• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Rosenborg-Brann

Started by Xminator, May 28, 2006, 22:16:01 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BBB2003

kul´an!! 200 Brann supp? hehe... blir iallefall en 3 dobbling,må jo være måte på! i fjord va vi så mange at folk måtte stå i trappe-oppgangen,og folk måtte komme opp på tribunen via indrebane.. pluss det e 2.pinsedag,så folk har fri!! Trondheim bygd here we come 8)

Ferguson

Noen som vet når vi er framme i bartebyen og hvor mange som er påmeldt til turen?
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

kih

Quote from: "AtroZ"Huseklepp er ikke så giftig for tiden, og er en belastning defensivt


uff.. en venstreside mot rbk bestående av hanstveit og huseklepp gjør meg nervøs :-/

Brady

Huseklepp må få slippe å jobbe så mye bakover, han klarer ikke å bli venn med ballen, når han må jobbe over hele banen.Fyren blir jo helt utslitt. Må nok starte med Kalven, men etterhvert som vi får kontoll så kan Husekleppen komme inn, sånn at Hanstveiten kan starte det offensive kjøret på venstrsiden! Høyresiden tar jo Dahl og Knutsen seg av. Sæternes og Winthers scorer et hver.3-0 til BRANN! (selvmål)av Dorsin.

Oppreist

Vi får virkelig håpe at ryggsmellen ikke er alvorlig.... Har liksom ventet på en Andresenskade - liker ikke landslagsspill...

http://fotball.bt.no/landslaget/article57575.ece
Stein på stein blir Steinar.

Brannfrelst

Det er nok ikke noe alvorlig. Du vet at pressen er ute etter sjokkoppslag for gulllystne bergensere,men la oss ikke lure :wink:
2.10.07-Gullet kom hem!

KennethS

Quote from: "JohnSheridan"Tror og håper vi stiller med denne midtbanen:
TFL- Vaagan Moen - Andresen - Knudsen

På tide å gi TFL sjangsen (på tide å få han i skikkelig kampform). Holder han ikke 90 minutter så får vi heller bytte han ut med Huseklepp.


Knudsen på venstre? no har eg hørt det også.
tå på Brann

Dalen

e skjermen din speilvendt eller?
Brann - Seriemester 2007

Northside


arntf

Quote from: "Ferguson"Noen som vet når vi er framme i bartebyen og hvor mange som er påmeldt til turen?


Antagelig blir dere stående fast i Fjærlandstunellen til en gang uti neste uke, det blir for trangt med en busslast Bergens-egoer, vet du... ;-)
quot;Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"

Mick

Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "Mick"Det er mulig at TFL ikke holder i 90 minutt, men la han spille i 60 også bytt in Huseklepp, eller la Husklepp spille i 60 og så bytt inn TFL. Er forsåvidt litt skeptisk til å bruke Huseklepp fra start i en så viktig kamp, kan faktisk være åpen for å bruke Kalvenes hvis det er helt uaktuellt å bruke TFL fra start.


Huseklepp overbeviste meg i U-21 kampen igår..
Så er ikke fremmed for å kombinere han og Ludvigsen,og husk at det er av sie egne man skal ha det..


Hvem er det som spiller på Høyrebacken til Rosenborg mot Brann? Blir veldig avgjørende hvis vi bruker Huseklepp. Huseklepp er best med mye rom og når det ikke blir så mange dueller. Basma?
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

Nixon

Rød makt på Hansa!

mr-bolstad

Quote from: "Nixon"http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article652313.ece

ibergen.no melder at Andresen er usikker mot RBK...


kan ikke fordra landslaget...nettopp pga av slike ting!
get land, Eget Landslag.
Brann!!

Gud

Andresen spiller. Ta det helt med ro, iBergen vil bare spre panikk.

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Brannmus

Quote from: "Langhår"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=304683

Enda håp for Miller....


http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4793

Det samme sier Brann.no. Så han jogget rundt omkring på Varden i går, så ikke ut til å være noe veldig hemmet akkurat da, men er jo noe helt annet å skulle begynne å spille igjen. Uansett, fint ess å ha i erme mot Rosenborg.

