• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Start

Started by Kruxleiven, August 03, 2006, 14:15:45 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Texas

Det positive med kampen er at vi dominerer så til de grader i slutten av førsteomgangen og omtrent hele andreomgangen. Start er faktisk et bra lag, og det viser hvor sterk brann er på sitt beste. Bortsett fra starten på førsteomgangen, så synest jeg zarvl gjor en helt ok figur. Han spiller selvfølgelig ikke like bra som ørn 2, men han er heller ingen katastrofe. Man ser at det bor en del fotball i den mannen. Hanstveit og moen spilte forøvrig veldig bra på venstekanten.

det negative er at brann ikke våkner før de ligger under 1-0. De visste jo så forbanna godt hva start kom til å prøve på, men allikevel lar de start jobbe dem i stykker og la dem bli løpende i mellom. Problemet med at vi taper hodeduellene i start sin sekstenmeter er ikke at vi er for dårlig på hodet, men hvordan mange av innleggene ble slått. det hjelper ikke med innlegg helt uten kraft. Da blir det altfor lett for forsvaret, og hvis formodning spissene våre treffer ballen så blir det ikke noen kraft i headingen.


straffen er det ikke så mye å si om. den var rett og slett elendig.

Brannfrelst

Fra midt ståsted var det iallefall ikke noe å si på stemningen fra Hansa idag. (Iallefall 2.omgang). Når eg sier stemning snakker eg ikke om samstemt synging i 2*45 minutter. Men reaksjonene,brølene,ropene gir meg gåsegud langt inni rævsprekken. Og det løftet som vi gir spillerene hjelper godt på! Fortsett slik,alle sammen!
2.10.07-Gullet kom hem!

Texas

Quote from: "Brannfrelst"Fra midt ståsted var det iallefall ikke noe å si på stemningen fra Hansa idag. (Iallefall 2.omgang). Når eg sier stemning snakker eg ikke om samstemt synging i 2*45 minutter. Men reaksjonene,brølene,ropene gir meg gåsegud langt inni rævsprekken. Og det løftet som vi gir spillerene hjelper godt på! Fortsett slik,alle sammen!


sitter selv på hovedtribunen og synest også at hansa gjor en bra jobb. Synest faktisk det var veldig bra stemning gjevnt over hele stadion i andre omgangen i dag. jeg hadde virkelig troen på at det skulle gå, men så skuffet kan man bli.

uansett, flott innsats på tribunene idag folkens!!

Texas

helsike, nå blir det mange mld på meg. Men jeg lurer på om noen fikk med seg hva som skjedde da sæternes fikk stå alene på fem meteren, for så å heade oppover? feilberegnet han ballen eller? var litt vanskelig å se fra der jeg satt.

enavgutta

Texas. Fyren var helt vaklende. En ferdigscoret pasning som Sæternes driter seg fullstendig ut på fordi han er så jævlig baktung om dagen. Har personlig veldig sans for Sæternes, men nå om dagen er han tung som en totempæl. Trenger benk.

Mr_Soma

For meg som satt på felt Z å hadde veldig god oversikt til situasjonen så så det helt talentløst ut -

Skal bare ikke være mulig når du står så aleine, samtidig klarer Miller å vri en heading mot lengste kryss som keeper såvidt tar, fra nesten 16.

Nei Sæternes virket helt paralysert der han stod og ballen kom.

Gjallarhorn

Kruxleiven skrev :Kan han hjelpe oss med angrepspillet da? Riktignok var det en stopper som satte ballen i eget mål, og det er flere i forsvaret som skal ha skyld der, men etter det massive presset vi hadde idag burde vi ha scoret flere enn vi slapp inn. Var det ikke Miller som mistet ballen farlig på egen banehalvdel ved 0-1?
_________________


Ja etter det jeg vet er han  ikke helt ukjen foran mål  . Det beste er jo at han ikke er helt ukjent med soneforsvar .I det hele tatt en spiller som er meget anvenelig . Det burde være grund nok til og hente han .Etter min menig er det helt avgjørede at Kradas kommer til Brann straks ! Hva slike spiller kan gjøre så vi år mellom RBK og VIF. Tastataturet nekter og skriver navet på siste målgjører i den kampen .  


