• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

13 tiltak for et bedre og sterkere Brann :

Started by batty, April 26, 2006, 09:48:03 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Quote from: "batty"Lære av RBK hvordan trekke folk uansett.


I en endeløs rekke av selvfølgeligheter tar jeg ut denne.
Du sier at RBK trekker folk uansett. Mener du da at de hadde mye folk i fjor, det ene året på en mannsalder de ikke vant serien? På et moderne stadion med kun sitteplasser? Er dette å møte opp uansett?

Gudene vet hvordan trønderne hadde møtt opp dersom de stort sett hadde vært en middelmådighet de siste 20 årene.

Dette har sikkert Krøvel litt statistikk på...:)
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: "batty"Lære av RBK hvordan trekke folk uansett. Man må ha plass til alle på stadion, store og små jenter og gutter.  

(...)

Selge tribunenavn, og kanskje stadionnavnet ?

.


Snakk om å selge sjelen!

Penger er ikke ALT!  Klubber som SK Brann har en sjel å ta vare på! Hadde vært enig med deg om det var en sjelløs klubb vi holdt med. Da kunne vi kalt oss FK Chess og spilt på SAS Park og gjort fotballkamp til noe teater-/kinolignende der det bare er om å gjøre å selge mest mulig billetter.

Sier nei takk til prostitusjon av SK Brann og Brann Stadion, og ønsker å fylle stadion med fotballinteresserte patrioter som ikke er der fordi det er hipt og kult eller fordi det er artig pauseunderholdning. Sånne ting overlater vi til RBK, AaFK og VIF.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Quote from: "Nixon"
Quote from: "batty"Lære av RBK hvordan trekke folk uansett.


I en endeløs rekke av selvfølgeligheter tar jeg ut denne.
Du sier at RBK trekker folk uansett. Mener du da at de hadde mye folk i fjor, det ene året på en mannsalder de ikke vant serien? På et moderne stadion med kun sitteplasser? Er dette å møte opp uansett?

Gudene vet hvordan trønderne hadde møtt opp dersom de stort sett hadde vært en middelmådighet de siste 20 årene.

Dette har sikkert Krøvel litt statistikk på...:)


Før RBKs vanvittige suksess fra 88 og utover, hadde de 5213 i snitt (4.plass i 1987). Og det bare to år etter forrige gull!

Når det gjelder det at RBK hadde 17500 i snitt i fjor da de hadde en dårlig sesong,så skulle det faen bare mangle! Man gir ikke opp et lag som har 13 seriegull på rad, 10 CL-deltagelser, osv. bare pga EN dårlig sesong. Tror ikke de satt oppi Trøndelag  i fjor og tenkte "helvete, RBK får jo aldri til noe, de er jo en taperklubb som aldri vinner noe".
Legg ned hele klubben!

batty

Er også veldig skeptisk til å endre/selge stadionnavnet. Men hva med et påhent i offisielle annonser. Brann stadion - arena Hansa ?
Fra spøk til alvor, jeg kunne kanskje akseptert Hansastadion men det realistiske er å selge navnene på alle tribunene, og kanskje feltene også?
Toro-tribunen, Opel-tribunen osv

tormi

Selg navnet og tribunene!

Eller enda bedre. LEASE ut navnet !
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Glimten

For noen herlige tiltak. Meget revolusjonerende. Hvorfor har ikke Branns ledere tenkt på dette før?

Langhår

En ting som irriterer meg grenseløst er at enkelte sier at de aldri vil selge stadionnavnet. Det er jo en prisverdig holdning som jeg deler fullt ut. Men så kommer det: Det eneste som kan godtas er Hansa Stadion?!?

Hva faen er det for noe? Hansa stadion vil jo representere en like stort salg  av sjelen som til Chess eller Toro. Folk må jo være mindre begavet dersom de ikke ser at Hansa er en kommersiell aktør som alle andre. At de har sponset Brann siden 1912 eller noe sånt har ingenting med saken å gjøre. Kanskje verdt å minne på at Hansa er så lojale mot Brann at de også har RBK og VIF på samarbeidspartnerlisten?

