• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Haugesund

Started by SeTrE, March 07, 2006, 13:30:59 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Toa

Ifølge BA er det nå snart klar for ekstraomganger.... ?!?
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

erikdale

Hæ.. vi vant jo?!


Mn koffor står d "Pause før ekstraomganger"
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

Chris*

Monkam dribler på kryss og tvers på 20 meter, før han skyter et godt skudd i retning vinkelen, men keeper Kristiansen slår til corner.


Dette høres jo positivt ut :-)

Edit: Gratulerer med vår første seier 2006, jaggu på tide!
en som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

BrannSupporter

BT konkludere med at vi har vunnet vår første kamp i 2006!

tormi

Det var deilig med en seier og utifra det jeg har LEST så må jeg jo si det virket som om vi var svært nære mange flere skoringer.

Håper de inne foran boksen blir flinkere til å ta vare på sjansene sine etterhvert.

Blir spennende å høre fra folk som faktisk så kampen.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Derabilo

ahh... deilig..

Flott å vinne igjen! Huseklepp spilte visst bra igjen, og Andresen styrte midten etter det eg har hørt.. Godt å ha de i form;) Får vi se på La Manga med de kunstgress-såre også med..
Bergen ut av Norge -

Nixon

Den største skuffelsen min i dag var faktisk Martin Andresen. Selv med to mål og tildels godt spill fremover.
For hva hjelper vel det når den sentrale midtbanen er som en åpen låvedør, og han ikke gidder å løpe helhjertet hjem. Altfor ofte lot han Haugesundspillerne spasere frem til Brann sin 16-meter der de skapte trøbbel for våre midtstoppere. Mot en bedre motstander hadde Brann tapt denne kampen. Mye pga dårlig defensivt spill på midtbanen.
Rød makt på Hansa

Mr_Soma

keeper:
J. Thorbjørnsen 5 - Ikke satt på noen store prøver,sjanseløs på målet.

forsvar:
K. Sigurdsson 3 - Til tider håpløse pasninger og treig med avlevering,bedret seg når han ble flyttet inn sentralt.
O. Bjarnason 5 - Ingen markant kamp fra islendingen,ryddet det som var. Men hva har han gjort med håret?
R. Soma 6 - Kontant i duellene og bidrar fremover
E. Hanstveit 5 - Ikke helt samkjørt med PVM - Solid kamp av ostringen.

midtbane:
E. Huseklepp 7 - Brann's beste idag,utfordrer,flotte innlegg og innsats! Jobber tilbake og yter maks hele tiden.
M. Andresen 6 - 2 mål men virker ikke motivert,jobber ikke tilbake.
J. Zavrl 4 - Ganske anonym, enkelte taklinger som smalt, ellers skuffende
P. Moen 6 - Viser at vi har mye å glede oss til,fantastiske pasninger.

angrep:
M. Memelli 4 - Gjør ikke det helt store ut av seg,bommet fra 5 meter og fikk ett mål annulert. Sterk spiller, men trenger å bli samkjørt med laget.
R. Winters 5 - Utfordrer og viser bra samspill, men var for dårlig til å presse Haugesundforsvaret. Virket til tider litt giddalaus. 2 målgivende er godkjent!

Endelig kantspill!
Den som virkelig overrasket meg idag var Huseklepp, han virker intr i å få ballen å utfordrer gang på gang.
Også PVM var god idag, litt puslete når det kommer til det fysiske,men det tar han igjen på teknikk og hurtighet. Hadde en stk fantastisk 50-60 meterspasning over Haugesunds venstreback og på lissen til Huseklepp.

Andresen skuffer meg litt her, han virker kun intr i angrepsspillet - jobber ikke tilbake. Litt primadonnanykker siden det er Haugesund som står på andre banehalvdel?

Memelli virket OK, fikk ett mål annulert, sterk i kroppen, men trenger tid på seg til å bli samspilt med resten av gjengen.

enavgutta

Enig Nix'en. Andresen virket like hengslete og tung i steget som da han var halvskadet i fjor.

Ellers lot jeg meg ikke imponere av noenting utenom Huseklepp.

Fortsatt uklart om det er mulig å utvinne noen brukbare mineraler av den albanske gråsteinen. Synes farten var svak og skulle ikke det være hans styrke?

Zarvl blir lett Slurv i mine øyne. Ingen synlige offensive kvaliteter - mye støtte -og feilpasninger.

Nådeløst dette her folkens, men det bør det også være, vi burde lekt med Haugesund.

