• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Rosenborg-Brann

Started by Xminator, May 28, 2006, 22:16:01 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Hansakongen

Vil da si at 1 poeng kan følges som seier i dag .. maken til vi ble rundspilt i første omgang.... men tydligvis er det brann som har marginene på sin side i år:) lukter GULL lang vei nå:) hadde  vært artig å kunne heve pokalen etter kampen mot rosenborg i oktober:).. men kan skje mye før den tid.... for holde beina godt plantet på jorden selv om det ikke er så lett tiltider... Synes MOSEN fortjener ny langtidskontrakt jeg.. andre som er enig??

Mr_Soma

Deilig deilig.... Hvis ikke Opdal snart får seg en landskamp på det ekstremt kjedelige opplegget til Hareide så er det en skandale.

Nå håper jeg virkelig at styret til Brann trør til med forsterkninger i sommerpausen - da er vi på topp i Oktober også!

God sommer Brann!

erik1

i e fra bergen-og vi e stolt over det!!!!! :D

Brann_ruler86

Synd ikke skuddet til Andresen treffer litt bedre, men slik som kampen utviklet seg skal vi være fornøyd med ett poeng.

Var foresten herlig å høre Nystemten jalle på Lerkendal ved kampstart!
Gå ta banen!

BrannFa(e)n

Jeg blir vel oppfattet som negativ men husk at Molde var ubeseiret på 21 kamper i 1998.
rannfasiten

Mr_Soma

Quote from: "BrannFa(e)n"Jeg blir vel oppfattet som negativ men husk at Molde var ubeseiret på 21 kamper i 1998.


De tok ihvertfall sølvet.

Texas

I dag kan vi være fornøyd med 1 poeng; spesielt med tanke på første omgangen. savnet at helge haugen var svært tydelig i første omgang, men det kom seg da zarvl kom innpå.

synest litt synd på ludvigsen for det gikk litt for fort for ham i dag, men med litt kamptrening så blir han god å ha fremover.

enavgutta

Et fantastisk resultat er alt jeg kan si.

KEA


Stalin

Quote from: "erik1"


Jeg skjønner ikke sammenhengen i teksten. Er Brann gratis? Fikk vi 11 tippeligakamper gratis, og ville det smakt bedre om vi måtte betale?
Jeg vet ikke med deg, men jeg må betale for å se kampene.

Hansi72

Train hard, fight easy!
Up the reds!

Superjack

OK, for dem som ikke har sett det før, PVM sin rolle deffansivt er ekstremt undervurdert. Hans bytte til venstrekanten løste RBKs konstante tivoli på den kanten....
Brannsupporter.

Kruxleiven


Bruiser

Quote from: "Superjack"OK, for dem som ikke har sett det før, PVM sin rolle deffansivt er ekstremt undervurdert. Hans bytte til venstrekanten løste RBKs konstante tivoli på den kanten....

...og vi fekk konstatert at Ludvigsen ikkje duger på venstre kant, dessverre. Det kan godt argumenterast at han ikkje er i form, men allikevel; med sin gode høgrefot og mindre gode venstre passer han rett og slett best som høgreving eller spiss og bør få trent seg inn i dei rollene, so får vi heller forsterke stallen med en venstrefota kant i sommer.

Vi går uansett til ferie med klar ledelse i serien og masse sjølvtillit. Med Miller, Andresen, Ludvigsen, Dahl og muligens Guntveit? friske og raske etter ferien lover det her godt for fortsettelsen i andre akt av serien 2006.

Eg tek det dessuten for gitt at vi får Karadas, Bakke og Helstad som forsterkninger til sentrallinja i sommer! :D
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Mr_Soma

Quote from: "Bruiser"Eg tek det dessuten for gitt at vi får Karadas, Bakke og Helstad som forsterkninger til sentrallinja i sommer! :D


Er den trioen der i Bergen til høstsesongen så byr jeg deg på middag!

chris_henrik

Det er av dine fiender du skal ha det. Fra http://www.rbkweb.no/forum
QuoteDenne kampen beviser at Brann anno 2006 er en seriøs gullkandidat.

