• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Lyn

Started by Bruiser, May 22, 2006, 01:45:46 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

arnes1

Jeg tot også det lønner seg å prøve høyt og hardt press. Hvis Lyn stiller med både Tessem og Powell på topp er det ikke fare for at de løper fra forsvaret og da er det bare å stø høyt presse på. Uansett kan dette bli en fryktelig slite og jobbekamp hvor Brann må kjempe og arbeide hardt pga mangelen på Miller og PVM. I en slik kamp er det viktig å få støtte fra tribunene og det håper jeg de får. Lyn er minst like bra som Stabæk som knep poeng i Bergen.

Lurkin

Powell - Tessem passer stopperparet vårt bra.

Kruxleiven nevner keeperen Dalin. Han virker veldig svak, spesielt på dødballer. Cornere må man slå inn mot 5-meteren, gjerne med Bengt rundt keeperen.
Berømte Brann fra Bergen

Xminator

Stemmer fortsatt for streik :p

Ferguson

Stemmer for null streik.

Grei kamp, men vi må passe oss for Lyn. De er skummel og kan overraske. 3-1 til Brann er mitt tips. Passe oss for Hoff og Tessem. Er lure spillere som kan finne på noe magi.

1-0 Sæternes
2-0 Winters
2-1 Hoff
3-1 Knudsen
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Pilsen19

blir tøft mot Lyn. VI har god statestikk mot Lyn på hjemmebane da:) med Bengt på banen blir det nok puttinger. Spennende og se om Dylen kan ædelegge for Brann, håper han kommer inn og driter seg loddrett ut!

Men dette er en svært viktig kamp, vinner vi her er det ikke fulstendig krise om vi skulle tape borte mot RBK. Vinner vi begge skjønner eg ikke helt hva som skjer i Bergen og Brann, viktigste er å ikke fokusere på gullet, ikke legg det presset på laget, de takler det ikke, det har vi fått bevist før.
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Nixon

Quote from: "Xminator"Stemmer fortsatt for streik :p


http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=304444
Sjansen for at du får ønsket ditt oppfylt er absolutt tilstede...
Rød makt på Hansa

Langhår

Etterhvert som kampen nærmer seg øker min bekymring for kantspillet. Legger merke til at Mjelde var frustrert over manglende samhandling på trening. Det hviler et stort ansvar på Huseklepp og Knudsen i forhold til Lynkampen. Vi stiller altså uten våre to antatt beste kanter. Håper de er istand til å svare på utfordringen. Huseklepp bekymrer meg mest, han har ikke imponert så langt. Det har derimot Knudsen, men forventningene til Knudsen har jo vært fraværende i forhold til hva man håper å se av Huseklepp.

Ekstra frustrerende er det jo at vi har en kantspiller i Ludvigsen som kan matche både Miller og PVM når han er i form. Men det er han jo ikke.

Nei kanskje det beste ville vært streik. Så kan ihvertfall Miller bli klar igjen og kanskje Ludvigsen også.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

arnes1

Jeg tror innsatsen kan redde Brann her. Er den på plass vil det alltid være håp om seier. Håper ikke MIM og co går seg vill i taktikkeri og spekulasjoner om flankene mot Lyn. Fint om formasjon og spill også sitter, men først og fremst innsats og konsentrasjon. Håper publikum tenner til skikkelig og hjelper laget allt de kan i denne nøkkelkampen.

Brann/Bergen

Eg har troen på full tribune på søndag, i alle fall om været holder seg, noe det forhåpentligvis gjør... Og full trøkk på tribunen fra alle kanter, sånn som i 16 mai kampen... F*** så bra det var!
Som en sandefjord supporter sa: Vi er kanskje ikkje norges beste stående supportere, men vi har norges beste publilkum :)
et er en tilstand som går ut over all forstand, hjertet hamrer og banker for byen og Brann <3

SKB e BEST!!!

Satser på at vi fortsette stemningsmessig som vi har gjort så langt år.(Med noen unntak)
Full hus har jeg troen på. Men vi får se hva streiken bringer..
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

Terje_Klegg

Nå er vi enedlig kommet til en meget avgjørende kamp for Brann. Vinner vi, kan vi endelig stabilisere oss som et topplag og slå fast en gang for alle at vi skal kjempe om gull denne sesongen.

Men sånn er det ikke med Brann. Vi vet alle at Brann spiller best når ikke forventningene er srkudd opp, men det er de nemlig nå.... For å være ærlig tror jeg Brann taper denne kampen som vil føre til dårlig stemmning i Bergen og dårligere resultater frem mot sommeren. Personlig ville jeg heller hatt Brann som nr.2 på tabellen enn at de leder den....