krøvel vellevold

Blir litt småirritert over alt skrytet om hvor "utrolig trofaste" RBK-fansen er. Helt alvorlig! Vi snakker om en klubb som har tatt 19 seriegull siste 39 sesonger, 16 seriegull og totalt 18 medlajer siste 21 sesonger, 15 seriegull og totalt 17 medaljer siste 18 sesonger, 10 CL-deltagelser siste 11 sesonger, ikke har endt opp på nedre halvdel av toppserien siden 1983, osv. Så fikk de altså EN dårlig sesong i fjor. En sesong som faktisk endte opp med en plassering på øvre halvdel og CL-deltagelse. Og publikum møtte opp. Og så tar de dette som et bevis på at RBK-fansen er trofaste i motgang! Hallo??? Når du har hatt 20 år med en helt hinsides suksess, så skal det jo selvsagt mer til enn EN dårlig sesong før man gir opp! Har man hatt så sinnssykt med suksess, vender man ikke laget ryggen og sier: "Nei, helvete! Dette gidder jeg ikke mer! Rosenborg vinner jo aldri noe! Jævla taperklubb! De roter det alltid til! Typisk nå når vi trodde at noe var på gang! Nå er det nok!". Med all den suksessen i friskt minne, vet man jo at det bare er et tidsspørsmål før laget er på skinnene igjen. Da overlever man en mellomperiode der det ikke går så bra. Og uansett så har jo selv RBK-fansen visst at medgangen ikke ville vare evig, og at det ville komme harde tider. Da er det noe annet her i by'n! Her har det gjennom 42 sesonger vært skuffelser, falske forhåpninger, knuste drømmer, tabber, skandaler, nedturer, og Brann har nesten alltid prestert dårligere enn forventet og dårligere enn hva ett av Norges historisk to største publikumslag burde kunne prestere. Her i Bergen er det generasjon etter generasjon som er vokst opp med at Brann er en talentøs klubb man ler av. Derfor har de gjerne brydd seg mer om engelsk fotball, eller ikke blitt interessert i fotball i det hele tatt. Det skal nemlig godt gjøres å rekruttere entusiasme til en klubb med Donald Duck-stempel! Likevel sitter de oppi Trøndelag og skryter av hvor unikt trofaste de er der oppe! Faktum er jo at de ligger på 4.plass og bare har to tap på de første 10 kampene. Vil ikke akkurat si at de har vært gjennom mye vondt der oppe... Og hadde de hatt våre sportslige resultater siste 42 sesonger, hadde de antagelig spilt med de gamle tribunene enda (ingen CL-penger da!) og hatt 7-8000 på kampene i 2006.

Noe som heller aldri nevnes når de skryter av hvor mye folk som er på kampene der oppe også i "motgang", er jo at de kjører på noe sinnssykt med kampanjer der oppe. Det er "se tre kamper for prisen av to", "ta med hele idrettslaget ditt for kr. 50 pr. billett hvis dere kommer minst 15 stk" ,  "en voksen og et barn for kr. 195,-", "russepris kr. 60 pr. pers", osv. Med andre ord: Det er både mange flere billige billetter tilgjengelig der oppe, og det er jo åpnebart at når man inviterer hele idrettslag så er det mange som er der mer pga det sosiale enn pga kampen.

Når det gjelder RBK-Brann på søndag, så er det altså solgt 16000. Det er en kamp som er mot serielederen og erkerivalen. Det er RBK's siste sjanse til å ta gull i år. Og RBK-fansen vet godt at laget ikke er dårligere enn at de med seier på mandag utmerket kan komme inn i en seiersstim (slik de har gjort så mange ganger før), og vinne seriegull 2006. Kapper de ledelsen inn til 7 poeng på mandag, så er de for fullt med i racet igjen. RBK har åpnet dårlig og ligget langt etter tidligere, og likevel vunnet gull.

Syns man burde vente og se hvor trofaste RBK-fansen eventuelt måtte være om de skulle få 4-5 sesonger til med motgang. Da tror jeg i hvert fall tilskuertallene der oppe begynner å rase!
Legg ned hele klubben!

birki

konge! helt rett det du skriver... hadde dette vært i bergen hadde sikkert vært 30000 i snitt på stadion denne sesongen..!
ed hjertet i Brann og Bergen!

BrannFa(e)n

Heh, der skriver Krøvel et ganske saklig innlegg hvor hver eneste påstand er godt argumentert så kommer birki og ødelegger hele greien med en usaklig påstand som ingen har noe fasitsvar på. Hvor er kildene dine, birki? Hvor er tidsmaskinen der vi kan gå 20 år tilbake i tid og hjelpe Brann til 20 seriegull? Faktum er at Brann har 15000 i snitt og har tidligere hatt et ganske, ganske uprofesjonelt styre, så tviler faktisk på at Brann hadde hatt 30 000 i snitt uansett hva som hadde skjedd. Er jo først nå det begynner å skje riktige ting  i idrettsveien (Det skal sies at jeg beveger meg ut på et område jeg egentlig vet lite om her :) )

Forøvrig, som jeg har sagt før Krøvel så bør Brann innføre akkuratt slike tilbud i klokkesvingen. Det er jo "familietribunen" så det ligger kanskje litt i kortene at det kommer slike tilbud.
rannfasiten

Nixon

Quote from: "Langhår"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=304683

Enda håp for Miller....


