• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Janez Zavrl

Started by RC, June 07, 2006, 00:07:24 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

RC

Mener denne mannen bør ha en tråd her.
Han er 22 år og har etter min mening overasket positivt. Han startet mot VIF, en vanskelig kamp i utgangspunktet, og debuterte med stil og strålende spill. En elegant spiller.

Kom inn mot Molde for å hjelpe med sin hodestyrke mot Friend, ofrer seg og blir skadet. En tøffing!

Blir kastet utpå mot RBK når vi blir overkjørt som værst og takler også denne utfordringen med eleganse. Beviser at han også kan spille på midtbane og det er beroligende at Haugen ikke behøver å spille så "forsiktig". Haugens stil er ikke forsiktig, han skal ødelegge for motstanderen og kan dra på seg flere suspensjoner. Godt å ha en kar som Janez.
Tror han blir en helt i Bergen. Virker ydmyk, en atlet og han er en god fotballspiller...

dudo

Om Zavrl spiller bra for oss kan det ironisk nok medføre at han kommer lengre fra førsteelleveren da Haugen kan få beskjed om å være enda hissigere på banen siden vi har god nok backup! :D
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Bra initiativ. Få har trukket frem det faktum at Zarvls inntreden nærmest snudde kampen mot RBK. En skikkelig duellspiller som må få en stor del av æren for at vi tok tilbake deler av hegemoniet på midtbanen.

Det er ikke Andresen men fotballaget Brann som leder serien. Noen spør om vi hadde ledet uten Andresen. Kanskje på tide å snu spørsmålet; Hadde Andresen ledet serien uten folk som Haugen og Knudsen rundt seg? : )

Zavl overbeviste igår. En ung spiller vi kan få mye glede av i årene som kommer.

I England har man et begrep for dette; Unsung hero. Altså smørerne som ikke briljerer, men likevel har like stor ære for resultatene. I år har våre unsung hero `s vært spillere som Zavrl, Knudsen, Haugen og Dahl.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Endre

Quote from: "Langhår"Hadde Andresen ledet serien uten folk som Haugen og Knudsen rundt seg? : )

Spør Stabæk :)
En ensom svale gjør ingen sommer, og en Andresen vinner ikke gull alene.

Zavrl tror jeg blir en bauta for Brann i årene fremover!
Potensiale i bøttevis, og virker veldig lojal og med rett instilling.

kih

Quote from: "Langhår"Få har trukket frem det faktum at Zarvls inntreden nærmest snudde kampen mot RBK


var nå ikke akkurat baaare zavrl sin fortjenste.. pvm ut på kanten vil jeg påstå var minst like viktig

Xminator

Zavrl kan fort benke Haugen utover høsten. Kampen mot RBK bør ha overbevist selv de som så ham i treningskamp i samme rolle i vinter. Noen spillere hever seg med utfordringen, Zavrl virker å være en slik spiller. Han kan fort bli en ny Svante/Scharner på midtbanen om han får tillit.

C@Bøe_79

Quote from: "Xminator"Zavrl kan fort benke Haugen utover høsten. Kampen mot RBK bør ha overbevist selv de som så ham i treningskamp i samme rolle i vinter. Noen spillere hever seg med utfordringen, Zavrl virker å være en slik spiller. Han kan fort bli en ny Svante/Scharner på midtbanen om han får tillit.


Blir nok flere kamper på han utover høsten,ja.
Personlig er jeg fasinert over spillere som Svante,Haugen og Zavrl.
Alle er spillere folk ser på som for dårlig inviduelt til å spille i Tippeligaen, men sett de i en 11`er og de presterer faktisk på svært høyt nivå.
Slike spillere spiller på et lite register, men faen hvor dyktig de er på innholde i det registere. Det som taler for Zavrl er hodestyrken hans, og for Haugen er det løpskapasiteten.
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Memelli

Absolutt en spennende spiller, men mener at Haugen er noen hakk bedre - foreløpig..

RC

Hvordan skal vi støtte Zavrl imorgen?
Han føler seg nok dårlig gutten, http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2224045.ece

Har vært tøft for han. På tide å ønske han velkommen til Bergen?

Langhår

Denne tråden er jo interessant, hukommelsen er åpenbart dårlig blant mange her. I begynnelsen av juni mottok Zarvl hyllest har på forumet etter kampen mot RBK.

Nå er det krise fordi han skal starte en kamp. La oss vente å se hvordan det fyker av imorgen. Jeg har tro på at Zarvl kommer til å gjøre jobben sin, han er en god spiller.

