• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Landslagsuttaket

Started by jako, August 22, 2006, 14:57:02 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

jako

Helt latterlig at Hareide ikke tar ut Bjørn Dahl i landslagstroppen. I stedet tar han ut den gamle fjotten Basma, 34 år.

Alle som så landslaget mot Brasil, registrerte at Norge ikke hadde noe godt vingspill på høyresiden. Her ville Bjørn Dahl vært et utmerket valg. Hans offensive kvaliteter har gjort sitt til at Brann har fått en velfungerende høyreside igjen. Noe vi ikke har hatt siden Geddi sine "glansdager". Har virkelig begynt å miste troen på denne mannen sine evner som leder for landets beste. Han tar jo bare ut kompisene sine, er jo nesten et under at han endelig har begynt å vrake Petter Rudi.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Gud

EM-kvaliken er tøff. Jeg vil ikke ha Dahl skadet. Skulle han bli skadet svekkes høyresiden vår kraftig. La Basma skade seg, ikke Dahl.

Xminator

Kunne ikke brydd meg mindre. Egentlig burde Andresen sittet i Bergen også.

BBB2003

hadde det vært opp te meg,så burde ingen fra Brann spillt landslagsfotball,midt inni denne viktige sessongen! det som kommer te å skje e enten at noen blir skadet eller så blir de sliten av alle kampene, så går det ut over prestasjonene i Brann. hold dokkar heme, så får dokkar være med landslaget etter sessongen! ikkje no når vi skal ta den lenge etterlengtende POKALEN hem:-)passer dårlig,sorry åge!!

Derabilo

Det som er latterlig med hele landslaget er at Hareide fremdeles er sjefen for det. Hvem andre ville fått sitte så mange kamper uten seier, og feilet VM kvalik? Det vitner om et norsk fotballforbund uten ambisjoner. Også om en trener uten ambisjoner når han tar ut skadete spillere og 34 år gamle sinker, for å ikke nevne resten av pakket han har klart å rive med seg. Neida, det at man er Brann spiller gjør man ikke derfor kvalifisert til landslaget automatisk. Men skal det at man er RBK spiller gjøre det? Sånn har det vært lenge.

Jada, jeg vet sikkert ingenting om det å drive et landslag. Men har følelsen av at det er lite som skal gjøres slik Hareide holder på. Mener at de beste spillerene ifra Norges land skal på landslaget.

At ikke noen av Brann spillerene burde vært der er jeg enig i sett på en måte. Minsker risikoen for skade. Men på den annen side gir det internasjonal erkjennelse å ha mange gode spillere på landslaget. Men samtidig... hva skal vi med det..?

Hadde det vært noe fornuft i verden hadde Dahl vært i troppen. Men siden Hareide er landslagssjef, vi ikke har vunnet serien hvert år siden 1908 og flere andre merkelige fenomener skjer hele tiden, så er han ikke det. Overraskende.
Bergen ut av Norge -

ThEeAgLe


jako

Klart det er viktig at flest mulig Brannspillere er med i landslagsvarmen. Det viser jo at Brann er en bra klubb å havne i hvis du har ambisjoner. Og det håper vi jo at spillerne våre har?

For det er jo liten tvil om at enhver norsk spiller med respekt for seg selv drømmer om å spille på det norske landslaget. Da bør det være innelysende at brann tjener på å ha spillerne på landslaget.

Det gjør vi jo selvsagt når vi kjemper om gull også.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Falkman

e forsåvidt enig i at  det å ta ut Basma e en merkelig prioritering, og at Hareide ikkje har fått utrettet allverden..men eg  tør minne om at laget som vant gruppen vår,  blei verdensmestere ( til tross for at de ikkje så ut som noe mesterlag når de spilte mot oss).. og Tsjekkia e ikkje noe rævva lag det heller.. (til tross for en  heller  laber vm-innsats).. så å bruke det at vi ikkje kvalifiserte oss til vm som et argument  mot Hareide, syns eg blir temmelig drøyt. underholdningsverdien på mye av det landslaget har prestert i det siste har vært under enhver kritikk, men resultatene  har, når alt kommer til alt, vært akseptable. at vi (på forunderlig vis) klarte å rote oss til noen mesterskap for en del år siden, betyr ikkje at det ska skje hver gang. vi e, i motsetning til det mange synses å tro, en middelmådig fotballnasjon i europeisk målestokk. eg e godt fornøyd med at så få Brann-spillere som mulig blir med i kvallikk-kampene i høst, bryr meg egentlig fint lite om  kordan det går med landslaget, men syns det blir litt latterlig når folk tror vi e så mye bedre enn det vi egentlig e.

sga55

Quote from: "Xminator"Kunne ikke brydd meg mindre. Egentlig burde Andresen sittet i Bergen også.


