• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Molde - Brann

Started by abe78, April 27, 2006, 21:46:12 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

abe78

Kampene kommer tett nå.

Blir det arrangert noe reise til denne kampen? Hvordan kjøper en billetter?
.og husk!

Bataljonen

Quote from: "abe78"Kampene kommer tett nå.

Blir det arrangert noe reise til denne kampen? Hvordan kjøper en billetter?


http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=566

Billett er man garantert ved reise med Bataljonen. Vi vet at det er veldig mange industriarbeidere fra Bergen på jobb i Molde som skal på kampen så mye Brannsupportere ventes på kampen.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Xminator

Røkkeløkka skifter foresten navn denne kampen. Fra og med at vi besøker dem går Molde Stadion under navnet Aker Stadion. Med tilhørende skilter.

Nixon

Da passer det jo godt at vi kommer med en haug industriarbeidere...:)
Rød makt på Hansa!

Langhår

Bare få dager til neste kamp. En vanskelig affære mot et Molde lag som har vært i Trondheim og hentet selvtillitt.

I lykkerusen over dagens seier er det lett for å forvente ny utklassing, men vi vet bedre. Det blir en knalltøff kamp på Molde, eh unskyld Aker Stadion.

Litt sunn skepsis er bra, men man kan jo ikke være så grinebitersk av man ikke tror på at en seier er fullt mulig her. Vi er i siget, vi jobber beinhardt og fremstår som et bedre lag enn på veldig lenge. Molde møter ihvertfall et lag som strutter av selvtillitt.

Når tilogmed Haugen er begynt å putte er det ikke godt å si hvor dette kan ende...

Tørr vi tro på at vi leder serien onsdag kveld?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mr_Soma

Nå venter Molde paradoksalt i neste - hvor de har kommet fra Lerkendal og tatt skalpen av Rosenborg.

Brann har feid over Vålerengen hjemme i Bergen.

Da er det i tradisjonen tro, at ett av lagene skuffer - de klarer rett og slett ikke å opprettholde trenden.

Men tror det vipper mot en 1-1 i Rosenes by.

BrannFa(e)n

Dette lover ikke bra. Vi er optimistiske igjen.
rannfasiten

RC

Quote from: "BrannFa(e)n"Dette lover ikke bra. Vi er optimistiske igjen.


Vi taper. Typisk Brann å tape etter å ha imponert hele fotballnorge.

Memelli

Vi vinner 1-0 etter en tett batalje. Mål av PVM.

Jeanet

Vi vinner 2-0 til onsdag, både Winters og Sæternes fortsetter etter kampen mot Vålerenga...

Winters i 1. omgang og

Sæternes i 2. omgang..
ater Lillestrøm SK,
hater Viking og VIF,
hater Rosenborg Ballklubb, men
Sportsklubben BRANN ELSKER VI!!<3<3

rødesk

Tror vi reiser hjem med 3 poeng her ifra.
2 lag med selvtillit møtes, og da vinner det beste laget!

0-2
winters og ørn2
oen må gå...!

janjan

Kampene kommer tett som hagl.

Spørsmålet er derfor:

Hvilke bytter skal foretas?

dudo

Såpass tidlig i sesongen skal vi greie å stille det samme laget i hver kamp uten at noen blir slitne. Håper på samme lag mot MFK, kanskje bytte Zavrl mot Bjarnason. Kanskje en kamp for Huseklepp? Teknikerene vil ihvertfall komme til sin rett på matten i Molde, men man kan da ikke sette ut Haugen slik han spiller nå?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

BrannFa(e)n

rannfasiten

batty

Frykter reprise fra ifjor da Brann åpnet tafatt borte mot Molde. Det viktigste frem til onsdag er å nullstille seg helt.
Taper Brann i Molde er det trolig pga at man er kaksig og hoverende på forhånd. Kjemer man innbitt og er nullstilt KAN Brann knipe et poeng.
Kanskje. Ser dog likevel for meg en rask 1-0 ledelse til Molde ved Friend, og at det hele ender slik : Molde 2 - Brann 1

Snublefot

Quote from: "batty"Frykter reprise fra ifjor da Brann åpnet tafatt borte mot Molde. Det viktigste frem til onsdag er å nullstille seg helt.
Taper Brann i Molde er det trolig pga at man er kaksig og hoverende på forhånd. Kjemer man innbitt og er nullstilt KAN Brann knipe et poeng.
Kanskje. Ser dog likevel for meg en rask 1-0 ledelse til Molde ved Friend, og at det hele ender slik : Molde 2 - Brann 1


kjempeflott..   da vinner vi jo..

du fryktet jo 1-0 seier til lillestrøm også..

jeg velger å være nøktern optimist.. jeg tror på uavgjort, men håper på seier..

Hadde nemlig vært utrolig deilig å gå i tog 17 mai uten å ha tapt en eneste kamp...=)

Lurkin

Vi vant jo i Molde rett før seriestart, og vi har jo sett forbedringer i hver kamp siden det. Det må lov å være optimist, men samtidig så tror jeg at hele Bergen er fullt klar over at det kan gå rett til helvete.

