• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Martin sparker Mons

Started by skompf, March 26, 2006, 23:33:51 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Quote from: "Langhår"First we take Mjelde, then we take Bjørn Daaahl....


Tror ikke Andresen har kapasitet til å manipulere Dahl vekk fra kontoret når han har det så travelt med å sparke Mjelde. Skal jeg tippe tror jeg kanskje PVM har en horn i siden på Dahl. Eller Monkam. Definitivt en av de to som vil sparke Dahl. Og ikke få meg til å begynne å spekulere i hvem som vil Riisnes til livs...
Rød makt på Hansa

mahalo_nui

Jeg skjønte det. Makan for en utspekulert rakker denne Martin "Antikrist" Andresen er. Hvilken genial måte å utføre det på. Brenne straffe på stillingen 1-1.
For ikke å snakke om hans utrolig sutrete innlegg i avisen etterpå, der han legger all skyld på seg selv. Hvilken diabolsk mann. Han kan da umulig være menneske.

Hva blir det neste denne djevelen i menneskeform vil gjøre? Sende en tversoverpasning til Helge Haugen? Ofre kapteinsbindet sitt og plassen sin til Martin Knudsen? Eller - jeg orker nesten ikke å tenke på dette - bruke noen av Skeidar millionene sine på å hente Tommy "Ikkje faen om eg skal løpe rundt Tveitavannet, eg e jo fiskar for helvete" Knarvik tilbake til klubben?

Vi har nok ikke sett det siste av Herr Andresen, nei. Er nok på tide at godeste POL kjøper inn en ny midtbanespiller/heksedoktor fra Uganda, slik at vi kan bli kvitt dette uvesenet kalt Martin Andresen.

Hørte jeg noen si Sherif Toure? Der har vi i alle fall en mann som spiller med åpne kort.
ahalo nui, Mjelde. Mahalo nui.

SKBMartin

Sånn skompf fremstiller Martin virker det jo som han sitter å planlegger sin egen  konspirasjon som starter med å sparke Mjelde uten at noen veit hvem det er som fikk han sparket, så går den onde Andresen videre til nye klubber og nye trenere og de for alle sparken , en etter en, Mourinho, Wenger, Rijkaard, men ingen mistenker Andresen, så til slutt står Martin Andresen som president av FIFA og innrømmer at han fikk dem alle sparket mens han ler med den ondeste latteren verden noen gang har hørt. Men ingen får sparket Andresen, for han har psykopatisert alle sammen så alle gjør som han vil, og all fotball blir bannlyst og vi ser nå kun bridge på tv hver søndag.

For en genial og utspekulert plan
Hjerte i Brann

Superjack

Jepp, en skikkelig slagplan.
Har hørt rykter om at han allerede som 5 åring satte seg målene sine.
Da han var 7 fikk han sparket sin første trener, pappaen til bestekameraten.

Selv det å begynne bed bridge er en del av planen hans, for det er viktig å ha ett glatt og ekstremt uskyldig ytre om man skal psykopatisere alle. Og hvem vil mistenke en bridgespiller? Poker eller hestespill ja, men ikke Bridge.
Brannsupporter.

skompf

Hehehe...dere er gøyale..:))
Byen er naivitetens hovedstad og laget er Brann.
Og kjærlighet gjør blind.

Martin koser seg nå.
Martin har full kontroll.
Og jeg er en gal mann....

naitsirk

og du har lurt heile forumet:)

trur nok dette er eit forsøk på å hisse opp brann fansen.

Langhår

Quote from: "skompf"
Og jeg er en gal mann....


Spot on!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Superjack

Tar frem denne tråden jeg.

Om man trekker frem denne og ser på det som skjer i dag så ser det ut som trådstarter har helt rett, bare bommet med når det kom til å skje.

Faen for noe dritt. Og det som står her setter ikke akkurat MA i noe heldig lys.
Brannsupporter.

Toa

Martin Andresen er roten til alt ondt.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Tifo

Ta dette i Mjelde-må-gå tråden. Denne stenges.

Mvh
Stian
.:Tifo-gruppen:.

Go Up