Nixon

Veldig enig med oppsummeringen til Mr_Soma.
Kantspillet var det beste. Huseklepp var kanskje den beste når han blir involvert. Og Hanstveit/PVM har potensiale til å bli en meget farlig venstreside.

Memelli blir kanskje litt for lik Winters i spillestil til at det er en optimal kombinasjon.

Men det som imponerte kanskje mest var publikumsoppmøte.
Veldig bra for å være onsdag klokken ett.
Rød makt på Hansa

Derabilo

At Zavrl ikke viser det helt store spillet, utenom noen kontante taklinger, viser vel bare at han bør brukes bak.. Hvordan var farten og hodestyrken hans?
Bergen ut av Norge -

Falken

Quote from: "enavgutta"Enig Nix'en. Andresen virket like hengslete og tung i steget som da han var halvskadet i fjor.

Ellers lot jeg meg ikke imponere av noenting utenom Huseklepp.

Fortsatt uklart om det er mulig å utvinne noen brukbare mineraler av den albanske gråsteinen. Synes farten var svak og skulle ikke det være hans styrke?

Zarvl blir lett Slurv i mine øyne. Ingen synlige offensive kvaliteter - mye støtte -og feilpasninger.

Nådeløst dette her folkens, men det bør det også være, vi burde lekt med Haugesund.


Farten svak?? Var du på kampen eller bare skriver du ting du tror skjedde?
Han var kanskje den raskeste spilleren utpå der så vidt jeg og kompisene mine kunne se...

Enig med deg i at Zarvl var litt slurvete og ikke viste mye offensivt, men enormt taklingssterk i mine øyne.

Mr_Soma

Ja publikumsoppmøtet var helt suverent.... at BT kun beregner det til 500 må være feil... for hele langsiden var stappet mer eller mindre, samt oppe ved gjerdende. Og kapasiteten på hele hallen er vel 3.500 -

Zavrl ble jeg ikke helt klok på - vanskelig å sette en pekepinn på hvordan ting var med han. For han var ikke så veldig innvolvert i spillet... ble en del støttepasninger, men trøkte til i dueller. Men noen playmaker er han langt i fra.

runarnormann

Quote from: "Xminator"La oss konsentrere oss om kampen og spare spark Mjelde diskusjonen til etter kampen i allerede opprettet tråd :p


Det er urealistisk aa tro at denne saken ikke gaar igjen i flere traader paa et Brann Forum.  Det er jo tydeligvis en sak som opptar mange.  Hvis folk har bra poeng og klarer aa relatere det til traaden, saa maa de naa faa si det.
egenden Alf Dahl

Brannmus

Thorbjørnsen: 5 - Grei kamp, ikke satt på noen prøver og kunne ikke gjøre noe med målet.

Sigurdsson 3: Dårlig som back. Mye feilpasninger og rotet med både plassering og taklinger. Spilte seg opp som midtforsvarer.

Soma 3: Mye som Sigurdsson. Haugevis av feilpasninger og fikk lite eller ingenting til når han skulle være med å bygge opp spillet.

Bjarnason 5: Anonym, men gjorde ikke de samme store feilene. Vanskelig å prestere når de andre ikke klarer å spille ballen.

Hanstveit 4: Fikk heller ikke mye til. Kom på noen fine løp opp langs kanten, men upresis på innleggene. Treig tilbake på plass også.

Huseklepp 7: Gjorde en god jobb på kanten. Kunne gjerne dradd litt lengre ut for å holde bredden bedre, men flink til å utfordre og gå på en mot en.

Andresen 4: Skuffende av Andresen. Klarte ikke ta kontroll over kampen. Involverte seg ikke i spillet og det var ingenting å si på at han ble byttet ut.

Zavrl 3: Var knapt synlig i store deler av første omgangen. Holdt for lenge på ballen og dro ned farten store deler av omgangen og var treig til å komme hjem for å hjelpe. Så ikke ut til å trives i rollen sin.

Vaagan Moen 6: Hadde flere fine langpasninger. Var flink til å utfordre og turde å prøve litt på egen hånd.

Winters 4: Gjorde veldig lite egentlig. Gav lite på banen, rotet i mottakene og klarte ikke avslutte skikkelig. Brukte mer tid på å sutre til Mjelde enn å jage ballen.

Memelli 6: Fysisk sterk. God fart. Var frempå og jaget ballen. Viste godt overblikk og gjorde ting enkelt. Når han fikk ballen, så spilte han den direkte om han ikke kunne utfordre mot mål. Et annulert mål, et skudd i stolpen og hadde vel to målgivende.

