• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Billettsalgstall

Started by krøvel vellevold, April 17, 2006, 16:54:06 PM

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Go Down

krøvel vellevold

Quote from: "grei"


RBK hadde ikke 21000 i dag, de hadde 15897. Og jo, hvis vi hadde hentet idrettslag gratis med buss i hele Hordaland, slik RBK gjør i Trøndelag, skulle det nok blitt noen tusen ekstra. Men er det noe mål å bare stable inn flest mulig tilskuere uten at de er der pga kampen? Hadde Bergen vært i USA kunne vi sikkert hatt 40000 på alle kampene, men 30000 av dem hadde jo vært der fordi de hadde gratisbillett, for å spise popcorn, for å vinne en bil i pausen, og for være der det skjer. Er et sånt publikum noe å trakte etter?

Når det gjelder det med å være best pga andres "dårlighet" som du kaller det: Ja, når vi selv ikke har 25000 på kampene, så må vi være best på at de andre er dårligere. Det blir jo det samme med det sportslige: Sitter du og håper på at de andre topplagene vinner, fordi vi ikke skal vinne serien pga andres "dårlighet"?

Uansett: Hva hjelper det om Brann får inn mer penger pga økte publikumstall, når konkurrentene også gjør det? Da er vi like langt! Og ikke kom trekkende med e-cup, for det er serien som er hverdagen. E-cup kan vi aldri nå spesielt langt i uansett.

Forresten tyder argumentasjonsrekken din på at du holder med RBK og VIF og andre norske lag i e-cup. Du er litt sånn "de andres suksess gjør Brann bedre".
Legg ned hele klubben!

grei

Hvis konkurrentene i knestående sidehopp klarer 5 meter og tjue, mens du bare klarer tre femogseksti, så går du ikke rundt og håper at motstanderne skal brekke beina eller begynne å prestere dårlig. Du tar deg selv i nakken og forsøker strekke deg etter (og helst forbi) deres nivå.

enavgutta

Jeg forstår rett og slett ikke hvorfor det ikke var utsolgt i dag mot Stabæk. Perfekt vær, vi ledet serien og det hele... Litt trist å konstatere

krøvel vellevold

Quote from: "grei"Hvis konkurrentene i knestående sidehopp klarer 5 meter og tjue, mens du bare klarer tre femogseksti, så går du ikke rundt og håper at motstanderne skal brekke beina eller begynne å prestere dårlig. Du tar deg selv i nakken og forsøker strekke deg etter (og helst forbi) deres nivå.


Så hvis Brann og RBK står likt på tabellen før siste serierunde, så håper du at RBK vinner fordi det ville være for dumt at vi vant serien på andres "dårlighet" (som du kaller det)????

Så lenge Brann ikke klarer å øke til 20000 i snitt, så må nødvendigvis andre lag gå NED i interesse for at vi skal trone øverst på tilskuertabellen!

Og om AaFK hadde doblet snittet sitt til 20000; hvem tror du det hadde hjulpet mest økonomisk; Brann eller AaFK? Eller tror du det er automatikk i at hvis AaFK dobler, så dobler Brann også? I så fall er begge klubber like langt innbyrdes.
Legg ned hele klubben!

Tom C

Er det virkelig allerede utsolgt til 16.mai? De 3000 plassene de skulle legge ut kl 1000 i dag må jo ha gått hinsides fort...? Kun Brann - Lyn som dukker opp på nettet.

Skulle inn å kjøpe en billett for svigers, og trodde jeg var tidlig ute kl 10.12, men jeg tok tydeligvis feil.

Eller er det jeg som roter fælt?
Aldri mer Obos....

Pepto_I

Jeg var inne og kikket 10:03 og det var ikke noe lagt ut da heller... Virker ikke som at det er lagt ut noe som helst for salg enda. Får bare smøre oss med med tålmodighet virker det som!

Tom C

På tlf sier de på billettluka at de har ekstra stor pågang og dessverre ikke kan motta min samtale, vennligst prøv igjen senere...

Fikk en ekkel flashback til cupfinalen 2004.....
Aldri mer Obos....

janjan

Det var visst en forsinkelse med å legge ut på nettet. Har kommet nå. Men står utsolgt. Tviler på det kan stemme?

grei

I valget mellom bedre tilskuertall og stemning, men ikke være best på disse tingene, og dårligere stemning og tilskuertall, men være best, er valget selvfølgelig førstnevnte. Det  handler om å være på et nivå man kan være stolt av, ikke om å vinne noen form for konkurranse. Har Brann 17000 i snitt kan RBK gjerne ha 20000 for min del.

