• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Fotballferie,positivt eller negativt?

Started by Mr_Soma, May 29, 2006, 20:51:30 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Mr_Soma

Nå er det snart dags for "fotballferie" i TL, på nesten 1 mnd.
Men hvordan vil dette gi utslag? Alle vet jo hvordan det gikk i fjor -

13 poeng av 39 mulige etter ferien.

Jeg vil tro at de som virkelig drar nytte av ferien er de lagene som virkelig sliter. (les: Tromsø,Start,Lyn,Vif)
De får samlet seg,får ting litt på avstand å ryddet opp i problemene, samt hentet forsterkninger.

Den fine flyten som Brannlaget har i dag er jeg redd for kan forsvinne når de ikke får matchtrening på flere uker.
Men jeg håper virkelig jeg tar feil, å at vi er på samme sporet når vi stiller på Hamar etter ferien, med kanskje en Azar i troppen som forøvrig har satset 100 000 på Brann som seriemestre.

- Hva tror dere?

dudo

Tja, ikke helt skråsikker på om pausen kommer veldig beleilig for VIFs del, ser ut til at de har fått skikk på laget med 7 poeng på de tre siste kampene. Det er lov å håpe de ikke har fått skikk på ting ihvertfall... ;-p

Ellers har jo Brann vist i år at de er veldig bra på å bruke ferien, så vi kan håpe Mjelde og Jøsedal (er det det vår nye fysisk trening-ansvarlige heter?) har en plan for hvordan vi kan bli enda bedre. Ellers er det selvsagt spennende å se hvordan vi oppfører oss på overgangsmarkedet til sommeren. Vi kan håpe på Azar og en midtbanespiller av klasse uten å bli for skuffet, tror jeg.

Start kan få skikk på sakene ved å få skadete spillere i form igjen, TIL ved å sparke Nordmark. Odd, Stabæk, SF og Brann er vel dem som i størst grad spiller bedre enn ventet og som ferien kan komme ubeleilig på. For ikke å snakke om Bengt som akkurat fant formen i tide for sommeren...
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Mr_Soma

Ja glemte å nevne Bengt... typisk han å finne formen 9 runder for seint, så er det ferie uken etterpå.
Men som sagt, ting kan slå begge veier. Brann kan ha godt av litt ferie nå,ettersom det har vært mye mas om formen,tabellen og seriegull.

Vil tro at Mjelde har alt under kontroll også i Juli.
Så får vi håpe at herrene rundt styrebordet har lettet på gnitenheten når det gjelder penger.

En Azar hadde gjort godt - forøvrig veldig enig med Winters som sier at han vil ha 2 nye spillere i stallen for å heve konkuransen, å forbedre prestasjonene. Men samtidig viktig å føre en balansegang der... du kan ha så mange kvalitetspillere du bare vil, men å få de til å samhandle er noe annet. (les:RBK)

Nixon

Ser ingen grunn til at ikke Brann skal nyte godt av en ferie nå. Ser at Winters ser frem mot noen late dager i Spania, og det er sikkert flere slitne spillere i Brannstallen som føler det samme.

Husk på at "planen" til Mjelde har inneholdt mye hard trening helt frem mot seriestart. Og det merker spillerne nå.

Eneste dumme med ferie er at Sæternes først fant storformen denne uken. Håper den varer en stund. La oss si november...
Rød makt på Hansa

Mr_Soma

Quote from: "Nixon"Eneste dumme med ferie er at Sæternes først fant storformen denne uken. Håper den varer en stund. La oss si november...


Ja noen må jo score i cupfinalen.

Langhår

Ser ingen grunn til at Brann skal være det laget som kommer tapende ut av ferien. Spillerne trenger nok hvile, og det kan nok være godt å få litt tid til å samle seg. Det heter seg jo at det skal god rygg til for å bære gode dager, eller noe slikt.

Håper forøvrig at Peddien utsetter ferien til overgangsvinduet er stengt, slik at noen herlig forsterkninger blir klar til den beinharde høsten som venter oss.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Peddi hadde ferie i forrige overgangsvindu, ingen fare der! ;-p
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Ferguson

Quote from: "Nixon"Ser ingen grunn til at ikke Brann skal nyte godt av en ferie nå. Ser at Winters ser frem mot noen late dager i Spania, og det er sikkert flere slitne spillere i Brannstallen som føler det samme.

Husk på at "planen" til Mjelde har inneholdt mye hard trening helt frem mot seriestart. Og det merker spillerne nå.

Eneste dumme med ferie er at Sæternes først fant storformen denne uken. Håper den varer en stund. La oss si november...



Tror han reiser heller til Skottland å tar seg 2 eller 10 på puben.

