• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Selge Soma??

Started by bernu, March 14, 2006, 07:07:23 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

bernu

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1996899.ece

Det har tydligvis vært litt for rolig rundt Brann i det siste... På tide å skape litt kaos og bråk igjen ;)
HANSA - Z

Tobby

Da blir som å gi rivalen ei gavepakke...latterligt spør du meg....
rann Bataljonen Bømlo

Tobby

Da blir som å gi rivalen ei gavepakke...latterligt spør du meg....
rann Bataljonen Bømlo

Nixon

Rød makt på Hansa

Xminator

Sportslig selvmord. Klart, får vi Panzer-Hagen som erstatter må det gjerne skje, men kom igjen, hva er sjansen for å hente en landslagsspiller til Brann noen dager før overgangsvinduet stenger?

Desverre tror jeg dette salget blir en realitet. Etter Kvisvik-exiten sist sesong overrasker ingenting.

kabelmann

Brann må virkelig være i beit for penger om de selger nå like før overgangsvinduet stenger og sesongen starter.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Superjack

Det som skremmer minst like mye er at Viking også har luktet på Sæternes.... Men at de ikke har hørt noe fra Viking ang han i det siste.

Og hva er den jævla spesielle familiesituasjonen til Soma?
Soma har så langt hatt noe så sjelden i fotballverden som klubbfølelse... Med det mener jeg at han ikke vil gå til Viking fordi det er erkerivalen til klubben i hans hjerte, Bryne.

Og hvilken erstatter er det snakk om at Brann jobber med? Er mye billig arbeidskraft i østeuropa, de kan sikkert finne mange som har fått en fin CV.... laget av agenten.

Hva faen er det POL holder på med?
De har snakket om å styrke, ikke svekke laget.

Om Azar og Helstad er på vei inn, sammen med Thierry Henry og David Beckham, så greit, da kan jeg godta at Soma blir solgt... men ellers så må de f skjerpe seg...
Ja jeg er hissig, hissig, ja ,nesten på grensen til å bli sint...

Eller så er det bare en greie fra BA fordi de har hatt opplagsnedgang etter at de ikke har Tommy "løsmunn" Knarvik til å fortelle historier fra Brann 3 ganger i uken. :)
Brannsupporter.

Superjack

Quote from: "kabelmann"Brann må virkelig være i beit for penger om de selger nå like før overgangsvinduet stenger og sesongen starter.


Ja jeg har tenkt det samme selv... nye tribunen koster mer enn den smaker pga at de ikke får inn kronene fra ViP-Hvermansen siden de begynte på feil tribune?
Brannsupporter.

Nixon

Brann har nok ikke noe stort ønske om å selge Soma.
Tvert imot.
Men hvis Soma spiller ut familiekortet sitt blir det vanskelig for Brann å holde han tilbake. Vi så jo alle i fjor at Soma ikke taklet spesielt bra å ha problemer utenfor banen.

Heldigvis tyder altså signalene på at Soma vil bli.
Men er enig med Xminator at ingenting overrasker...
Rød makt på Hansa


Rasmus_brann

Men i Helvete ka faen skal forsvaret ligne på hvis Soma forsvinner. Helvete eg begynner nesten å grine.
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Nemesis

Hva skjedde med stein på stein?

Faen hele grunnmuren forsvinner jo lenge før taket er på plass.....
et finnes tre typer mennesker i verden.
De som kan telle, og de som ikke kan telle

Andrews

- Jeg har Flesland som referanse. Når jeg kommer dit, vet jeg at det er på tide å snu.

Ragnvald Soma uten retningsans, på vei til Brann Stadion.


Dette går nok bra skal dere se....

Ben Dover

Dette har en sammenheng med at Brann nå er forpult dårlig. Soma kan like godt spille for middelhavsfarer Viking som middelhavsfarer Brann. Spillerene ser selvsagt det samme som oss, at Brann ikke holder sammen og kommer til å slite noe jævligt i år. Dette er Mjeldes feil! Rottene forlater alltid et synkende skip.
lsker Brann

Langhår

Spillere kommer og spillere går. Det er realiteten i fotballen. Om Soma selges eller ikke har jeg ingen forutsetninger for å uttale meg om.