Hvorfor vil man egentlig vinne? Det handler om ære. Ligger det like mye ære i å vinne en serie av middelhavsfarere som VIF gjorde i fjor som å vinne som RBK pleide gjøre det? Ligger det like mye prestisje i å vinne med Drillosfotball som med angrepsvillig stil? Vi er såpass sulteforet at sportslig suksess går foran alt, men nei, det er ikke likgyldig hvordan det skjer.

krøvel vellevold

Quote from: "grei"I valget mellom bedre tilskuertall og stemning, men ikke være best på disse tingene, og dårligere stemning og tilskuertall, men være best, er valget selvfølgelig førstnevnte. Det  handler om å være på et nivå man kan være stolt av, ikke om å vinne noen form for konkurranse. Har Brann 17000 i snitt kan RBK gjerne ha 20000 for min del.
.


Nei, jeg syns det er viktigst å være best.
Legg ned hele klubben!

Tom C

Quote from: "janjan"Det var visst en forsinkelse med å legge ut på nettet. Har kommet nå. Men står utsolgt. Tviler på det kan stemme?


Fullt kaos igjen... Kom igjennom på tlf til en dame som sa at billettene kun skulle selges til BT abonnenter. Når jeg sa at dette bare skulle gjelde 1500 av de tre tusen, så sa hun "jaa.... og jeg vet egentlig ikke hvor de siste 1500 er blitt av..."

Er det virkelig mulig?
Aldri mer Obos....

Helginho

Stor skandale hele greien..

krøvel vellevold

Quote from: "Helginho"Stor skandale hele greien..


Ja, det er jo merkelig hvis det var lagt ut 1500 billetter kl. 10, og så er det ingen som har hverken sett eller hørt noe... Forresten ser jeg at hele Klokke er "utsolgt" til Lyn-kampen også. Og DET tviler jeg VELDIG på! Er ikke salget startet i det hele tatt? Eller har Svartebørscompagniet kjøpt opp alle billettene?
Legg ned hele klubben!

janjan

1356 ledige. Men får man kjøpt? Neida

janjan

Noen som vet om de selger i adm på Stadion?

BlaaMester

Fikk beskjed om at det var utsolgt i administrasjonen.

anita

Det ble kun lagt ut 300 billetter kl 10 i dag. Stod selv en time i kø, men fikk beskjed om at alt var utsolgt kl 10.25, men at bt skulle selge til sine abonnenter... Det hjelper ikke oss som ikke er abonnenter men som står uten billett. Må si jeg er forbannet i dag, hadde sett frem til 16. mai kampen lenge, men ser ut som om eneste mulighet nå er å se kampen på tv. Tragisk!

BlaaMester

Men hva skjer med billettluka.no?

"Ultlegging av BT-billettene til kampen 16. mai er dessverre litt forsinket, vi jobber med saken og billettene vil være tilgjengelig i løpet av kort tid."

Men fremdeles så synker antall ledige billetter, raskt...

Lennono8

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4706

Står her at det er utsolgt, men på www.billettluka.no står det at der cirka 1200 billetter igjen. Men prøver man å kjøpe går ikke det. Det merkelig er at tallet på antall ledige billetter synker, så noe må jo få kjøpt de...

janjan

Det er ledige BT-billetter. Logg inn på din side på bt.no og videre derfra. Det er vel disse som er ledige.

Klaus_Brann

Det her er helt tragisk opplegg!!!
Satt klar kl. 10 og ingen billetter ble lagt ut...satt der 10 min, ingenting skjedde...sjekket så etter noen minutter igjen og da sto det utsolgt...
Nå står det 1083 ledige, men går man inn for å kjøpe er det utsolgt!det her er forbanna tragisk!!!!!!!!!!!!!!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Brannfrelst

sender du en link på hvor en kan finne min side??
2.10.07-Gullet kom hem!

Lennono8

gå inn på http://minbt.bt.no og logg deg inn hvis du abonnerer på BT.
Mye ledige billetter. Billige er de og...