Vi får nok se en topp-motivert Zarvl imorgen som spiller for sin fremtid i klubben...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

naitsirk

håper at han ikkje får samme mottakelse som feks sanne,knudsen,ystaas.

med ekstra støtte i morgon så trur eg lsk kampen fort er gløymt.
men øvre hansa kjem sikkert til å pipe som vanlig:)

Oppreist

Janez kommer til å få en kjempekamp i morgen!!

La oss ta godt i mot ham og resten av laget så valser vi over Start...
Stein på stein blir Steinar.

BrannFa(e)n

rannfasiten

Lurkin

Jeg mener han er vant til mannsmarkering, og i Brann spiller vi med soneforsvar. Dette er jo et problem, sånn akkurat nå. Men han er en spiller som vil være i Brann - selv om han savner damen - og han har fotballhodet på plass, så soneforsvar lærer han seg kjapt. Så jeg ser gjene at vi beholder den slovenske landslagsspilleren som Espanyol har luktet på og en russisk klubb var villig til å betale 8 mill for.
Berømte Brann fra Bergen

sga55

Leste at de har terpet soneforsvar som bare fan de siste dagene...

Tror Janez kommer til å spille en grei kamp i morgen. Tror uansett han har mer potensiale i deffensiv midtbane..

Hadde vært genialt hvis vi fikk inn en midtstopper (enten karadas eller Olsen) etter startkampen og at han får spille noen kamper på sentral midtbane etter dette. Både martin og helge sliter jo med mulige karantener, "subject to" gule kort.

anyways blir jevla spennende i morgen

STian
ga55

eivhelle

jeg synes i grunnen det er litt rart at det er først nå et par dager før
kampen  mot start at de begynner Ã¥ drille Zavrl i soneforsvar.

Hva er det egentlig det holder på med på trening resten av året?

Lurkin

Vettafaen, men det har funket så langt, haha. De drikker sikkert te og spiller Fifa.
Berømte Brann fra Bergen

Xminator

Alt jeg har å si er stakkars fyr. Han hadde garantert prestert bedre om vi hadde en backup. Eller om han hadde spilt ved siden av Sigurdsson. Sammen med Bjarnason og det faktum at han må prestere gjør jo mannen til ett nervevrak.

For guds skyld, hent en midtstopper Brann. Så de to vi har slipper å spille uten sikkerhetsnett!

tormi

Fakta er og at uten om selvmålet, slikt kan skje så spilte ikke Bjarnason noe bedre enn Zavrl i denne kampen. Bjarnason hadde flere uheldige inngripener.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Superjack

Zavrl skulle vært tatt av banen umiddelbart etter 1-0 målet. Mannen var så nervøs at det må jo ha kommet en liten skvett i bokseren hver gang ballen var i nærheten.

MEN: Han spilte seg opp, og i 2 omgang var han mye tettere oppe i duellene. I tillegg må vi huske at mannen har jo ca NULL kamptrening siste 1/2 året. :)
Brannsupporter.

Toa

Det er ikke Zavrl sin feil at vi taper. Selvmål er slikt som kan skje, og hadde laget spilt skikkelig fra starten av, så hadde han aldri kommet i den vanskelige situasjonen som resulterte i selvmål.

Sæternes, derimot, mener jeg bør starte på benken snart.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Kaya

Quote from: "Superjack"Zavrl skulle vært tatt av banen umiddelbart etter 1-0 målet. Mannen var så nervøs at det må jo ha kommet en liten skvett i bokseren hver gang ballen var i nærheten.

MEN: Han spilte seg opp, og i 2 omgang var han mye tettere oppe i duellene. I tillegg må vi huske at mannen har jo ca NULL kamptrening siste 1/2 året. :)


Zavrl var uheldig, men han måtte prøve å gjøre noe -- hadde han ikke vært borti ballen, hadde Start-spilleren bak ham scoret enkelt uansett. Syndebukken var Miller -- han serverte ballen til en Start-spiller idet Bjørn Dahl hadde gått fremover på løp, slik at Start hadde klar bane på sin venstre kant. Miller hadde 5-6 slike håpløse feilpasninger, og hver gang det skjedde, var Dahl gått på løp. Miller burde vite bedre enn å prøve på fiks-fakserier når han er bakerst på kanten.

Straffe!!!

Synes dette er ganske illustrerende, og er noe man bør ha i tankene i forhold til å "skape" en ny Tom Sanne.