Makan til oppskrytt fotball spiller..

Har dere brann supportere sett mengden paa feilpasninger denne mannen har slaatt i de siste kampene. Med spillet sitt i aarets tippeliga kan han ikke forsvare en landslagsplass. Han er naerme men spesielt i det siste har det vaert mye daarlig.

Holdningen til Martin i de siste kampene er ikke der den skal vaere. Synes ikke han loeper nok og vrikelig vil vinne nok i slutten av kamper. Det gjelder forsaavidt flere paa laget...

Regner med at Brann kommer tilbake til winning ways mot atvidaberg og deretter mot molde paa soendag men no maa vi begynne aa bloe litt med hjertet utenpaa drakten igjen. Det har rett og slett vaert for lite kjemping og alt for mange personlige feil i de siste kampene....

da mener jeg baade i forsvar og i avsluttningsfasen i angrep...

Latt Helstad og memelli faa starte en kamp.
ga55

Chrisstah

[/quote]
Med spillet sitt i aarets tippeliga kan han ikke forsvare en landslagsplass.[/quote]

da har du ikke fulgt med på mange kamper andresen har vært ganske solid gjennom hele sesongen utenom enga og start!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Lurkin

Jeg kunne ikke brydd meg mindre om landslaget. For meg er Brann landslaget. Jeg hadde ikke fulgt med i norsk fotball hadde det ikke vært for at jeg er født og oppvokst med følelser for Brann. Og alle og enhver må jo se at internasjonal fotball har det mye bedre uten Norge.
Berømte Brann fra Bergen

enavgutta


Snublefot

Quote from: "enavgutta"


hehe.. jeg har forstått dette=)

Selv er jeg jo bare en ussel østlending.. så må jo innrømme at jeg håper landslaget vårt skal vinne kamper, komme til EM & VM og spille slik at nordmenn kan være stolt av å ha et bra landslag..

men jeg ser helt klart poenget deres, og er enig i at jeg bryr meg mer om brann en om landslaget.. men forskjellen fra dere ekte bergensere, så bryr jeg meg om begge lag jeg da=)

sga55

Quote from: "Chrisstah"

Med spillet sitt i aarets tippeliga kan han ikke forsvare en landslagsplass.[/quote]

da har du ikke fulgt med på mange kamper andresen har vært ganske solid gjennom hele sesongen utenom enga og start![/quote]


Hvis Andresen hadde vært så god som folk skal ha det til så hadde han vært fortsatt i Blackburn, Brann hadde ikke tapt de siste tre kampene og han hadde vært på topp på spillerbørsene..

Faktum er at Andresen er oppskrytt men holder god tippeliga standard. Mener han må gå litt i seg selv framover og få med seg gutta og sørge for at Brann vinner serien.

Var ikke akkurat fantastisk mot åtvidaberg heller,.....!!!
ga55

rødesk

oen må gå...!

bulldog

Quote from: "sga55"hvis Andresen hadde vært så god som folk skal ha det til så hadde han vært fortsatt i Blackburn


så vidt jeg husker ville blackburn ha martin med videre, det var martin selv som ville tilbake til norge.
bulldog

Langhår

Quote from: "sga55"

Var ikke akkurat fantastisk mot åtvidaberg heller,.....!!!


Alle rapportene fra gårsdagens ynkelige forestilling går ut på at Kapteinen vår var den eneste som så ut som han var interessert og motivert. Han prøvde fortvilet å dra med seg resten av laget, men til ingen nytte. Dessverre blir det litt lite med èn mann mot 11 toppmotiverte svenske amatører om han er aldri så mye landslagskaptein.

Etter min mening er Andresen Branns viktigste spiller og jeg vil sove litt bedre om natten dersom han skriver ny kontrakt med oss.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Chrisstah

Quote from: "sga55"
Quote from: "Chrisstah"

Med spillet sitt i aarets tippeliga kan han ikke forsvare en landslagsplass.


da har du ikke fulgt med på mange kamper andresen har vært ganske solid gjennom hele sesongen utenom enga og start![/quote]


Hvis Andresen hadde vært så god som folk skal ha det til så hadde han vært fortsatt i Blackburn, Brann hadde ikke tapt de siste tre kampene og han hadde vært på topp på spillerbørsene..

Faktum er at Andresen er oppskrytt men holder god tippeliga standard. Mener han må gå litt i seg selv framover og få med seg gutta og sørge for at Brann vinner serien.