En annen sak er jo at en ikke kan forvente at nøkkespillere skal prestere på topp gjennom hele sesongen . Det er da det gjelder og ha en MEGET BRED STALL GJENOM HEELE SESONGEN

megleren

Hadde Oppdal gjort det han skulle i dag når Zavrl kommer mot han upresset hadde dette ikke blitt mål.. Oppdal spiller som en nybegynner og ikke snakker han heller med forsvarerne sine.. Se på selvmålet en gang til om dere får anledning og dere vil se at Oppdal hadde god tid til å ta ballen.. Zavrl blir overrasket over at han ikke kommer ut og prøver å spille ballen vekk. Dette målet er ikke hans skyld.. Men vår alles Oppdal..
r og blir et sittesvin på Hansa

Gud

Zavrl sier vel selv at han ikke hørte ropet til Opdal. Zavrl har uansett ingenting der å gjøre. Lar han ballen trille forbi kan Opdal plukke den opp. MEN, Berlin skal ikke få gå helt inn i vår 16 meter å legge inn. Skandaløst dårlig forsvarsspill av Dahl i den situasjonen. Og det hele starter vel med en feilpasning av Miller.

Texas

Quote from: "Gud"Zavrl sier vel selv at han ikke hørte ropet til Opdal. Zavrl har uansett ingenting der å gjøre. Lar han ballen trille forbi kan Opdal plukke den opp. MEN, Berlin skal ikke få gå helt inn i vår 16 meter å legge inn. Skandaløst dårlig forsvarsspill av Dahl i den situasjonen. Og det hele starter vel med en feilpasning av Miller.


nå har jeg sett selvmålet på fxtv. jeg synest ikke man kan klandre zarvl. han gjør en viktig inngripen, men er uheldig å setter ballen i eget mål. Synest synd på zarvl fordi dette hjelper garantert ikke på selvtillitten hans. Voksent gjort av kaptein andresen å gå ned å snakke med han etter selvmålet.

Mr_Soma

Har sett igjennom kampen litt nå - å selvmålet er sånt som skjer. Kan diskuteres i det uendelige om det er Millers balltap,Dahl's feilplassering,Zavrl's "klarering" eller om Opdal burde vært med bestemt i feltet.

Uansett synes jeg veldig synd på sloveneren, du ser tydelig at han er veldig preget over det som skjedde når han rusler ut av 16-meteren. Flott gest av Andresen å muntre han opp, noe jeg synes vi på tribunen var alt for dårlig med.

Håper virkelig ikke at Zavrl faller i "Tom Sanne-gryten". La oss slippe en gjentagelse av det tullet der.

Gud

Jepp, selvmålet var en kollektiv forsvarsfeil. Uansett, vi taper ikke kampen pga det. Grunnen til at vi taper er så enkel at vi i dag var helt forjævlig dårlig på å avslutte. At Mjelde lot Miller ta straffen er en gåte. En spiller som har bommet så mye tidligere i kampen og som attpåtil er tydeligvis i ubalanse bør få beskjed om at en annen tar straffen. Jeg vet at det var bestemt at han skulle ta straffen på forhånd, men likevel, det går an å være litt fornuftig. Enig med Mr_Soma, PVM neste.

enavgutta

Miller var elendig idag, trodde aldri jeg skulle komme til å si det. Det er greit at han forsøker èn gang på hel volley i ubalanse, men når han gjør det 3 ganger til og måker ballen på tribunen holdt på å klikke for oss.

Er også overrasket over at vi stadig slo høye luffeballer inn mot midten... vi eide jo kampen, var jo overhodet ikke behov for den der poliingen vi har sett utallige ganger før...

Mr_Soma

menigheden.no/forum
QuoteAll ære til de som reiste bort for å følge laget, hørte dere utrolig bra på TV. Til tider ble jo Bataljonen sunget ut, selv om de nok var et par tusen flere.


Er så dritt lei det mikrofonopplegget TV2 holder på med. Tror jeg hørte dyreparken 2 ganger, etter scoringen og straffemissen.

Håpløst.

The Boss

Haha, må være noe alvorlig galt med plasseringen av mikrofoner på Tv2 sine kamper ja..

Foresten, noen som såg finalen klasse C norway cup på lørdag? han spissen, nr 9, albaner.. Hva med å plukke han opp? 14 år å landslagsaktuell, kunne fått han over på prøvespill, så kunne han bodd hos migen.. Det han leverte i finalen (såg han også i 1/16 og 1/4 finale) er helt sykt for å være 14 år.. Han hadde nok klart å score på både straffe og sjansene våre i dag..

