, og det er vel ønskelig.
Kanskje dette er noe Bataljonen sammen med Brann kunne tatt tak i.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

SKBMiller

unge enga er en gruppe unger som sitter på et felt ved inngangen til VG nedre. ca 50 stykk og en alder på 6-9 år =) iallefall sist jeg var på ullevaal

Helginho

Quote from: "SKBMiller"unge enga er en gruppe unger som sitter på et felt ved inngangen til VG nedre. ca 50 stykk og en alder på 6-9 år =) iallefall sist jeg var på ullevaal


Unge enga er vel en ultras\casualgruppering..

Miniklanen som du tenker på er forøvrig en respektert barnetribune, med egne flagg/banner og sanger.. Artig

SKBMiller

ah sant det. sorry. tenkte på miniklanen jeg^^

Helginho

Er vel en gruppe med unger på BT-Svingen som sitter og terroriserer bortesupporterne, de sang no Moldesupporterne i senk ifjor..

Ikke at det er en stor prestasjon..

brann:)

Quote from: slangSelvfølgelig skal 14-16 åringer få gå på brannkamp! Men de fleste må vel være enige i at 500 menn i midten av 20-årene lager litt mer trøkk en 500 i begynnelsen av tenårene. Hvis vi skal gjøre Hansa til en fryktet og respektert supportertribune er vi avhengige av en majoritet av menn i alderen 20 ++.

Ser for meg at man etterhvert får, som det har vært snakket om tidligere, en Bataljonen ung på beina. Disse burde få sitt eget sted på stadion og mulighet for billigere billetter/partoukort. De yngste hadde samlet seg her og når de ble gamle nok kunne de kommet bort til de store og da hadde de ikke turd annet enn å synge til stemmen brister for å bli godtatt.

Slik håper i allefall jeg det blir! Om det er realistisk er en annen sak...


Men det er enkelte under 20 som lager stemning og. Synest at de som lager trøkk, synger og hjelper men stemningen bør få stå der sjølv om de er under 20 men ikkje alt for ungt da selfølgeligt.
"Fotball er ikkje bare ett spill, fotball e livet!!"

speckii

for å få bedre stemning skulle vi jo gjort som danskene. Begynt å servere alkohol:P men det er ikke lov da, men hadde sikkert økt volumet. :lol:
quot;live by the gun, die by the gun" Tupac Amaru Shakur:D

slang

Quote from: "brann:)"
Men det er enkelte under 20 som lager stemning og. Synest at de som lager trøkk, synger og hjelper men stemningen bør få stå der sjølv om de er under 20 men ikkje alt for ungt da selfølgeligt.


Selvfølgelig er det mange under 20 som lager stemning! Problemet er at mange av de yngste skal tøffe seg for vennene sine å starte sanger hele tiden. Ofte feil sang til feil tidspunkt. Vært der selv og ler godt av meg selv nå som jeg har blitt litt eldre. Og også sikkert flere som ikkje e slik, bare gode, syngende supportere :wink:
ansa 08

brann:)

Ja men det er nokk ikkje noko vi kan gjere med det. Men vi får sjå korleis det går.
"Fotball er ikkje bare ett spill, fotball e livet!!"

krøvel vellevold

Quote from: "speckii"for å få bedre stemning skulle vi jo gjort som danskene. Begynt å servere alkohol:P men det er ikke lov da, men hadde sikkert økt volumet. :lol:


Er ikke sikker på det du! Hvis folk hadde nøyet seg med et par-tre øl; ja helt klart! Men folk nøyer seg ikke med et par-tre øl...
Legg ned hele klubben!

Marek

Quote from: "krøvel vellevold"Er ikke sikker på det du! Hvis folk hadde nøyet seg med et par-tre øl; ja helt klart! Men folk nøyer seg ikke med et par-tre øl...


Nettopp, og gjerne de som ikke hadde nøyd seg med et par-tre øl under kampen er ofte de som nøyet seg med 10-12 før kampen også.
ons Ivar skal hem...

weirus

det som det nå er stor mulighet for er at HELE GJENGEN samles på pubben før kamp ettrsom det nå ikke er behov for å sloss om plassene på SS...så kan vi ta et par øl eller 4 der for å få opp litt av stemningen...for de som trenger det..
SK BRANN BERGEN - Hasta la victoria siempre

Klaus_Brann

Quote from: "speckii"for å få bedre stemning skulle vi jo gjort som danskene. Begynt å servere alkohol:P men det er ikke lov da, men hadde sikkert økt volumet. :lol:


Det tror du hadde skapt bedre stemning?Det hadde bare hjulpet de som ikke fikk i seg nok på puben til å bli mer dritings. Det gjelder ikke alle, men en del..
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Marek

Quote from: "weirus"det som det nå er stor mulighet for er at HELE GJENGEN samles på pubben før kamp ettrsom det nå ikke er behov for å sloss om plassene på SS...så kan vi ta et par øl eller 4 der for å få opp litt av stemningen...for de som trenger det..


