• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

HANSA 2007

Started by Pondan, August 26, 2006, 10:49:59 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Pondan

Jeg lurer på en ting, Dette T feltet, vil det vere noe aldersgrense der? BBB kan jo ikke vite hvem som kjøper der? kan like godt vere unge folk som ikke synger mer enn de burde..

EvenSteven

Hva er det du spør om egentlig ?
sitat: "Partoutkortprisen vil ca doble seg i forhold til dagens prisnivå på Store Stå. Dette vil nok gjøre at vi blir "kvitt" endel "prisjegere" som kun ønsker billige billetter. Derfor har vi til neste sesong blitt enig med Brann om at T-feltet som er ståfeltet foran Hovedtribunen, vil bli et "billigfelt", og et tilbud til de som kun er ute etter pris og et billig sted å stå. Dette har vært et problem på Store Stå som har vist seg å være stemningshemmende".

Poenget er at de som nå står på Storestå bare fordi det er billig, vil få et alternativ på felt T.. (ståfelt foran gamle sitte)
Det har forøvrig ellers ingenting med BBB eller "Storestå" å gjøre...

Pondan

om det er "kult" og stå med gjengen, så tror jeg ikke folk snur seg vekk om det koster litt mer, blir bare mer mas på foreldre rundtom!

Brannfrelst

Virker helt rart dette med det T-feltet. Men blir vel sikkert bra kan eg tenke meg. 2000 kroner er vel litt i drøyeste laget for partoutkort for kjerne supporterene,men så lenge det fører til at wannabe pakket forsvinner så gjør det meg ikke noe som helst! Tror forresten heller ikke at de 2 midterste feltene kommer til å bli fyllt opp av BBB-medlemmer. Håper bare at de syngende som nå er på Hansa ikke flytter vekk fra denne tribunen,men at alle flytter seg på øvre del.
2.10.07-Gullet kom hem!

Bataljonen

Quote from: "Pondan"Jeg lurer på en ting, Dette T feltet, vil det vere noe aldersgrense der? BBB kan jo ikke vite hvem som kjøper der? kan like godt vere unge folk som ikke synger mer enn de burde..


T-feltet som er foran hovedtribunen vil ikke ha noen aldersgrense. Vet ikke om du misforstår for på dette feltet skal vi ikke samle supportere som synger. Dette feltet vil være et tilbud til de som kun er ute etter billige billetter. Det har jo vært et problem på SS at der er det samlet alt mulig, de som ønsker å synge, de som ønsker billige billetter og de som ser på SS som en "nødløsning" eller et sistealternativ om de ikke får billetter andre steder.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Bataljonen

Quote from: "Brannfrelst"Virker helt rart dette med det T-feltet. Men blir vel sikkert bra kan eg tenke meg. 2000 kroner er vel litt i drøyeste laget for partoutkort for kjerne supporterene,men så lenge det fører til at wannabe pakket forsvinner så gjør det meg ikke noe som helst! Tror forresten heller ikke at de 2 midterste feltene kommer til å bli fyllt opp av BBB-medlemmer. Håper bare at de syngende som nå er på Hansa ikke flytter vekk fra denne tribunen,men at alle flytter seg på øvre del.



Vi har ordnet en pris på partoutkort til våre medlemmer i Bataljonen som blir en av de billigste på Stadion. Er dette "drøyt", og ikke godt nok ?

Om noen trodde at det ble samme pris på Hansa som det har vært på Store Stå så har man vill fantasi. Fasilitetene kan ikke sammenlignes og med den pris vi lander på så skal vi være godt fornøyd med den.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Nixon

Quote from: "Brannfrelst"2000 kroner er vel litt i drøyeste laget for partoutkort for kjerne supporterene,men så lenge det fører til at wannabe pakket forsvinner så gjør det meg ikke noe som helst!


Lurer litt på hvem du tenker på som kjernesupporter her?
En kjernesupporter burde vel per definisjon være villig til å betale såpass...