Dette minner meg om alle klovnene som i kjølvannet av Vollviks Kvisvik-kjøp dro på seg Chess-boblejakken i all slags vær og dro på kamp i den tro at dette var synonymt med Brannsupporterutstyr.

Selv om man liker å bøtte Hansa før og etter kamp må det jo være mulig å holde gangsynet noenlunde i orden! Er det liksom greit å selge til Hansa fordi de brygger det råtøffe produktet øl, mens Toro supperposer ikke klinger like godt?

Et salg av stadionnavnet vil være en skandale og en forbrytelse mot klubben uansett hvem faen som får kjøpe det.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

chris_henrik

Selv om dette er en endeløs rekke selvfølgeligheter, så er jeg redd for at dette foruminnlegget er det nærmeste en kommer strategisk tenkning i Brann. Savner at Brann selv videreutvikler forretningskonseptet og utnytter sitt markedspotensial. Her ligger ny-tribuneklubbene milelangt foran oss.

Håper selv at Brann har "Masterplan" støvende i en skuff som venter på å bli implementert den dagen de nye tribunene står ferdig.

(men en selger ikke stadionnavnet)
<BRANN> ..... DKFM

BRANN gutten fra Os!

Quote from: "batty"


ka er i veien me deg? håper ikkje du er ein som kaller deg brann suporter! brann har sjel og penger er ikkje alt som krøvel vellevold seier.

kunne egentlig ikkje blitt meir enig med krøvel vellevold i denne saken!
RANN<3

Candyman

Quote from: "batty"Delta hvert år i e-cup, aldri være i bunnstrid.

Ja, hvorfor har ikke Mjelde tenkt over dette. Det er jo ett utrolig bra tiltak for å bli sterkere...???

Kan vel sammenlignes med når Stortinget vedtok at det ikke er tåke på Gardermoen. Jaja, når det er vedtatt må det jo være sånn.

Jeg vedtar at Brann skal spille alle CL sluttspill og aldri tape!
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

Rasmus_brann

Hva med å vinne serien hvert år da...! Var ikke det en god ide...? Også cupen når vi gidder.
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

BrannFa(e)n

Vedder på at store deler av de som vil ha "Hansa Stadion" er under 18, og det i seg selv er vel ganske ironisk hvis det er sant.
rannfasiten

Esskåbrann

Fordi? Folk under 18 ikke kan like øl?
å skal det skje!

BrannFa(e)n

Fordi folk under 18 har ingen grunn til å synes at Hansa skal være untaket, da de fleste ikke har peiling på hva Hansa har tilført Brann siden sammarbeidet startet (ikke det at jeg har peiling heller) og vet ingenting om historiske tilbakeblikk med denne sponsoren og hvorfor de har holdt ut så lenge og de fleste bare følger strømmen og slenger opp et kult forslag siden stakkars Hansa ikke fikk lov til å være Branns sponsor lenger, OG på grunn av at folk under 18 ikke har lov til å kjøpe alkohol og har ingen grunn for å drive å markedsføre det heller. Dog vet alle at folk under 18 drikker alkohol, så folk under 18 kan like øl.