Soma er en av de aller beste stopperne i eliteserien. Dersom han selges uten at en tilsvarende klassestopper er i boks er det en skandale.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Så er det altså  en ny Kvisvik-sak i emning... Soma flytter hjem pga familien.
Og så har vi jo Zavrl som savner kjæresten... Blir vel snart flytting det og!

Hva er det med Brann-spillere og familie?

Familier er roten til alt vondt! Det blir alltid noe baluba med familier. Ser bare på min egen arbeidsplass. Folk er jo faen meg aldri på jobb, for det er alltid syke samboere og syke unger! Heretter får Brann slutte å ansette folk med familer! Eller som er ungkarer,  for de er jo mer på by'n enn på trening. Vi får gå for single kristne heretter!
Legg ned hele klubben!

kabelmann

Fra nå av: Kun lokale spillere. Familien må være bergensere og ikke bo lenger unna enn at de kan nåes med en Gaia rutebuss. Nulltoleranse overfor ev. kjærester/koner som ønsker å bo/studere andre steder enn i Bergen.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Superjack

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/viking/article583500.ece

Kan det være noe sammenheng her?
Brann selger Soma til Viking og Børre går til Brann???
Det er ikke noe hemmelighet at Brann også har vært interresert i gutten fra Sogndal...

Kanskje en grunn til at Soma ryktene oppstår akkurat i dag?
Brannsupporter.

LandåsKongen

Hvis Brann lar Soma gå til Viking gir jeg meg ende over.
Det går rett og slett ikke an å selge den beste forsvarspilleren vi har.
Gjennomføres overgangen må de gå hele gjengen!!!

tintin

vi kan uansett ikkje selge soma og erstatte han med stenslid, gutten er god, for all del, men ingen klassespiller foreløpig...

tintin

Quote from: "LandåsKongen"Hvis Brann lar Soma gå til Viking gir jeg meg ende over.
Det går rett og slett ikke an å selge den beste forsvarspilleren vi har.
Gjennomføres overgangen må de gå hele gjengen!!!


hvis soma vil vekk, så selger brann, klubben er ikkje tjent med å ha spillere med hodet en annen plass... det blir det samme som skjedde med kvisvik... men selges soma, og vi erstatter han med uskrevne blad fra kor som helst i verden, blir eg mektig bekymret... vi har kjøpt stallfyll nok, så no må det FORSTERKNINGER til!

OmOssSjølOgHansaøl

Soma har sagt at han ikkje ønsker å forlate Brann til fordel for Viking. Peddien har sagt at Brann ønsker å beholde Soma. Då synes eg ikkje vi skal bruke altfor mange krefter på dette ennå. Alle e selvfølgelig til salgs hvis prisen e høy nok, men eg tror ikkje Viking har Wigan-økonomi og kan gi Brann økonomisk kompensasjon for ka Soma e verdt for laget. Dermed tror eg Soma står på Branns banehalvdel i plankebyen 10. april.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

tintin

det tror nok eg og, men i hvilken drakt han står i til sommeren er eg imidlertidig mer usikker på... håper denne overgangen legges død en gang for alle, men frykter litt en ny kvisvik overgang, hvor soma forsvinner halveis i sesongen, og brann skaffer en forsterkning som ikkje er klar før til neste sesong... måtte eg ta grundig feil:)

Hoggi

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=137578

Får brann inn 6-8 mill er salget greit. Regner med at de kan erstatte Soma for 1-3mill vist Brann er dyktig og heldig. Han har vel ikke akkurat imponert på banen siste året, og ellers fremstår han som ganske sytete. Når det er sagt har han mange gode år igjen på banen og bør vel ikke akkurat gies vekk.
 Erik Solèr på vingen!

Roffarne

Ville ikke jærbu-salg og sogne-kjøp være helt i tråd med det enkelte ønsker ihht. geografisk tilhørighet? Vel er ikke Sogn rett fylke heller, men hvis vi gjentar dette 2-3 ganger ender vi kanskje opp med en fra Minde.