Ellers er det vel ikke vanskelig å forutse at debatten kommer til å blusse opp om noen måneder når folk innser at de må betale inn disse tusenlappene i førjulstiden for å sikre seg de beste plassene og å være sikret cupfinalebillett.
Rød makt på Hansa

Pondan

Blande pris og kjernesupporter blir helt feil... Er mann kjernesupporter, så er mann det.. Prisen har ikke noe med og bestemme det.

Nixon

Quote from: "Pondan"Blande pris og kjernesupporter blir helt feil... Er mann kjernesupporter, så er mann det.. Prisen har ikke noe med og bestemme det.


Så hvis man synes det blir for dyrt og slutter å gå, så kan man fortsatt kalle seg kjernesupporter?
Rød makt på Hansa

Bataljonen

Uansett pris som vi hadde forhandlet frem ville gitt noen en grunn for å stille spørsmålstegn. En pris tilsvarende Store Stå er umulig og dette tror jeg 99% skjønner.
Det at prisen omtrent dobler seg har lagt i kortene lenge men en endelig pris vil vi komme tilbake til, men kan si at rundt 2000 kr vil den ligge på.

Vi vet at det har vært mange "prisjegere" på Store Stå og at dette har innvirket på stemningen. Dette vil vi prøve å gjøre noe med ved å tilby disse billige billetter på T-feltet som er stå feltet foran hovedtribunen. Dette feltet vil etter planen jevnes med jorden når ny tribune (forhåpentligvis) blir påbegynt etter 2007 sesongen. da må vi se på annen løsning for disse som kun ønsker billig billetter.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

KennethS

ka med oss som synger i 90 minutter men som e veldig skeptisk til sang felt som garantert kommer til og bestå av 14 åringer som mener de synger bedre en alle andre? kor skal vi stå? vi som har stått på ss før de fleste i sangfeltet ble født?

eller e kravet om å være med i sangfeltet at du skal være ferdig med stemmeskiftet ihvertfall?

ser jo "sangfeltet" på ss idag, mest mulig fjortisser presset inn på en liten plass bak et skilt.
tå på Brann

Brannfrelst

Var ikke meningen å formidle det slik. Men se f.eks på Klanen. De står på langsidene,mye bedre enn Store Stå,men de betaler vel ikke 2.000 for et partoutkort? Samme med Kjernen på lerkendal,Vikinghordene i stavanger osv(mener jeg å ha lest). Men samme for meg igrunn hva det koster. Jeg skal nok ikke stå med "gjengen" neste år.
2.10.07-Gullet kom hem!

Pondan

Brannfrelst, sikkert ingen her som bryr seg hvor du skal stå neste år.. Blir det faste plasser? eller blir det løse plasser?? Betaler mann 2000 bør det vere valgfri ståplass..

Bataljonen

Quote from: "Brannfrelst"Var ikke meningen å formidle det slik. Men se f.eks på Klanen. De står på langsidene,mye bedre enn Store Stå,men de betaler vel ikke 2.000 for et partoutkort? Samme med Kjernen på lerkendal,Vikinghordene i stavanger osv(mener jeg å ha lest). Men samme for meg igrunn hva det koster. Jeg skal nok ikke stå med "gjengen" neste år.


Man kan diskutere priser og sammenligne med andre stadioner til man blir grønn i trynet. Prisen på våre partoutkort på stadion står i forhold til hvordan resten av stadion er priset, og jeg vil tro at resten av klubbene har samme prosedyre og retningslinjer på dette området.

Som jeg skrev over er det alltid noen som har innvendinger på det som blir gjort, og ikke gjort for den saks skyld. Slik er det bare og det må vi bare forholde oss til.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Nixon

Quote from: "Pondan"Blir det faste plasser? eller blir det løse plasser?? Betaler mann 2000 bør det vere valgfri ståplass..