Hvorfor ikke kalle stadion for Carlsberg Stadion? Ja, dere ser poenget, flott.
rannfasiten

Brannmann rob

Vet dette er sinnsykt off-topic.. Men er det noen som vet om fotballpuben er åpen kl 10 om morningen.. ( Billetkjøp )

Langhår

Quote from: "Brannmann rob"Vet dette er sinnsykt off-topic.. Men er det noen som vet om fotballpuben er åpen kl 10 om morningen.. ( Billetkjøp )


Jepp, da er jo jeg godt igang med fjerde halvliteren allerede  :D
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Um, dere vet at Bergen har vært en Hansa-by vesentlig lengre enn Hansa Bryggerier har eksistert? Jeg er en av dem som kunne godtatt Hansa Brann Stadion e.l., av den enkle grunn at det relativt uproblematisk lar seg forklare med historiske referanser. Jeg mener også at det er en stor forskjell på Hansa og Toro, eller RedBull, for å ta det groveste eksempelet. Selvsagt,  skal man være prinsippfast (og det skal man jo helst) styrer man unna alle sponsornavn på Stadion, men alt har sin pris, og i mine øyne er prisen for "Hansa Brann Stadion" vesentlig lavere enn "Toro Brann Stadion".

Og merk at dette overhodet ikke har noe med øl å gjøre i det hele tatt. Det er bare et pussig sammentreff... ;-p
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Veggen

Leser at det er en del som kan tenke seg at Brann selger stadion navnet for penger. Jeg blir kvalm, skikkelig uggen av å høre personer som sier de elsker Brann. Se for deg dama de måtte skifte navn til Frudenbø!?

Jeg har ikke noe sterk tilknyttning til spiller eller trennere i Brann, men til selve klubben og dens sjel. Stadion begynner å nerme seg hundre år gammel. Det skal snø i helvete før jeg kan vurdere å akseptere et nytt navn på Stadion! Skjerpings folks!

tormi

Hvis de hadde bygget ny stadion på Nygårdstangen med kommunal støtte tror dere stadion hadde hett "Brann Stadion" da?

Jeg har selv gått på stadion i snart 20 år men fakta er at Brann ville fått en langt bedre stadion på Nygårdstangen.

Man kunne hatt parkeringsdekke under stadion som genererte penger hver dag hele uken, hele året. Hadde lette kunne leiet ut deler av stadion som næringsbygg med feite leieinntekter.

Men stadion, den hadde dat hett "Bergen Stadion".

Nei jeg mener faktisk at man burde lease ut navnet. Slik kunne man ta tilbake "Brann stadion" når vi ikke hadde behov for pengene. Kanskje kunne man leaset ut navnet frem til 2008 og da ta tilbake BRANN STADION under serieåpningen med splett nye tribuner.

Men uansett jeg forstår at folk har et forhold til stadion navnet, men for meg er det aller viktigste at laget heter BRANN og at vi vinner kamper!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Veggen

Er fullstendig uenig med deg, men det er jo min mening.

tormi

Ja og det er jo lov.

Men det er no så at det er penger som langt på vei bestemmer hvor godt et fotball lag er.

Jeg ville heller at stadion skulle hete Jalla Stadion og ha et Brann i toppen en å ta med seg Brann Stadion til 1. divisjon forresten.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

krøvel vellevold

Quote from: "tormi"Ja og det er jo lov.

Men det er no så at det er penger som langt på vei bestemmer hvor godt et fotball lag er.

Jeg ville heller at stadion skulle hete Jalla Stadion og ha et Brann i toppen en å ta med seg Brann Stadion til 1. divisjon forresten.


Så du vil heller prostituere deg og få mange penger, enn å ikke prostituere deg og ikke få mange penger?

Jeg syns Athletic Bilbao og Barcelona er gode eksempler. Barca kunne nok solgt reklameplass på drakten sin for en god del hundre millioner, og dermed fått et enda mer slagkraftig lag. Men de gjør det ikke! Athletic Bilbao ville kunne fått et mye bedre lag om de gikk bort fra prinspippet om bare baskere på laget. Men de gjør det ikke!

SK Brann skal ikke bare handle om sportslige resultater og pokaler for enhver pris. Det skal også handle om stolthet og tradisjoner. Stoltheten vil jeg faen ikke bytte bort i en pokal!
Legg ned hele klubben!

tormi

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "tormi"Ja og det er jo lov.

Men det er no så at det er penger som langt på vei bestemmer hvor godt et fotball lag er.