Mjelde sa på "Før kampen" at det er ganske sikkert at Miller blir klar.
Men måtte jo selvsagt legge til at det ikke er sikkert at han lar Miller spille...
Rød makt på Hansa!

Brannmus

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4795

KOM AN!! Nå er det nyrer og tykktarmen som begynner å kragle for Andresen., Av alle ting.. 50/50 for at han ikke kan spille på grunn av TYKKTARMEN!?

birki

tidsmaskin har hvertfall jeg ikke funnet opp enda og tviler på at noen andre har det. så om brann kunne tatt 20 seriemesterskap på de årene det ikke har kommet noen får vi nok aldri svart på.
med annerledes styring av klubben disse årene kunne nok sikkert premieskapet vært fullere. til det har brann hatt alt som skal til for å oppnå suksess, utenom styring/ledelse.
det jeg vil fram til er det krøvel sier ang skryt av trofaste supportere i trondheim. brann stiller med fullt hus uten å ha hatt denne suksessen... det sier det meste om engasjement og forholdet til klubben.
med 20 seriegull ekstra på de siste 40 årene tror jeg også at brann hadde hatt enda flere "kjernefans" som bt kaller det og kanskje et enda større tilskuersnitt enn det rbk etterhvert har oppnådd på lerkendal.

i bt-svingen har vel bt et tilbud (tror jeg) på gang til familier som abonnerer... og hvis jeg ikke tar helt feil uttalte vel godeste speaker-hanøy under kampen mot lyn at enda flere av disse skal bli familieseter/billigere billetter.
ed hjertet i Brann og Bergen!

jako

Dette er katastrofale nyheter for oss. Uten Andresen har vi ikke en sjanse. Leste at han har hatt problemer med de indre organene før og at dette var så alvorlig at han vurderte å legge opp.

Anbefaler alle å gå i kirken på søndag, for denne mannen er bare nødt til å bli frisk!
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

automatt

Ja, dette er full KRISE nå.
Brann har bl a slike tap på Lerkendal :

5-0  
9-0
10-0

Egentlig driter jeg i hvor mye vi taper HVIS vi taper for det er kun poeng som teller, ikke hederlige ettmålstap.

Bruiser

Kven i alle dager skal bekle midtbana hvis både Andresen og Haugen er ute? Suazo og Zavrl? Herre jemini! Det bør vere klinkande klart for Brann at vi treng nye folk på sentral midtbane i sommer, helst to stykker om vi skal unngå en mulig liknande situasjon fleire ganger i haust.

Kan ikkje kaste vekk gullet på ikkje å ha nok folk på riktig plass!
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Langhår

Skade på indre organer? Herregud, det høres slett ikke bra ut.

Skal bli spennende og se hvilken midtbanekonstellasjon vi får med både Andresen, Haugen og Miller ute...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BrannFa(e)n

Da blir det selvfølgelig dette:

Huseklepp - PVM - Zavrl - Knudsen

med TFL som innbytter. Da blir byttet enten huseklepp, og da går TFL inn sentralt og PVM ut på kanten, eller byttet blir Knudsen hvor vi spiller som vi har gjort med TFL på kanten.
rannfasiten

Brannmus

Høres jo fryktelig dramatisk ut med skade på indre organer, men er vel langt fra noe alvorlig siden det fortsatt er 50% sjanse for at han kan bli klar.

Midtbanekrise kan det bli, men i beste fall, så blir Andresen klar etter litt hvile de neste dagene også kommer Charlie seg såpass mye at han uten problem kan gjøre ett innhopp i hvert fall.

Langhår

Quote from: "Brannmus"
Midtbanekrise kan det bli, men i beste fall, så blir Andresen klar etter litt hvile de neste dagene også kommer Charlie seg såpass mye at han uten problem kan gjøre ett innhopp i hvert fall.


Dette er selvsagt mulig, men klok av skade vet jeg at det er svært sjelden det er "best case"-scenarioet som slår til når det gjelder Brann og skader.

