• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Suazo til Bergen

Started by Xminator, March 30, 2006, 18:11:43 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Kristin

Quote from: "Brannmus"http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=14188

Litt interessant dette. Er en liste over spillerne et agentselskap representerer om jeg har skjønt det rett og markedsverdien.

Ser ut til at han er blant de bedre da om pengene er noen antydning.ser man på det bildet er han utenom fargen ganske lik på et visst scharnes smil... samme glød og barnlige øyner.. hehe
rann har hatt flere oppvaskmøter siden 3-2-tapet mot Bodø/Glimt på torsdag.

- Jeg har skjønt at det har vært mye snakk og styr. Jeg har vært på noen møter, men har ikke fulgt så nøye med, sier
tomålsscorer Sæternes.

Brannmus

Når du sier det, så er det faktisk en likhet der ja.. Artig..

kabelmann

Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

power

Så lenge han er bedre Haugen, JA TAKK!!!

Xminator

Og akkurat den saken der kan fort bli det som gjør at han ikke kommer. Noen ganger må jo agenter og spillere kunne holde kjeft to dager...

Xminator

ibergen meldte i natt(!) at Ludvigsen reiste til østerrike for å snakke med Suazo/Souza/Soazu (Sussaen?), så betyr det at han ikke kom til Bergen likevel?

Snublefot

joda, han kom han=) så leste han forumet på bataljonen med en norsk tolk, og reiste vettskremt hjem.. POL har reist etter han i håp om å overbevise han at Bataljonen forumet, egentlig er supporterklubben til lyn... og at det er derfor det er så mye skittkasting om brann der..

(bataljonen, bastionen,. nærmeste jeg kom..)

wester

er det snakk om å få han brannklar før overgangsvinudet stenger? stenger ikke det 1. april - altså ved midnatt i kveld?

Toa

Quote from: "wester"er det snakk om å få han brannklar før overgangsvinudet stenger? stenger ikke det 1. april - altså ved midnatt i kveld?


Jo, regner med Vollvik står klar med helikopter for å fly kontrakten til Oslo. Så får vi bare håpe at Morgan Andersen ikke står og sperrer døren slik at de ikke rekker det. Kan bli dramatiske saker dette her.

Skjønner ikke at en fax ikke kan være nok...
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Snublefot

tipper NFF ikke lenger stoler på underskrevne papirer som er fax-sendt.. "ref: lyn og de mange nigerianerne"..

så nå vil de gjerne se personlig at alt er som det skal være=)

nummer9

Er jo da morsomt at de lager denne regelen pga av rot som en av de to klubbene som kan spasere inn med kontrakten likevel har gjort.

Vollevik: Frem med fartsvidunderet ditt, her skal det kjøres kontrakt!

Ozzy

synes denne spilleren virker lovende, er ihvertfall bedre enn Haugen selv om dette ikke skal så mye til...nå er det under 12timer igjen, håper det skjer noe!

jinxter


positiv

han var sinnsykt rask,,,, så han da eg gikk forbi treningen---

fy faen for et tempo!!!
ødt blod på HANSA

Xminator

Så han er i Bergen enda? Og i treningstøy? Hva er det da som drøyer? NFF som sitter i møter med Lyn resten av dagen eller?

Ludvigsen hadde en liten vittighet til i dagens BA: Vi er klar over at han får en del kort, men kanskje er den en slik spiller vi trenger? Om han gjør det bra skal han til og med få julekort!

Brannmus

Godt nytt i Garderoben! Ser ut til at det er i boks!

Xminator

Komplett med medisinsk test og greier. Med papirsurret rundt Vaagan Moen friskt i mente, stiller jeg med avventende optimistisk.

Toa

Quote from: "Brannmus"Godt nytt i Garderoben! Ser ut til at det er i boks!


copy paste!
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

BrannmusSKBMartin

Hehe, POL regner ikke med at det blir noe problemer, den setningan har vi vel hørt før hvor det har blitt mer problemer enn vi ønsket oss;) Men spennende spiller, håper han er verdt det
Hjerte i Brann

bulldog

kanskje det er agent knut kristiansen som ordner papirene i denne saken. da burde alt være i den skjønneste orden!
bulldog

Nixon

Dette var gode nyheter. Og jeg setter pris på at POL viderefører en god tradisjon med å få spilleren klare i siste liten!

Ellers er det kanskje litt symptomatisk at bildet som ledsager saken på brann.no bare må være en ettersleng...:)
Rød makt på Hansa

Brannmus

Skulle vært oppdatering på NFF sine sider etter hvert som de stemplet søknadene over hvilke spillere som ble klare, så hadde man ikke trengt å sitte her og grue seg for at det er noe som skal gå galt i tolvte time.

Langhår

Ifølge Peddien er mannen hentet som en erstatning for Andresen om han skulle bli mye skadet....