Jeg ville heller at stadion skulle hete Jalla Stadion og ha et Brann i toppen en å ta med seg Brann Stadion til 1. divisjon forresten.


Så du vil heller prostituere deg og få mange penger, enn å ikke prostituere deg og ikke få mange penger?



Når vi først er igang med ordspill.

Ja jeg vil heller prostiture meg i kortere tidspunkt enn å bo på gaten, i rennesteinen og oppleve at alle pisser på deg. (Les du er i 1. div og Voff supporterne mobber.)

Med "leasing" modellen så kan man jo selv styre når man vil prostitueres.

Forøvrig blir det jo bare latterlig å sammenligne Barcelona og Brann. Det blir som å sammenligne Ronaldinho og Helge Haugen. Så den gidd eg ikkje diskutere engang.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Veggen

Brann rykker ikke ned hvis de selger navnet sitt! Og Barcelona er faktisk ikke så dumt eksempel. De greier å vinne serie og kanskje Champions league uten en hovedsponsor. Og da samenligner jeg de med andre toppklubber.

Uansett ville jeg gått i protest (tog) mot Brann om de skulle selge stadionnavnet.

krøvel vellevold

Quote from: "tormi"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "tormi"Ja og det er jo lov.

Men det er no så at det er penger som langt på vei bestemmer hvor godt et fotball lag er.

Jeg ville heller at stadion skulle hete Jalla Stadion og ha et Brann i toppen en å ta med seg Brann Stadion til 1. divisjon forresten.


Så du vil heller prostituere deg og få mange penger, enn å ikke prostituere deg og ikke få mange penger?



Når vi først er igang med ordspill.

Ja jeg vil heller prostiture meg i kortere tidspunkt enn å bo på gaten, i rennesteinen og oppleve at alle pisser på deg. (Les du er i 1. div og Voff supporterne mobber.)

Med "leasing" modellen så kan man jo selv styre når man vil prostitueres.

Forøvrig blir det jo bare latterlig å sammenligne Barcelona og Brann. Det blir som å sammenligne Ronaldinho og Helge Haugen. Så den gidd eg ikkje diskutere engang.
Legg ned hele klubben!

tormi

Quote from: "krøvel vellevold"


E du blind eller? Jeg dro jo frem et eksempel for å prøve å få dere som er så kateogrisk til å tenke litt.

Hva om alternativet var at vi rykket ned om vi ikke fikk inn ekstra peng i kassen? Ville ikke du heller "prostituert" deg som du kaller det?

Eller ville du tatt med deg stoltheten din ned i 1 div.

Hvor du får fra at vi kjemper i toppen lurer jeg jo på da. Per dags dato ligger vi nærmere midten enn toppen. Det er seff bare en bagatell å regne da siden serien knapt er begynt. Men synes du tilpasser argumentene dine litt vel mye til meningen din.

Folk får si hva de vil og jeg ønsker HELST at Brann skal beholde navnet på stadion sin, og jeg og synes det ville være KULT å spille uten reklame på drakten. Men samtidig synes jeg det er litt teit å svartmale alt om man solgte/leaset vekk stadion navnet sitt.

For Brann er fortsatt Brann uansett. Det blir litt det samme som om at endel helst vil ha spillere fra Bergen - men med engang vi signerer en god spiller utenfra så spiller det ingen rolle.

Og når dere snakker om å selge sjelden og hiver Barcelona inn i miksen. Tror dere ikke de hadde fått draktreklame om de hadde behov for pengene? Det sier jo seg selv. Men å sammenligne Brann og Barcelona synes jeg blir for dumt. Barcelona har råd til å kjøpe en spiller som Thierry Henry og å betale Ronaldinho verdens feiteste lønn.

Brann er ikke lønnsleder i Norge selv om de kanskje har vært litt slepphendte med å å bruke investorers penger.

Tviler på om Ronaldinho er finansiert ved hjelp av Auto 23!