Men ingenting er jo som før i år så vi får håpe i det lengste...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Lennono8

Er det bare meg som tror dette er planlagt av trenertemaet?? Ved å "lure" RBK til å tro at både Charlie og Martin er ute tar man de litt på sengen når begge spiller. Har tidligere denne sesongen sett at MIM holder kortene tett til brystet helt til kampstart. Kanskje dette er en litt mer kamfulert form for psykisk krigføring enn den Stavrum drem med i april??

Er dette en ønsketenkning, eller flere som har vært inne på samme tanke?

Ferguson

Quote from: "Lennono8"Er det bare meg som tror dette er planlagt av trenertemaet?? Ved å "lure" RBK til å tro at både Charlie og Martin er ute tar man de litt på sengen når begge spiller. Har tidligere denne sesongen sett at MIM holder kortene tett til brystet helt til kampstart. Kanskje dette er en litt mer kamfulert form for psykisk krigføring enn den Stavrum drem med i april??

Er dette en ønsketenkning, eller flere som har vært inne på samme tanke?


Har ikke tenkt tanken men håper du har rett. Frykter denne kampen litt hvis Martin ikkje spiller.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Brannmus

Quote from: "Lennono8"Er det bare meg som tror dette er planlagt av trenertemaet?? Ved å "lure" RBK til å tro at både Charlie og Martin er ute tar man de litt på sengen når begge spiller. Har tidligere denne sesongen sett at MIM holder kortene tett til brystet helt til kampstart. Kanskje dette er en litt mer kamfulert form for psykisk krigføring enn den Stavrum drem med i april??

Er dette en ønsketenkning, eller flere som har vært inne på samme tanke?

Tror nok det er ønsketenkning at dette er noe psykisk spill fra Mjelde. Skaden til Martin er det hans faste osteopat som uttaler seg om. Tror ikke Brann er ute etter å få han til å begynne å "hjelpe" på den måte. Kunne skjønt det om det kom fra Mjelde, kunne delvis skjønt det om det var Brann sine egne leger.

Samtidig, så tror jeg at det er viktig å huske at veldig ofte med slike anslag, så er man konservativ. Ingen vil drite seg ut med å si at en spiller har kjempesjanser, så tror at mange ganger underdriver man litt i disse anslagene. Det er bedre å bli positivt overrasket enn negativt.

Tror oddsene for at Martin kan være klar dermed ligger på rundt 60-65%. Når det gjelder Charlie, så har jo Brann sitt støtteapparat vært "negative" og nærmest utelukket han flere ganger i frykt for å presse han, men ser man det, noen dager før kampen så begynner Charlie å komme seg. Tror fortsatt ikke oddsene er kjempebra for at vi får se han på banen, men en av to er nok ikke umulig.

Er sjeldent jeg er så optimistisk når det gjelder slike skader, men ser ingen grunn til å svartmale noe som egentlig er ganske grått og utydelig nå.

janjan

I og med vi spiller alt annet enn rævafotball må vel for guds skyld Andresen kunne spille med litt vondt i rassen!

At han har vondt i nyren skyldes sikkert bare at han har fått "hold" etter å ha løpt etter bussen.

Stemplet som friskmeldt i min bok

Gud

Gi fyren et par smertestillende. Tror uansett Andresen presser seg gjennom denne kampen, det er tross alt ferie etter RBK-kampen.

Mr_Soma

Andresen spiller denne kampen om han så må knyte tykktarmen rundt låret.

Bruiser

Eg er sikker på at Andresen er smertelig klar over kva han betyr for laget og at han vil at Brann skal ha best mulig utgangspunkt i forhold til gullet før ferien. Han har jo alltid reist frå Lerkendal med seier og ellers gode resultat også so at han er gira på å spele hersker det ingen tvil om her i Nordvestlandets perle iallefall.

Forøvrig kjekt å sjå andre natteravner på forumet! Nåja, natt og natt, er jo lyst ute!
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Xminator


dudo

Quote from: "BrannFa(e)n"Da blir det selvfølgelig dette:

Huseklepp - PVM - Zavrl - Knudsen

med TFL som innbytter. Da blir byttet enten huseklepp, og da går TFL inn sentralt og PVM ut på kanten, eller byttet blir Knudsen hvor vi spiller som vi har gjort med TFL på kanten.


TFL er ikke en sentral midtbanespiller! Han er knapt nok en ving i 4-4-2!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

eksilbergenser

Hater det forbannade landslaget. Det måtte jo bare skje, at vi får en skadet Andresen tilbake fra en tragisk privatkamp! Herregud, er det mulig!!
lt for Brann!