Men var det ikke så at det bare var fjortiser på store-stå?
ons Ivar skal hem...

Ingo

Eg tror at majoriteten av tilskuerene hadde nøyd seg med et par halvlitere, at noen få kunne klovne seg, burde ikke ødelegge for resten.
For min del hadde det vært konge om vi disponere lokalet i Hansa tribunen.
Litt inntak av alkohol hadde løsnet litt på stemmebåndene hos de som gjerne ikke synger så mye.

TrulsVikane

kansje litt out of tema her men har noen fått paturkortet og eventuelt når kommer det?
kte lidenskap har et navn: BRANN

weirus

Quote from: "Marek"
Quote from: "weirus"det som det nå er stor mulighet for er at HELE GJENGEN samles på pubben før kamp ettrsom det nå ikke er behov for å sloss om plassene på SS...så kan vi ta et par øl eller 4 der for å få opp litt av stemningen...for de som trenger det..


Men var det ikke så at det bare var fjortiser på store-stå?


Bare og bare...store deler, men også mange av oss som ikke er fjortiser, men heller på den lovlige siden av "alkoholgrensen".

men over til det tråden handler om..

Ringte i dag disse bilettluke/i-ticket folka siden jeg ikke har mottatt noen faktura, men bare en bekreftelse på mail 19. des.
Hun i andre enden som til en forandring ar VELDIG hyggelig fant ingenting på meg, men skulle sjekke opp i om det var de som hadde gjort en feil eller ikke..

Derfor lurer jeg på, om disse reservasjonslisene i det hele tatt er oversendt billettluka, og når evt, man kan forvente at dette blir gjort ettersom noen av oss sitter som studeneter med behov for å planlegge utgiftene som disse billettene fører med seg.
SK BRANN BERGEN - Hasta la victoria siempre

TrulsVikane

Når sjønner Brann at billetluka er ALTFOR dorlig!? når så mangen har problemer med de, og noen faktisk ikke har fått regningen engang(Jeg stiller meg i den køen)..Når får vi foresten kortene i posten?
kte lidenskap har et navn: BRANN

tj00m

lurer på når dere sender ut partoutkortene?
Brann Bergens Stolthet!

dex1974

Quote from: "TrulsVikane"kansje litt out of tema her men har noen fått paturkortet og eventuelt når kommer det?


Jeg ble ringt opp av en fra iticket for en uke siden ca der de ville ha en bekreftelse på om det var riktig at jeg skulle ha partoutkort?
Eehh...jeg betalte kr.1575,- for plass i Hansasvingen i begynnelsen av november (innen fristen) og kvitteringen kom i postkassen uken etter så hva i huleste de driver med der oppe i Bodø må gudene vite!!!

Håper og partoutkortene snart kommer i posten da jeg trenger nummer til å logge på "Garderoben" på brann.no.
For første gang på 3 år hadde jeg ikke partoutkort ifjor så noe nummer for å kunne bruke den tjenesten har jeg da ikke.
Ekte lidelse fra 1982 frem til no!

slang

Quote from: "dex1974"kvitteringen kom i postkassen uken etter så hva i huleste de driver med der oppe i Bodø må gudene vite!!!


Har alle her fått kvitering? Det har ikke jeg sett noe til.
ansa 08

Bataljonen

Quote from: "tj00m"lurer på når dere sender ut partoutkortene?


regner med at partoutkortene blir sendt ut like før seriestart som tidligere, men dette skal vi få sjekket nærmere opp i.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

tj00m

Quote from: "slang"
Quote from: "dex1974"kvitteringen kom i postkassen uken etter så hva i huleste de driver med der oppe i Bodø må gudene vite!!!


Har alle her fått kvitering? Det har ikke jeg sett noe til.


Det er vell pga han har betalt med nettbank og fått kvitteringen i posten, eg har ikke fått noe kvittering heller, men iticket folkene ringte meg å spørte om det stemte at eg skulle ha partoutkort...
Brann Bergens Stolthet!

mr-bolstad

Quote from: "tj00m"
Quote from: "slang"
Quote from: "dex1974"kvitteringen kom i postkassen uken etter så hva i huleste de driver med der oppe i Bodø må gudene vite!!!


Har alle her fått kvitering? Det har ikke jeg sett noe til.