Miller driter seg ut gjentatte ganger igår, med direkte skudd opp og i mente, men blir oppmuntret hver gang til å fortsette: C'mon Charlie!
Et par er direkte livsfarlige, hvor han mister ballen når laget er på vei fremover - den ene gangen resulterer i (selv)mål imot.

Zavrl er nervevrak og driter seg kraftig ut noen ganger - og får hets hver gang. Til tross for dette spiller han seg opp og er egentlig ganske solid i andre omgang.

Hørte jeg: C'mon Janez!

naitsirk

sånn er det berre.
miller,kvisvik,sæternes,scharner osv må gjera minst 100 feil i 1 kamp for å få 3 på børsen.
haugen,zavrl,huseklepp osv får 3 berre dei slår ein feilpasning.

DrMeland

rMeland

nilsma

Quote from: "DrMeland"
ks!?

Lurkin

Målet får Charlie ta ansvar for. Janez gjør alltid riktig i situasjonen, han er på riktig side av spilleren, men et godt innlegg gjør at får en vanskelig klarering.
Berømte Brann fra Bergen

Brann_ruler

Helt enig, målet er det Miller som er skyld i. Det var elendig pasningskvalitet og brudd i mot som gjorde at midtstopperene havnet på hælene fra start av.

jako

Greit nok at man føler med vår slovenske venn, men man trenger ikke å bli helt blind heller.

Zavrl var svak kampen igjennom.

Spesielt svak mann mot mann. Noe vi fikk en del eksempler på mot slutten av annen omgang.

Han er også for lite flink til å posisjonere seg i forhold til motstanderene.

Klarer ikke helt å se at dette er enh mann å satse på. Er også temmelig sikker på at en spiller som Knut Walde ville gjort en langt bedre jobb enn denne Zavrl.

Han gjorde bra ting også for all del, men det får være grenser for hvor lavt vi skal sette listen.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Ferguson

Quote from: "DrMeland"


1,5 kamp? Han spilte virkelig hele kampen mot enga og der var han STOR sammen med ørn2. Greit at han ikkje har hatt uken men å gi han skylden for tapet syns jeg blir meningsløst. Miller var rett å slett bånn i denne kampen og skjønner ikke kofor han ikkje ble tatt ut.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Xminator

Quote from: "jako"Greit nok at man føler med vår slovenske venn, men man trenger ikke å bli helt blind heller.

Zavrl var svak kampen igjennom.

Spesielt svak mann mot mann. Noe vi fikk en del eksempler på mot slutten av annen omgang.

Han er også for lite flink til å posisjonere seg i forhold til motstanderene.

Klarer ikke helt å se at dette er enh mann å satse på. Er også temmelig sikker på at en spiller som Knut Walde ville gjort en langt bedre jobb enn denne Zavrl.

Han gjorde bra ting også for all del, men det får være grenser for hvor lavt vi skal sette listen.


Nå var det strengt tatt Helge Haugen som stort sett ble rundlurt i forsvaret mot slutten :p Det var jo en eneste lang dødball med begge stopperene i motstanders 16-meter.

RC

Quote from: "jako"Greit nok at man føler med vår slovenske venn, men man trenger ikke å bli helt blind heller.

Zavrl var svak kampen igjennom.

Spesielt svak mann mot mann. Noe vi fikk en del eksempler på mot slutten av annen omgang.

Han er også for lite flink til å posisjonere seg i forhold til motstanderene.

Klarer ikke helt å se at dette er enh mann å satse på. Er også temmelig sikker på at en spiller som Knut Walde ville gjort en langt bedre jobb enn denne Zavrl.

Han gjorde bra ting også for all del, men det får være grenser for hvor lavt vi skal sette listen.



Nå må folk gi seg å kritisere stakkaren.
Han har ikke fått vist seg frem enda, og de sjansene han har hatt er bare fordi vi ikke har andre alternativer og han blir kastet ut...
At han ikke har spilt soneforsvar før er jo elendig av Brann egentlig. Når mann henter en spiller bør mann vite sånt og drille spilleren inn i systemet med en gang. Svakt av Mjelde.
Zavrl gjør alt riktig i situasjonen ved målet, utenom å score da. Han står helt riktig plassert og alle som har spilt midtstopper vet at han hadde trengt en keeper der som sa noe og/eller kom ut og snappet den ballen. For det var keeperball, Håkon!
Og Miller har folk allerede skrevet om, han burde ikke mistet ballen der.
Og hvor var Dahl?