Var ikke akkurat fantastisk mot åtvidaberg heller,.....!!![/quote]

han har kanskje hat et liten negativ formkurve i det siste, men må ikke glemme alt det bra han gjorde i vårsesongen! hvis ikke resten av laget funker så funker ikke andresen heller nytter ikke slå pasninger mot tafatte spisser! dessuten hørte eg at andresen var god mot åtvidaberg og! de svenske kommentatorene var hvertfall imponert av han!!!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

cyp

Må bare få spørre alle dere som boikotter landslaget, og sier at Brann er landslaget for dere og at dere var født og oppvokst med følelser for Brann.

Er dere ikke oppvokst med følelser for fedrelandet også? Er grunnen til boikotting av landslaget det at det veldig ofte har vært mange RBK/VIF spillere på landslaget, og som alle vet så haaaaater jo vi RBK og VIF!

Jeg bare synes det er veldig merkelig. For meg gjør det ingenting hvis landslaget taper, men jeg heier jo selvsagt på fedrelandet mitt i fotballsammenheng, og jeg følger selvsagt med på viktige internasjonale kamper. Jeg vil at Norge skal hevde seg i internasjonal fotball og faktisk gi norsk fotball et godt navn og rykte.

Hvis noen kan gi meg et svar på hvorfor så mange her inne synes det norske landslaget kan drite og dra hadde det vært fint, for det virker for meg som om det er mange her inne med "drittunge" holdninger. "Hvis ikkje den og den Brann-spilleren blir tatt ut på landslaget så hater eg det forbanna drittlaget". Bare lurer folkens...
elt O e snobbete!!

pags


jako

Quote from: "pags"Det er bare slik det er å være av den underlige rasen mennesker som er fra Bergen og ikke fra Norge..... Og jeg er absolutt ingen fjortis...


Midt i ræven om du e. Tipper du avstammer fra bønder og striler som de fleste andre.

At du ikke blir flau av å si det du mener. Fornekte sine egne røtter. Direkte pinlig hvis du er seriøs.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Skyscraper

Quote from: "jako"
Quote from: "pags"Det er bare slik det er å være av den underlige rasen mennesker som er fra Bergen og ikke fra Norge..... Og jeg er absolutt ingen fjortis...


Midt i ræven om du e. Tipper du avstammer fra bønder og striler som de fleste andre.

At du ikke blir flau av å si det du mener. Fornekte sine egne røtter. Direkte pinlig hvis du er seriøs.



får ikke gutten (evnt. kvinnen) mene det han vil da?
jeg nedstammer fra hollendere, men jeg støtter da ikke Holland noe videre av den grunn.  Med unntak av mine hollandske tippoldeforeldre så har resten vært Bergensere... Så hvorfor får man ikke da lov til å holde bergen høyere? Fint om norge gjør det bra? tja.. hvorfor ikke... da får brann sikkert ett bedre rykte.. men rett bortsett fra det så bryr jeg meg ikke noe særlig om LL vinner eller taper.

Om Brann vinner eller taper er derimot meget viktigere for meg. Hvordan Bergen er, er også viktigere for meg. Og for mange jeg kjenner og. Lokalpatriotismen er større enn Nasjonalfølelsen. Om det er fordi nasjonalfølelsen i de senere årene har blitt nesten ensbetydene med folk og ting fra Tiggerstaden, vet jeg ikke. Men det er nå slik en del tenker. Inkludert meg.

Og at du ikke blir flau over måten du svarer på innlegg på, er meg vanskelig å forstå. Direkte pinlig hvis DU er seriøs.
å skal det skje... Nei, vent... Nå

steinbygger

Jeg har ikke likt landslaget siden drillo ble trener. Når jeg ser en fotballkamp forventer jeg underholdning og ikke meningsløse lange baller til spillere med alt for store gullsmykker og en total mangel på teknikk. Landslaget har stått for en holdning om at hvis vi vinner er det underholdning nok, for meg er det nesten som å gå på kino og si at filmen var bra pga at det var "happy ending" selv om 99,99% av filmen var dårlig. Jeg forventer underholdning og det får jeg ikke av det norske landslaget.

Må innrømme at jeg synes det var artig å lese alle de norske mediene som kritiserte Hellas når de vant EM, de spillte jo slik Norge hadde gjort i 10 år. Der fikk vi den samme følelsen som resten av verden hadde når Norge spillte på sitt beste/verste.

