• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overgangsvinduet sommeren 2006

Started by OmOssSjølOgHansaøl, June 05, 2006, 22:01:37 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

sga55

Hent ham hjem til Norge og faa ham i form igjen.

Var like loepsterk som Haugen men har mange fler strenger aa spille paa.

pasninger, avdriblinger og et kanon skudd. Kunne virkelig styrket den sentrale midtbanen til brann.
ga55

sga55

Thomas Myhre er naa tilgjengelig paa markdet igjen i og med at han rangeres under Scott carson i Charlton.

Jeg synes dette er horribelt.

Jeg ser som de fleste andre at det er mer framtid i baade Haakon Oppdahl og Scott Carson men Thomas Myhre er per i dag en bedre keeper.

Av den enkle grunn mener jeg vi boer hente ham hjem for serie slutt i Norge.  Haakon har godt av aa laere av en som er bedre i en liten periode og han har godt av aa kjempe hardt for aa fortjene plassen sin mellom stengene i Brann.

Hvis Brann henter hjem Myhre faar de en enda bedre keeper samt vi trenger  bare aa signe ham i et halvt aar for Thomas har gjort det klart at han helst vil spille i utlandet.

Haakon vil oenske forsterkningen velkommen hvis han virkelig vil at Brann skal vinne serien og gjoere det best mulig, og samtidig maa han kjempe vanvittig hardt for aa faa kamper.

Konkurranse er noe vi mangler paa keeperplassen i Brann per i dag, og jeg mener Haakon har en litt for sikker plass mellom stengene i Brann buret.

Ting som taler mot at Thomas skal komme er foelgende>

Johan Torbjoernsen har vaert god de gangene han har faatt sjansen.... (ikke haaploes konkurranse men grei)

Haakon trenger match trening for aa bli bedre og det er ikke lenge foer han begynner aa naerme seg nivaaet til Myhre

Thomas blir dyr i drift

Haakon kan bli irritert for at Brann ikke satser paa ham naar han har spillt saa bra som han har gjort.



Jeg mener vi maa ta denne sjansen. Haakon boer taale dette fordi Brann har tidligere vaert lojal mot ham og hatt troen, og no er det haakons tid aa vaere lojal mot Brann. Er han god nok vil han alikevel ville faa spille.

Jeg tror Brann vinner serien med en thomas myhre mellom stengene. Han vil vaere tryggere enn haakon og selv om haakon har kommet seg mye i felt arbeidet denne sesongen saa har han fortsatt en blunder eller tre her og der.

Mjelde boer diskutere problemstillingen med haakon foer en evt. Thomas bliri signert men jeg mener absolut det burde vaert gjort...
ga55

sga55

Kan noen sende meg en link til diskusjon rundt siste olafinjana rykter evt. hvorfor det ikke har vaert paa agendaen...

Staar det bare paa penget...


Saa forresten han startet sin foerste kamp for sesongen for wolves her om dagen.. .no naar mick mccarty e trener...

HENT HAM HJEM MJELDE, om det bare er paa laan
ga55

dudo

Bra spilte han og. Forlater neppe Wolves nå, spilte med brukket rygg(!) i 6 mnd i fjor, før han tok 3 mnd pause. Nå er han nok tilbake, og vi kan endelig gratulere Wolvesfansen med en klassespiller.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Snublefot

sg55.. hente myhre nå er bare tull...  det vil bare skape uro og i tillegg koste dyrt.. håkon vil uansett få masse lærdom av myhre på landslaget!!11

AtroZ

Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

SK Fire

Hei.

I  den korte, men oppløftende, artikkelen var Bjørn Dahl intervjuet sittende på den nye BT-tribunen. Her sa han at alle penger hadde i år gått til stadion-bygging, og at det dermed hadde vært lite midler til spillerkjøp, hvorpå BA ramset opp forskjellige spillere Sportsklubben hadde fattet interesse for (Inge Andre Olsen, Jan Gunnar Solli m.v.).

Han påpekte at klubben vil være i en helt annen øk. situasjon i 2008, når nye Brann Staion skal være sluttført, men også at Mjelde/Peddien vil få økte budsjetter til spillerkjøp til neste år (altså 2007).

Dette ble tatt positivt imot av Mjelde, som også mer enn antydet at forhandlingene med spillere som har snart er kontraktløse (ett år o.l igjen) har vært midlertidig lagt på is grunnet dette.

Han sa vel også at han ville hente spillere som ville heve høyere lønn enn det som er vanlig i Brann nå, eller noget slik.

