• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

GULL 06 på drakten

Started by positiv, May 24, 2006, 14:30:27 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

positiv

er det bare meg eller er det flere som har tenkt å trykke på GULL 06 på drakten sin???
ødt blod på HANSA

steinbygger

jo, men ikke før neste sesong

Snublefot

Quote from: "positiv"er det bare meg eller er det flere som har tenkt å trykke på GULL 06 på drakten sin???


jeg venter litt.. orker ikke bli skuffa så mye igjen, så tar det foreløpig pent..

men ettersom jeg har årets drakt, så why not når / hvis vi tar gull.

enavgutta

Kjøp dere noen øl, en engangsgrill og ta en tur i parken !

Xminator

Blir fin å gå med i Stavanger med ett Brannlag i fritt fall og ny 6. plass :p

Bruiser

Er fullstendig enig med Xminator. At folk begynn å prate om gull alt no har eg liten forståelse for. Er folk fullstendig historielause?

Stein på stein, en kamp om gangen, ikkje gro barten før seriegullet er sikra osv osv. Ha litt is i magen no folkens, ver so snill.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

naitsirk

supporterane treng vel ikkje ha is i magen, men spelarane bør ha dette.

har ikkje me alltid vore seriemester litt tidligare enn vanlig sidan serien starta?

Bruiser

Klart vi må ha is i magen og. Vi kan ikkje kreve av spelerane at dei skal ta gull allerede i mai, slikt forventningspress er det ingen lag i Norge som kan takle, og nettopp forventingspresset har vist seg som Branns største akilleshæl.

Kva er vitsen med å snakke om gull i mai når alt du får ut av det er en solid nedtur om laget ikkje innfrir forventningane?
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Langhår

Folk må gjerne forvente gull, men det er ikke slik at supporterne ikke påvirker spillerne.

Undertegnede er foreløpig kald som is og avventer til et stykke ut på høsten, etter overgangsvinduet, før jeg tar noe standpunkt i forhold til gullkampen.

Klok av skade ser jeg enda nedover tabellen og bekymrer meg over at nedrykk fremdeles kan bli resultatet :)
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Ricky

"Kanskje" litt tidlig å skrive GULL 06 på draktene når vi har spilt 9 av 26 kamper, og leder serien med en margin på et såkalt plussmål ned til andreplass..

Lurkin

Folk må tenke på at selv om vi vinner de to siste kampene, og hvis LSK har bedre målforskjell enn oss, så ligger vi på 2. plass. Da ligger vi til sommerpausen på samme plass som i fjor, og da ble det ikke gull. Jeg får dårlige vibber av alt gullsnakket.
Berømte Brann fra Bergen

RC

Vi skal være kalde vi også. Men det ser bra ut da. Vi leder og vår nærmeste konkurrent mister to, kanskje tre nøkkelspillere i sommer. Koren går, Andersson? går og muligens Mufsud. Tror Lillestøm knekker der.
Så må vi ikke avskrive RBK.

Men tenke gull nå? Nei!

krøvel vellevold

Quote from: "RC"Vi skal være kalde vi også. Men det ser bra ut da. Vi leder og vår nærmeste konkurrent mister to, kanskje tre nøkkelspillere i sommer. Koren går, Andersson? går og muligens Mufsud. Tror Lillestøm knekker der.
Så må vi ikke avskrive RBK.

Men tenke gull nå? Nei!


Saken er vel at LSK blir svekket til sommeren, RBK blir styrket til sommeren, mens vi stiller med samme lag. Ergo kan ting tyde på at Brann går fra LSK, mens RBK tar innpå Brann. Med denne høyst forenklede teorien skal gullet stå mellom Brann og RBK, mens LSK tar bronse.
Legg ned hele klubben!


Xminator

Tja, Anderson ut - Høiland inn. Mifsud ut og Nannskog inn. Og det er langt fra sikkert hverken Koren eller Mifsud reiser til sommeren. Blir egentlig Lillestrøm svekket?

Jeg tror Brann sprekker lenge før Lillestrøm. Uavhengig av hvem som forsvinner eller kommer til hvem eller hvor.

Bruiser

Quote from: "Xminator"Tja, Anderson ut - Høiland inn. Mifsud ut og Nannskog inn. Og det er langt fra sikkert hverken Koren eller Mifsud reiser til sommeren. Blir egentlig Lillestrøm svekket?

Jeg tror Brann sprekker lenge før Lillestrøm. Uavhengig av hvem som forsvinner eller kommer til hvem eller hvor.

Det er langt frå sikkert at hverken Høiland eller Nannskog vil gå til LSK. Det som derimot er garantert sikkert er at Andersson stikk i sommer, mens både Koren og Mifsud vil vekk fortast mulig.

Det er liten tvil om at din teori der Brann eventuelt kjem til å sprekke lenge før Lillestrøm gjer det er lite innhold i, når man tek i betraktning at dei beste spelerane i LSK vil vekk, og det at dei har vore svært, svært heldige med poengfangsten so langt.

Teorier om at diverse lag sprekk, spesielt når det er snakk om Brann, er og blir litt for bak mål for min smak, spesielt når det er ingenting som tilseier at det vil skje.

Brann har riktig nok historie for å sprekke når det går bra, men let no Mons og spelerane komme tvila til gode for en gongs skyld. Det blir so deprimerandes å lese alle dommedagsprofetiane kvar jækla dag til det første tapet kjem.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Go Up