Blir ikke det helt bakvendt? En fast plass er jo et gode som i alle fall jeg ser på som mer verdifullt enn valgfrie seter.
Rød makt på Hansa

Bataljonen

Vi vil at folk skal stå på feltene men vi kan ikke gå ut å selge plassene som "ståbilletter med sete".
Det kommer til å bli solgt partoutkort med fast sete men vi ønsker at man står under kampene. Om man er en gjeng som sitter/står samlet er det ingen problem å bytte sete innbyrdes.
Men det vil ikke bli førstemann-til-møllen prinsipp hvor man kan stå/sitte hvor man vil.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Pondan

Tragisk.. Kommer til og bli like sløvt som alle andre på stadion, de vet de har en fast bra plass, dermed trenger de ikke komme tidligst mulig for og få seg en bra plass.. Er jo greit om en gjeng på puben har lyst og stå samlet, men de har forskjellige seter..

Nixon

Dårlig stemning før kampen kan helt klart bli en bivirkning med faste seter. Men det trenger ikke å bli slik hvis folk er bevisste på det. Og jeg for min del har aldri skjønt vitsen med å komme fem minutter før kampen starter. Litt av sjarmen er jo å være der 30-45 minutter før kampstart for å se på oppvarmingen, diskutere lagoppstillingen, se på folkelivet og ikke minst bygge opp spenningen til kampstart.

Ellers regner jeg med at Bataljonen vil prøve å la kameratgjenger få bestille samlet. Hvis ikke ser jeg for meg det reneste anarki neste år. Litt naivt å tro at det ikke vil være problem hvis mange skal begynne å bytte uhemmet.
Rød makt på Hansa

DJ_ADG

QuoteVi vil at folk skal stå på feltene men vi kan ikke gå ut å selge plassene som "ståbilletter med sete".


På Lillestrøm blir felt C og D solgt som stå plasser selv omdet é seter der;
fra http://gammel.kfl.no/kflno/index.php?option=com_content&task=view&id=364&Itemid=2
Quote-         To rader pÃ¥ felt C blir skillesone mellom den sittende og st?ende delen av KFL
-         Resten av felt C og det nÃ¥værende Kanarifeltet blir stÃ¥plasser.
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

abe78

Quote from: "Bataljonen"Vi vil at folk skal stå på feltene men vi kan ikke gå ut å selge plassene som "ståbilletter med sete".
Det kommer til å bli solgt partoutkort med fast sete men vi ønsker at man står under kampene. Om man er en gjeng som sitter/står samlet er det ingen problem å bytte sete innbyrdes.
Men det vil ikke bli førstemann-til-møllen prinsipp hvor man kan stå/sitte hvor man vil.


Støttes 100 %. Dette er den eneste fornuftige løsningen. Noen ønsker å stå/stitte sammen og da kan man ikke ha fult kaos med at det blir et først til mølla prinsipp. Det er også deilig å sette seg ned i pausen.

2000 kroner virker helt greit. Glad det ikke er rimeligere, da kommer bare en haug med folk som kun er ute etter rimelige plasser. 2000 / 13 = 154 kr. Jeg klager ikke på underholdning pr krone! :-)
.og husk!

abe78

Quote from: "DJ_ADG"

På Lillestrøm blir felt C og D solgt som stå plasser selv omdet é seter der;
fra http://gammel.kfl.no/kflno/index.php?option=com_content&task=view&id=364&Itemid=2
Quote-         To rader pÃ¥ felt C blir skillesone mellom den sittende og st?ende delen av KFL
-         Resten av felt C og det nÃ¥værende Kanarifeltet blir stÃ¥plasser.
.og husk!

Desperado


Tifo-gruppen

Hele tribune-konseptet som er på nedre hansa i år blir flyttet til klokkesvingen neste år, der det vil dannes en nye familie/student tribune.
Mvh Morten
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Pondan

Hele nedre del av Hansa bør vere "stå" tribune, dvs at det er seter der, men alle skal stå..

