• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Selge Soma??

Started by bernu, March 14, 2006, 07:07:23 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

RABALDER

Han kommer vel neppe med slike utsagn uten at han har noe som helst interesse for klubben...
ollocks!!!!!

tormi

Hvis vi skal forholde oss til artikkelen så må vi forholde oss til hele artikkelen.

1. Det har ikke vært kontakt om Soma siden forrige La Manga tur, og da kun muntlig kontakt.

2. Soma sier han har lært og vil ikke avvise noen klubber. "En fotballklubb er en arbeidsplass". Dette er kanskje kynisk men dog uansett slik de fleste fotballspillere tenker.

Slik jeg leser dette:

1. Det er liten sjans for salg i utgangspunktet.

2. Dersom Brann skulle si ja til et bud så er det langt fra sikkert at Soma sier ja. Men dersom lønn og betingelser er gode nok så er det absolutt en sjanse. Personlig tviler jeg sterkt på om Soma hadde flyttet til Viking kun for å skifte klubb, men tjener han det dobbelte der ville nok de fleste av oss vurdert dette.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

wester

Viking gav Sanne til Brann - da er det klart at Brann må gi noe tilbake - Soma for eksempel!

Xminator

Soma starter ikke dagens kamp...

wester

det som blir enda mer interesant er om har starter mot viking 26.3...

Superjack

At det er Soma som må vike plass for Zavrl når første laget skal drilles er kanskje med på å gi ekstra bensin på ryktebålet. MEN det er jo ikke Bjarnason og Soma som må drilles sammen, de bør kjenne hverandre såpass at det ikke byr på problemer når de spiller sammen, er viktig at Soma-Zavrl og Bjarnason-Zavrl får spille sammen. :)

Lurer på hvordan monkam klarer seg i dag jeg. Og håper dette blir en god økt for gjengen. :)
Brannsupporter.

Xminator

Ryktene sier at BT skriver det Superjack nevner her. De ønsker å se Zavrl i kamp som midtstopper. Bjarnason i første, Soma i andre. Og så burde det vert Sigurdson i 3. ;)

krøvel vellevold

Når spillere uttaler at "Jeg forholder meg til at jeg har kontrakt med Brann", så tolker jeg det slik som "Noen overgang ikke er bestemt ennå, men det kan utmerket godt bli noe av. For øyeblikket er jeg Brann-spiller. Med dette ønsker jeg å avvise det ubehagelige spørsmålet".
Legg ned hele klubben!

Mico

Quote from: "Hoggi"Det eg mente e at siden Viking e så hypp på Soma er de sikkert villig til å betale mer enn vi realistisk kan forvente å få for en spiller som neppe har hatt sin beste sesong. Legger man til at fyren ikke er særlig motivert for videre Brann spill synes jeg ikke dette er en helt urealistisk løsning. 1-3 mill er for ny stopper er kanskje mindre realitisk, men kan Brann totalt tjene noen millioner og skaffe en fullgod erstatter er det greit for meg.


Enig i at det nok er sannsynlig at Viking betaler det man kan kalle overpris.
Det må de jo være villig til med tanke på at de legger seg etter en spiller med 3 årskontrakt som i tillegg er beste forsvarsspiller i en konkurrent.

Men jeg syntes ikke 6-8 millioner er en veldig god pris for Soma, og har vanskelig for å tro at man skal kunne skaffe en erstatter for den prisen på dette tidspunkt.
Husk at Soma er etablert, og at han har bevist. En eventuell ny spiller kan bli bedre, men er en mye større risiko. Generellt vil det være bedre å hode på de spillerne man har og som har bevist noe.


Det er klart at uttalelsene fra Soma er mindre gode å lese, og det samme med uttalelsene fra Ludvigsen.
Man blir jo aldri klok på ludvigsen. Generellt pleier jeg å skryte av ham ettersom han er flink til å holde munnen godt lukket ovenfor pressen. Men så kommer han med slike uttaleser som nå. Det syntes jeg er uheldig.
Behold Soma fram til sommeren. På det tidspunkt vil Lundekvam og kanskje Karadas være tilgjengelig, og Soma sin overgangsverdi vil antakelig ikke ha gått ned.

OmOssSjølOgHansaøl

Eg tror ikkje denne ukens uttalelser betyr noe som helst for dette overgangsvinduet. Men vi kan kanskje tolke Peddien og Soma på følgende måte:

"Hvis Brann sikrer seg en midtstopper i landslagsklasse til sommeren, først og fremst Karadas eller Lundekvam, e vi kanskje villige til å snakke med Viking om en Soma-overgang då. Kanskje."
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

enavgutta

- For at vi skal selge ham, skal vi ha godt betalt og en erstatter på plass, sier Ludvigsen.