Langhår

Skal vi ha mulighet på gull må vi klare å prestere også uten Andresen. Dersom han ikke blir klar får nå resten av laget en unik mulighet til å bevise ovenfor resten av landet at de er et kvalitetslag, ikke et "one man squad" .

Denne muligheten bør tenne dem ekstra, det kan kanskje være nok til poeng? Dersom vi slår RBK uten Andresen, kan ingen komme og si at Brann uten Andresen ikke er noe tess.

Er man forresten gal når det første som faller inn i hodet på en når en våkner er kraftig bekymring for tilstanden til Andresens indre organer?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Snublefot

jeg er alltid livredd når Andresen spiller for landslaget..

landslaget hadde nok sin del av årsaken for at Martin aldri fikk rehabilitert seg skikkelig i fjor også...

Jeg forstår at Martin Andresen vil spille for landslaget.. men jeg håper han ikke gjør det koste hva det koste vil, som det virket litt som i fjor..

håper han blir frisk.. denne tønsberg osteopaten har jo vist allerede hvilke mirakelhender han han.. så jeg håper han får lappa tykktarmen til andresen godt sammen.

Langhår

Huseklepp ut, Ludvigsen inn. Spennende valg synes jeg. Etter mitt syn er Ludvigsen langt bedre enn Huseklepp dersom kampformen er inne. Og det må vi vel anta at den er siden han starter. Har enorm tro på at Ludvigsen kan tilføre laget mye. Dessuten er han vel litt tryggere defensivt.

http://fotball.bt.no/eliteserien/article57714.ece

Knudsen starter ifølge samme artikkel på høyrekanten, så det er tydelig at den defensive dimensjonen prioriteres.
Forøvrig er Martin Andresen i BT`s antatte lagoppstilling. Håper virkelig at det betyr at han er friskmeldt. Miller er ikke i denne oppstillingen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Dristing valg, og tror nok Huseklepp er nærmest garantert mer enn en halv omgang. Om Ludvigsen skulle holde hele kampen er det jo kjempenyheter for oss.

morten_61

Jeg er ikke i tvil om att dette kommer til og fungere, vi får ekstrem fart på vingen og teknikk + skudd fot sentralt

janjan

Må være bedre å bruke TFL på høyrekanten. Knudsen kommer jo aldri rundt på kant uansett. Jeg hadde foretrukket Kalvenes venstre (godt innhopp sist) og TFL/Huseklepp på høyre.

Nixon

Rød makt på Hansa!

automatt

Quote from: "janjan"Må være bedre å bruke TFL på høyrekanten. Knudsen kommer jo aldri rundt på kant uansett. Jeg hadde foretrukket Kalvenes venstre (godt innhopp sist) og TFL/Huseklepp på høyre.


Jeg er helt enig. Vanskelig å forstå hvorfor Ludvigsen skal spille på venstresiden. Da får vi en høyrekant som skjelden kommer rundt og en venstrekant som ikke kan legge inn med venstre. Ville faktisk foretrukket å ha Ludvigsen som spiss istedenfor utover i kampen pga hurtigheten.

Må være taktiske snurrepiperier vi ikke forstår ? Uten Miller og Andresen er dette en tapt kamp. Andresens skade i en betydningsløs landskamp kan altså ødelegge enormt mye. Håpløst.

Gud

TFL har null problem med å skjære inn fra venstre og storme mot målet. Knudsen skal nok stå for den mer defensive biten mot RBK. Nei, mot RBK må nok spissene lage målene selv, men det klarer de nok.

krøvel vellevold

Med Andresen og Miller ute på mandag, blir jeg bare sikrere og sikrere på at RBK vinner. Tror det kan bli stygge sifre også! RBK vinner 5-0, kapper ledelsen ned til 7 poeng, og kommer inn i en stim der de vinner 10 strake kamper og gullet til slutt. Det ligger liksom i kortene at de reiser seg mot nettopp oss. Spesielt nå når vi er ubeseiret og serieledere. Så står de kvalme trønderne der og peker nese av alle kritikerne som hadde avskrevet og latterliggjort dem i mai. Og så får vi overskrifter på tirsdag à la "...men Rosenborg var ikke død!", "Svar på tiltale", "Svarte kritikerne", "Slo tilbake", "Knuste serielederen", "RBK inn i gullstriden igjen", osv.
Legg ned hele klubben!

Go Up