Klaus_Brann

Quote from: "Brannfrelst"sender du en link på hvor en kan finne min side??
¨

min side?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Superjack

At brann ligger etter RBK i publikumssnitt er trist, men jeg tror det kommer til å endre seg når hele stadion er bygd ut med 20500 sitteplasser, og at alle de kan kjøpes gjennom fornuftige kanaler som billettluka.no, Narvesen og i Brannbutikken.
Tilgjengeligheten har vært elendig i år. Det er ikke mange som gidd ta turen opp til stadion når de ikke vet om de får billett en gang. De som er så ihuga interresert at de vil det, de har billett i god tid før kamp. :)

Når det gjelder BT sine billetter i klokkesvingen så synest jeg det er en helt annen sak det med 1 + barn gratis enn RBK sin 3 for 2 løsning osv.
1+ barn gjør at det blir rimeligere for familien å gå på stadion, men det beste er at far tar med seg poden på stadion.
Pappaen som er 35 og ikke lenger går på stadion, tar med seg guttungen/jenten på 7-9 på stadion for første gang :) = En ny liten stadiongjenger formes :D
Det er VIKTIG!

Som Jesus sa: "La småbarna komme til meg" :D
Brannsupporter.

Chris*

Jeg sliter som mange andre med å bestille billetter.
Med bt, så får en som kjent "1 voksen og 1 barn", problemet er at jeg bare vil ha 3 voksne, da ved siden av hverandre. Noen som vet om dette går ann å få til?
en som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Tom C

noen BT abonnenter som allerede har billett og som kan kjøpe en for meg?
Aldri mer Obos....

Klaus_Brann

Er det noen som abbonnerer på bt her som har mulighet til å kjøpe 2 billetter for å hjelpe en som lider under det tragiske systemet til billettluka.no??
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Doffen85


Klaus_Brann

Er det noen som abbonnerer på bt her som har mulighet til å kjøpe 2 billetter for å hjelpe en som lider under det tragiske systemet til billettluka.no??
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Helginho

Der var 4 billetter i boks, latterlig system..

2 av mine kompiser skal inn som barn..

chris_henrik

Hva skjer når to "unge voksne" kommer i døren med disse BT-billettene? Barnebilletten har jo samme pris som student kategorien på nedre hansa og felt F og G. Har bestilt til kjiket og en kompis...
<BRANN> ..... DKFM

Helginho

Tror ikke det blir noe problemer, det har vært nok rot med billettene i det siste..

Tror ikke Brann vil ha enda mer bråk..

Superjack

Helginho, kan bli problemer om vaktene ser på billettene til kompissene dine :)  Har vært med på at personer uten gyldig studentleg IKKE har fått komme inn.

Kjøp 4 billetter dere! og ta med dere 4 barn :D

Jeg mener dere sniker 2 mann inn på stadion og snyter brann for penger.
Brannsupporter.

Klaus_Brann

Quote from: "Superjack"Helginho, kan bli problemer om vaktene ser på billettene til kompissene dine :)  Har vært med på at personer uten gyldig studentleg IKKE har fått komme inn.

Kjøp 4 billetter dere! og ta med dere 4 barn :D

Jeg mener dere sniker 2 mann inn på stadion og snyter brann for penger.


Snyter Brann for penger gjør de vel ikke, siden det er BT sine billetter, dermed er de vel allerede betalt for i form av sponsorpenger...
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Helginho

Kjøp 4 billetter dere! og ta med dere 4 barn :D

Går ikke an, maks antall man kunne kjøpe var 2 barn og 2 voksen..

Men ettersom det ser ut som det er haugevis som har gjort akkurat det samme som meg tror jeg ikke vaktene vil bry seg..

Blir ikke mange barn på den tribunen tror jeg

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Helginho

Fremdeles 500 Bt billetter igjen ifølge billettluka.no

Superjack

Vet ikke jeg, synest faktisk vaktene ikke skal slippe inn de som er voksne og kommer med barnebillett. Det er en familieseksjon, og poenget er at foreldre skal kunne ta med barna sine til stadion.

Og dere kan hyle om at dere ikke får billetter på andre vis osv ovs. Det hadde dere om dere hadde kjøpt litt tidligere.
Brannsupporter.

chris_henrik

Quote from: "Superjack"Jeg mener dere sniker 2 mann inn på stadion og snyter brann for penger.


Jeg mener Brann har rotet vilt med billetter så langt i år. Krøvel har hatt søvnløse netter med tall som ikke går opp. Det er elendig informasjon om hva som faktisk er tilgjengelig, og ikke minst når billetter blir lagt ut for salg. Og da har jeg ikke begynt på visen om at en må komme seg på en bestemt fø**ings mix-kiosk for å hente billettene.

Skal gledelig betale mellomlegget for den ekstra billetten, årsaken til at en bestiller via BT.no er ikke prisen (270kr for en barn og en voksen), men tilgjengeligheten.

Dette med å selge gjennom BT er nesten på høyde med Cupfinalen og det svenske nummeret til Ticknet. Tenker da på at det finnes en bakdør inn i systemet.