Takke meg til Invar Stadheim og hans forsøk på å spille fotball med langslaget

Mr_Soma

Landslaget er en enste stor vits.
Synes hver gang jeg ser innslag fra landslagssamlingen så ligger enten Iversen oppå Braaten å drar han i håret eller så kommer Riise inn på pressekonferansen i bar overkropp med noe tull skrevet på kroppen.

Greit at du skal ha humør og glede på treningene, men landslaget virker som en eneste stor barnehage med alt for mange Kvisviker og Miller-personligheter.

1 slik person er akkurat nok, men når du får 7-8 av de så blir det bare tull.

Nei Bergen ut av Norge sier nå bare jeg.

Corran

Personlig mener jeg at landslaget er greit nok, og følger med de, men når de spiller dritt så trekker eg på smilebåndet og driter i det (når Brann taper er det en tur i kjelleren minst noen dager ) Når de vinner så tenker eg at dette var bra. Når Drillo ledet landslaget så må eg si at eg hatet landslaget i noen år. Når Brann spillere blir tatt ut til landslaget er min første tanke at jeg håper de ikke blir skadet eller kommer hem i dårlig form.
Var også med til forrige EM norge var med i og det var en kanon fylla tur hvor eneste nedturen var kampene til Norge.
Men landslaget setter aldri i gang følelsene mine og det gjør de ikke for noen i min omgangskrets som er fra Bergen (venner fra andre steder i norge er mer engasjerte). Og før eg blir kalt fjortis så e eg godt over 30.

Poenget mitt er vel at vi Bergensere ser på oss sjøl først og fremst som Bergensere, mens resten av norge (dvs nabolandet i nord sør og øst) ser seg først og fremst som nordmenn.
Dessuten ligger det jo i våres gener å være internasjonale så kanskje det er det at vi ikke ser landegrensene som alle andre gjør. Kanskje det for oss er "Bergen og resten av verden"?

Og til slutt: Hvorfor får vi ikke tax free på flyet til/fra oslo
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Vi sitter tre Brannsupportere her og ser knapt opp fra maten når Norge skårer. Hadde det vært Brann hadde vi vært ute på gulvet i vill jubeldans.

Det oppsummerer vår interesse...
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: "Nixon"Vi sitter tre Brannsupportere her og ser knapt opp fra maten når Norge skårer. Hadde det vært Brann hadde vi vært ute på gulvet i vill jubeldans.

Det oppsummerer vår interesse...
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: "krøvel vellevold"Hadde dere vært skikkelig uinteressert, hadde dere prioritert komiprisen på NRK fremfor lansdskamp på TV3. Det gjorde jeg, så ikke skryt på dere en landslags-uinteresse!


Jeg hadde zappet som en gal hvis jeg hadde vært alene her.
Tro meg...:)

PS! Vant du med Joker Nord?
Rød makt på Hansa

SKBMiller

dette var jo imponerende av landslaget. all ære!

dette motiverer Andresen ekstra så lenge han ikke blir skadet.

Stalin

Quote from: "Nixon"Vi sitter tre Brannsupportere her og ser knapt opp fra maten når Norge skårer. Hadde det vært Brann hadde vi vært ute på gulvet i vill jubeldans.

Det oppsummerer vår interesse...


Ah, så rå dere er.

Dere er skikkelig hardcore ass..

Lurkin

Kunne ikke brydd meg mindre om landslaget så lenge Andresen ikke skader seg.

Ungarn er forresten et forferdelig dårlig lag, 4-1 er jo nesten flaut.
Berømte Brann fra Bergen

Oppreist

Quote from: "Stalin"
Quote from: "Nixon"Vi sitter tre Brannsupportere her og ser knapt opp fra maten når Norge skårer. Hadde det vært Brann hadde vi vært ute på gulvet i vill jubeldans.

Det oppsummerer vår interesse...


Ah, så rå dere er.

Dere er skikkelig hardcore ass..


he he - du fikk frem smilet hos meg Stalin :)
Stein på stein blir Steinar.

BRANN gutten fra Os!

Bryr meg fint lite så lenge ingen Brann spillere skader seg! Norge spiller råtten fotball.
RANN<3

Helginho

Eg heier på Norge og eg e' stolt av det..

Men eg hadde satt et seriemesterskap til Brann MYE høyere enn et EM-Gull..

Daniel

Quote from: "pags"


For en helv... gap!

Falkman

Eg elsker Bergen.. men eg e ikkje spesielt opptatt av å fremheve at eg faktisk kommer herfra.. ikkje at eg kommer fra Norge heller, for den del.. mitt likegyldige forhold til landslaget har ingenting med  min status som bergenser å gjøre.. det skyldes rett og slett den rævva måten de har spilt på.