-------------------

Uansett så bunner vel debatten ned i at dere mener:

Dere ønsker ikke å selge stadion navnet for da føler dere at dere selger sjelen deres (Brann sin).

Jeg mener:

At Brann ikke selger sin sjel om de selger stadion navnet sitt. Jeg tror ikke det blir færre tilskuere eller dårligere stemning. Jeg tror det eneste resultatet vil være: Mer penger i kassen = Bedre spillere, Bedre stadion, større investeringsmuligheter.

Jeg mener også at krøvels argumentasjon om at man er prostituert om man selger stadion navnet er platt, usmakelig og dumt. Tross alt, og det er det ikke mange som skjønner, så eier ikke brann sin egen stadion lenger. Vi eier 49% ja, men det er tross alt 2% mindre enn de som eier den!

Jeg mener at en mellomting mellom å selge og beholde navnet uten å tjene penger på det ville være å "lease". Det er altså etter min mening en potensiell inntektskilde som man ikke automatisk må si nei til.

--------------------
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Langhår

Da kan vi vel heller skifte navn på hele klubben da? Det vil jo være mer passende at SKHansa spiller hjemmekampene sine på Hansa Stadion?

Hansa brygger jo godt øl, og dessuten bodde jo hanseatene på bryggen for noen hundre år siden....

Hva hvis Chess skulle by 10 millioner mer enn Hansa for navnet? Da blir det vel Chess Stadion og SKChess Bergen da? Så kan vi alle møte opp i tøffe Chess-boblejakker....

Man selger ikke sjelen sin for tjue sølvpenger....

Og ja jeg tror faktisk jeg heller ville tatt turen ned i 1. divisjon foran å selge stadionnavnet til en kommersiell aktør...Ikke det at det er en aktuell problemstilling overhode.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

tormi

Jaja deg/dere om det.

Men som jeg sa så ønsket jeg ikke å endre navnet på klubben. Det er jo det som er halve motivet for å kunne selge stadion navnet på en stadion vi ikke engang eier.

At identiteten vår hovedsaklig ligger i KLUBBnavnet.

Men men... gøy med litt liv i leiren. Man at folk heller ville rykke ned enn å endre stadion navnet i en gitt hypotetisk situasjon gjør meg skremt.

Samtidig gjør deg meg glad at det er andre som styrer på stadion enn de som skriver her inne - tror nok de har litt mer gangsyn!  :)  (De som styrer på stadion asså.)
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Langhår

Quote from: "tormi"Jaja deg/dere om det.

Men som jeg sa så ønsket jeg ikke å endre navnet på klubben. Det er jo det som er halve motivet for å kunne selge stadion navnet på en stadion vi ikke engang eier.

At identiteten vår hovedsaklig ligger i KLUBBnavnet.

Men men... gøy med litt liv i leiren. Man at folk heller ville rykke ned enn å endre stadion navnet i en gitt hypotetisk situasjon gjør meg skremt.

Samtidig gjør deg meg glad at det er andre som styrer på stadion enn de som skriver her inne - tror nok de har litt mer gangsyn!  :)  (De som styrer på stadion asså.)
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Snublefot

for å si det sånn..

Vi kan selge spillere, vi kan selge reklame på draktene, vi kan la eksterne investorer betale for spillere vi har lyst på.

Vi kan ha hansasvingen, frydenbø svingen, umbrotribunen, colasvingen, vgsvingen, dagbladetlosjen, whatever u want av navn på de forskjellige tribuneseksjonene, og få penger for dette..

Alt dette er helt greit, og er en viktig del av en sportsklubbs økonomi..

Men å selge klubbnavnet eller stadion navnet, det er totalt unødvendig og dumt. Klubben er SK BRANN Bergen, og stadion er Brann Stadion, også kalt staddaen.. enkelt og greit..  sånn er det, sånn har det vært og sånn skal det være..

