• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-viking

Started by naitsirk, February 21, 2006, 15:26:49 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

enavgutta

Hehe, skandalegjengen vår ligger i på stranden, spiller tennis og taper løkkefoppalkamper på La Manga. Det er ikke noe nytt. Synes bare dette knytter enda mer spenning til hva vi får se til seriestarten.

For da kommer det til å koke folkens, som aldri før ! :-)

Ricky

Quote from: "Mr_Soma"- Hvordan Brann på 1,5 mnd skal bli ett topplag av rang, det finner ikke jeg svar på


1,5 måneder er vel omtrent en gjennomsnittlig sesongoppkjøring i resten av verden. Skjønner ikke dette hysteriet som brer seg. Hadde det vært Brann som hadde fått dette 2-1-målet på en lompe via en spiller... hva så? Hadde Brann stilt noe sterkere foran seriestarten?
Hadde vi f.eks tapt 0-3 mot Viking og 1-3 mot TIL med toppede lag, så skulle jeg heller ha brukt energi på å bekymre meg.

Mr_Soma

Okei... så du mener at alle spillerne som har slitt stort pga skader (les:Andresen,Sæternes osv) kommer i storform med en gang det er seriestart?

At det bare er å trykke på en bryter mandag 10.april i plankebyen, så er Winters,Sæternes,Miller,Andresen,Soma m.fl i storform?

Er noe som skurrer...

Greit at det er treningskamper osv... men man ser jo ikke ett snev av forbedring fra fjoråret? Det er jo det samme gamle.

Og fasiten på det er en 5-6.plass
For det hjelper ikke å få nøkkelspillerne våres i form til høstsesongen, da er toget kjørt for 3-4 mnd siden.

- Trist,men sant.

Ricky

Nei, man kommer gradvis i form frem mot seriestart. Slik har det vært, er, og vil alltid være. Ingen av/på-bryter i Fredrikstad, selv om det riktignok er en kjensgjerning at spillerne som regel yter mer i en seriekamp enn i en treningskamp.
Forøvrig synes jeg iallefall at man kan ane et 'snev av forbedring' i vingspillet allerede nå, og det er da noe å ta med seg.

Men du får nå heller gå rundt og mene at siden Andresen, Sæternes, TFL og co ikke er i storform nå, syv dager etter comebacket sitt, så kan de heller ikke komme i form innen midten av april. (For å legge med ned på samme lave debattnivå)

Xminator

Sigurdson storspilte vist som midtstopper (BT). Blir spennende å se om BA er enig i det. Med Guntveit tilbake og smertefri kan det derfor bli som noen har foreslått her at man kjører Sigurdson inn som midtstopper.

Jeg håper man prøver Zavrl en kamp på midtbanen. Sitter med en følelse av at han har en del Svante-egenskaper og vil balansere Andresen/Miller.

Dypt nede i sjelen håper jeg Ludvigsen var i russland og kommer hjem med en ex-RBK-Helstad :p Det skjer nok aldri. Vi trenger målscoreren.

Nixon

Quote from: "Xminator"Sigurdson storspilte vist som midtstopper (BT). Blir spennende å se om BA er enig i det. Med Guntveit tilbake og smertefri kan det derfor bli som noen har foreslått her at man kjører Sigurdson inn som midtstopper.


Mjelde er i alle fall veldig fornøyd med innsatsen til Krissy (som Mjelde liker å kalle han...), og Guntveit (Gunny?) klarte seg godt som høyreback. Så det er slett ikke umulig at det kan bli slik.
Rød makt på Hansa!

enavgutta


krøvel vellevold

Quote from: "Nixon"[
Mjelde er i alle fall veldig fornøyd med innsatsen til Krissy (som Mjelde liker å kalle han...), og Guntveit (Gunny?) klarte seg godt som høyreback.  .


Når Mjelde presenterer lagoppstillingen for pressen, kan det lett bli slik:

Håkky - Krissy, Olly, Ragny, Erly - Hussy, Mary, Milly, Petty - Robby, Benny.
Legg ned hele klubben!

Langhår

Og selv vil han fra nå av gjerne omtales som "Monsy Mjelly".
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Gud

Quote from: "Xminator"Sigurdson storspilte vist som midtstopper (BT). Blir spennende å se om BA er enig i det. Med Guntveit tilbake og smertefri kan det derfor bli som noen har foreslått her at man kjører Sigurdson inn som midtstopper.

Jeg håper man prøver Zavrl en kamp på midtbanen. Sitter med en følelse av at han har en del Svante-egenskaper og vil balansere Andresen/Miller.

Dypt nede i sjelen håper jeg Ludvigsen var i russland og kommer hjem med en ex-RBK-Helstad :p Det skjer nok aldri. Vi trenger målscoreren.


Det eneste BA fokuserte på var at Memelli var banens dårligste og derfor skaper han hodebry for Mjelde og co.

rødesk

Utrolig gøy å lese at ørn sigurdsson var god i midtforsvaret i går!!
oen må gå...!

krøvel vellevold

Det må jo bare bli gull med spillere som Luddy, Slovensky, Arny, Thorby, helgy, Knudsby, Caty, Kalvy, Ysty og Ally på benken!
Legg ned hele klubben!

Xminator

BT smelte forøvrig til med en 8 på børsen til Sigurdson...

Gud

BA smelte forøvrig til med en 5. Jupp, så mye forskjell er det på karaktersettingen. Og BA har tydelig lagt sin elsk på Husky som ble igjen kåret til banens beste. Tre poengs forskjell på karakterbørsen er mye, vet ikke hvem jeg skal tro på.

AtroZ

Quote from: "Gud"BA smelte forøvrig til med en 5. Jupp, så mye forskjell er det på karaktersettingen. Og BA har tydelig lagt sin elsk på Husky som ble igjen kåret til banens beste. Tre poengs forskjell på karakterbørsen er mye, vet ikke hvem jeg skal tro på.


Det handler vel mest om hvor BA/BT var plassert.  
BT sto bak brann målet og ventet på noe de kunne bruke mot mjelde. At ørn 2 var bedre i en annen posisjon enn han var kjøpt inn som fikk holde. (= Nok et bomkjøp) At Huseklepp ikke ble kåret til banensbeste av de, er nok på grunn av at det ikke er så lett å se den beleike myggen med la manga solen i øynene. I BT's øyne så det ut som at han var over alt hele tiden.

BA sto bak viking målet og prøvde å få til et intervju med sæternes.  Journalisten fikk til tider svært uventede svar på spørsmålene sine(Skyt petter, skyt!) og måtte til slutt finne opp hele historien sjøl. (Typisk) Heller ikkje denne gangen var sæternes disponibel for pressen, han stakk av til andre siden av banen til tider og utider. Faen for en fyr. Han vil heretter bli omtalt som lat og uengasjert i BA.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Go Up