Og BrannFa(e)n: Sånn sett så har vel Brann hatt like mye uflaks som Molde har hatt flaks. Tromsø sliter jo tydeligvis, og kampen mot Rosenborg skyldes mye godt keeperarbeid fra Molde-keeperen. Brann derimot, kunne lett ha stått med 12 poeng hvis Andresen hadde puttet den straffen og Memelli hadde scoret på den sjansen mot LSK / vi hadde fått den straffen vi skulle hatt.

Blir en tøff kamp, hvor overraskelselaget Stabæk igjen venter på søndag.
Berømte Brann fra Bergen

Tom C

Mavric må ihvertfall stå over, ettersom de anket utestengelsen, og dermed forskjøv soningen til å inkludere kampen mot Brann.

Forøvrig tipper jeg vi taper i Molde, rett og slett fordi en seier hadde vært for godt til å være sant. To horrible dommeravgjørelser gjør at Brann blir snytt for et mål, samt at vi får en billig straffe dømt imot oss.

Eneste strået jeg klamrer meg til er at gutta viser samme jobbe-innstilling som mot VIF.  Men det er vel ikke typisk Brann å gjøre to sånne kamper etter hverandre? Håper selvfølgelig jeg blir positivt overrasket...
Aldri mer Obos....

Kruxleiven

Pleier vi ikke å ha et godt tak på Molde i Molde? Var det 2 år siden vi vant 3-2 på overtid? Ettersom vi tapte i fjor og det startet en serie med dårlige resultater så burde det vel være tid for å vinne igjen der oppe? Egentlig tror jeg også vi skuffer etter å ha imponert fotball-Norge, men samtidig er det noe ineffektivt over Molde. Friend og Konate trenger jo et utall sjanser for å score. Når vi da har en keeper i form og et ganske godt forsvar så tror jeg vi har bra sjanse likevel.

Jeg håper Andresen kan ta frem det lille ekstra til denne kampen. Ingen tvil om at han gjør jobben sin og fortjener en plass på laget, men han må da ha noe ekstra å by på. Et nytt kremmerhus som mot Start i fjor kanskje. Har vært litt for usynlig så langt i sesongen. Tror på 2-2 da. PVM og Memelli scorer våre mål. Ellers en brukbar mulighet for at Winters scorer som nok er sugen på toppscorertittelen. Jeg håper vi kan få se Suazo i denne kampen også.

BrannSupporter

Quote from: "Kruxleiven"Pleier vi ikke å ha et godt tak på Molde i Molde? Var det 2 år siden vi vant 3-2 på overtid?


Stemmer godt det. Husker jeg fulgte kampen på VG-live fra Danmark. Molde ledet 2-1 når det var spilt 87 min tror jeg, så scoret Winters og deretter Kvisvik på straffe 4 minutter på overtid i Hosets siste kamp for Molde.

naitsirk

QuoteEneste strået jeg klamrer meg til er at gutta viser samme jobbe-innstilling som mot VIF. Men det er vel ikke typisk Brann å gjøre to sånne kamper etter hverandre? Håper selvfølgelig jeg blir positivt overrasket...


no har brann gjort dette 4 gonger på rad. i år virker det som om brann ønsker å vinna kvar jækla kamp. dei har fått ein ny giv.

ffk,lsk og start kampane hadde brann tapt i fjor.

Bataljonen

Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

dudo

Nå har Molde bare et straffemål de siste 287 minuttene, og kan i så måte sies å være vesentlig mer ineffektive enn f eks VIF. De scoret riktignok tre mål i åpningskampen mot TIL, men vi vet jo alle hvordan det står til der for dagen.

I mine øyne fikk vi egentlig "Branntesten" i kampen nå mot VIF. Vi hadde slått Start i Kristiansand i kampen før, og i så måte ville det vært "klassisk Brann" å tryne mot VIF. Dog, vi hever vel oss alltid mot de beste lagene, så det kan argumenteres begge veier. Men at vi skal være gode nok til å slå Molde synes jeg ikke det er noen tvil om.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

enavgutta

Når hverdagen er over oss igjen og pilsen og fotballgleden er byttet ut med kaffe i lunchpausen - så må vi vel egentlig innse at vi foreløpig overhodet ikke vet hvor vi har Brann denne sesongen heller

... for vi må huske at seieren borte mot Start var ganske tilfeldig og marginal. Selvom vi nå gjør en meget god hjemmekamp - som vi også hadde tidlig i sesongen i fjor, betyr ikke det at vi vinner borte. Vi har vunnet èn bortekamp det siste året... først når vi har vunnet flere bortekamper kan vi begynne å snakke om konturene av et topplag.

Mitt tips er poengdeling i Molde.

Tom C

Og så har Stavrum begynt taktikkeriet... Utpeker Brann til Norges beste lag for øyeblikket... Er vel faktisk Stabæk som er Norges beste akkurat nå?

http://pub.tv2.no/nettavisen/fxt/tippeligaen/brann/article625490.ece

Men vi kan jo håpe at han har belegg for påstanden når vi nærmer oss 26 serierunder...
Aldri mer Obos....