Vi må også passe oss for en revansjesugen "uslept diamant" på topp for oslo 3laget.. Lyn har på mange måter et veldig bra lag. Jeg tipper 2-3 på staddan.
Enig/uenig?
ansa te eg dør....

chris_henrik

Klasker lett kleggen og sier at kampen han snakker om var forrige runde mot Odd. Tror vi vinner mot lyn.
<BRANN> ..... DKFM

Snublefot

Quote from: "Terje_Klegg"Nå er vi enedlig kommet til en meget avgjørende kamp for Brann. Vinner vi, kan vi endelig stabilisere oss som et topplag og slå fast en gang for alle at vi skal kjempe om gull denne sesongen.

Men sånn er det ikke med Brann. Vi vet alle at Brann spiller best når ikke forventningene er srkudd opp, men det er de nemlig nå.... For å være ærlig tror jeg Brann taper denne kampen som vil føre til dårlig stemmning i Bergen og dårligere resultater frem mot sommeren. Personlig ville jeg heller hatt Brann som nr.2 på tabellen enn at de leder den....

Vi må også passe oss for en revansjesugen "uslept diamant" på topp for oslo 3laget.. Lyn har på mange måter et veldig bra lag. Jeg tipper 2-3 på staddan.
Enig/uenig?


Deg har jeg sett mange ganger her inne, men under andre nick da såklart=)

Jeg er uenig.. tror brann vinner, men bare 2-1 eller noe slikt=)  Men er jo livredd for at vi skal tape poeng på søndag..  blir ufattelig spennende.

svein erik

Jeg tror det hadde vært best og spille som mot odd.Sette in trykket ca ved midtbanen for vi må ikke gi lyn rom til å trille ball i,vi så hvordan rbk ble utspilt av lyn fordi rbk ga lyn store rom.Så for vi heller kjøre overgangene 110%.
ing brannvesenet kjerring hjertet mitt er i brann.

arnes1

Offensivt spill, stor innsats og håpe at publikum dermed støtter laget så helhjertet bare de kan her i Norge. Lyn er gode men ingen grunn til å ligge lavt mot et slikt lag.

arnes1

Ja, bruk suksessformelen som har virket tidligere. Angrip nå man kan forsvar seg når man må. Enkle og fornuftige løsninger bak og sette fart når muligheten er der. Sannsynligvis vil flankene uansett ikke få 90 minutter hver hvem det enn blir så det er bare å bruke opp kreftene sine for de som starter. Mjelde kommer nok til å benytte hele innbytterkvoten i morgen.

Pondus88

opdal
dahl-ørn1-ørn2-hanstveit
knudsen-andresen-haugen
        winters
sæternes-memelli

Dette er laget som slår LYn 4-1 som i cupfinalen.  Huseklepp inn på slutten.

dudo

Ja, la oss legge om formasjonen nå som det går så bra!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Pondus88

jeg mener ikke for resten av sesongen, men for denne ene kampen.
med charlie ute. Ser kanskje defensivt ut men man kan jo gjøre det til 4-3-3 med winters og memelli som vinger. Mons Ivar sa jo selv at han mente stallen var for tynn hvorfor ikke prøve noe alternativt?

automatt

Det er for tidlig å legge taktikk lørdag ettermiddag. Vent til søndag middag, og se an baneforhold . Med våt tung bane ville jeg hatt 2 på topp og kjørt steng 4-4-2 formasjon og prøvd å presse høyt hele tiden på midtbanen.

dudo

Winters har spilt søppelt som ving i et trespiss-system tidligere, Knudsen har vært bra i år, og om Husky er tilbake i form er han av landets beste vinger. 4-3-3 er et fundamentalt annerledes system enn 4-4-2, og ikke noe som lar seg innprente over natten mtp samhandlingsmønstre o.l. Og ihvertfall ikke for én kamp mot Lyn (!).
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Pondus88

enig der, og husk det er i Bergen altså regn (veldig sannsynlig)

arnes1


Bruiser

Ingen vits i å diskutere det engang. Brann er et reint 4-4-2 lag, borte som hjemme, i Norge som i Europa, uansett motstander.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

C@Bøe_79

Quote from: "dudo"Winters har spilt søppelt som ving i et trespiss-system tidligere, Knudsen har vært bra i år, og om Husky er tilbake i form er han av landets beste vinger. 4-3-3 er et fundamentalt annerledes system enn 4-4-2, og ikke noe som lar seg innprente over natten mtp samhandlingsmønstre o.l. Og ihvertfall ikke for én kamp mot Lyn (!).