Hva med RBK..? Tja de beviser vel idag at de anno 2006 ikke er annet enn en utfordrer til 4. plassen i årets tippeliga, i beste fall.
QuoteBrann har gullflaksen. Jævlig desverre.
QuoteByen e' bomba og lage' e skutt. Stadio'n er nedlagt, og no e' de' slutt. Stakkars Brann, Brann, Bra-a-ann. Sta-kkars Bra-ann
QuoteBrann uten Opdal er intet gulllag.
Alltid gøy å lese fra det andre lagets vinkel.
<BRANN> ..... DKFM

Mr_Soma

Trønderne er et trist folkeslag (med unntak Vollvik muligens)

http://home.no.net/mkt/rbk.mp3

Jeg sier som Timbuktu, "The botten is nådd" - takk og god natt!

Mick

Nå må vi legge alt som har skjedd bak oss og bare fokusere på de kommende kampene. Tabell-ledelse har ingenting å si- Nå må vi mobilisere, skaffe forsterkninger og kun fokusere på en ting vinne kamper. Vi leder kansje tabellen, men det har vært klubber før som har ligget i samme posisjon som oss og falt i løpet av høst sesongen. Vi supportere må støtte laget denne høst sesongen, i med og motgang for det er nå de virkelige utfordringene kommer: Den beryktede høst-sesongen.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

Svimling


Xminator

Zavrl imponerer sentralt i denne kampen. Det bør langt fra være noen selvfølge at Haugen skal tilbake på laget. Og det er vel egentlig slått fast en gang for alle, når Haugen er ute er det Zavrl som er erstatteren.

Etter denne kampen lurer jeg på om TF Ludvigsen muligens bør rendyrkes som angriper. Mulig det går bedre på høyrekanten, men det han presterte på venstre mot RBK var svakt. Noe av det svakeste jeg har sett av en Brannspiller noensinne faktisk. Fullt på høyde med Start-floppen Pettersen.

Neste gang Brann mangler Vaagan Moen på bortebane - eller mot ett lag som faktisk kan spille fotball - så bør Kalvenes spille og ikke Ludvigsen eller Huseklepp.

C@Bøe_79

Quote from: "Mr_Soma"Trønderne er et trist folkeslag (med unntak Vollvik muligens)

http://home.no.net/mkt/rbk.mp3

Jeg sier som Timbuktu, "The botten is nådd" - takk og god natt!


Du skulle vært sparket ut og bannet fra dette forumet, ja denne byen!
Hvorfor ligger du ut sånt, det var jo det mest heslige ditte jeg har hørt;-)
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

arntf

He he he, lettelsen skinner igjennom på innleggene deres. Dersom dere går i dere selv, er dere nok enige i det at det var kun Opdal og marginene som hold dere i live i dag. Det kunne så lett stått minst 2-0 til RBK til pause, og dersom så hadde vært tilfelle, tviler jeg på at Brann hadde maktet å hente det inn. Dere nøytralisert RBK's angrepsspill i 2. omgang, men det var ikke allverden Brann skapte selv heller (med unntak av den som gikk i krysset da, selvfølgelig)

Uheldigvis, for trønderske øyne ihvertfall, stod Opdal som en mur og fulgte i så måte en kjent trend i år; Andre lags keepere får inspirasjon på Lerkendal. Fucked up, men sant...

I alle fall, vi kommer sterkere til høsten, og husk; RBK er ubeseiret på bortebane i år.
quot;Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"

doppler

Quote from: "Xminator"Etter denne kampen lurer jeg på om TF Ludvigsen muligens bør rendyrkes som angriper. Mulig det går bedre på høyrekanten, men det han presterte på venstre mot RBK var svakt. Noe av det svakeste jeg har sett av en Brannspiller noensinne faktisk. Fullt på høyde med Start-floppen Pettersen.