Tror Brann kan dra nytten ved ferie og. De har også ett behov for å nullstille seg de og fra alt maset. Tror ferien kan komme godt med jeg sett med Brann øyne.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Mr_Soma

Men det som også må poengteres er jo at selv om det heter "fotballferie" så tar ikke spillerne like lang ferie som ting tilsier... hehe.

Se for dere flomlyskampene i høst hvor Brann leder serien med 8-9 poeng,Sæternes bøtter innpå med mål, Miller leker og Azar er på vei tilbake i god gammel form.

grei

Brann har flyten og ledelsen og er åpenbart det laget som har mest å tape på sommeroppholdet. Etter ferien blir det nesten som å begynne på nytt igjen, og det kan bli vanskelig å finne tilbake flyten. Fotsetter vi likevel i samme stil og øker luken er vi seriemestertittelen verdig.

tag7

Quote from: "grei"Brann har flyten og ledelsen og er åpenbart det laget som har mest å tape på sommeroppholdet. Etter ferien blir det nesten som å begynne på nytt igjen, og det kan bli vanskelig å finne tilbake flyten. Fotsetter vi likevel i samme stil og øker luken er vi seriemestertittelen verdig.


Pausen vil gi alle klubbene nytte. Spørsmålet er vel hvem som drar best nytte ut av det! Men slik Brann spiller è eg ikke i tvil om at vi vil fortsette der vi slapp.
nu deg, dette vil ikke du seeee! POOOF

tormi

Jeg tror det kan være et greit tidspunkt. Men kanskje dersom det vi har sett av LSK er et formtap er det de som tjener mest.

Uansett tror jeg Martin A og disse har godt av litt pause. Det hanler kun om timing nå for å beholde gutta i den formen de er i.

Så får vi satse på 3 poeng mot RBK og særdeles god samvittighet i sommerferien.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

chris_henrik

Quote from: "tormi"Jeg tror det kan være et greit tidspunkt. Men kanskje dersom det vi har sett av LSK er et formtap er det de som tjener mest.

LSK står vel (forhåpentligvis) i fare for å miste noen nøkkelspillere i vm-pausen.

For Brann derimot er jeg redd for at noen av spillerene får seg litt vel mye ferie. Håper MIM kjører guttene knallhardt med kondisjonstester før og etter pausen.
<BRANN> ..... DKFM

AtroZ

Bortsett fra anderson er det ingen som er klar for andre klubber. Mifsud og koren har kontrakter som går ut etter denne sesongen, men lsk har sagt at de skal vurdere om det ikke er best å beholde dem ut sesongen (hvis de kjemper i toppen). Altså vil de ikke bli solgt med mindre lsk kan hente inn en like god erstatter, og da er vi like langt.. Vi kan selvsagt håpe lsk tabber seg ut å henter inn en skikkelig overvurdert spiller for pengene, men jeg tviler, lsk har, de siste årene, sammen med odd og brann vært blant de beste på overganger.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Superjack

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article649097.ece

Passer fint med ferie nå. La spillerne komme i gang igjen, restituere og komme sugne på gull tilbake i juli.

Uten bedre sted å skrive det, Husk at brann har 8 hjemmekamper igjen etter ferien, og med seier i dem har brann sikret 48 poeng, og mest sannsynlig gullet! (iallefall om spådommene om at 46 poeng er nok til gull, kilde Kjeltil Rekdal i April)

Men siden Brann skal holde samme steamen ut sesongen ender de på over 60 poeng! Og da er det utklassing.

HerreSøren, ALDRI har det vært mer realistisk å drømme om seriegull etter 1963!
Brannsupporter.

OmOssSjølOgHansaøl

Det mest avgjørende med sommeren blir sannsynligvis ikkje fotballferien, men overgangsvinduet. Det e no de store klubbene i Europa kjøper og selger, og det kommer til å være mange "nye" lag i Tippeligaen til høsten.

Brann vil forhåpentligvis få nye klassespillere, men Brann kan óg risikere å få "tilbud de ikke kan si nei til" på sentrale spillere. Sannsynligvis ser førstelaget annnerledes ut i august enn det gjør nå, både hos Brann og de andre lagene i Tippeligaen. Dessuten vil det oppstå nye skader, det vil bli flere karantener, skader, friskmeldinger, formtopper og formsvikter.

Det blir en spennende overgangssommer og en spennende høst ...
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Tom C

Det jeg frykter aller mest er et salg av Sigurdsson. Jeg kan ikke skjønne annet enn at andre enn oss ser hvor solid han er som midtstopper, og håper virkelig at ikke Brann lar han gå uansett hva som blir tilbudt og fra hvem.