DKFM!!!

Oppfordrer alle til å finne en tante eller kollega med bt-kort. Fremdeles 700 billetter til salgs.
<BRANN> ..... DKFM

Helginho


lenuzen

skulle ikke være lett dette her, men har nå rotet frem et bt kort, og har bilett fra før så får jeg tak i blir det noen til salgs herfra.
rann i våre hjerter

UnnamedFeeling

Jeg har 2 billetter til 16. mai-kampen (BT-billetter, 1 voksen og 1 barn). Disse selges til første interesserte som melder seg på epost estranged26@hotmail.com.

Billettene selges for pålydende + servicegebyr = 270,-.

Hva kjøper gjør med billettene; om vedkommende "sniker" inn en voksen på barnebilletten, blir kjøpers eget ansvar! Jeg selger mine billetter, 1 voksen og 1 barn, så får kjøper slå ut håret og leve farlig om ønskelig.
quot;Det er godt med alt som er gjort", sa mannen. Han tørket seg i ræven før han dreit.

krøvel vellevold

At en sponsor skal stå for salget av 1500 billetter, er jo egentlig en skandale! At folk kunne fått rabatt på billettkjøp gjennom BT-abonnement; greit nok. Men det blir for dumt når 1500 plasser skal være RESERVERT BT-abonnenter.

Forøvrig så er vel det antallet "ledige" som står på billettluka.no inkludert BT-billettene. Greit for meg, så slipper jeg å lure på om de 1500 billettene er solgt eller ikke. Mange søvnløse netter spart der, ja... hehehe...

Verdt å merke seg er at det for et par timer siden var 1563 ledige sitteplasser til Lyn-kampen. Og da snakker jeg om de tre tribunene som har vært i bruk til nå i år. Med andre ord er det solgt ca 9000 sitteplasser på Hoved, Nordre og Hansa. Meget mystisk med tanke på at det i mars liksom var solgt ca 10100 p-kort til sitte... Eller har de latt folk med p-kort få lov til å flytte til Klokke, slik at det blir plasser ledige der de flyttet fra? Søren ikke godt å vite, for dette billettsystemet er en gåte!
Legg ned hele klubben!

lenuzen

bare rot å kjøpe fra bt, har kjøpt via bilett luka de andre kampen og det har gått fint, men nå gjennom bt ble alt krøll:S
rann i våre hjerter

Xminator

Hvor mange tilskuere blir det da 16. mai? Felt-S blir vel neppe fult siden det er Tromsø som skal ha tribune der, så rett i underkant av 19000?

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"Hvor mange tilskuere blir det da 16. mai? Felt-S blir vel neppe fult siden det er Tromsø som skal ha tribune der, så rett i underkant av 19000?


For det første er det vel bare 3500 plasser på Klokke foreløbig, så kapasiteten er vel neppe mer enn 18500+. Og TIL-fansen kommer nok ikke til å få hele S for seg selv...
Legg ned hele klubben!

panZer micky

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Xminator"Hvor mange tilskuere blir det da 16. mai? Felt-S blir vel neppe fult siden det er Tromsø som skal ha tribune der, så rett i underkant av 19000?


For det første er det vel bare 3500 plasser på Klokke foreløbig, så kapasiteten er vel neppe mer enn 18500+. Og TIL-fansen kommer nok ikke til å få hele S for seg selv...


Kommer de då?? blir vel 5- 10 stk maks så blir nok ikkje et organisert bortefelt

Pleier ikkje komme folk fra nord å spesielt fra bodø

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

arntf

Quote from: "grei"Hvis konkurrentene i knestående sidehopp klarer 5 meter og tjue, mens du bare klarer tre femogseksti, så går du ikke rundt og håper at motstanderne skal brekke beina eller begynne å prestere dårlig. Du tar deg selv i nakken og forsøker strekke deg etter (og helst forbi) deres nivå.


Helt enig med deg. De eneste som kan gjøre noe med Branns tilskuertall, er klubben selv og dens supportere. Rosenborg trekker folk fordi man har god og profesjonell markedsføring, stor og aktiv supporterklubb, god tilgjengelighet (geografisk og billettmessig), stadion som kan ta imot, og dessuten er det generelt høy interesse i byens befolkning. Det siste gjelder også for Aalesund, forøvrig.

Klarer ikke Brann det samme, er det på disse områdene klubben må satse. Det holder ikke å sitte der og håpe interessen dabber i resten av Norge.
quot;Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"

Go Up