Bataljonen

Quote from: "Pondan"Hele nedre del av Hansa bør vere "stå" tribune, dvs at det er seter der, men alle skal stå..


Det er dette vi jobber mot. De midterste feltene blir solgt som "ståtribune med sete" og de som bestiller på de to ytterste feltene skal gjøres oppmerksom på nettopp dette og da vil nok de som bestiller her også stå. Forhåpentligvis.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Pondan

Hvorfor ikke gå ut og selge alle 4 nede som "ståtribune med sete"??

DJ_ADG

Quote from: "abe78"


Når eg skal argumentere med at andre i norge gjør dette. Personelig vil eg ha samme seter som eks Werder Bremen har på sinn stadion;
http://www.stadionwelt.de/stadionwelt_stadien/templates/stadionguides/deutschland/werder_bremen/images/ost_05.jpg

Bølgebrytere med setter inni, så en stå tribunne som é godsjent som sitte tribunne, Hannover og Stugard har også slike seter og de ble brukt under VM så då må de vel være god nok for NFF stander
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Bataljonen

Quote from: "Pondan"Hvorfor ikke gå ut og selge alle 4 nede som "ståtribune med sete"??


Indirekte gjør vi det ved å presisere at om man skal se noe fra sidefeltene så bør/må man stå siden midtfeltene blir solgt som ståfelt med sete.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

`Nisse

Er det ikke litt lite med bare 300 plasser for folk som vil synge? Eller er det så lite folk som synger på stadion? Hva med å samle de som nå er på hansa og de som kommer fra store stå neste sesong? Eller er det det som er planen? Synes forøvrig at 2000 kr er en helt grei pris for partoutkort!

krøvel vellevold

Quote from: "`Nisse"Er det ikke litt lite med bare 300 plasser for folk som vil synge? Eller er det så lite folk som synger på stadion? Hva med å samle de som nå er på hansa og de som kommer fra store stå neste sesong? Eller er det det som er planen? Synes forøvrig at 2000 kr er en helt grei pris for partoutkort!


300 plasser? Hvor har du det tallet fra? De to midterste feltene på Nedre Hansa har jo plass til 1112 tilsammen...
Legg ned hele klubben!

`Nisse

For de fleste er det kjent at Bataljonen vil få tilholdssted på nedre del av Hansa (Frydenbøtribunen) fra og med sesongen 2007.
Vi har hatt møte med Brann hvor vi diskuterte endel punkter omkring dette. Vi ønsker å starte med de 2 midterste feltene og samle de som virkelig vil synge og gjøre en innsats for at Hansa skal bli en beryktet tribune, stemningsmessig.
På disse 2 feltene ønsker vi å samle "sanggruppen" som vil formes som en "T" på tribunen. Denne sanggruppen skal bestå av personer som ønsker å bruke stemmen sin og får vi en slagkraftig gjeng vil det bli lettere å dra med seg resten av tribunen og stadion. Sanggruppen vil bla. jobbe med nye sanger og få innført disse på tribunen.
Dette "T" feltet vil bestå av ca 300 stykker


Var dette jeg mente!

krøvel vellevold

Quote from: "`Nisse"For de fleste er det kjent at Bataljonen vil få tilholdssted på nedre del av Hansa (Frydenbøtribunen) fra og med sesongen 2007.
Vi har hatt møte med Brann hvor vi diskuterte endel punkter omkring dette. Vi ønsker å starte med de 2 midterste feltene og samle de som virkelig vil synge og gjøre en innsats for at Hansa skal bli en beryktet tribune, stemningsmessig.
På disse 2 feltene ønsker vi å samle "sanggruppen" som vil formes som en "T" på tribunen. Denne sanggruppen skal bestå av personer som ønsker å bruke stemmen sin og får vi en slagkraftig gjeng vil det bli lettere å dra med seg resten av tribunen og stadion. Sanggruppen vil bla. jobbe med nye sanger og få innført disse på tribunen.
Dette "T" feltet vil bestå av ca 300 stykker


Var dette jeg mente!