Jeg tror nok at han på langt nær er omskolert til en kantrolle i 4-4-2. Så foreløbig er jeg nok enig i at han bør spille angriper når han er innpå. Men jeg tviler ikke på at og TFL kan bli en bra kantspiller når han får systemet under huden. Han er ikke den første Brannspilleren som har slitt i starten av sin karriere i den røde drakten.

Men hvorfor tenker på Pettersen på en slik flott dag?:)

naitsirk

QuoteI alle fall, vi kommer sterkere til høsten, og husk; RBK er ubeseiret på bortebane i år.


sammen med brann:)

bernu

HANSA - Z

arntf

Quote from: "naitsirk"
QuoteI alle fall, vi kommer sterkere til høsten, og husk; RBK er ubeseiret på bortebane i år.


sammen med brann:)


Je je, detaljrytter... ;-)
quot;Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"

Xminator

VG har 5-3 i målsjanser. Selv talte jeg 9-5 fordel RBK. Joda, det var trykke i 30 minutter av første omgang, og joda, mål preger fotballkamper. Derfra til å si at RBK hadde fortsatt trykket på 1-0? Eller for den del at Brann ikke hadde scoret? Mål preger som sagt fotballkamper, og ikke ensidig.

arntf

Jeg tror nok godt at RBK hadde beholdt trykket etter en eventuell 1-0, men det kan vel godt tenkes at vi hadde dabbet av om det skulle blitt 2-0.

En annen mulighet kunne vært at Brann kollapset etter 2-0 slik at det hadde blitt lettere for RBK å gå for 3-0, men det er vel usannsynlig. De færreste Tippeligalag har det med å gi seg selv om det ser svart ut. Se bare på Fredrikstads kamp mot Odd.
quot;Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Hoggi

Vil bare si det gleder meg at vi leder serien men at vi kan påføre RBK supportere slike mentale forstyrrelser gleder nesten enda mer:
"Vi hadde slett ingen tro. Ikke fnugg av tillit til eget lag. 0-4, tenkte vi. Minst. Skambank og ydmykelse. Vi har spilt mot Juventus, Real Madrid og Milan, men dette er pinadø første gangen vi har gitt opp på forhånd" (Fra kjernen.no)
 Erik Solèr på vingen!

KEA


birki

ed hjertet i Brann og Bergen!

KEA

Quote from: "birki"

Kunne ikke vært mer enig. Overfallet på Zavrl ga et helt soleklart gult kort, og ikke lenge etter var han på Zavrl igjen på samme måten. En råtass av en tass.

arntf

Quote from: "birki"Tabell:
Rbk er i driten og vi elsker det!


Hvis 4. plass på tabellen er å være 'i driten', tror jeg du trenger å få orden på gangsynet ditt. Tromsø er i driten. Start er i driten. Lyn er i driten.
RBK er greit nok plassert etter en noe dårlig vårsesong.

Men for all del, godt gangsyn er jo ikke alle gitt...

Håper virkelig at Brann klarer å holde hodet kaldt til høsten, jeg unner dere gullet, om ikke Rosenborg klarer å ta det fra dere. Men Brann er jo ikke akkurat kjent for å holde løpet ut.
quot;Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"

abe78

4 - fire - poeng fra direkte nedrykk etter 11 kamper. Det er å være i dritten.
.og husk!

dudo

Brann er som en pubertal elsker, men en gang må vi vel få det til vi og?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

tormi

Quote from: "birki"


Godt å se at flere fikk dette med seg. Berg burde absolutt vært utvist og dommeren var feig. Synes RBK fikk veldig mange billige frispark gjennom hele kampen. Men dette er vi jo vant til.

Når det er sagt så er jeg godt fornøyd med 1 poeng fra Lerkendal side bartene fikk det for seg å spille sin beste omgang for året.

Men det de produserte i 2. omgang viste vel at de ikke fortjener et eneste poeng mer enn de har fått hittil i år.

Så Per Messias (HEHEHEHEHEHE) uttalte at de hadde hatt flere poeng om de hadde hatt litt mer flaks. Men jaggu har de også stjålet poeng slik som borte mot lyn. Der stjal de alle 3.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Go Up