Dette kan jo ses på både negativt og positivt. Det positive er at dersom han er tenkt å erstatte Martin må han være jævla god. Det negative er at dette antagelig betyr at legen har gitt beskjed om at det er overhengende fare for at skademarerittet fortsetter....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Brannmus

Er vel kanskje en liten hvit løgn dette også? lettere å skylde på en skadet Andresen offentlig, fremfor å si at de mener Haugen ikke er god nok og at Miller ikke løper nok.

Men, virker som de er litt av samme typen, så mulig de tenker på å bytte dem.

DJ_ADG

Han kan score mål, her e målet han scorret mot Rapid Wien denne sesongen;
mms://83.65.182.122/bl1/20052006/22/22_3_bl1_1_0_20052006_500.wmv
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

eksilbergenser

vanvittig mål det der :) Håper å se mer av sånt!
lt for Brann!

Ozzy

har tro på han karen her jeg! blir bra dette. viktig med en Kriger! man fucker ikke med "loco Suazo!" :D

Brannmus

Har forøvrig fra sikre kilder at ha uttaler navnet: SuAzo..

Altså trykket ligger på A'en og navnet dras litt ut, og ikke møljes sammen.. dette til alle som vil begynne å dikte på sanger allerede.. ;0)

jako

Quote from: "Langhår"Ifølge Peddien er mannen hentet som en erstatning for Andresen om han skulle bli mye skadet....

Dette kan jo ses på både negativt og positivt. Det positive er at dersom han er tenkt å erstatte Martin må han være jævla god. Det negative er at dette antagelig betyr at legen har gitt beskjed om at det er overhengende fare for at skademarerittet fortsetter....


Hvor har du dette fra?

Hadde endelig håpet at han var ment som en erstatter til Scharner, slik at Haugen fikk nødvendig avlastning :wink:
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Lurkin

De sa så på Sporten. Hvis Andresen er tenkt å ha en offensive rolle på midtbanen, og hvis Suazo er backup for han, hvor står da Charlie?
Berømte Brann fra Bergen

Tom C

Men hvor mange landslagskamper har fyren? Det står 5 på diverse nettaviser, mens brann.no påstår at det er 26... Noen som vet?
Aldri mer Obos....

weirus

Spørs jo hva man kan kalle en landskamp, ser at det i mange aviser/nettaviser kvalifiserer til en landskamp om man så har hatt ett 1 minutts innhopp 4 min på overtid i en treningskamp for et u-landslag (mener det gjaldt for ålesund sin brasilianer hvis jeg ikke tar helt feil)

Liker forøvrig det bilde som ligger på brann.no, ser jo rett og slett ut til at han blir galant runda!
SK BRANN BERGEN - Hasta la victoria siempre

Tom C

Det står 26 A-lagskamper på Brann.no, og forøvrig synes jeg bildet der ser mer ut som en feminin sør-amerikansk tango... ( du kan faktisk skimte en kastanjett i den øverste hånden..)
Aldri mer Obos....

Langhår

Uansett er det bra at vi fikk oss en sentral midtbane før vinduet stengte. Rapportene på ham er gode, så vi får bare håpe han slår til.

En skadefri vår kan gi en kjempesesong, fortsetter skademarerittet kan det gå skikkelig til helvete. Uansett blir det ingen nye ansikter før til sommeren (tidligst). TFL er ute på ubestemt tid, men utenom ham ser det vel greit ut enn så lenge.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Gud

Quote from: "Lurkin"De sa så på Sporten. Hvis Andresen er tenkt å ha en offensive rolle på midtbanen, og hvis Suazo er backup for han, hvor står da Charlie?


Han står i Brann Corner med en halvliter i hånden...

Xminator

Nå kan det jo være at Ludvigsen mente "gjør oss mindre sårbare med Andresen ute". For det er jo det vi snakker om her.

Nå er jo dette mye samme spillertypen som de andre vi har sentralt allerede. Det er ingen luftkriger for å si det slik. Og han trenger tid til å komme inn på laget og spillestil. I beste fall blir det innhopp mot Fredrikstad.

Nixon

Quote from: "Xminator"Nå er jo dette mye samme spillertypen som de andre vi har sentralt allerede. Det er ingen luftkriger for å si det slik. Og han trenger tid til å komme inn på laget og spillestil. I beste fall blir det innhopp mot Fredrikstad.


Ikke helt samme spillertype. For han ser på seg selv som en defensiv midtbanespiller leser jeg i BT. Og Mjelde ser for seg han som makker til Andresen sentralt på midten.

Mitt råtips er innhopp mot Fredrikstad, og at han starter mot Lillestrøm på Stadion!
Rød makt på Hansa

Xminator

Goodies. Og når Andresen er skadet (bank i bordet) eller "bare" ute med karantene (det skjer om han holder seg skadefri), så kan Miller kjøres inn som offensiv midtbane.

Og de kampene Suazo er ute med karantene (det blir mange...), så brukes Helge Haugen.

Dette funker - unntatt på dødball. Nå er heldigvis Sundgot ute til etter vi har spilt mot dem (banker hull i bordet), men vi kommer til å slite på defensiv dødball.