Det var vel hovedtrekkene i artikkelen.

Spennende

Håper det hjalp deg.

:D

-Geir

Nixon

Jeg hadde dog vært mye tryggere hvis vi hadde hatt spillere som Olsen og Solli i stallen allerede nå...
Rød makt på Hansa

monzilla

vanskelig å hente spillere når man ikke kan betale for de....

Xminator

Og man kan jo ikke kjøpe hva som helst. Det har vel årets selverklærte overgangsvinner Viking bevist så det holder.

Snublefot

Quote from: "Xminator"Og man kan jo ikke kjøpe hva som helst. Det har vel årets selverklærte overgangsvinner Viking bevist så det holder.


men viking sliter med det vi sleit med=) De har soma..haha..

neida... viking er vell bare et bevis på at en ting er å kjøpe dyktige enkeltspillere.. en annen ting er å få dem til å fungere sammen..

jeg må si jeg liker stilen til mjelde..  han bygger virkelig et lag.. som inneholder noen dyktige enkeltspillere, men som fortsatt spiller som et lag med klar struktur i både angrep og forsvar..

Viking kan gjerne fortsette å kjøpe så mye de vil..

Candyman

Fy faen....verste jeg har hørt på lenge. Opdal er vår keeper. Opdal er fremtiden. Trenger ikke noen million Myhre på benker for å tømme pengepungen til POL!
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

AtroZ

Takk geir det var det jeg håpet å høre.

Anngående viking så er jeg enig med avisene, det er ikke kjøpene, men salgene som har felt dem. Det er vel åpenbart at store utskiftninger gir problemer uansett hvor gode de nye spillerne er.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

dudo

http://www.fxt.no/tippeligaen/article719433.ece

Er Vingle-Petter i det hele tatt interessant for oss? Om Miller forsvinner?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Mr_Soma

RBK henter jo nå Sapara fra Slovakia for ikke mindre enn 10 mill.
Han har tidligere vært aktuell for CSKA Moskva,Hannover,Hamburg og LSK, men valgte altså trønderland.

Trønderne har ikke akkurat vært kjent for å viderutvikle utlendinger, å om dette blir et bomkjøp, ja så blir det et grisedyrt ett.

Gud


Superjack

Quote from: "Mr_Soma"RBK henter jo nå Sapara fra Slovakia for ikke mindre enn 10 mill.
Han har tidligere vært aktuell for CSKA Moskva,Hannover,Hamburg og LSK, men valgte altså trønderland.

Trønderne har ikke akkurat vært kjent for å viderutvikle utlendinger, å om dette blir et bomkjøp, ja så blir det et grisedyrt ett.


Var ikke en viss Zavrl også ønsket av en Russisk toppklubb som ville betale 1 mill euro, men hadde klausul om å gå til skandinavia for rund 60000 euro?

Dessuten så er det tydelig at finansieringen av Stadion har tatt alle midlene til Brann i år. Men til våren kommer pengene inn for ViP Hvermansen ViP tribunen (melkekuen til Brann) Og det vil frigjøre flerfoldige millioner til spillere.

Slik jeg skjønner det på Mjelde & Co har de planer om å lokke til seg det ypperste av Bosman spillere med lønninger som kanskje ingen andre matcher i norge. Og da er det ikke langt unna lønningene som middels bundesligaklubber kan tilby :)

Vi må bare få inn seriegullet i år også, slik at det blir uhyre attraktivt å komme hit, med potensielt CL-spill som en ekstra gulrot. :)
Brannsupporter.

Chrisstah

Quote from: "dudo"http://www.fxt.no/tippeligaen/article719433.ece

Er Vingle-Petter i det hele tatt interessant for oss? Om Miller forsvinner?


jeg synes han er et bra kjøp han har jo vært god i brann drakten tidligere!
hvis kontrakten hans går ut om 3 måneder kan vi vel få han gratis?
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

PFO brente vel det som fantes hos de som styrer på Stadion i dag. Spørst også om han har de defensive kvalitetene som trengs på høyresiden i Brann. Det er jo svakheten ved både Miller og Huseklepp i den posisjonen.

Oppreist

Stein på stein blir Steinar.

Xminator

Nå skal denne slovaken først spille fotball. Med en prislapp på 10 millioner er fallhøyden stor og veien til betegnelsen flopp utrolig kort.

Brann har gjort ett par valg. Man ønsker ikke å bruke penger man ikke har (klok av skade) og man ønsker å få opp nye tribuner med så lite gjeld som overhode mulig. Sikkert fornuftig det også.