Alzheimer/Silverspurs

Som sistemann seier så har ikkje Soma vore like god den siste tida. Eg føler meg faktisk ikkje trygg når han er bak, mest pga at han er treig, men og fordi han er i overkant nonchalant. Kult når det går, flaut når det ikkje går.

Sogndal sleppe inn ganske mykje mål, men Steenslid er solid. Svært lovande stoppar på 21 år som faktisk og kan putte eit par-tre i løpet av ein sesong. Han er ikkje hyper-rask han heller, men sikkert ei heilt grei erstatning om Soma stikk.

kabelmann

Steenslid har forlenget kontrakten med Sogndal til 2008, så da er ihvertfall han ute av bildet.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Brann supporter Delux;)

Dette må vi protesetere på fy faen asså! :!:  :!:  :!:  :!:  selger brann som følger eg med! brann selger seg jo faen ut av gullkampen vært jævla år no har eg fått nok!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
i krever olof tilbake til bergen!!!

Langhår

For det første bør et salg av Soma være totalt uaktuelt. Men dersom spilleren selv ønsker dette er det nærmest umulig å tvinge ham til å bli. Er det noen som tror at en spiller som hater jobben sin vil prestere på banen?

Hvis det blir salg forventer jeg et tosifret antall millioner i retur. Slik spillermarkedet er nå kommer de pengene fort til å ryke ut igjen når en passende erstatning skal hentes inn.

Og bare så det er sagt: Stenslid er et stort talent og en god spiller. Han er imidlertid ikke en fullgod erstatning for Ragnvald Soma. Vi må nok sikte høyere enn en unggutt fra 1.divisjon.

Forøvrig tror jeg han blir til jeg får vite noe annet.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Alzheimer/Silverspurs

Damn. I tillegg har Sogndal sikra seg supertalentet Mats Solheim frå Stryn. 17-åringen scora vel minst  1 mål i snitt per kamp i 3.div i fjor. Brann burde følge litt med der oppe.

enavgutta


Kararay

et var fortjent at han fikk sitt andre gule kort for kampen, men det var unødvendig av dommeren og gi han det røde. Slik dømming må vi få slippe å se flere ganger.
Ivar Hoff

Alzheimer/Silverspurs

Har egentlig lyst å sjå at dei selger han først, før eg tek av :D

Foreløpig har vel ingenting skjedd bortsett frå at Viking har lagt eit nytt bod på bordet.

Nixon

Her hisser folk seg opp i vanlig stil ser jeg.
Kanskje litt på kanten å skjelle ut MIM og POL bare fordi Viking er sugne på to av spillerne våre. Og Sæternes har de jo ikke engang tatt kontakt om. Men det er jo bare bagateller...
Rød makt på Hansa

enavgutta

Synes det er skremmende at POL sier at "det har vært dialog med Viking gjennom hele vinteren" ... fyren må jo være på stoff !!

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "enavgutta"

Hvilke kronidioter? De i Viking som har lagt inn bud? Eller de i Brann som har avvist tidligere bud og sier at de ønsker å beholde Soma?

Det florerer av bud på spillere uten at det blir salg. Kor mange spillere har ikkje Brann snust på ifølge avisene? For ikkje å snakke om alle de vi ikkje hører om ... Kor mange andre spillere har ikkje Viking og de andre tippeligaklubbene forhørt seg om uten resultat? Det e'kje til å unngå at andre lag intresserer seg for Brannspillere innimellom, men det trenger ikkje bety at det blir noe salg av det.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Superjack

Jeg er dritt lei denne "silly season", jeg vil ha sesongen i gang. :D
Solen skinner og det er 27 dager igjen.

Skulle jeg kanskje kjøpe meg en utgått julekalender på Rema og begynne nedtellingen om 3 dager?
Ja, det tror jeg at jeg gjør.... ALT for å korte ventetiden.
Brannsupporter.

naitsirk

kva med heller å sjå det positive i det.

viking er interessert i brannspelarar, det betyr at brann har attraktive spelarar.

brann ønska å kjøpa helstad--> då e rbk idiota.