Det er vell pga han har betalt med nettbank og fått kvitteringen i posten, eg har ikke fått noe kvittering heller, men iticket folkene ringte meg å spørte om det stemte at eg skulle ha partoutkort...


betalte med nettbank jeg å, men har verken fått telefon eller kvittering..
get land, Eget Landslag.
Brann!!

Bataljonen

Quote from: "mr-bolstad"
Quote from: "tj00m"
Quote from: "slang"
Quote from: "dex1974"kvitteringen kom i postkassen uken etter så hva i huleste de driver med der oppe i Bodø må gudene vite!!!


Har alle her fått kvitering? Det har ikke jeg sett noe til.


Det er vell pga han har betalt med nettbank og fått kvitteringen i posten, eg har ikke fått noe kvittering heller, men iticket folkene ringte meg å spørte om det stemte at eg skulle ha partoutkort...


betalte med nettbank jeg å, men har verken fått telefon eller kvittering..

For å få kvittering/kvitteringsoblat i nettbanken må man krysse av for dette ved betaling av regning.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Klaus_Brann

Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "tj00m"lurer på når dere sender ut partoutkortene?


regner med at partoutkortene blir sendt ut like før seriestart som tidligere, men dette skal vi få sjekket nærmere opp i.


Det er en ting, men har fortsatt ikke mottatt noen regning på partoutkortet?Skulle ikke dette kommet snart?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

paf

Quote from: "Klaus_Brann"
Det er en ting, men har fortsatt ikke mottatt noen regning på partoutkortet?Skulle ikke dette kommet snart?

Ring iTicket, du, så finner dere nok ut av det... 75 54 25 53

weirus

Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "tj00m"lurer på når dere sender ut partoutkortene?


regner med at partoutkortene blir sendt ut like før seriestart som tidligere, men dette skal vi få sjekket nærmere opp i.


Hva med regningen??
Vet dere når de blir sendt ut?
I-ticket/billettluka hadde ikke engang registrert noen reservasjon på meg, heller ikke på de plassene jeg fikk oppgitt av dere at var satt av til meg..
SK BRANN BERGEN - Hasta la victoria siempre

Bataljonen

Quote from: "weirus"
Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "tj00m"lurer på når dere sender ut partoutkortene?


regner med at partoutkortene blir sendt ut like før seriestart som tidligere, men dette skal vi få sjekket nærmere opp i.


Hva med regningen??
Vet dere når de blir sendt ut?
I-ticket/billettluka hadde ikke engang registrert noen reservasjon på meg, heller ikke på de plassene jeg fikk oppgitt av dere at var satt av til meg..


Da sender du en mail til hansa07@bataljonen.no så skal vi få sjekket det.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

slang

ansa 08

robbie A

Quote from: "slang"


Usedvanlig bra denne linken.

Likte spesielt fremblikket til 2012 hvor Anacondagjengen gjorde et fremstøt etter kampen mot Flaktveit. :)

DJ_ADG

Quote from: "robbie A"
Quote from: "slang"


Usedvanlig bra denne linken.

Likte spesielt fremblikket til 2012 hvor Anacondagjengen gjorde et fremstøt etter kampen mot Flaktveit. :)


Ikkje glem Nye Brann Stadion i Wimbledon
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

slang

ansa 08

Pondan

"Da er samtlige plasser på Bataljonen sitt felt utsolgt"

Er det et felt? eller flere? Hvor mangen er solgt osv.. greit med litt mer info..

slang

Regner med det gjelder felt B og C
ansa 08

Klaus_Brann

Quote from: "slang"Regner med det gjelder felt B og C


Det var vel som du sier både felt B og C på nedre del av Hansa, men de snakket jo for en tid tilbake siden om å utvide det, har dette blitt gjort??
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Bataljonen

Felt B og C på nedre Frydenbø er nå helt utsolgt. Vi har i tillegg solgt endel plasser på felt D.
Det er ikke umulig at vi før denne sesongen kan få tilgang til enda flere plasser på felt D, dette jobber jeg nå med.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

brann:)

Dette kan jo bli veldigt bra. Om vi fyller en del på felt d og så er vi mannsterke pluss de på felt å om de er villige til å synge samstemmt da.
"Fotball er ikkje bare ett spill, fotball e livet!!"

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

2rB

Quote from: "krøvel vellevold"

Det står på salgskartet at det er «noe redusert sikt».
Kva dette innebærer står det jo ingen ting om men folk bør vel være LITT inforstått med det når «problemet» oppstår...