Det er jo sånn at Norge bare er et stoppested/utstillingsvindu for å komme seg ut i Europa til større klubber, men i den situasjonen Brann er i nå, håper jeg de innser at sportslig suksess er altoverskyggende. Virker jo ikke akkurat som om vi er i noen økonomiske problemer heller.

Likte ihvertfall POL's uttalelser ref Winters, der det gikk klart frem at mannen ikke slippes før kontrakten går ut uansett... Håper han har samme instillingen til de andre nøkkelspillerne, ihvertfall til sesongen 2006 er opp og avgjort...
Aldri mer Obos....

Mr_Soma

Sigurdsson er nok det "heteste" salgsobjektet pr dags dato.
Men hva med landslagskapteinen vår? Tenk om det skulle smelle inn ett rekordbud på han? Han er jo ikke noe ungdom lengre, men har mange gode år forran seg. Selv om ikke økonomi spiller inn for han, så kan jo han bli lokket med CL osv.

Men vi satser på minst mulig ut, å heller få inn 2-3 nye fjes i juli.

tag7

Quote from: "Mr_Soma"Sigurdsson er nok det "heteste" salgsobjektet pr dags dato.
Men hva med landslagskapteinen vår? Tenk om det skulle smelle inn ett rekordbud på han? .


Brann ledelsen må jo være dum om de skulle selge Sigurdsson eller Andresen. Kan ikke bare tenke, Oj, ett rekord bud! Det vi har nå er to sterke sentrale spillere på laget, som er i storform. Jeg tror ikke de vil være så dum å ødelegge den tryggheten vi har med de to spillere, ihvertfall ikke før vi da får noen inn til å erstatte de (hvis det noen gang skulle skje). Det viktige nå må jo være å bygge ett lag som består av kvalitet, noe som vi har. Men og kunne ha folk som kan erstatte dem skulle det være skade eventuellt salg.
nu deg, dette vil ikke du seeee! POOOF

Mr_Soma

Quote from: "tag7"Brann ledelsen må jo være dum om de skulle selge Sigurdsson eller Andresen. Kan ikke bare tenke, Oj, ett rekord bud! Det vi har nå er to sterke sentrale spillere på laget, som er i storform. Jeg tror ikke de vil være så dum å ødelegge den tryggheten vi har med de to spillere, ihvertfall ikke før vi da får noen inn til å erstatte de (hvis det noen gang skulle skje). Det viktige nå må jo være å bygge ett lag som består av kvalitet, noe som vi har. Men og kunne ha folk som kan erstatte dem skulle det være skade eventuellt salg.


Nei for det har jo ikke skjedd før?

Snublefot

Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "tag7"Brann ledelsen må jo være dum om de skulle selge Sigurdsson eller Andresen. Kan ikke bare tenke, Oj, ett rekord bud! Det vi har nå er to sterke sentrale spillere på laget, som er i storform. Jeg tror ikke de vil være så dum å ødelegge den tryggheten vi har med de to spillere, ihvertfall ikke før vi da får noen inn til å erstatte de (hvis det noen gang skulle skje). Det viktige nå må jo være å bygge ett lag som består av kvalitet, noe som vi har. Men og kunne ha folk som kan erstatte dem skulle det være skade eventuellt salg.


Nei for det har jo ikke skjedd før?


tror faktisk at i år har vi så stor sjanse på gullet at de ikke selger selv om de får 30 mill for andresen/ørn2..    i år skal vi ha gull.. selge spillere kan vi gjøre i vinter, når vi har mulighet til å få nye spillere til å lære å kjenne laget før sesong 07 starter.. (om vi absolut må selge.. jeg vil beholde alle=)

1963

Tror ferien ikke er noe ulempe for Brann, tror faktisk det kan styrke laget.
2 nye spillere på vei så de vil få tid til å spille seg inn på laget, desuten har vi treningskamper mot gode motstandere i denne perioden.
Husk alle de andre lagene har også pause, men Brann har de beste "sparring" partnerne.. Dette kan for ende med GULL!!!!!
an hende vi vinner gull engang:)

Mr_Soma

Satser på at Brann holder samme nivået, om ikke bedre også etter ferien.
Drømte forresten om RBK-Brann i natt... stod 0-2 til pause, så våknet jeg.
Får inderlig håpe 2.omgang var like lovende.

Mr_Soma

Stygge Eggen jr går til frontalangrep mot Mjelde:

http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article657205.ece

Mener Mjelde viser en "barnehagementalitet" ved å teste spillerne etter ferien. Med andre ord, Mjelde stoler visstnok ikke på sine egne.
At ferie er ferie, og at det liksom skal gå en automatikk i at når det er kamp i juli, så er alle i like god form som for over 3 uker siden.

Er han dum eller? Det er en grunn til at FFK ligger på 10.ende plass med kun 13 poeng.

Go Up