Nye spillere er langt fra noen garanti for suksess. Selv tror jeg ærlig talt ikke det vil ha noen praktisk betydning for de neste 9 kampene om Brann sendte laget fra hjemmekampen mot svenskene utpå - eller laget fra bortekampen. Det vil være innsatsen som avgjør resultatet på de neste 9 kampene. Den kan ikke kjøpes.

Oppreist

Quote from: "Xminator"Selv tror jeg ærlig talt ikke det vil ha noen praktisk betydning for de neste 9 kampene om Brann sendte laget fra hjemmekampen mot svenskene utpå - eller laget fra bortekampen. Det vil være innsatsen som avgjør resultatet på de neste 9 kampene. Den kan ikke kjøpes.


Innsats er ikke alt - det ser man både på Helge Haugen og Martin Knudsen.  Det var vel heller ikke noe i veien med innsatsen til Zavrl de siste kampene han spilte.  

Det er svært viktig at de fleste fra førsteelleveren spiller til enhver tid. Det handler både om ferdigheter, rutine og samspill.
Stein på stein blir Steinar.

SK Fire

Quote

Xminator

Nå skal denne slovaken først spille fotball. Med en prislapp på 10 millioner er fallhøyden stor og veien til betegnelsen flopp utrolig kort.

Brann har gjort ett par valg. Man ønsker ikke å bruke penger man ikke har (klok av skade) og man ønsker å få opp nye tribuner med så lite gjeld som overhode mulig. Sikkert fornuftig det også.

Nye spillere er langt fra noen garanti for suksess. Selv tror jeg ærlig talt ikke det vil ha noen praktisk betydning for de neste 9 kampene om Brann sendte laget fra hjemmekampen mot svenskene utpå - eller laget fra bortekampen. Det vil være innsatsen som avgjør resultatet på de neste 9 kampene. Den kan ikke kjøpes.

SK Fire

Er dere like sikker på at "Azar er klar for Brann", Ibergen?`

Haha


http://www.fck.de/aktuell/news/profi/2006/08/Karadas_230806.php


paperboy

Brann bør bruke tiden frem mot vinteren til å kartlegge både marked og behov.  Neste sesong Brann bør satse på unge norske spillere istedet for afrikanere som ikke får sitte på benken engang!

Spillere som Patrice Bernier (riktignok ikke norsk , men en knallgod spiller) og Lars Iver Strand bør stå høyt på ønskelisten før neste sesong

Regner med at Robbie , Charlie og Olafur sin fremtid henger i en tynn tråd neste år. På tide med unge talenter med fremtiden fremfor seg :!:
Har du en fotball, så har du alt!

Roald

Svindal Larsen ønsker seg vekk fra odd. Kunne det være noe?
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

SK Fire

Quote

Roald



Ble Medlem: 29 Jul 2006
Innlegg: 1

Skrevet: Lør Aug 26, 2006 6:15 pm    Tittel:    

--------------------------------------------------------------------------------

Svindal Larsen ønsker seg vekk fra odd. Kunne det være noe?




Link????????

Roald

TV Norge Sporten. Ingen link
Han sier at Odd ikke satser stort nok. Han vil vinne noe.
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!


Xminator

Intressant, men ikke for Brann. For 2 år siden derimot ;)

AtroZ

Quote from: "Xminator"Intressant, men ikke for Brann. For 2 år siden derimot ;)


Hvorfor ikke? TSL kan på kort sikt være mannen som kompletterer brann-laget og er med å sikre gull. Så hvorfor ikke?
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Superjack

Overgangsvinduet stenger om 5 dager. Her er det bare å få fingen ut.

De siste kampene har motstanderlagene til Brann funnet ut at de kan "temme" Brann effektivt med å sette ut Andresen av spillet. Men med TSL i tospann med Andresen er norges to beste midtbanespillere forrent på midten hos Brann

POL, dette er da noe for Hardball?? Gi mannen 2 årskontrakt. :D
Brannsupporter.

Langhår

Klart vi har bruk for denne mannen! Men han er en kortsiktig løsning, maks to år igjen på toppnivå skulle jeg tro.

Uansett har vi en historisk mulighet nå, gudene vet hvor på tabellen vi ligger neste år på denne tiden. Derfor er ihvertfall jeg villig til å ta imot gode, kortsiktige løsninger.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

ein71

Svindal Larsen er 33 år gammel...greit nok han har vært bra for Odd i år men mannen er på hell. Får vi han gratis og lønnskravet er lavt så greit nok, men det tviler jeg sterkt på. Da er det bedre å bruke litt penger på å hente en yngre spiller eksempelvis Hæstad eller Strømstad.

