• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Robbie vil GĂ? !?!

Started by EvenSteven, April 08, 2006, 18:44:08 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

EvenSteven

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article606795.ece

Hmm... foruroligende at Brann ikke skal ha muligheten til Ă„ ha en skikkelig benk.....
Vet ikke om jeg sympatiserer med Winters her, eller mener han bare mÄ gÄ hvis han ikke tÄler konkurranse...
Uansett...... Andre klubber i Norge og utlandet har jo klassespillere pÄ benken, slik er gamet....

Pondan


Rasmus_brann

Jeg forstÄr Robbie jÊvla godt, han er er enn god nok til Ä spille i 1. elleveren til et lag som Brann.. Men eg tror nok det ordner seg dette her.. Ellers vet eg ikke ka eg gjÞr, typisk stuasjon:

Sommerferie:Robiie reier hjem pga. lite spilletid, bÄde huseklepp, og PVM blir solgt til engelske middemÄdige klubber for en fin sum, MIM og POL bestemmer at stallen fortsatt er bra nok og invisterer pengene fra salgene til utbyggingen og cruise med all mulig luksus fri bar og mat til caribien for alle investorer og sponsorer.
Og resten gÄr til en skadet reservespiller fra HÞdd...

oi!! Tok eg litt av her nÄ??....
et e ikke tvil at det gÄr ann, sÄ lenge hjertet stÄr i Brann!

Gud

ForstÄr ikke at han har lyst til Ä reise bort fra klubben med engang han ikke fÄr spilletid. Spillere som sutrer til media kan dra seg til helvete ut av klubben, slik dritt trenger vi ikke i klubben. Fikk nok av Knarvik sin evinnelige grining. Men dette setter jeg pÄ kontoen for ekstrem skuffelse hos Robbie. SÄ jeg tilgir han denne gangen, men en gang til og han mister min respekt.

LanghÄr

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

Brann mÄ vÊre proffe nok til Ä takle at gode spillere er misfornÞyd med Ä ikke spille. Hvis ikke kan vi kun ha en bestÄende av spillere som Ystaas og Knudsen. At Robbie er hÞylytt misfornÞyd med Ä ikke spille tar jeg som en sunnhetstegn.

Robbie er ingen sÄkalt "squad player" og kommer garantert til Ä forsvinne om han ikke klarer Ä skaffe seg fast plass til sommeren. Han er tross alt 32 Är og for gammel til Ä spille fotball for moro skyld.

HÄper Mjelde har kontroll over dette, fÞler meg sikker pÄ at Robbie har minst et og kanskje to gode Är igjen av karrieren sin. Men som LanghÄr pÄpeker Robbie har ikke levert i vinter.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

tormi

Jeg synes det er et styrke tegn at Mjelde benker en spiller som ikke har fungert max, til tross for at det er Winters. PÄ denne mÄten viser Mjelde at INGEn har klippe kort. Har Miller vÊrt bedre sÄ fortjener seff han Ä starte.

Winters mÄ ta seg selv i nakken og ikke gÄ ut sÄ tidlig Ä sutre. Kun han selv som kan gjÞre noe for Ä starte kamper.

Jeg blir veldig forbanna om Winters Þdelegger for laget med sutring. Winters er god nok for laget nÄr han har rett fokus!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

abe78

Desverre for Winters er han nÄ fjerdevalget. Det er kanskje det som uroer han? VÄr venn fra Albania hadde sikkert spilt om han hadde vÊrt frisk.

Virker veldig uproft Ă„ syte om dette i media og det fĂžr sesongen har startet. Likevel er ikke dette unormalt. Rosenborg opplevde at Helstad stilte ultimatum (i hvert fall i fĂžlge media). Tar det med en liten klype salt og en slurk tequila, sitronen dropper jeg.
.og husk!

Lurkin

Tror det er kort vei til fÞrstelaget, men sÄnn som han har spilt i vinter sÄ skal han spille seg inn pÄ laget - basert pÄ prestasjoner. Han er 32 Är gammel og lett Ä erstatte, selv om jeg ser pÄ Robbie som en viktig del av Brann-laget pga alle assistene hans. Det samarbeidet som Bengt og Robbie hadde i lÞpet av kort tid i 2004 sier mye.
BerĂžmte Brann fra Bergen

Derabilo

Winters er ikke ferdig i Brann enda.. Han har kjempet seg inn i Brannlaget fÞr, og vil gjÞre det igjen! Han er ikke sÄ dum som det gis inntrykk av pÄ ibergen.no, han vet han skal kjempe seg inn igjen! Hvem er den eneste spilleren Mjelde aldri trenger Ä gi instrukser til? Nettopp Robbie!

Men hva kan han forvente etter de elendige treningskampene? Han mÄ vise mer vilje til Ä spille nÄr han fÞrst spiller, da vet vi alle hva han kan klare, og vi vet han blir fast spiss i Brann sammen med SÊternes!

Kong Vinters tid i Brann ekke ferdig enda!
Bergen ut av Norge -

Xminator

Ta det helt med ro. Det er ikke lenge fÞr Miller stÄr og sier akkurat det samme :)

Kanskje de til og med synger duett. Tror iBergen har krisemaksimert og snudd pÄ alt av ord for Ä komme frem til den saken der.

Vinner vi kamper kommer det ikke til Ă„ bli mye sutring fra noen spillere uansett.

janjan

Spekulativ journalistikk fra ibergen som vanlig. Selv har jeg fullstendig forakt for den gjengen og ofrer dem ikke et klikk.

Nixon

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article606992.ece

Apropos ibergen.no. I dag kom det som vanlig flere sure oppstÞt fra Henrik FÊrevÄg...
RÞd makt pÄ Hansa

BrannFa(e)n

Dette er tÞv. Iallfall bÞr det vÊre det. Winters har ved tidligere anledninger faktisk ettersÞkt flere konkurenter pÄ spissplass.
rannfasiten

Go Up