Mico

Quote from: "Superjack"http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/viking/article583500.ece

Kan det være noe sammenheng her?
Brann selger Soma til Viking og Børre går til Brann???


Kan ikke se at det skal være noen sammenheng. Soma er etablert, og må eventuellt erstattes med en etablert spiller. Stenslid er en talentfull spiller (går jeg utifra. Har aldri sett ham selv), verken mer eller mindre.

Eneste spiller jeg vil være fornøyd med som ersattter er Lundekvam. Da har man forsterket, i hvert fall på kort sikt.
Om Karadas er erstatteren står man på stedet hvil, eller kanskje ikke det en gang. Karadas har jo ikke bevist like mye som midtstopper som Soma har gjort.
Soma - Karadas hadde vært veldig bra, men om man selger en for å hente den andre ser jeg ikke helt vitsen.

Karadas som erstatter for Soma nå, gitt at Lundekvam kommer til sommeren er riktignok en løsning jeg ville likt, om man får et veldig godt bud på Soma.


Quote from: "Hoggi"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=137578

Får brann inn 6-8 mill er salget greit. Regner med at de kan erstatte Soma for 1-3mill vist Brann er dyktig og heldig. Han har vel ikke akkurat imponert på banen siste året, og ellers fremstår han som ganske sytete. Når det er sagt har han mange gode år igjen på banen og bør vel ikke akkurat gies vekk.


Hvordan i all verden kommer du fram til dette?
Soma er en etablert midtstopper i toppklasse. Det er på ingen måte bare til å hente en erstatter, aller minst til 1-3 millioner, og spesiellt på dette tidspunktet.
Det er samtidig klart at Brann har vært klar over interessen til Viking, så dersom Brann finner på å selge ham er det i hvert fall grunn til å tro at det har blitt jobbet med erstatter over tid.
Mulig det var en grunn i Karadas ryktene.

tauraren1

ordan har "vi" det i dag da?

janjan

Dette er vel ganske greit. Sånn jeg leser POL sier han at ingen Azar, ingen Soma til Viking. Kan ikke se at det skulle være noen ulykke om det bytte ble en realitet. Når det er sagt må det være tabu å selge Soma før vi har en klasseerstatning stående i Idrettsveien med Branndrakt poserende for fotografene fra BT og BA.

Alexåsane

Per Ove sider jo også at det ikke er akuelt å selge han vist de ikke får en høy pris for han og en erstatter er på plass. SLAPP AV
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Langhår

Quote from: "Alexåsane"Per Ove sider jo også at det ikke er akuelt å selge han vist de ikke får en høy pris for han og en erstatter er på plass. SLAPP AV


Joda, det er ingen grunn til panikk enda. Likevel skulle jeg ønsket å høre litt mer bombastiske avvisninger enn de som har kommet fram idag. Når verken Soma eller Ludvigsen er fremmed for tanken er det ikke fritt for at jeg blir en smule forvirret.

Skal man likevel være litt panisk er det jo lett for å mene at dette setter både kampen for Lundekvam, Karadas, og ikke minst Siggurdssons "innspilling" som midtstopper når disse framstøtene mislyktes i et annet lys.

Det er likevel betryggende oppi det hele at Peddien framholder at et salg er uaktuelt uten en erstatning. Laget er alltid viktigere enn enkeltspillere og dersom en ny klassestopper hentes inn er det greit for meg at Soma selges.

Eneste grunnen til å selge Soma må jo nødvendigvis være at han selv ønsker det. Til sånt er min holdning krystallklar og kompromissløs; Spillere som ikke ønsker å være Brannspillere kan ryke og reise.