Nei, Zavrl var uheldig og det var faktorer før selvmålet mann bør ta i betraktning!

GO ZAVRL!!

Mr_Soma

Det går greit å diskutere Zavrl her inne, hva han gjorde bra og hva som var mindre bra.
Men jeg håper VIRKELIG at vi slipper en ny "Tom Sanne-sak" - det er noe av det mest tragiske som har skjedd de siste årene. Ikke kritiser hovedpersonen, ta heller den/de som lar han spille å finner han god nok for laget.

Om dette stemmer at det ble ropt dritt etter Andresen fra SS på søndag, noe sånn som "dra deg til helvete tilbake til Bærum" så er den/de som roper det en skam for oss andre supportere.

Nei gi Zavrl en sjanse, å kritiser heller Mjelde/Steffensen eller POL som ikke finner spillere som hever laget.

DrMeland

Quote from: "Ferguson"
1,5 kamp? Han spilte virkelig hele kampen mot enga og der var han STOR sammen med ørn2. Greit at han ikkje har hatt uken men å gi han skylden for tapet syns jeg blir meningsløst. Miller var rett å slett bånn i denne kampen og skjønner ikke kofor han ikkje ble tatt ut.

Nå tenkte jeg på LSK-kampen Ferguson...

Synes også han var god mot Vålerenga. Han var også god når han kom innpå mot RBK, men det hjelper lite når han spiller sånn som han gjorde mot Start. Vi kan ikke ha spillere som åpenbart ikke takler å spille midtstopper under press i nøkkelkamper hvor vi kjemper om gullet.
At han gjorde en ok andreomgang (bortsett fra å bli runddriblet av Todi Jonsson) blir en mager trøst når 90% av spillet skjedde på Starts halvdel.

Synes Peddilusken bør åpne pungen og hente en midtstopper.
rMeland

jako

Quote from: "Xminator"Nå var det strengt tatt Helge Haugen som stort sett ble rundlurt i forsvaret mot slutten :p Det var jo en eneste lang dødball med begge stopperene i motstanders 16-meter.


Haugen ble også lurt ja, men Zavrl var ikke noe bedre han heller. Man får slike detaljer mye bedre med seg om man ser kampen på TV fremfor Stadion.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Xminator

Zavrl var bås ja, men derfra til mobbeoffer bør være mye mye lenger enn den er for enkelte på forumet her.

jako

Quote from: "Soma_hore"Det går greit å diskutere Zavrl her inne, hva han gjorde bra og hva som var mindre bra.
Men jeg håper VIRKELIG at vi slipper en ny "Tom Sanne-sak" - det er noe av det mest tragiske som har skjedd de siste årene. Ikke kritiser hovedpersonen, ta heller den/de som lar han spille å finner han god nok for laget.

Om dette stemmer at det ble ropt dritt etter Andresen fra SS på søndag, noe sånn som "dra deg til helvete tilbake til Bærum" så er den/de som roper det en skam for oss andre supportere.

Nei gi Zavrl en sjanse, å kritiser heller Mjelde/Steffensen eller POL som ikke finner spillere som hever laget.


Er det mulig!

Skal vi ikke få lov til å kritisere enkeltspillere nå?

Zavrl har så langt ikke vist seg å være god nok for Brann, og bør ut fra det han har vist så langt i Branndrakten ikke få fornyet avtale.

At kritikken også kan rettes mot de som hentet ham er forsåvidt riktig. Men at de skal stilles ansvarlig for det denne spilleren presterer på banen er helt på trynet. Og at han trente ekstra på soneforsvar forrige uke betyr ikke automatisk at han ikke har trent på det før.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

naitsirk

QuoteSynes Peddilusken bør åpne pungen og hente en midtstopper.


då må me i tilfelle venta i ca 18 år før ny midtstopper er klar:)

jako

Quote from: "Xminator"Zavrl var bås ja, men derfra til mobbeoffer bør være mye mye lenger enn den er for enkelte på forumet her.


Håper ikke den meldingen var rettet mot meg, for da synes jeg du burde komme med eksempler på hvor jeg har vært ufin, før du kommer med en sånn påstand.

Jeg mener jeg aldri har hetset en Brann spiller.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Xminator

Quote from: "jako"
Quote from: "Xminator"Zavrl var bås ja, men derfra til mobbeoffer bør være mye mye lenger enn den er for enkelte på forumet her.