Winters har scoret hat-trick i 4-3-3 FOR Brann..........
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Lurkin

Quote from: "Pondus88"enig der, og husk det er i Bergen altså regn (veldig sannsynlig)


Hva har regn med formasjonen å gjøre?

Et lag trenger minst en vinter på seg for å omstille seg til en sånn formasjon, og selv da ville det nok tatt en god stund før man skal spille optimalt.

Uansett, lykke til i kveld, gutter.
Berømte Brann fra Bergen

arnes1

Blir for tungt og seigt. Ville brukt raske Ludvigsen som høyreflanke når man leder serien og har hjemmebane.

Brannmus

Troppen til kampen mot Lyn ser slik ut:
Håkon Opdal, Johan Thorbjørnsen, Bjørn Dahl, Kristjan Sigurdsson, Olafur Bjarnason, Janez Zavrl, Christian Kalvenes, Erlend Hanstveit, Martin Knudsen, Helge Haugen, Martin Andresen, Maynor Suazo, Erik Huseklepp, Migen Memelli, Trond Fredrik Ludvigsen, Bengt Sæternes, Robbie Winters, Kristian Ystaas.

Ingen overraskelser i troppen egentlig, eneste er at Monkam er syk.

Blir vel mest sannsynlig det laget som alle avisene har skrevet om som spiller da..

JohnSheridan

Håper virkelig Mjelde gir Ludvigsen mer enn 5 minutter i dagens kamp....

Gud

Da leder vi 1-0 etter en jevnspilt første omgang. Men vi må bli mer aggressiv. Lyn fikk holde litt mye på ballen synes jeg.

Xminator

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. (punktum)

Men hvem pokker skal spille midtbane med Haugen ute? Er Suazo motivert for dette? Er Monkam moden for oppgaven. Dette blir --- spennende.

YadaYada

Selv forbinder jeg Hansa med barnebesøk og positiv virksomhet."
-Harry Herstad, under Hansa/alkohol-debatten.

YadaYada

Quote from: "Xminator"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. (punktum)

Men hvem pokker skal spille midtbane med Haugen ute? Er Suazo motivert for dette? Er Monkam moden for oppgaven. Dette blir --- spennende.


Miller blir sikkert klar til kampen.
Selv forbinder jeg Hansa med barnebesøk og positiv virksomhet."
-Harry Herstad, under Hansa/alkohol-debatten.

Kruxleiven

Hva skal man si? Så veldig trygt og solid ut dette her. 1. omgangen var so so, men i 2. dominerer vi fra start til slutt og spiller meget bra. Prøver meg på en spillerbørs.

Opdal 5. Ikke så mye å gjøre, men stort sett trygge nedplukkinger i feltet. Har enda ikke sluttet med å spille ballen rett ut til kast for motstanderen etter utspill.

Dahl 5. Druknet litt, men så ut til å ha full kontroll på Larsen. Ikke så mye med offensivt, men bra de gangene han kom fremover.

Bjarnason 4. Roter ved en del tilfeller og gir blant annet upresset bort en corner og taper dueller med Tessem.

Sigurdsson 6 Ny solid kamp. Takler og bryter veldig bra. Oppi spissene til Lyn med en gang de får ballen.

Hanstveit 5. Problemer med Quique i første omgang. Ble litt overspilt. Spiller seg opp i 2. omgang og er også da mer med offensivt.

Knudsen 5. Meget involvert og angriper gang på gang. Er med på notene og kommer til innlegg. Løper og løper. Stødig.

Haugen 5. På det jevne. Gjør det vi er vant med å se fra den kanten. Litt lite med offensivt ser det ut til i dag.

Andresen 7. Geniale pasninger, gode frispark og regisserer det meste i vårt spill. Viktig for laget.

Huseklepp 4. Ikke bra nok på venstrekanten. Var også involvert i problemene vi hadde på venstreisden i 1. omgang. Fælt mottak. Stusselige skudd.

Sæternes 6. Dreper Lyn igjen. Gjør det som forlanges og litt til. Samspiller godt med Winters og drar seg ofte fri. Minus for å misse gigantsjanser og å havne i offside. 2 fine mål

Winters 8. BB. Fantastisk fremspilling på 2-0 målet. Jobber og jobber. Flink til å bue løpene sine. Mye fikst spill og fremstår som en av de beste angriperne i TL. Stor kamp.