Langhår

Quote from: "ein71"Svindal Larsen er 33 år gammel...greit nok han har vært bra for Odd i år men mannen er på hell. Får vi han gratis og lønnskravet er lavt så greit nok, men det tviler jeg sterkt på. Da er det bedre å bruke litt penger på å hente en yngre spiller eksempelvis Hæstad eller Strømstad.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

ein71

Enig i at det antageligvis ikke er realistisk med Hæstad, tror viss Strømstad selv vil at kanskje Start, etter nå å ha komt seg ut av bunn striden, er villig til å la han gå for en god slump med penger. Mener generelt at vi ikke bør hente spillere over 28 viss ikke vi får de gratis og de tilfører laget MYE

Langhår

Registrerer forøvrig at Stadheim sannsynligvis signerer for FFK i løpet av kort tid. Kan det åpne for en Brenne-exit f.eks til Bergen? "Word on the street" har lenge hintet om at Brenne vil bort og at Brann er et aktuelt alternativ for ham.

At Brenne startet på benken idag er også litt rart, så vidt jeg vet er han skadefri.

Er han på vei ut er det nok flere klubber som er interessert så om det blir Brann vet man jo ikke. Men det er da lov å håpe. Har lenge hatt sansen for Brenne og tror han kunne vært en meget bra mann for oss.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Brenne hadde vært fantastisk, men er det noen med et snev av kontakter som har hørt noe om han og Brann eller er det bare supporterbabbel?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

abe78

Nye spekulasjoner rundt Bakke? Ser at BT kommer med en slik sak, linken er brutt nå så jeg får ikke lest innholdet. Spennende.
.og husk!

Nixon

Quote from: "abe78"Nye spekulasjoner rundt Bakke? Ser at BT kommer med en slik sak, linken er brutt nå så jeg får ikke lest innholdet. Spennende.


http://fotball.bt.no/england/article63611.ece



Er vel mer enn vi kan håpe på...
Rød makt på Hansa

Xminator

Hauge maser jo om at han må ha en tilsvarende kontrakt som den han har i dag. Da blir han ikke Brannspiller.

Men utleie resten av sesongen hadde gjort seg.

ostraume

Miller ut og Bakke inn hadde ikke vært å forakte.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Xminator

Miller blir og Bakke inn er en enda bedre...

Straffe!!!

Om Bakke skulle komme rekende på en fjøl - om enn kortsiktig ut sesongen eller noe - er det bare å bakke og tukke (tog du 'an).

Tror forøvrig Miller blir. Vel har han sikkert endel problemer på hjemmefronten, med koner, øl og fanteri, men hvor skal han gå? Det er vel bare Dundee som er interessert, etter at det igjen er mye bråk rundt Charlie og med den formen han har vist siste tiden. Og vi så i overgangen til Kalven at skottene åpenbart ikke hadde store økonomiske muskler. Er neppe aktuelt å la Miller gå like billig.

Man kan si mye om bakgrunnen og omstendighetene rundt Kvisvik og Soma sine overganger, men Brann har jaggu tatt seg betalt for hjemlengselen deres.

Snublefot

Quote from: "dudo"Brenne hadde vært fantastisk, men er det noen med et snev av kontakter som har hørt noe om han og Brann eller er det bare supporterbabbel?


kontakter og kontakter.. vil ikke skryte på meg det, men har ihvertfall snakket med et par skikkelig trofaste FFK-supportere..

Jeg viste ingen ting jeg, da jeg sa at Simen Brenne er en bra spiller jeg godt kunne se i brann-drakt..  svaret jeg fikk var at det kunne godt de tenkt seg også..   ??

Så jeg spurte hvorfor, og de sa at Simen Brenne var veldig bra tidligere, og en publikums-favoritt, men at han har tapt seg skikkelig.. at han ikke spiller like bra lenger, og at ihvertfall de 2 jeg snakket med absolut ikke liker personen lenger heller..  OM dette er representativt for resten av plankehaugen skal jo sies at statistisk sett er lite sannsynlig.. men der har du noe ihvertfall..


Xminator

Av mangel på egnet tråd tar vi det her, det går mot ett-årskontrakt for Bjarnason. Noe det høres ut som både Brann og Bjarnason er fornøyd med (notis i BA og BT)

paperboy

Har du en fotball, så har du alt!

Go Up