Toa

Quote from: "Brannmus"
Andresen 4: Skuffende av Andresen. Klarte ikke ta kontroll over kampen. Involverte seg ikke i spillet og det var ingenting å si på at han ble byttet ut.


Noe må han ha gjort siden han scoret 2 mål.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!


Ricky

Til Andresens forsvar var han vel i dag satt opp som vår offensive midtbanespiller, med Zavrl som den defensive sliteren. Kunne nok vært mer involvert hjem, men synes han kom seg bra i fra denne kampen. Dekket i Vestlandshallen innbyr jo ikke akkurat til å sette inn sklitaklinger for å bryte spillet. Zavrl imponerte ikke, men det er vel heller sjeldent våre nye spillere fungerer bra såpass tidlig i Brann-karrieren.
Huseklepp som vanlig Branns bestemann, og de aller fleste får godkjent. Sigurdsson tilbake til gamle synder som back, med horribelt pasningsspill (for eksempel da han først klarerte rett i en FKH-spiller, fikk ballen tilbake, bare for å sleive den ut over sidelinjen på forsøk nr 2). Thorbjørnsen stod bra i det som må betegnes som en enkel kamp for en keeper.

Mjelde var tidlig ute med å kalle Branns defensive spill for rufsete, men forsvarerne våre klarte seg bra. Brannforsvarerne var solide i duellspillet, og vanskelige å komme seg forbi. Spesielt i første omgang virket det som om FKH-sjansene først og fremst var skudd fra utenfor 16-meteren. Derimot fikk araberne veldig enkel vei frem til 25 meter, noe Zavrl nok må ta på sin kappe, men som også PVM og Andresen kunne ha gjort mer for å forhindre.

Alt i alt en bra gjennomkjøring i form av seier, mange (store) sjanser og flott vingspill. Har sett Brann spillere vesentlig dårligere fotball i Vestlandshallen enn dette..

Brann_ruler

Noen i tråden nevner Winters med to assist. Brann.no og andre i tråden Memelli. BT en assist hver og BA med to assist til Winters.

Noen som fulgte med på kampen?

Falkman

.. hadde og forventet mer av Andresen i dag. syns ikkje han dominerte midtbanen i den grad vi kan forvente, når motstanden e et middelmådig 1.divisjonslag. syns, som flere andre har påpekt, at den defensive jobbingen hans va for dårlig.. i tillegg rotet han vekk ballen på egen halvdel ved flere anledninger.. men han va ikkje aleine om å gjøre en slett jobb defensivt, syns presset på ballfører, og den generelle aggresiviteteten va altfor dårlig. Haugesund fikk jo trille ball helt inn til sekstenmeteren flere ganger. ellers knuste Sigurdson alle illusjoner om at  han e blitt en bedre ballspilller i løpet av vinteren, og Hanstveit beviste igjen at at han sliter mot raske høyrevinger (i allefall i 1.omgang).. av de nye spillerne syns eg Zavrl  ikkje viste noe som tilsier at  han e en opplagt forsterkning, men kanskje passer han bedre som stopper, så ut til å være ganske taklingssterk, om ikkje annet.  Memmeli viste en del bra, men noen virkelig utforder til Sæternes/Winters, tviler eg sterkt på at han blir. PVM presterte ujevnt, men viste nok til at eg tror han blir en hit. Det nest mest imponerende i dag, va spillet til Huseklepp, gleder meg vilt te å se han i seriesammenheng. det mest imponerende va publikumsfremmøte. va garantert mer enn 500 der i dag.

Falkman

sånn eg vurderer der, fortjener Winters halvannen assist. på det første målet va det litt tilfeldig at ballen havnet hos Andresen.. men på det andre va det ingen tvil. Winters runder keeper, slår inn til Andresen, som header inn en åpen kasse.

naitsirk

Quoteinters runder keeper, slår inn til Andresen, som header inn en åpen kasse.


kor vart da av ballen?

Falkman

haha.. godt spørsmål.. i en åpen kasse, skulle det stått.