Mr_Soma

Han albaneren var helt ekstrem... puttet vel noe sånt som 25 mål på 6 matcher.

Men han er nok i klørne på sultne agenter for lenge lenge siden.

Texas

Quote from: "Mr_Soma"menigheden.no/forum
QuoteAll ære til de som reiste bort for å følge laget, hørte dere utrolig bra på TV. Til tider ble jo Bataljonen sunget ut, selv om de nok var et par tusen flere.


Er så dritt lei det mikrofonopplegget TV2 holder på med. Tror jeg hørte dyreparken 2 ganger, etter scoringen og straffemissen.

Håpløst.


ja, bortesupporterne hadde jo en mikrofon to meter fra reklameskiltene. Jeg som satt ganske nærmt dem hørte jo de godt, men det var da ikke så høyt. Lurer på om tv2 driver å justerer ned lyden på de mikrofonene som står ved hjemmelagets supportere. Det skulle i grunnen ikke overraske meg.


Siggen

Quote from: "The Boss"Haha, må være noe alvorlig galt med plasseringen av mikrofoner på Tv2 sine kamper ja..

Foresten, noen som såg finalen klasse C norway cup på lørdag? han spissen, nr 9, albaner.. Hva med å plukke han opp? 14 år å landslagsaktuell, kunne fått han over på prøvespill, så kunne han bodd hos migen.. Det han leverte i finalen (såg han også i 1/16 og 1/4 finale) er helt sykt for å være 14 år.. Han hadde nok klart å score på både straffe og sjansene våre i dag..


Så det samme laget på Norway Cup for et par år siden. Jeg sto rett ved siden av halve lyn-laget som hadde vært og skrevet autografer. De sto og måpte hele gjengen. Av en eller annen grunn sto Ivar Hoff sammen med dem også og han sa at de albanerne var regnet som noen av de største talentene i europa. De ble fulgt av og samarbeidet med mange italienske toppklubber.

Candyman

10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

Are

jeg visste at min geniale feiltolkning ville bli benyttet en gang før eller siden.. men store stå sang den vel så fort at det hørtes ut som sjørøverpakket

Brannfrelst

Dermed har de klart å ødelegge dette ropet.. Det gikk jo i hundre km/t.. Og en hørte bare sjør ovar....det siste dør ut.
2.10.07-Gullet kom hem!

Jaay

Candyman

I 2 omgang er det utrolig dere ikke putter, men 1 omgang var starts og om han midtstopperen deres ikke hadde putta den i eget nett stod nielsen rett bak klar med slegga si.

enavgutta

Dagen derpå er enda verre enn gårsdagen.. Raseriet vil ingen ende ta og vokne opp til et avisbord stappfult av Start, midtbanedverger og brente muligheter er rett og slett forjævlig.

Står ganske presist i BT idag om Sæternes. "Mottak som en betongvegg" .. og jo mer jeg tenker over det. Hvor var Helstad???

Texas


Langhår

Quote from: "Texas"


BA er en latterlig avis. Vi husker jo godt "kampanjen" mot PVM for litt siden. Han fikk seg også en toèr som selvsagt førte til en stor artikkel i samme avis dagen etter. Det kommer vel en lignende artikkel basert på avisens egen børs om Zarvl om noen dager. Det er jo helt absurd å gi mannen 2 på børsen. Vel satte han inn kampens eneste mål, men man må jo være blind dersom man unngår å se at han hadde flere viktige inngripener senere i kampen. Greit han spillte ikke noen kjempekamp, men 2? Spar meg!

BA`s fotballdekning er totalt useriøs og det skinner igjennom at de skriver det de tror vil øke opplaget mest mulig. Disse såkalte "ekspertene" deres er jo stor humor. Var vel denne "Gorm" som presterte å råde Mjelde til å trekke seg dersom Brann vant serien!  Hvor blåst går det an å bli?

Nei, noen må fortelle Zarvl at han bare må drite i den avisen der, hvis han får referert spillerbørsen da. Lese avisen kan han jo ikke.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

Quote from: "Texas"


Zavrl var jo en vandrende katastrofe. Brukbar teknikk og brukbar i duellene. Men virket usikker i det meste han foretok seg. Spesielt svak en mot en. Veldig passiv i presset, noe som gav Start fritt spillerom til tider. Han viste heller ingen tegn til å være taklingsterk slik som Soma, slik at han kunne kompensere for manglende fart. Dårlig til å posisjonere seg var han også.

