• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tabber, forsvarsfeil,mangel på kynisme og kontant forsvar.

Started by batty, April 10, 2006, 22:22:38 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

batty

Gang på gang må vi se at det gjøre sdumme og grove feil i forsvar. Irriterende å aldri kunne slippe å være vitne til unødige tabber der bak. Den håpløse bakoverheadingen til Miller er utilgivelig. Hvis ikke det blir tema i morgen skjønner jeg ingenting. En annen tin, når man tar ledelsen borte SKAL ballen oppover mot cornerflagget til motstanderen i etterkant, for enhvær pris. Hvis man har sjansen til å få tak i ballen da. Mot LSK nytter det ikke med sympatisk opptreden der bak, da vil ubarmhjertige Lillestrøm score uten å nøle. Det må jobbes knallhardt, konsentrasjonen må være på topp og så får heller spillet komme som et resultat av all jobbingen. Nå har Lillestrøm både kraft, fart og teknikk og det er ikke lett å vite hvordan man skal møte dem, men trolig er det sikreste å stå høyt, spille offensivt og med max innsats.

Batty

Langhår

Quote from: "batty"Nå har Lillestrøm både kraft, fart og teknikk og det er ikke lett å vite hvordan man skal møte dem, men trolig er det sikreste å stå høyt, spille offensivt og med max innsats.

Batty


Uenig. Mot LSK er nok resepten som følger: Alle mann i forsvar, sette inn presset på egen femmeter og spille for halv maskin.....  :)
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Stoffi

Nei nei nei, langhår. Du har misforstått helt. Det er lange Flo pasninger gjennom hele kampen som er nøkkelen til suksess, spesielt når vi ikke har noen Flo.
Men jeg har hørt Winters er en jævel til å klatre på skuldrene til Sæternes, så her lukter det gull.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Stalin

LSK er kanskje dem som spiller kjedeligst fotball i hele Norge.

Pælme ballen fremover, og alle mann frem på dødball. Scorer de ligger de med 11 mann i forsvar resten av kampen.

Lurkin

Vi må passe på å ikke ligge forsvaret FOR høyt, for med stort bakrom så er Myklebust og ikke minst Mifsud de verste spillerene vi kan spille mot.
Berømte Brann fra Bergen

Alzheimer/Silverspurs

Trur folk heng litt igjen i den gamle LSK-perioden.

LSK er ikkje seriens kjedeligaste lag lenger. Mifsud, Koren, Occean og andre kan behandle ballen vakkert om dei vil, og spelet går ikkje berre ut på kontring, musklar og lange ballar. Trur dei blir ei ekstrem hard nøtt neste runde.

Xminator

De liker å fortelle verden hvor flinke de er blitt til å spille ball, men ... Det jeg så på søndag var ett LSK som pælmet ball og scoret på dødball. At det har en teknikker på midtbanen gjør dem selvsagt farlige, men de har fortsatt samme gampefotballen.

Venter nå på første "De må ha presenning på stadion"-tråden fra "Batty".

tormi

Quote from: "Xminator"De liker å fortelle verden hvor flinke de er blitt til å spille ball, men ... Det jeg så på søndag var ett LSK som pælmet ball og scoret på dødball. At det har en teknikker på midtbanen gjør dem selvsagt farlige, men de har fortsatt samme gampefotballen.


Kjekt å se at vi to ihvertfall så samme kampen!

LSK imponerte ikke meg heller i denne kampen. De hadde voldsomt trykk de 20 første minuttene og scoret to litt lette mål, selvfølgelig på dødball.

Nå hater jeg å spille mot slike lag, men jeg synes det er rart at ikke Lillestrøm spiller mer langs bakken med det laget de har, for de har absolutt spillere til det.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Ozzy

Det blir viktig med konsentrasjon i forsvaret, men nøkkelen blir at vi klarer å få igang noe ordentlige angrep. Nå er forhåpentligvis banen langt bedre på stadion en den var i fredrikstad. Noe jeg tror vingene våre setter spesielt stor pris på. Og nå har husekleppen hjemmebane så det her går bare en vei!! Vi satser på reprise fra i fjor!! :)

krøvel vellevold

Syns Bjørn Dahl overrasket positivt i går. Spesielt offensivt.