Edit: Greit at eg ikkje står på kanten mot sidefeltene, så slepper eg vertfall å krangle med vanskelige bergensere (vi har vel alle ein tendens til å være det innimellom)

Edit2: Eg identifiserer meg med Bergen selv om eg bur litt langt vekke for øyeblikket - så ikkje ta det som eit angrep utenfra...

krøvel vellevold

Quote from: "2rB"[ Det står på salgskartet at det er «noe redusert sikt».
Kva dette innebærer står det jo ingen ting om men folk bør vel være LITT inforstått med det når «problemet» oppstår...

...


Jo, men jeg mener å huske at det ikke stod noe om "redusert sikt" den første tiden. Dette var noe de slang på senere.
Legg ned hele klubben!

Pondan

Hallo BBB..

Jeg ordnet sesongkort til 5 stk.. 1 har ikke betalt, ikke kommer han til det heller.. Jeg har en fetter som er lysten på et sesongkort, er det mulig for han å overta den personen som ikke kommer til å betale for den plassen?

Bataljonen

Quote from: "Pondan"Hallo BBB..

Jeg ordnet sesongkort til 5 stk.. 1 har ikke betalt, ikke kommer han til det heller.. Jeg har en fetter som er lysten på et sesongkort, er det mulig for han å overta den personen som ikke kommer til å betale for den plassen?


Ta å send en mail til hansa07@bataljonen.no så ordner vi det.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Erlend

jeg hÃ¥per vi fÃ¥r litt mer bevegelse enn de tidligere Ã¥rene fra nÃ¥ av.  Hopping, helikopter med skjerfene og sÃ¥nn "skjerfdans" der alle hever og senker skjerfene i takt hadde vært en god begynnelse.  Synes ogsÃ¥ vi burde bruke skjerfene mer sÃ¥nn som nÃ¥r vi tar "byen e Bergen", at vi tar de over hodet.  Blir nesten ikke noe vits i Ã¥ ta de med for man bruker de sÃ¥ lite

paf

Quote from: "Erlend"jeg hÃ¥per vi fÃ¥r litt mer bevegelse enn de tidligere Ã¥rene fra nÃ¥ av.  Hopping, helikopter med skjerfene og sÃ¥nn "skjerfdans" der alle hever og senker skjerfene i takt hadde vært en god begynnelse.  Synes ogsÃ¥ vi burde bruke skjerfene mer sÃ¥nn som nÃ¥r vi tar "byen e Bergen", at vi tar de over hodet.  Blir nesten ikke noe vits i Ã¥ ta de med for man bruker de sÃ¥ lite

Synes vi skal ta dette opp på årsmøtet, og ha en god diskusjon sånn at vi kan bestemme når alle skal hoppe, svinge skjerfene over hodet, heve og senke skjerfene sine, etc.

Klaus_Brann

Quote from: "Erlend"jeg hÃ¥per vi fÃ¥r litt mer bevegelse enn de tidligere Ã¥rene fra nÃ¥ av.  Hopping, helikopter med skjerfene og sÃ¥nn "skjerfdans" der alle hever og senker skjerfene i takt hadde vært en god begynnelse.  Synes ogsÃ¥ vi burde bruke skjerfene mer sÃ¥nn som nÃ¥r vi tar "byen e Bergen", at vi tar de over hodet.  Blir nesten ikke noe vits i Ã¥ ta de med for man bruker de sÃ¥ lite


Veldig enig når det gjelder "Byen e Bergen...", får håpe det blir mer skjerfheving på den fremover.
Gleder meg til å føle trykket fra Hansa.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Brann_ruler86

Av det jeg har sett (riktignok ikke så mye) så pleier nesten alle supportergjenger å løfte skjerfene over hodet under "nasjonalsangen", enten det er byen eller klubben sin sang. Hadde vært flott med noe slikt under nystemten!
GÃ¥ ta banen!

Klaus_Brann

Quote from: "Brann_ruler86"Av det jeg har sett (riktignok ikke så mye) så pleier nesten alle supportergjenger å løfte skjerfene over hodet under "nasjonalsangen", enten det er byen eller klubben sin sang. Hadde vært flott med noe slikt under nystemten!


Nei, da er det hånda på hjertet og av med lua..skjerfet for holde seg rolig rundt halsen..
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Pondan

Sendte mail i går kveld.. noe svar å få snart?

Brannfrelst

Quote from: "Pondan"Sendte mail i går kveld.. noe svar å få snart?


Hvis du leser på framsiden så står det at Bataljonen sannsynligvis ikke har mottatt mailen din grunnet tekniske problemer.
2.10.07-Gullet kom hem!