Jammen dette er jo bare selve forsangergruppen. De som liksom skal dra igang syngingen.
Legg ned hele klubben!

Bataljonen

Til Nisse: T feltet er ståfeltet som er foran hovedtribunen. Når jeg snakker om "T'en" på Hansa er ikke dette et felt men at vi skal plassere rundt 300 stykker som vil forme en "T" på de to midterste feltene.

Håper du nå skjønte hva vi mener med "T'en" på Hansa.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Klaus_Brann

Kommer hele nedre hansa til å bli partoukort?eller noen vanlige billetter og?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

EvenSteven


Bataljonen

Quote from: "Klaus_Brann"Kommer hele nedre hansa til å bli partoukort?eller noen vanlige billetter og?


Det avhenger helt av interessen og det får vi en pekepinn på når salget starter, men det kan være at deler av ytterfeltene blir solgt som enkeltbilletter.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

mbs

Vi har ordnet en pris på partoutkort til våre medlemmer i Bataljonen som blir en av de billigste på Stadion. Er dette "drøyt", og ikke godt nok ?

Om noen trodde at det ble samme pris på Hansa som det har vært på Store Stå så har man vill fantasi. Fasilitetene kan ikke sammenlignes og med den pris vi lander på så skal vi være godt fornøyd med den.[/quote]

Ikke for å kritisere men dere klarer faktisk å forhandle frem en avtale som er dyrest i supporter norge.
MFK har 500,- kr for sine fans på kortsiden i fjor, hva de betaler i år er 1320 for nede på langsiden (sitte tribune)
Kjernen betaler fra 900,- kroner for sesongkortene tilsvarende plassering som vi får.
Klanen betaler 1300 på langsiden.
Slik kan vi fortsette.
Jeg synest ikke styret i bataljonen har gjort en kjempe innsats, heller motsatt.

Pondan

Jeg er enig. 2000 var en smule dyrt.. Bruke en høy sum for å skremme vekk mindreårige er bare idioti!

Bataljonen

Som jeg skrev så kan vi ikke blidgjøre alle. Det er opp til hver enkelt om man ønsker å benytte seg av Bataljonens partoutkort. Er dere mer opptatt av pris er det bare å bestille på T-feltet som blir et enda billigere alternativ.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Pondan

blidgjøre alle?? tror du virkelig at du blidgjør noen i det hele tatt med Norges dyreste supporterpartourkort??

gazi

Ja, meg, jeg er glad over at vi nå slipper alle prisjegerene og ungene vi har på SS.

Langhår

Prisjegere? Har vi så mange av dem egentlig? I så fall har jakten vært uhyre dårlig de siste 40 år....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "Pondan"blidgjøre alle?? tror du virkelig at du blidgjør noen i det hele tatt med Norges dyreste supporterpartourkort??


Hva er et supporterpartoutkort? Er ikke alle på Stadion supportere?

Og når disse "supporterne" også er de som på den ene siden oftest forlanger både det ene og det andre av resultater og innkjøp, virker det litt rart at de på den andre siden ikke vil bidra økonomisk på lik linje med de andre som går på Stadion.

Hva og hvem er det dere tror at dere er?

Satt på spissen burde de som betalte mest ha størst rett til å uttale seg...
Rød makt på Hansa

paf

Quote from: "Nixon"Satt på spissen burde de som betalte mest ha størst rett til å uttale seg...