Synes hele Peddien er latterlig nå. Kjeder denne fyren seg på jobb om han ikke kontinuerlig får kjøpe og selge spillere? Greit nok at fyren har trav og spillegalskap, men faen heller, burde klare å holde disse maniene til privatlivet..

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

enavgutta

Vi skal faen ikke ha noen avdanket usympatisk Lundekvam. Selger vi på denne måten klarer vi aldri å etablere noe topplag !

Nok e nok Peddie. Det neste e vel en albaner eller aserbajaner i forsvaret !

Xminator

Tja, hadde det vert Karadas så er det eneste gjenværende problemet at vi styrker en konkurrent. Og akkurat det bør vi helst ikke gjøre.

Brann_ruler

Spillere kommer og går fra en fotballklubb. Om Soma forsvinner er det ikke verdens undergang. Det finnes nok erstattere i markedet. Men... tidspunktet for en overgang for lengst passert når det gjelder en såpass viktig spiller som Soma.

Dersom man mot formodning skulle få en erstatter er det alt for kort tid for å bli klar til seriestart. Et midtstopperpar bør kjenne hverandres styrker og svakhet. Zavrl er det for tidlig å si om innfrir eller ei.

Om Soma skulle forsvinne før seriestart er det skandale. Uansett om han skulle ha hjemlengsel eller ei. Greit nok å ta hensyn til spillerenes ønsker og lynner, men ikke for enhver pris. Brann må ha tatt lærdom av kvisvik overgangen i fjor. Kan nesten ikke vente på at dette fordømte overgangsvinduet stenger....

naitsirk

enavgutta skreiv:
QuoteNok e nok Peddie. Det neste e vel en albaner eller aserbajaner i forsvaret !


ser ut som om da e betre enn ein skotte og egesunder

Langhår

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=179681

Ikke bra. Forhandlinger betyr at Brann er villig til å selge. Erstatningen bør være fra øverste hylle. Ellers er det en skandale.

Husker jo meget godt lovnadene om at Scharner skulle erstattes....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=179681Dette høres ikke bra ut. Det er jo ikke noe poeng å forhandle hvis ikke klubbene ser for seg at det kan bli et salg. Og hvis ikke Soma absolutt vil bli i Bergen. Dette er ikke bra i det hele tatt!
Rød makt på Hansa

Langhår

Spørsmålet er: Hvem er i såfall erstatningen? Skal vi få en ny Scharner-sak der Brann lover erstatning for så å finne ut at denne ikke finnes?

Slik situasjonen er nå burde Brann definitivt konsentrere seg om å hente inn nye spillere, ikke selge forsvarsbautaen til konkurrenten!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Gud

Selger Brann Soma før sesongstart uten å ha en erstatter i bakhånd så går sesongkortet mitt rett i dass. Faen, nekter å tro at Soma kanskje forlater Brann. Du bør helst ha en erstatter i bakhånd POL, hvis ikke blir du fritt vilt i Bergen by!

Nixon

Basert på utvalget av spillere som finnes der ute blir det ikke lett å finne en erstatter. Husk på at Viking også har lett forgjeves i hele vinter.

Men jeg skjønner ikke dette skal jeg være helt ærlig. At Brann skal være villig til å selge en nøkkelspiller nå rett før sesongen starter. Enten må familielivet til Soma være i ferd med å rakne fullstendig. Eller så må Brann allerede ha en fullgod erstatter i bakhånd.

For ellers tror jeg neppe Brannledelsen vil redusere sjansen for å hevde seg i årets serie på denne måten. For ikke å snakke om å legge seg ut med presse, sponsorer, supportere. Eller?
Rød makt på Hansa

Langhår

Quote from: "Nixon"Basert på utvalget av spillere som finnes der ute blir det ikke lett å finne en erstatter. Husk på at Viking også har lett forgjeves i hele vinter.


Akkurat! Brannledelsen kan da ikke være så tjukke i hovve at de løser Vikings problem for å bli sittende med skjegget godt trykket ned i postkassen selv? Som du påpeker har jo Viking lett med lys og lykter etter en midtstopper i månedsvis. At de tilslutt skal få napp hos oss er intet mindre enn utrolig!