Lilleheil

Quote from: "Brann_ruler86"Av det jeg har sett (riktignok ikke så mye) så pleier nesten alle supportergjenger å løfte skjerfene over hodet under "nasjonalsangen", enten det er byen eller klubben sin sang. Hadde vært flott med noe slikt under nystemten!


Om man tar Liverpool til inspirasjon, så holder jo de skjerfene over hodene på you never walk alone.. var utrolig stilig mot barcelona

Northside

Fikk i dag høre at Brann solgte billetter til Felt T. Var ikke det feltet Bataljonen skulle få til sine yngre medlemmer, men som de ikke fikk pga det ikke skulle brukes??

merkelig...

Mr_Soma

Quote from: "NorthsideFCDH"Fikk i dag høre at Brann solgte billetter til Felt T. Var ikke det feltet Bataljonen skulle få til sine yngre medlemmer, men som de ikke fikk pga det ikke skulle brukes??

merkelig...


Snodig... når jeg var å kjøpte billetter igår i Brann-butikken så ble folk nektet å kjøpe på det feltet å henvist til fotikken.

Northside

Kan nevnes at det var på Narvesen disse bellettene til Felt T ble kjøpt...

Xminator

Quote from: "NorthsideFCDH"Kan nevnes at det var på Narvesen disse bellettene til Felt T ble kjøpt...


Og det er vel litt av grunnen til at Billettluka har fått midlertidig kjøreforbud.

Vestkanten

Hansa tribunen er blitt KONGE! De skapte en magisk stemning og det var et kjempetrøkk!
Heia Brann!

howie

Quote from: "Vestkanten"Hansa tribunen er blitt KONGE! De skapte en magisk stemning og det var et kjempetrøkk!


Enig!

Det var sykt trøkt! Kanon gøy!
Var borte ved nye hovedtribunen med storflagg før kamp, og når spilleroppropet var ferdig og hansa begynte og synge, fy søren!
Ble overrasket over kor heftig trøkk det var.

Har nok med at det var kanon stemning blant supporterene, men også hansa som tribune. Er bra tribune til og lage skikkelig trøkk på.

Corran

Sitter på BT og før kampen var eg skremt over kor lite eg hørte fra Hansa men når kampen begynte steg trøkket og ble meget bra innimellom
Stemmningen på BT var også brukbart (bedre en på gamle nordre) og kan nok ta seg opp i løpet av et par kamper når flere folk henger seg på. En hørte det var noen innimellom som var veldig klar for å lage stemmning.
Eg hadde 2 eldre par forran meg som allerede før kampen begynte å snu seg og kikke litt småskremt tilbake. Og har de partoutkort så blir de enten herdet eller så gir de vekk kortene sine :-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

TrulsVikane

Kjempetrøkk på Hansa igår men den nye SPV tribunen var mildtsakt elendig!
kte lidenskap har et navn: BRANN

chris_henrik

Etter to kamper kan vi begrave frykten for at Bataljonens inntreden på nedre Hansa ville ødelegge den unike stemningen som var på tribunen. Sitter selv på nedre FB-A, og det er befriende få fjortiser som sjekker meldinger og andre fjortiser. Klappeproblemet ser også ut til å være på bedringens vei.

Det å innføre partoutkort med fast plass for den syngende kjerne og flytting til Hansa, er det beste som har skjedd tribunelivet på stadion på lang tid.
<BRANN> ..... DKFM

Memelli

QuoteSitter selv på nedre FB-A, og det er befriende få fjortiser som sjekker meldinger og andre fjortiser


Det er vel ikke negativt med fjortiser så lenge de synger? Jeg er selv en gutt på 15 år. Sto på nedre felt D mot VIF og sang av full hals kampen igjennom.

Brannfrelst

Skaper vel mindre respekt om det er fjortiser som skal dominere/ha en stor andel av den syngende gjengen. Om en f.eks ser på Lyn og Stabæk der det florerer av små unge pappagutter og jenter,så får jeg ikke så stor respekt av det. Med fare for å skape stor diskusjon utav dette,håper jeg at folk skjønner.
2.10.07-Gullet kom hem!

Memelli

Er det ikke stemningen som gjelder da? Om man synger alle de andre lagene ned i støvlene, så gjør det vel ikke noe om det er noen 14-15 åringer her og der? Om de ikke synger så er det selvfølgelig negativt, men om de synger så ser jeg virkelig ikke problemet.

Erlend

Quote from: "NorthsideFCDH"Fikk i dag høre at Brann solgte billetter til Felt T. Var ikke det feltet Bataljonen skulle få til sine yngre medlemmer, men som de ikke fikk pga det ikke skulle brukes??

merkelig...

Tror det var noe med at sikten ble ødelagt av reklameskilt eller noe sånt

Go Up