Vi vet jo at Sæternes ikke er den helt store duellspilleren i luften. Hanstveit har høyden, Bjarnason og Sigurdsson er blant de bedre, og Dahl må jo være noenlunde så lenge han var sett på som alternativ i midtforsvaret til Viking. Der stopper det. Kanskje med unntak av Memelli, men han er nok på benken. Ingen på midtbanen er luftspillere. Det lukter for å si det slik 4 dødballmål for RBK :p

Xminator

Tenk om Brann også kunne pøst ut 30-40 millioner på en spiller ... (ref BA)

BrannSupporter

Når skal dere lære at jeg alltid har rett?  :o  :o

http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=5666

;)

unforgivenll

Hello guys! I'm a supporter of SV Austria Salzburg, the former team of Maynor (at last he was playing for R*d B*ll Salzburg a half year, but it is said that  Kurt Jara, the coach make some racist remarks about him, so Maynor didn't wanted to play any longer for this club). I'm sure you all will have a lot of fun with him

Now a little description of Maynor Rene Suazo:
Maynor is one of the best defensive midfield player in Austria in the last years. He wins a high percent of his duels and he is an mportant "vacuum cleaner" acting directly in front of the defence. In fact of his aggressive stile, he collects yellow cards like mushrooms, but with this tactic he often neutralized the key player in favour of his team.

He came to Austria with some other players from Honduras because there was a millionaire (Egon Putzi), who wanted to lead cheap players from Honduras to Europa, and make football stars out of them. However, Putzi's plan failed, and Maynor was the only player who reached the goals. After beeing in Austria for one or two years, he went home to Honduras without saying a word, so he was sacked by the management. But a few months later he came back, and was amnestied, and played again for Austria Salzburg.

Here some statistics (it could be better, of course, but Maynor played a few times for Honduras, and he had to fly a lot between Europa and America (jetlag...)):

2005/2006 R*d B*ll Salzburg 15 G 576 Minutes 1 Goal 4YC 0YRC 0RC
2004/2005 Austria Salzburg 26 G 2205 Minutes 1 Goal 3YC 3YRC 0RC  
2003/2004 Austria Salzburg 23 G 1994 Minutes 1 Goal 9YC 0YRC 1RC  
2001/2002 Austria Salzburg 25 G 2092 Minutes 0 Goal 12YC 1YRC 1RC  
2000/2001 Austria Salzburg 23 G 1896 Minutes 1 Goal 9YC 0YRC 0RC

Here's a video of his one goal in this season for F*cking R*d B*ll Salzburg:
http://www.bundesliga.at/bewerbe/show_tore.php?&liga=bl1&saison=20052006&runde=22&spiel=3&tor_h=1&tor_g=0&sub1=1&quality=500

Video of the goal in Season 04/05:
http://www.bundesliga.at/bewerbe/show_tore.php?&liga=bl1&saison=20042005&runde=10&spiel=4&tor_h=2&tor_g=0&sub1=1&quality=500

Video of the goal in Season 03/04
http://www.bundesliga.at/bewerbe/show_tore.php?&liga=bl1&saison=20032004&runde=19&spiel=3&tor_h=0&tor_g=1&sub1=1&quality=500

:wink:

Please notice: R*d B*ll took over the licence of "Austria Salzburg" (also known as Wüstenrot Salzburg or earlier Casino Salzburg) in summer 2005, but "Austria Salzburg" was foundet again and is now playing in 4th division in Austria!

Gud

Likte godt det tredje målet.

MyWay

Did they also change the club colours? It's a sad story...

Nixon

Det hadde bare vært for godt til å være sant hvis Brann nok en gang trakk en ny Olofinjana/Scharner/Miller opp av hatten. Men mye tyder på at vi har fått akkurat det vi trengte. Et råskinn av en defensiv midtbanespiller som kan la Martin Andresen være den offensive kraften vi betalte så mye penger for.

Hvis Suazo ikke blir skadet eller syk da. Siste opptelling viser at det fortsatt er noen sykdommer og skader som ikke har rammet Brannspillerne det siste året. Vi har (for å nevne noen) helvetesild, podagra, tennisalbu, lupus, nakkesleng og (måtte gud forby) bekkenløsning...
Rød makt på Hansa

Gud

Ikke glem struma og hva heter nå den skaden man pådrar seg ved å sitte for mye med PCen. Muse ett eller annet.

C@Bøe_79

Ja,målene og det lille man for se minner veldig om Olof:D
Håper han innfrir,hadde gjort godt for hele klubben...
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

kabelmann

Gode langskudd er jo ikke akkurat noe vi har blitt bortskjemt med på Stadion, så det hadde vært fint om denne fyren kunne putte noen sånne innimellom.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Snublefot

ser bra ut.. et defensivt anker som har et tungt skudd når anledningen bryr seg=)

høres virkelig glimrende ut.. =)

Go Up