Nixon

Stavrum er en luring.
Han snakker dritt om trønderne for å få de ut av stilen.
Og skryter bergenserne opp i skyene for å oppnå samme effekt.
Rød makt på Hansa!

Superjack

Jepp Nixon, han hisser opp Trønderene og lykkes, og forsøker å få oss bergensere til å bli selvgode... og brann sef tape på det.

Vi får heller la han få rett igjen, at RBK i beste fall er outsidere til RL, og Brann best i landet :D

Og grisebanke laget hans :D
Brannsupporter.

sunnmørsjente


C@Bøe_79

Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

janjan

Jeg mener vi må rotere litt på laget. Greit at det er tidlig ennå, men bedre å være føre var. Det gjelder også å matche reservene litt så man står sterkere ved suspansjoner og skader. Sæternes er en slik spiller man bør være føre var med. Greit at alt virker som fryden og gammen nå, men blir han overbelastet slår musklaturen hans seg vrang og vi er tilbake på den gamle karusellen. Inn med Memelli. Funker det dårlig kan man sette inn Bengt ved pause. Men tror Memelli vil gjøre en god jobb.

Andresen burde nok også hviles litt etter føre var prinsippet, men hans rolle er vanskelig å fylle. Haugen må spille. Hans rolle er alfa omega på bortebane. Miller er det ikke nødvendig å hvile. Han tror jeg bare blir i bedre form av å spille. En mulighet er å spille med Miller som hengende spiss bak Migen og dytte Huseklepp inn på høyrekanten. Trenger vi mål har vi da mange bytter som kan snu kampen.

Jeg tror det er viktig med friske bein, selv om mantraet never change a winning time høres i det fjerne.

sigg

Quote from: "Bataljonen"Bli med Bataljonen på tur til Molde : http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=566


Bussen går som planlagt?

BrannFa(e)n

Nå er Molde en vanskeligere motstander enn Stabæk, i tillegg til at Moldekampen er på bortebane, så jeg ville valgt å startet med det samme laget (så og si. Kanskje ut med Zavrl) og å heller bytte litt tidligere. Foreta et bytte i pausen og et etter femti-femogfemti minutter, for så heller å benke et par stykker mot Stabæk.
rannfasiten

Brann_copper

Brann vinner. Det er typisk bergensk å ikke takle medgang og ikke typisk for årets Brann-lag. Der spiller det (hedigivs) få bergensere. Husk også på at det laget som tapte for Molde på Røkkeløkka i fjor ikke er inærheten av dagens Brann-lag. Dessuten slo et trningsmett Brann Molde i sesongpremiæren, til tross for forutgående dårlige resultater. Vi bør slå Molde klart. Ingen tvil om det.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Brann Patriot

Tør eg tippe 1, 2-0 til oss? ;) Om dei som reiser opp for å støtte laget levera det dei kan blir det bra:)

naitsirk

molde har eit betre lag ein dei fleste trur.
god keeper, litt rufsete backer, kjempe midtbane, god h.kant og dei utfyllande spissar.

mange ekspertar tippa molde langt nede, men trur nok dei havner på øvre halvdel. da vil vera ein god prestasjon av brann å vinna borte.

Mick

Jeg tror ikke at noen forventer en lett kamp i Molde. Det blir nok litt mer åpning for finspill enn det har vært i de tidligere kamper. Tror det kommer til å bli en jevn kamp, men Brann holder hodet kaldt og vinner 3-1. Winters x2 og Memelli får første mål for Brann.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

Lurkin

Berømte Brann fra Bergen

krøvel vellevold

Quote from: "Lurkin"Ser Mjelde snakker om litt rokkering i startoppstillingen.  


Rokkering? Sånn som jentene brukte i gymtimen på barneskolen?
Legg ned hele klubben!

SKB e BEST!!!

Han tenkte vel heller på omrokering, men det skjønte du vel:)
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

Xminator


Nixon

Rød makt på Hansa!

naitsirk

opdal e sjuk

einaste usikre kortet

brannsupporteren:-D

url=http://www.bergenck.net]BCK HJEMMESIDE[/url]


Endre


Lennono8


Memelli

Quote from: "Endre"

chris

spent i dag. idag viser vi om vi er en medaljekandidat vinner vi er vi det.
da viser vi både at vi kan vinne mot topp og bunn:P
kke født til å få sett kampene i 1919. Derfor er jeg fjortis!

positiv

brann bør vinne i dag, har nemlig veddet 1000 kroner med en molde fan at Brann vinner:D
ødt blod på HANSA

naitsirk

Quote


la merke til at brann gjorde ein del blemmer med offside-fella i vif-kampen.
både sørensen,gashi og holm kom på løp bakifrå der zavrl oppheva offsiden. heldigvis gjekk da bra.

trur nok han e ein betre spelar enn bjarnason, men ikkje endå på det taktiske.

Go Up