Texas

Jeg har mindre interesse for landslaget nå enn tidligere. Grunnen til det er at halvparten av spillerene oppfører seg som om de er med i idol og ikke et landslag i fotball...Riise klarer å drite seg ut ved å sende tåplige tekst meldinger, gamst pedersen prøver seg på idol-tone, og iversen er like ufordragelig som han alltid har vært, og presterer å rakke ned på åmodt sin suksess.

Håper selvsagt at de klarer å komme til EM, men det betyr ikkje så utrolig mye for meg.

Stalin

Ja, det er jo tross alt viktigst hvordan de oppfører seg utenfor banen.

enavgutta

La oss legge dette landslaget på is. Det er uansett av ingen av våre menn som kommer i aksjon utenom vår kaptein som kommer aksjon. La pakket være og ja, ut med pakket, vi bryr oss ikke om de vinner borte 4-1, og ja Solskjær du gjorde en fin prestasjon, liker det, men vi bryr oss ikke om landslaget.

Mr_Soma

Quote from: "enavgutta"La oss legge dette landslaget på is. Det er uansett av ingen av våre menn som kommer i aksjon utenom vår kaptein som kommer aksjon. La pakket være og ja, ut med pakket, vi bryr oss ikke om de vinner borte 4-1, og ja Solskjær du gjorde en fin prestasjon, liker det, men vi bryr oss ikke om landslaget.


Ble det seint/tidlig (alt etter som) idag mr? hehe

Xminator

Elsker ditt og elsker datt, kampen i går var en artig fotballkamp uansett :p

Corran

Første omgangen i går var god Vet ikke hvor god den var med tanke på motsanden men tror nok det var de 6 fra midtbanen og opp som var meget gode til å stresse og ødlegge for Ungarn. Så får vi se hvordan det går når vi er på hjemme bane og skal lede kampen?

Ellers så roper de ikke "Norge alez alez" de roper Norge åle åle åle" Skikkelig godt håndball rop Antaglig oppfunnet av Posten på sponsor tur med dame håndball landslaget
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

jako

Synes folk hauset prestasjonen litt for mye opp i går. Norge var flinke i presset og det fikk de betalt for. Men spillet generelt var ikke så mye å skryte av. Men borte er det tross alt viktigst å vinne.

Blir spennende å se hvordan de takler hjemme(?)kampen mot Moldova. Da forventer jeg at de spiller glitrende angrepsfotball. Likte dårlig det jeg hørte at de ville satse mer på dødballer. Jeg blir nok skuffet.

Ellers skjønner jeg ikke hvorfor folk må sammenligne sine følelser med Brann og Norge. Brann har vi jo rundt oss hele tiden og noe vi er vokst opp med. Det blir mye nærmere. Norge er jo det vi kan samle oss med resten av nasjonen, noe som er hyggelig etter min mening. Men det blir noe annet enn det med Brann.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Corran

Landskamper er som regel et irriterende opphold i serien hvor det blir mindre Brann stoff i media.
Og hvorfor i alle dager skal vi samle oss med resten av nasjonen? De holder jo ikke med Brann?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Marek

ons Ivar skal hem...

Mr_Soma

Så landskampen på lørdag på Fox Soccer Channel å måtte le litt for meg selv da jeg så grafikken for lagoppstillingen:

http://imageshack.us][/URL]

jako

Quote from: "Corran"Landskamper er som regel et irriterende opphold i serien hvor det blir mindre Brann stoff i media.
Og hvorfor i alle dager skal vi samle oss med resten av nasjonen? De holder jo ikke med Brann?


Nei, men vi er født i det samme landet. Snakker det samme språket. Gått på den samme skolen. Kjempet for friheten sammen mot tyskerne.

Så lenge Bergen er en del av Norge så representerer landslaget også oss.

Du burde vært stolt av å komme fra et så flott land som Norge.

Men jeg er enig i at disse spillefrie helgene er litt irriterende. Mye gøyere med klubbfotball.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Derabilo

Quote from: "Mr_Soma"Så landskampen på lørdag på Fox Soccer Channel å måtte le litt for meg selv da jeg så grafikken for lagoppstillingen:

http://imageshack.us][/URL]


for å ikke nevne selve lagoppstillingen.........

Andresen som venstreback? Hæstad som ving? Johnsen som stopper? Hagen som høyreback? Gamst sentralt?

Jaja.....:)
Bergen ut av Norge -


Marek

Quote from: "jako"Kjempet for friheten sammen mot tyskerne.



Dette kan ikke jeg huske at jeg har vært med på.
ons Ivar skal hem...

Go Up