Om noen spør om vi heller vil spille i første divisjon med det navnet, enn i tippeligaen med sponsornavn.. JA FOR FAEN.. helt klart.  Jeg ser gjerne brann spille i 2. divisjon også ,  3 divisjon..  men om brann hadde solgt navnet sitt og stadion sin, så hadde jeg ALDRI dratt på en kamp igjen.. jeg hadde aldri støttet laget igjen.. Jeg holder med SK BRANN BERGEN, på Brann Stadion..

(nå skal sant sies, selger man stadion navnet KAN det være at jeg fortsatt hadde støttet laget.. men klubbnavnet, f.eks SK REDBULL BERGEN, da hadde jeg aldri ALDRI støttet laget mer, og min supportertid hadde vært over for bergenslaget)..


Nå er heldigvis brann i en situasjon, økonomisk, stallmessig og publikumsmessig slik at å rykke ned til 1 divisjon KAN være en liten mulighet, men å rykke videre ned til 2. divisjon hadde jeg sett på som lite sannsynlig.. Brann er sterke, og jeg tror nok det skal virkelig mye til før vi ser dette laget i noen lavere divisjoner.

Når det gjelder barcelona så vurderer de faktisk sterkt å selge sponsorplass foran på drakten til neste sesong (som sies å være den mest ettertraktede sponsorplassen i hele verden)....

Candyman

Quote from: "Langhår"At de har sponset Brann siden 1912 eller noe sånt har ingenting med saken å gjøre.

Selv om man liker å bøtte Hansa før og etter kamp må det jo være mulig å holde gangsynet noenlunde i orden! Er det liksom greit å selge til Hansa fordi de brygger det råtøffe produktet øl, mens Toro supperposer ikke klinger like godt?
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

tormi

Quote from: "Langhår"


Ja og jeg forstår deg jeg. For ja jeg har et forhold til "Brann Stadion" jeg også. Men jeg hadde også et forhold til "Hansa tribunen" og jeg har til og med et forhold til "Klokkesvingen". Jeg "vokste" tross alt opp på de to tribunene. Nå får vi sikkert aldri se de navnene igjen.

Men min mening er at grensen går med klubbnavnet. Og det har jeg da aldri stilt meg positivt til. Tror nok aldri at å selge klubbnavnet ville bli aktuelt. Da tror jeg faktisk at også jeg hadde sluttet å gå på staddaen.

Eneste unntaket var om klubben het: "Tormi Hotspurs".   LOL

Jeg bare mener at å lease ut stadion navnet hadde vært et meget godt alternativ om det stod om nedrykk. Er seff en hypotetisk situasjon.


Artig poeng forøvrig med at Barcelona vurdere sponsor inntekter på draktene. Der hørte jeg "klask" og ett argument som gikk i grus  :)
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

ostraume

Enig med Tormi.  Grensen den går ved klubbnavnet.  Selvsagt dumt om Brann Stadion blir omdøpt til Toro Stadion, men jeg hadde ikke sluttet å gå dit av den grunn. Stadion er stadion uansett.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krøvel vellevold

Quote from: "tormi"
Quote from: "krøvel vellevold"


E du blind eller? Jeg dro jo frem et eksempel for å prøve å få dere som er så kateogrisk til å tenke litt.

Hva om alternativet var at vi rykket ned om vi ikke fikk inn ekstra peng i kassen? Ville ikke du heller "prostituert" deg som du kaller det?

Eller ville du tatt med deg stoltheten din ned i 1 div.

Hvor du får fra at vi kjemper i toppen lurer jeg jo på da. Per dags dato ligger vi nærmere midten enn toppen. Det er seff bare en bagatell å regne da siden serien knapt er begynt. Men synes du tilpasser argumentene dine litt vel mye til meningen din.