Men dette er jo selvsagt en prematur diskusjon. Pr. nå er Soma brannspiller og godt er det. Det eneste vi vet nå er at Viking vil ha Soma (who could blame them) og at Brann ikke vil selge. La oss håpe det forblir slik. Han har jo nettopp signert ny kontrakt så det vil være rart om han plutselig ikke ønsker å være her. Viking på sin side er selvsagt desperate etter en ny stopper og at de prøver seg på Soma burde ikke overraske noen....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Lurkin

Quote from: "krøvel vellevold"Så er det altså  en ny Kvisvik-sak i emning... Soma flytter hjem pga familien.
Og så har vi jo Zavrl som savner kjæresten... Blir vel snart flytting det og!

Hva er det med Brann-spillere og familie?

Familier er roten til alt vondt! Det blir alltid noe baluba med familier. Ser bare på min egen arbeidsplass. Folk er jo faen meg aldri på jobb, for det er alltid syke samboere og syke unger! Heretter får Brann slutte å ansette folk med familer! Eller som er ungkarer,  for de er jo mer på by'n enn på trening. Vi får gå for single kristne heretter!


Ja, var vel det samme med både Toni Nhleko og Solis.

Vi går for at Walde-gutten produserer en førsteellever til oss, en gjeng med stygge guttunger.
Berømte Brann fra Bergen

tintin

tja, ka skal man si; hvis soma går, og brann skaffer en solid erstatter, så kan det være greit. men det er jo synd å gi slipp på våre beste spillere, scharner, kvisvik og evt soma bare for å erstatte disse. Målet til brann må jo være å forsterke laget hele tiden, ikkje bare erstatte gode spillere som evt blir solgt. men klart; vil soma vekk sjøl, så lar jo brann han gå på et eller annet tidspunkt. bare bekymret for at vi selger han og erstatter han med en annen, da blir gjerne ikkje laget svekket, men kanskje ikkje så styrket heller...

tormi

Quote from: "Kararay"


Slike kommentarer blir jo reint tullpreik. Kan ikke folk holde en viss bakkekontakt. Alle spillere er til salgs for rett pris. Får Brann 20 mill for Soma så må vi nesten selge!

Får de under 10 og ikke har erstatter på plass er det latterlig.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

enavgutta

Denne diskusjonen er helt latterlig. Dokkar e helt på stoff.
Soma blir aldri solgt. Da kommer rådhuset til å bli okkupert !

Hoggi

Quote from: "Kararay"Jeg har et forslag til Soma salget,

Vi beholder Soma,
Vi sender Mjelde og Per Ove til Viking,
Viking får 2 mill for å ta i mot.

Hehe... dette var en kreativ løsning.
 Erik Solèr på vingen!

Hoggi

Quote from: "Mico"
Quote from: "Hoggi"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=137578

Får brann inn 6-8 mill er salget greit. Regner med at de kan erstatte Soma for 1-3mill vist Brann er dyktig og heldig. Han har vel ikke akkurat imponert på banen siste året, og ellers fremstår han som ganske sytete. Når det er sagt har han mange gode år igjen på banen og bør vel ikke akkurat gies vekk.


Hvordan i all verden kommer du fram til dette?
Soma er en etablert midtstopper i toppklasse. Det er på ingen måte bare til å hente en erstatter, aller minst til 1-3 millioner, og spesiellt på dette tidspunktet.
Det er samtidig klart at Brann har vært klar over interessen til Viking, så dersom Brann finner på å selge ham er det i hvert fall grunn til å tro at det har blitt jobbet med erstatter over tid.
Mulig det var en grunn i Karadas ryktene.


Det eg mente e at siden Viking e så hypp på Soma er de sikkert villig til å betale mer enn vi realistisk kan forvente å få for en spiller som neppe har hatt sin beste sesong. Legger man til at fyren ikke er særlig motivert for videre Brann spill synes jeg ikke dette er en helt urealistisk løsning. 1-3 mill er for ny stopper er kanskje mindre realitisk, men kan Brann totalt tjene noen millioner og skaffe en fullgod erstatter er det greit for meg.
 Erik Solèr på vingen!

Nixon

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=95041

Soma gjør sine første forberedelser for en retur til Rogaland...
Rød makt på Hansa

Go Up