Kort oppsummert:
Brann spilte en ok kamp, men i begynnelsen var FFK det klart førende laget og hadde fortjent å lede ved pause. I andre omgang var Brann best. Ellers klarte dommeren å utmerke seg med å vise gult kort for absolutt alt mot slutten av 1.omgang. Samme omgang ble også preget av en veldig lav sol. Imidlertid så det ikke ut til å prege Opdal, som gjorde flere gode redninger med solen i øynene. I 2.omgang var solen gått ned, så FFK unnslapp dette problemet. Irriterende at Andresen ikke scoret på straffen. Det kunne blitt 3 veldig viktige poeng hva selvtillit angår. Men slik som Brann har fremstått på forsesongen, var det vel egentlig viktigst at vi ikke tapte. Uavgjort borte er greit nok, og det ropes ikke om skandale ennå.
Legg ned hele klubben!

batty

Hvis det er riktig at man skal starte med Miller og Andresen samtidig synes jeg det er positivt. Tror ikke man skal legge seg bakpå og vente på LSK's anstorminger inn i feltet, men prøve å sørge for at LSK så sjeldent som mulig er på besøk i egen sone. Likevel frykter jeg opptil flere baklengsmål, og Lillestrøm kan komme til å score på flere måter; corner og Kippe kjemper inn ballen, OO stormer inn i feltet og scorer etter etablert angrep eller Myklebust stikker fra Brannstopperne og scorer alene med Opdal.
Max innsats og å prøve å stole på egne kvaliteter er trolig klokest på tirsdag.

tormi

Ulempen med å ha Miller i midtbane leddet er jo at da blir Andresen den defansive spilleren på banen...
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

krøvel vellevold

Quote from: "tormi"Ulempen med å ha Miller i midtbane leddet er jo at da blir Andresen den defansive spilleren på banen...
Legg ned hele klubben!

Lurkin

Nå tror jeg at LSK frykter Bengt og Charlie like mye som vi frykter LSK etter bondeslakten i fjor.
Berømte Brann fra Bergen

Bruiser

Quote from: "Lurkin"Nå tror jeg at LSK frykter Bengt og Charlie like mye som vi frykter LSK etter bondeslakten i fjor.

Den sammenlikninga var tynn suppe gitt.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Tom C

Tror uansett at LSK skal få nok å passe på dersom Winters er sitt gode gamle bevegelige selv, samtidig som vi har to offensive og kreative vinger. De kan ikke gi Sæternes noe plass heller, og etter det jeg har sett av LSK, så har de bare en god back, mens han andre er veldig variabel (stefanutto)

Tror kampen kommer til å bli avgjort på hvem som får styrt midtbanen. Får Andresen og Miller tid til å distribuere baller fremover, kommer åpningene for Brann. Hvis vi derimot tillater LSK å få styre spillet, er jeg veldig redd for hva Mifsud Koren og Ocean kan stelle i stand for forsvaret vårt.
Aldri mer Obos....

janjan

Det føles komfortabelt å ha Sigurdsson som midtstopper i slike kamper. Hans utrolige fart kommer nok til å redde en del baklengs i år. Han har de fysiske forutsetningene for å bli en meget god midtstopper. På tross av sin lave høyde syns jeg han vinner veldig mye i lufta. Mot LSK kommer garantert farten hans til å bli nyttig.

Bruiser

Janjan sin kommentar tiltredes. Har tenkt mykje på det samme, først var eg veldig skeptisk til å flytte Sigurdsson inn, men han har eit klart potensial til å bli ein god stopper.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Motyka

Quote from: "Bruiser"Janjan sin kommentar tiltredes. Har tenkt mykje på det samme, først var eg veldig skeptisk til å flytte Sigurdsson inn, men han har eit klart potensial til å bli ein god stopper.


Så lenge han ikke prøver å gjøre noe som helst annet med ballen enn å mokke den lengst mulig vekk så er jeg enig. God i dueller og meget rask. Kan komme til å løpe opp mye.
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

batty

På humpebanen i Kristiansand valgte heldigvis Mjelde mye lange baller og løfting for den ujevne banen innbød ikke til annet. Også mot VIF kan det bli nødvendig, tidlig å si ennpå.

Go Up