Det eneste scenarioet jeg kan se for meg om de siste opplysningene stemmer er at Soma selv har troppet opp hos ledelsen og sagt at han ikke vil være her lenger men forlanger å bli Vikingspiller. Dersom det stemmer skal jeg spare forumet for en utbrodering av hva jeg synes om det! Men det er klart at det er umulig for Brann å holde på en spiller som ikke ønsker å spille for oss.

Nå er han selvsagt ikke solgt ennå og vi vet enda ingenting om enden på visen, så vi får avvente foreløpig.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Snublefot

Altså...  noe skurrer for meg litt her og nå synes jeg..

folk snakker om hjemlengsel, familie greier etc..

kanskje jeg ikke er helt oppdatert, men skrev ikke soma ganske nylig under på en ny 3 års kontrakt?  men det var i fjor høst eller noe??

er ikke helt sikker på tidspunktet, men hvis han har det så ille, hvorfor signere da for 3 nye år?

nei, jeg tror soma trives i brann og bergen, og ønsker å bli her..  og regner med at han blir her også.. skal han først dra noe sted håper jeg det blir utlandet, etter at brann har tatt gull..

28966mustang

Per-Ove: lukk overgangsvinduet ditt, det trekker noe j---ig!
VI får trøste oss med at det sikkert finnes en overpriset langtidsskadd invalid til salgs et eller annet sted som POL har i kikkerten.
Hvil i fred- 1963!

Langhår

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;jsessionid=JMH5J1AOFD0MLQFIMUNCFEQ?articleID=95333

BT hiver seg med. POL uttaler at salg er uaktuelt uten en erstatning på plass. Hvem skal i så fall det være? Og hvorfor kan ikke Viking hente ham i stedet?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Kruxleiven


Mobben

Er helt enig med "alle andre" her! Et salg av Soma uten en erstatter på flass først er noe av det dummeste eg har hørt den siste tiden!

Viss det derimot skulle komme inn en spiller på Karadas-nivå en av de nærmeste dagene, så er det kanskje ikkje så veldig dumt. Vel og merke for nok antall millioner på bordet. Men faktum er at Soma i fjor hadde en svært dårlig sesong, og tempoproblemene hans er store! Kommer det inn en spiller a la Azar, er ikkje Soma god nok for første 11eren etter min mening, med mindre han har skjerpet seg voldsomt i vinter.

krøvel vellevold

Kjempeskandale!

Nå kan vel Soma i utgangspunktet ikke regnes som judas alle den tid han kommer fra traktene der nede. Men når han nå plutselig skal forsvinne til en rival mindre enn tre uker før seriestart, så syns jeg det lukter skandale lang vei!

Som jeg har sagt før: Det tyder ikke akkurat bra at han kommer med syltynne uttalelser som at "jeg forholder meg til at jeg er Brann-spiller". Det betyr jo at det er ting på gang, eller at han spiller her mer eller mindre mot sin vilje. Og når han for noen dager siden atpåtil var i full gang med å offentliggjøre sin anger for "dumme ting" han hadde sagt om at det ikke gikk an for en jærbu å spille i blått og hvitt, så er det ikke vanskelig å skjønne hva som er i ferd med å skje...

Jeg er så forbanna lei av disse familiene som skal lage så mye kvalme! Kvisvik, Solis, Nhleko og nå også Soma.  I tillegg har vel Zavrl ymtet om at han savner kjæresten i Slovenia, og Charlie sin familie savner visst venner, familie, sekkepiper og kilt.

Er Brann i full oppløsning? Resultatene er dårlige, nøkkelspillere er skadet og spillere vil hjem. Tror vi skal være sjeleglad om vi kommer på øvre halvdel av tabellen!
Legg ned hele klubben!

Hansakongen

Begynner å bli lei av alt dette overgangs maset.. rundt den ene og andre spiller.. forstår ikke hvorfor ikke de nede på staddaen kan se han er ikke til salgs for noen pris, slik brakka gjore med helstaden... selv om jeg vet at intressen for han enda er tilstede men de har lagt ballen død inntil sommeren kanskje... Om de vil selge så bør de ha en god erstarter på plass samt at overgangsummen skal ligger godt over 10 mill + det skal virkelig koste å kjøpe spillere fra rivaler rett før serie start.. slik jeg ser på det.. sikkert flere som tenker samme bane

Langhår

Quote from: "Mobben"

Viss det derimot skulle komme inn en spiller på Karadas-nivå en av de nærmeste dagene, så er det kanskje ikkje så veldig dumt. Vel og merke for nok antall millioner på bordet. Men faktum er at Soma i fjor hadde en svært dårlig sesong, og tempoproblemene hans er store! Kommer det inn en spiller a la Azar, er ikkje Soma god nok for første 11eren etter min mening, med mindre han har skjerpet seg voldsomt i vinter.