Håper ikke den meldingen var rettet mot meg, for da synes jeg du burde komme med eksempler på hvor jeg har vært ufin, før du kommer med en sånn påstand.

Jeg mener jeg aldri har hetset en Brann spiller.


Hvor er Charlie Miller tråden? Og nei den er ikke rettet til deg spesielt. Sigurdsson fikk sin del i fjor, Opdal fikk sin del, det var mange som var skråsikret på at ingen av dem hadde noe i Brann å gjøre.

Gi Zavrl tid. Det er ikke noen automatikk i at en ny spiller vil gjøre det bedre.

Lurkin

Berømte Brann fra Bergen

Mr_Soma

Quote from: "jako"
Quote from: "Soma_hore"Det går greit å diskutere Zavrl her inne, hva han gjorde bra og hva som var mindre bra.
Men jeg håper VIRKELIG at vi slipper en ny "Tom Sanne-sak" - det er noe av det mest tragiske som har skjedd de siste årene. Ikke kritiser hovedpersonen, ta heller den/de som lar han spille å finner han god nok for laget.

Om dette stemmer at det ble ropt dritt etter Andresen fra SS på søndag, noe sånn som "dra deg til helvete tilbake til Bærum" så er den/de som roper det en skam for oss andre supportere.

Nei gi Zavrl en sjanse, å kritiser heller Mjelde/Steffensen eller POL som ikke finner spillere som hever laget.


Er det mulig!

Skal vi ikke få lov til å kritisere enkeltspillere nå?

Zavrl har så langt ikke vist seg å være god nok for Brann, og bør ut fra det han har vist så langt i Branndrakten ikke få fornyet avtale.

At kritikken også kan rettes mot de som hentet ham er forsåvidt riktig. Men at de skal stilles ansvarlig for det denne spilleren presterer på banen er helt på trynet. Og at han trente ekstra på soneforsvar forrige uke betyr ikke automatisk at han ikke har trent på det før.


Soma_hore? Gammel er du egentlig?

Det finnes utallige eksempler på spillere som ikke har slått til med en gang, som pr i dag topper spillerbørser,er landslagsspillere og det som er.

Scharner var ganske anonym i starten, Olofinjana fikk det heller ikke til fra første spark på ballen.

Som også Lurkin nevner, hvem hadde trodd i fjor at "backen som ikke kunne slå en pasning" nå er uerstattelig i midtforsvaret? Eller at Haugen skulle være så gjeldende denne sesongen som han faktisk har vært. At Opdal har blitt tatt ut på landslaget flere ganger, å er en av de mest fremtredende keeprene vi har i Norge.

Mange mente også at den halvfeite skotten som skulle være en liten Maradona på Brann's midtbane måtte sendes hjem igjen med enveisbillett, første sesongen.

Ta deg en bolle Jako.

The Boss

Jako, du kan ta deg en pille i samme slengen.. Historeløs er et passende ord for deg. Argumenter for min post finner du i posten over..

Candyman

10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

enavgutta

Vi hadde alle vondt av ham da han satte ballen i eget nett mot Start, men mannen må for guds skyld ikke spille mer i midtforsvaret. Behersker du ikke soneforsvar fra sent juniornivå, er det for risikabelt å prøve å gjøre det etter et lynkurs utenfor Haukelandshallen. Midtbanen derimot kan nok mannen gjøre jobben som ballvinner, men skal nok skader og mye til for å danke ut Haugen.

Lurkin

Berømte Brann fra Bergen

naitsirk

vil heller han hanstveit som midtstopper enn dahl.hanstveit er betre i lufta og i dueller.

Langhår

Har ingen tro pÃ¥ rokkeringer i forsvaret. Dahl og Hanstveit har etterhvert funnet formen pÃ¥ sine respektive sider og bør fÃ¥ fortsette der. Flere rokkeringer=mer usikkerhet bakover.  Zarvl bør fÃ¥ sjansen igjen. Han spillte tross alt greit i mesteparten av Start-kampen.

Jeg har ikke mistet troen på sloveneren. Jeg ser et stort potensiale i ham, og jeg håper Brann henter ham permanent.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mr_Soma

Zavrl kommer STERKT tilbake... trust me.

Gud

Quote from: "naitsirk"vil heller han hanstveit som midtstopper enn dahl.hanstveit er betre i lufta og i dueller.


Ja, men Hanstveit er så treig at min bestemor kan løpe fra han baklengs. Zavrl er ikke så treg.

Go Up