Altså sponsorene? Historisk sett har klubbene sett en verdi av å "belønne" supporterklubbene med lavere priser siden de stående, syngende supporterne ofte er medlem av supporterklubben. Stående, syngende supportere er ofte en viktig del av produktet klubbene selger, og det har vært viktig for klubbene å støtte opp om dette. Samtidig har det vært viktig for en supporterklubb å fronte sine medlemmers interesser, blant annet gjennom å påpeke dette overfor klubbene og be om lavere priser på grunnlag av det.
I dette tilfellet har enten ikke Brann hørt på Bataljonen - eller Bataljonen er lite opptatt av å jobbe for medlemmenes interesser.
Hva andre grupper på stadion gjør eller ikke gjør bør være Bataljonen helt uvedkommende. Det er ingen som hindrer deg i å gå i dialog med Brann på vegne av alle gretne gubber på Felt Z og be om moderasjon - eller for den saks skyld høyere priser dersom du gjerne vil støtte klubben ytterligere.
Nå ser det ut til at vi ender på priser på ca 160 kroner pr kamp for å stå i svingen. Jeg synes faktisk det er ganske drøyt. Det er grenser for hvor mye man skal loppes for med unnskyldningen at "det er til klubbens beste", eller at man ønsker å bli kvitt alle de mange man "vet" går på supporterfeltet for prisens skyld.

paf

Quote from: "Bataljonen"Som jeg skrev så kan vi ikke blidgjøre alle. Det er opp til hver enkelt om man ønsker å benytte seg av Bataljonens partoutkort. Er dere mer opptatt av pris er det bare å bestille på T-feltet som blir et enda billigere alternativ.

Pondan

paf, det er jo en grunn at ingen vil vere medlemmer i BBB.. Merker jo det på hvor mangen medlemmer de har.. Eneste bonusen for å vere medlem i BBB er bussturene..

Nixon

Jeg synes fortsatt at det er en anakronisme at de som liker å tro at de er de beste supporterne og kanskje roper høyest på flere forsterkninger (tenker ikke spesielt på paf som svarte meg, men en generell oppfatning av gjengen på SS skal vi tro mange her på forumet) skal forlange å betale minst til klubben.

Det kan jo føre til at andre må betale mer, Brann skal jo få budsjetter til å gå opp. Er det rettferdig?

Og når det gjelder at det er ståplass trodde jeg at folk ville stå fordi de liker det. Ikke fordi det kan gi de billigere billetter.
Rød makt på Hansa

paf

Quote from: "Nixon"
Og når det gjelder at det er ståplass trodde jeg at folk ville stå fordi de liker det. Ikke fordi det kan gi de billigere billetter.

Det er helt korrekt - i hvert fall for mitt vedkommende. Men jeg synes likevel det skal være et visst samsvar mellom det man tilbys og det som betales. Det synes jeg ikke det er her.

Bataljonen

Det ble gjerne litt dårlig formulert, det tar jeg på min kappe og beklager.

Innledningsvis vil jeg si til deg Paf at selvfølgelig jobber Bataljonen for sine medlemmer. Noe annet hadde vært rart ? At du i det hele tatt insinuerer noe annet og stiller spørsmÃ¥lstegn ved dette blir helt feil i mine øyne. Og det er min personlige mening.  

Men nok om det.

Det jeg ville frem til er at det også vil bli et tilbud til de som ønsker "billige billetter" og disse kan da få nettopp dette på Felt T.

Prisen pÃ¥ partoutkort er ikke endelig bestemt enda, vi har hatt et møte med Brann om Hansa 07 men ingenting er fastsatt enda, verken pris pÃ¥ Hansa eller pÃ¥ stÃ¥feltet.  

Hva som er "riktig" pris kan sikkert diskuteres til langt på natt. Vi har sagt at prisen kan ligge på rundt 2000 kr, men vi vil selvfølgelig jobbe for at den vil havne under 2000,- og vel så det. Det som er sikkert er at en pris på over 2000,- er uakseptabelt i våres øyne.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

monzilla

Her er det vel Brann som har siste ordet, så jeg tror folk bør få alle fakta på bordet før de retter tung skyts mot BBB, eller hva Pondan?

Go Up