Synes faktisk synd på ham, for det er åpenbart at tabbene preger ham. Men takler du ikke press er ikke Brann en klubb for deg.

Får bare be til Gud om at Sigurdsson blir frisk til VIF kampen. Slikat vi kan få skikk på forsvarspillet igjen.

Men Zavrl var selvsagt ikke den eneste syndebukken i går. Charlie Miller er i mine øyne den største av dem alle. At en som har bommet på de meste han har foretatt seg i kampen får lov til å ta straffespark er meg en gåte. At han ikke hadde dagen kunne alle se. At Mjelde og Andresen ikke foretok seg noe i den anledning synes jeg er svakt.

Miller var også delaktig i de fleste overgangene til Start pga av unødvendig balltap. Men han gjorde mye bra også, som å treffe på pasningene sine bl.a. samt noen fine forseringer. Det første kan vi ikke si om hans erstatter Huseklepp. Så jeg mener fremdeles Miller bør spille neste kamp, han er såpass viktig offensiv at vi må tåle at han har en dårlig dag på jobben en gang i blant.

Mjelde er i mine øyne den tredje syndebukken, at han venter så lenge før han bytter noen spillere er for meg en gåte. Hallo vi ligger jo under, spillerne begynner å bil trøtte, da bør man bytte tidligere skal man få noen effekt. Og en måltyv som Helstad burde selvagt fått sjansen.

Til slutt vil jeg bare påpeke at den grove bommen til Sæternes skyldes at ballen får en voldsom skru rett før Sæternes skal headde ballen. Minnet lit om en frisbee.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone


Yngve

Quote from: "The Boss"


No gidd eg ikkje lese heile tråden, for det er for kjedeleig. Men dette er jo heilt på tryne mr.bossanova. Brage har aldri imponert nokon før, men måten han dømde straffen på er vel eit utslag av autoritet? Fyrst brukar startforsvararen alt som er av armar og bein for å halde bengt nede, så får han beskjed av brage om å roe seg ned. Startforsvararen er for dom til å skjlne dette, han fortsett me vill armbruk i feltet, brage tar grep og dømmer straffe til Brann. Autortet som faen spør du meg.

Yngve

Quote from: "Mr_Soma"menigheden.no/forum
QuoteAll ære til de som reiste bort for å følge laget, hørte dere utrolig bra på TV. Til tider ble jo Bataljonen sunget ut, selv om de nok var et par tusen flere.


Er så dritt lei det mikrofonopplegget TV2 holder på med. Tror jeg hørte dyreparken 2 ganger, etter scoringen og straffemissen.

Håpløst.


Det einaste ein høyrde frå startfansen var når dei song: vi er vålrenga, oslos stolthet vålrenga. Undra meg stort over kvifor dei song den songen når dei vann.

The Boss

Quote from: "Yngve"
Quote from: "The Boss"


No gidd eg ikkje lese heile tråden, for det er for kjedeleig. Men dette er jo heilt på tryne mr.bossanova. Brage har aldri imponert nokon før, men måten han dømde straffen på er vel eit utslag av autoritet? Fyrst brukar startforsvararen alt som er av armar og bein for å halde bengt nede, så får han beskjed av brage om å roe seg ned. Startforsvararen er for dom til å skjlne dette, han fortsett me vill armbruk i feltet, brage tar grep og dømmer straffe til Brann. Autortet som faen spør du meg.

Nixon

http://www.fxt.no/tippeligaen/article704397.ece

Drillo mener at straffen burde vært tatt en gang til da Start-keeperen beveget seg for langt fra streken.
Rød makt på Hansa

skip

Men dette er noe det virker som dommerne rett og slett driter i! Noe må gjøres i forhold til regelen. Enten må dommerne bestemme seg for å følge bedre med eller så må man bare drite i hele regelen. For hva er vitsen med en regel når den ikke blir brukt?

Rasmus_brann

Fin tifo då. tifo-gruppen har gjort det bra hittil i år, føler det kommer til å bli bra utover hehe.....
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Texas

ja, tifoene var veldig bra...jeg ble imponert :)

The Boss


Texas

Quote from: "The Boss"Hvilken tifo?


draktene som folka på store stå og hansa holdt oppe...det klassifiseres for tifo, gjør det ikke?

The Boss

Jo det gjør vel det, på papiret..

Go Up