Det er selvsagt laget og ikke enkeltspillere som betyr noe for oss. Det er ikke Soma som person som er viktig, men det at han besitter kvaliteter som vi trenger i laget. Dersom vi selger Soma og henter inn en adekvat erstatning vil jeg likevel være mot et Soma-salg. Det vil selvsagt sukre pillen en god del men det at vi selger en av Norges beste stoppere til Viking vil være særdeles uheldig. Skal vi selge en midtstopper for å gjøre plass til en erstatning bør det være vår svakeste stopper og det er definitivt ikke Soma. Slik sett vil et Soma-salg bli feil uansett.

Den eneste grunnen til et Soma salg som jeg vil være enig i, er om mannen selv har forlangt å bli solgt. Som flere påpeker vil det være merkelig siden han nettopp har signert ny kontrakt.

Forøvrig er jeg ikke med på at Azar er en bedre stopper enn Soma. Faktisk er jeg helt uenig i det.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mobben

Quote from: "Langhår"

.... Dersom vi selger Soma og henter inn en adekvat erstatning vil jeg likevel være mot et Soma-salg. Det vil selvsagt sukre pillen en god del men det at vi selger en av Norges beste stoppere til Viking vil være særdeles uheldig. Skal vi selge en midtstopper for å gjøre plass til en erstatning bør det være vår svakeste stopper og det er definitivt ikke Soma. Slik sett vil et Soma-salg bli feil uansett.

Den eneste grunnen til et Soma salg som jeg vil være enig i, er om mannen selv har forlangt å bli solgt. Som flere påpeker vil det være merkelig siden han nettopp har signert ny kontrakt.


Eg skjønner godt ka du mener, og vanligvis ville eg vært helt enig. Men som du òg nevner svirrer det rykter om at han vil hjem av familiære årsaker. Om dette stemmer, frykter eg at Soma kan gå på nok en svak sesong, og det har vi ikkje råd til om vi skal henge med helt der oppe. Derfor er eg ikkje avvisende til et Soma-salg om vi har muligheten til å få inn en bedre spiller. Soma er vel lite interesert i å være benkefyll regner eg med.

Og la meg for ordens skyld gjenta, budet fra Viking må være veldig godt, og en minst like god erstatter må være på plass først!

Langhår

Da er jeg enig. Vi kan selvsagt ikke tvinge en spiller til å gå ut kontrakten dersom han ikke vil være her. Det ville være oppskriften på en forferdelig sesong for ham.

Som jeg har sagt er dette den den eneste grunnen jeg kan akseptere til et salg. Hva jeg vil synes om Soma da er en annen sak. Brann derimot vil ikke ha noe valg.

Går det an å være så "kylling" at man ikke kan jobbe i Bergen fordi man savner Stavanger? Det er jo bare et steinkast unna! Kunne skjønt det om Soma var fra Tyrkia, da snakker man tross alt om avstander, men Bergen-Stavanger? Herregud! Det er ikke god nok grunn for meg.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator


Nixon

Merkelig sak dette. Grunnen til at Viking kan sitte på ræven må jo være at Soma har veldig lyst til å reise tilbake til Rogaland. Selv om han nettopp skrev under ny kontrakt.

For det er nok slik at Soma i lang tid har villet ta familien tilbake til Stavanger. Han skriver ny kontrakt med Brann for at klubben skal få penger for han, og for å redde ettermælet sitt i Bergen. Soma og Brann har en avtale om at Brann i vinter skal prøve å kjøpe en ny midtstopper slik at Soma kan dra. Lago var i utgangspunktet den spilleren som skulle erstatte Soma. Da han feiget ut ble det vanskeligere, og Viking har sittet på gjerdet og ventet siden dengang.
Rød makt på Hansa

runarnormann

Dette er bare helt typisk Brann.  Her handler de fleste lagene som skal liksom utfordre VIF og RBK i aar inn spillere til flere millioner og saa selger Brann en av sine viktigste spillere.  Hvorfor skal Brann alltid vaere saa barmhjertige mot spillere som faar 'hjemlengsel'?  Foerst Kvisvik og no Soma!  Be de spillerne slutte aa oppfoere seg som drittunger og gjoere jobben de faar betalt for.
egenden Alf Dahl

Nixon

Mitt noe fantasifulle resonnement blir jo helt på trynet hvis det stemmer at det var Soma som sa nei til Viking tidligere i vinter.