Rasmus_brann

Synts no Andresen gjrde en relativt bra jobb i dag, med tanke på hvor lite kamptrening han har hatt. Har fortsatt en liten stund igjen til kampstart, men ikke al for lenge, no må laget snart begynne å overbevise. Memmeli gjorde en bra jobb, og ga meg en fin følelse på han, med to mål. Huseklepp gjorde en fin jobb, må øve litt på avsluttningene, og rørre å skyte. Selv om han gjorde det rett å legge inn et par ganger. Noen av innleggene havnet et godt stykke utenfor der de skulle havnet, men fikk noen bra og.  Winters må terpe litt på avslutningene, hadde et par bra sjanser. Ok, skal slutte å leke spillerbørs, og rådgiver for Mjelde. Men kort oppsummert, de burde vunnet mer med noen feite sjanser, og forsvaret bekymrer meg mer og mer...
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Gud

Må gjøre jævli vondt å heade en kasse inn i mål.

Langhår

Det  interessante fra kampen idag (jada jeg var der) var å se at Memelli kan bli en fin tilvekst når han får spilt seg litt mer inn. Skikkelig kjipt at stolpeskuddet ikke gikk i nettet. Virker rask og sterk i kroppen.

Zarvl var nok mer anonym, men viste seg fram med noen ypperlige taklinger. Gjorde seg lite bemerket, men jeg synes jeg så kvalitet i det lille han foretok seg.

Huseklepp er i form, ingen tvil om det. Likevel synes jeg det var mye dårlige innlegg idag, fra begge kanter. Flotte løp men dårlige innlegg. Da er det lite spissene får gjort.

Det mest negative var likevel forsvarsspillet. Haugesund slapp alt for lett til. Veldig lite agressivt forsvarsarbeid rett og slett.

Men vi vant. Og det er uansett viktig. Selv om jeg overhodet ikke ble overbevist om at vi kjemper i toppen iår. Slettes ikke. Men det er lenge til seriestart.

Litt mer presisjon og aggressivitet, så blir det gjerne bedre....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Pilsen19

Litt skuffet over Robbie i dag, han er ikke i toppform. gadd ikke presse opp, virket så han var i dårlig humør, satt ved siden av benken der Mjelde ropte og skrek på Robbie hele tiden, men skotten bare svarte med et kap om at det var vanskelig.

Torbjørnsen. 5 spilte en grei kamp, ikke for mye å gjøre, hadde en kjempe reddning i første omgang. Ellers kunne han ikke gjort no emed målet.

Sigurdson: 2 ikke noe særlig kamp fra islendingen, slurvet veldig i avleveringene og virker lite konsentrert i dag.

soma: 4 spilte greit uten og imponere, alle har sett soma bedre.

<bjarnason: 6 en av banens beste spillere, tapte omtrendt ingenting i luften, noen lunde presis i alle pasningene og flink og sette fart frammover i motsetning til resten.

Hanstveit: 4 spiller bra, men har også sett hanstveit mye bedre en dette, noe skyldes at han og petter ikke er skikkelig samspilt, og ble litt unskyldt der, med alle misforståelsene.

Andresen: 5 God kamp med tanke på at han har vært lenge vekke og har ikke allverdens treningsgrunnlag. Scorer 2 mål og er flink offansiv, må bli bedre bakover på banen, ellers ikke noe å utsette på ham.

Zavrl: 5 viser at han er taklingsterk, har ok fart, ok i luften sliter litt med å finne seg til rette, men dette var første kampen jeg så han, så gir han litt tid til å bli kjent med gjengen, alt i alt ok kamp

Huseklepp: 8 helt klart banensbeste spiller, herjer med haugesund backen, viser stor fart, lure finter må trene litt på innlegg før sesongen er i gang. Men var banens beste involvert i begge målene. mener han hadde en asist også.

Vagaan Moen: 6 spiller en bra kamp viser tendenser til at han er verdt pengene, med gode lang pasninger, sliter litt med samme som sloveneren med å finne seg til rette, men det kommer og da blir det enda bedre.

Winters: 3/4 winters overraker ingen i dag, han løper ikke mye, virker sur og sutrete, må komme i bedre form for å få beholde plassen. nest sist på ballen hvertfall en gang ved målet.

memeli: 4 fersk og sliter litt, men viser at det bor fotball i han, ikke teknikkens vidunderbarn, men ikke redd for å prøve seg hvertfall. virker som han har bra med fart.

Til slutt vil jeg si litt om monkam, fikk sett 15 min av han, han virker som en kjempe spennende spiller, god teknikk trekker seg ikke fra duellene og går i uredd, flink og finne lagkamerater og kan fort bli en av branns viktigste spillere om han finner seg skikkelig til rette, men husk han er veldig ung.

Alt i alt, tror ikk ebrann skremmte de andre tippeligalagene med denne kampen
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Xminator


Go Up