Folk får si hva de vil og jeg ønsker HELST at Brann skal beholde navnet på stadion sin, og jeg og synes det ville være KULT å spille uten reklame på drakten. Men samtidig synes jeg det er litt teit å svartmale alt om man solgte/leaset vekk stadion navnet sitt.

For Brann er fortsatt Brann uansett. Det blir litt det samme som om at endel helst vil ha spillere fra Bergen - men med engang vi signerer en god spiller utenfra så spiller det ingen rolle.

Og når dere snakker om å selge sjelden og hiver Barcelona inn i miksen. Tror dere ikke de hadde fått draktreklame om de hadde behov for pengene? Det sier jo seg selv. Men å sammenligne Brann og Barcelona synes jeg blir for dumt. Barcelona har råd til å kjøpe en spiller som Thierry Henry og å betale Ronaldinho verdens feiteste lønn.

Brann er ikke lønnsleder i Norge selv om de kanskje har vært litt slepphendte med å å bruke investorers penger.

Tviler på om Ronaldinho er finansiert ved hjelp av Auto 23!

-------------------

Uansett så bunner vel debatten ned i at dere mener:

Dere ønsker ikke å selge stadion navnet for da føler dere at dere selger sjelen deres (Brann sin).

Jeg mener:

At Brann ikke selger sin sjel om de selger stadion navnet sitt. Jeg tror ikke det blir færre tilskuere eller dårligere stemning. Jeg tror det eneste resultatet vil være: Mer penger i kassen = Bedre spillere, Bedre stadion, større investeringsmuligheter.

Jeg mener også at krøvels argumentasjon om at man er prostituert om man selger stadion navnet er platt, usmakelig og dumt. Tross alt, og det er det ikke mange som skjønner, så eier ikke brann sin egen stadion lenger. Vi eier 49% ja, men det er tross alt 2% mindre enn de som eier den!

Jeg mener at en mellomting mellom å selge og beholde navnet uten å tjene penger på det ville være å "lease". Det er altså etter min mening en potensiell inntektskilde som man ikke automatisk må si nei til.

--------------------
Legg ned hele klubben!

Toa

Quote from: "krøvel vellevold"


Fotballklubbene selger jo seg selv idag for å få inntekter, spørsmålet er bare hvor grensen skal gå.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

tormi

Ja jeg mener 5. plass i norsk serie ikke er toppen. I England ja, men der er det jo nesten dobbelt så mange lag i toppserien!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

BrannFa(e)n

Da snakker du om toppen i tippeligaen, og ikke om toppen i Norge. Toppen i Norge er, for meg, hele tippeligaen, under tvil noen lag i 1. Div.
rannfasiten

tormi

http://fotball.bt.no/eliteserien/article55152.ece

Og der skiftet Molde Stadion navn til Aker Stadion.

I dette tilfellet er vel alle enige om at Aker høres bedre ut en Molde. Men hva høres ikke bedre ut en Molde? :)

Men Molde hadde vel ikke noe valg siden Aker "eier" klubben nærmest. Molde hadde vel mistet hele grunnlaget uten pengestøtten fra Røkkegutta.

Vi er heldigvis ikke styrt av økonomien på sammme måte idag som det enkelte andre er.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

tormi

Hehehehe!

Kapitalismen lenge leve. Du er men morsom krabat Krøvel, og jeg ser ironien din, ispedd litt alvorlig undertone.

Jeg personlig tror at å snakke om salg av KLUBBnavnet er urealistisk. Ihvertfall håper jeg det. Vi så riktignok en tendens i basketball der vi har Ulriken "Eagles" osv.

Dette handlet dog mer om merkevarebygging og amerikanisering for å bli et mer "spiselig" produkt.

For meg er basket stort sett uspiselig uansett, ihvertfall så lenge det ikke er NBA en ser på. Norsk og AM basket er jo to forskjellige sporter, men dette var en liten avsporing.

Av de tingene i verden jeg IKKE bekymrer meg for er ihvertfall at SK Brann skal skifte navn.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Go Up