Lurkin

Berømte Brann fra Bergen

BrannSam

Haugen er ute, og det er ikke bra. Hvem skal erstatte han?

Jeg mener helt klart at Knudsen bør gå inn sentralt i Haugens rolle. Branns lag blir da:

                      Winters - Sæternes
Vaagan Moen - Andresen - Knudsen - Miller
    Hanstveit - Sigurdsson - Bjarnason - Dahl
                               Oppdal


Lennono8

Syntes helt klart PVM bør gå inn sentralt. Aner ikke hvem vi skal bruke på venstresiden da, men kanskje vi bare skal sette Knudsen der for å jobbe??? PVM er en stjerne sentralt i fremtiden.

AtroZ

Haugen er ikke ute neste kamp, men ørn 2 er.. Eller er det begge.. ble litt usikker nå.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

ThomasC


naitsirk

QuoteHaugen er ute, og det er ikke bra. Hvem skal erstatte han?


kanskje Haugen-motstandarane kan koma med eit godt svar?

Mr_Soma

Mjelde har en plan! Du skal ikke se bort i fra at vi finner Knudsen eller Kalven på venstre, samt PVM sentralt.

Selv om jeg ikke liker tanken på Knudsen/Kalven, så er Huseklepp helt ute og kjører dessverre.

Men en ting er sikkert, RBK ligger på rygg å spreller.

Lurkin

Jeg kan gå inn sentralt. Ville løpt som faen i 20 min. :)
Berømte Brann fra Bergen

SKB e BEST!!!

Må få si en ting ang. stemningen idag.
Det nydelige vekselropet Vi e Brann bergens stolthet hadde vi bra trøkk på de 2 første ropene, men så skjer det noe på banen og vi stopper å synge umiddelbart.
Jeg mener selv at vi kan da starte opp igjen ropet etter situasjonen på banen.
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

AtroZ

Mye er avhengig av at miller blir 100% Uten haugen sentralt er det et enda større problem om ikke miller kan løpe så mye.

Miller - Vaagan Moen - Andresen - Knudsen kunne fungert. Zavrl er vel også et alternativ hvis han har funnet formen siden forgje kamp sentralt. Har ingen anelse hvordan det står til med monkam, har knapt sett fyren, men dahl har vel spilt sentralt før:

Winters - Sæternes
Vaagan Moen - Andresen - Dahl - Miller/TFL/Huseklepp/Monkam
Hanstveit - Sigurdsson - Bjarnason - Knudsen
Opdal

Huseklepp er ikke så giftig for tiden, og er en belastning defensivt, derfor foretrekker jeg knudsen når haugen er ute. De som er satt opp til høyreving er vel like usikre alle sammen..
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Northside

Quote from: "SKB e BEST!!!"Må få si en ting ang. stemningen idag.
Det nydelige vekselropet Vi e Brann bergens stolthet hadde vi bra trøkk på de 2 første ropene, men så skjer det noe på banen og vi stopper å synge umiddelbart.
Jeg mener selv at vi kan da starte opp igjen ropet etter situasjonen på banen.

Chuggah

Herlig med 3 poeng, og herlig med tabelltopp med en liten luke ned til LSK!

Satt med gåsehud og tårer i øynene da brannsangen ble spilt på stadion etter kampen. Fikk følelsen av at dette virkelig kan gå veien i år!

Eikeland

Fungerer utrolig godt for meg!
eir Hasund

Mr_Soma

Virkelig deilig dette her... Tror bare spillerne blir mer og mer tent, når de ser hvor bra de presterer, og at jobbingen virkelig gir resultater tabell og poengmessig.

Også flott å høre hele Hansa runge "Vi fikk penger for Dylan,ja vi fikk penger for Dylan."

Gutten har jo hardere mottak enn skudd. Også morsomt at Lyn og Odd var på vei i rettsak for å sikre seg han.

Texas

Brann vinner komfortabelt uten å ta ut sitt beste. Håper vi slår rbk neste kamp...tenk å kunne gå ubeseiret i løpet av hele vårsesongen? Brann spiller bra bortsett fra en periode i første omgang, og en periode i andre omgang...men etter de fikk det andre målet, så var det bare ett lag på banen.

Martin Andresen styrer midtbanen på en god og sikker måte.Haugen spiller en meget god kamp i dag. .Han rydder jo stort sett opp i alt som er. de få gangene andresen mister ballen, så er haugen der og rydder opp.

alt i alt, herlig å vinne på en dag RBK og LSK avgir poeng.

Go Up