• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

robbie winters

Started by Chrisstah, August 01, 2006, 19:58:12 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Chrisstah

hører rykter om at robbie skal vekk etter sesongen! e dette 100% bekreftet elleR?
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

skip

Kontrakten hans løper ut etter neste sesong. Da drar han hjemme igjen til Skottland. Dette har han sagt flere ganger. At han skal vekk etter denne sesongen har ikke jeg hørt noen ting om. Men en skal aldri si aldri. Kanskje derfor Brann valgte å hente Helstad tilbake allerede i sommer.

tormi

Er personlig 100% sikker på at han forlater klubben etter denne sesongen. Jeg basererer dette 110% på min magefølelse og det medførerer en temmelig stor grad av sikkerhet.

Når det er sagt synes jeg robbie fortjener å få dra. Han har gjort sin jobb for Brann og vi har Helstad som et klart førstevalg på linje med ham.

Det er dog trist at vi ikke har en spiss type alla Robbie. Han er ganske unik på måten han river og sliter i stykker ethvert forsvar på. Men han har og blitt mindre og mindre målfarlig med årene, ikke fullt så gjennombruddsfarlig lenger.

Så alt i alt mener jeg det er på tide å la ham gå. Vel og merke ETTER sesongen.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Langhår

I likhet med Tormi tror også jeg at han vil forlate oss etter inneværende sesong. Jeg understreker tror. Robbie har alltid vært krystallklar på at han ønsker å avslutte karrieren i Scotland samt at han ønsker at ungene skal ta skolegangen i hjemlandet. Intevjuet som han gav til en skotsk avis for en tid tilbake tydet også på det. Selv om dette ble avvist etterpå er det nok ingen røyk uten ild. Alderen hans tilsier at han er på tampen av karrieren, så dersom han skal få seg noen gode år i Skotsk fotball "må" han nesten dra etter sesongen. Synd for oss, men høyst forståelig. I motsetning til visse andre har Winters alltid vært ærlig om disse tingene, han har gjort en glimrende jobb for oss og er en spiller som vil bli husket med glede og respekt av oss som elsker Brann.

Tipper Helstad har fått beskjed om at han skal konkurrere med Memelli og Sæternes neste år og at dette var medvirkende for hans hjemkomst. Sa ikke Helstad også at det kun var tre spisser i Brann?

Nå gjelder det imidlertid seriegull og derfor blir ikke denslags distraksjoner nevnt av noen av partene. Det er forøvrig en god del usikkerhetsmomenter med tanke på fremtiden;

- Drar Winters hjem?
- Signerer Andresen ny kontrakt?
- Hva med Mjelde? Fortsetter han, eller trekker han seg tilbake vel vitende om at han er en levende legende dersom vi tar gull i år?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

naitsirk

winters sa for ei tid tilbake at han ønska ikkje å slutte i brann før dei tok seriegull.

trur at dersom brann vinner i år så reiser han tilbake.

Rune felt F

Dersom Brann får muligheten til å spille CL neste sesong så er det vel stor sannsynlighet for at Winters har lyst å delta der. Det vil nok telle en del for han vil jeg tro, før han bestemmer seg for om han skal bli også neste år...

enavgutta

Kjøper ikke argumentet at Robbie drar pga Helstad og Memelli. Var jo han som selv etterlyste mer konkurranse på topp.

EvenSteven

Siden denne diskusjonen fortsatt pågår kan jeg bidra med en link fra dagens fxt.no

http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article698958.ece

Bruiser

Agurknytt, som mest sannsynlig er skreve av en Lilleoslo-fanboy.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

HA1505

Egentlig en ganske idiotisk artikkel.
En artikkel av den typen kan man vel lage om alle spillere på alle lag i hele tippeligaen. Da med utgangspunkt i at på et eller annet tidspunkt KAN, og vil en spiller forsvinne. Kanskje lagt på grunn av Branns plassering for øyeblikket og disse spillernes roller i laget?

Go Up