Kanskje Viking bydde så mye penger at Brann ikke kunne si nei da de hadde en mye billigere Lago på vei inn? Og at Soma egentlig ikke har noe stort ønske om å skifte klubb.

Uansett. Selv med en god erstatter i bakhånd vil jo et salg av Soma forsterke en konkurrent. Og skal Brann være klubben som gir Viking den forsvarsklippen de har lett etter i hele vinter? Tror det sier seg selv...
Rød makt på Hansa

LandåsKongen

Jeg er i hvertfall veldig bekymret. Et salg av Soma vil være en katastrofe.
Kan aldri tenke meg at POL har en god erstatter i bakhånd.
Dårlig spill, tap, tap og atter tap, salg av våre beste spillere. Dette blir skandale. Mjelde må gå!

Som en sa tidligere i tråden. Selger de Soma skal jeg personlig gå opp å rydde pulten til Mjelde og POL.

Snublefot

Soma, bli hos oss. Vi er din familie!

hadde blitt et flott banner på første hjemmekamp..=) heehhehe

krøvel vellevold

Folk må slappe HELT av! POL har sikkert en ny albaner på gang, og det er heller ikke noe problem at han kommer så tett opptil seriestart! Man trenger nemlig ikke å øve særlig på å sitte på benken.
Legg ned hele klubben!

LandåsKongen

men hvem skal spille midtstopper da Krøvel?

Dessuten vil jeg ikke ha flere ukjente albanere/slovener til brann.

Xminator

Investorene skal ha 2mill + renter og deretter 50% av overskytende sum. Det bør si seg selv at Brann ikke kan hente en erstatter med ett slikt utgangspunkt.

For å ta ett lite regneeksempel. Overgangssum 10 mill (noe jeg tror er 4 mer enn Vikings smertegrense). Investorene: 6 mill, Brann 4 mill. Det hadde akkurat holdt til han der fra Moss. Kanskje. Så skutt i hodet kan ikke Brann være.

Willy Wonka

Quote from: "krøvel vellevold"Folk må slappe HELT av! POL har sikkert en ny albaner på gang, og det er heller ikke noe problem at han kommer så tett opptil seriestart! Man trenger nemlig ikke å øve særlig på å sitte på benken.I tilleg ligger norsk og albansk så nært hverandre i språktreet at han glir nok rett inn på dagen.

Willy Wonka

Quote from: "Xminator"Investorene skal ha 2mill + renter og deretter 50% av overskytende sum. Det bør si seg selv at Brann ikke kan hente en erstatter med ett slikt utgangspunkt.

For å ta ett lite regneeksempel. Overgangssum 10 mill (noe jeg tror er 4 mer enn Vikings smertegrense). Investorene: 6 mill, Brann 4 mill. Det hadde akkurat holdt til han der fra Moss. Kanskje. Så skutt i hodet kan ikke Brann være.Eller investorene vil reinvestere og vi legger til 2 mill av "Scharner-pengene" og vips der har vi Azar Karadas :)

Tipper de fleste her inne får tilbake normal hjerterytme hvis det viser seg at POL har et ess i erme.

Ludviksen er ikke dum.....

....tror jeg...

kabelmann

Karadas istedenfor Soma? Er ikke så sikker på at jeg liker det byttet. Ikke at jeg har noe i mot Karadas, men føler meg ikke helt trygg på hans midtstopperegenskaper.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Langhår

Synes forøvrig det er på tide at Soma kommer på banen i denne saken. Er det slik at han ikke vil spille for oss lenger? Vi fortjener et svar.

Men får vi det? Neppe!

Frykter at dette spilles ut som Kvisvik-saken. Muntlig enighet på kammerset om å vente til sommeren, og når fotballferien tar til pakker han og forsvinner til Siddissene.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

enavgutta


RC

Typisk Brann å selge seg ut... Ut av hva egentlig? Har vi noe? Eller synker vi mer og mer ned?

Lurkin

Vi kjøper inn en hel startellever som alle kan kommunisere på finsk-urgisk; så leter vi etter talenter i Finmark og Estland.
Berømte Brann fra Bergen

Xminator

Ser ut som Mjelde heller mot å starte med Bjarnason og Sigurdsson. Hvor han plasserer Soma da blir spennende å se...

Derabilo

Tipper Tore Reginiussen angrer på at han vraket oss no ja...
Bergen ut av Norge -

Go Up